![]() |
#421 |
Zadomowienie
|
Dot.: Kosmetyki i inne różności :-)
Coś u mnie za:
- Bourjois - lakiery do paznokci 1 Seconde Innovation: nr 11, brzoskwiniowy - Naked (naturalny beż z delikatnymi, rozświetlającymi drobinkami) pozostało 8 sztuk (2 Marei, 1 Twitter, 1 justyna28) - Chocolate Brown (intensywny brąz) pozostało 26 sztuk (1 Marei, 1 Twitter) ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#422 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#424 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję za foteczki.
![]() Po namyśle i odwiedzeniu allegro ![]() ![]() Oczywiście resztę ze zdjęć wezmę, jeśli nie wyceniasz ich zbyt wysoko. ![]() High Impact został niestety zarezerwowany, ale na naszą wymiankę uskładamy. ![]()
![]() |
#425 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#426 |
Rozeznanie
|
niech zostanie pierwsza wersja,chyba,że coś jeszcze u mnie znajdziesz za baze i żel...
to co wymiana adresów na pw? dla mnie 2 cienie mac+5 pigmentów i 2 glitery mac( odsypki) dla ciebie 30ml kremu extra firming+15ml extra firming na szyje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#427 |
Zadomowienie
|
Dobrze będę czekać na informację
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#428 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Podsumowanie: CLARINS EXTRA FIRMING day-all skin-nowy krem dzienny liftingująco-regenerujący 30 ml 15ml extra firming na szyje próbka angel le lys 2 ml za: paletka MAC czarny cień MAC 5 pigmentów (z każdego po jednym) 2 glittery Jeśli się zgadza, wyślij PW z adresem. ![]()
![]() |
![]() |
#429 |
Lady of Harley-Davidson
|
ok, to posumowujac. Ty chcesz ode mnie:
premier figuier extreme 4ml w fiolce Gucci, Gucci rush 2, odlewka w plastikowym atomizerze, 3,5ml evanovich 'Wytropić milion' brown 'zazdrość' trylogia "Egipski sędzia" j. del pozo in black - nie wim ile zostalo escada edp 1,5ml white lavender yardley 1ml bvlgari black 1ml tea for two 1ml a ja od Ciebiue bym chciala cos z tego ![]() ![]() - Old Gold - chetnie kilka odsypek - Kerastase Brume Nutri-Sculpt 250 ml [jesli masz byc naprawde baaardzo wybredna to niekoniecznie] - Alfaparf Crown Lifter 50ml (ubytek ok. połowa), krem do nadawania objętości włosom, ład - HollywoodGlo - Benetint - Revlon Skinlights - pilnik szklany TOP CHOICE, tylko raz przetestowany
![]() |
#430 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ode mnie: Miniatura Rose Essentielle próbka Kingdom odsypka pigmentu Chocolate Brown Benefit - Hollywood Glo - Bvalgri, Black - ok. 4 ml. - Shiseido, Zen edp - z 10 ml zostało ok 7 ml. Tester. - sweterek Sonia Rykiel ? - Molinard, Habanita - 5 ml bez testowego psika. - Micaleff, Night Aoud - 2 ml - Hanae Mori, Magical Moon - 2 ml - Lalique, Le Parfum edp -2 ml - Guerlain Mitsouko edt. 2 m - Micaleff, Hiver - 10 ml bez testowych psików (może być mniej) - L'Artisan Parfumeur, Ananas Fizz - 2 ml Obok zaznaczyłam jakie pojemności by mnie interesowały, jeśli czegoś jest mniej, lub nie ma, albo tego nie możesz odlać - to oczywiście będziemy myśleć dalej. ![]() Miniaturka - sweterek Rykiel jest pełna, czy z ubytkiem? Cytat:
![]()
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2009-06-17 o 13:07 |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#432 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przeglądałam wstępnie ceny i mogłabym oddać resztę, którą chcesz, ale trochę u ciebie do takiej wymianki brakuje (ok. 35-4o zł). Nie znajdziesz jeszcze jakichś fajnych książek? Niekoniecznie z mojego "schowka" ![]()
![]() |
![]() |
#433 |
Lady of Harley-Davidson
|
wiesz co, ja sobie tego revlona jednak odpuszcze, jak zobaczylam, ze on jest wart 90zl
![]() ![]() ale z kolei teraz Tobie duzo brakuje ;/ bo alfaparf, to rozumiem jest to: http://www.salonperfection.com/Alfap...r_1_69_oz.html bo na KWC nie moglam znalezc. ![]()
![]() |
#434 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tej stronki co znalazłaś, to akurat teraz mają jakąś obniżkę na niego, ale normalnie on jest droższy, co zresztą tam widać na przekreślonej cenie ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------------------------------------------------------------------------------ Przejrzałam jeszcze raz twój wątek i mogłabym dobrać Dessert Treats, deliciously kissable whipped cream, 113g - smakowa pianka do ciała Jessica Simpson. Smak lizakowy - lollipop. Użyta raz lub dwa, brak daty Za to co chciałaś u mnie i wypisałam + odsypki OLD GOLD 3 sztuki.
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2009-06-17 o 14:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#436 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#437 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam też komplet do włosów dla brunetek: szampon, odżywka i maska Pantene Pro-V, kupione tydzień temu za granicą - jeszcze nowy. Zaproponuj coś: ile odsypek OLD GOLD i co chcesz ode mnie z rzeczy dostępnych; jeśli będzie tego za mało, to z czegoś od ciebie po prostu zrezygnuję. Gdybym wiedziała, że nie zechcesz Revlonu to bym się tak nie rozpędzała. ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale "Chudą" byłabym zainteresowana, jeśli nie wyceniesz jej zbyt drogo. ![]() Do kiedy ważny jest tonik Avene? Jaką pojemność ma żel mango? Poza wątkiem mam jeszcze prawie bezbarwną konturówkę do ust Benefit, którą używa się przed błyszczykiem - błyszczyki nie wypływają wtedy poza kontur ust. Pasowałaby do kompletu z błyszczykiem 24K, jesli byłabyś zainteresowana. Masz w wątku róż MAC - masz może foteczkę?
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2009-06-17 o 17:51 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#438 |
Zadomowienie
|
Tonik ważny do 11.2010
Żel TBS 250 ml Książka 15 zł ja dałam 27 ![]() Co do różu to niestety nie mam zdjęcia.On jest bez drobinek raczej dla jaśniejszych cer. W sumie konturówką też byłabym zainteresowana.Ale bardzo podoba mi się też Benetint albo HollywoodGlo ![]() ![]() ![]() Tutaj jest ten kolor: http://shop.nordstrom.com/S/2791357/...bo=6020616&P=1 w rzeczywistości troszkę bardziej różowy zaletą jest napewno to,że jego odcień można pogłębiać poprzez dokładanie warstewki. Edytowane przez misiaczek187 Czas edycji: 2009-06-17 o 18:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#439 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To różem też bym była zainteresowana ![]() ![]() Skoro książeczka za 15 zł to wezmę. Co byś powiedziała aby do wcześniejszej wymianki dodać: ode mnie: -konturówka clear lip liner -dr feelgood od Ciebie: -książka -masełko -żel TBS -tonik -róż Mogę Ci dorzucić jakiś pigmencik czy 2 próbeczki dla wyrównania. Jeśli w ciągu najbliższego miesiąca planujesz jeszcze jakieś dokładki, to może uda nam się zamienić dodatkowo za żel/wosk - Speed Brow. Chyba, że jeszcze coś fajnego za niego wynajdziesz (wyceniam go na ok.45zł, 18$ w Stanach / w Sephorze na pewno kosztuje więcej). Spora wymianka nam się składa ![]()
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2009-06-17 o 19:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#440 |
Rozeznanie
|
oj tak
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#441 |
Zakorzenienie
|
Ok
- Bvalgri, Black - ok. 4 ml. - jest (odmierzone strzykawką ![]() - Shiseido, Zen edp - z 10 ml zostało ok 7 ml. Tester. - pojemność określona na tzw oko, mogę zrobić fotkę - sweterek Sonia Rykiel ? - to 7,5 ml z nieznacznym ubytkiem, myslę, że ok 0,5 ml - Molinard, Habanita - 5 ml bez testowego psika -jest - Micaleff, Night Aoud - 2 ml - powinno być tyle właśnie, to nieco inny atomek niż te, które zmierzyłam, jest szerszy, ale mogę zrobić fotkę ![]() - Hanae Mori, Magical Moon - 2 ml - to probka fabryczna, ma 1,2 ml - Lalique, Le Parfum edp -2 ml - to probka robiona, jest - Guerlain Mitsouko edt. 2 m - będzie ok 1,5 - 1,7 ml - Micaleff, Hiver - 10 ml bez testowych psików (może być mniej) - jak wolisz - L'Artisan Parfumeur, Ananas Fizz - 2 ml - brak, wymienione z Figgaro. Tak jak zaznaczam, fotkę moge zrobić zawsze, wolę to, niż potem niejasności ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#442 |
Raczkowanie
|
Hej, coś u mnie za tusz HR ?
![]()
Za dużo myślę, za mocno czuję, za szybko się denerwuję i za lekko stąpam po ziemi ;] I wanna jam with you We're jamming, jamming And I hope you like jamming too Poszukuję kosmetyków Nouba!! ![]() WYMIENIĘ: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post16017228 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#443 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#444 | |
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
![]() komplet pantene na pewno mnie nie interesuje, bo mam raczej jasne wlosy ![]() premier figuier extreme 4ml w fiolce ok8$ = 25zl Gucci, Gucci rush 2, odlewka w plastikowym atomizerze, 3,5ml ok 15zl evanovich 'Wytropić milion' brown 'zazdrość' trylogia "Egipski sędzia" j. del pozo in black - nie wim ile zostalo escada edp 1,5ml white lavender yardley 1ml bvlgari black 1ml tea for two 1ml 7zl probki mniejsza czcionka Ci dorzuce gratis, ksiazki wyceniam ok 20zl/szt [kupowalam od ok 25 - 35zl] wiec mysle ze jest to w porzadku ![]() ![]() Alfaparf 25 zł pilnik szklany top choice 5zl 1 lyzeczka [4 odsypki] MAC old gold 30zl odsypka 1/4 lyzeczki reflects blackened red 8zl odsypka 1/4 lyzeczki chocolate brown 8zl ten aromatonic ktorego bys mogla odlac to jest zapach, rozumiem? nie masz czasem olejku z tej serii? ![]() przepraszam ze tak przeliczam, ale trudno mi troche ogarnac umyslowo ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#445 |
Zakorzenienie
|
Jestem Prociu- nie to ze zapomniałam ale wczoraj miałam mnóstwo roboty na wizażu
![]() Kochana prosze napisz mi dokładnie numerki twoich błyszczoli ![]() ![]() Nie wiem czy widziałaś ale odpisałam u siebie w watku ze słonie jeszcze mam więc to ze wymieniłam jednego nie znaczy ze robiłam Ciebie w 'trąbe' ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#446 |
Zakorzenienie
|
hej, znajdziesz coś u mnie? podoba się mi kilka rzeczy
![]()
![]() |
#447 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chętnie przygarnę to co wypisałaś. ![]() W zamian oddam pigment, Hollywood Glo, miniaturkę i próbkę Kingdom. Nie mam już siły po aptekarsku tego przeliczać, zaczynam już mieć pomału dość na samo słowo "wymiana" ![]() ![]() Niestety na razie nic dla siebie nie widzę... ![]() Pozdrawiam, ![]() Cytat:
Odnośnie odczuć z dr feelgood, to myślę że to sprawa bardzo indywidualna, ja oddaję nie dlatego że zapycha, podraznia itp. tylko po prostu trzymając go w lodówce, zapominam o nim, nie używam itd. Jestem strasznie roztrzepana jak chodzi o takie gadżety, najpierw się napalam, a potem nie używam. ![]() Moje pierwsze wrażenie po użyciu dr feelgood było: "o jaka ładna, matowa cera" ![]() ![]() Testowałam też go na zasadzie: pół buzi z , pół bez i sprawdzałam po poru godzinach - zdał test. ![]() Nie czytałam opinii na KWC, więc nie wiem czy wszystkie dziewczyny miały problem z zapychaniem, ale u mnie on nie wystąpił. ![]() Jest b. wydajny i wystarczy cieniuchna warstewka, nie trzeba go ładować na buzię sporo. Musisz sama podjąć decyzję. ![]() Paletki MAC nie mam niestety. ![]()
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2009-06-18 o 15:32 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#448 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się paletka Sephora, krem Green Tea i odlewka Escada Sunset Heat, może znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#449 |
Zadomowienie
|
Też się cieszę z sporej wymianki.
Odnośnie odczuć z dr feelgood, to myślę że to sprawa bardzo indywidualna, ja oddaję nie dlatego że zapycha, podraznia itp. tylko po prostu trzymając go w lodówce, zapominam o nim, nie używam itd. Jestem strasznie roztrzepana jak chodzi o takie gadżety, najpierw się napalam, a potem nie używam. ![]() Moje pierwsze wrażenie po użyciu dr feelgood było: "o jaka ładna, matowa cera" ![]() ![]() Testowałam też go na zasadzie: pół buzi z , pół bez i sprawdzałam po poru godzinach - zdał test. ![]() Nie czytałam opinii na KWC, więc nie wiem czy wszystkie dziewczyny miały problem z zapychaniem, ale u mnie on nie wystąpił. ![]() Jest b. wydajny i wystarczy cieniuchna warstewka, nie trzeba go ładować na buzię sporo. Musisz sama podjąć decyzję. ![]() Paletki MAC nie mam niestety. ![]() Wiesz co wzięłabym jednak ten błyszczyk,kredkę rozświetlającą i tą konturówkę ewentualnie jeszcze to cudo do brwi a co Ty chcesz w zamian ?? Trza się dogadać w końcu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#450 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Krem Tołpa 04.2010 Krem AA 10.2010 Peeling AA 12.2010 róż MAC masełko książka żel TBS Jakbyś chciała dodatkowo cień w kremie Benefit (są w szklanych słoiczkach) to wtedy chętnie za niego przyjmę tonik, na który teraz mam za mało rzeczy ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:55.