|
Notka |
|
Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wizażanek. Wejdź, poznaj rodaczki, wymień się opiniami i swoim doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Czy bedziesz na spotkaniu Wizazanek w Manchesterze 6/03/2011? | |||
Tak, przybede z miła chęcią. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
8 | 80,00% |
Nie, i nie pytajcie dlaczego. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 | 20,00% |
Głosujący: 10. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#421 |
Rozeznanie
|
Dot.: Emigrantki z Chester, Liverpoolu i okolic
Dzien dobry bardzo
![]() hana_sakura - czesc!!! Pewnie, ze tesknilysmy ![]() Odnosnie prawka - jesli te koszty ubezpieczenia, ktore sa na provisional driving licence Cie przerazaja, to radze Ci rozwazyc, czy naprawde chcesz jezdzic samochodem w tym momencie. Ostatnie 1.5 miesiaca przed zdaniem egzaminu jezdzilam na provisional driving licence i moj partner mnie douczal na samochodzie, ktory sobie kupilam. Gdy juz zdalam egzamin koszty mojego ubezpieczenia poszly do gory prawie 3 razy!!! I to nie tylko u mojego ubezpieczyciela - zaczelam sprawdzac wszystkich ubezpieczycieli dostepnych na rynku i 2500 funtow za ubezpieczenie third party mojego samochodu (u najtanszych ubezpieczycieli na rynku!) przez pierwszy rok po zdaniu egzaminu to norma (za comprehensive 3500 funtow). Wyjasnieniem dlaczego ubezpieczenie poszlo tak bardzo do gory bylo, ze teraz bede jezdzila samochodem sama, a nie pod nadzorem kogos, kto mnie uczy, wiec ryzyko, ze spowoduje wypadek jest duzo wieksze. Jesli chodzi o samochodzik to jest malutki z malutkim silniczkiem, wiec cena nie jest tak wysoka dlatego, bo to duzy samochod. Rowniez nie mam (niestety ![]() Nie zrozum mnie zle - nie odradzam Ci robienia prawka, bo ja uwazam, ze to byla jedna z najlepszych rzeczy, ktore ja w swoim zyciu zrobilam ![]() ![]() justita - A gdzie robisz mikrodermabrazje? I - jesli mozna zapytac - ile to kosztuje? Masz tu w ogole jakas swoja ulubiona kosmetyczke? lucaa_rules - ja w swojej poprzedniej pracy rowniez pracowalam przez agencje, az 1.5 roku tak zlecialo. Ja bardzo chcialam moc sie rozwijac, a tamta praca mi tego nie dawala, tzn. treningi dla stalych pracownikow byly, ale nawet gdybym pracowala tam na stale bylabym w takiej samej sytuacji, bez drogi rozwoju kariery w ktorakolwiek strone. Dodatkowo zrzucano na mnie coraz wiecej obowiazkow, wraz z tym dochodzil stres, a w zamian nic nie oferowano - ani kontraktu, ani jakiejkolwiek powyzki. Gdy znalazlam moja obecna prace i powiedzialam, ze odchodze, to blyskawicznie padla propozycja kontraktu za duzo lepsze pieniadze, niz te, ktore mam w mojej obecnej pracy, ale nie zgodzilam sie. Stwierdzilam, ze skoro przez 1.5 roku mnie zwodzili to ja ich mam, za przeproszeniem, bardzo gleboko i wole isc do pracodawcy, ktory od samego poczatku postepuje uczciwie, daje mi stala prace, jest nastawiony entuzjastycznie zarowno w stosunku do mojej osoby, jak i mojej checi dalszego rozwoju, a takze od poczatku proponuje treningi ![]() Dobra zmykam, milego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#422 |
Raczkowanie
|
dzien dobry babeczki kochane
![]() no to pokolei ![]() gasienica - nic takiego nadzwyczajnego nie robilismy, moj ukochany ugotowal dla mnie obiadek i upiekl ciasto ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() luca - rob prawko koniecznie! zawsze lepiej miec niz nie miec ![]() ![]() justita - taki mam wlasnie plan, wyolbrzymic i naklamac i dostac to co mi potrzebne ![]() ![]() a co do kwiatkow w ogrodzie to podziwiam! ja jakos nie mam reki do kwiatow, i zacznijmy od tego ze nie mam ogrodu ![]() ![]() Agia - jak pisalam wczesniej, ja juz robie prawko 6 lat i chce miec to z glowy, nawet jesli nie bedzie mnie stac na samochod to i tak nie bede sie musiala juz martwic egzaminami. a poza tym, wiem ze to moze glupio zabrzmiec i nie powinnam wychodzic z takiego zalozenia, ale nawet jesli nie bedzie mnie stac na samochod zaraz po zdaniu, to lata 'doswiadczenia za kierownica' i tak mi leca...zasadniczo to bez sensu, bo auta nie prowadze ale w rzeczywistosci tak to dziala. a czy jesli, po zdaniu prawka oczywiscie, bede chciala sie dopisac do ubezpieczenia mojego TZ to nie wyjdzie troszke taniej? milego dnia dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#423 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
obecnie mam klopoty z cera ogromne i postanowilam poszukac jakiejs polskiej kosmetyczki - i znalazlam pania Dorote, ona ma salonik u siebie w domu, w Bury za zabieg daje £30, z tym, ze przed i po zabiegu jest cala masa maseczek, masarzy, peelingow, dodatkowe kwasy itd naprawde kobietka sie stara a jest przy tym megasympatyczna! na razie jestem bardzo zadowolona zarowno z jej uslug jak i z efektu ![]() przed rozpoczeciem swerii mikrodermabrazji mialam tydzien wczesniej manualne oczyszczanie i peeling kalwazyjny - spedzilam u niej na "pielegnacji" wtedy 2 godz i 40 min - zostawilam £35... ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- Cytat:
![]() mialam pierwsza probe kwiatowa w ogrodzie rok temu - totalny niewypal i ucze sie teraz na bledach z poprzedniego roku ![]() ale tymczasem hoduje w domu z ziarenek roslinki ktore bede sadzac pozniej w ogrodzie - albo chyba w porozstawianych doniczkach... na jesien zasadzilam pelno pod plotem narcyzow, zonkili i tulipanow - wszystko pieknie wyszlo i jest pelno pakow, kupilam chyba w Wilkinsonie dwa wory po 200 cebulek na jesien ![]() plan taki ze jak to bedzie kwitlo to ciac do domu chce do wazonu ![]() w doniczkach 3 dlugich wsadzilam same krokusy (tez juz mam nauczke na kolejny rok, zeby posadzic krokusy gesciej w donicy... ) - zaczyna mi to wszystko kwitnac! wyglada uroczo - postawilam z przodu domu pod oknem ![]()
![]() |
![]() |
#424 |
Rozeznanie
|
hana_sakura - jesli dodasz TZta i on jezdzi juz dlugo i ma znizki, to na pewno wyjdzie taniej
![]() Tak jak pisalam wczesniej, ja do robienia prawka nie zniechecam, wprost przeciwnie - mimo wysokich cen posiadanie samochodu daje duzo niezaleznosci, a to ciezko przelozyc na pieniadze ![]() justita - ja rowniez mam duze problemy z cera i juz mam tego powoli dosyc ![]() ![]() W kwestii ogrodnictwa jestem zielona jak ten lisc na drzewie (ze sie tak obrazowo wyraze ![]() Skoro jest tu tyle kociolubow, to moze wybierzemy sie na jakas kocia wystawe? Najblizsza w naszych okolicach bedzie juz po naszym spotkaniu 6 marca, wiec moglybysmy wtedy ewentualnie sie umowic dokladnie jesli mialybyscie ochote pojechac? Wlasciwie nie wiem czemu jeszcze nie bylam na zadnej kociej wystawie w UK, wiec mam zamiar to zmienic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#425 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a teraz wprowadza nowe masaze do tego ![]() ![]() juz Ci sle na Priva tylko znajde stronke ![]()
![]() |
![]() |
#426 |
Raczkowanie
|
a ja tez chce kontakt do tej pani kosmetyczki! co prawda jakis mega zabiegow pielegnacyjnych to moze robic nie bede, ale zawsze warto miec kogos sprawdzonego
![]() justitia - zdawaj relacje na bierzaco jak ida postepy w ogrodnictwie ![]() co do kociej wystawy to ja sie bardzo chetnie pisze, szczerze mowiac to nawet nie wiedzialam, ze w Manchesterze w ogole cos takiego jest... ide do pracy...do wieczora kochane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#427 |
Raczkowanie
|
Witajcie kochane
![]() justitia , Agia , Gasieniczka i wszystkie pozostale Wizazanki , dziekuje za odpowiedzi na moje pytania . justitia mysle , ze podanie namiarow na kosmetyczke na forum byloby dobrym pomyslem , na pewno wiecej z nas by skorzystalo , zawsze to lepiej isc z polecenia ![]() Gasieniczko a w jakich godzinach i ile razy w tygodniu chodzisz na silownie? Moze sie zgadamy jakos? Oj widze , ze tu milosniczki kwiatow , ja mam duzy ogrod pod domem i marzy mi sie dywan kwiatowy , ale jakos nie moge sie zabrac za pielegnacje . Ale hoduje lawende w doniczkach , chce sobie zrobic pod oknami taka mala Prowansje ![]() Jak wam mija dzionek? Jeszcze tylko jutro i weekend ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#428 |
Wtajemniczenie
|
nie wiem czy moge tak podac linka do strony tej kosmetyczki
zeby mnie nie zbanowali za reklame.. ![]() jak ktos zainteresowany to prosze o wiadomosc na PW ![]()
![]() |
#429 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() jak pojade na taka wystawe, to ktora bedzie musiala mnie przygarnac ![]() ![]() milego dnia!!! jak sie juz tak lepiej zapoznamy, to zapraszam do mnie na walijska wies!!!!! mam ogromny ogrod, rozpalimy grilla itd ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#430 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, powiem Wam, ze ja mam cudownego GP- jest baaardzo pomocny (mialam sytuacje, w ktorej jego pomoc okazala sie niezbedna, a nie miala ona nic wspolnego z naglym wypadkiem- poprostu potrzebowalam opinii- i wywiazal sie z tego znakomicie!). Tak samo 'moja' pielegniarka', ktora to robi mi cytologie, z ktora, nota bene, nigdy nie mialam problemow, mimo, ze nie ukonczylam wtedy jeszcze 25 lat ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Takze po 4 latach bycia razem, on potrafi powiedziec raptem ze 20 polskich slow, nie mowiac o jakimkolwiek zdaniu! (no moze poza: zrob mi herbata, prosze, albo 'Ide na paparosa' ![]() Ktos potrzebowal informacji na temat kosmetykow mineralnych? Bo moge sie podzielic swoja, hmm, wiedza ![]() ![]() ![]() Justitko- a gdzie robilas te mikrodermabrazje, z ktorej nie bylas zadowolona? Ah, zmartwilas mnie! Bo zakupilam sobie serie zabiegow gdzies w Hale (niedano byly w promocji na Grouponie- btw, sprawdzacie?? bo ja UWIELBIAM te stronke! jestem od niej wrecz uzalezniona! ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
28/02/2015 Ola ![]() Edytowane przez anyolek Czas edycji: 2011-02-17 o 17:34 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#431 |
Zadomowienie
|
oj, ja to nie mam ręki do kwiatów. moi rodzice, którzy nota bene mieszkają 5 min. spacerkiem od nas, mają ogród, ale mnie do niego nie ciągnie. a roślinki, które mamy w domu (dostaliśmy albo TŻ zakupił) ledwo zipią, bidaki
anyolek mój mąż chodził na kurs polskiego, ale wytrzymał tylko jakieś 3 miesiące. poza tym, w pracy u niego generalnie mówi się po angielsku, ale jednak co nieco złapie, bo głównie pracują tam Polacy. w domu rozmawiamy po angielsku, bo podobnie jak Ty, nie mam sił ani ochoty na etat nauczycielki. on ciągle sobie obiecuje, że weźmie się za naukę, ale jakoś nic z tego nie wychodzi. w każdym razie, polecam jednak jakiś kurs. przeglądając jego notatki zauważyłam, że w języku polskim jest mnóstwo zasad, o których nie miałam nawet pojęcia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#432 |
Wtajemniczenie
|
ja ambitnie tez sie kiedys chcialam bawic w ogrodnictwo ale nie mam do tego reki. cos tam wyroslo, ale byly takie wiatry ze sie wszystko mi polamalo z piz.u
![]() jak jest jakis kot w telewizji ?(obojetnie czy kot, lew, tygrys) to ja szalu dostaje ![]()
![]() |
#433 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() i dzieki za zaproszenie, tylko trzeba bedzie poczekac na lepsza pogode, ale brzmi super ![]() ja dzis po pracy poszlam wydac pieniazki, te co mi za popsute buty oddalo. kupilam dwie pary butow za 25 w tk maxx, niezle mi sie trafilo ![]() buziaki dziewczyny |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#434 |
Przyczajenie
|
ale miło, ze az tyle was w tym Chester!! witajcie w "klubie"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#435 |
Raczkowanie
|
witam plotusnice kochane
![]() wlasnie dostalam list z uniwerku.nie dostalam sie na studia ![]() ![]() luca - czekam z niecierpliwoscia na te smaczki ![]() ![]() a co do kotow, to kupie ci takiego pluszowgo jak chcesz ![]() ![]() shehzadi - ja to w ogole podziwiam twojego TZ ze zdecydowal sie mieszkac w PL i jeszcze do tego mowic w naszym dziwacznym jezyku...! stanelismy na etapie alfabetu i kilku bardzo podstawowych slowek. pamietam jak przed wspolnym wyjazdem do polski nauczyl sie mowic 'lubie kielabse' ![]() ![]() asiunka - my to w wiekszosci z Manchester, a Luca mieszka we wspomnianej wczesniej walijskiej wsi tylko sie lansuje ze niby z Chester :P a jak wam mija wieczor moje drogie panie? ![]() Edytowane przez hana_sakura Czas edycji: 2011-02-17 o 23:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#436 |
Rozeznanie
|
Ja tak krociutko, bo zaraz postaram sie zmusic do pojscia spac
![]() hana_sakura nie martw sie, w tym momencie jest bardzo ciezko dostac sie na studia ![]() Co do zwiazkow z obcokrajowcami obiekcji nie mam zadnych. Do zwyklych problemow typu 'mezczyzni z Marsa, a kobiety z Wenus' dochodza co prawda roznice miedzykulturowe, ale jesli spotykaja sie ze soba dwie tolerancyjne i kochajace sie osoby, to dlaczego mialyby sie nie dogadac? ![]() asiunka2 - witaj ![]() ![]() Zmykam spac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#437 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do zwiazku z nim, to raczej nie mialam watpliwosci od poczatku, bo pracowalismy razem przez rok zanim umowilismy sie na pierwsza randke ![]() ![]() Cytat:
![]() P.S. nie przejmuj sie studiami, zawsze mozesz sprobowac w przyszlym roku ![]()
![]() |
![]() |
#438 | |
Wtajemniczenie
|
Witaj Asiunka!!!!
![]() Cytat:
![]() ![]() pluszowego kota to on mi sam obiecal, i narazie tyle ![]() Asiunka - Kasia ma racje. tylko ja jestem z prawie Chester. I nie lansuje sie ![]() ![]() moje serce jest w chester, na wiosce tylko spie hehe ![]() owsianka na sniadanie i nowy odcinek na wspolnej ogladany srednio legalnie (ta wygladaja moje poranki) ![]() milego dnia kobiety! ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#439 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() i jak spanie? unormowalo sie juz? jeszcze mi sie przypomnialo, ze herbatka z meliski ma dzialanie uspokajajace, jak by co ![]() z polskich seriali to wciagnelam sie w hotel 52, jak bylam u kumpeli w gdansku to ogladala i wrocilam, sciagnelam ipla i ogladam. niedlugo nowe odcinki ![]() ja lubie moje leniwe poranki, wstaje przynajmniej 40 min przed TZ, zeby spokojnie przejrzec wiadomosci ze swiata i wizazu i wypic herbatke ![]() milego dnia dziewczyny! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#440 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry! Już piątek czy mi się zdaje?
![]() Hana nie martw się studiami. Jak nie tym razem, to następnym. Masz dziewczyno talent, więc na pewno Ci się uda. ![]() Co do związków z obcokrajowcami, to mój pochodzi z całkiem innej kultury, ale po 6 latach w Europie jest bardziej zliberalizowany niż ja. ![]() ![]() ![]() Jak u Was pogoda? U nas ponoć ma być w niedzielę w nocy - 20 ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#441 | |||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Coz, jak juz mam ten ogrod to juz cos tam posadze ![]() W domu kwiety ma mod wrzesnia, bo poprzywozilam pelno szczepek od mamy, odpukac pieknie sie przyjely i rosna, i jakos to mnie mobilizuje do dbania o nie bo widac ze chca zyc ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a ja nie mam tego problem bo moj maz tez Polak ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Na jakie studia chcialas sie dostac? Cytat:
![]() U mnie szaro i ponuro... siedze w pracy i oczom nie wierze, ze znowu bedzie ponury weekend.. Niech juz ta wiosna przyjdzie bo na rachunek za gaz do ogrzewania nie wyrobie Macie jakies plany na weekend?
http://www.justitia33.blogspot.co.uk/ Edytowane przez justitia Czas edycji: 2011-02-18 o 08:14 |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#442 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#443 |
Rozeznanie
|
Piatek!!!
![]() Gasienica dzieki bardzo - jest troche lepiej ![]() ![]() Moje domowe poranki sa z kolei dosyc szybkie, bo ja nie lubie rano wstawac i zawsze wstaje za pozno, w rezultacie czego spiesze sie ze wszystkim. Koty juz sie przyzwyczaily, wiec daja mi dlugo pospac, ale jak widza ze juz sie krece to domagaja sie jedzenia (a obydwa miaucza tak glosno, ze moglyby umarlego obudzic!), a pozniej asystuja mi w lazience gdy robie sobie szybki makijaz. A dalej to juz klasycznie - glosne sluchanie Rock Radio (lub jakiejs muzyki z odtwarzacza) podczas stania w korku (pracuje w centrum Manchesteru, niedaleko Picadilly Gardens, wiec w korkach musze swoje odstac), no i jakies sniadanko w pracy podczas przegladnia emaili... i forum Wizazu oczywiscie ![]() Dziewczyny, a jakiej muzyki sluchacie? Macie jakies swoje ulubione zespoly? Bo moze okaze sie, ze bedziemy mogly razem na koncerty chodzic ![]() Milego dnia!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#444 |
Wtajemniczenie
|
moje poranki tez sa dosyc szybkie, wstaje o 6:55, szybko do lazienki, ubrac sie - 7:10-7:15 jestem w aucie, w pracy sie maluje, pije kawe i jem sniadanie
![]() ooo, ja za rockiem nie bardzo.. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- Anyolek Odnosnie kosmetykow mineralnych – wlasnie dlatego tak pisalam o nich ze “mineralne” ![]() A jakich mineralnych Ty uzywasz? Testowalas moze Lily Lolo??? Nie znam tej stronki, co to za stronka? Do czego sluzy? ![]() Jesli chodzi o moja poprzednia mikrodermabrazje to robilam ja 2 lata temu w salonie SAP Chrolton.. wykupilam serie 6 zabiegow. Jak mnie moja obecna kosmtyczka wypytala jak ja mialam robiona to mi pozniej wytlumaczyla czemu nie zadzialala w ogole. Moja cera jest problematyczna, tlusta, gruba, mam rozszerzone pory, zanieczyszczone (mimo dobrej pielegnacji…), zaskorniki (czarne kropki) i niestety blizny po tradziku W tamtym SPA mikrodermabrazje mialam robiona raz w miesiacu, gdzie przy mojej skorze to stanowczo za duzy odstep miedzy zabiegami – powinnam je miec co tydzien a nie raz w miesiacu Tamta psedo beautician nie zmieniala tez konsuwki przyrzadu – caly czas ta sama koncowka tarla i lekkim tarciem, ktorego nigdy nie czulam (w domu sama sobie mocniejsze peelingi robie..) I generalnie polegalo to na tym, ze raz “przejechala” po mojej twarzy tym przyrzadem miejsce przy miejscu I tyle Nigdy moja twarz po tamtych zbiegach nie byla ani podrazniona ani zaczerwieniona Jesli chodzi o przygotowanie twarzy do zabiegu to jedynie umycie twarzy jakims specyfikiem, a po znowu umycie i wmasowanie kremu nawilzajacego. I tyle… 20 min moze trwalo to wszystko U mojej pani Dorotki to mam mycie z masazem, masujacy peeling, mikrodermabrazja, mycie z masazem, maseczka antybakteryjna, pradowanie (taka smieszna pradujaca maszyna), maseczka z kwasow, i kremowanie ![]() trwa to srednio 1 godz 40 min wszystko Za kazdym razem koncowke przyrzadu do mikrodermabrazji zmienia na mocniejsza, przy oczach i na nos zmienia jeszcze na inna, kazde miejsce na twarzy mam potraktowane kilka razy, a tam gdzie blizny wiecej. I to tarcie sie naprawde czuje… Aha, I mam rowniez krem z kwasami owocowymi do stosowania na noc w domu, co pomaga z zluszczaniu. Na razie jestem na etapie gdzie wszystko ze skory mi zaczyna wylazic… ale sama skora sie zachowuje znacznie lepiej – pory sie uspokoily jesli chodzi o wydzielanie loju, na policzkach blizny sie splycaja ![]() Oby tak dalej ![]()
![]() |
#445 |
Raczkowanie
|
dzien dobry
![]() ![]() ![]() ja wlasnie wrocilam z Costy <TZ mnie na kawke i ciacho zabral ![]() ![]() co do studiow, to jeszcze nie wszystko stracone,ale dziekuje wam bardzo za wszystkie cieplutkie slowa ![]() ![]() ![]() ![]() o college'u myslalam, ale jednak wolalabym chyba studia...zreszta sama nie wiem... Agia - co do muzyki, to u mnie to jest temat rzeka ![]() ![]() ![]() gasienica - a skad mozna sciagnac to cudo do ogladania polskich seriali? i co to jest w ogole? bo ja za kazdym razem jak chce cos naszego obejrzec to mi wyskakuje jakis error ze jestem poza granicami kraju i moge sie cmoknac w nos :/ jakie macie plany na weekend? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#446 |
Przyczajenie
|
witajcie po raz kolejny i dziękuje za miłe przywitanie na forum :P
![]() hana_sakura - w jakiej cenie te sesje? ![]() lucaa_rules - ja mieszkam na Lache, w sumie to Rough Hill, za hotelem Holiday Inn, wiesz gdzie? ![]() Agia* - dokładnie, tym bardziej, że drogi są tu bez porównania do Polski! :P w Polsce te 40 mil jechało by się przez pół dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#447 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
u mnie tez dom prosi sie by go posprzatac, ale chyba zosatwie go sobie na jutro bo dzisiaj po pracy trzeba na zakupy jechac - lodowka pusta ja w weekend mam zamiar walczyc dalej z nasionkami i doniczkami ![]() obejrzec jakies filmy, leniuchowac...
![]() |
![]() |
#448 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() justitia - milych zakupow i leniuchowania ![]() anyolek - zapomnialam odpisac na Twoje pytanie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#449 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Piatek, piatek!! uhuhu!! Ja teraz kazda sobote pracuje. wykorzystuje nadgodziny poki jeszcze sa. i sobie odkladam na konto oszczednosciowe ![]() ![]() ![]() ![]() ech i co robic, znalesc etat za najnizsza krajowa i miec szanse rozwoju? czy dalej tu pracowac? narazie nie moge sobie pozwolic na szalenstwa na razie, bo TZ zarabia male pieniadze ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#450 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jeli chodzi o Lily Lolo to powiem, ze maja mniej kryjaca formule, co mi niezbyt odpowiadalo ze wzgledu na moje blizny potradzikowe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Poza tym podaje Ci linka do watku z wyprzedazami i promocjami na mineralki: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=301659&page=5 Zaubskrybuj go sobie, bo warto ![]() Nie wiem, czy moja wypowiedz nie zostanie uznana za jakas reklame (lol), dlatego przesle Ci linka na priv ![]() Jest to strona typu 'group buying', dana firma oferuje, powiedzmy, 90% znizke na swoje uslugi jesli okreslona minimalna liczba osob zakupi dana oferte ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Zmartwilas mnie ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:57.