|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#421 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Inne tytuły wątków to zwykłe banany- NASZ to Chiquita :D PM 2010 cz. 12
czesc
Luskap bonnie z annais jesr piękna
|
#422 | ||||
|
Zakorzenienie
|
obca7, Samoa dziękuję
pokaż, pokaż ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
A 1000 posta gratuluję ![]() brałam udziałw wyborach? ja też nie zawsze jestem na bierząco, a już ostatnio to wogóle... Dodam, ze posiadam też własne życie poza wizażem Ale jak "naród" chce to "sługa" musi Kaśka wyślij mi go na PW
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-11-05 o 09:29 |
||||
|
|
|
#423 |
|
Zakorzenienie
|
a ja uciekłam z wykładu
ale zaraz spadamy do domu, ale zaglądne do Was bo przyjaciółka wykorzystała 1/25 transferu neta właśnie z P. zlewamy sie z dzieci bo przyszły do kina i czekaja na film i jeden chłopczyk wyrywa dziewczynkę-po 5 lat chyba mają
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-11-05 o 09:34 |
|
|
|
#424 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), a i tak sa takie kolejki u mechanikow, ze no i ciezko znalezc na prawde dobrego (takiego ktory nie: naprawi jedno, spieprzy drugie ) i nie oszukujacego my takiego znalezlismy, no ale wlasnie: czasem trzeba odczekac w kolejce ![]() Twoj TZ zawsze moglby byc szefem i zatrudniac bardziej doswiadczonych od siebie pracownikow z czasem sam by sie wszystkiego nauczyl ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() wczoraj bylam na stepie i w porownaniu do tego na ktory chodzilam w ramach w-fu na studiach niebo a ziemia. kiedys bylam zrazona, bo robilismy jakies mega skomplikowane uklady, gdzie trzeba sie bylo skupic nie tyle na cwiczeniu co na zapamietaniu tych wszystkich krokow wczoraj zdecydowanie moglam sie skupic na poprawnych wykonaniu tych krokow ja w ogole sadze, ze plywanie daje wiecej niz aqua aerobic tzn. na aqua mialam okazje poskakac tylko w ramach animacji w hotelu no i widzialam kilka razy co tam laski robia w aqua parku, ale dla mnie to raczej byla taka forma rozrywki niz powaznych cwiczen a jak sobie tak z godzinke poplywam tam i z powrotem zabka i kraulem to jakos tak bardziej czuje ten wysilek fizyczny (TZ chcial mnie jeszcze nauczyc motylkiem jak Otylia co pewnie byloby jeszcze bardziej meczace, ale chyba musialabym tam plywac z maska do nurkowania, bo nie lubie miec wody w nosie i oczach Cytat:
![]() trzymam kciuasy za kicie ![]() ja odpadam nie odczuwam potrzeby patrzenia na suwaki (swojego nawet nie mam ![]() Chilanes sto lat i spełnienia marzeń ![]() oo widze, ze juz sie zglosilas do prowadzenia kalendarza super ![]() TZ mi wyslal linka... massakren (dotrwajcie do konca podobno tego nie przezyl...) http://www.youtube.com/watch?v=WByYYMKSUZU ide nalozyc maseczke i skombinowac sniadanko
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-11-05 o 09:44 |
||||
|
|
|
#425 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najpierw Ci się oświadczył, a teraz nie jest gotowy ![]() Cytat:
Bo ten jest tak depresyjny, że aż przykro się na niego patrzy ![]() Cytat:
Mieliśmy z TŻ dawno temu taki konkretny kryzys (z winy TŻ), że już miałam ochotę zakończyć ten związek, bo tak podpowiadał mi rozum i rodzinka, ale posłuchałam serducha i bardzo się z tego powodu cieszę Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#426 |
|
Zakorzenienie
|
Lain, Martoolka87 dziękuję
![]() Jak mi się nie chce w pracy siedzieć
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-11-05 o 10:01 |
|
|
|
#427 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#428 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Widziałam już ten filmik, masakra Mam wrażenie, że był jeszcze jakiś taki chyba ruski, ale może to był tenPojeździłam 40 minut na rowerku i muszę to sobie wpisać do kalendarza W ogóle wczoraj dostałam nowy numer National Geographic z kalendarzem na 2010 rok z pięknymi zdjęciami Nawet nie wiedziałam, że go dostanę![]() Ide pod prysznic i na grejpfruta i musli A tz robi sobie ostatni na sniadanie koktajle proteinowe, bo mu tak lepiej śniadnko smakuje Tylko nie dorzuca tam jakichs shitów białkowych tylko normalne naturalne składniki
|
|
#429 |
|
Wtajemniczenie
|
To witaj w klubie. Spać mi się chce niesamowicie.
Idę hberbatkę zrobić, bo przerwa na śniadanko jest
|
#430 |
|
Zakorzenienie
|
w końcu wygrałam jakieś wybory Chilanes na prezydenta/tową! ![]() Oooo właśnie, przerwę na śniadanko trzeba zrobić, wszak już po 10! Kaśka poczułam się staro, jak napisałaś o tej starej pannie w wieku 25 lat.. toż ja w takim wieku za mąż wychodzić będę i wprawdzie w pobliżu urodzin zawsze łapie mnie dół z powodu wieku, to jednak na co dzień nie czuję sie jakoś staro,a co dopeiro jak stara panna
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-11-05 o 10:10 |
|
|
|
#431 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja tak myslę czy kupić rowerek czy może lepiej steper.
|
#432 |
|
Zakorzenienie
|
ooo Chili ma urodzinki?
![]() 100 lat Chilanes!!! żeby ten 21 sierpnia 2010 był najpiękniejszym dniem Twojego życia kurdę wczoraj stałam na dworze i gadałam z koleżanką i dziś czuję że moje gardło jest jakies takie podejrzane ale co tam- nie dam się żadnej chorobie z resztą jutro randka z tżtem więc nam nawet chore gardło nie przeszkodzi w buziakach![]() ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Chili nie sądzisz że 21 sierpnia 2010 jest niezwykle ładną wizualnie i dźwięcznie datą tak jak ci napisałam życzenia to popatrzyłam że taka ładna ta nasza data
|
#433 |
|
Zakorzenienie
|
Zaraz zmykam na comiesięczne wieeelkie zakupy
![]() Uwielbiam jeździć z TŻ po marketach |
|
|
|
#434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiec widocznie aqua aerobic w aqua parku to mega kicha ![]() najpierw pomysl czy rzeczywiscie masz motywacje zeby to robic w domu a nawet wolalam sobie pocwiczyc z panem w geterkach niz wsiasc na ten stacjonarny rower |
|
|
|
|
#435 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję Tanciu
tak, uważam, że to najpiękniejsza data Przecież nasza i łatwa do zapamiętania I nie myślcie sobie, że Was tego dnia opuszczę, wszak fryzjer dopiero na 11, rano powkurzamrodzinkę siedząc na wizażu ![]() lain ten facet z linka nie przeżył, dla mnie to chore, powinni zabronić używania niebezpiecznych przedmiotów a Ci idioci też... bez ćwizcenia, itd... takei coś wymyślić
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-11-05 o 10:15 |
|
|
|
#436 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chili jak to mówią: nie chcem ale muszem ![]() Cytat:
Bardziej się zmęczyłam pływaniem przez pół godziny non stop niż tym aerobiciem pół godzinnym.A co do trudnych układów to ja takie uwielbiam ![]() Cytat:
![]() Edit: zapomniałabym: Chili stoooo laaaaat Edytowane przez Aaś Czas edycji: 2009-11-05 o 10:19 |
|||
|
|
|
#437 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
E tam teraz nie ma starych panien, sa singielki |
|
|
|
|
#438 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Miałam chodzić na aerobik ale nie ma . A 25 km do miasta jechac mi sie nie usmiecha.Od przyszłego tygodnia ide na basen(w tym @ mi przeszkodziła), ale w domu tez bym chciała coś robić. I dlatego pytam co jest lepsze dla leniucha takiego jak ja
Edytowane przez obca7 Czas edycji: 2009-11-05 o 10:26 |
|
|
|
|
#439 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie ma to jak sie porzadnie zmeczyc
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tata pewnie jak zwykle uzna że na głowe upadłam i że na pewno już jestem uzalezniona od internetu
|
|
#441 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i jeszcze pokrzykiwala jak ktos odpadal w miedzyczasie ![]() podobno bylo, bo ten dentysta TZa ma znajomego na Ukrainie i mu potwierdzil, ze ten gosciu w szpitalu zmarl... ![]() Cytat:
no ale ja to ja lubie taka atmosfere sportowa w fitness klubach w domu chyba bym zasnela na tym rowerku ja slyszalam, ze stepper rozbudowuje lydki (rozne sa opinie na ten temat), a rower jest jednak bardziej ogolnorozwojowy moglabym jezdzic na rowerze w domu jakbym miala taka maszyne, ktore przesuwalabym z boku piekne krajobrazy i imitowala powiewy wiatru Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-11-05 o 10:28 |
|||
|
|
|
#442 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja tal licze 2-2,5 godziny na fryzjera i kosmetyczkę plus dojazd. Mam nadzieję, że do 9 się wyrobimy I wtedy wejdę na wizaz
|
|
#443 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ejjj na uczelnię musze iść poczekacie tu na mnie 2 godzinki? no może ze 3![]() ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Cytat:
może nawet jakąś fotkę wam wstawię na zachętę ja chcę jużżżżżżżżżżż ślub
|
|
#444 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Co do aqua - to chyba zależy w jaki sposób są prowadzone zajęcia - ja chodzę co środę (plus sauna i brzuchy) jako urozmaicenie siłowni i innego fitnesu - i na własnej skórze się przekonałam, że można się spocić w basenie na aqua (a nie jestem tak bardzo początkująca- do klubu chodzę od marca 3-5 razy w tygodniu). dzisiaj planuję się body pumpować ![]() Chilanes - STO LAT i oby każdy kolejny dzień był piękniejszy od poprzedniego |
||
|
|
|
#445 | ||
|
Zakorzenienie
|
stepper tańszy, ale bardziej monotonny, ja wytrzymuję max 15 min, ale bardziej czuję zmęczenie, rowerek chyba lepszy jeśli chodzi o efekty i wygode, bo możesz postawić przed tv
Mnie lekko nudzi jazda na stacjonarnym rowerze, musze wyłaczyć myślenie, zeby dotrwać do czasu, który sobie zalożyłam Ale włączam sobie radyjko i jadę![]() A efekty po rowerku są ![]() Mi sie marzy orbitrek i tz mi obiecal takie cudo zakupić jeśli kupimy 3 pokjowe mieszkanie, bo dopóki nie będzie dzieci wolny pokój będzie pokojem do ćwiczeń Na siłowni tylko na orbitreku ćwiczyłam![]() Cytat:
![]() Jaką masz tą l karnitynę? Chyba tez kupię, bo to jest dobre przy ćwiczeniach aerobowych a rowerek jest aerobem i może jak sobie wyobrażę, że czym intensywniej jeżdżę tym więcej spalam to mi tak jazda będzie przyjemniej upływać Jakos w wakacje mi było łaiwej schudnąć, migusiem zrzuciłam 5 kg, bo rowerek na świeżym powietrzu jest o wiele przyjemniejszy i bardziej męczący.Cytat:
![]() zrobilam sobie kanapki z pomidorem, ogórkiem kiszonym, cebula i czosnkiem Pychotka
|
|
#446 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No właśnie też różne opinie o steperku słyszałam. Muszę to jeszcze przemyśleć.
|
|
#447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
eeee rodzinka sie nei zna, moja też Już wiem co bedą ględzić Lain ja oglądałam na tym monitorku mtv ostatnio u dentystki Dziękuje za życzenia wszystkim
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#448 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#449 |
|
Zakorzenienie
|
Taaaaa Samoa juz widzę to "zabijanei stresu" i posty w stylu
"jezy dziewczyny jeszcze tylko 73minuty 29senund i 17setnych do godziny zero!: będziemy się wszystkei nawzajem stresować i podnosić adrenalinę A te co po ślubie to będą gadały, że spoko, bo nie ma czym się stresować
|
#450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zawsze jak mam stresa to jedzenie jest ostatnia rzecza o której myślę, jem tylko jak jestem wyczilałtowanaAle będzie fajnie I pewnie będziemy do siebie dzwonić z tż i się głupkowato nerwowo śmiać
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:25.

Ta po srodku to ja
bo nie chcę już ryzykować
:
Starą panną się nie czuję i dziołchy dobrze prawią. Skończcie studia i dopiero gdzieś tam w przyszłości róbcie dalsze kroki
ale zaraz spadamy do domu, ale zaglądne do Was bo przyjaciółka wykorzystała 1/25 transferu neta
z czasem sam by sie wszystkiego nauczyl 

(dotrwajcie do konca
jak z małym dzieckiem.. czy coś sie zmieni po ślubie? halo nie zamknę go w złotej klatce..
Najpierw Ci się oświadczył, a teraz nie jest gotowy 
Czasem tylko zapytają co juz mamy załatwione to mówię krótko, że wszystko i po temacie

w końcu wygrałam jakieś wybory
Chilanes na prezydenta/tową!