|
|
#421 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Żony doskonałe PM2008
Kinia Kochanie
Wszystkiego najsłodszego ![]() Dużo czułości i miłości Skrzydeł Wiernych przyjaciół , którzy nigdy Cię nie opuszczą (czytaj "nas" ),Żeby czas ![]() Listonosze Wizaż nigdy nie szwankował ![]() Żeby zawsze było z kim Aby Twój małzon codziennie pamiętał - (albo przynajmniej raz na tydzień )By nigdy nie było i tylko same słoneczne dni Oraz spełnienia wszystkich marzeń!!! Jak dziwne by one nie były ![]() |
|
|
|
#422 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ad2. autko całkiem całkiem ![]() Meble zamówione czas oczekiwania ok 3 tygodni, długo ale nam się nie spieszy ![]() ale dziś mam nerwa normalnie z kijem nie podchodź, aż z samej siebie chce mi się śmiać
|
|
|
#423 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki! Malutka na 10.30 jutro ma zaplanowaną cesarkę!!
Trzymać kciuki za zdrówko Dawidka i mamusi-to rozkaz
|
#424 | |||||
|
Zadomowienie
|
Kina !!! Słonko nasze...
Rejsu dookoła świata, gdzieś w nieznane wypraw, Ekscytujących doznań, smaku nowych przypraw. Może nagrody Nobla w jakiejś kategorii, I życia w stanie choćby lekkiej euforii. Do tego wiele zdrowia, kondycji, miłości, Dużo radości z życia i wiecznej młodości. A teraz uważaj, bo będę rymować... ![]() Obyś na wizaż często wchodziła i zawsze uśmiechnięta była!! Za Twoje zdrówko... :bounce :BALANGA!!!! Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A dzień dobry... A co to ja chrupałam, bo już schrupane... Dziękować... ![]() Cytat:
Odmładzająca jest fajna, bo....jest odmładzająca... ![]() Ooojj pół roku, to mnóstwo czasu.... I najgorsze jest to, ze wiadomo, że to się nie zmieni raczej i odległość będzie taka sama... ![]() Cytat:
![]() ![]() Przytulaski i mocne kciukaski za MalutkąA dziś byłam zawieźć produkty na ciacho...i przypadkowo weszłam ze szwagrową do sklepu odzieżowego i obie sprawiłyśmy sobie takie niby sukienko-tuniczki...ale juz nie będę wstawiać, bo konic chwalenia... opiszę tylko...dół czarny, aż pod biust, góra to taka bluzeczka z żabotem i pod biustem pasek...o! Żadko mi sie zdarza kupić coś przypadkiem...raczej nachodzę się, zanim cokolwiek kupię... ![]() A teraz ide...ale wrócę tu...bo balanga trwać będzie... ![]() Izuś nawet bez rozkazu bedziemy trzymać...baaaardzo mocno...
Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2009-04-07 o 21:15 |
|||||
|
|
|
#425 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Bedzie dobrze, najwazniejsze ich zdrowieIzuś masz nią kontakt rozumiem, napisz że trzymamy kciuki i szykujemy się na bycie ciociami ![]() Izka nie marudz tylko pokazuj ta tunike bo chce zobaczyc ten zabot
Edytowane przez soffera Czas edycji: 2009-04-07 o 21:39 |
|
|
|
|
#426 |
|
Rozeznanie
|
Cześć
![]() 1. Wszystkiego najlepszego Kinuś 2. MAlutka trzymaj się!!!! (cała jestem w emocjach normalnie, jutro będziemy ciociami )3. Agatko gratuluję nowiny - będzie córeczka śliczna jak mamusia na pewno i za męża.4. za Anusiowe sprawy5. i kotkowe6. Gosia cudne autko - nie ma jak Toyotka ![]() 7. Mili - piękne fociaki na NK widziałam ![]() konkretnadzisiaj jestem bo padam na pysk - wróciłam po 21 a wyszłam przed 7.... po pracy zamiast wracać i sprzątać w domku szlajałam się po KDT w poszukiwaniu butów kolejne nici... nic mnie nie zachwyca ale już bym coś wybrała... mnie tak samo wszystkie buty obcierają - nie mam kompletnie żadnych butów które mi nie robią krzywdy i nie sprawiają bólu - no może oprócz klapciaków conversów sprzed 3 lat i japonek ;] ech... a szukam teraz do katowania kolejnej pary - na wysokim obcasie bo potrzebuję takich do spódnic i na różne okazje najbliższe ![]() no to na tyle na dzisiaj by było ściskam mocno kciuki jeszcze raz! Dobrej nocki wszystkim
|
|
|
|
#427 |
|
Zadomowienie
|
Wiem bez sesnu bo już napisałam, że cos takiego kupiłam...ale już nie będę, bo sie uzależnię i potem kupię sobie przypuśćmy bluzeczkę i będę lecieć do domu jak oszalała, bo muszę zrobić fociak i pokazać jaki ma fajny dekolcik....
![]() A wiecie co jest najlepsze, ze fotkę sobie zrobiłam od razu jak przymierzałam...bo przecież dla Was... już za wczasu pomyślałam, zeby nie bylo.... O smarkatko.....uzależniłam się... Muszę Wam pokazać ten żabot, bo nie wytrzymiem.... o już.... ![]() Robilam fotke komórką...pardome.. dd.jpg Ja nie wiem gdzie ja tu tunikę dostrzegłam... ![]() Sukienka niby taka....
Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2009-04-07 o 22:02 |
|
|
|
#428 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
aaaaaaaaaaaaaa chcem takom! niebieska groszkowa elegancka tez fajna, ale ta bosssska ![]() idę spać teraz już naprawdę....
|
|
|
|
|
#429 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze zdążyłam!
Ufffffffffffffff Karolinko moja kochana wszystkiego naj naj raz jeszcze!!!!!!!!!!!!!
Buziaki słodkie
|
#430 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witam wieczorową porą
Nieeeeeeeeeech żyyyyyyyyyyje naaaaaaaaaaam!!! KINIA piwo: ![]() Cytat:
![]() trzymamy mocniutko a jak masz z nią jakiś kontakt to pozrów od nas i przekaż że czekamy na nich już razem Cytat:
to tak zawsze jest jak się czegoś chce to nie ma wrr...... obyś szybko znalazła te wymarzone i wygodniutkie ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#431 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to ja juz dzis zaczynam trzymac obiema recami ![]() ![]() : kciuki:
|
|
|
|
|
#433 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Cytat:
Malutka, Słonko trzymaj się Cytat:
takie zakupy zazwyczaj są najlepsze ![]() Cytat:
dobre ale my tu lubimy chwalipiętów i lubimy oglądać nowe nabytki i większość z nas to uzależnione wizazomaniaczki Sukienka superaśna
Edytowane przez dzasta110 Czas edycji: 2009-04-08 o 07:52 |
|||
|
|
|
#434 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Witam z rana w ten ważny dla nas wszystkich dzień
(dzisiaj zostaniemy ciociami Cytat:
i juz od rana ![]() Cytat:
? ukojone już? Mam nadzieje, że żadne z Twoich dzieciaków nie ucierpiało wczoraj ![]() Cytat:
![]() Ad 2 Ale ty to masz kłopot z tymi butkami Ale teraz jest tyle różnych firm że na pewno coś znajdziesz jak najmniej "bolesnego" w chodzeniu ![]() izka - ciekawa bardzo ta tuniczka
|
|||
|
|
|
#435 | |
|
Zakorzenienie
|
cześć słonka
Cytat:
jej już strasznie mocno trzymam kciuki i czekam na wieści. A malutkiej przesyłam mnóstwo dobrej energii
|
|
#436 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Kochane mam dla Was wiadomość od Malutkiej 30 minut po północy urodziła synka |
|||||
|
|
|
#437 |
|
Zadomowienie
|
Witam Was
![]() Bardzo dawno mnie nie było, ale o tym moze opowiem pozniej. A teraz tylko chce napiscac ze bardzo mocno trzymam kciuki za malutka i jej synka ![]() Czytałam wczesniej, że na usg wyszło ze wazy niecałe 2kg Mam nadzieje ze jest silnym facetem i wszystko bedzie ok. Malutka trzymajcie sie. Sle duzo pozytywnej energii dla Was |
|
|
|
#438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze się czują?
|
|
#439 |
|
Zadomowienie
|
Hej hej
![]() Kinuś Malutka już urodziła!?!?!?! Ja tu zaciskam a mały już na świecie.... Monai spróbuj szukać butów z cielęcej skóry, mam jedne takie buty i są mega mięciutkie. Velluto opowiadaj co u Ciebie ![]() Dzastuś z moich obserwacji wynika, że jak tylko się robi ciepło dzieciaki w przedszkolu wariują, od marca - kwietnia się zazwyczaj zaczyna wrrr |
|
|
|
#440 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
MOJE GRATULACJE!!! ZYCZE ZDROWKA DLA MAMUSI I JEJ SYNKA!! Witam zoneczki!!! ale ze mnie spioch.....poszlam spac o 22.00 a wstalam o 9 ![]() i tak ostatnio bardzo czesto !!jakas leniwa jestem...... tz ma wolne wiec bede go meczyc zeby w domu nie siedziec....pojechalabym do Wisly !!
|
|
#441 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane na razie tylko tyle, że urodziła po północy i czeka teraz na pediatrę. Nie chciałam jej męczyć smsami, bo pewnie chciałaby odpocząć teraz. Napisałam tylko, że czekamy na wieści.
Tak, więc trzymamy mocno kciukasy
|
|
|
|
#442 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jesteśmy ciociami dziewczyny ![]() I czekamy na wieści jak się czują ![]() |
|
|
|
|
#443 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej. Mam chwilkę to napiszę i spadam dalej do robotki
Miałam pisać, że trzymam kciuki za malutką ale jak dotarłam do końca to pozostaje mi już tylko napisać GRATULACJE MAMUSIU!!!!!!!!!! Wyślę jej PW, może po jakimś czasie odczyta ![]() Dzasti ja to i tak Cię podziwiam, że z dziećmi pracujesz. Gdybym popracowała tak przez tydzień to z całą pewnością nie chciałabym mieć dzieci w ogóle ![]() KINIUSIU wszystkiego wszystkiego najlepszego i ogromne buziole dla Ciebie Dzięki dziewczyny. Fajnie, że się Wam podoba. Wczoraj jeździłam i muszę się trochę przestawić bo do tej pory dieselkiem jeździłam i w ogóle muszę się przyzwyczaić ![]() Fajowy, do spódnicy ołówkowej superaśny |
|
|
|
#444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#445 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Hejka hej krejzolki Cytat:
Cytat:
To była przenośnia! Czy Wy naprawdę pomyślałyście o zjeździe na Litwie?? Anusiu- Twój post mi się nie zacytował Kochanie nasza służba zdrowia jest tak żałosna, że trzepie mnie już na samą myśl o niej!!!!!!!!!!!!!!! A karteczka jest prze-boska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytat:
Ależ się cieszę z małego kręciołka Jak się wszystko uspokoi to wracaj do nas szybciorkiem A tymczasem trzymam dla mężusiaCytat:
![]() Wiem, jestem wstrętna... nie bij... ale kłamać nie będę! Lubiem Ciem bardzom... ale pazuresy nie podobią mi się Pazurkowa dziewczyna jak dla mnie w talencie ma braki ![]() Młamłak włochaty żebyś się nie frągała na mnie Cytat:
![]() Ja w poniedziałek zakupiłam cudowne <wg mnie> butki w Venezii za jedyne 199 zł. Znaczy się mąż zakupił Czarne bo czarne- ale jakie wygodneeeeeeeeeeeee ![]() Wiem wiem... pewnie chcecie fotke... ![]() Jak znajdę chwilkę to pstryknę Aaaaaaaaaaaa i na 100% nie uwierzycie, że są wygodne jak zobaczycie fotkę. Bluzeczka 1 superowa A ta sportowa taka śmiechowa. Tyle , że ja takich nie noszę aaaaaaaaaaaaaa i przypominam Ci, że chrupałaś PALUSZKI! Cytat:
uffff trzymam kciuki żabko Cytat:
2- następna która myslala, że na Litwę się wybieram? ehhh mój pijaku 3- furacz fajny Cytat:
Siedzę jak na szpilkach z oczekiwaniem na wiadomości jak ich zdrówko! ![]() Dajcie znać proszęęęęę... Kurka wodna- odpisuję Wam od jakichś 3 godzin i skończyć pisać nie mogę bo ciągle mi w tej pracy Czy oni nie widzą, że ja muszę wizażować???????????? Bezczelność
|
|
#446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
WOW! ja od rana kciuki trzymam ,żeby wszystko dobrze poszło a to juz ! GRATULACJE MALUTKA !!DUŻO SIŁY DLA CIEBIE I SYNKA !!! Gosia fajniutkie autko Cytat:
![]() Ad. 2 ah no bezczelność przeszkadzać Ci w takiej ważnej sprawie ja od rana zdycham, @ przyszła i najchętniej bym się położyla i wstała za 5 dni ![]() miłego dnia i może do potem |
|
|
|
|
#447 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesteśmy wizażowe ciocie po raz pierwszy teraz czekamy na resztę ciężaróweczek i będzie tu niedługo niezła gromadka Cytat:
![]() trzymamy mocniutko i czekamy na dalsze wieści o naszej Malutkiej mamusi i jej cudownym synku Cytat:
ale ze mnie ciemna masa......
|
|||
|
|
|
#448 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2- no baaaaaaaaa bidulko... Mój PMS poraża na odległość 50 km!!! Nie można mnie znieść dosłownie Sama się znieść nie mogę ![]() Cytat:
czyli jednak tak myślałas? 2- to zacieszam, że focha nie ma Dziś na mnie mówią "PANI WIOSNA" w pracy Mam zieloną <coś a'la> sukienkę i zielone rajtki i oko na zielono zrobione. Taka nieco... monotematyczna dziś jezdem ![]() I w końcu dziś zafarbuję moję mega odrosty ![]() Po raz drugi będzie to... ta daaaaaaaaaaaam: głęboka śliwka z Garniera
|
|
#449 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Super że ci się karteczka podoba ![]() Ad 2 To za fajną sumkę udało ci się kupić te butki jak na ten sklep I ja tam wierzę w ciemno że są wygodne - wiem z doświadczenia miałam takie jedne mega wysokie i znajome zawsze pytały jak ja w tym umiem chodzić a to były najwygodniejsze buty jakie nosiłam tylko że mi je kiedyś ukradli na siłowni jak byłam Ad 3 Wieź ich tam pogoń żeby ci nie przeszkadzali |
|
|
|
|
#450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moje mają chyba 10 cm szpilkę, ale są fajnie wyprofilowane obcasiki i jest wygodnie Dziady na tej siłowni jakies ![]() Hie hie... zostawili Wiosnę w spokoju... <chyba się booooooją >Co jest cholercia! Jak mnie nie ma to gwarno tu jak nie wiem co! Jak jestem to prawie żadna się małpka nie pojawia Ubić to mało!!!! Odstawić robotę i na wizaż marsz!!!!!!!!!!!!!!! ![]() Bierzcie przykład z Pani Wiosny Jak po urodzinkach Siostro Pelargonio??
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:05.

i miłości
, którzy nigdy Cię nie opuszczą (czytaj "nas"
),

(albo przynajmniej raz na tydzień
i
tylko same słoneczne dni 

:bounce :

kolejne nici... nic mnie nie zachwyca ale już bym coś wybrała... mnie tak samo wszystkie buty obcierają - nie mam kompletnie żadnych butów które mi nie robią krzywdy i nie sprawiają bólu - no może oprócz klapciaków conversów sprzed 3 lat i japonek ;] ech... a szukam teraz do katowania kolejnej pary - na wysokim obcasie bo potrzebuję takich do spódnic i na różne okazje najbliższe 

teraz już naprawdę....

Super że ci się karteczka podoba