![]() |
#421 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz. 2
Cytat:
![]()
![]() |
#422 |
Zakorzenienie
|
Anulciak to potem powiesz czy warto to kupować czy nie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#423 |
Zakorzenienie
|
Dzieki dzziewczyny
![]() Furry dostane produkty za darmo i bede testowac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#424 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Sople? a pozniej do zamrazarki czy jak?:P No mama wie, ze sie odchudzam, jak jestem w domu to na bierzaco relacje zdaje jej babcia i siostra. Mamusia nie ma neta wiec nie wie jak obecnie wygladam ![]() Majonez? ![]() ![]() To fajnie ![]() ![]() Ja juz po obiadku, zaliczylam tez sklep i wlasnie biore sie za niemiecki ![]() PS. Gdzie Joanna i Carla? ![]()
![]() |
#425 |
Zakorzenienie
|
Jestem, jestem milenko
![]() ![]() Zgadzam sie z przedmówczyniami odnośnie białego g. co leci z nieba - zaczełam dzień brodząc w lesie po (mokre) kolana z psem i cud ze nie wlazłam w ukryte psie kupy... Potem machałam łopata coby sie odgruzować a na koniec targałam walizke bo w tym co było na chodnikach to kółeczka nie dały rady ... Cały czas pocieszałam sie że pale kaloria, no ale ![]() Wyprawiłam gości do domu i pojechałam na zakupy ... 4h w galerii to nowy rekord - nie musze mówić że już dawno zrobiłam dzisiejsze 10 tys krokow ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#426 |
Raczkowanie
|
Ja przez tydzień schudłam 2 kg, a co do TL Forte to ja kiedyś próbowałam i w ogóle na mnie nie działał. Za to bardzo ładnie dział na mnie TL II w ciągu tygodnia na nim potrafiłam schudnąć 4 kg.
I Cel: 117,116,115,114,113,112,1 11,110,109- osiągnięty II Cel: 109,108,107,106,105,104,1 03,102,101,100-osiągnięty III Cel: 100,99,98,97,96,95,94,93, 92,91,90- osiągnięty IV Cel:89, 88,87,86,85,84- czekam, a później się zobaczy |
![]() ![]() |
![]() |
#427 |
Zakorzenienie
|
Mam coś dla Was
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#428 |
Zakorzenienie
|
Poranna waga 74 z tendencja drgania w dół ...
anuszka troche mi do ciebie zostało - pamiętaj ze ja na ciebie spogladam z dołu ![]() ![]() A w ogole to mam wage 74 a humor i samopoczucie na 69,9 ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#429 |
Zakorzenienie
|
Mnie cyc zmalał z miseczki D na C
![]() I jeszcze mam coś! Dla Was! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#430 |
Zakorzenienie
|
Doczytałąm co tojest thermo line .. i... mam mieszane uczucia ..
Z jednej strony jestem osoba która wklepuje rózne cuda (rekordowa jest chyba kolastyna - 4 cm w 3 tygodnie czy jakoś tak ![]() ![]() Z drugiej - zastanawiam się czy to jednak nie jest jakaś straszna chemia - no bo jeśli działa to jakim cudem ? Ja po tylu latach odchudzania w cuda już nie wierzę ![]() ---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ---------- Furry zbieraczka sopli ![]() ![]() Podpisuje sie pod apelem Milenki lato idzie i zbliża się czas szortów i kostiumów kąpielowych ![]() Ja niestety ominęłam dziś 2 śniadania - ale zarazem ominełam wszystkie fastfoody i słodycze ![]() ![]() ![]() ![]() Co do tortilli - a czemu nie przepisem kwiatuszka ? z maki orkiszowej .. zawsze wychodzą , nie rozwalaja sie nawet jak ktos równie madry jak ja zrobi jedna tortille ze składników na 2 ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#432 |
Zadomowienie
|
Asiu gratuluje wchodzenia w spodnie! To najlepsza rzecz jaka moze nas spotkac na odchudzaniu
![]() ![]() Co do wyprzedazy ja tez je lubie ![]() ![]() ![]() Ja dalej mam romans z niemieckim i wpadlam tylko na cwilunie tu obczaic czy cos nowego sie pojawilo ![]() Lece dalej sie edukowac, a tymczasem..... grzecznie mi tu! ![]()
#433 |
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() W ogóle teraz dostrzegam jak wielki negatywny wpływ miała na mnie nadwaga ... Albo odwrotnie - teraz jakby odżyłam. Zakupy znowu sprawiaja mi przyjemność - i już nie budzą we mnie agresji podchodzące sprzedawczynie ![]() No a że ciuchy kupuje na styk - to ani 100 g nie moge przytyć bo już nie wejde - wiec nie ma wyjścia chudniemy ![]() ogolnie co do chudnięcia "z cyca" .. To ja niby nosiłam przez moment miseczke C - ale teraz wróciłąm do mojego standadu 85b - za bardzo nie ma wiec z czego chudnać .. Niech lepiej zostanie ![]() Dziś mierzyłąm 85C i 80B - i oba były "w sam raz" - jak wiedać rozmiarówka jest do d. ... Dodam że to był ten sam stanik - poprostu nie było 85 B ![]() Ale najbardziej rozbawił mnie nowy "kosmetyk" w estique - otóż pani proponowała mi balsam "powiekszajacy" obwód w biuście o 2-3 cm ... ![]() jak widać niektórzy są skłonni zapłacić za zwiekszenie obwodu (załuje że nie zapytałam ile ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#434 |
Raczkowanie
|
![]() weekend nie wchodziłam na forum- efekt - nie jestem w stanie tego wszystkiego przeczytać!!! U mnie super czuję jak mi brzuch zmalał chociaż ważenie i mierzenie dopiero jutro to i tak jestem zadowolona. Ja juz dzisiaj po ćwiczeniach. ![]()
#435 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie poproszę baciki za ciastka i czekoladę do kawy!
Ps. jak komuś wylezie na chatę czekolada mleczna i delicje to sorry ![]() ![]() ![]() Edytowane przez ogolnie Czas edycji: 2013-03-11 o 16:48 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#436 |
Zakorzenienie
|
milenka akurat za lumpem nie przepadam - moze dlatego ze nie mam farta to jakiś perełek ... Za to jestem łowcą okazji - no bo płacić np ponad 100 za spodnie jak po paru miesiacach kosztują 40 zł to bez sensu ..
Choć jak osiagne cel to kupie sobie markowe dżinsy - pierwsze w życiu ... czuje że beda to levisy ... Zawsze szkoda mi było kasy - bo ciągle przecież jeszcze nie schudłam ![]() ---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- ogolnie prosze cie bardzo ![]() A ty weź sobie zapisuj może co wpada słodkiego - bo mnie taka lista troche otrzeźwiła.. |
![]() ![]() |
![]() |
#438 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ten w podpisie to nie cel, po prostu zabrałkoby mi wersu ![]() Edytowane przez ogolnie Czas edycji: 2013-03-11 o 17:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#439 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja lubie latac po lumpach, czasami mozna cos naprawde fajnego trafic, i ostatnio na przecenach sie obkupuje ![]() ![]() nadalka, to zalezy jak bede wygladac w wadze ze swojego celu, jeszcze nigdy nie wazylam tyle ![]() ogolnie, ![]() lece do nauki ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#440 | |
Wtajemniczenie
|
Hello!
Dzięki Milenka za baczną obserwację udzielania się mojej osoby na forum ![]() ![]() Gratuluję wszystkich spadków ![]() Monia Super że do matmy przysiadłaś w końcu ![]() Anulciak Jak udało się Tobie zostać recenzentką Therm Line? Ja co chwilę wysyłam różne zgłoszenia i cisza... ![]() ---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#441 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Inna sprawa że juz jest w miare dobrze - to za 9 kg powinno być super ![]() ![]() Na pewno musze pozbyć sie 7 sprzodu . I chce to zrobic jak najszybciej -a czuje że złapałam dobrą faze w chudnieciu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#442 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#443 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#444 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- Cytat:
![]() Niestety ochoty na zakupy brak. W czwartek po pracy będę z moim Bartkiem w Gdyni u masażystki ale na zakupy już czasu nie starczy ![]()
![]() |
#445 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja ostatnio nauczyłam się szukać w lumpkach i znajome ciągle pytają mnie "gdzie kupiłaś tą bluzkę/sukienkę/sweter?", uwielbiam tam kupować, a jak trafi się jeszcze przecena ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#446 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#447 |
Zakorzenienie
|
Carla no było ciężko, zwłaszcza że rodziłam w lipcu a już od majówki zaczęły się upały. W zasadzie sam brzuch mi tak bardzo nie przeszkadzał ale dolegliwości typowo ciążowe. Ból krocza, ciężko było chodzić, nie przyjemne twardnienie brzucha, nie trzymanie moczu, ciągły gorąc i pocenie się
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#448 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#449 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#450 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- Cytat:
![]() I wolę kupić sto par spodni za parędziesiąt złotych sztuka niż jedne za 4 stówy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:11.