Plotkowy dla dietetyczek :) IV - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-02-10, 19:50   #421
Majka232
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV

Nefre, też mam brata (młodszego) i wiem, że bracia potrafią nam zaleźć za skórę. Jutro wstaniesz i stwierdzisz, że nie warto było tak się tym przejmować. Przecież to facet - najpierw mówi, a potem (czasami) myśli.

Ja dziś całe popołudnie spędziłam z mężem w mieście - kręgle, spacer, chodzenie po sklepach, pizza, piwo - było super.
Majka232 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-10, 20:19   #422
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
Kochane
a ja dzisiaj miałam nieprzyjemną styuację. Młój brat sprawił mi taką przykrośc, tak mnie uraził, że aż się popłakałam ;( Strasznie przykro mi ehhh...;( Żeby odreagować to poszłam pobiegać... Jeszcze do tego czuję się taaaka bambaryłka i od jutra radykalna dieta. I na naukę też nie mam ochoty. Po prostu. Eh.

Mam nadzieje, ze chociaż Wy macie fajny wieczór

ja mam kijowy wieczór ale mam nadzieje ze u Ciebie juz lepiej

gujana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-10, 20:36   #423
tamonita
Zakorzenienie

Też mam beznadziejny wieczór- zresztą jak każdy niedzielny poprzedzający szkolny tydzień. Co najgorsze ostatnio chodziłam późno spać i boję się, że znów problemy z zaśnięciem będe miała A jutro 5.40 pobudka, śniadanie, troche posiedze przy kompie, wypije kawe i wiooooooo do szkoły Jak sobie o tym pomyśle to płakać mi się chce normalnie Zawsze jak mam iść do szkoły to jestem poddenerwowana, smutna... Najchętniej wogóle bym tam nie chodziła... Szczerze to chciałabym żeby mnie jakieś grypsko złapało (wiem, że to głupota, ale cóż) zeby tylko tam nie chodzić... A mój organizm o dziwo jest tak silny, że żadna grypa złapać mnie nie chce

ehh...
nie wiem czy wpadne jeszcze na plotkowy, bo widzę, że tu mały ruch dziś, więc mówie juz Dobranoc Kochane (no chyba, że jeszcze wróce )
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-10, 20:45   #424
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Cytat:
Napisane przez Baby14 Pokaż wiadomość
malinka_86:Ojoj to wspolczuje tego wpisywania...A cos jest nie tak ze zdrowiem?
Niestety i to bardzo nie tak. Muszę do końca życia leki brać.

Wybaczcie ze tak znowu wbijam na czytając, ale dopiero wróciłam z Kielc bo znowu szukałam mieszkania

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-10, 20:47   #425
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

U mnie ciut lepiej.
Chodzi o to, że uraził mnie wytykając mi moje błędy z przeszłości. Wysmiał moj światopogląd, moje przekonania religijne. Naprawdę przykro mi się zrobiło. Jegożona dołaczyła się do niego i rzuciła tekstem:" Boże drogi, kogo ja za chrzestną dla swojego dziecka wzięłam?!". ... Bez komentarza. Ryczałam w poduszke ehhh...;(

Tamus - nie próbuj chorowac

Też uciekam już spać. Dobranoc kochane i zycze Wam, aby wszystko się ułożyło.

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-10, 21:30   #426
Djapira
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mangolina Pokaż wiadomość
Ja pamiętam
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Djapira - no pewnie że Cię pamiętam witaj Kochana
Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość
Ja Cię kojarze z innych wątków Witaj
Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość

no raczej, że pamięta witaj kochana
Jak miło
Muszę się wdrążyć w ten wątek, ale wy dużo piszecie!!

Ano ja chcialam sie pochwalic, ze u mnie chyba coraz lepiej, a dzis poprosilam admina forum pro, zeby skasowala moje konto i mnie zablokowala No i sie z tego ciesze.

Uzywala ktoras z was suplementow na lepsza nauke, wydajniejsza?

Djapira jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-10, 21:54   #427
madame_apple
Zadomowienie

djapirko, ja używałam tabletek Sesja - nie wiem czy to czasem nie efekt Placebo, ale duuużo lepiej się po nich koncentrowałam
gratuluję decyzji odnośnie forum pro

echh nie chorujcie mi tutaj i nie dołujcie się, wystarczy, że ja mam paskudny humor i czuję się nie najlepiej :/
głupota totalna - "nie miała baba problemu to wymyśliła sobie doła w ferie:/". mam nadzieję, że przejdzie.
nefruś przykro mi strasznie ale wiesz jak jest - palnie ktoś coś niemiłego w nerwach, a poźniej pewnie żaluje,ale nie wie jak przeprosic...

wszystkim, ktore jutro mkną do szkoły życzę, żeby to był lajtowy i przyjemny dzień
wszystkim, ktore zaczynają ferie hmm....gratuluję

No i zmykam spać - może prześpię jakoś zły humor i samopoczucie...

Buziaki

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-02-10, 22:23   #428
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
No i zmykam spać - może prześpię jakoś zły humor i samopoczucie...

Buziaki
ja wlasnie planuje to samo.. Mam straszny dzien dzis i juz chce zeby bylo jutro..Pojechalismy na silownie dzis rano i chyba przegielam z cwiczeniami i mnie wszystko boli...Potem pjjechalismy na zakupy i mierzylam chyba 20 par jeansow w rozmiarach od 6 do 12!!! (zalezy jaki sklep, ale po cholere robia rozmiary skoro i tak kazdy robi inne!?) i zadne mi nie pasowaly!! Czuje sie dzis gruba poprostu a lustra w sklepach,ze mozna sie obejrzec ze wszystkich stron nie pomagaja raczej... mimo,ze waze 53 przy 166 wiec nie jakos tak tragicznie...
Potem sie poklocilam z TZ, stluklam miske, spalilam patelnie i poprostu myslalam,ze wybuchne dzis...

ide sie polozyc i poczytac. zadnego dzis ze mnie pozytku..

dobranoc
Stary 2008-02-10, 22:35   #429
Djapira
Zadomowienie

Cytat:
djapirko, ja używałam tabletek Sesja - nie wiem czy to czasem nie efekt Placebo, ale duuużo lepiej się po nich koncentrowałam
gratuluję decyzji odnośnie forum pro

echh nie chorujcie mi tutaj i nie dołujcie się, wystarczy, że ja mam paskudny humor i czuję się nie najlepiej :/
głupota totalna - "nie miała baba problemu to wymyśliła sobie doła w ferie:/". mam nadzieję, że przejdzie.

wszystkim, ktore jutro mkną do szkoły życzę, żeby to był lajtowy i przyjemny dzień
wszystkim, ktore zaczynają ferie hmm....gratuluję
No własnie tak czytalam sobie w necie i pisali, że raczej efekt placebo
Mam na oku: Memory Formula lub ginko biloba lub guarane, a do tego lecytyna i tyrozyna. Jutro ide do apteki i mam nadzieje, ze cos mi doradza Tylko sie boje o cene

Jabłuszko mam nadzieje, że jutro obudzisz sie w lepszym nastroju Może zrób coś dla siebie, albo pójdz na zakupy( ja uwielbiam kupowac kosmetyki) lub spotkaj sie z przyjaciolmi, albo radzina. Zobaczysz, ze bedzie lepiej

Oj ja mam od jutra ferie, ale to nie bedzie odpoczynek. Matura juz niedlugo, a ja dopiero od jutra biore sie za nauke No przeciez ja sie nie wyrobie kurde boję się.

Stary 2008-02-11, 05:43   #430
tamonita
Zakorzenienie

Dzień dobry

Malinko, a na co te leki ?
Nefre Kochana, wiem jak to boli, ale nie powinnaś przejmować się bratem, a juz napewno bratowa, kazdy ma prawo popełniac błedy i kazdy je popełnia ! Przecież nikt nie jest idealny ! A co do twoich przekonan religijnych to pamietaj, ze są one Twoja osobista sprawa i NIKT, ale to nikt nie powinien ich egzekwowac lub oceniac, bo nikt nie ma do tego prawa ! Dlatego nie przejmuj się Kochana
Djapira, to na wizażu istnieje takie forum jak pro ?
Jabłuszko ! Nie pozwalam się smucić ! Nie Tobie Kochana masz ferie, za sobą udaną sesję, masz Nas i dlatego nie możesz być smutna ! Mam nadzieję, że dziś będzie lepiej
Agolku, przykro mi, że taki dzień miałas niezbyt ciekawy... Trzymam kciuki, aby dziś było lepiej ! A co do Twojej wagi i wzrostu to sa idealne więc nie wiem skąd te głupie myśli, że jesteś gruba

No i poniedziałek. Znow zaczyna się życie od weekendu do weekendu... Wogóle to jestem udana Niby jestem po feriach (w które spalam średnio do 9...) a dzis 5.35 SAMA się obudziłam mimo, że budzik miałam nastawiony na 5.40
Teraz idę zrobić śniadanie i do szkoły... Boże nieee chceee tam iść !!

Miłego dnia Słonka

Niech się stanie... !
KCP

Stary 2008-02-11, 05:48   #431
Black-lulu
Rozeznanie

Witam! Nie bylo mnie na Wizazu 2 dni, bo wizyta ciotki sie przeciagnela. No i zaraz znowu do szkoluy... ehh.. Po 2 tygodniach wolnego trudno bedzie sie wkrecic w trym intensywnej pracy. Takie zycie i nikt ani nic tego nie zmieni. Postaram sie napisac wiecej jak wroce.
Życze milego dnia

http://airellejab.pinger.pl/ Uzewnętrzniam się

https://twitter.com/#!/AirelleJab Tweet Tweet
Black-lulu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-11, 05:55   #432
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Cytat:
Napisane przez Djapira Pokaż wiadomość
Ano ja chcialam sie pochwalic, ze u mnie chyba coraz lepiej, a dzis poprosilam admina forum pro, zeby skasowala moje konto i mnie zablokowala No i sie z tego ciesze.

Gratuluję decyzji co do pro ;*

A co do wydajności nauki. Teraz kieruję taka propozycję do wszystkich: a może tak zastrzyki z aloesu? Świetne są! Zwiększają objętość mózgu, wyczyszczają organizm z toksyn Polecam ^^

I dziękuję za miłe słowa. Fakt, nie ma prawa nikt egzekwowac moich przekonan, ale kurcze - dlaczego czasem ludzie nie pomyslą zanim coś powiedzą? Oczywiście nie focham się na brata czy jego żonę, bo po co? Ale bądź co bądź jest mi przykro, a z racji tego, ze jestem pamiętliwa, to dłuuuugo ejszcze będzie mi to leżało na sercu.

Ehh i znowu szkoła... Ehh. Dzisiaj po szkole idę do lekarza z wynikami. Nie są za ciekawe ;( Jestem ciekawa co lekarz powie Trzymajcie kciuki proszę...

Miłego dnia ;*

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-11, 08:05   #433
Ather
Zakorzenienie

Ale mnie tu u Was dawno nie było Ale cierpiałam na chroniczny brak czasu, na szczęście od dzisiaj mam oficjalnie rozpoczęte ferie zimowe Więc zacznę zaglądać znów regularnie. Yay... W końcu 2 tygodnie wytchnienia, a na dodatek, tak cudnie zaczęte - dziś nad ranem wróciłam z całonocnej imprezy, dawno się tak dobrze nie bawiłam A nóg to dosłownie nie - czu - ję Ale warto było... zdecydowanie.

Poza tym odkryłam u siebie w mieśce prześwietny pub, jak z filmów - nastrój, stonowana muzyczka, wystylizowany na taki 'starszy'... A na dodatek kelner niczego sobie... Akurat trafiłam na świetną porę bo było niewiele osób.

A tak poza tym... nadal chodzę na zajęcia plastyczne, skrobię trochę w szkicowniku więc ogólnie bez większych zmian.

A co u Was Gwiazdeczki ? Działo się coś ostatnio ? - przepraszam, ale jestem bardzo do tyłu z newsami, a nadrobienie tego zajęłoby mi ogrom czasu
Prosiłabym o malutkie streszczenie ^^

Pozdrawiam,
A.
Ather jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-11, 10:04   #434
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Witam

tamonita - spróbuję nie zagmatwać - mam androgenizm zdiagnozowany (narazie tylko nadnerczowy) i biorę na obniżenie androgenów i biorę na odchudzanie (meridię) ponieważ przez te zaburzenia hormonalne nie mogłam schudnąć i musiałam dostać coś "do pomocy". Przy okazji tego wszytskiego wyszło, że mam zaburzenia wydzielania insuliny i muszę się kontrolować tak samo jak cukrzyk nawet chyba jeszcze bardziej. Muszę pisać rozpisywać itp. żeby nie było w diecie za dużo węglowodanów, cukrów itp. Musiałam zrezygnować z białego chleba, ziemniaków itp.

Miłego dnia dziewczynki

Stary 2008-02-11, 10:31   #435
gujana
Wtajemniczenie

Podobnie jak część z Was,miałm wczraj beznadziejny dzień. Na szczeście wygląda na to, że dzis już jes lepiej mam nadzieję. no ale glowa mnie nie boli, wiec chyba nie będzie tak źle
miłego poniedziałku

Stary 2008-02-11, 11:14   #436
Djapira
Zadomowienie

Cytat:

Djapira, to na wizażu istnieje takie forum jak pro ?

Nie, no co Ty Na takim pewnym forum.

Cytat:
Gratuluję decyzji co do pro ;*

A co do wydajności nauki. Teraz kieruję taka propozycję do wszystkich: a może tak zastrzyki z aloesu? Świetne są! Zwiększają objętość mózgu, wyczyszczają organizm z toksyn Polecam ^^

Ehh i znowu szkoła... Ehh. Dzisiaj po szkole idę do lekarza z wynikami. Nie są za ciekawe ;( Jestem ciekawa co lekarz powie Trzymajcie kciuki proszę...
O matko Kułaś sie tymi zastrzykami ? I jak?

A co to za badania nie wiem, o co chodzi, ale mam nadzieje, że będzie dobrze

Ja juz pochłonęłam "Sklepy cynamonowe" Schulza, ale nie podobały mi się zbytnio Kurcze ja muszę przez feri przeczytać co najmniej 7powieści

Miłego dnia dziewczynki

Stary 2008-02-11, 13:13   #437
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV

Cytat:
Napisane przez phenomena Pokaż wiadomość
milka, biedaku moze sie czyms zatrulas?
Oj właśnie chyba nie Wczoraj wieczorem miałam 39,6 stopni temperatury, bolała mnie głowa, było mi nie dobrze, nie mam pojęcia dlaczego Dziś już temperatura spadła i tylko ból głowy został. Nie ma to jak chorować w ferie

Cytat:
Hej dziewczyny pamieta mnie tu ktoś? Bym się znów podłączyła
Witaj

Cytat:
Napisane przez Baby14 Pokaż wiadomość
Wrocilam z kosciola . Wiecie musze sie nawrocic bo ostatnio kosciol odwiedzalam rzadko...
Oj ja też Muszę zacząć częściej go odwiedzać.

Cytat:
Napisane przez schism_ Pokaż wiadomość

Dziś miałam kolejną przepierką z matką o_O Z błahego powodu zrobiła mi awanturę ,zaczęła wyzywać od anorektyczek itd itp, że ponoć jem tylko 500 kcal dziennie itd itp
Tak mi przykro, że nie dogadujesz się z mamą. Dobrze, że masz możliwośc przeprowadzenia się. Bardzo często jak ludzie ograniczą kontakty ze sobą do minimum zaczynają dopiero wtedy doceniać tą drugą osobę i rozumieć pewne sprawy.

Cytat:
Siostrzyczka- przyjaciólka już pojechała i znów jestem sama
A daleko mieszka? Musicie się częściej spotykać Może następnym razme Ty ją odwiedzisz

Cytat:

Dobra, brykam coś zjeść i beztroskie lenistwo do końca dnia
a jutro wezmę się za porządki! z własnej nieprzymuszonej woli sama siebie nie poznaję
Tylko nie szalej z tym sprzątaniem Zostaw sobie część na później

Cytat:
Napisane przez Superchic(k) Pokaż wiadomość
A na imię mam Maja .
Śliczne masz imie Ostatnio doszłam do wniosku, że super jest mieć takie orgyginalne i rzadko spotykane imie Kilka lat temu znalazłam grubą koperte z listami z młodości moich rodziców. Mój tata był wtedy w wojsku, moja mama w ciąży ze mną. Przeglądałam te listy (romantyczne i wzruszające) i przeczytałam jak chcieli dać mi na imie... między innymi rozalia albo róża

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Dziewczynki macie jakiś przepis na ciasto czekoladowe ? mam zamiar upiec dla TŻ-ta,on uwielbia wszystko co czekoladowe

Jakie to słodkie Zaraz czegoś poszukam

Może coś z blogu lulu Cię zainspiruje - http://nadeser.blox.pl/html/1310721,262146,169.html?5

W sumie możesz zrobić każde ciasto i dodać poprostu do niego kakao

Cytat:
Kochane
a ja dzisiaj miałam nieprzyjemną styuację. Młój brat sprawił mi taką przykrośc, tak mnie uraził, że aż się popłakałam ;( Strasznie przykro mi ehhh...;( Żeby odreagować to poszłam pobiegać... Jeszcze do tego czuję się taaaka bambaryłka i od jutra radykalna dieta. I na naukę też nie mam ochoty.
Nefruś jesteś bardzo zgrabniutką i ładną dziewczyną i jeśli masz zamiar zacząć się odchudzać tylko dlatego, że brat Ci coś powiedział, to chyba nie jest to dobry pomysł. Przykro mi z powodu brata

Cytat:

Ja pije multiwitaminy i łykam magnez, trudno mi stwierdzić czy pomaga Na pewno psychicznie lepiej się czuje.

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
Mam straszny dzien dzis i juz chce zeby bylo jutro..Pojechalismy na silownie dzis rano i chyba przegielam z cwiczeniami i mnie wszystko boli...Potem pjjechalismy na zakupy i mierzylam chyba 20 par jeansow w rozmiarach od 6 do 12!!! (zalezy jaki sklep, ale po cholere robia rozmiary skoro i tak kazdy robi inne!?) i zadne mi nie pasowaly!! Czuje sie dzis gruba poprostu a lustra w sklepach,ze mozna sie obejrzec ze wszystkich stron nie pomagaja raczej... mimo,ze waze 53 przy 166 wiec nie jakos tak tragicznie...
Potem sie poklocilam z TZ, stluklam miske, spalilam patelnie i poprostu myslalam,ze wybuchne dzis...

Edytowane przez Milka19
Czas edycji: 2008-02-11 o 13:39
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-11, 13:42   #438
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

fajnie, że wczorajsze ploty rodzicielskie udane Ja juz sie nie moge doczekac kiedy bede przyjezdzac do swoich od czasu do czasu na pogaduchy - czuje,ze duzo lepszy kontakt mielibysmy widujac sie co jakis czas niz tak jak teraz, gdy jestesmy na siebie "skazani" kazdego dnia :P
ano ja już nie pamiętam jak to jest kłócić sie z rodzicami jak sie widzimy to tylko nie możemy się nagadać, nie ma czasu na nieporozumienia na pewno u Ciebie tez tak będzie jak się wyprowadzisz
Cytat:
Napisane przez Superchic(k) Pokaż wiadomość
A na imię mam Maja .

śliczne imię

Cytat:

ja piję plusz activ i mnie pomaga rzeczywiście to chyba niemożliwe zęby to było placebo, bo nie umiem spać po nim, a tak normalnie zawsze zasypiam nad książkami
Cytat:
Matura juz niedlugo, a ja dopiero od jutra biore sie za nauke No przeciez ja sie nie wyrobie kurde boję się.
zdążysz na pewno
ja tam sie do matury 2 tygodnie uczyłam ^^

Cytat:

I dziękuję za miłe słowa. Fakt, nie ma prawa nikt egzekwowac moich przekonan, ale kurcze - dlaczego czasem ludzie nie pomyslą zanim coś powiedzą? Oczywiście nie focham się na brata czy jego żonę, bo po co? Ale bądź co bądź jest mi przykro, a z racji tego, ze jestem pamiętliwa, to dłuuuugo ejszcze będzie mi to leżało na sercu.

nie dziwię Ci się w sumie... słowa potrafią strasznie ranić
również uważam że wtrącanie się do spraw religijnych jest generalnie nie na miejscu, bo to każdego najbardziej osobista sprawa

trzymam kciuki dziś z wyniki
Cytat:
Napisane przez Ather Pokaż wiadomość
Ale mnie tu u Was dawno nie było Ale cierpiałam na chroniczny brak czasu, na szczęście od dzisiaj mam oficjalnie rozpoczęte ferie zimowe Więc zacznę zaglądać znów regularnie. Yay... W końcu 2 tygodnie wytchnienia, a na dodatek, tak cudnie zaczęte - dziś nad ranem wróciłam z całonocnej imprezy, dawno się tak dobrze nie bawiłam A nóg to dosłownie nie - czu - ję Ale warto było... zdecydowanie.

Poza tym odkryłam u siebie w mieśce prześwietny pub, jak z filmów - nastrój, stonowana muzyczka, wystylizowany na taki 'starszy'... A na dodatek kelner niczego sobie... Akurat trafiłam na świetną porę bo było niewiele osób.

A tak poza tym... nadal chodzę na zajęcia plastyczne, skrobię trochę w szkicowniku więc ogólnie bez większych zmian.

A co u Was Gwiazdeczki ? Działo się coś ostatnio ? - przepraszam, ale jestem bardzo do tyłu z newsami, a nadrobienie tego zajęłoby mi ogrom czasu
witaj Kochana no nareszcie jesteś myślałam wczoraj o Tobie

super że miło spędzasz czas mam nadzieję ze ferie równie udane będą

u mnie nic ciekawego, też mam niby ferie, ale jakieś takie krótkie i bez sensu

Cytat:
Napisane przez gujana Pokaż wiadomość
Podobnie jak część z Was,miałm wczraj beznadziejny dzień. Na szczeście wygląda na to, że dzis już jes lepiej mam nadzieję. no ale glowa mnie nie boli, wiec chyba nie będzie tak źle
bardzo się cieszę ze dziś już lepiej oby tak pozostało

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Oj właśnie chyba nie Wczoraj wieczorem miałam 39,6 stopni temperatury, bolała mnie głowa, było mi nie dobrze, nie mam pojęcia dlaczego Dziś już temperatura spadła i tylko ból głowy został. Nie ma to jak chorować w ferie
mam nadzieję ze choroba się nie rozwinie tylko minie bez śladu

w ogóle przytulam wszystkie wczoraj zdołowane i mam nadzieję ze dziś już jest lepiej

u mnie tak sobie, raz na wozie raz podwozie
ogólnie jestem zmęczona chociaż nic prawie nie robię... nawet do pozmywania nie mogę się zmusić
czyżby jakieś przesilenie wiosenne już

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-11, 13:53   #439
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

witam,

u mnie dzis lepiej niz wczoraj juz.. i dobrze, bo dawn nie mialam takiego strasznego dnia..Przez ten stres jestem dzis spiaca i nie moge sie skupic na niczym..
Przynajmniej pogoda piekna wiosenna to jakos czlowiekowi sie lepiej robi na duszy..

wieczorem planuje slodkie lenistwo i nic poza tym

buziaki
Stary 2008-02-11, 14:02   #440
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:
ogólnie jestem zmęczona chociaż nic prawie nie robię... nawet do pozmywania nie mogę się zmusić
mam tak samo - straszny leń mnie dorwał nawet nie chce mi się ubrać i wybrać chociażby na spacer - za pewne dobrze by mi zrobił, ale jakoś nie mogę... No ale planuje zaraz zebrać się w sobie i iść na ryneczek po warzywka i ugotować sobie jakąś zupę. To również wyraz lenistwa bo jak bede miala zupe to z dwa dni nie bede musiala kombinowac z obiadem

a tak wogole to uwazam wlasnie, ze mnie przesilenie wiosenne dorwało. bo tak sie czuje jakos slabo i wogole poza tym, luty a po zimie ani sladu. pogoda nijaka. ni to zima, ni to jesien, ni to wiosna. no rzecz jasna lato tez nie ciekawe wolalabym siarczysty mrozik i przynajmniej pozniej bylo by pewnie ladnie na wiosne

Stary 2008-02-11, 14:08   #441
madame_apple
Zadomowienie

bonjour dziewuszki

Cytat:
Jabłuszko mam nadzieje, że jutro obudzisz sie w lepszym nastroju Może zrób coś dla siebie, albo pójdz na zakupy( ja uwielbiam kupowac kosmetyki) lub spotkaj sie z przyjaciolmi, albo radzina. Zobaczysz, ze bedzie lepiej
już dziś trochę lepiej Obejrzałam wczoraj przed pójściem spać taki fajny program o medytacji i jakoś się wyciszyłam dziś jestem spokojna, aż za spokojna trochę..
a kosmetyki też uwielbiam kupować, ale cóż - z kasą krucho :/ jutro chyba zrobię napad na lumpeks ^^
Cytat:
Oj ja mam od jutra ferie, ale to nie bedzie odpoczynek. Matura juz niedlugo, a ja dopiero od jutra biore sie za nauke No przeciez ja sie nie wyrobie kurde boję się.
nic się nie bój kochana, dasz radę. Ja do matury podobnie jak Ewusia uczyłam się najwyżej 2 tygodnie przed :P
Cytat:
Jabłuszko ! Nie pozwalam się smucić ! Nie Tobie Kochana masz ferie, za sobą udaną sesję, masz Nas i dlatego nie możesz być smutna ! Mam nadzieję, że dziś będzie lepiej
masz rację, zamartwianie nie ma sensu - w końcu naprawdę nie mam większego powodu więc... jest już lepiej
Cytat:
Teraz idę zrobić śniadanie i do szkoły... Boże nieee chceee tam iść !!
mam nadzieję, że nie było tak źle
Cytat:
Napisane przez Black-lulu Pokaż wiadomość
Nie bylo mnie na Wizazu 2 dni, bo wizyta ciotki sie przeciagnela. No i zaraz znowu do szkoluy... ehh.. Po 2 tygodniach wolnego trudno bedzie sie wkrecic w trym intensywnej pracy. Takie zycie i nikt ani nic tego nie zmieni. Postaram sie napisac wiecej jak wroce.
ciężko wracać po feriach,to prawda, ale takie zycie - niedługo Wielkanoc^^
Cytat:
A co do wydajności nauki. Teraz kieruję taka propozycję do wszystkich: a może tak zastrzyki z aloesu? Świetne są! Zwiększają objętość mózgu, wyczyszczają organizm z toksyn
a to ciekawostka, muszę kiedyś spróbować bo nigdy o tym nie słyszałam :P

nefruś, trzymam kciuki za wizytę u lekarza, daj znać jak było
Cytat:

Pozdrawiam,
A.
witaj kochana, w końcu zajrzałaś tak właśnie myślałam, że zaczynasz ferie więc pewnie się tu pojawisz
cieszę się, że byłaś na fajnej imprezie, a ten nieziemski ból nóg to ostatnio mój wierny towarzysz - polecam leżenie z nogami w górze, pomaga musisz szybko odzyskać siły i wracać zrywać kelnera^^
Cytat:
miłego poniedziałku
ufff to dobrze, ze dziś już lepiej
Cytat:
Kurcze ja muszę przez feri przeczytać co najmniej 7powieści
no to jedna powieść na dwa dni, co to dla Ciebie?
Cytat:
mam nadzieję, że i ból głowy lada chwila przejdzie
Cytat:
Śliczne masz imie Ostatnio doszłam do wniosku, że super jest mieć takie orgyginalne i rzadko spotykane imie Kilka lat temu znalazłam grubą koperte z listami z młodości moich rodziców. Mój tata był wtedy w wojsku, moja mama w ciąży ze mną. Przeglądałam te listy (romantyczne i wzruszające) i przeczytałam jak chcieli dać mi na imie... między innymi rozalia albo róża
ładnie ale Emilka to też wcale nie takie częste imię i bardzo słodkie
Cytat:
u mnie nic ciekawego, też mam niby ferie, ale jakieś takie krótkie i bez sensu
o to to, dokładnie tydzień tylko? co to w ogóle ma być?:P
Cytat:

Cytat:
kurcze, może faktycznie... ja mam dokładnie to samo - jestem dziś taaaak padnięta, że chyba faktycznie ze sprzątaniem nie zaszaleję i zostawię je sobie na później :P
Cytat:
Przynajmniej pogoda piekna wiosenna to jakos czlowiekowi sie lepiej robi na duszy..
zazdroszczę, u mnie wczoraj było tak wiosennie, ale dziś pogoda dla samobójców - szaro, buro, deszczowo i wietrznie - o kant stołu taką aurę potłuc

Powizażuję trochę beztrosko i chyba...pójdę spać bo oczy się kleją

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-11, 14:42   #442
Baby14
Zakorzenienie

Witam słoneczka ;*
Własnie wrocilam ze szkoly. Nie bylo tak zle.Przezz pierwsze 2 godziny ogladałam nudny teatrzyk,potem nauczyciel nie przybyl na 3 lekcje,nauczycielka od anielskiego chora...Oddawali probne testy. Moja laczna ilosc pkt to 65/100. Przynajmniej wieksza polowa^^.

madame_apple:
Pogoda dla samobojcow? Co Ty gadasz? U mnie cieplutko i az sie chce zyc ^^.

Ewusia_marchew:
Mi tez sie chce spac bardzo. W szkole myslalam ze usne. Powizazuje troche i sie poloze na pol godznki jakies ;D

schism_:
To moze wyprobuje ta Toritille w najblizszym czasie ^^.Albo ten jogurt skoro tak zachwalasz.

tamo
: Nie mow nawet o chorobie. Potem tyle nadrabiania ze masakra...

Dobra poczytam jeszcze troche wizazu i lece sie zdrzemnac a potem zabieram sie za broszurke i nauke niemieckiego.
Szara rzeczywistosc wraca...
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-11, 14:44   #443
tamonita
Zakorzenienie

Ather, ahhhh zazdroszcze tych ferii strasznie fajnie, że masz wkońcu troszke odpoczynku i będziesz tu częsciej
Malinko to brzmi conajmniej groźnie... Mam nadzieję, że jednak mimo wszystko wszystko będzie wszystko dobrze...
Djapira, no podejrzewam, że na Forum, aczkolwiek chodzi mi o to na którym ?
Milciu siostra mieszka dość blisko, 10 kilometrów odemnie tylko, zaraz obok Babci u której jestem raz w tygodniu Więc w sumie widujemy się, ale to jednak nie to samo poza tym ona uczy się w innym mieście niż ja więc nie mamy szans na częstsze widzenia
Jabłuszko, czy Twoje zamartwianie się ma sens to nie wiem, bo nie znam powodu jednak mam nadzieję, że to nic złego. Cieszę się, że dziś juz lepiej

Pierwszy dzień w szkole minął bez wielkich ekscesów
Ludzie z klasy stwierdzili, że dobrze mi w nowym kolorze włosów
Poza tym już zapowiedzieli nam 3 sprawdziany Uczyć mi się nie chce zupełnie, lenia mam takiego, że tragedia, dlatego też dziś się jeszcze 'pobycze' bo na jutro nauki (chyba) nie mam

Miłego dnia

Niech się stanie... !
KCP

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-02-11, 16:04   #444
Ather
Zakorzenienie

Cytat:
witaj kochana, w końcu zajrzałaś tak właśnie myślałam, że zaczynasz ferie więc pewnie się tu pojawisz
cieszę się, że byłaś na fajnej imprezie, a ten nieziemski ból nóg to ostatnio mój wierny towarzysz - polecam leżenie z nogami w górze, pomaga musisz szybko odzyskać siły i wracać zrywać kelnera^^
Kelner swoją drogą, ale ja teraz łapię się na tym, że myślę o kim innym, o kim nie powinnam... xD
często występujące zjawisko po imprezach (... ajć :x )

Cytat:

Ather, ahhhh zazdroszcze tych ferii strasznie fajnie, że masz wkońcu troszke odpoczynku i będziesz tu częsciej

Ferie dopiero się zaczęły a ja mam wrażenie, że szkoła jest już tak odległa i że to wolne trwa dłużej niż miniony weekend. W piątek miałam tylko 4 lekcje a w czwartek byłam z klasą w kinie więc to pewnie stąd takie uczucie
Ather jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-11, 16:07   #445
gujana
Wtajemniczenie

zupka wstawiona narazie gotuje sie rosołek z warzywek a pozniej dodam soku pomidorowego mniam co chwilke wchodze do kuchni i smakuje tego rosołku, mam juz taka ochote na ta zupke ze ach... dobrze ze poszlam na rynek bo od spacerku od razu lepiej sie poczulam mimo to dzis juz raczej bede tylko leniuchowac, a co tam

Stary 2008-02-11, 17:29   #446
Djapira
Zadomowienie

Cytat:
Witaj

Ja pije multiwitaminy i łykam magnez, trudno mi stwierdzić czy pomaga Na pewno psychicznie lepiej się czuje.
Witaj Milko

Ja już dawno znalazlam listy mamusi i tatusia Ahh, naprawde ładne i zauważyłam, że mama była wtedy całkiem inna, taka niewinna, ufna, szczęśliwa.. Szkoda, że teraz jest inaczej...

Magnez też zaczne brać

Cytat:
ja piję plusz activ i mnie pomaga rzeczywiście to chyba niemożliwe zęby to było placebo, bo nie umiem spać po nim, a tak normalnie zawsze zasypiam nad książkami

zdążysz na pewno
ja tam sie do matury 2 tygodnie uczyłam ^^
hmm, na razie wsztrzymałam się z kupnem. W środe jade do psychiatry i może on mi cos doradzi.. Byłam u niego 1,5mies. temu przepisał mi seronil. Wsumie to poprawia mi humor, ale też strasznie chce mi się spać i nie moge się skoncentrować, dlatego przestałam brać, ale w konsekwencji jest mi źle i smutno. Do tego jeszcze rozstałam się z chłopakiem i czuję sie strasznie samotnie

Jejku, właśnie ja czesto słysze z opowiadań, że tak późno zaczynają sie uczyć, ale ja chcę już, tylko, ze ma lenia

Cytat:
mam tak samo - straszny leń mnie dorwał nawet nie chce mi się ubrać i wybrać chociażby na spacer - za pewne dobrze by mi zrobił, ale jakoś nie mogę... No ale planuje zaraz zebrać się w sobie i iść na ryneczek po warzywka i ugotować sobie jakąś zupę. To również wyraz lenistwa bo jak bede miala zupe to z dwa dni nie bede musiala kombinowac z obiadem
ja dziś byłam i wracałam z pełną reklamówą warzyw Aż myślałam, że mi się urwie
Ale później mamusia była niezadowolona Bo "takie moje odżywianie" drogo kosztuje Ja chce juz na studnia i do pracy!

Cytat:
już dziś trochę lepiej Obejrzałam wczoraj przed pójściem spać taki fajny program o medytacji i jakoś się wyciszyłam dziś jestem spokojna, aż za spokojna trochę..
a kosmetyki też uwielbiam kupować, ale cóż - z kasą krucho :/ jutro chyba zrobię napad na lumpeks ^^

nic się nie bój kochana, dasz radę. Ja do matury podobnie jak Ewusia uczyłam się najwyżej 2 tygodnie przed :P
No to super, życie jest zbyt piękne, żeby się smutać

Ja dziś kupiłam sobie kremik nawilżający, zmywacz, pomadke ochronna i lakier do paznokci Jeszcze czekam na jedwab do włosów i wax

Cytat:

Djapira, no podejrzewam, że na Forum, aczkolwiek chodzi mi o to na którym ?
Hmm, wiesz Tamonita ja się boje, że ktoś przeczyta i wejdzie.. Może Ci na PW przesle Tylko Ty tam przypadkiem nie wchodź!!!

Stary 2008-02-11, 19:08   #447
LoLcIa123
Zakorzenienie

Dzień dobry
Nie było mnie tutaj troszkę,chciałam sprawdzić czy któraś zatęskni,ale nieee żartuję oczywiście.
Tydzień był dla mnie bardzo edukacyjny,sprawdzian z maty-totalna lipa,za to z fizyki,pościągałam wszystko co się dało .
Na walentynki kupiłam Tż-etowi ogromną walentynkę za 25zł i to będzie taki mój skromny prezent,ustaliliśmy że to ma być jakaś drobnostka.
No tak,w czwartek walentynki,a mi dzisiaj pękło lusterko,7lat nieszczęścia?.

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-11, 19:16   #448
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

wieczorem planuje slodkie lenistwo i nic poza tym
słusznie

Cytat:
sprytne posunięcie chyba też przemyślę opcję zupki

Cytat:

kurcze, może faktycznie... ja mam dokładnie to samo - jestem dziś taaaak padnięta, że chyba faktycznie ze sprzątaniem nie zaszaleję i zostawię je sobie na później :P
sprzątanie nie ucieknie (a szkoda )

Cytat:
Kelner swoją drogą, ale ja teraz łapię się na tym, że myślę o kim innym, o kim nie powinnam... xD
oho

Cytat:
mimo to dzis juz raczej bede tylko leniuchowac, a co tam
widzę że jest nas więcej

Cytat:

hmm, na razie wsztrzymałam się z kupnem. W środe jade do psychiatry i może on mi cos doradzi.. Byłam u niego 1,5mies. temu przepisał mi seronil. Wsumie to poprawia mi humor, ale też strasznie chce mi się spać i nie moge się skoncentrować, dlatego przestałam brać, ale w konsekwencji jest mi źle i smutno. Do tego jeszcze rozstałam się z chłopakiem i czuję sie strasznie samotnie
współczuję Kochana.... mam nadzieję że pozbierasz się szybko....

edit: Karolinko no nareszcie jesteś już miałam list gończy po Katowicach rozsyłać 7 lat nieszczęścia? nie sądzę.. góra 7 dni :P

nie robię nic ciekawe kiedy mi się to znudzi

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-11, 19:23   #449
LoLcIa123
Zakorzenienie

7dni to mogę przełknąć ewentualnie,pod warunkiem,że po tym 7 będzie pełen entuzjazmu 8 ale boję się nie na żarty

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-11, 19:34   #450
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

tamo - brzmi groźnie i trochę jest jeśli tak jak u mnie lekarze będą twierdzić, że jestem zdrowa a organizm się buntował.Ale najważniejsze, że już jest ok i z dnia na dzień przy lekach i diecie czuję się lepiej. Tylko jest ból jak zapomnę tabletki wtedy kolejny dzień jest prze prze ciężki... ok koniec użalania

Lolcia eee tam nie bedzie żadnych nieszcześć

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości