Wody toaletowe damskie

Gucci Rush 2 EDT

Gucci Rush 2 Woman Woda toaletowa 30ml spray

Nasi użytkownicy zostawili 137 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Enska11
    27 lipca 2022 o 16:37
    Super
    Rush2 i Lolita Lempicka rzadza!!!! Intrygujace opakowanie, jakby pudelka po kasecie, plastik ale nie kiczowaty. Dostalam te perfumy na gwazdke, w pierwszej chwili nie wiedzilam co to jest :). Opakowanie mnie masakruje, a zapach pobudza wyobraznie. Hipnotyczny, delikatny, subtelny, przesliczny. Wanilia, ale nie w slodkiej odmianie a takiej stonowanej wspaniale wspolgra z pozostalymi nutami cuda od Gucciego.
  • 14 września 2021 o 13:22
    Nie moja bajka.
    Gucci Rush 2 to ciekawa propozycja nie tylko dla nastolatek - paniom obchodzącym kolejne 18tki dodadzą polotu, skutecznie odejmą lat. Rush 2 są niezobowiązujące, sporo w nich zielonych nut. Frezja z czarną porzeczką grają pierwsze skrzypce ale wtórują im narcyz, konwalia, kręcące w nosie piżmo. Jest trochę melancholijnie za sprawą mchu i lilii. Gardenii i róży prawie nie wyczuwam. Jeżeli ktoś lubi klimaty Miu Miu albo Cartier Baiser - może to być strzał w 10. Doceniam ale nie moja bajka. ZALETY: - Atomizer działa sprawnie, bez zarzutu, widać zużycie. - Dostępność. - Cena. - Mało znany. - Całkiem długo się utrzymuje na skórze/ubraniach (jednak nie pobije pierwowzoru). - Mniej wyzywające i wulgarne niż Gucci Rush. WADY: - Opakowanie - katastrofa. Zakrawa o kicz (tak jak w przypadku klasycznego Gucci Rush). Widać ślady palców na opakowaniu, może łatwo się rysować.
    bajka65
    11 sierpnia 2021 o 13:16
    Cudowny Nr 1
    Gucci Rush 2 to mój fawory .Uwielbiam ten zapach , jest taki bogaty , przeplatają się w nim różne nuty ,jest zarówno kwiatowy jak i świeży ,jest delikatny ale i otula , ma moc elektryzującą i przyciągającą ,jest trwały i bardzo ,bardzo kobiecy.Pozwala czuć się wyjątkową , nie jest zapachem pospolitym i szeroko rozpoznawalnym , ma w sobie to coś .Polecam .
    Zalety:
    • opakowanie,
    • zapach ,
    • trwałość ,
    • dostępność,
    • indywidualność , wyróżnia się i wyróżnia kobietę ,
    Wady:
    • cena ,
  • 20 lutego 2021 o 8:56
    Mają coś w sobie
    Kupiłam te perfumy już jakiś czas temu ponieważ opis ich zapachu mnie skusił. Spodziewałam się czegoś może troszkę bardziej słodkiego i lekkiego. A ten zapach jest dość zdecydowany, bardzo kobiecy, faktycznie jest zmysłowy ale nie taki "ordynarny", nie jest ciężki ale też nie powiedziałabym że to dobre perfumy na porę letnią. Mi bardziej odpowiadają zimą i jesienią, tak przyjemnie otulają. Są też według mnie bardzo trwałe, utrzymują się i na skórze i na ubraniach. Będą się też myślę bardziej nadawały dla kobiet tak 35+ niż dla mlodziutkiej dziewczyny. Jedyny ich minus to opakowanie, które według mnie wygląda bardzo tandetnie. Jest wykonane z przezroczystego plastiku. Ale przynajmniej jest lekkie i się nie stłucze więc spokojnie można nosić w torebce. Nie wiem czy do niego wrócę bo nie jest to w 100% mój zapach ale na pewno wielu kobietom będzie się podobać bo są to perfumy mimo wszystko dość uniwersalne.
  • 10 lutego 2021 o 13:33
    zachwycają już ponad 20 lat
    Nutami głowy są Frezja, Konwalia i Róża nutami serca są Narcyz, Palma, Lilia i Gardenia; nutami bazy są Czarna porzeczka, Piżmo i Mech dębowy Zapach ten jest bardzo prowokacyjny i zaczepny. Niesamowicie sensualny i erotyczny. Zupełnie inny niż pierwsza, lekko cukierkowa wersja. Uwielbiam go <3 Całość zamknięta w różowym plastikowym, prostokątnym flakonie. Bardzo go lubię. Trwałość zapachu na wysokim poziomie. Intensywny Zapach zakupiłam już parę razy, zdarzały się także tańsze odpowiedniki, jednak Oryginał jest tylko jeden :) Jeden z moich zapachowych faworytów. Mogłabym go używać cały rok od rana do wieczora. Jego świeżość ale też sensualność sprawia, że czuję się w nim dobrze cały czas. komplet gwiazdek!!!
    Zalety:
    • kompozycja
    • flakon
    Wady:
    • nie ma!