Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" dla minimum ćwierćwiecznych. Cz. III - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-16, 18:40   #421
201701300931
Konto usunięte

Dot.: Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" dla minimum ćwierćwiecznych. Cz. III

Cytat:
Napisane przez mww Pokaż wiadomość
Badymka - ja Cię kocham i mogę Cię codziennie tulić tylko zamieszkaj w Poznaniu
Cytat:
Napisane przez agusia8524 Pokaż wiadomość
Badymka jak zamieszkasz w Poznaniu będziemy Cię z Mww tulić we dwie, co w praktyce daje trójkącik, więc się dobrze zastanów
To jak się pojawię w Poznaniu to też się zgłoszę do potulenia Bywam tam kilka razy w roku

Cytat:
Znam to ciacho
ale mama robiła polewę z margaryny, cukru i kakao(podgrzewała) i polewała po wystudzeniu
Ja też tylko taką. Innej nie umiem zrobić

Myślałam, że po tym długim weekendzie będzie męcząco w pracy, ale było ok. Czas szybko zleciał i już do domku! Chociaż od rana poirytowana chodzę, bo najpierw mnie zdenerwowała komunikacja miejska, a po pracy sprzedawczynie w sklepie, które nie dość, że mi wędlinę pokroiły na mega grube plastry, to jeszcze stały i plotkowały, a kolejka rosła
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-16, 19:42   #422
mww
Zakorzenienie

GG do mww
Dot.: Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" dla minimum ćwierćwiecznych. Cz. III

Cytat:
Nie pytajcie o czym pomyślałam...

Dzięki za kciuki

A Wam dzisiaj kółeczka z balkoników pozabierali??
o czym no napisz...

Przed chwilą zlądowałam do domu, szybko przebrałam pościel, wstawiłam do prania, wzięłam prysznic, umyłam włosy, nasmarowałam ciało oliwką i leżę w samym ręczniku Życie jest piękne

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
To jak się pojawię w Poznaniu to też się zgłoszę do potulenia Bywam tam kilka razy w roku

no to mamy czworokąt
mww jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-16, 20:27   #423
plastikowa biedronka
Zadomowienie

cześć laski podstarzałe dopiero znalazłam chwilę, żeby do Was zajrzeć. dzień zleciał mi nie wiadomo kiedy, a i tak mam jeszcze full roboty i nie wiem, czy ogarnę wszystko, co sobie zaplanowałam.
Kaszo pozazdrościłam Ci wczoraj zapiekanki cukiniowej i dziś zrobiłam sobie cukinię faszerowaną (czym się da) pyszna wyszła, ale fotek nie posiadam.

ja do Poznania mam daleko, ale jakby co to też się chętnie poprzytulam

"... idź własną drogą ... bo w tym cały sens istnienia, żeby umieć żyć..."

plastikowa biedronka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-16, 20:56   #424
Kasza Manna
Zakorzenienie

Biedronko, musisz się nauczyć przezornie cykać fotkę

TŻ wziął mnie na zakupy, ale to był tylko jego podstęp, żeby kupić brakujące składniki do muffinek czekoladowych Muszę chłopaka przystopować, bo przytyjemy tu jak świnki przez jego zachcianki Oczywiście muffinki wyszły pycha
Stary 2011-08-16, 21:06   #425
olla74
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem i nadal humor w kratkę więc idę...
przytulcie mnie

Cytat:
No widzisz, to ja na odwrót - nie przepadam za karpatką, ale murzynka to bym zjadła... Najlepiej takiego "komunistycznego" z oszukaną polewą czyli odlanym wcześniej ciastem.... chyba w tygodniu upiekę, ale narobiłyście mi smaka mniammm
Kurka, Wy ciągle jecie ciasta, a tak pięknie wyglądacie.Ja od samego czytania tyję.

[QUOTE=agusia8524;28772533]Kochana
jak Ty o nas myślisz

Witaj Dana

Ja 3 dni piłam i się wkutwialam...
a dziś z przytulania[/QUOTE]

Hej nowa twarzy

Cytat:
cyknij, mamy ciasto będzie i zapiekanka
jaaasne... Ty chcesz dla siebie to co najlepsze

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ----------

noooooo

hi hi seks z murzynem i jego wielkim pytonem .... aż mnie zabolało (z rozkoszy)
To już nie trąby u nas rządzą?

Cytat:
Dzień dobry

Mam szybkie pytanie na początek...wiecie gdzie można się ogłosić jako Dietetyk?
stwierdziłam, że wykorzystam w końcu swój drugi zawód
a kasa zawsze się przyda, no i rzecz jasna doświadczenie...
(mam na mysli na początek konsultacje internetowe...chyba, że orientujecie się w "normalnej" pracy)

Miłego dnia
Ja chcę poradę. Ale jestem spłukana na razie. Mogę odpłacić się inaczej........

Cytat:
o czym no napisz...

Przed chwilą zlądowałam do domu, szybko przebrałam pościel, wstawiłam do prania, wzięłam prysznic, umyłam włosy, nasmarowałam ciało oliwką i leżę w samym ręczniku Życie jest piękne

no to mamy czworokąt
A jak zwalimy się wszystkie to będzie kłąb sexualny

www.pustamiska.pl

Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta.

kosmetyki, buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611

oraz książeczki NOWE

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401
olla74 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-16, 21:10   #426
Kasza Manna
Zakorzenienie

Olla, ja tam tak bezkarnie tych ciast nie jem widzę, że coraz dalej od biurka muszę siedzieć
Jak tam humorek?
Stary 2011-08-16, 21:13   #427
mww
Zakorzenienie

GG do mww

olla - rozbawiłaś mnie kłębem seksualnym
trąby, pytony jak zwał tak zwał, wiemy o co chodzi
Ja będę piła w piatek, dzisiaj przechyliłam jedno piwko i grzecznie przyszłam do domu

Idę spać, bo rano muszę zwlec zwłoki po 6 kocham ten cholerny dźwięk budzika najchętniej to bym go

Dobranoc pchły na noc, karaluchy pod poduchy

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-16, 22:13   #428
agusia8524
Zakorzenienie

Olla dla Ciebie gratis porada a my szczupłe, bo sporty ekstremalne uprawiamy...
Jak sytuacja??
Kłębek ok idę na to gdzie pierwszy zjazd ??

Mww o czym ja pomyślałam.... mrrrrauuu umięśniony, duuuży, czarny, gotowy do masowania...ekhmm ...pleców...

Kasza a może postaw ultimatum...zabawy z ..no właśnie faceci = trąby, a my??? za kawałek ciasta... odechce mu się, albo Ty z rozkoszą schudniesz
Stary 2011-08-16, 22:24   #429
Kasza Manna
Zakorzenienie

Agusia, akurat takie ultimatum mu nie straszne
Stary 2011-08-16, 23:34   #430
agusia8524
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasza Manna Pokaż wiadomość
Agusia, akurat takie ultimatum mu nie straszne
Yyyyychhhh...może nowe buty, wizyta u kosmetyczki (za każdy zjedzony kawałek )

Koty mi się pod oknem napastują... wrrr

Edytowane przez agusia8524
Czas edycji: 2011-08-16 o 23:36
agusia8524 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 06:15   #431
mww
Zakorzenienie

GG do mww

Cytat:
Jak sytuacja??
Kłębek ok idę na to gdzie pierwszy zjazd ??

Mww o czym ja pomyślałam.... mrrrrauuu umięśniony, duuuży, czarny, gotowy do masowania...ekhmm ...pleców...

moja dziewczyna tak!!!!! kcem takiego, kcemmm

Witam w ten słoneczny środowy poranek Dzisiaj wyjeżdżam do miasta gdzie trykają się koziołki więc pewnie zjawię się w pracy po południu, bo mam sporo do załatwienia

Miłego dzionka

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-17, 06:34   #432
Kasza Manna
Zakorzenienie

Mnie koty nie napastują, za to jeden uparty komar tak Położyłam się koło 5:30, do 6:30 pospałam, a teraz tylko bzyczenie nad uchem. Do tego paskuda zaraz ucieka i nie ma zamiaru nigdzie się wystawić do ubicia, np. na ścianie .
Może później jeszcze trochę pośpię
Stary 2011-08-17, 10:47   #433
badymka
Wtajemniczenie

Cytat:
Aj tam nadrabiania, niech wiedzą jaki w nas potencjał drzemie
Badymka leć do kolegi i pozwalaj mu robić Ci dobrze...doslownie i w przenośni
zobaczysz jak Ci się poprawi
My z kolegą mamy podobne tęsknice.. jak się okazało oboje chcielibyśmy w końcu mieć o kogo dbać i się kim opiekować. Dla mnie przyjemnością by było, na krótką metę, dbanie o to by się normalnie odżywiał. Żeby wstawał rano do kawy i normalnego śniadania, do pracy zabierał jakieś domowe przekąski, przychodził z pracy i miał na stole gorący domowy obiad... I tak na prawdę w ramach rewanżu wystarczyłoby mi "dziękuję" i zmywanie po sobie... Tylko to groziłoby Jego powrotem do sporej wagi, bo ma siedzącą pracę... ale lepszy normalny wikt niż rano kawa, papieros, zupka chińska, obiad - jak jest czas to jakiś kebab i papieros, podwieczorek - kawa i papieros, kolacja zupka chińska i papieros.
Ja z rozpieszczania, czy jak zwał "robienia dobrze" to potrzebuję przytulania, takiej prostej nieseksualnej bliskości, z Nim nie wiem czy to by wyszło... w końcu to tylko facet, u nich nawet taka nieseksualna bliskość bardzo szybko zmienia się w seksualną...
Cytat:

no to mamy czworokąt
Też tak chcę... a jeszcze lepiej poleżeć w wannie wyjść, samoistnie wyschnąć i móc chodzić po domu nago

A po co nam kąty zróbmy kółko
Cytat:
TŻ wziął mnie na zakupy, ale to był tylko jego podstęp, żeby kupić brakujące składniki do muffinek czekoladowych Muszę chłopaka przystopować, bo przytyjemy tu jak świnki przez jego zachcianki Oczywiście muffinki wyszły pycha
Cfaniura z Niego, nie powiemy że nie... a potem będzie płakał, że samarynę [bęben] z przodu musi dźwigać :P

Nadal nie mogę się dodzwonić do ginekologa na nfz... zła jestem.. jakoś nie uśmiecha mi się iść prywatnie i za całokształt wybulić ok 150zł jeśli mogę wybulić tylko ok 50 na bilety na dojazd.

Znikam powysyłać trochę CV...

i i aki dla Was
Stary 2011-08-17, 12:14   #434
Convalariamayalis
Raczkowanie

Witam moje stare staruchy i nowe twarze na naszym wątku
Kolejne zwłoki w naszym grobowcu bardzo mile widziane. Im więcej tym weselej.

Dziewczyny nie wiem jak u Was, ale u mnie w końcu pogoda zaczyna przypominać taką wakacyjną Szkoda tylko, że poranki już niestety chłodniejsze.

Cytat:
My z kolegą mamy podobne tęsknice.. jak się okazało oboje chcielibyśmy w końcu mieć o kogo dbać i się kim opiekować. Dla mnie przyjemnością by było, na krótką metę, dbanie o to by się normalnie odżywiał. Żeby wstawał rano do kawy i normalnego śniadania, do pracy zabierał jakieś domowe przekąski, przychodził z pracy i miał na stole gorący domowy obiad... I tak na prawdę w ramach rewanżu wystarczyłoby mi "dziękuję" i zmywanie po sobie... Tylko to groziłoby Jego powrotem do sporej wagi, bo ma siedzącą pracę... ale lepszy normalny wikt niż rano kawa, papieros, zupka chińska, obiad - jak jest czas to jakiś kebab i papieros, podwieczorek - kawa i papieros, kolacja zupka chińska i papieros.
Badymka myślę, że kolega byłby Ci ogromnie wdzięczny, zwłaszcza za normalne domowe posiłki. Bo jak tak dalej pójdzie, to przy tym "jadłospisie" facet nabawi się wrzodów

Cytat:
Szyc bardzo podoba mi się w :"Przepisie na życie".... ale skąd on w moim śnie?? i to oczywiście zberźny sen (jak na mnie przystało)... chociaż ten drugi z salą rozpraw wcale nie był miły... no... nie żebym się bała, ale od seksu przeszłam na rozprawę ... może to jakoś mam powiązać?? że .. hm.. która ma jakiś pomysł?
"Przepis ..." widziałam, ale tylko 2 czy 3 odcinki i nie powiem, fajnie się oglądało.
Ale nie wiem jak Was, ale mnie zaskoczył Szyc, jak usłyszałam, jak śpiewa "Purple rain". Jakoś nigdy mi nie wyglądał na faceta, którego kręci śpiewanie.

Cytat:
Dzwoniła Pani z Przeźmierowa, jest praca w drugiej klasie, na pół roku tylko, ale mówi, że jakby co jest szansa zostać na dłużej, gdyby były jakieś rotacje...lepsze to niż nic...zobaczymy, pierwszy odzew...
Aga, pewnie że lepszy rydz niż nic , a w ciągu pół roku to się może spoooro zmienić

Cytat:
Mam szybkie pytanie na początek...wiecie gdzie można się ogłosić jako Dietetyk?
Hm... może jakieś SPA albo centrum fitness, gdzie oprócz ćwiczeń czy też zabiegów na ciało proponują konsultacje z dietetykiem. Albo poradnie dla osób z nadwagą czy innymi problemami żywieniowymi
Convalariamayalis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 12:31   #435
olla74
Zakorzenienie

Agusia. DZięks
Jest lepiej
W twojej sprawie to wiem mniej więcej o co chodzi.Robiłąm co mogłam ,żeby było ok, wszystkim się podobało, ale mnie i tak zależało na Jego opinii i uznaniu w jego oczach.Jeśli miał kwaśną minę to nic się nie liczyło.Nie wiem to chyba nasze takie kobiece jakby to nazwać, uzależnienie, usposobienie do cierpienia?
A co mnie pomogło? Myślenie co było- BYŁO, co jest- JEST, co będzie-BĘDZIE.
Cięzko jest odbudowywać poczucie wartości ale dajemy radę.

Mam chrześnika na kilka dni i w związku z tym trochę mniej czasu.
Było kino, piknik, wycieczka rowerowa Dziś grill z rodziną.

www.pustamiska.pl

Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta.

kosmetyki, buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611

oraz książeczki NOWE

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401
olla74 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-17, 12:43   #436
agusia8524
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olla74 Pokaż wiadomość
Agusia. DZięks
Jest lepiej
W twojej sprawie to wiem mniej więcej o co chodzi.Robiłąm co mogłam ,żeby było ok, wszystkim się podobało, ale mnie i tak zależało na Jego opinii i uznaniu w jego oczach.Jeśli miał kwaśną minę to nic się nie liczyło.Nie wiem to chyba nasze takie kobiece jakby to nazwać, uzależnienie, usposobienie do cierpienia?
A co mnie pomogło? Myślenie co było- BYŁO, co jest- JEST, co będzie-BĘDZIE.
Cięzko jest odbudowywać poczucie wartości ale dajemy radę.

Mam chrześnika na kilka dni i w związku z tym trochę mniej czasu.
Było kino, piknik, wycieczka rowerowa Dziś grill z rodziną.
Idealnie to ujęłaś...
Póki co mam takie fale, raz mi się wydaje, że jest ok, a raz, to wszystko wciąż mnie męczy...
Idę na rower
Stary 2011-08-17, 12:56   #437
dzinek
Wtajemniczenie

Baby odejsc od netakiedy ja was nadrobie
nawet z batmana balkonikiem rady nie dam moze w weekand

Na razie jestem na Olli pytaniu kiedy jest naprawde zle w zwiazku?Mysle ze Olla sie nie pyta o robienie w karola w swoim wypadku,tylko po prostu o zwiazkowe wypalenie, mijanie sie. Jak jest Ollu?
Dla mnie wtedy gdy przebywajac razem w domu czujesz ze tu nie jest Twoje miejsce i ze jakbys sie rano obudzila i jakies cudowne raczki by sprzatnely pana to pierwszym dominujacym uczuciem bylaby ulga
Cytat:
mmraaauuuuuuu

Buziam Krypciory i przytulam

Zyje tym co czuje, z zycia biore to co mi smakuje,
szukam i znajduje, nie doluje kiedy mi brakuje

dzinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 13:17   #438
agusia8524
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzinek Pokaż wiadomość
Dla mnie wtedy gdy przebywajac razem w domu czujesz ze tu nie jest Twoje miejsce i ze jakbys sie rano obudzila i jakies cudowne raczki by sprzatnely pana to pierwszym dominujacym uczuciem bylaby ulga

mmraaauuuuuuu

Buziam Krypciory i przytulam

Buziamy

Nie nabijaj mi się, chętnie porobiłabym to co one

Dobra, dobra, wzięłam książkę i idę się w końcu rowerować

Mww załatwimy sobie jakiś "murzynków" na zakończenie wakacji ??
Stary 2011-08-17, 13:27   #439
dzinek
Wtajemniczenie

Cytat:

Moge pomoc w realizacji

Zyje tym co czuje, z zycia biore to co mi smakuje,
szukam i znajduje, nie doluje kiedy mi brakuje

dzinek jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-17, 16:03   #440
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Idę spać, bo rano muszę zwlec zwłoki po 6 kocham ten cholerny dźwięk budzika najchętniej to bym go
Ja muszę swoje zwłoki zwlekać o 5:30 rano O 6 to ja z domu wychodzę i drałuję na pętlę. Tak to jest jak się zachciało na obrzeżach miasta mieszkać

Cytat:
Ja uprawiam sport pt. siedzenie przed komputerem i w pracy i w domu I jestem przokrutny szkieletorek. Dla mnie każdy dodatkowy kilogram to zbawienie (to nic, że przez 12 lat przytyłam jedynie 4kg, a i tak waga skacze). I tak mi się marzy dodatkowych dziesięć

Jak dobrze, że jeszcze tylko dwa dni pracy!
Dzisiaj spokój z obiadem, bo są łazanki od wczoraj
I muszę się zwlec z kanapy i pazurki pomalować, a nie chce mi się...
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 16:58   #441
plastikowa biedronka
Zadomowienie

hej
powiem Wam, że nic mi się dziś nie chce, dzień w pracy jakoś całkiem szybko zleciał, zostały jeszcze tylko dwa i weekend

"... idź własną drogą ... bo w tym cały sens istnienia, żeby umieć żyć..."

plastikowa biedronka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 18:23   #442
mww
Zakorzenienie

GG do mww

Cytat:

obolała chcesz pożegnać wakacje i przywitać nowy rok szkolny?? a tak serio to mnie nie kręcą jednorazowe numerki, już nie

Cytat:
Moge pomoc w realizacji
oj Ty

Miałam fajny dzień, wyjechałam z pracy ok.11 pozałatwiać kilka spraw w Poznaniu i już nie wróciłam do pracy... pojechałam z kumplem na obiad, wróciłam ok.16 szybko posprzątałam dom i o 17 wpadła koleżanka ze studiów... przed chwilą wyszła nie widziałyśmy się 10 lat więc dużo było do nadrabiania....
Umyłam włosy i mam już LB
Stary 2011-08-17, 18:32   #443
Kasza Manna
Zakorzenienie

Od wczoraj gnębi mnie chęć ścięcia włosów, dziś nawet doszła do tego chęć na ich rozjaśnienie
To chyba od tych upałów

P.S. już mi przeszło jako jedyna z rodziny nie jestem stworzona do jasnych kłaków i tego się będę trzymać

Edytowane przez Kasza Manna
Czas edycji: 2011-08-17 o 18:41
Kasza Manna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 18:42   #444
mww
Zakorzenienie

GG do mww

Cytat:
Od wczoraj gnębi mnie chęć ścięcia włosów, dziś nawet doszła do tego chęć na ich rozjaśnienie
To chyba od tych upałów
Wczoraj byłam u kuzynki i oglądałyśmy zdjęcia m.in. z ich ślubu (15 lat temu), Komunii jej syna, chrztu mojej chrzesnicy - i doszłam do wniosku, że co jakiś czas zapuszczam grzywke po czym i tak obcinam, ale długość włosów prawie zawsze taka sama... drastyczne cięcie zrobiłam w IV LO, wytrzymałam rok i znów zapuszczałam.... jak wysuszę włosy to wstawię fotkę, chyba jutro trochę podetnę końcówki, bo mam już bardzo długie....
Stary 2011-08-17, 18:50   #445
badymka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Convalariamayalis Pokaż wiadomość
Badymka myślę, że kolega byłby Ci ogromnie wdzięczny, zwłaszcza za normalne domowe posiłki. Bo jak tak dalej pójdzie, to przy tym "jadłospisie" facet nabawi się wrzodów
Wiesz ja bym była wdzięczna Jemu za to, że po prostu by zjadł bez krytyki. Ostatnio jak o tym rozmawialiśmy to śmiechem żartem spytałam co by była gdyby zupa była za słona? Odpowiedział mi, że lepsza za słona domowa niż chińska i że najwyżej by popił albo zasugerował mniejszą łyżkę do solenia. Ja mam taki syndrom Matki Polki Karmicielki, on się we mnie budzi właśnie w takich sytuacjach. Po prostu nie mogę patrzeć jak ktoś tak żyje.
Cytat:
Dzinku opisałaś dokładnie moje uczucia co rano tylko że one rozlewają się na więcej niż jedną osobę.

Dziewczyny dopada mnie okropny pms.. tak strasznie chce mi się płakać, bez powodu i z tysiąca powodów i bardzo bardzo bardzo chce mi się soli, którą jem łyżeczkami chociaż wiem, że nie wolno.. i puchnę już jak balon i swędzi mnie cała skóra z durnym biustem na czele. Na domiar złego nie dodzwoniłam się dziś przez cały dzień do Lu co też mnie dobiło.

Niestety mam jeszcze jeden syndrom przedokresowy... moja matka tak mnie wnerwia samym tym, że jest, że najchętniej urwałabym Jej głowę. Ja wiem, że to brzydko, ale teraz z każdym dniem realne towarzystwo kobiet będzie mnie coraz bardziej wq*wiać. Robię się straszna i najlepiej jakbym uciekła do koszarów wojskowych gdzie nie przyjmują bab. Coś co na co dzień mnie nie denerwuje teraz doprowadza mnie do szału, a to z kolej sprawia że ja bardzo siebie nie lubię... bardzo bardzo.

Chodzę na rehabilitacje gdzie zmienił mi się program turnusu i dostaje teraz w kość tak że po 1,5h ćwiczeń przez 3h nie jestem w stanie zrobić nic i nic nie mam w głowie. Mięśnie zmuszone do wytężonej pracy bolą, co przy ww objawach pmsu daje straszną mieszankę.

Muszę wrócić do hormonów, bo z miesiąca na miesiąc jest coraz gorzej i gorzej i jeszcze trochę, a może się stać coś niedobrego.
Stary 2011-08-17, 19:54   #446
Malla
Nie depcze krokusów

Ciacha, Murzyni, pytongi... widze, ze u Was nic nowego
Stary 2011-08-17, 20:00   #447
mww
Zakorzenienie

GG do mww

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Ciacha, Murzyni, pytongi... widze, ze u Was nic nowego
to nam pozostało....

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-18, 07:08   #448
kurczak Wolf
Zadomowienie

Cytat:
też muszę to zrobić i życie od tego wcale nie jest piekniejsze
Cytat:
TŻ wziął mnie na zakupy, ale to był tylko jego podstęp, żeby kupić brakujące składniki do muffinek czekoladowych

Cytat:
Olla, ja tam tak bezkarnie tych ciast nie jem widzę, że coraz dalej od biurka muszę siedzieć
Jak tam humorek?
ciesz sie, że przez brzuch a nie przez biust

Cytat:
kłębią się?
Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Dla mnie każdy dodatkowy kilogram to zbawienie (to nic, że przez 12 lat przytyłam jedynie 4kg, a i tak waga skacze). I tak mi się marzy dodatkowych dziesięć
Ja! Ja! Ja mam! Oddam za lakier do paznokci!

Cytat:
To chyba od tych upałów

P.S. już mi przeszło jako jedyna z rodziny nie jestem stworzona do jasnych kłaków i tego się będę trzymać
widzę, że przerabiasz moje wzloty i upadki sprzed kilkunastu dni...

A ja znikam na weekend - spodziewamy się gości (Kasza - z Twoich pierwotnych terenów ), więc nie będzie kiedy zasiąść do kompa, bo trzeba będzie jakoś sensownie czas zorganizować No i dzisiaj muszę się jakoś przygotować ze spaniem, jedzeniem itp...
No więc wpadłam tylko na moment, żeby się przywitać i życzyć miłego weekendu...

Carlos Ruiz Zafón

Edytowane przez kurczak Wolf
Czas edycji: 2011-08-18 o 07:10
kurczak Wolf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 07:28   #449
mww
Zakorzenienie

GG do mww

Cytat:
Napisane przez kurczak Wolf Pokaż wiadomość
też muszę to zrobić i życie od tego wcale nie jest piekniejsze
No więc wpadłam tylko na moment, żeby się przywitać i życzyć miłego weekendu...

Dla mnie na razie jest piekne, bo mam o 3/4 prania mniej niż Ty i do przebrania pościel z jednego łóżka i mogę bezkarnie leżeć, nikt mi nie przeszkadza .......

Miłego weekendu

A ja dzisiaj jade farbować siwki... miałam wkleić zdjęcie moich włosów, ale ciężko samej zrobić sobie fotkę.. wychodziły jakieś krzywawe
Stary 2011-08-18, 10:47   #450
badymka
Wtajemniczenie

Cóż tu taki spokój.... jak w trumience...

Dodzwoniłam się w końcu do polikliniki... najbliższy możliwy termin do ginekologa ... za miesiąc... teraz próbuję się dodzwonić prywatnie. Mam nadzieję, że będzie za tydzień.

Siedzę wysyłam CV i bardzo bym chciała żeby się ktoś odezwał...
Humor z dnia na dzień gorszy.

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości