Miłośniczki Zary - część II - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-29, 17:45   #421
pronunciation
Zakorzenienie

Dot.: Miłośniczki Zary - część II

Cytat:
Napisane przez anies5 Pokaż wiadomość
http://www.allegro.pl/item894346830_...iazd_nowa.html Widziałyście? . Obstawiałam, że cena będzie oscylowała w granicach 300, ale nie 400, szaaalone te baby .
wcale nie tak dużo jak na ostatnią kolekcję chabrowa sprzedawała się po 400 zł, a na wyprzedaży można ją było upolować po w miarę rozsądnej cenie, także można było nawet 3 razy tyle na niej zarobić co się wydało na jej zakup

Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość
Fakt! I pomyśl sobie, że w luty ma tylko 28 dni i zawsze będzie łatwiej do 1 marca dociągnąć
bardzo mi się podoba to stwierdzenie
Stary 2010-01-29, 17:54   #422
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pronunciation Pokaż wiadomość
wcale nie tak dużo jak na ostatnią kolekcję chabrowa sprzedawała się po 400 zł, a na wyprzedaży można ją było upolować po w miarę rozsądnej cenie, także można było nawet 3 razy tyle na niej zarobić co się wydało na jej zakup

No, może nie , z tym, że ta torebka była gdzieś widziana na wyprzedaży (chyba za 149,90zł), więc jak komuś udało się dorwać to też ma duży zarobek.
Ale trzeba jeszcze dodać, że nie było jej tyle na sklepach co zamszaków (poszły praktycznie w cenie regularnej, a zamszaki jeszcze jakis czas polegiwały na przecenie), więc jest teoretycznie jeszcze trudniejsza do dostania.

A i widzę tutaj masę desperatek głodówkowo-zakupowych To mnie pocieszyłyscie, aż w taki zakupocholizm jeszcze nie wpadłam, aczkolwiek jak planuję budżet miesięczny, to często suma początkowa przeznaczona na cele typowo spożywcze zostaje później i tak z czasem uszczuplona o "wyjątkowe okazje zakupowe" No i regularnie odkładam miesięcznie.
Uff, odrazu mi lepiej

Mirell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 17:57   #423
paryzanka202
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mirell Pokaż wiadomość
No, może nie , z tym, że ta torebka była gdzieś widziana na wyprzedaży (chyba za 149,90zł), więc jak komuś udało się dorwać to też ma duży zarobek.
Ale trzeba jeszcze dodać, że nie było jej tyle na sklepach co zamszaków (poszły praktycznie w cenie regularnej, a zamszaki jeszcze jakis czas polegiwały na przecenie), więc jest teoretycznie jeszcze trudniejsza do dostania.

A i widzę tutaj masę desperatek głodówkowo-zakupowych To mnie pocieszyłyscie, aż w taki zakupocholizm jeszcze nie wpadłam, aczkolwiek jak planuję budżet miesięczny, to często suma początkowa przeznaczona na cele typowo spożywcze zostaje później i tak z czasem uszczuplona o "wyjątkowe okazje zakupowe" No i regularnie odkładam miesięcznie.
Uff, odrazu mi lepiej

Ale pewnie tez pracujesz,to sie nie liczy

Edytowane przez paryzanka202
Czas edycji: 2010-01-29 o 18:14
paryzanka202 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 18:13   #424
XS-ka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez blueania Pokaż wiadomość
moj TŻ tez czasem zartuje,że założy sobie konto i będzie śledził wszystkie wątki hmm równiez mysle nad puszczeniem w świat pudrowej sakiewki,myślę że nie będe jej za czesto używac,pewnie dopiero latem poniewaz wg mnie pasuje najlepiej do lekkich,zwiewnych rzeczya TŻ twierdzi żebym ją zostawiła bo jest bardzo ładna i pózniej mogę żałowaćJuż sama nie wiem...
Ehhh tez mam czesto wyrzuty sumienia,że zamiast oszczędzać zdarza mi się wydac więcej niż zarabiam
Puszczam jednak w świat botki z łańcuszkami,może znajdą właścicielkę która nie bolą stopy od obcasów ja raczej dlugo bym w nich nie pochodziła
a jaki masz rozmiar tych botków ? i za ile chcesz się ich pozbyć ?
Stary 2010-01-29, 18:24   #425
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pronunciation Pokaż wiadomość

Też mi się tak wydaje Ale chabrowa chyba mimo wszystko była bardziej poszukiwana stąd też odpowiednie przebicie

Cała przyjemność po mojej stronie

Cytat:

Uff, odrazu mi lepiej

Ja szczerze mówiąc nie trafiłam na wyprzedaży ani na chabrową z łańcuszkami ani na tą z ćwiekami więc trudno mi oceniać. Mimo wszystko wydaje mi się, że chabrowa była w pewnym momencie bardziej poszukiwana więc stąd też jej odpowiednio wyższa cena

Małżeństwo widocznie zobowiązuje do większego rozsądku Ja już nawet przestałam planować, bo jak kiedyś tak z ciekawości podliczyłam ile wydajemy na życie miesięcznie, to aż mnie głowa rozbolała A wolę mimo wszystko kontrolować sytuację i planować na bieżąco

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 18:26   #426
Gonia
Zakorzenienie

ja już od dawna nie jestem studentką , pracuję od lat, więc nie muszę tak się kontrolować finansowo.... ale nie lubię tez przepłącać, dlatego często czekam na wyprzedaże..... zwłaszcza jak widzę, jaka jest cena wyjąciowa i potem cena na wyprzedazy...... , lubię ciuchy z Zary, ale sorki, w życiu nie kupiłąbym płaszcza z Zary - za 600 zł ..... skoro potem on kosztuje 229 zł

Kupuje też ciuchy w Zarze, w cenie regularnej - ale musze widzieć, że są dobrej jakości i są warte tej ceny....

Gonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 18:35   #427
izabellini
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gonia Pokaż wiadomość
Kupuje też ciuchy w Zarze, w cenie regularnej - ale musze widzieć, że są dobrej jakości i są warte tej ceny....
no właśnie dzisiaj mierząc tunikę w motyle przyglądałam się jej bliżej
nitki przy rękawach wyłaziły na łączeniu z tym czarnym mankietem, materiał się siepał
z tyłu na plecach w materiale jakieś nitki poprzetykane
czy ona jest warta 200 PLN??
tylko to, że jest z jedwabiem przekonuje mnie do ceny
no i wzornictwo, a jak wiemy za to w Zarze płaci się najwięcej, bo jakość nie zawsze jest najwyższych lotów
izabellini jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-29, 18:37   #428
paryzanka202
Zakorzenienie

Cytat:
ja już od dawna nie jestem studentką , pracuję od lat, więc nie muszę tak się kontrolować finansowo.... ale nie lubię tez przepłącać, dlatego często czekam na wyprzedaże..... zwłaszcza jak widzę, jaka jest cena wyjąciowa i potem cena na wyprzedazy...... , lubię ciuchy z Zary, ale sorki, w życiu nie kupiłąbym płaszcza z Zary - za 600 zł ..... skoro potem on kosztuje 229 zł

A powiedz mi tak z ciekawosci, masz na imie Malgosia? Bo zawsze patrze na Twoj nick i sie zastanawiam

---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ----------

Cytat:
Napisane przez izabellini Pokaż wiadomość
nitki przy rękawach wyłaziły na łączeniu z tym czarnym mankietem, materiał się siepał
no i wzornictwo, a jak wiemy za to w Zarze płaci się najwięcej, bo jakość nie zawsze jest najwyższych lotów
Ja jestem milosniczka jedwabnych rzeczy i tego typu tunik dlatego nie zaluje nigdy zakupow w/w rzeczy, choc przewaznie i tak znajduje je na allegro w nizszej cenie.
200 zl to sporo, ale np 120 wyglada tak w sam raz
dlatego szukam okazji!

Czas edycji: 2010-01-29 o 18:38
Stary 2010-01-29, 18:41   #429
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
A o której tunice piszecie? Z nowej kolekcji czy ze starej?

Stary 2010-01-29, 18:42   #430
paryzanka202
Zakorzenienie

Cytat:
A o której tunice piszecie? Z nowej kolekcji czy ze starej?

New
Stary 2010-01-29, 18:45   #431
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paryzanka202 Pokaż wiadomość
Ale pewnie tez pracujesz,to sie nie liczy
Ja? Pracuję? Żart???
Nie, nie pracuję, kończę obecnie trzeci rok dziennych studiów, nawet stypendium naukowego nie mam (bo pierwsze dwa lata dość szalone były, troche chorowałam i bardziej mnie interesowało od ocen to czy w ogóle zaliczę); fundusze mam jakie mam i wcale nie są jakieś wielkie

Ale muszę też dodać, że rzadko kupuję ciuchy w cenie regularnej, bo... strasznie wybrzydzam, zawsze prawie cos jest mi z ciuchem nie tak Mało kiedy spodoba mi sie cos tak bardzo, że muszę to mieć "tu i teraz". Ale jak już muszę, to nie ma bata Tak m.in. było z tą torebką z ćwiekami, zobaczyłam i kupiłam odrazu, bez zastanawiania, do dzis nie żałuję W sumie z ostatniej kolekcji Zary, to tylko tą 1 kupiłam w cenie regularnej, aż mi wstyd tu wśród takich rekordzistek Na wyprzedaży kupiłam... też jedną

Cytat:
Napisane przez mademoisellejeanne
Ja szczerze mówiąc nie trafiłam na wyprzedaży ani na chabrową z łańcuszkami ani na tą z ćwiekami więc trudno mi oceniać. Mimo wszystko wydaje mi się, że chabrowa była w pewnym momencie bardziej poszukiwana więc stąd też jej odpowiednio wyższa cena

Małżeństwo widocznie zobowiązuje do większego rozsądku Ja już nawet przestałam planować, bo jak kiedyś tak z ciekawości podliczyłam ile wydajemy na życie miesięcznie, to aż mnie głowa rozbolała A wolę mimo wszystko kontrolować sytuację i planować na bieżąco

Nie wiem, może, może Chociaż tutaj to bardziej to, że jednak potrzebujemy też trochę rzeczy ze sklepów typu IKEA

A! Znalazłam nowe źródło oszczędności - zauważyłam, że mój mąż musi przejsć na dietę

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-29, 18:47   #432
blueania
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez XS-ka Pokaż wiadomość
a jaki masz rozmiar tych botków ? i za ile chcesz się ich pozbyć ?
rozmiar 41 poki co wystawilam je na all,jesli nie dobija do ceny za jaka je kupilam poprostu je zwroce.Moze ktos kto nie moze ich juz kupic bedzie mial pozytek,ja niestety nie jestem przyzwyczajona do takich butowzaluje przeokrutnie
Jeju jutro mam 2 egzaminy i zamiast powtarzac material siedze na Wizazu
blueania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 18:52   #433
izabellini
Zakorzenienie

Cytat:
rozmiar 41 poki co wystawilam je na all,jesli nie dobija do ceny za jaka je kupilam poprostu je zwroce.Moze ktos kto nie moze ich juz kupic bedzie mial pozytek,ja niestety nie jestem przyzwyczajona do takich butowzaluje przeokrutnie
a dla mnie o dziwo są one wygodne
dużo bardziej niż te z paseczkami ćwiekowymi
powodzenia na egzaminach

---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ----------

a to te jasne, które kupiłam dzisiaj za 99 PLN
http://www.allegro.pl/item898827948_...l_edition.html
izabellini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 19:02   #434
blueania
Zakorzenienie

Cytat:
a dla mnie o dziwo są one wygodne
dużo bardziej niż te z paseczkami ćwiekowymi
powodzenia na egzaminach
dziekuje
Bardzo rzadko chodzilam w butach na obcasach ze wzgledu na to,ze i tak mam wystarczajacy wzrost i teraz po chwili chodzenia w takich butach bardzo bola mnie stopy ehhh szkoda
Stary 2010-01-29, 19:04   #435
emely
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez praline Pokaż wiadomość
dziewczyny, a widziałyście może te szare bluzki z poduszkami co parę stron wcześniej wklejałam? jak tak to wiecie ile kosztują? mniej niż 79.90?
Ja dzisiaj widziałam za 79,70, sama się do niej przymierzam..

---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ----------

Cytat:
Dziewczyny, a ruszyła się może cena tej jedwabnej bluzeczki z czarnymi motylami ?
Dalej kosztuje 199zł
emely jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 19:06   #436
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:

Nie wiem, może, może Chociaż tutaj to bardziej to, że jednak potrzebujemy też trochę rzeczy ze sklepów typu IKEA

A! Znalazłam nowe źródło oszczędności - zauważyłam, że mój mąż musi przejsć na dietę
Nic mi nie mów o Ikei, ile razy pojechałam tam już tylko po kilka świeczek, jakieś rolki czyszczące.. a zostawiłam kilkaset złotych
A moja mieszkanie mogło by już niedługo być w ich katalogu reklamowym

Haha no widzisz zawsze coś Mój w drugą stronę jest tak szczupły, że aż za szczupły Zawsze się śmieje, że to dlatego, że mu żałuje jedzenia.. a bynajmniej tak nie jest On jest po prostu z tych osób, co może jeść za trzech wszystko co chce i w każdej ilości a przytyje może z 20 dag jak mawia moja mama

Cytat:
Powodzenia!

Edytowane przez mademoiselle jeanne
Czas edycji: 2010-01-29 o 19:08
Stary 2010-01-29, 19:10   #437
emely
Rozeznanie

Joasiu, jak Ci się sprawuję ta szara marynarka ( o której ostatnio pisałaś) , widziałam ją za 79zł i zastanawiam się czy by jej nie kupić..
Dziewczyny, czy któraś z was widziała u siebie te buty w rozmiarze 38 i mogłaby je dla mnie zakupić? oczywiście wszystkie koszty pokrywam, bardzo mi zależy!

Edytowane przez emely
Czas edycji: 2010-01-29 o 19:28
Stary 2010-01-29, 19:17   #438
blueania
Zakorzenienie

Cytat:
Powodzenia!
dziekuje

Cytat:
Napisane przez emely Pokaż wiadomość
Joasiu, jak Ci się sprawuję ta szara marynarka ( o której ostatnio pisałaś) , widziałam ją za 79zł i zastanawiam się czy by jej nie kupić..
Tez jestem ciekawa
Stary 2010-01-29, 19:17   #439
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
Nic mi nie mów o Ikei, ile razy pojechałam tam już tylko po kilka świeczek, jakieś rolki czyszczące.. a zostawiłam kilkaset złotych
A moja mieszkanie mogło by już niedługo być w ich katalogu reklamowym

O, wiem, wiem... Ostatnio pojechaliśmy tylko po kanapę a wydaliśmy dwa razy tyle A bo rolki do ubrań się kończą, a dywanik sie przyda, a fajny zestaw noży akurat mają...
Najgorsze, że znowu szykuje się nam przeprowadzka (i to na sporo większy metraż), wiec znowu znajdą sie jakieś miejsca, które by warto zapełnić...
Stary 2010-01-29, 19:28   #440
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Tez jestem ciekawa
Co prawda nie miałam jeszcze okazji jej nosić, a jedynie przymierzać do różnych rzeczy, ale jestem z niej bardzo zadowolona i cieszę się, że ją kupiłam Myślę, że na wiosnę/lato będzie jak znalazł
Od dawna rozglądałam się za taką szarą materiałową marynarką, do każdej miałam jakieś 'ale', a w przypadku tej po prostu się zakochałam I kolor (jasny szary ślicznie wyglądający z bialym/beżowym/pudrowym i z ciemniejszymi kolorami ) i fason jak dla mnie na duży plus Wiadomo - kwestia gustu (więc najlepiej przymierzyć, zobaczyć jak leży, jak się w niej czujesz) ale za 79 zł ja bym się nawet nie zastanawiała!

Cytat:

O, wiem, wiem... Ostatnio pojechaliśmy tylko po kanapę a wydaliśmy dwa razy tyle A bo rolki do ubrań się kończą, a dywanik sie przyda, a fajny zestaw noży akurat mają...
Najgorsze, że znowu szykuje się nam przeprowadzka (i to na sporo większy metraż), wiec znowu znajdą sie jakieś miejsca, które by warto zapełnić...
Uff a myślałam, że tylko ja tak mam Fakt faktem, że z Ikei nie da się wyjść z pustymi rękami, może i mają oklepany design, ale w mój gust akurat trafiają

Edytowane przez mademoiselle jeanne
Czas edycji: 2010-01-29 o 19:30
Stary 2010-01-29, 20:14   #441
praline
Zakorzenienie

Cytat:
mierzyłam ją dzisiaj po raz II, rozmiar M jest dużo za duży, poduszki wyją na ramionach, a wcale taka szczupła nie jestem
kosztuje nadal 79 PLN
a te poduszki były jakieś powykręcane może? właśnie dziewczyny pisały, że cośz nią jest nie tak

Cytat:
Ja dzisiaj widziałam za 79,70, sama się do niej przymierzam..

---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ----------

Dalej kosztuje 199zł
a mierzyłaś tę bluzeczkę już? poduszki są ok?

Cytat:
Dziewczyny, czy któraś z was widziała u siebie te buty w rozmiarze 38 i mogłaby je dla mnie zakupić? oczywiście wszystkie koszty pokrywam, bardzo mi zależy!
Bardzo fajna jest ta marynarka- brałabym bez zastanowienia Czy wiesz może czy uchowała się u Ciebie w rozm 34 albo 36? ostatnio też mi chodzi po głowie taki szary blazer
praline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 20:21   #442
praline
Zakorzenienie

dla pewności to jest ten w załączniku? tak?
Stary 2010-01-29, 20:26   #443
paryzanka202
Zakorzenienie

Cytat:
dla pewności to jest ten w załączniku? tak?

Nie, inny

Czas edycji: 2010-01-29 o 20:30

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-29, 20:34   #444
praline
Zakorzenienie

Cytat:
Nie, inny
ale jakie podobne a wiesz za ile ten co ja wklejałam był/jest?

Edytowane przez praline
Czas edycji: 2010-01-29 o 20:36
Stary 2010-01-29, 20:39   #445
paryzanka202
Zakorzenienie

Cytat:
ale jakie podobne a wiesz za ile ten co ja wklejałam był/jest?
ja widzialam po 99, ale watpie,ze gdzies jeszcze jest. sama szukam ,bo swoj oddalam
Stary 2010-01-29, 20:40   #446
emely
Rozeznanie

Cytat:
a te poduszki były jakieś powykręcane może? właśnie dziewczyny pisały, że cośz nią jest nie tak

a mierzyłaś tę bluzeczkę już? poduszki są ok?

Bardzo fajna jest ta marynarka- brałabym bez zastanowienia Czy wiesz może czy uchowała się u Ciebie w rozm 34 albo 36? ostatnio też mi chodzi po głowie taki szary blazer
Nie mierzyłam, bo wpadłam tylko na chwilkę, ale wydawały się , że wszystko z nimi ok, nie były powyginane, w każdym razie jutro będę w zarze to ją zmierzę były jeszcze w kolorze granatowym bodajże..

A co do marynarki to teraz się zamotałam jednak mam wrażenie, że to ta którą wkleiła Pralinka, za dużo marynarek oglądałam, a one są niemalże takie same Zaraz spytam TŻ-ta bo jemu się bardzo spodobała

Edytowane przez emely
Czas edycji: 2010-01-29 o 20:41
Stary 2010-01-29, 20:45   #447
paryzanka202
Zakorzenienie

Cytat:
Nie mierzyłam, bo wpadłam tylko na chwilkę, ale wydawały się , że wszystko z nimi ok, nie były powyginane, w każdym razie jutro będę w zarze to ją zmierzę były jeszcze w kolorze granatowym bodajże..

A co do marynarki to teraz się zamotałam jednak mam wrażenie, że to ta którą wkleiła Pralinka, za dużo marynarek oglądałam, a one są niemalże takie same Zaraz spytam TŻ-ta bo jemu się bardzo spodobała

spytaj spytaj i daj znac bo baaardzo zalezy mi na tej pierwszej A powiedz mi ile bylo sztuk ? bo chce wiedziec czy mam szanse,ze jak przeleje Ci pieniazki to jeszcze beda

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-29, 20:49   #448
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
płaci się tylko i wyłącznie za wzornictwo bo po jakości ni widu ni słychu
Cytat:
spytaj spytaj i daj znac bo baaardzo zalezy mi na tej pierwszej A powiedz mi ile bylo sztuk ? bo chce wiedziec czy mam szanse,ze jak przeleje Ci pieniazki to jeszcze beda
tych co pralinka wklejała nie widziałam ostatnio a tych bez klap co wklejałaś to jest ich dużo
Stary 2010-01-29, 20:52   #449
paradiso
Zadomowienie

Mi dla odmiany nowa kolekcja się szalenie podoba!Ostatnimi dwiema byłam bardzo rozczarowana,a w tej mnie sporo rzeczy urzeklo.Pierwszym zakupem będzie chyba ta pudrowa(a może beżowa?)torebka z łańcuszkiem i paskiem za 99 zł,bardzo pasuje mi jej wielkość,jako,że w klasie maturalnej zwykle nosze ze sobą jeden zeszyt i kilka pierdół

Mam prośbę,czy może mi któraś z Was wysłać(moze być na priva albo tu,jak wolicie)nazwę użytkownika na allegro,który sprzedaje taniej te rzeczy z zary i h&m?Bo ja się nie mogę dopatrzeć,jakaś ślepa jestem

Pralinko,dzisiaj widziałam w Arkadii te bluzki z poduszkami,nadal za 79 zł.
paradiso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 20:54   #450
Mysiaczek
Rozeznanie

u mnie tych co pralinka wkleiła to już nie było na pierwszej turze, a szkoda bo sama bym chętnie ją kupiła
Mysiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości