Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-26, 08:42   #421
iceflower
Przyjaciółka KWC

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Oj, ja też na wannie stoi oliwka Hipp i balsam rozświetlający Dove nietknięte od nie pamiętam kiedy ostatnio łydki smaruję kremem oriflame do twarzy a reszty mi sie nie chce
A ja na dniach zużyję masło kakaowe Balea. Czas ruszyć porządnie zapasy smarowideł.

Cytat:
Testuj ładnie, mam nadzieję, że polubisz Opi nie mogę się doczekać aż je zobaczę na targach chociaż nie mam zielonego pojęcia skąd wezmę kasę
A kiedy są targi?

Cytat:
A ja już mam nastepny typ do wypróbowania na głowie- po orzechu laskowym garniera który to orzechowy jest tylko w świetle mojej biurkowej lampki a w dzień ma tony oliwkowe naszła mnie ochota na Castinga Mroźny Beż
Czytałaś recenzje w KWC? Mroźny beż wychodzi podobno ciemnobrązowy, ja sama farbowałam blondem i był okropny.

Cytat:
Nakładałam przez tydzień odżywkę i olejek jak radziłaś i wcale nie było lepiej z rozczesywaniem. To chyab jednak ten szampon bezsilikonowy powodował to, ale wczoraj go skończyłam i dziś zacznę Babydream
Hmm... To chyba nie będę go testować, mam włosy zbyt podatne na kołtunienie i plątanie. A na opinie o Babydream dalej czekam.

Ja spędziłam miły weekend, co prawda w sobotę zostałam zmuszona do oglądania boksu (czego nie cierpię), ale na szczęście u znajomych, więc mogłam poplotkować z przyjaciółkami przy okazji. Poza tym w sobotę i wczoraj robiliśmy z TŻem pizzę na kolację i była pyszna.
Jestem tylko nieszczęśliwa z powodu zmiany czasu na zimowy - nie lubię bardzo tego momentu, kiedy zaczyna się robić ciemno już po południu.

Vibesko ja podobnie jak dziewczyny twierdzę, że nie ma co sobie niszczyć zdrowia i samopoczucia dla pracy, która tak cię wyczerpuje psychicznie i źle się w niej czujesz. Ja bym radziła przejrzeć oferty...

Bosiak ściskam i współczuję, że znajomość się nie udała
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 09:00   #422
Organzza
Zakorzenienie

Ice, widziałam, że zgłosiłaś do KWC ogórkowy tonik TBS daj znać jak się spisuje, jak trochę poużywasz na allegro w opisie jest, że działa ściągająco, wygładzająco i wybielająco - brzmi nieźle
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 09:27   #423
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
Ale mam piękny kolor - taki ciemny blond, karmelowy. Jestem w szoku, że tak fajnie i równo złapał, bo w końcu to tylko szampon a ostatnio farbowałam trwałą farbą i to dość ciemny kolor był. Coś czuję, że będę wierna temu odcieniowi.
Możesz napisać dokładnie co to za szampon i jaki kolor bo opis jest bardzo zachęcający.

Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
Ja jestem tak wypluta bez energii że najchętniej zakopałabym się w jakaś mysią dziurę.,
Nie mam ochoty na nic, ani na jedzenie, ani na oglądanie tv, ani na netowanie, ani na spanie, na czytanie, z obrzydzeniem myślę myśle o poniedziałku, o powrocie do pracy ........
Przerabiałam to, niestety. Już w sobotę po południu miałam mega doła na myśl o zbliżającym się poniedziałku. Dopiero jak zaczęły mi garściami wychodzić włosy i zaczęły się inne problemy zdrowotne zebrałam się na odwagę i odeszłam. Może nie od razu trafisz na coś lepszego ale pozostanie w tej pracy nic dobrego nie przyniesie. A im później się za to zabierzesz tym mniej możliwości.

Cytat:
Indeks oddany, sprawdziłam na Usosie- podpieli mnie już na 4ty rok więc moge odetchnąć z ulgą, jutor idę podbić legitkę i książeczkę zdrowia
Super.
Stary 2009-10-26, 09:37   #424
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Ja spędziłam miły weekend, co prawda w sobotę zostałam zmuszona do oglądania boksu (czego nie cierpię), ale na szczęście u znajomych, więc mogłam poplotkować z przyjaciółkami przy okazji.
Ja też Przy czym tylko ja z dziewczyn zostałam poinformowana o celu spotkania, bo pozostałe zostały zwabione "drinkiem przed imprezą"

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 11:56   #425
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
A ja na dniach zużyję masło kakaowe Balea.
Jesteś z niego zadowolona?

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Ja też
Ja tak samo. Ale jakoś przeżyłam.

Kupiłam sobie dziś na okienku śliczną torebkę w Stradivariusie. Ah ah. jestem zakochana.
Stary 2009-10-26, 12:06   #426
Hosenka*
Zakorzenienie

Mam pytanie do muffinkomaniaczek, a dokładniej do posiadających formę silikonową na małe muffinki. Jakich papilotek używacie? Wiem, że ta forma ich nie wymaga, ale w papilotkach cały urok babeczek
Używam małych papilotek, wszystko byłoby super, gdyby nie to, że wg mnie sa za niskie Papierek wypełnia dołek w foremce mniej więcej do połowy i przez to upieczone muffinki jakoś nei bardzo mi się podobają. Przeczesałam Allegro w poszukiwaniu małych, ale wysokich papilotek i nie znalazłam Są w ogóle takie?

Instagram

Stary 2009-10-26, 12:27   #427
off-wietrzka
Rozeznanie

hallo!

Cytat:
A ja w środę idę w końcu do fryzjera. I pozbędę się wstrętnych odrostów i grzywki kucyka szetlandzkiego.
a ja idę jutro - nareszcie, bo już mi się nijak nie chcą ładni ułożyć...

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
fuksjaa piję pokrzywę (staram się codziennie) i łykam cynk (od niedawna mocniejszy - forte). Widzę, że po pokrzywie rosną mi szybciej włoski na ciele czy chociażby brwi, bo muszę częściej je depilować, ale na głowie zmian jak na razie nie zaobserwowałam. Myślę, że nawet jeśli wychodzą mi nowe to jest to na razie tylko taki meszek i nie mogę ich wypatrzeć.
Wczoraj nałożyłam Wax, on też mi pomaga.
Pomyślę może jeszcze o jakichś wcierkach w skórę głowy no i przede wszystkim spróbuję kupić jeszcze może skrzyp w tabletkach, ale na pewno nie Skrzypowitę, bo sobie przypomniałam, że to po niej miałam wspomniane problemy z zatwardzeniem
ja też kiedyś miałam problem z wypadaniem włosów i pomógł mi szampon Neril - śmierdzi nieciekawie, ale pomaga... no i trzeba brać pod uwagę, że właśnie zawsze na początku kuracji wzmaga się wypadanie włosów, bo są "wypychane" przez nowe włosy, ale gdy się to przetrwa, to efekty są zauważalne
off-wietrzka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-10-26, 13:31   #428
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
Ice, widziałam, że zgłosiłaś do KWC ogórkowy tonik TBS daj znać jak się spisuje, jak trochę poużywasz na allegro w opisie jest, że działa ściągająco, wygładzająco i wybielająco - brzmi nieźle
No właśnie pospieszyłam się ze zgłoszeniem - zgłaszałam w piątek, miałam iść po niego w sobotę, ale nie byłam i chyba sobie odpuszczę ze względu na denata w składzie.

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Jesteś z niego zadowolona?
Muszę przyznać, że średnio. Tzn. fajnie nawilża i genialnie natłuszcza, ale ma strasznie tępą, właściwie stałą konsystencję przez co ciężko się go używa. No i zapach w porównaniu z masłem kakaowym TBS to też nie do końca to.

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Ja też Przy czym tylko ja z dziewczyn zostałam poinformowana o celu spotkania, bo pozostałe zostały zwabione "drinkiem przed imprezą"
Ja w sumie wiedziałam co mnie czeka. Poza tym panów oglądających było dwóch na cztery kobiety niezainteresowane, więc nie było dramatu.

Przyszła mi maska Stapiz, zamówiłam jednak tą do włosów zniszczonych po zapytaniu Noska, od razu litrowy słój, więc mam nadzieję, że będzie dobra. Starczy mi ta pojemność chyba na rok.

---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ----------

A jeszcze co do wypadania włosów, to czytałam ostatnio w KWC entuzjastyczne recenzje szamponu wzmacniającego Pharmaceris, podobno pomaga.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2009-10-26, 13:37   #429
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Ja w sumie wiedziałam co mnie czeka. Poza tym panów oglądających było dwóch na cztery kobiety niezainteresowane, więc nie było dramatu.
W moim przypadku były 4 dziewczyny i 8 facetów, na chwilę wpadła siostra Sąsiada z mężem. Momentami śmiałyśmy się, że to my jesteśmy bardziej zainteresowane niż oni

Instagram

Stary 2009-10-26, 14:02   #430
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez off-wietrzka Pokaż wiadomość
ja też kiedyś miałam problem z wypadaniem włosów i pomógł mi szampon Neril - śmierdzi nieciekawie, ale pomaga... no i trzeba brać pod uwagę, że właśnie zawsze na początku kuracji wzmaga się wypadanie włosów, bo są "wypychane" przez nowe włosy, ale gdy się to przetrwa, to efekty są zauważalne
Cytat:

A jeszcze co do wypadania włosów, to czytałam ostatnio w KWC entuzjastyczne recenzje szamponu wzmacniającego Pharmaceris, podobno pomaga.
O w takim razie poszukam więcej opinii o tych szamponach, może zainwestuję w któryś Na pewno kupię też jakiś zwykły ziołowy z czarną rzepą i pokrzywą.

Ale mam dziś pracowity dzień, ale za to tak mi szybko czas leci, że szok
Stary 2009-10-26, 16:16   #431
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie pospieszyłam się ze zgłoszeniem - zgłaszałam w piątek, miałam iść po niego w sobotę, ale nie byłam i chyba sobie odpuszczę ze względu na denata w składzie.
ach, właśnie myślałam, że skoro się skusiłaś, to będzie coś niedrażniącego

mam już swój puder Nacre des Mers wygląda pięknie nie mogę się doczekać testów
i zmieniłam telefon (po kilku miesiącach męki z zepsutą Nokią) na Samsunga Avilę, to mój pierwszy telefon tej firmy, mam nadzieję, że się sprawdzi chociaż nie wiem jak przywyknę do dotykowego może być ciężko
Double with me?
Stary 2009-10-26, 16:27   #432
ewwwa
Zakorzenienie

Halo halo
Wróciłam do domu po bardzo męczącym dniu i siedze w łóżeczku i czekam az moj luby przyjedzie do mnie dzis rano w krakowie byla taka mgla ze rano nie widzialam bloku stojacego naprzeciwko
Kosmetykowo u mnie nawet niezle zuzyłam:
-tonik różany oriflame
-eveline serum antycellulit rozgrzewajace
-żel pod prysznic yves rocher orchidea z madagaskaru
Nie jest zle bo nic jeszcze nie kupilam mam czyste konto ale obawiam sie ze jutrzejszy wypad do galerii kazimierz zaowocuje jakimis pamiatkami z super-pharm

Organzza moj TŻ ma ten telefon juz od ok 4 miesiecy i jest bardzo zadowolony ja mam tradycyjne klawisze w telefonie wiec czasami lubie sobie podotykac jego dotykowy telefon
Stary 2009-10-26, 16:41   #433
isa666
Zakorzenienie

Ninuś zazdroszczę telefonu, moja koleżanka go ma i fajny jest Ja co prawda nie bardzo lubię Samsungi (miałam wcześniej taki z klapką i ciągle mnie wkurzał), ale jednak ta Avila jest taka urocza, że sama chciałabym ją mieć

Boszzzz, dzisiejszy powrót do domu był jak droga przez mękę: zapchany na maksa bus, duchota w środku i jeszcze masakryczne korki Od jutra będę wracać poźniejszym busem, on przynajmniej jest luźny i może nawet sobie usiądę i nie będę prawie że mdleć tak jak dziś.
Stary 2009-10-26, 16:50   #434
bossy
Zakorzenienie

Rzyrafko mi się podoba zapach tej oliwki, pachnie pomarańczą

Ice dziękuję

A tak w ogóle to napisał.

.supergirls just fly.
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 17:38   #435
isa666
Zakorzenienie

bosiaczku, może jeszcze nie wszystko stracone?
Stary 2009-10-26, 23:11   #436
pakosta
Wtajemniczenie

Ajm bak

Nie mówię, że na stałe, ale potrzebuję czegoś przyjemnego od życia, a gang nk to zawsze było TO

W dużym skrócie - od 2 m-cy jestem bezrobotna, bezskutecznie szukam pracy, kończę pracę mgr i zupełnie, ale to zupełnie nie mam pieniędzy na kosmetyki - bardzo w nałogu pomaga

Ale nie poddaję się, w końcu kiedyś musi być lepiej!
Całuski dla znajomych i tych jeszcze nieznanych

Wymiana
pakosta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 07:43   #437
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Pakosta , witaj Przykro mi , że tak wyszlo z pracą, ale wierzę, że wkrótce znajdziesz coś fajnego

Wczoraj poszłam na zakupy, i oczywiście kupilam wszystko, tylko nie to po co poszłam
Mam dziś wolny dzien - pierwszy od X tygodni
Wczoraj w Douglasie natknęłam sie na kolorówkę L'Oreala Studio Secret, czy ktoś już o niej coś słyszał ?

Sukcesów w zużywaniu ostatnio niestety brak

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 08:09   #438
isa666
Zakorzenienie

Hej pakosta, kopę lat
Trzymam kciuki za znalezienie pracy

A ja mam dziś nerwicę od rana. Dlaczego jak muszę coś zrobić szybko to akurat wtedy jestem zlewana przez innych z góry na dół i nie mogę przez to dokończyć roboty? Czekam na telefon i chyba się nie doczekam a dodzwonić się nie mogę, bo włącza się poczta
Stary 2009-10-27, 08:12   #439
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
i zmieniłam telefon (po kilku miesiącach męki z zepsutą Nokią) na Samsunga Avilę, to mój pierwszy telefon tej firmy, mam nadzieję, że się sprawdzi chociaż nie wiem jak przywyknę do dotykowego może być ciężko
Oj, ja nienawidzę dotykowych. Używam czasem Omni mojego taty i to jest koszmar. W dodatku nie wiem, jak się blokuje i jak wrzucę do torebki, to dostaję szału, bo non-stop coś się wciska.

Cytat:
Napisane przez pakosta Pokaż wiadomość
Ale nie poddaję się, w końcu kiedyś musi być lepiej!
Całuski dla znajomych i tych jeszcze nieznanych
Hej Martuś współczuję utraty pracy, mam nadzieję, że niedługo znajdziesz coś nowego.

A ja byłam wczoraj na poszukiwaniach płaszcza i w tym roku znowu nie mogę pojąć, czemu nie można nigdzie znaleźć szarego lub czarnego ocieplanego płaszcza z materiału dobrej jakości. Bo to co wisi po tych wszystkich Zarach i H&Mach to tragedia jakaś. Za to kupiłam w H&M lakier do paznokci w kolorze perłowej czerni. No ale marzyłam o nim od dawna, więc się nie liczy powiedzmy. Kilka innych kolorów, które mnie kusiły zostawiłam w spokoju.

Jak TŻ wylezie z wanyy to idę testować maskę Stapiz.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2009-10-27, 08:16   #440
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:

A ja byłam wczoraj na poszukiwaniach płaszcza i w tym roku znowu nie mogę pojąć, czemu nie można nigdzie znaleźć szarego lub czarnego ocieplanego płaszcza z materiału dobrej jakości. Bo to co wisi po tych wszystkich Zarach i H&Mach to tragedia jakaś.
To dotyczy nie tylko kurtek i plaszczów .... Wczoraj byłam na zakupach, i większość ciuchów i butów wygląda, jakby się miały rozlecieć przy pierwszym spacerze Do tego te ceny ... Nie wiem skąd oni je biorą

Stary 2009-10-27, 08:22   #441
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
Oj,

A ja byłam wczoraj na poszukiwaniach płaszcza i w tym roku znowu nie mogę pojąć, czemu nie można nigdzie znaleźć szarego lub czarnego ocieplanego płaszcza z materiału dobrej jakości. Bo to co wisi po tych wszystkich Zarach i H&Mach to tragedia jakaś. Za to kupiłam w H&M lakier do paznokci w kolorze perłowej czerni. No ale marzyłam o nim od dawna, więc się nie liczy powiedzmy. Kilka innych kolorów, które mnie kusiły zostawiłam w spokoju.
Też szukam płaszcza dłuższego, takiego mniej więcej do kolan, a tu nic. Wszystkie kurtki są cienkie, bez ocieplenia, nie wyobrażam sobie żebym mogła w czymś takim chodzić w polską zimę Ceny to już w ogóle kosmos.

Pakosta witaj

Muszę się ogarnąć, zaraz przyjdzie TŻ i idziemy na umowioną rozmowę o pracę, zobaczymy czy coś z tego wyjdzie.
Stary 2009-10-27, 08:30   #442
iceflower
Przyjaciółka KWC

No tak, ceny też są upiorne, szczególnie jak na taką jakość.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2009-10-27, 08:33   #443
sleepy
Zakorzenienie

Dobry

Cytat:
Napisane przez pakosta Pokaż wiadomość
Ajm bak

W dużym skrócie - od 2 m-cy jestem bezrobotna, bezskutecznie szukam pracy, kończę pracę mgr i zupełnie, ale to zupełnie nie mam pieniędzy na kosmetyki - bardzo w nałogu pomaga
Witaj po przerwie
Mam nadzieję, że sytuacja z pracą się wkrótce polepszy.

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Sukcesów w zużywaniu ostatnio niestety brak
A ja w ciągu ostatnich dwóch dni zużyłam lakier do włosów, krem do rąk, avenkę hydrance optimale i szampon. Resztki tego ostatniego poszły na pranie pędzelków

Wczoraj przeglądałam którąś część NZK i natknęłam się na zbiór Hosenki z września 2008- miała tylko 8 lakierów do paznokci!
Miałam nadzieję, że przeglądając wątek natknę się jeszcze na jakąś inspirację bo mam wielką ochotę na coś z kolorówki. Tylko sama nie wiem czego chcę

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-27, 08:39   #444
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
to była saszetka Joanny? Jaki odcień? Lubię te szamponiki i już mnei kusi, żeby sobie zrobić orzechowy brąz Tylko nie wiem czy mogę, farbowałam Garnier Color&Shine ostatniego dnia września czyli to już 25 dni nosze na głowie a farba jest do 28 myć teoretycznie chociaż kolor wcale nie zszedł, rozjasnił się tak gdzieś o 1/3 wg mnie.
Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
Możesz napisać dokładnie co to za szampon i jaki kolor bo opis jest bardzo zachęcający.
To był szampon koloryzujący Joanna Multi Soft Color w odcieniu 21 karmelowy blond. Póki co jestem z niego bardzo zadowolona i zostanę mu wierna na jakiś czas.

Nie pojechałam dziś na zajęcia, bo miałam mieć jedne ćwiczenia. Przynajmniej przygotuję się na jutrzejszą literaturę, a wieczorem przyjedzie TŻ.

Chyba pojadę dziś po mleczko oliwkowe z jubileuszowej serii Ziai, bo przeczytałam, że nie zawiera parabenów. Zużyłam masło Karmel i Cynamon Farmony, w tym tygodniu zużyję też oliwkę Rebuild Ziai, więc chyba mogę kupić to mleczko.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 08:49   #445
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
Napisane przez sleepy Pokaż wiadomość

A ja w ciągu ostatnich dwóch dni zużyłam lakier do włosów, krem do rąk, avenkę hydrance optimale i szampon. Resztki tego ostatniego poszły na pranie pędzelków
Natchnęłaś mnie, jak wykończyc resztkę żelu Himalaya

Cytat:
Napisane przez sleepy Pokaż wiadomość
Miałam nadzieję, że przeglądając wątek natknę się jeszcze na jakąś inspirację bo mam wielką ochotę na coś z kolorówki. Tylko sama nie wiem czego chcę
Ja też ostatnio szukam inspiracji przeglądając zbiory - mam na coś ochotę, ale nie wiem na co
Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość

Chyba pojadę dziś po mleczko oliwkowe z jubileuszowej serii Ziai, bo przeczytałam, że nie zawiera parabenów. Zużyłam masło Karmel i Cynamon Farmony, w tym tygodniu zużyję też oliwkę Rebuild Ziai, więc chyba mogę kupić to mleczko.
Ja też mam to mleczko Ziaji, czeka w zapasach razem z wieloma innymi

Stary 2009-10-27, 09:18   #446
ewwwa
Zakorzenienie

Cytat:
A ja byłam wczoraj na poszukiwaniach płaszcza i w tym roku znowu nie mogę pojąć, czemu nie można nigdzie znaleźć szarego lub czarnego ocieplanego płaszcza z materiału dobrej jakości. Bo to co wisi po tych wszystkich Zarach i H&Mach to tragedia jakaś. Za to kupiłam w H&M lakier do paznokci w kolorze perłowej czerni. No ale marzyłam o nim od dawna, więc się nie liczy powiedzmy. Kilka innych kolorów, które mnie kusiły zostawiłam w spokoju
To dotyczy wszytskich ciuchow niestety przedtem mi to jakos nie przeszkadzalo-moja mama zawsze mowi ze te ciuchy w h&m, zarach, cubusach itp itd to szmatki nie warte 5zl i czuje ze powoli zamieniam sie w moja mame bo zaczynam to dostrzegac i nic nie moge kupic bo wszytsko wydaje mi sie nie warte swojej ceny. Chociazby krzywe koszulki za 40-60zl, albo z tak cienkiej tkaniny ze jedno pranie je załatwi a płaszcza na zime szuka moj TŻ i tez jest kiepsko Ice ja tez marze o takim lakierze chyba bede odpatrzalska

Edytowane przez ewwwa
Czas edycji: 2009-10-27 o 09:20
ewwwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 09:27   #447
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Widzę, że tu temat ubraniowy się poajwił - ja jestem bardzo krytyczna co do wyboru ubrań, mam to po Mamie, która jest z branży, zna się na tym i chcąc nie chcąc nauczyłam się zwracać uwagę na detale.

Nie mogę się zebrać i pojechać po to mleczko.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 09:32   #448
isa666
Zakorzenienie

Ja też szukam jakiegoś okrycia wierzchniego na zimę i nic znaleźć nie mogę Większość kurtek to napompowane puchowce i w dodatku w dziwnych kolorach, świecące się jak jakiś lateks
A ja chcę jakąś do kolan, ale o eleganckim fasonie i nie taką bardzo puchową, bo nie chcę wyglądać na 20 kilo więcej. Nie wiem gdzie szukać czegoś takiego
Stary 2009-10-27, 09:46   #449
Organzza
Zakorzenienie

Witaj Pakosta dobrze, że do nas w końcu zajrzałaś mam nadzieję, że szybko znajdziesz nową pracę
Cytat:
Napisane przez ewwwa Pokaż wiadomość
Organzza moj TŻ ma ten telefon juz od ok 4 miesiecy i jest bardzo zadowolony ja mam tradycyjne klawisze w telefonie wiec czasami lubie sobie podotykac jego dotykowy telefon
Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Ninuś zazdroszczę telefonu, moja koleżanka go ma i fajny jest Ja co prawda nie bardzo lubię Samsungi (miałam wcześniej taki z klapką i ciągle mnie wkurzał), ale jednak ta Avila jest taka urocza, że sama chciałabym ją mieć
Cytat:
Oj, ja nienawidzę dotykowych. Używam czasem Omni mojego taty i to jest koszmar. W dodatku nie wiem, jak się blokuje i jak wrzucę do torebki, to dostaję szału, bo non-stop coś się wciska.
hehe, na razie jest ok, tylko pisanie smsów jest dość ciężkie - nie lubię pisać "normalnie", a tu z kolei nie mogę ogarnąć T9
i blokować już umiem
Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Wczoraj w Douglasie natknęłam sie na kolorówkę L'Oreala Studio Secret, czy ktoś już o niej coś słyszał ?
na żywo nie widziałam tej serii, ale tutaj jest co nieco https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=373064

Sleepy
, a nie podoba Ci się zimowa kolekcja Guerlain? może coś z niej Cię skusi? mi się jeszcze podobają cienie Murano Chanel są prześliczne
Double with me?
Stary 2009-10-27, 09:48   #450
kochanie
Wtajemniczenie

Czeeeść

Dawno nie pisałam, czytałam, ale jak przychodziło, do napisania, to odzywały się wyrzuty sumienia - "pisać to pracę"

Witaj Pakosto z powrotem, fajnie, że wróciłaś, szkoda tylko że w takich okolicznościach Mam dokładnie to samo co Ty - odwyk spowodowany pisaniem i szukaniem pracy. Nawet nic mnie nie kusi ostatnio na szczęście

Zgadzam się z tym, że jakość i cena w ubrań w sklepach to jakaś pomyłka! Ostatnio widziałam na wystawie pięć par kozaków - wszystkie za minimum 600 złotych Miałam sobie kupić buty na jesień, ale nic mi się nie podobało, a że zrobiło się już zimno, to paraduję w kozakach i nie muszę kupować nowych butów Kurtkę i płaszcz zimowy na szczęście mam, liczę na to, ż ew przyszłym roku będzie w sklepach coś ładnego

Ostatnio co wejdę na naszą-klasę to nowe zdjęcia - ze ślubów lub po obronie - ponieważ ślub u mnie nieprędko, to chociaż mgr bym chciała Dlatego naprawdę staram się pisać, wczoraj miałam wenę, zrobiłam listę wszystkiego co muszę zrobić i wypełniłam trzy punkty z 30 - już tylko 27 rzeczy mi zostało do końca męki Strrrasznie chciałabym skończyć do końca listopada Bardzo proszę o baty, kciuki i modlitwy do Świętego Judy od spraw beznadziejnych

Luskap czytałam, że pytałaś o Effaclar - ja kwasy stosuję po prostu przez cały sezon - czyli ani do końca tubki, ani do końca oczyszczania, tylko do końca marca Jak tylko przestaję używać kwasów, to jednak cera się trochę pogarsza niestety No a w ogóle to ostatnio sobie zrobiłam krzywdę - za mało się nawilżałam i teraz nie mogę używać lysanela na czoło, bo mnie swędzi skóra z przesuszenia Uzywam ciągle nawilżaczy, maseczek, jak tylko mi to przejdzie, to wracam do kwasów, ale ostrożniej

A Hosenko, ja używam papilotek - takich z tortowni o średnicy 30mm. Mi wypełniają całe dołki jeśli chodzi o wysokość - tylko ja mam foremkę chyba nietypową, przywiozłam kiedyś z Francji...
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości