![]() |
#421 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVI)
Dzięki dziewczyny.
![]() To które wziąć ? 1.http://allegro.pl/fajnebutki-skora-b...075239369.html 2.http://allegro.pl/balerinki-sandalki...100447103.html 3.http://allegro.pl/balerinki-pantofel...106541340.html |
![]() ![]() |
![]() |
#422 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Lenova, także lepiej nowe i tanie, ale takie, które się ładnie dopasują. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#423 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Iffonka, Marsi dolaczam do gratulacji!!! Rosnijcie zdrowo kochane Fasolki ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Silver tak strasznie sie ciesze, ze jestescie juz w domku ![]() ![]() ![]() Kija Twoj opis jak zawsze mnie rozbawil ![]() misiu super zdjecia i sliczna modelka ![]() Reszte nadrobie jutro ![]() ![]()
![]() |
#424 |
Zakorzenienie
|
Czesc!
marsi, iffonko ciesze sie z udanych wizyt i oby tak dalej. To teraz relacja, na ktora czekalyscie: okresu brak, ale walka o miejsce na podium toczy sie dalej. |
![]() ![]() |
![]() |
#425 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poka Poka fotelik ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Co do pracy życze powodzenia i trafienia na jakąś super oofertę ![]() Cytat:
![]() Wow ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45833159]rób ![]() Dorotka nie schodzi sama z łóżka ani nie wchodzi, a uwielbiają obie na mojej rozłożonej sofie szaleć, nawet tylko siedzieć i książki przeglądać. Albo baję jakąś. No to Agatka zeszła, pod sofą położyła kołdrę, poduchy i pokazała Dorotce, gdzie ma schodzić ![]() [/QUOTE] Jaka opiekuńcza i pomysłowa ![]() Wieczorem normalnie sama zasypia w łóżeczku i z reguły tak przesypia noc, ale jak coś jej nie daje spać jak np teraz zęby albo obudzi się o jaiejś masakrycznej godzinie to siup do wózka i bujamy i śpi dalej. Za to w dzień tylko w wózku... Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#426 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja dziś dalej będę szukać... U nad nie ma sklepu z obuwiem dla dzieci, jedynie kapcie Befado....a do Warszawy nie mam jak na razie jechać... ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Aha no i witam sie..lecę karmic malego, nocka kiepska-zapomnialam Wam powiedzieć-ida nam 3 czwórki i trójka, łącznie będzie 12 zębów.u Antonia ida zawsze na raz po 2...3 zęby-biedak. Do potem kobitki.... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2014-04-01 o 06:37 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#427 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Resztę cytatów mi zjadło i nawet nie pamiętam co miałam napisać. ---------- Dopisano o 07:43 ---------- Poprzedni post napisano o 07:38 ---------- U mnie nocka średnia, kilka pobudek jestm totalnie nie wyspana. Mała już od 4:30 w wózku, mam nadzieję ze usnęłą bo Tż po II zmianie i też średnio przytomny. Wczoraj duuuuużo spacerowałyśmy z Oli, super było. Ale w domu pożarłam się strasznie z Młodą i jeszcze na dodatek z teściową bo cały czas się wtrącała, i te jej teksty że ona ma inne dzieci jeszcze i do nich pojedzie, ja jej mówię: niech mama jedzie na pewno nie każą się mamie kąpać codziennie jak ja, bo o to jest wiecznie problem, że nie chce albo ze sama ( a nawet przysznica nie umie odkręcić ![]() ![]()
![]() |
#428 |
Zakorzenienie
|
Aha... Dziewczyny czy z roszponki można zrobić jakaś sałatkę, czy to raczej dodatek tylko do kanapki?
A wczoraj zrobiłam pysznaaaa sałatkę ze szpinaku z prazonym słonecznikiem i suszonymi pomidoramiiiiii omnomnomnomnomnom.... Jak mawia Deli ![]() A co do ruskich...uwielbiam, ale sama nie robilam,nie umiem:banghead: jadłam też z mięta ale absoitnie mi nie podchodzą takie. A co do ciasta na pierogi...tesciowa robi ciasto na mleku...tragicznie sie to walkuje, ale cos za cos....bo smak niepowtarzalny! No i nie gotuja pierogow, tylko lekko obsmazaja....przed podaniem obsmazaja porządnie.......mniamusss sne ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#429 |
Zakorzenienie
|
![]() Cześć laski ![]() Zapowiada się piękny słoneczny i długi dzień ![]() Marsi,Iffonka-gratuluje udanych wizyt ![]() Fasolki rośnijcie zdrowe ![]()
#430 |
Zakorzenienie
|
U mnie zapowiada się długi dzień w pracy
![]() Doła mam ![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#431 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#432 |
Zakorzenienie
|
IWFKA...nic nie zrozumiałam.z,tej sutuacji z tesciowa, kto się nie chce myc?
![]() ![]() AGA...co jest? ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#433 |
Zakorzenienie
|
Marsi, Iffonka wspaniałe wieści! Niech sie maluszki zdrowo rozwijają
![]() Elllmi ja Cię przepraszam że tak wypaliłam ![]() ![]() Wszyscy mówią że na zdjęciach na starszego wygląda ![]() Misiael ja miałam w niedzielę taką sytuację, że musiałam go wynosić z placu zabaw. Darł się bo się darł ale pod pache go, jak odeszlismy kawałek to zainteresował się czymś innym. W tym czasie trzepałam mu kurtkę, piasek z rękawów swetra i wysypałam z butów ![]() ![]() Marsi mocne ![]() ![]() Aga co jest? Nie mówiłam Wam bo zapomniałam - w sobotę na urodzinach Dawid ugryzł 3 latka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#434 |
Wtajemniczenie
|
hołp też bym się nie przejmowała, ale jak się gapią, to mnie to denerwuje. od razu sobie myślę, że mają mnie za fatalną matkę co dziecka uspokoić nie umie:/
jakoś mocno Go pogryzł??
#435 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#436 |
Zakorzenienie
|
Sarah-widzę Cię
![]() ![]()
#437 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wybrałam sobie pedagogikę specjalną , resocjalizacja na UMCS. Po tym chciałabym być kuratorem. W sumie to nie wiem, czy akurat ten kierunek jest najlepszy, do takiego zawodu, ale innych podobnych nie znalazłam, może coś wiecie ![]() ![]() My wczoraj cały dzień na spacerku, z 15 km przeszłyśmy, a jak dobrze się spało ![]() ![]()
![]() |
#438 |
Zakorzenienie
|
dajecie swoim dzieciakom dżem na kanapkach? Dzisiaj dałam pierwszy raz i co? - plucie
![]() ![]() nocka nawet ok, pobudka o 2 i o 5 i spanie do 8 ![]() ![]() meneq, a to kurczaki, a myślałam, że staniesz na podium ![]() Marsi, Iffonka, jejku, jak ja się cieszę z waszych Serduszek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() S. od Marsi powodzenia dzisiaj!
#439 |
Zakorzenienie
|
Hej u nas nocki są ostatnio gorsze...dziś już była cała noc z UU.. plecy i szyja mi wysiada....
Sami, trzymam kciuki!!!!!!! Black, kurcze.. ja nie słyszałam o tych butkach lemingo, ani aukcji na allegro też już nie ma z tymi butkami co kupiłaś abuuuuuuu a fajne Dziewczyny, ja też dziś prosze o kciuki...zakładam dziś aparat:P
![]() |
#440 | |
Wtajemniczenie
|
o kurde:/ mocno płakał?
Cytat:
![]()
![]() |
#441 |
Zakorzenienie
|
Deli to
![]() Misia dopiero jak się zaczeło mu oglądać tą rękę i TZ powiedział że mocno go musiał ugryzć, to się pobeczał Ja Was w pewnej sprawie proszę o kciuki, jak się rozstrzygnie to powiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#442 |
Zadomowienie
|
MARSI IFFONKA
GRATULACJE OGROMNE DZIEWCZYNKI MARSI POWODZENIA DLA SAMIEGO, WLASNIE ZACZELI PISAC przepraszam ze sie nie odzywam ale nie mam jak dziewczyny czasami zdarzy mi sie wejsc na fb na chwilke, net nowy zakladaja i ten strasznie muli, czekalam teraz 15 minut zeby sie wizaz wlaczyl no i Nati mi nie pozwala zaraz biegnie z paluszkami do kompa teraz ciagle cos z Nia jest ![]() poszlismy na szczepienie tutaj daja MMRV Prorix Tetra swinka odra rozyczka i ospa razem w 1 szczepionce pilnowalam zeby byla zdrowa, raz nie zaszczepilismy bo kaszlala dostala syropek pozniej tez odczekalam bo miala kontakt z dzieckiem i mogla np cos podlapac, pozniej miala wysypke na buzi i lekarz ez kazal odczekac ni i wdniu kiedy zaszczepilismy wieczorem czerwona plamka na oczku, na nastepny dzien na jezyczku, i goraczka codzieenie w nocy poszlismy do lekarza i pow ze to infekcja dał kropelki do nosa i oczka pozniej spuchly strasznie dziasełka tak ze nie bylo widac górnych i dolnych dwójek opuchlizna zeszla a zebow nie widzę teraz dostala wysypke na calych pleckach i brzuszku doktor pow ze to alergia niepokoję się bardzo postaram sie czesciej odzywac ale to trudne chcialam cwiczyc bo odkad tu jestem przytylam 5kg tez nie mam jak kjak klade sie na podlodze to nati podchodzi i skacze mi po brzuszku robilam te interwaly co marsi kiedys dawno pisala ze 60 podskokow na skakance ito robilam dwa razy i teraz nie moge podskoczyc na skaknace bo bola mnie kolanka tak jakby dretwieja u mnie w rodzine problem z kolanami moze nie powinnam skakac wiem ze Wy cw z chodakowska ale to znowu mi sie nie wlaczy na necie tutAJ maz ciagle pracuje jak siedze sama jak ta kwoka nie mam czasu nawet zeby pazkockie pomalowac czy maseczke jaka zrobic no nie wspomne ze czasami nawet nie mam jak łba umyć POZDRAWIAM WAS BARDZO SERDECZNIE |
![]() ![]() |
![]() |
#443 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli masz problem z kolanami to odradzam Ci Chodakowską. Ja też mam problem z kolanem, ćwiczyłam z nią i szybko nadwyrężyłam. ;/ Zdrówka dla Natusi. Ja też musze w końcu Amelke zaszczepić;;p
![]() ![]() |
![]() |
#444 | |||||
Rozeznanie
|
Dzień dobry!
![]() Z mojej wczorajszej kąpieli z pianką nic nie wyszło, bo jak tylko weszłam do wanny, Młoda sobie przypomniała, że musi się napić. Już. Teraz. Natychmiast. Po zmianie czasu za to pięknie śpi do 7 ![]() Doszły mnie dziś z rana wieści ze starej pracy, że atmosfera jest fatalna, taka "idź stąd i nie wracaj". Mam nadzieję, że naprawdę nie będę musiała, choć w sumie firmy szkoda - bo było fajnie i był czas, że przyjemnie się pracowało. Mam dziś do rozrysowania wielki schemat dotyczący komunikacji w nowym produkcie. Sam schemat spoko, ale rysować na kompie nie lubię, niemniej - challenge accepted ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Za to tz jest ![]() Cytat:
A co do urządzania - zazdroszczę! Jak patrzę na nasze obecne mieszkanie, to mam tyle pomysłów, no ale na razie nic nie wcielam w życie, bo zobaczymy, czy będziemy budować, czy raczej kupować coś większego. Ale to na pewno nie w tym roku. Cytat:
A co do "wyziębiania" - wg mnie opaska jest ok. Ja zawsze staram się ubierać Młodą mniej więcej tak ciepło, jak siebie (choć ja z tych ciepłolubnych raczej) i myślę, że jak mnie jest za ciepło, to jej pewnie też, zwłaszcza że ona biega tyle. W sobotę w słońcu były 23 stopnie i bezwietrznie, to jej ściągnęłam czapę i wiosenny płaszczyk. Została tylko w sukience z długim. Ja szłam na krótkim rękawie. Cytat:
![]() A co do związku - wczoraj widzieliśmy się z tz może 20 minut. To było b. miłe 20 minut. Nawet ciężko coś zepsuć w takim czasie ![]() I kciuki za szczepienie, jeśli się dziś wybierzecie ![]() Nooo, Kija, wysuwasz się na prowadzenie, jeśli chodzi o historie z t. ![]() Co się dzieje? |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#445 |
Zadomowienie
|
a i jeszcze dzis moja siostra pisze egzamin 6-klasisty
i co zasiegu nie ma i nie mialamm jak do Niej zadzwonic weszlam na internetowa bramke i wyslalam smsa dla pewnosici 3 mam nadzieje ze doszly poryczalam sie przez to gdybym miala niemeicka karte ale nie mamay ciagle kasy brakuje nie wiem co my robimy chyba przezeramy wszystko i tylko brzuchy nam rosna ale jak tu nie jesc jak sie chce jeszcze chrzciny chrzesniaka meza oc przeglad ja musze cos kupic do ubrania bo ani na chrzciny ani na rczek nic sobie nie kupilam Natusi tez musze jakas kiece ladna chcialam na wakacje pojechac w sumie na pierwsze takie prawdziwe ale skad kasy nabrac no i prosze Was bardzo o kciuki meza chrzesniak jest w szpitalu podejrzewaja krwiaka albo guza albo jakis ucisk w mozgu prosze Was o kciuki zeby to nie byla prawda zeby to nie bylo nic powaznego, zle stawiał jedna nozke i neurolog stwierdzil ze to jest czesciowy niedowład dobra koniec narzekania najwazniejesze ze Natusia od 15 marca chodzi ![]() ![]() ii np. klockow do sortera nie wlozy, zreszta rzadka chce sie tym bawic ale kluczyk wlozyc do szafki i przekrecic to umie, jest szczuplutka nie ma jeszcze 10 kg 9,60 uciekam bo jest po 9 juz a ja w pizamie bez sniadania tylko Natasie zaraz nakramilam jak wstalam co by nie bylo tesknie za Wami, tutaj nawet nie mam z kim pogadac bebzol mam straszny, jakbym byla w ciazy raz myslalam ze jestem w ciazy, ale jednak nie i strasznie sie balam wiec chyba nie chce dziecka, choc bardzo bym chciala zeby nati miala rodzenstwo bo byloby Jej łatwiej, roadosniej w zyciu ale mysl o drugim dziecku mnie przeraza strasznie zdrówka dla Wszystkich dzieciaczkow naszych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#446 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() masakra!!! ale podziwiam determinację babć, mimo wszystko!!! ![]() Aga, co jest??? Nawijko, kciuki za mieszkanie!!! Zazdroszczę tak pozytywnie!!! ![]() Hope, kciukasy!!! Deli, Tobie również ![]() Sarah, buziak!!! ![]() Dziewczyny mam mega intensywny tydzień i nie wiem jak wyrobię ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#447 | |||
Zakorzenienie
|
Ehhh... szkoda gadać, wiem że to choroba, ale czasem już brak mi cierpliwości
![]() Cytat:
![]() Deli ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Zdrówka dla Natusi. A w Tż masz jakies wsparcie??
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#448 |
Zakorzenienie
|
Kija, rozwaliła mnie Twoja historia na łopatki
![]() ![]() ![]() Moja t. jest z tych normalnych;p nie przegrzewa, nie przesadza i nie daje rad, chyba że zapytam o coś.
![]() |
#449 |
Zakorzenienie
|
my byliśmy ostatnio na placu zabaw (po wizycie u bokeh) no i osłonięty od wiatru drzewami więc prawie że patelnia puściliśmy Pietraszka w bodziaku i koszulce na długi rękaw (było 20st jak nic, ja siedziałam w koronkowej bluzeczce i było mi mega ciepło) młody miał jeszcze tylko kapelutek od słońca ale taki niezakrywający uszu
![]() ![]() ![]()
#450 |
Zakorzenienie
|
Sarah kciuki za Sarę i za chrześniaka
![]() I ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:08.