Targowiskowe ploteczki part II - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: ciuchlandia

Notka

Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-12, 10:27   #421
sereniti
Zakorzenienie

Przekupka: 83 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Targowiskowe ploteczki part II

bezczelna jest i tyle - nie pierwszy raz zresztą czytam tu o niej, może ona wysyła paczki gołębiem pocztowym? śmieszne
sereniti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-12, 10:32   #422
manio
Zakorzenienie

Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez Marciia Pokaż wiadomość
Nie mogę uwierzyć że ta wizażanka odwala takie numery... Może ona myśli, że jej wszystko wolno skoro ma ponad 100 przekupek? Może myśli, że jak ktoś ma 10 przekupek to może czekać na paczkę nawet miesiąc? ;/
Ja nie rozumiem tylko jednego skoro juz wcześniej pisano tu o tej wizażance i tyle dziewczyn miało z nią problemy dlaczego nie wystawiały negatywów i tak się LTC upiekło, a jestem pewna że juz dawno bana by zarobiła
manio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-12, 10:40   #423
lo_czek
Wtajemniczenie

Przekupka: 95 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez Marciia Pokaż wiadomość
Nie mogę uwierzyć że ta wizażanka odwala takie numery... Może ona myśli, że jej wszystko wolno skoro ma ponad 100 przekupek? Może myśli, że jak ktoś ma 10 przekupek to może czekać na paczkę nawet miesiąc? ;/
Tak, za taką się chyba uważa, bo raz mi to nawet wypominała, ze ona ma ponad 120 wymian i ze ja powinnam być spokojna

Cytat:
Napisane przez sereniti Pokaż wiadomość
bezczelna jest i tyle - nie pierwszy raz zresztą czytam tu o niej, może ona wysyła paczki gołębiem pocztowym? śmieszne
Zgadzam się! Jest bezczelna! Widac, że raz czy dwa uszło jej to na sucho, nikt sie nie pluł, to moze dalej tak robić

Wiem, że powinnam jej negatywa wystawić! Tak samo i inne wizażanki, które miały z nią jakiś większy problem tez powinny to uczynić i wtedy powinna mieć Bana!Moze wtedy by poprawiła swoje zachowanie!

lo_czek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-12, 11:46   #424
touchmeiamfamous
Zakorzenienie

Przekupka: 169 pkt / 100% pozyt.

Dziewczyny, u mnie sytuacja jest następująca. 26 września umówiłam się na wymiankę moja sukienka za ipoda. Wizażanka, z racji tego iż ma mniej przekupek miała wysłać pierwsza, podałam jej swój adres i jutro, tj. 27 września miała wysłać. Niestety od dnia 26 września się nie zalogowała i ja paczki również nie otrzymałam. Nie ukrywam, że zależało mi na tej wymianie, a na sukienkę miałam kilka chętnych, a wybrałam jej ofertę. Nie wiem ile jeszcze mam czekać, i mam pytanie, czy da się na przykład maila wysłać poprzez wizaz, czy coś takiego, bo nie wiem już co mam robić.
touchmeiamfamous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-12, 12:48   #425
lo_czek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez touchmeiamfamous Pokaż wiadomość
Dziewczyny, u mnie sytuacja jest następująca. 26 września umówiłam się na wymiankę moja sukienka za ipoda. Wizażanka, z racji tego iż ma mniej przekupek miała wysłać pierwsza, podałam jej swój adres i jutro, tj. 27 września miała wysłać. Niestety od dnia 26 września się nie zalogowała i ja paczki również nie otrzymałam. Nie ukrywam, że zależało mi na tej wymianie, a na sukienkę miałam kilka chętnych, a wybrałam jej ofertę. Nie wiem ile jeszcze mam czekać, i mam pytanie, czy da się na przykład maila wysłać poprzez wizaz, czy coś takiego, bo nie wiem już co mam robić.
Moim zdaniem, albo owa wizażanka zrezygnowała z wymiany i ukrywa się nie logując się na wizaż lub nie ma Internetu może zachorowała itp.
Ja na Twoim miejscu postąpiłabym tak, ze poczekałabym jeszcze kilka dni a gdyby nie odezwałaby się, to uznałabym wymianę za nieważną.

Czy sprawdzałaś czy na pewno nie loguje się? Czy wcześniej był z nią dobry kontakt, odpisywała zawsze na wiadomości itp. ???Czy to nowa osoba na Wizażu?

Stary 2011-10-12, 13:25   #426
redroses
Zakorzenienie

Przekupka: 140 pkt / 100% pozyt.

Misianko a czy LTC raczyła może odpisac Ci na PW?
Napisałam jej ze jezeli paczki jeszcze nie wysłała, zeby odesłała moje rzeczy mam dosc czekania i braku odpowiedzi
redroses jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-12, 13:32   #427
misianka
kosmita jakiś normalnie

Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
da się, o ile jest podany do kontaktu - w profilu jest taka opcja, razem z wyślij PW

------------------------------------------------------------------

A co do dużych ilości przekupek, to też nie do końca - o ile ktoś ma negatywa, można zaproponować, że wysyła tak która ma więcej przekup ale i negatywa - ja tak właśnie z LTC zrobiłam i nie narzekam na wymianę
No i właśnie po raz kolejny wychodzi - nie wystawiacie negatywów/neutrali, a to się potem mści niestety

Kot też człowiek. Zazwyczaj zresztą bardziej.
misianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-12, 13:32   #428
rozowa_panterka
Zakorzenienie

Przekupka: 49 pkt / 100% pozyt.

Ja wymienialam sie z LTC 3 razy i za kazdym razem zwlekala z wysylka. Ostatnim razem nie moglam sie doprosic wysylki, a kiedy juz w koncu doszla, to w dziwny sposob. Paczke przyniosla mi chyba jakas prywatna osoba, bo nie trzeba bylo skladac zadnego potwierdzenia odbioru. Ponadto na paczce byla naklejona ta kartka z poczty, lecz niewypelniona ani nie podstemplowana przez poczte...
rozowa_panterka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-12, 13:43   #429
misianka
kosmita jakiś normalnie

Cytat:
Napisane przez redroses Pokaż wiadomość
Misianko a czy LTC raczyła może odpisac Ci na PW?
Napisałam jej ze jezeli paczki jeszcze nie wysłała, zeby odesłała moje rzeczy mam dosc czekania i braku odpowiedzi
ano nie, z tym, że ja jej napisałam, że zamiast pisać do mnie jakiekolwiek wyjaśnienia, ma natychmiast wywiązać się z wymian

---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ----------

Cytat:
Napisane przez rozowa_panterka Pokaż wiadomość
Ja wymienialam sie z LTC 3 razy i za kazdym razem zwlekala z wysylka. Ostatnim razem nie moglam sie doprosic wysylki, a kiedy juz w koncu doszla, to w dziwny sposob. Paczke przyniosla mi chyba jakas prywatna osoba, bo nie trzeba bylo skladac zadnego potwierdzenia odbioru. Ponadto na paczce byla naklejona ta kartka z poczty, lecz niewypelniona ani nie podstemplowana przez poczte...

i rozumiem, że i tak dostała pozytywa?
oj, kobitki, kobitki ...

Stary 2011-10-12, 13:48   #430
rozowa_panterka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misianka Pokaż wiadomość
i rozumiem, że i tak dostała pozytywa?
oj, kobitki, kobitki ...
A czemu tylko do mnie ta dygresja ? Rzeczy byly zgodne z opisem, poslizg moge wybaczyc, bo jednak bylam informowana na biezaco o tym 'odkladaniu paczki'.
Stary 2011-10-12, 13:57   #431
misianka
kosmita jakiś normalnie

Cytat:
A czemu tylko do mnie ta dygresja ? Rzeczy byly zgodne z opisem, poslizg moge wybaczyc, bo jednak bylam informowana na biezaco o tym 'odkladaniu paczki'.
oj tam, oj tam - po pierwsze napisałam w liczbie mnogiej: "kobitki", po drugie post czy dwa wyżej to samo pisałam do innych, przepraszam zatem za brak wielocytowania, skoro wzięłaś to tylko do siebie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-12, 13:57   #432
redroses
Zakorzenienie

Cytat:
moze byla wysłana zwykłym listem,nie poleconym? czy to mozliwe zeby nie bylo wtedy podbite?
Stary 2011-10-12, 14:16   #433
anett174
A.

Przekupka: 72 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
moze byla wysłana zwykłym listem,nie poleconym? czy to mozliwe zeby nie bylo wtedy podbite?
Ja jak odbieram z poczty zwykla to czy tak czy tak podpisuje ze odebrałam na awizo bo jezeli zwykla paczka nie miesci sie do skrzynki zostawia awizo i pisze ze sie nie miesci w skrzynce tak bynajmniej jest u mnie

a co do LTC szkoda słów

Sledze w miare mozliwosci czesto ten watek,ale powiedzcie mi czy rozwiazala sie sprawa miedzy Hotter a affen? moze cos przeoczyłam? bo ciekawa jestem

Insta

anett174 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-12, 14:42   #434
lo_czek
Wtajemniczenie

Cytat:
da się, o ile jest podany do kontaktu - w profilu jest taka opcja, razem z wyślij PW

A co do dużych ilości przekupek, to też nie do końca - o ile ktoś ma negatywa, można zaproponować, że wysyła tak która ma więcej przekup ale i negatywa - ja tak właśnie z LTC zrobiłam i nie narzekam na wymianę
No i właśnie po raz kolejny wychodzi - nie wystawiacie negatywów/neutrali, a to się potem mści niestety
no właśnie ja jestem pierwsza w kolejce do wystawienia LTC negatywa/neutrala, tylko obawiam sie że ona będzie się mścić na mnie i mi też wystawi negatywa za nic ;/

Stary 2011-10-12, 14:51   #435
rozowa_panterka
Zakorzenienie

Cytat:
oj tam, oj tam - po pierwsze napisałam w liczbie mnogiej: "kobitki", po drugie post czy dwa wyżej to samo pisałam do innych, przepraszam zatem za brak wielocytowania, skoro wzięłaś to tylko do siebie
No wzielam, dopiero teraz widze Twojego posta i moje niedopatrzenie, wybacz

Redroses: Nawet te zwykle powinny miec pieczatke, no chyba, ze sie myle. Nigdy nie wysylalam nic bez potwierdzenia, wiec nie wiem jak to jest.
Stary 2011-10-12, 15:29   #436
redroses
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lo_czek Pokaż wiadomość
no właśnie ja jestem pierwsza w kolejce do wystawienia LTC negatywa/neutrala, tylko obawiam sie że ona będzie się mścić na mnie i mi też wystawi negatywa za nic ;/
Mozesz się ubiegac o usunięcie komentarza wystawionego bez podstaw, takze spokojnie
Cytat:
No wzielam, dopiero teraz widze Twojego posta i moje niedopatrzenie, wybacz

Redroses: Nawet te zwykle powinny miec pieczatke, no chyba, ze sie myle. Nigdy nie wysylalam nic bez potwierdzenia, wiec nie wiem jak to jest.

w zasadzie nie wiem jak to jest z tymi z tymi zwykłymi, tez nigdy nie wysylalam, ale jak sie za nie płaci to faktycznie jakas pieczatka byc musi.

Ja tam wiem napewno ze to była moja pierwsza i ostatnia wymiana z tą dziewczyną.
Tak mi zalezalo aby miec te rzeczy od niej... nie doczekalam sie i juz kupilam sobie i spodnie i wisior, a tamtych rzeczy nadal nie mam!... przykre to jest, ze osoba z tak dużą ilościa przekupek tak nagminnie opoznia wysyłki, bo osoby wymieniające się z nią czekają, czekają i czekają... jak widac bardzo często doczekac się nie moga.

Edytowane przez redroses
Czas edycji: 2011-10-12 o 15:31
Stary 2011-10-12, 15:36   #437
lo_czek
Wtajemniczenie

Redroses a negatywa/neutrala LTC masz zamiar wystawić? Bo ja nie wiem czy jej nie wystawić, choć wiem ze na to zasługuje ?!

Stary 2011-10-12, 17:42   #438
redroses
Zakorzenienie

Cytat:
Redroses a negatywa/neutrala LTC masz zamiar wystawić? Bo ja nie wiem czy jej nie wystawić, choć wiem ze na to zasługuje ?!
Wystawiać i nawet się nie zastanawiać, wiele dziewczyn nie wystawiło i teraz są efekty, gdybyście teraz wszystkie nie napisały o tym co ona wyprawia to prawdopodobnie przymknęłabym na to oko (zakładając ze dostałabym rzeczy) a teraz wiem ze nie nalezy takiego czegos odpuszczac!;/

Pozytywa nie wystawie napewno, najwyzej mi wystawi to samo i będę się ubiegać o anulowanie. bo pozytywa nie dostane chociazby w odwecie za to ze jej takze nie wystawiłam
Tylko nie wiem czy to ze opoznia wysylke i nie daje mi odpowiedzi jest podstawa do negatywa (zakładając ze dostane rzeczy jej i beda w bdb stanie, albo zwroci mi moje-dam jej czas do konca tygodnia) czy za samo to mam wystawic jej neutrala? MISIANKO jak to jest ? czy jezeli otrzymam rzeczy to moge wystawic negatywa za to ze opoznila tyle czasu wysylke i nie dawala odpowiedzi?

Mam nadzieje ze otrzymam te rzeczy bo jak nie to bedzie mnie czekała podroz...

Edytowane przez redroses
Czas edycji: 2011-10-12 o 17:45
Stary 2011-10-12, 17:53   #439
misianka
kosmita jakiś normalnie

Cytat:
Wystawiać i nawet się nie zastanawiać, wiele dziewczyn nie wystawiło i teraz są efekty, gdybyście teraz wszystkie nie napisały o tym co ona wyprawia to prawdopodobnie przymknęłabym na to oko (zakładając ze dostałabym rzeczy) a teraz wiem ze nie nalezy takiego czegos odpuszczac!;/

Pozytywa nie wystawie napewno, najwyzej mi wystawi to samo i będę się ubiegać o anulowanie. bo pozytywa nie dostane chociazby w odwecie za to ze jej takze nie wystawiłam
Tylko nie wiem czy to ze opoznia wysylke i nie daje mi odpowiedzi jest podstawa do negatywa (zakładając ze dostane rzeczy jej i beda w bdb stanie, albo zwroci mi moje-dam jej czas do konca tygodnia) czy za samo to mam wystawic jej neutrala? MISIANKO jak to jest ? czy jezeli otrzymam rzeczy to moge wystawic negatywa za to ze opoznila tyle czasu wysylke i nie dawala odpowiedzi?

To już jest kwestia Twojej oceny, zawsze istnieje jeszcze opis słowny

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-12, 17:59   #440
redroses
Zakorzenienie

Zeby to chociaz dała mi odpowiedz, bo wazna sprawa wypadła czy cokolwiek innego... a tu widze sie loguje i na pytania nie odpowiada, wiec nad jakim tu sie komentarzem zastanawiac. Watpliwosci raczej nie mam
Stary 2011-10-12, 18:00   #441
misianka
kosmita jakiś normalnie

Cytat:
Zeby to chociaz dała mi odpowiedz, bo wazna sprawa wypadła czy cokolwiek innego... a tu widze sie loguje i na pytania nie odpowiada, wiec nad jakim tu sie komentarzem zastanawiac. Watpliwosci raczej nie mam
wpisz jej się w wątku z pytaniem kiedy otrzymasz rzeczy

Stary 2011-10-12, 18:03   #442
touchmeiamfamous
Zakorzenienie

Cytat:
Moim zdaniem, albo owa wizażanka zrezygnowała z wymiany i ukrywa się nie logując się na wizaż lub nie ma Internetu może zachorowała itp.
Ja na Twoim miejscu postąpiłabym tak, ze poczekałabym jeszcze kilka dni a gdyby nie odezwałaby się, to uznałabym wymianę za nieważną.

Czy sprawdzałaś czy na pewno nie loguje się? Czy wcześniej był z nią dobry kontakt, odpisywała zawsze na wiadomości itp. ???Czy to nowa osoba na Wizażu?

tak, cały czas ma logowanie w tym dniu, w którym umówiłyśmy się na wymianę, logowała się z kilkudniowymi przerwami, rozumiem gdyby mi nie odpisała czy coś, ale wysłałam jej swój adres i napisała, że jutro wyśle, od tego momentu nie ma ani jej, ani przesyłki... ;(

P.S. Ma 6 przekupek, dlatego miała wysłać pierwsza.

---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ----------

Cytat:

Pani Moderator właśnie mi się przypomniało, że jeżeli wysyłam pw, to automatycznie mailem wiadomość przychodzi od PW, łudzę się więc, że i poczty nie sprawdza.
touchmeiamfamous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-12, 19:02   #443
misianka
kosmita jakiś normalnie

Cytat:

Pani Moderator właśnie mi się przypomniało, że jeżeli wysyłam pw, to automatycznie mailem wiadomość przychodzi od PW, łudzę się więc, że i poczty nie sprawdza.
Ano niekoniecznie - można mieć tak ustawione, że powiadomienie na mail nie przychodzi, Pani Wizażanko

Stary 2011-10-12, 19:25   #444
DontSaySorry
Zakorzenienie

Przekupka: 53 pkt / 100% pozyt.

Cytat:

Gdyby żadna nie przymykała oka na takie "drobne niedociągnięcia" to LTC już dawno by była zbanowana - taka prawda.
Stary 2011-10-12, 20:45   #445
7573f32a00df3aa23f07f56dc385049758d6ab33_6578f4326d8a4
Konto usunięte

Przekupka: 79 pkt / 100% pozyt.

Witam, tak czytam tutaj posty odnośnie LTC i w końcu zdecydowałam się opisać jej zachowanie w stosunku do mnie, podczas zapytania ww. Wizażanki o rzeczy z mojego wątku kosmetycznego; miałam swego czasu wątek z kilkoma kosmetykami które były nowe lub użyte raz- chciałam oddać wszystko razem, zgłosiła się do mnie również LTC, ja odpisałam w jej wątku, że podoba mi się sweterek, był używany przez nią w dobrym stanie, dodatkowo po jakichś przeróbkach- na co Wizażanka odpisała mi że nie odda tego swetra, ponieważ rzeczy z mojego wątku są nic nie warte w stosunku do jej swetra... (mniej więcej o to chodziło w jej wypowiedzi)

Nie powiem, nie było to dla mnie miłe, od tej pory nie proponuję wymian owej Wizażance, ponieważ nie mam zamiaru się denerwować- jeżeli uważała, że nie chce się wymieniać ze mną, mogła napisać po prostu, a nie wyrażać opinię, że rzeczy wystawione przeze mnie są nic nie warte...

Pozdrawiam
7573f32a00df3aa23f07f56dc385049758d6ab33_6578f4326d8a4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-12, 20:51   #446
misianka
kosmita jakiś normalnie

[1=7573f32a00df3aa23f07f56 dc385049758d6ab33_6578f43 26d8a4;29930585]Witam, tak czytam tutaj posty odnośnie LTC i w końcu zdecydowałam się opisać jej zachowanie w stosunku do mnie, podczas zapytania ww. Wizażanki o rzeczy z mojego wątku kosmetycznego; miałam swego czasu wątek z kilkoma kosmetykami które były nowe lub użyte raz- chciałam oddać wszystko razem, zgłosiła się do mnie również LTC, ja odpisałam w jej wątku, że podoba mi się sweterek, był używany przez nią w dobrym stanie, dodatkowo po jakichś przeróbkach- na co Wizażanka odpisała mi że nie odda tego swetra, ponieważ rzeczy z mojego wątku są nic nie warte w stosunku do jej swetra... (mniej więcej o to chodziło w jej wypowiedzi)

Nie powiem, nie było to dla mnie miłe, od tej pory nie proponuję wymian owej Wizażance, ponieważ nie mam zamiaru się denerwować- jeżeli uważała, że nie chce się wymieniać ze mną, mogła napisać po prostu, a nie wyrażać opinię, że rzeczy wystawione przeze mnie są nic nie warte...

Pozdrawiam [/QUOTE]

Cytuję Twój post, ale to tak a propos tylko niemiłych wymian zdań - istnieje taki "magiczny" przycisk w ustawieniach konta - "dodaj do ignorowanych", czy jakoś podobnie - jeśli dany nick tam się doda, to nie widzimy postów danej osoby, oszczędza czasem nerwy

Stary 2011-10-12, 20:55   #447
7573f32a00df3aa23f07f56dc385049758d6ab33_6578f4326d8a4
Konto usunięte

Przekupka: 79 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Cytuję Twój post, ale to tak a propos tylko niemiłych wymian zdań - istnieje taki "magiczny" przycisk w ustawieniach konta - "dodaj do ignorowanych", czy jakoś podobnie - jeśli dany nick tam się doda, to nie widzimy postów danej osoby, oszczędza czasem nerwy
he he tak wiem mimo wszystko mam nadzieję, że nie będę miała okazji skorzystać z tej opcji; dziękuję Misianko za radę- tak na przyszłość
7573f32a00df3aa23f07f56dc385049758d6ab33_6578f4326d8a4 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-10-12, 21:53   #448
majka242007
Zakorzenienie

Przekupka: 204 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Ja kiedyś też miałam z nią problem.... Też opóźnienie wysyłki paczki itd.... A to była nasza któraś z kolei wymiana.... Dostałam dodatkowo ciuchy niezgodne z opisem a ona m.in ode mnie nowy tusz Diora. Gdy dostałam paczkę i chciałam się odmienić okazało się że tusz już używała a inne wizażanki zauważyły że właściwie to nawet już go zdążyła wymienić na kosmetycznym Nie chciałam w zamian już używanego tuszu, myślałam że wybiorę coś za tą przebarwioną bluzkę od niej i mi dośle ale się nie dogadałyśmy. Może pamiętacie- opisywane to było na BL. Wystawiłam jej negatywa.... a ona mi- w odwecie. Po jakimś czasie stwierdziłyśmy, że spróbujemy raz jeszcze się wymienić... I wymieniłyśmy się kilkakrotnie. Chciałyśmy sobie nawet cofnąć przekupki ale tylko na jej słowach się skończyło.
Wydaje mi się że ona "już tak ma" - trochę olewające podejście. Wyśle to wyśle a jak nie to wyśle za tydzień.... Choć w wymianach już po negatywach nie miałam żadnych problemów.
majka242007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-12, 22:16   #449
Cala
404 Not Found

GG do Cala

Cytat:
Napisane przez DontSaySorry Pokaż wiadomość
Gdyby żadna nie przymykała oka na takie "drobne niedociągnięcia" to LTC już dawno by była zbanowana - taka prawda.

Dokładnie
Nie wystawiłyście LTC zasłużonego negatywa/neutrala w obawie, że ona zrobi to samo w odwecie i dzięki temu nadal funkcjonuje na targowisku. Mało tego. Jej ogólna ocena jest zakłamana bo zamiast mieć już kilka negatywów - i tym samym zakończyć przygodę z wizażem - nie ma żadnego i dalej prosperuje na targowisku naciągając na te swoje 112 komentarzy pozytywnych (wow )...

Sentenscja mojego postu jest taka: NIE BÓJCIE SIĘ WYSTAWIAĆ PRZEKUPEK INNYCH NIŻ POZYTYWNE I RÓBCIE TO, KIEDY SYTUACJA WAS DO TEGO ZMUSZA.
Odwetowe zawsze może usunąć Pan i Władca Wujek Samo Zło

Dziękuję za uwagę
Stary 2011-10-12, 22:19   #450
asiuuunia1988
Zadomowienie

Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.

[1=7573f32a00df3aa23f07f56 dc385049758d6ab33_6578f43 26d8a4;29930585]Witam, tak czytam tutaj posty odnośnie LTC i w końcu zdecydowałam się opisać jej zachowanie w stosunku do mnie, podczas zapytania ww. Wizażanki o rzeczy z mojego wątku kosmetycznego; miałam swego czasu wątek z kilkoma kosmetykami które były nowe lub użyte raz- chciałam oddać wszystko razem, zgłosiła się do mnie również LTC, ja odpisałam w jej wątku, że podoba mi się sweterek, był używany przez nią w dobrym stanie, dodatkowo po jakichś przeróbkach- na co Wizażanka odpisała mi że nie odda tego swetra, ponieważ rzeczy z mojego wątku są nic nie warte w stosunku do jej swetra... (mniej więcej o to chodziło w jej wypowiedzi)

Pozdrawiam [/QUOTE]

mogłabym cytować i cytować...podpisuję się i ja pod tym postem;D pewnie zaśmiecę ten wątek, bo są poważniejsze sprawy ALE też się chcę pożalić;p LTC miała w swoim wątku żakiet mango, zaproponowałam jej wymianę (coś tam u mnie znalazła) a ona mi na to odpisała, że "poleca sprawdzenie cen takich żakietów na stronie mango" i dodała link (których nie działał;p) żeby nie było, że jestem święta to jej napisałam, że ja polecam sprawdzenie cen używanych marynarek na allegro;D no i wtedy tak mi pojechała po gaciach, że szok (że jestem nowa, że zaniżam wartość czyichś rzeczy itp);p dlatego nie planuję wymian z tą wizażanką aa i dziwnie znikają jej rzeczy..raz ma granatowe spodnie, później jednak rude, bo granatowe wymieniła, a za chwilę już ma z powrotem granatowe;D

ktoś bardzo zaniża wartość moich rzeczy? Grzecznie próbuję się dogadać, targować - nic z tego? Wtedy grzecznie dziękuję i pozdrawiam. Czy to takie trudne?

PS
Konto na Wizażu jest jak życie - tylko jedno;D

Edytowane przez asiuuunia1988
Czas edycji: 2011-10-12 o 22:29
asiuuunia1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości