|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#421 |
Rozeznanie
|
Dot.: Maturzystki 2008 powracają do życia :P cz. XI
hej leze sobie w lozeczku po wyczerpujacych baletach i zastanawiam sie czy isc na ekonomie czy nie isc ale pewnie pojde bo inaczej przeleze w lozku caly dzien.
#422 |
Zakorzenienie
|
1 godzina 5 minut - i najnowszy odcinek House'a będzie na moim kompie
![]() Może pouczę się wreszcie angielskiego z mojego nowego repetytorium ![]()
#423 |
Zakorzenienie
|
obejrzałam Slumdoga i podobał mi się
![]() według mnie warty obejrzenia ![]() ![]() też mam mnóstwo tych bokserek ![]() ![]()
#424 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakiegoś fajnego żakietu też nie mam ![]() ![]() ![]() ![]() Moja mama stwierdziła, że jakby w szkole zobaczyli w czym ja chodzę po domu to od razu by mi przyznali jakieś stypendium socjalne ![]() ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- Kiedyś co chwilę ktoś tu coś pisał, a teraz takie przerwy ![]() ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- No dobra, wiem, uczycie się, a ja się bezczelnie obijam. ![]() ---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Zamiast zająć się angielskim to oglądam stronę WSB - po raz setny, już znam to wszystko na pamięć ![]()
![]() |
#425 | |
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() ![]() Tobie się tak wydaje że są takie przerwy bo siedzisz w domu. Zapewniam Cię, że jak się wraca po całym dniu z uczelni to nie widać przerw tylko mnóstwo postów do nadrobienia. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#426 |
Zakorzenienie
|
no Black to już chyba do nas nie wróci...
Leluśka też gdzieś zniknęła... ![]() ja powinnam się uczyć i mam nadzieję, że jeszcze dzisiaj coś porobię, ale w domu to wiadomo ![]() wstałam przed 12 bo z goście mnie z łóżka wyrwali;P a teraz oglądam...pierwszą miłość ![]() tam to już w ogóle nie wiem co się dzieje ^^ Nija czyli ostatecznie WSB i politologia tak? ![]()
#427 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oj, wiem wiem ![]() Na 99,(9)% TAK ![]() Chyba już nic innego nie wymyślę. Politologia pasuje do moich wymagań ![]() ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- Jeszcze 20 minut i House będzie mój ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#428 |
po prostu Em :)
|
U was też tak sypie śniegiem?
![]() ![]()
Edytowane przez emememsik Czas edycji: 2009-03-18 o 14:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#429 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() 6 razy w tygodniu? To pewnie na zawody trenowałaś? ![]() ![]() Ah i dziewczyny, Wy już pewnie wszystkie widziałyście "Kochaj i tańcz" Jak Wam się podobało? Ja w sumie nie lubie tańca współczesnego, ale mam jakąs dziwną potrzebę zobaczenia tego filmu ![]()
![]() |
#430 | |
Zakorzenienie
|
na szczęście u mnie nie ma śniegu!
![]() Cytat:
![]() Tak tak, byłam w sekcji pływackiej. w wieku 6 lat zaczęłam chodzić na basen z powodu wady kręgosłupa i tak się zaczeło. 5-6 lat chodziłam tak 2-3 razy w tygodniu po 1.5h a kolejne 4-5 lat 6 razy w tygodniu po min 3h. Ciężko było i teraz sobie tego nie wyobrażam ![]() ![]() ![]() ![]() ja filmu jeszcze nie widziałam, już sto razy się wybierałam ze współlokatorką na niego i nam ciągle coś przeszkadza ![]()
![]() |
#431 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() u nas chociaz zimno to bardzo ladne sloneckzo swieci |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#432 |
Zakorzenienie
|
u mnie pieknie cieplutko
![]() ale w koncu Wroclaw to jedno z najcieplejszych polskich miast ![]() powietrze zwrotnikowe i te sprawy ![]() ale juz niedlugo jade na wschod, dzisiaj w nocy bede w krk ![]() mam nadzieje ze w mielcu sniegu niet ![]() lele, a znasz jakas aghowska dzewice;>? ale w sumie ja jestem pewna, ze jakies sa, a takie bajki to maja na celu bawic ![]() ehhh, musze sie zabrac za sprzatanie przed dezynsekcja i do domkuuu ![]()
#433 | |||||
Zadomowienie
|
Hej ho! Cytat:
zawsze sie Wosem intesesowałam i historia zawsze to lubiłam i orientowałam się w tych sprawach i dlatego na dziennikarstwo chcialam isc.. i co i ![]() Cytat:
a może słyszałyscie o jakiś kierunkach coś z reklamą związanych?? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() o właśnie dziś koło niej przejeżdżałam ![]() ![]() i jak? Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a mi szef dziś dał poprowadzić samochód ![]() ![]() i zaczarowałam uśmiechem jednego pana ze stoczni ![]() i jeszcze moge sie wam pochwalić, że zajmuję coraz wyższe stanowisko w agencji ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#434 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny mam czerwone plamki na rekach i nogach, bola jak dotykam i boli mnie glowa bardzo co to pomocy!!!!!!!!!!!
#435 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie już nei ![]() ![]() Cytat:
w sumie to nie wiem, bo nie zagłębiałam sie nigdy tak dokładnie w zagadnienia politologii .. ale możliwe że są bardzo podobne! Cytat:
![]() a w ogóle Wy kobitki będziecie w wakacje nad morzem? Bo ja tam będę pracowała niedaleko Kołobrzegu .. ![]() wróciłam z egzaminu ze statystyki ... ma-sa-kra.. nie wiem jak to będzie, chciałabym zdać bo już mam dość ... ![]() ![]()
![]() |
#436 | |
Zakorzenienie
|
znam i mam 99% pewnosci :P
Cytat:
wypij wapno.. a najelpiej to dawke szpitalna 6 tych kosteczek wapna jednego dnia, a jutro idz do dermatologa jak nie zejdzie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#437 |
Zakorzenienie
|
Mariolcia dokładnie, wypij wapno
![]() A jak dalej będziesz źle się czuła i nic nie zejdzie to jedź na pogotowie. Ja też tak przecież miałam przed sesją, no ale ja to dlatego, że za długo brałam leki i to skutki uboczne były. Ale lepiej dmuchać na zimne i jak nie zejdzie to jedź ![]() ![]() Leluś gratulacje z zaliczeń ![]() ja czuję się taka przytłoczona nauką... np teraz do niedzieli tyle muszę zrobić, że nie wiem za co się zabrać, najchętniej za nic bo źle się czuje... no ale siedzę sobie nad prezentacją z angielskiego. ![]()
#438 |
Zakorzenienie
|
No właśnie ze sklepów nic specjalnego.
C&A tylko jest ok, bo nigdzie blisko go nie mam, ale otwarcie i tak 30kwietnia. A reszta to House, Cropp, Deichman ( gdzie wypatrzyłam boskie buty i kupie je jeszcze w tym tygodniu pewnie), CCC ( dzisiaj było wszystko 50% taniej), Venezia, Mohito, Butik i to wszystko z tego co rzuciło mi się w oczy. Ale jeszcze pewnie coś będzie, mam blisko więc pewnie od czasu do czasu tam będę. No kupiłam dzisiaj spódniczke bombke satynową za 29.90 i sweterek za ok. 59,90 w Mohito ( było 20% zniżki na cały asortyment) ![]() Ogólnie to dopiero wróciłam bo się zasiedziałam u koleżanki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#439 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a u mnie nie bylo, a szkoda. bo podoba mi sie u nich kilka par, chociaz co do jakosci mam powazne zastrzezenia |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#440 |
Zadomowienie
|
Widzę że atmosfera naukowa zapanowała.. Ja w sumie też mam sporo do zrobienia (czytaj Rzym Rzym Rzym
![]() ![]() Ach te studia. Jak w końcu to zapamiętam i zdam przedtermin to zmienie chyba nick na MałyDzielnyDzięcioł ![]()
#441 |
Zakorzenienie
|
![]() albo UwielbiamStukać ![]() mój tata zawsze jak się ucze to mówi: nie stukaj tyle ![]() Skończyłam tworzyć prezentacje ![]() W dwóch turach mi się udało;P Nie wiem czy zadowoli to naszą kobietę bo nie wiem czy tematyka ogólna euro i wprowadzenie euro w słowacji jest dla niej bardzo ekonomiczna ![]() Teraz będzie najgorsze bo nauczyć się jej całej mówić... na szczęście mam 2tygodnie, tylko co z tego jak w międzyczasie m.in. koło z rachunkowości, z makro ( ![]() Dzisiaj nadrabiam chyba całe zaległości w oglądaniu tv ![]() obejrzałam już dzisiaj pierwszą miłość, ostry dyżur ^^, tvn24, fakty, na wspólnej, teraz leci w11 a potem you can dance ![]() ![]()
Edytowane przez zetka89 Czas edycji: 2009-03-18 o 20:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#442 |
Zakorzenienie
|
Zetka, tez jade do domu i bede nadrabiac tv
![]() jak znajde czas bo mam duzo ludzi odiwedzic ![]()
#443 |
Zakorzenienie
|
wypilam wapno al emialam tylko 2 te tabletki niestety...nie wiem skad mi sie to wzielo, ale jutro po zajeciach sprobuje isc do przychodni. nie wiem czy mnie przyjma, bo nie mam tej glupiej karty. jutro kolos a nie mam sily sie uczyc;/
![]() |
#444 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() em wogóle cieszę się, że znowu się pojawiłaś w wątku ![]() masakra! dzisiaj było wszytsko: słońce, śnieg, deszcz, znowu słońce, ogromny wiatr... Cytat:
brawo! gratuluję ![]() Cytat:
byłam dzisiaj na uczelni do 7.45 do 20... padam i mówię, że nigdy więcej tego nei zrobię! |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#445 |
Zakorzenienie
|
DsC już doskonale rozumiem to co pisałaś mi o statystyce... grrr...
![]()
#446 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i znowu nic się nie pouczyłam z angielskiego ![]() ![]()
![]() |
#447 |
Zakorzenienie
|
Lele długo u ciebie można było poprawiać i gratuluję!
![]()
![]() |
#448 |
Zakorzenienie
|
Zdecydowalam. Pojde na AGH na turystyke
#449 |
Zakorzenienie
|
Hula, NIja
![]() Zetka tez tyle dzis tv widzialam :P ale niektore inne programy. i paznokcie w miare zrownalam ![]() a jutro sporobuje sie wbic do przychodni i zalatwic badania i pozniej na silke pojechac. i etyka wieczorem, ale faceta sie dobrze slucha ![]() ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- ![]() Myszko, to nie byla poprawka. to byl tylko rpzedmiot na zaliczenie z ocena, ale facet troszku pije i mu sie wydaje, ze to egzamin.. no i generalnie oceny wystawil czesci osob tydzien temu w srode wieczorem. nikt nie wiedzial za bardoz o co chodzi. w czwartek sie okazalo, ze osoby ktorym nie wystawil zadnej oceny maja do niego przyjsc na rozmowe o materiale z jego ksiazki. dzis starosta sie z nim ugadal, ze moga przyjsc na poczatku kwietnia to zaliczyc, ale ja skoro juz bylam to poszlam i zaliczylam ( weszlam z kolezanka i mialam taki brecht z niej, ze szok, facet z reszta tez, ale jej zaliczyl takze). ja mam rozliczenie roczne, wiec u nas sie nie musza spieszyc z oceniami, bo czas maja do poczatku wrzesnia. przykladowo z histy bedzie ich pytal chyba do samego wrzesnia :P |
![]() ![]() |
![]() |
#450 |
Zakorzenienie
|
Ale swoich studiów nie rzucisz
![]() Czy ta turystyka to zamiast europeistyki?
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:22.