![]() |
#421 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
Hej żabcie
![]() Cytat:
![]() A z moim nocnym plenerem nadal problemy ![]() Normalnej wielkości fotek nie mogę wrzucić, a jak chcę zmniejszyć to komputer mi zmienia ich kolorystykę na zieloną ![]() ![]() ![]() Oszaleję chyba ![]() Wrrrrrrrrrrrrr ![]() Mniejsza z tym ![]() Dziś o 21.00 na TVP2 oglądajcie <jeśli lubicie> kabaret Paranienormalni. Uwielbiam ich ![]() Swoją drogą już się wykąpałam, idę sobie płateczków wszamać <bom zgłodła> i się położę i będę sobie gniiiiiiiiiić ![]() Ależ ze mnie leniuszek ![]() Miłego wieczorka kochanieńkie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#422 |
Zakorzenienie
|
Dzięki rybeńko
![]() A jakim programikiem zmniejszasz te fotki?
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2008-11-15 o 18:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#423 |
Zakorzenienie
|
Cześć, dziołszki!
Kupiłam sobie dzisiaj płaszczyk ![]() ![]() Byłam też u promotora, podpowiedział mi, co i jak. Mam nadzieję, że ruszę z kopyta ![]() Myślicie już o prezentach gwiazdkowych? Ja zaczęłam dziś, co roku te same rozterki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#424 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do prezentów, jakoś wolę na razie o tym w ogóle nie myśleć, bo chwilowo z kasą u nas trudno ![]()
![]() |
#425 |
Zakorzenienie
|
Nie spałam całą noc. Dzisiaj w nocy otrzymaliśmy telefon, że moja teściowa trafiła do szpitala w bardzo ciężkim stanie. Jestem w szoku, nie wiem nawet co napisać. Diagnoza lekarza jest dla mnie czymś abstrakcyjnym. Muszę być teraz przy mężu, bo ma tylko mamę- dlatego moja obecność na wizażu nieco się wykruszy, dopóki ... no właśnie sama nie wiem, bo dobrze to już nigdy nie bedzie.
We wtorek mam umówioną prywatną wizytę u gina. Po ostatnim ataku bólu w podbrzuszu doszłam do wniosku, że nie będę niczego lekceważyła. Do ponownego zobaczenia, będę tęskniła.
![]() |
#426 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Dzień Doberek!
Właśnie wstałam, jem śniadanko (tosty - chce któraś - mogę podesłać), nadrabiam zaległości na wizażu. Mąż jeszcze śpi - leniuch i śpioch ![]() Wczoraj byliśmy na małej imprezce zorganizowanej przez zakład pracy mojej teściowej. Był też szwagier z "tą" żoną i powiem, że było poprawnie i z dystansem, ogólnie rozmawialiśmy o ich remoncie. Wróciliśmy o północy, bo się troszkę po tańcach - tych mniej absorbujących - zmęczyłam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ja też ja też ja też ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() mam nadzieję, że z teściową wszystko będzie dobrze. Trzymajcie się cieplutko i wspieraj męża jak tylko możesz ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#427 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#428 |
Rozeznanie
|
o matko alez mnie daaaaaaaaaaaawno nie bylo!!!!!!!!!!!!!! a tu nowy watek? ktos mnie pamieta czy etam?
zajrzalam na PM2008 a tam widze koniec... qrcze chyba nawet nie mam szans na nadrobienie zaleglosci... ulituje sie ktoras nade mna i w telegraficznym skrocie napisze co i jak u Was? ![]() m.a.r.t.a 3mam kciuki zeby sie ulozylo ![]() ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
![]() ![]() |
![]() |
#429 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() W telegraficznym skrócie, to malutka zafasolkowała, parę kobitek jest po przeprowadzkach większych, a u reszty raczej bez zmian. A co tam u Ciebie słoneczko?
![]() |
#430 |
Wtajemniczenie
|
Witam słonka wy moje. mam dziś doła- zastanawiam się co ja najlepszego zrobilam idąc na tą mechanikę.
Dziś mieliśmy pierwsze praktyczne zajęcia z programowania obrabiarek numerycznych- zabawa w mastercamie ![]() I co? Masakra totalna ![]() ![]() Poza tym otworzą 3 specjalizacje i boje sie ze sie dostane na "samochody i ciągniki"... O masakra ![]() Ps. Marta trzymam bardzo mocno kciuki i dzis sie o Was pomodlę. Będzie dobrze- musi być . Zobaczysz.
#431 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#432 |
Wtajemniczenie
|
Dziekuje słonko.
No cóż trzeba się bedzie wziąć do roboty i pokazać że baba też coś umie. (Wkurzają mnie teksty jednego doktorka który jak rozwiazuje jakies zadanie rzuca tekstem- to jest takie proste ze nawet kobiety i dzieci dają radę) Grr Ps. Cieszę się że Was mam ![]() ![]()
#433 | ||
Zakorzenienie
|
Hmm, nie mam za bardzo możliwości zrobić fotek. Płaszczyk jest w kolorze bardzo jasnej szarości, z podwyższonym stanem, stójką i... generalnie jest inny, niż wszystkie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Byłam dziś w Multikinie na "33 scenach z życia". Bardzo poruszający film. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#434 | ||
Wtajemniczenie
|
Witam wieczorkiem
![]() Dzisiejszy niedzielny dzionek spędziliśmy w łóżeczku - w piżamce i szlafroczku (zielony w kaczuszki). Do tego obejrzeliśmy kilka filmów i takie tam małżeńskie szmery - bajery, jeżeli wiecie o co mi chodzi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A ja dzisiaj samiuteńka w domku, bo mężuś w pracy jest na nocce - inwentaryzacja ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#435 |
Wtajemniczenie
|
Hej dziewuszki
![]() m.a.r.t.a smutna informacja ![]() ![]() Malutka ja jestem grzeczna i będę chciała zobaczyć zdjęcia brzusia ![]() Izuś dasz radę, jak nie Ty to kto?? ![]() ![]() ![]() katey karą za zaniedbanie nas powinno być przeczytanie wszystkich zaległości ![]() ![]() Aguniu prezenty nie muszą być kosztowne, liczy się fakt pamiętania o bliskich ![]() ![]() ![]() weekend na uczelni minął dość szybko i niewyczerpująca ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#436 | ||||
Wtajemniczenie
|
Hej! Co u Was? U mnie lipa. Stolarz mniej więcej podsumowany
![]() ![]() ![]() Poza tym mam doła i jestem mało wyspana. Mamy jakąś awarię w kaloryferach, coś tłucze bez przerwy w dzień i w nocy. Ciekawe kiedy to naprawią. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tak w skrócie to chyba się nie da. Przyłącz się do rozmów a szybko sie połapiesz ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#437 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Marta trzymaj sie dzielnie ![]() Iza dasz radę - nie takie rzeczy się w końcu robiło w przedszkolu ![]() a mysmy rozwieźli w łykend kołocz, otrzymaliśmy już pierwsze prezenty i wiecie co - to już prawie ![]() a ja mam w pracy młyn na maksa, ale co tam dam radę - musze dac ![]() a jak sie w sobote zobaczyłam w sukni juz dopasowanej i w ogóle to mnie zatkało ![]() buziaki
![]() |
#438 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#439 |
Wtajemniczenie
|
Noc przemęczyłam
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#440 | ||
Zakorzenienie
|
Hej dziubki
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A masz jakieś fotki z przymiarki. Pochwal się plissssssssss ![]()
![]() |
#441 |
Zakorzenienie
|
No to po weekendzie....Podroz w jedna i drga strone bezpiecznie dzieki Waszym myslom Dziewczynki. Zrobilismy prawie 1000 km w 2 dni
![]() Weekendzik spokojniutki, tylko mojego tate przywiezlismy bo nas zszokowal bo wzial tydzien urlopu bez konsultacji z nami i bedzie nam mieszkanie remontowal. Z jednej strony dobrze lecz z drugiej postawil nas w niezrecznej sytuacji bo moj maz mial plan tez wziasc urlop i mu pomoc, a teraz to raczej z tego nici bo onjako glowny konstruktor nie moze tak z dnia na dzien wziasc tygodnia urlopu. ![]() W sobote bylismy u znajomych w odwiedzinach maja przeslodkiego bobaska. Mala ma juz prawie 5 miesiacy i jest cudaczna. Wcale nie powiem ze dostalismy prykaz pojawienia sie za miesiac z dobra nowina, hahaha. Prawda jest taka ze moj G. ma NK zdjecie slubne jak trzymam mala na rece a pod spodem podpis ze mamy nowy plan - wiec teraz czas na jego realizacje.... Martus wysylam Aniolka do Ciebie aby byl podpora w tym ciezkim czasie Izus a coz to za zalamywanie sie, jak juz mowilam jesli bedziesz potrzebowac pomocy to dawaj cynk moj Maz Ci pomoze ![]() Katey a gdziez to bylas jak CIe nie bylo? Super ze jestes ![]() Gosia nie dobrze w takim nastroju zaczynac nowy tydzien, dlatego wysylam wielki usmiech ![]() Malutka nam tez sie marzy taki dzien w pizamach, kurcze ale kiedy my go zrealizujemy ![]() Katarzinka odliczania nadszedl czas - goracy tydzien - goraca linia hihih Aguniu masz racje z tymi prezentami, jak jest duzo osob to i kwoty robia sie ogromne. A co lepsze po drodze sa jeszcze mikolajki i mojego meza urodziny... |
![]() ![]() |
![]() |
#442 |
Zakorzenienie
|
A jeszcze zapomniałam Wam napisać, że wczoraj byliśmy na wystawie piesków rasowych. Spotkałam się z tą koleżanką, co będzie hodowlę zakładać (kiedyś coś już wspominałam). Przymierzamy się do kupna pieska z jej hodowli. Tyle tylko, że ona będzie miała szczeniaczki dopiero w lato. Ale zakochałam się w jej psiaku, śliczny, ułożony, cudowny. A jak się troszczy o panią i jej bobaska. No cudo po prostu. Teraz to już nie ma zmiłuj i piesek musi być, zbieramy pieniążki powoli.
Tylko jedno mnie martwi, jak się zakupi szczeniaczka, to ze staraniami o bobaska trzeba co najmniej rok poczekać (wiadomo, najpierw jednego odchować trzeba ![]()
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2008-11-17 o 10:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#443 |
Wtajemniczenie
|
Dziewuszki dziekuje po stokroć za wsparcie
Buziaki dla każdej z Was ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Właśnie wynioślam gruz i kartony z naszych sprzętów i wraz z kurierem przytargałam grzejniki ![]() Teść miał przyjechać ale Kamil go "odwołał" i wciąż użeram się sama. Jakoś mi się humor poprawil jak tyle tego brudu nie ma. Bylam zaplacić za mieszkanie, pozbylam sie troche pieniedzy na grzejniki...remont to pieniążkożerny twór ![]() Z prezentami też kłopot- u nas będzie mama tata ciocia ja i kamil , musimy też kupic prezenty dla teścia teściowej szwagra i babci. Poza tym w piatek ide na urodziny łączone trzech koleżanek i składamy się po 15 zł na każdą. W czwartek natomiast mój TZ ma urodzinki a w sobotę mama imieniny ![]() Dla szwagra wykpię się zestawem Gilette Fussion (zel do golenia , maszynka i balsam) za 29.99 i tak na więcej nie zasłużył. Od niego na bank nic nie dostaniemy , nawet pół czekolady no ale nie wypada tak dać teściom i babci a o nim zapomniec
#444 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Z jedenym sie zgadzam remont = zzeracz pieniażków, jak policzyłam ile mamy do zapłacenia to ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#445 | |
Zakorzenienie
|
Hej słoneczka
![]() Martuniu kochanie buziaczek dla Ciebie ![]() ![]() Cytat:
![]() Pytanie czemu Ty o nas zapomniałaś? ![]() Faktem jest , że za 1h kończę prackę, jak zwykle poza wypiciem winka nic konstruktywnego prawie nie zrobiłam. ![]() Teraz piję kawkę ![]() Pisałam już kiedyś, że nie cierpię poniedziałków?? ![]() Wtorków w sumie też... i tak do piatku do 15. ![]() Lubię weekendy ![]() Dobra idę , bo faza moja Wam się udzieli ![]() Buziak dla każdej kochanej kobieciny <i dla małej fasoliny o niewiadomej mi płci>. ![]()
![]() |
#446 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#447 |
Zakorzenienie
|
hehehehheheheh
słoneczko jak tylko będzie jakaś wolna posadka to daję znać ![]() przez tę robotę się cholernie rozleniwiam ![]() to nie to co bieganie po McDonaldzie ![]() Bo nie wiem czy Wam wspominałam, że pracowałam w Mc 1,5 roku. To to była robota ekstremalna- tzw. obóz pracy. ![]() Teraz to ja się opalam i odpoczywam ![]()
#448 |
Zakorzenienie
|
To Ty i solarium tam masz? woooow....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#449 |
Zakorzenienie
|
heheheheheh
a myślisz, że od czego taka czarna jestem?? ![]() tak poważnie to strasznie mi pyska coś wysypało ![]() i to nie uczulenie, a takie poskórne pryszczyki ![]() w nastolatke z powrotem się zaminiam?? ![]() co począć dziewoje kochane??? tonik ich nie morduje ![]() hełp ![]()
#450 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:05.