Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz. 2 - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-11, 13:53   #421
Furry Sue
Zadomowienie

Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz. 2

Cytat:
Napisane przez anulciak85 Pokaż wiadomość
Slonca wyslalam swoje zgloszenie do programu recenzentek ThermLine i...sie zakwalifikowalam
Co to oznacza? Że dostaniesz produkty, które będziesz testować? Ja nawet nie wiem, co to jest ThermLine

78*77*76*75*74*73*72*71*7 0*69*68*67*66*65!

https://www.facebook.com/taauhandicraft/
Furry Sue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 13:55   #422
ogolnie
Zakorzenienie

Anulciak to potem powiesz czy warto to kupować czy nie
ogolnie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 14:04   #423
anulciak85
Zakorzenienie

Dzieki dzziewczyny
Furry dostane produkty za darmo i bede testowac
Stary 2013-03-11, 15:02   #424
miiilenka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Furry Sue Pokaż wiadomość

A gotowych nie polecam, wystarczy spojrzeć na skład... kalorie to nie wszystko

---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ----------

Masz rację... masz rację... muszę sobie to wydrukować ech, no nie pozostaje nic innego, jak zebrać swoje tłuste cztery litery i się ruszyć... zaraz idę z dzieckiem na spacer zbierać sople jakaś nowa mania.

To Twoja mama będzie miała niespodziankę ale czad!

A my z młodym już po obiedzie - pęczak, buraczki i ehkm... groszek z kukurydzą i.. taaak, majonezem tak długo go nie jadłam idę go teraz wychodzić.
Raz na jakis czas nie zaszkodzi wedliny tez faszeruja to taka tortilla nie zaszkodzi
Sople? a pozniej do zamrazarki czy jak?:P No mama wie, ze sie odchudzam, jak jestem w domu to na bierzaco relacje zdaje jej babcia i siostra. Mamusia nie ma neta wiec nie wie jak obecnie wygladam
Majonez? Prosze Cie... wychodzic i wycwiczyc go masz! Btw. na studiach mieszkalam w domu studenckim i byly tam dziewczyny, ktore jadly kukurydze z puszki z majonezem... masakra jakas
Cytat:
Napisane przez anulciak85 Pokaż wiadomość
Dzieki dzziewczyny
Furry dostane produkty za darmo i bede testowac
To fajnie ale ja w takie rzeczy nie wierze... moze cos tam dziala na psychike itd., ale zeby efekty byly super to nie dam se reki uciac

Ja juz po obiadku, zaliczylam tez sklep i wlasnie biore sie za niemiecki Milego popoludnia.

PS. Gdzie Joanna i Carla?

CI
ASTKO-minuta w ustach,godzina w żołądku,całe życie w biodrach

http://www.youtube.com/watch?v=j6QogAYG2ck LILU - SŁODKICH SNÓW
miiilenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 15:26   #425
Joanna XL
Zakorzenienie

Jestem, jestem milenko Gdzie jadziś nie byłam

Zgadzam sie z przedmówczyniami odnośnie białego g. co leci z nieba - zaczełam dzień brodząc w lesie po (mokre) kolana z psem i cud ze nie wlazłam w ukryte psie kupy... Potem machałam łopata coby sie odgruzować a na koniec targałam walizke bo w tym co było na chodnikach to kółeczka nie dały rady ... Cały czas pocieszałam sie że pale kaloria, no ale

Wyprawiłam gości do domu i pojechałam na zakupy ... 4h w galerii to nowy rekord - nie musze mówić że już dawno zrobiłam dzisiejsze 10 tys krokow Dodam żeby nie było ze wypuszczam sie tak z rzadka (raz na 2-3 miesiace) i wcale dużo nie wydaje bo wyznaje zasade kupowania na przecenach .. I tak zakupiłam sobie staniki z triumpha i estique po 50 i 30 zł ...Wiec wcale nie trzeba wydać duzo żeby nosić niezła jakość ( jak na moje standardy bardzo dobrą ...
Joanna XL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 15:31   #426
painka127
Raczkowanie

Ja przez tydzień schudłam 2 kg, a co do TL Forte to ja kiedyś próbowałam i w ogóle na mnie nie działał. Za to bardzo ładnie dział na mnie TL II w ciągu tygodnia na nim potrafiłam schudnąć 4 kg.
IV Cel:89, 88,87,86,85,84- czekam, a później się zobaczy
painka127 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 15:35   #427
ogolnie
Zakorzenienie

Mam coś dla Was
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg haha.jpg (36,9 KB, 12 załadowań)

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-03-11, 15:36   #428
Joanna XL
Zakorzenienie

Poranna waga 74 z tendencja drgania w dół ...
anuszka troche mi do ciebie zostało - pamiętaj ze ja na ciebie spogladam z dołu Poza tym nie wiadomo jak sie ma ta waga do mojej domowej elektronicznej wagi ... Ale jakby nie było przynajmniej kilo poszło na tym wygnaniu .. Wniosek - mąż przeszkadza w odchudzaniu

A w ogole to mam wage 74 a humor i samopoczucie na 69,9 Wchodze w swoje rozmiary - spodnie rozmiar 40 ... Mierzyłam chyba z 10 par i tylko jedna okazała się mała ... za to w orsayu maja takie workowate że weszłam w 38 na luzie - ale wyglądały strasznie Tak czy owak Wbrew podejrzeniom cyc nie zmalał (jakim cudem - przy minus 10 kg?) ...Zeby nie było za różowo - wychodzi na to ze mam bardzo nieproporcjonalnie grube łydki - przynajmniej jesli oceniać po modnych obecnie spodniach - wg projektantów chyba treba mieć nogi jak zapałki...
Stary 2013-03-11, 15:37   #429
ogolnie
Zakorzenienie

Mnie cyc zmalał z miseczki D na C

I jeszcze mam coś! Dla Was! Tak się trenuje, a co!
Stary 2013-03-11, 15:53   #430
Joanna XL
Zakorzenienie

Doczytałąm co tojest thermo line .. i... mam mieszane uczucia ..
Z jednej strony jestem osoba która wklepuje rózne cuda (rekordowa jest chyba kolastyna - 4 cm w 3 tygodnie czy jakoś tak ) I mimo zę najbardziej (jeśli nie wyłacznie) chudnie mój portfel to robie to dalej z uporem godnym lepszej sprawy

Z drugiej - zastanawiam się czy to jednak nie jest jakaś straszna chemia - no bo jeśli działa to jakim cudem ? Ja po tylu latach odchudzania w cuda już nie wierzę

---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ----------

Furry zbieraczka sopli A jak już nazbierasz to zapodaj skalpel albo jakieś inne podskoki

Podpisuje sie pod apelem Milenki lato idzie i zbliża się czas szortów i kostiumów kąpielowych

Ja niestety ominęłam dziś 2 śniadania - ale zarazem ominełam wszystkie fastfoody i słodycze a na obiad zjadłam 3 pyzy drozdzowe co zostały z wczoraj bo nie miałam siły czekać ażwoda na makaron mi sie zagotuje ... teraz patrze a to 336 kcal Dobrze że zjadlam to z kapusta kiszona i szpinakiem z jajkiem ... ale i tak przegiełam ... Ale wiecej resztek nie mam Najlepszy dowód na to że omijanie posiłków nie popłaca ;(

Co do tortilli - a czemu nie przepisem kwiatuszka ? z maki orkiszowej .. zawsze wychodzą , nie rozwalaja sie nawet jak ktos równie madry jak ja zrobi jedna tortille ze składników na 2 Btw potem myślałam że mi sie żołądek taku skurczył że nie moge wciagnąć tortilli No i są pyszne
Stary 2013-03-11, 16:11   #431
nadalka
Zakorzenienie

Asiu, świetnie Ci idzie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-11, 16:23   #432
miiilenka
Zadomowienie

Asiu gratuluje wchodzenia w spodnie! To najlepsza rzecz jaka moze nas spotkac na odchudzaniu Cieszę sie ogromnie, ze popierasz moj apel
Co do wyprzedazy ja tez je lubie ale bardziej lubuje sie w buszowaniu w lumpie ostatnio naprawde cudenka wynalazlam

Ja dalej mam romans z niemieckim i wpadlam tylko na cwilunie tu obczaic czy cos nowego sie pojawilo

Lece dalej sie edukowac, a tymczasem..... grzecznie mi tu!

CI
ASTKO-minuta w ustach,godzina w żołądku,całe życie w biodrach

http://www.youtube.com/watch?v=j6QogAYG2ck LILU - SŁODKICH SNÓW
miiilenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 16:37   #433
Joanna XL
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nadalka Pokaż wiadomość
Asiu, świetnie Ci idzie
Dzięki

W ogóle teraz dostrzegam jak wielki negatywny wpływ miała na mnie nadwaga ... Albo odwrotnie - teraz jakby odżyłam. Zakupy znowu sprawiaja mi przyjemność - i już nie budzą we mnie agresji podchodzące sprzedawczynie Bo jeszcze nie dawno jak podchodziły z pytaniem "moze w czymś pomóc" to miałam wrażenie ze w myślach dodaja "ale na ciebie rozmiaru i tak nie znajdziemy" ...

No a że ciuchy kupuje na styk - to ani 100 g nie moge przytyć bo już nie wejde - wiec nie ma wyjścia chudniemy

ogolnie co do chudnięcia "z cyca" .. To ja niby nosiłam przez moment miseczke C - ale teraz wróciłąm do mojego standadu 85b - za bardzo nie ma wiec z czego chudnać .. Niech lepiej zostanie
Dziś mierzyłąm 85C i 80B - i oba były "w sam raz" - jak wiedać rozmiarówka jest do d. ... Dodam że to był ten sam stanik - poprostu nie było 85 B

Ale najbardziej rozbawił mnie nowy "kosmetyk" w estique - otóż pani proponowała mi balsam "powiekszajacy" obwód w biuście o 2-3 cm ...
jak widać niektórzy są skłonni zapłacić za zwiekszenie obwodu (załuje że nie zapytałam ile I znowu sie pytam - jakim cudem ? na plakacie było że sobie można powiększyć z miseczki A do B a z B do C
Stary 2013-03-11, 16:44   #434
jolunia10
Raczkowanie

jeju !!!!!!!!!
weekend nie wchodziłam na forum- efekt - nie jestem w stanie tego wszystkiego przeczytać!!!
U mnie super czuję jak mi brzuch zmalał chociaż ważenie i mierzenie dopiero jutro to i tak jestem zadowolona.
Ja juz dzisiaj po ćwiczeniach.
To człowiek człowiekowi najbardziej potrzebny jest do szczęścia.
jolunia10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 16:45   #435
ogolnie
Zakorzenienie

Dla mnie poproszę baciki za ciastka i czekoladę do kawy!

Ps. jak komuś wylezie na chatę czekolada mleczna i delicje to sorry

Edytowane przez ogolnie
Czas edycji: 2013-03-11 o 16:48

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-11, 16:53   #436
Joanna XL
Zakorzenienie

milenka akurat za lumpem nie przepadam - moze dlatego ze nie mam farta to jakiś perełek ... Za to jestem łowcą okazji - no bo płacić np ponad 100 za spodnie jak po paru miesiacach kosztują 40 zł to bez sensu ..

Choć jak osiagne cel to kupie sobie markowe dżinsy - pierwsze w życiu ... czuje że beda to levisy ...
Zawsze szkoda mi było kasy - bo ciągle przecież jeszcze nie schudłam

---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ----------

ogolnie prosze cie bardzo

A ty weź sobie zapisuj może co wpada słodkiego - bo mnie taka lista troche otrzeźwiła..
Stary 2013-03-11, 17:05   #437
nadalka
Zakorzenienie

Tak sobie myślę... Jak osiągnięcie swój cel to będziecie chciały wagę utrzymać czy jeszcze parę kg schudnąć
Stary 2013-03-11, 17:11   #438
ogolnie
Zakorzenienie

Cytat:
Tak sobie myślę... Jak osiągnięcie swój cel to będziecie chciały wagę utrzymać czy jeszcze parę kg schudnąć
Może zacznę od tego, że... nie mam określonego celu?
Ten w podpisie to nie cel, po prostu zabrałkoby mi wersu Bo jak się podpis robi to wąsko tam jeeest.

Edytowane przez ogolnie
Czas edycji: 2013-03-11 o 17:13
Stary 2013-03-11, 17:16   #439
sunshine16
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Joanna XL Pokaż wiadomość
milenka akurat za lumpem nie przepadam - moze dlatego ze nie mam farta to jakiś perełek ... Za to jestem łowcą okazji - no bo płacić np ponad 100 za spodnie jak po paru miesiacach kosztują 40 zł to bez sensu ..

Choć jak osiagne cel to kupie sobie markowe dżinsy - pierwsze w życiu ... czuje że beda to levisy ...
Oj mi też się marzą markowe dzinsy Jak schudne to kupie i beda moja motywacja zeby nie przytyc, bo szkoda by bylo

Ja lubie latac po lumpach, czasami mozna cos naprawde fajnego trafic, i ostatnio na przecenach sie obkupuje Dzis na znizke studencka kupilam spodnice do ziemi i sweterek

nadalka, to zalezy jak bede wygladac w wadze ze swojego celu, jeszcze nigdy nie wazylam tyle

ogolnie,

lece do nauki
sunshine16 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-11, 17:20   #440
CARLA_23
Wtajemniczenie

Hello!
Dzięki Milenka za baczną obserwację udzielania się mojej osoby na forum Już się tłumaczę - dopiero pół godz temu z pracy wróciłam. Zajrzałam do Was na momencik bo pranie na mnie czeka
Gratuluję wszystkich spadkówJa wagę podam za tydzień po @
Monia Super że do matmy przysiadłaś w końcu
Anulciak Jak udało się Tobie zostać recenzentką Therm Line? Ja co chwilę wysyłam różne zgłoszenia i cisza...

---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ----------

Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość
Dziś sobie pozwoliłam za dużo...zjadłam 3 kostki czekolady gorzkiej i kawałek placka drożdzowego
Moja waga bardzo dziwnie skacze...o 600 g...dziwne
Aaaa masz

"W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie.Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu"
CARLA_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 17:21   #441
Joanna XL
Zakorzenienie

Cytat:
Trudno mi odpowiedzieć NAjmniej ważyłam 68 kg - i trudno mi sobie siebie wyobrazić przy mniejszej wadze ... Ale pewnie bede próbować wiecej zrzucić - bo pamietam że przy 68 czułam się grubo zawsze

Inna sprawa że juz jest w miare dobrze - to za 9 kg powinno być super Może i mi wystarczy ... Może nawet 68 mi wystarczy

Na pewno musze pozbyć sie 7 sprzodu . I chce to zrobic jak najszybciej -a czuje że złapałam dobrą faze w chudnieciu
Stary 2013-03-11, 17:23   #442
CARLA_23
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Beatagr3 Pokaż wiadomość
Jestem już po obiedzie - zupa warzywna.

Mój dzień się kiepsko zaczął, bo zapchało mi się wkłucie z pompy i mi insuliny nie podawało tyle ile trzeba. A potem się dziwiłam dlaczego cukier wysoki . I teraz mam tam stan zapalny i jak dotknę to mnie boli .
Pomijając fakt że teraz się zapchała to jesteś z niej zadowolona?

"W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie.Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu"
Stary 2013-03-11, 17:24   #443
MonaN_
Raczkowanie

Cytat:
Ale najbardziej rozbawił mnie nowy "kosmetyk" w estique - otóż pani proponowała mi balsam "powiekszajacy" obwód w biuście o 2-3 cm ...
jak widać niektórzy są skłonni zapłacić za zwiekszenie obwodu (załuje że nie zapytałam ile I znowu sie pytam - jakim cudem ? na plakacie było że sobie można powiększyć z miseczki A do B a z B do C
A czy on nie ma za zadanie powiększenia piersi? Ja mam serum z Daxa, które "wypełnia" biust. Kupiłam go ze względu na malejący biust w trakcie odchudzania, nie żeby powiększyć piersi, ale żeby nie skurczyły się i żeby zachowały jędrność. W powiększenie za bardzo nie wierzę, jednak jeśli nie zamienią się w "skarpety z wrzuconymi miedziakami" to będę zadowolona
MonaN_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 17:31   #444
CARLA_23
Wtajemniczenie

Cytat:
Tak szperam w starych zdjęciach, i cóż się dziwić że ciążę zakończyłaM Z 109kg , jak 1,5mc przed porodem wyglądałam już tak -
Ja pewnie ważyłabym tyle samo gdybym w ciążę teraz zaszła... Wygląd, wyglądem ale powiedz czy nie było Ci ciężko codziennych czynności wykonywać? Bo komfortowo raczej się nie czułaś co?

---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ----------

Cytat:
Napisane przez martha22 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny!

Pamiętacie mnie jeszcze?

Ja to mam przekichane jednak. Musiałam wyjechac służbowo na kilka dni, zaliczyć różne lanczyki i kolacyjki pracowe, więc dietka poszła się żenić, niestety. Nie mam spadków, ani wagowych ani centymetrowych, jestem przemęczona, jasne więc, że nie ćwiczę. Ech...

Czytam, co piszecie, witam nowe Koleżanki i wiedzcie, że nigdzie się nie wybieram, zostaję z Wami jakby co

U mnie też biało, niestety, do doopy z tym śniegiem i jeszcze policja mnie zczapiła i madat za prędkość dostałam i 4 punkty

Ja chcę wakacji !!!!!!

Gratuluję spadków wagowych

---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ----------

Mąka razowa daje taki efekt.
Robiłaś tortille z normalnej mąki? Tam idzie dużo tłuszczu, może nie dodałaś i takie suche wyszły.
Pamiętamy, pamiętamy W miarę możliwości zaglądaj do nas

---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ----------

Cytat:
Jestem, jestem milenko Gdzie jadziś nie byłam

Zgadzam sie z przedmówczyniami odnośnie białego g. co leci z nieba - zaczełam dzień brodząc w lesie po (mokre) kolana z psem i cud ze nie wlazłam w ukryte psie kupy... Potem machałam łopata coby sie odgruzować a na koniec targałam walizke bo w tym co było na chodnikach to kółeczka nie dały rady ... Cały czas pocieszałam sie że pale kaloria, no ale

Wyprawiłam gości do domu i pojechałam na zakupy ... 4h w galerii to nowy rekord - nie musze mówić że już dawno zrobiłam dzisiejsze 10 tys krokow Dodam żeby nie było ze wypuszczam sie tak z rzadka (raz na 2-3 miesiace) i wcale dużo nie wydaje bo wyznaje zasade kupowania na przecenach .. I tak zakupiłam sobie staniki z triumpha i estique po 50 i 30 zł ...Wiec wcale nie trzeba wydać duzo żeby nosić niezła jakość ( jak na moje standardy bardzo dobrą ...
Też lubie Triumpha a w takiej cenie jeszcze bardziej
Niestety ochoty na zakupy brak. W czwartek po pracy będę z moim Bartkiem w Gdyni u masażystki ale na zakupy już czasu nie starczy

Stary 2013-03-11, 17:33   #445
MonaN_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sunshine16 Pokaż wiadomość
Oj mi też się marzą markowe dzinsy Jak schudne to kupie i beda moja motywacja zeby nie przytyc, bo szkoda by bylo

Ja lubie latac po lumpach, czasami mozna cos naprawde fajnego trafic, i ostatnio na przecenach sie obkupuje Dzis na znizke studencka kupilam spodnice do ziemi i sweterek
Ja dwa lata temu, zanim przytyłam 10 kg (82->92) kupiłam sobie Lee, były przyciasne, ledwo dopięłam guziczek wciągając to, co się dało, ale wzięłam wierząc, że do nich schudnę. Niestety wskazówka toczyła się nie w stronę, w którą chciałam :/ Spodnie były tak ciasne, że zatrzymywały się w połowie ud, ale nie pozbyłam się ich, jakiś czas temu przymierzyłam je- uda weszły luźno, ale nie dopinałam, po jakimś czasie dopięłam na leżąco (oszukuję:p), a w ten weekend zapięłam normalnie, bez żadnych problemów. Na razie jeszcze ich nie noszę, bo są pośrednie między biodrówkami a normalnymi i brzuch niestety mi nad nimi wisi, ale ja go zgubię i mimo, że krój już dawno nie taki, będę w nich latała, aż staną się za luźne
Ja ostatnio nauczyłam się szukać w lumpkach i znajome ciągle pytają mnie "gdzie kupiłaś tą bluzkę/sukienkę/sweter?", uwielbiam tam kupować, a jak trafi się jeszcze przecena...
MonaN_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 17:38   #446
CARLA_23
Wtajemniczenie

Cytat:

A co do polotu ... mi osobiście trudno narzekać ... ostatecznie chudne W humorze jesteśmy pozytywnym - nawet carla wróciła
Mało wymagająca jesteś skoro moja obecność poprawia Ci humor

---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ----------

Cytat:
Napisane przez ogolnie Pokaż wiadomość
Johambina
Za piwko Poprawa od jutra, poniedziałki sprzyjają nowym startom Jak Ci na imię?
Carla słyszałaś?
Słyszałam Mam nadzieję że mi nie będziesz odpuszczać ze względu na starą znajomość

Stary 2013-03-11, 17:42   #447
nadalka
Zakorzenienie

Carla no było ciężko, zwłaszcza że rodziłam w lipcu a już od majówki zaczęły się upały. W zasadzie sam brzuch mi tak bardzo nie przeszkadzał ale dolegliwości typowo ciążowe. Ból krocza, ciężko było chodzić, nie przyjemne twardnienie brzucha, nie trzymanie moczu, ciągły gorąc i pocenie się

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-11, 17:43   #448
ogolnie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CARLA_23 Pokaż wiadomość
Słyszałam Mam nadzieję że mi nie będziesz odpuszczać ze względu na starą znajomość
Nie będę, bo mnie sie baty też czasem należą
Stary 2013-03-11, 17:43   #449
CARLA_23
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja też w lumpach nic nie mogę znaleźć fajnego Byłam może ze dwa razy i jakoś się zniechęciłam Przeceny lubię pod warunkiem że mam na nie czas co ostatnio rzadko się zdarza. Aśka ja też o Levisach myślałam Zawsze było mi szkoda kasy bo spodnie między udami mi się szybko przecierają

Stary 2013-03-11, 17:47   #450
ogolnie
Zakorzenienie

Cytat:
Carla no było ciężko, zwłaszcza że rodziłam w lipcu a już od majówki zaczęły się upały. W zasadzie sam brzuch mi tak bardzo nie przeszkadzał ale dolegliwości typowo ciążowe. Ból krocza, ciężko było chodzić, nie przyjemne twardnienie brzucha, nie trzymanie moczu, ciągły gorąc i pocenie się
W takim razie stwierdzam, że ciąża to coś nie dla mnie!

---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ----------

Cytat:
Napisane przez CARLA_23 Pokaż wiadomość
Ja też w lumpach nic nie mogę znaleźć fajnego Byłam może ze dwa razy i jakoś się zniechęciłam Przeceny lubię pod warunkiem że mam na nie czas co ostatnio rzadko się zdarza. Aśka ja też o Levisach myślałam Zawsze było mi szkoda kasy bo spodnie między udami mi się szybko przecierają
hah mi też się szybko sito robi między nogami
I wolę kupić sto par spodni za parędziesiąt złotych sztuka niż jedne za 4 stówy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości