![]() |
#421 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Żony doskonałe PM2008
Kinia Kochanie
![]() Wszystkiego najsłodszego ![]() Dużo czułości ![]() ![]() Skrzydeł ![]() Wiernych przyjaciół ![]() ![]() Żeby czas ![]() ![]() Listonosze ![]() Wizaż nigdy nie szwankował ![]() ![]() Żeby zawsze było z kim ![]() Aby Twój małzon codziennie pamiętał - ![]() ![]() By nigdy nie było ![]() ![]() ![]() Oraz spełnienia wszystkich marzeń!!! ![]() Jak dziwne by one nie były ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#422 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ad2. autko całkiem całkiem ![]() ![]() Meble zamówione ![]() ![]() ale dziś mam nerwa ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#423 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki! Malutka na 10.30 jutro ma zaplanowaną cesarkę!!
Trzymać kciuki za zdrówko Dawidka i mamusi-to rozkaz
#424 | |||||
Zadomowienie
|
![]()
Kina !!! Słonko nasze...
![]() Rejsu dookoła świata, gdzieś w nieznane wypraw, Ekscytujących doznań, smaku nowych przypraw. Może nagrody Nobla w jakiejś kategorii, I życia w stanie choćby lekkiej euforii. Do tego wiele zdrowia, kondycji, miłości, Dużo radości z życia i wiecznej młodości. A teraz uważaj, bo będę rymować... ![]() Obyś na wizaż często wchodziła i zawsze uśmiechnięta była!! ![]() Za Twoje zdrówko... ![]() BALANGA!!!! Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A dzień dobry... A co to ja chrupałam, bo już schrupane... ![]() Dziękować... ![]() Cytat:
Odmładzająca jest fajna, bo....jest odmładzająca... ![]() Ooojj pół roku, to mnóstwo czasu.... I najgorsze jest to, ze wiadomo, że to się nie zmieni raczej i odległość będzie taka sama... ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A dziś byłam zawieźć produkty na ciacho...i przypadkowo weszłam ze szwagrową do sklepu odzieżowego i obie sprawiłyśmy sobie takie niby sukienko-tuniczki...ale juz nie będę wstawiać, bo konic chwalenia... opiszę tylko...dół czarny, aż pod biust, góra to taka bluzeczka z żabotem i pod biustem pasek...o! Żadko mi sie zdarza kupić coś przypadkiem...raczej nachodzę się, zanim cokolwiek kupię... ![]() A teraz ide...ale wrócę tu...bo balanga trwać będzie... ![]() Izuś nawet bez rozkazu bedziemy trzymać...baaaardzo mocno... ![]() Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2009-04-07 o 20:15 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#425 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Izuś masz nią kontakt rozumiem, napisz że trzymamy kciuki i szykujemy się na bycie ciociami ![]() Izka nie marudz tylko pokazuj ta tunike bo chce zobaczyc ten zabot ![]() Edytowane przez soffera Czas edycji: 2009-04-07 o 20:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#426 |
Rozeznanie
|
Cześć
![]() 1. Wszystkiego najlepszego Kinuś ![]() 2. ![]() ![]() 3. Agatko gratuluję nowiny - będzie córeczka śliczna jak mamusia na pewno ![]() ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. Gosia cudne autko - nie ma jak Toyotka ![]() 7. Mili - piękne fociaki na NK widziałam ![]() konkretnadzisiaj jestem bo padam na pysk - wróciłam po 21 a wyszłam przed 7.... po pracy zamiast wracać i sprzątać w domku szlajałam się po KDT w poszukiwaniu butów ![]() ![]() no to na tyle na dzisiaj by było ![]() ściskam mocno kciuki jeszcze raz! Dobrej nocki wszystkim ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#427 |
Zadomowienie
|
![]()
Wiem bez sesnu bo już napisałam, że cos takiego kupiłam...ale już nie będę, bo sie uzależnię i potem kupię sobie przypuśćmy bluzeczkę i będę lecieć do domu jak oszalała, bo muszę zrobić fociak i pokazać jaki ma fajny dekolcik....
![]() A wiecie co jest najlepsze, ze fotkę sobie zrobiłam od razu jak przymierzałam...bo przecież dla Was... ![]() już za wczasu pomyślałam, zeby nie bylo.... ![]() O smarkatko.....uzależniłam się... ![]() Muszę Wam pokazać ten żabot, bo nie wytrzymiem.... ![]() o już.... ![]() Robilam fotke komórką...pardome.. dd.jpg Ja nie wiem gdzie ja tu tunikę dostrzegłam... ![]() Sukienka niby taka.... ![]() Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2009-04-07 o 21:02 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#428 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
aaaaaaaaaaaaaa chcem takom! niebieska groszkowa elegancka tez fajna, ale ta bosssska ![]() idę spać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#429 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze zdążyłam!
Ufffffffffffffff Karolinko moja kochana wszystkiego naj naj raz jeszcze!!!!!!!!!!!!!
Buziaki słodkie ![]() ![]() ![]()
#430 | |||
Zakorzenienie
|
Witam wieczorową porą
![]() Nieeeeeeeeeech żyyyyyyyyyyje naaaaaaaaaaam!!! KINIA ![]() ![]() ![]() piwo: ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#431 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#432 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to ja juz dzis zaczynam trzymac obiema recami ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#433 | |||
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
takie zakupy zazwyczaj są najlepsze ![]() Cytat:
dobre ![]() ![]() ale my tu lubimy chwalipiętów ![]() i lubimy oglądać nowe nabytki ![]() i większość z nas to uzależnione wizazomaniaczki ![]() Sukienka superaśna
![]()
Edytowane przez dzasta110 Czas edycji: 2009-04-08 o 06:52 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#434 | |||
Wtajemniczenie
|
Witam z rana w ten ważny dla nas wszystkich dzień
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ad 2 Ale ty to masz kłopot z tymi butkami ![]() ![]() izka - ciekawa bardzo ta tuniczka ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#435 | |
Zakorzenienie
|
cześć słonka
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#436 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kochane mam dla Was wiadomość od Malutkiej 30 minut po północy urodziła synka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#437 |
Zadomowienie
|
Witam Was
![]() Bardzo dawno mnie nie było, ale o tym moze opowiem pozniej. A teraz tylko chce napiscac ze bardzo mocno trzymam kciuki za malutka i jej synka ![]() Czytałam wczesniej, że na usg wyszło ze wazy niecałe 2kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#438 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#439 |
Zadomowienie
|
Hej hej
![]() Kinuś Malutka już urodziła!?!?!?! Ja tu ![]() ![]() Monai spróbuj szukać butów z cielęcej skóry, mam jedne takie buty i są mega mięciutkie. Velluto opowiadaj co u Ciebie ![]() Dzastuś z moich obserwacji wynika, że jak tylko się robi ciepło dzieciaki w przedszkolu wariują, od marca - kwietnia się zazwyczaj zaczyna wrrr |
![]() ![]() |
![]() |
#440 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
MOJE GRATULACJE!!! ZYCZE ZDROWKA DLA MAMUSI I JEJ SYNKA!! ![]() Witam zoneczki!!! ale ze mnie spioch.....poszlam spac o 22.00 a wstalam o 9 ![]() i tak ostatnio bardzo czesto !!jakas leniwa jestem...... tz ma wolne wiec bede go meczyc zeby w domu nie siedziec....pojechalabym do Wisly !!
![]() |
#441 |
Zakorzenienie
|
Kochane na razie tylko tyle, że urodziła po północy i czeka teraz na pediatrę. Nie chciałam jej męczyć smsami, bo pewnie chciałaby odpocząć teraz. Napisałam tylko, że czekamy na wieści.
Tak, więc trzymamy mocno kciukasy ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#442 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jesteśmy ciociami dziewczyny ![]() I czekamy na wieści jak się czują ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#443 |
Wtajemniczenie
|
Hej. Mam chwilkę to napiszę i spadam dalej do robotki
![]() Miałam pisać, że trzymam kciuki za malutką ale jak dotarłam do końca to pozostaje mi już tylko napisać GRATULACJE MAMUSIU!!!!!!!!!! Wyślę jej PW, może po jakimś czasie odczyta ![]() Dzasti ja to i tak Cię podziwiam, że z dziećmi pracujesz. Gdybym popracowała tak przez tydzień to z całą pewnością nie chciałabym mieć dzieci w ogóle ![]() KINIUSIU wszystkiego wszystkiego najlepszego i ogromne buziole dla Ciebie ![]() ![]() ![]() Dzięki dziewczyny. Fajnie, że się Wam podoba. Wczoraj jeździłam i muszę się trochę przestawić bo do tej pory dieselkiem jeździłam i w ogóle muszę się przyzwyczaić ![]() Fajowy, do spódnicy ołówkowej superaśny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#444 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#445 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Hejka hej krejzolki ![]() Cytat:
Cytat:
![]() To była przenośnia! Czy Wy naprawdę pomyślałyście o zjeździe na Litwie?? ![]() Anusiu- Twój post mi się nie zacytował ![]() Kochanie nasza służba zdrowia jest tak żałosna, że trzepie mnie już na samą myśl o niej!!!!!!!!!!!!!!! A karteczka jest prze-boska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() Cytat:
Ależ się cieszę z małego kręciołka ![]() Jak się wszystko uspokoi to wracaj do nas szybciorkiem ![]() A tymczasem trzymam ![]() Cytat:
![]() Wiem, jestem wstrętna... nie bij... ale kłamać nie będę! ![]() Lubiem Ciem bardzom... ale pazuresy nie podobią mi się ![]() Pazurkowa dziewczyna jak dla mnie w talencie ma braki ![]() Młamłak włochaty żebyś się nie frągała na mnie ![]() Cytat:
![]() Ja w poniedziałek zakupiłam cudowne <wg mnie> butki w Venezii za jedyne 199 zł. Znaczy się mąż zakupił ![]() Czarne bo czarne- ale jakie wygodneeeeeeeeeeeee ![]() Wiem wiem... pewnie chcecie fotke... ![]() Jak znajdę chwilkę to pstryknę ![]() Aaaaaaaaaaaa i na 100% nie uwierzycie, że są wygodne jak zobaczycie fotkę. Bluzeczka 1 superowa A ta sportowa taka śmiechowa. Tyle , że ja takich nie noszę aaaaaaaaaaaaaa i przypominam Ci, że chrupałaś PALUSZKI! ![]() Cytat:
![]() uffff trzymam kciuki żabko ![]() Cytat:
![]() ![]() 2- następna która myslala, że na Litwę się wybieram? ![]() ![]() ![]() 3- furacz fajny ![]() Cytat:
![]() Siedzę jak na szpilkach z oczekiwaniem na wiadomości jak ich zdrówko! ![]() Dajcie znać proszęęęęę... Kurka wodna- odpisuję Wam od jakichś 3 godzin i skończyć pisać nie mogę bo ciągle mi w tej pracy ![]() ![]() Czy oni nie widzą, że ja muszę wizażować???????????? ![]() Bezczelność ![]()
![]() |
#446 | |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
![]() WOW! ja od rana kciuki trzymam ,żeby wszystko dobrze poszło a to juz ! ![]() ![]() GRATULACJE MALUTKA !!DUŻO SIŁY DLA CIEBIE I SYNKA !!! ![]() ![]() Gosia fajniutkie autko Cytat:
![]() Ad. 2 ah no bezczelność przeszkadzać Ci w takiej ważnej sprawie ![]() ja od rana zdycham, @ przyszła i najchętniej bym się położyla i wstała za 5 dni ![]() miłego dnia i może do potem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#447 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jesteśmy wizażowe ciocie po raz pierwszy ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#448 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2- no baaaaaaaaa ![]() bidulko... ![]() Mój PMS poraża na odległość 50 km!!! Nie można mnie znieść dosłownie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() czyli jednak tak myślałas? ![]() ![]() ![]() ![]() 2- to zacieszam, że focha nie ma ![]() Dziś na mnie mówią "PANI WIOSNA" w pracy ![]() Mam zieloną <coś a'la> sukienkę i zielone rajtki i oko na zielono zrobione. Taka nieco... monotematyczna dziś jezdem ![]() I w końcu dziś zafarbuję moję mega odrosty ![]() Po raz drugi będzie to... ta daaaaaaaaaaaam: głęboka śliwka z Garniera ![]()
![]() |
#449 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ad 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ad 3 Wieź ich tam pogoń żeby ci nie przeszkadzali ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#450 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moje mają chyba 10 cm szpilkę, ale są fajnie wyprofilowane obcasiki i jest wygodnie ![]() Dziady na tej siłowni jakies ![]() ![]() ![]() Hie hie... zostawili Wiosnę w spokoju... <chyba się booooooją ![]() Co jest cholercia! Jak mnie nie ma to gwarno tu jak nie wiem co! Jak jestem to prawie żadna się małpka nie pojawia ![]() Ubić to mało!!!! Odstawić robotę i na wizaż marsz!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() Bierzcie przykład z Pani Wiosny ![]() Jak po urodzinkach Siostro Pelargonio?? ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:52.