![]() |
#421 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wspólne odchudzanie nastoletnich wizażanek! : D
Ja bardzo bym chciala przede wszystkim podnieść swoją samoocenę. Wyglądać i czuć się dobrze. Mam nadzieję, że to doda mi pewności siebie. Że będę atrakcyjna i ładna w nowej szkole. Mam zamiar w wakacje bardzo dużo się ruszać. W zeszłe miałam takie jazdy, że chodziłam biegać o 4, bo dopiero o 5 kładłam się lulu
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#422 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ekhm, kto powiedział, że musli je się tylko z mlekiem? ![]() ![]() Co do motywacji to oczywiście ciuchy. ![]() ![]() Poza tym motywuje mnie mój brzuch, bo wystarczy się popatrzeć żeby mieć mega motywacje ![]() ![]() dzovana - biedna ![]() ![]() Ja jak na razie zjadłam: śniadanie: 3 kromki ciemnego chleba z 3 plastrami takiej jakiejś wędliny paprykowej (?) obiad: pierś kurczaka z rożna + pół szklanki kaszki kus kus + sałatka grecka ze słoika |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#423 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja mam rozmiar spodni 36, bluzki xs, ale i tak trochę jeszcze zrzucę/chodzi o nogi/
Pier***e wszystko, jestem ninja! Edytowane przez Trampkiem Czas edycji: 2011-05-15 o 13:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#424 | ||
Raczkowanie
|
agnlan -
![]() ![]() ![]() ![]() Ja z gier to potrafię jako tako tylko grać w siatkę. I jakoś żyję i rówieśnicy to akceptują ![]() ![]() Chcesz być inna dla nowych znajomych. To normalne. Ale ja myślę, że nie powinnaś udawać tego kim nie jesteś. Co najwyżej pokazać jak najwięcej zalet ![]() ![]() Kiedyś usłyszałam takie fajne słowa że to nasze wady czynią nas wyjątkowymi. Chyba to w filmie było: facet mówił o swojej żonie, że najbardziej ją kochał za chrapanie w nocy, czepianie się o drobiazgi itp. Bez wad bylibyśmy tylko idealnymi robotami, bez jakiejkolwiej osobowości i temperamentu. ![]() Ludzie cię polubią, zobaczysz ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez cherrylady94 Czas edycji: 2011-05-15 o 13:53 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#425 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Oooo powiedziałabyś jak robisz? Bo mi się zawsze wydawało, że jabłko jest za twarde i się do jogurtu/mleka nie nadaje... a jednak? ![]() Cytat:
![]() A kawę uwielbiam- jeden że mnie trzyma na nogach (albo to efekt placebo ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A ze słabościami trzeba walczyć... Też kocham słodkie, sery, chleb tostowy itd.- ale zdaję sobie teraz sprawę, że już nigdy nie będę mogła tak jeść. Nie w takich ilościach. Ty po osiągnięciu wymarzonej wagi odpuściłaś sobie i dlatego wróciło. Niestety, dziewczyny, gdy już nam się uda, będziemy musiały cały czas kontrolować swoje jedzenie i wagę, pozwalać sobie tylko na 1 grzeszny posiłek dziennie na przykład (czyli cały dzień jem zdrowo, a na podwieczorek lody- a nie śniadanie tosty, obiad pizza, podwieczorek lody a kolacja grill, bo tak przytyjemy podwójnie). Najlepsza dieta to taka, która Ci smakuje. Zajrzyj proszę do mojego posta kilka stron temu (taki gigant o diecie). Ułóż sobie własną dietę, nie korzystaj z gotowych ![]() ![]() Ja jej nie podziwiam ![]() ![]() Cytat:
![]() Po drugie: jeśli lubisz płatki z mlekiem, kupuj naturalne, niedosładzane muesli i chude mleko. Chociaż lepiej by było, żebyś z mleka zrezygnowała- to bardzo kiepskie źródło białka, lepiej jeść płatki z jogurtem naturalnym. Cytat:
![]() ![]() ![]() wręcz przeciwnie- mleko nie ma białka niemal wcale, zwłaszcza to chude ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Co mnie motywuje... Przede wszystkim chęć poczucia się dobrze we własnym ciele ![]() Choć tak naprawdę wszystko skupia się wokół tej cholernej samooceny, wszystko się na niej opiera ![]() ![]() ![]() Dzisiejszy: Śn: 3 łyżki muesli i 2 łyżki płatków owsianych zalane szklanką kefiru, do tego jeszcze otręby, banan i odrobina rodzynek ![]() ![]() ![]() II śń: 2 kanapki z chudą wędliną, ogórkiem, rzodkiewką i papryką III śn: pomarańcza, 2 kostki gorzkiej czekolady (na poprawę humoru, to niewinny grzeszek ![]() Obiad: jeszcze nie jestem pewna- chyba ugotuję sobie brokuła i zjem po prostu z białym serkiem, bo kurczaka w domu nie ma ![]() Pd: szklanka kefiru, i może coś jeszcze do tego? zobaczę ![]() Kol: tuńczyk (w wodzie) z puszki, pół papryki, może jajko Dzisiaj w Łodzi paskudna pogoda, nie wiem czy będzie się dało gdzieś wyjść się poruszać... Może się pod wieczór trochę rozjaśni, to wyjdę na rower. ![]() Cytat:
![]() ![]()
"Przebacz mi i zapomnij o mnie jak najszybciej. Opuszczam cię na zawsze. Nie szukaj mnie, to się na nic nie zda. Na skutek klęsk i nieszczęść, które na mnie spadły, zostałam wiedźmą. Czas na mnie. Żegnaj."
Michaił Bułhakow - Mistrz i Małgorzata Edytowane przez dance makabre Czas edycji: 2011-05-15 o 14:08 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#426 |
Raczkowanie
|
Co do chłopaków to rzeczywiście - coś musi w tym być. Mam identycznie ;| Choć sądzę, że jest to też pewna cecha charakteru. Nigdy nie podobałam się zbyt chłopakom, a gdzy przyszło te 17-18 lat i takie "rzeczy" zaczęły się dziać, nie wiedziałam w sumie za bardzo, jak na to reagować :P taki trochę dziwoląg ze mnie :P
![]() |
#427 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#428 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
"Przebacz mi i zapomnij o mnie jak najszybciej. Opuszczam cię na zawsze. Nie szukaj mnie, to się na nic nie zda. Na skutek klęsk i nieszczęść, które na mnie spadły, zostałam wiedźmą. Czas na mnie. Żegnaj."
Michaił Bułhakow - Mistrz i Małgorzata |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#429 |
Raczkowanie
|
Nie mam niskiej samooceny tylko z powodu wagi. W ogóle mam niską. Ale nię będę już na ten temat zanudzać.
Spodni mam rozmiar 38- 36. A bluzek 36- 34. A ten koktail jabłkowy po prostu wkładam jabłka do takiego robota kuchennego który sieka, kruszy lód, miksuje itd i zalewam jogurtem natu i miksuje. jest pyszyny. taki jablkowy shake bo ma wajne delikatne cząsteczki. jutro rowniez go sobie robię. A z chłopakami cóż, ja mam torchę bardziej skomplikowaną sytuację ;p
![]() Edytowane przez agnlan Czas edycji: 2011-05-15 o 15:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#430 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Aż się zaczęłam zastanawiać, czy to nie jest właśnie powodem tego, że jestem sama... :-( A ja zjadłam 2 żelki. Miałam ich 5 w ręku ale się powstrzymałam. Postanowiłam zjeść jabłko ![]() ![]() Edytowane przez cherrylady94 Czas edycji: 2011-05-15 o 15:07 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#431 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() I nie zanudzasz ![]() ![]() A rozmiar masz malutki... 36? No daj spokój ![]() A ja bym chętnie posłuchała co za przeboje masz z chłopakami ![]() zaszkodzić nie zaszkodzi, ale nie może być traktowane jako źródło białka. ja czasem piję je, gdy mam ochotę na coś słodkiego- podgrzewam i dosypuję cynamon, i już mam prawie że słodycz ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale jeśli tamto biedronkowe muesli Ci smakuje- nie odmawiaj sobie ![]() Cytat:
![]()
Michaił Bułhakow - Mistrz i Małgorzata |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#432 |
Raczkowanie
|
powiedzcie coś o otrębach:P Każą je jeść bo zdrowe i wgl ale co one w sobie takiego mają?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#433 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
No właśnie agnlan my jesteśmy tutaj nie tylko, żeby pomagać się odchudzić ![]() Co do chłopaków to też chętnie posłucham ![]() Cytat:
![]() ![]() Co do chłopaków to doszłam do wniosku iż to wysoce prawdopodobne. ![]() Poza tym przy pierwszych spotkaniach z ludźmi jestem nieśmiała. Tak samo w większej grupie. No i jeszcze to, że nigdzie prawie nie wychodzę - w sensie towarzyskim. Wolę oglądać filmy (jestem kinomanem ![]() A wiadomo, że i mniej miejsc odwiedzam, tym mniejsza szansa na poznanie kogoś ciekawego ![]() Poza tym byłam strasznie zakompleksiona. Dopiero w tym roku to się zmieniło. Zaczęłam odkrywać, że cos jednak jestem warta ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez cherrylady94 Czas edycji: 2011-05-15 o 16:06 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#434 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() cherrylady94 super że udało Ci się podbić samoocenę ![]()
Michaił Bułhakow - Mistrz i Małgorzata Edytowane przez dance makabre Czas edycji: 2011-05-15 o 16:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#435 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
I po dzisiejszej komuni to starałam się jeść same sałatki. Ale moja rodzina ogólnie ma tendencję do robienia wszystkiego na tłusto. Czyli majonez, olej itd. iiii.. moja kuzynka miała aparat. i miała zdjęcia z tamtego roku jak przyjechała tu do polski. i zaczęłam oglądac zdjęcia i jak siebie zobaczyłam to ![]() Cytat:
Zniszczyła metabolizm i to cąłkowicie, dlatego, ze jak ona przez kilka dni codziennie jadłaby chociaż 2 zwykłe kapanki, to odrazu tyje. Wiadomo nie dużo, ale 1, 2kg. Nie, nie chudnie już. Ona utrzymuje swoja wage, chociaż wiadomo, zdarza się przytyć jej kilka kilogramów. Edytowane przez natalkaa7522 Czas edycji: 2011-05-15 o 17:00 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#436 |
Zakorzenienie
|
coś o tym wiem z tymi chlopakami
![]() ![]() ![]() Ja to mam albo pecha albo nie wiem co.. spotykam czesto takich chlopakow, ktorzy patrza na wyglad ![]() eh.. w sumie nogi mam grube jak slon- to akurat prawda. Okropne takie cos uslyszec od chlopakow. Ale ja w sumie zawsze mowilam 'patrz na siebie' albo cos takiego w zarty zamienialam, bo to jak np stac w grupce swoich kolezanek i uslyszec takie slowa to zawsze staralam sie, aby one nie poznaly ze mnie jakos urazili czy cos w tym stylu.. a w domu to w ryk.. Ale takze spotykalam takze takich, ktorzy w ogole nie zwracali uwagi na wyglad zewnetrzny, tylko na wnętrze ![]() ![]() Teraz jestem singielka i jakos dobrze sie czuje, choc czasami brakuje chlopa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#437 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny CO SIĘ ZE MNĄ DZIEJĘ?!
to nie ja ![]() ![]() ![]() wrąbałam 4 ciasteczka łącznie 232 kcal i chyba z 2- 30 g chetossów?!?!? ![]() ![]() ![]() ![]() dobija mnie myśl że już niedlugo trzeba będzie zapieczetować wybrnie szkol srednich. i tak sie boje czy sie dostane , aj ![]() ![]()
![]() Edytowane przez agnlan Czas edycji: 2011-05-15 o 17:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#438 |
Zakorzenienie
|
anglan- a moze przez pogode?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#439 |
Raczkowanie
|
No cóż, ja jestem idiotką. W listopadzie ważyłam 49kg/50 kg, obecnie 57 kg. Nie wiem jak można się tak zapuścić
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#440 |
Raczkowanie
|
cóż... mam niskie ciśnienie, ale nie wiem czy to powód.
![]() |
#441 |
Raczkowanie
|
Fuck! Więcej powiedzieć nie mogę. Dziewczyny przestańcie tak mówić! Z taką samooceną to wy nigdy nie schudniecie. Spiąć pośladki natychmiast i do roboty!
![]() |
#442 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do samooceny to dzięki, że mnie pochwaliłaś ![]() ![]() Zdecydowałam, że życie jest jedno i nie będę go marnować przez to że mam kompleksy, jestem nieśmiała i się boję wielu zwykłych rzeczy. Walczę o szczęście w życiu. Dziś osłabła mi motywacja ale sobie pomyślałam, że jak schudnę to życie będzie lżejsze - dosłownie ![]() ![]() ![]() Dobra to ostatnie było dziwne marzenie ale no cóż - mam różne zboczenia ![]() ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- agnlan - dostaniesz się do wybranej szkoły, zobaczysz ![]() Nie zajadaj smutków i weź się w garść! Ja w ciebie wierzę. ![]() ![]() Ja dziś zjadłam: śniadanie: 3 kromki chleba ciemnego z 3 plastrami jakiejś paprykowej mielonki obiad: pierś z kurczaka z rożna, kus kus, sałatka grecka ze słoika podwieczorek: kapusta pekińska, jabłko. 2 żelki (! ![]() kolacja: 2 jaja na twardo i reszta sałatki ze słoika potem sobie jeszcze zjem jogurt nat. wymieszanego z łyżką soku malinowego (wiem, że to prawie sam cukier ale ja nie lubię samego jogurtu, nie wiem jak go polubić) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#443 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja to samo. Ja nie mogę się szczerze jeszcze zdecydowac czy technikum jakieś czy liceum, chociaż już złożyłam "papiery", ale moge ciągle zmienić. Ja nie chcę iść na studia. |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#444 |
Raczkowanie
|
pytałam o te otręby bo po raz pierwszy w życiu zjadłam na śniadanie (rzeczywiście głodna po nich nie byłam)
Nie wiedziałam że to sam błonnik i sporo ich zjadłam. To oczyszczenie pewnie dzięki temu. Brzuch mnie boli i cały czas czuję jak mi coś w żołądku skacze. Przyjemne nie jest. Śniadanie: miseczka otrębów z kefirem (znowu tak mało bo późno wstałam) II śniadanie pomarańcza, zielone jabłko Obiad: skrzydełka z odrobiną ziemniaków Podwieczorek: dwie kromki chleba chrupkiego z serkiem waniliowym Kolacja: pół grahamki, paprykarz warzywny, rzodkiewka, pomidor, ogórek, zielona herbata. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#445 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ja bym chciała studiować. tak długo jak mi na to pozwolą warunki. Na pierwszy wybór składam do liceum, a na drugi i trzeci do technkim. Cherry- dzięki ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#446 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- A idę do liceum. Złożyłam do drugiego z najlepszych w Radomiu. Będzie wyścig szczurów. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#447 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a co mi tutaj węgle na kolacje robią? ![]()
![]() |
![]() |
#448 |
Raczkowanie
|
Dziś mój 3 dzień
![]() ![]() Zajrzę do Was dopiero w piątek , aby zrelacjonować czy już dałam sobie spokój , czy wytrzymałam ![]() ![]()
![]() |
#449 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#450 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
dance makabre - oj tak ja wiem że spalają się mięśnie, ale zazwyczaj przed aerobami jem jeszcze plasterek szynki żeby temu zapobiec, tylko akurat nie bylo : ( aale to i tak nie są jakies specjalnie intensywne cwiczenia, szybko padam ; d a co do tego potreningowego to wlasnie juz rozmawialam o tym na tym wątku z jadłospisami, bo niektorzy mowia ze po treningu białko+węglowodany złozone, niektorzy ze wegle proste ; d ale tak czy siak, masz racje, białka tutaj znow brakło ; ( To racja, ze konkretny facet nie może być jedyną motywacją, ale myśl że ja sama czuję się na tyle pięknie że faceci i kobitki patrzą się na ulicy jest fajna ![]() A poza tym widzę że podobnie jak u mnie - ciuchy : D i stroj kapielowy ![]() Poza tym oczywiscie też walczę o wyższą samoocene.. bo slabo z tym bywa, no i mysle ze cos w tym jest, że tak jak ja widze siebie sama, tak widza inni ; )
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:15.