![]() |
#421 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Dove - Wizażanki o pielęgnacji włosów
Cytat:
![]() ![]() Jednak jakby na to nie patrzeć - KWC jest dość istotnym dla wielu Polek zbiorem opinii i automatycznie pomaga w tworzeniu listy zakupów ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#422 |
Zakorzenienie
|
Ja używam zestawu do włosów farbowanych i zauważyłam, że przy spłukiwaniu włosów leci czysta woda a nie pomarańczowa jak dotąd (w tamtym tygodniu farbowałam na rudo). Ale testów ciąg dalszy
![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez Tyna7 Czas edycji: 2014-05-16 o 21:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#423 |
Zakorzenienie
|
bo Dove i wizaz powinni w regulaminie ujac cos w stylu ze opinie mozna uzyc dopiero po 2 tygodniach uzycia albo przynajmniej liczbe uzyc np 7 :P
A ja musze przynac ze po pierwszym uzyciu jestem zadowolona, czy zachwycona, to czas pokaze :P |
![]() ![]() |
![]() |
#424 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja to przede wszystkim jestem zadowolona z zapachu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#425 |
Raczkowanie
|
Właśnie jestem po uzyciu wszystkich trzech kosmetyków na raz i o dziwo nie przetłuściły i nie obciążyły mi włosów jak wcześniej sądziłam. Za to włosy ładnie mi lśnią
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#426 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- Cytat:
![]() |
#427 |
Zakorzenienie
|
ja mam wlosy do polowy plecow i naprawde z pienieniem jest super
![]() Mylam wlosy wczoraj wieczorem i po nocy nadal sa fajne i przyjemne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#428 |
Raczkowanie
|
ja chyba jestem najbardziej zadowolona z odżywki w sprayu, fajnie, że można jąużywać nawet na suche włosy. wtedy są takie delikatne i pachnące.
---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- wreszcie dobrze ustawiłam ![]()
#429 |
Przyczajenie
|
Ja mam zestaw do włosów zniszczonych i muszę przyznać ze zapach jest obłędny! Użyłam naraziw kosmetyków kilka razy ale narazie odczucia są świetne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#430 |
Przyczajenie
|
ja używam szamponu i maski na mokre włosy, po umyciu włosów samym szamponem były tak poplątane, że nawet palcami nie mogłam ich rozdzielić (co zdarzało mi się tylko przy używaniu najtańszych szamponów) i dopiero po użyciu maski udało się je okiełznać. odżywki w sprayu używam przy suszeniu włosów (taki mój codzienny rytuał
![]() ale po kilku użyciach całego zestawu zauważyłam, że moje falowane i puszące się włosy stały się bardziej gładkie i skręt fal jest pięknie podkreślony, już nie wyglądają jak kupa siana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#431 |
Raczkowanie
|
no i nie są takie puszyste po tej odżywce
![]()
#432 |
Be Strong. ☑️
|
użyłam dzisiaj w końcu tej maski z aktywatorem ciepła (zestaw Intensive repair - https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...hair-mask.html) i powiem szczerze że mnie nie zachwyciła.. szkoda że tylko 1 saszetka była do testowania bo do końca nie wiem czy wady jakie zauważyłam są skutkiem tej maski czy np niesprzyjającej wilgotnej pogody również
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
'Live a life you will remember. ◢◤ '.wiem co mam teraz robić. oddychać dalej. bo jutro znów wzejdzie słońce. kto wie co przyniesie przypływ.' Edytowane przez mon_soleil Czas edycji: 2014-05-17 o 11:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#433 |
Rozeznanie
|
Mnie po drugim użyciu strasznie włosy się przetłuściły. No i myślałam, że to od szamponu, ale wywnioskowałam droga dedukcji, że jak każdej koleżance się chwaliłam, że testuję Dave do włosów i kazałam dotykać jakie są miłe w dotyku, to przetłuściły się od ich dotyku a nie szamponu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#434 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Deszczowa pogoda wzmogła puszenie sie i mam teraz watę cukrową na głowie. Miałam nadzieje na mycie co drugi dzień, ale niestety - znowu muszę umyć, bo nie wyjdę nigdzie z taką szopką ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#435 | |
Be Strong. ☑️
|
Cytat:
![]() mnie na szczęście szampon sprawuje się super i z mycia co drugi dzień przeskoczyłam na co trzeci dzień ![]() ![]() ![]()
![]() |
#436 |
Raczkowanie
|
ja zauważyłam,że mam gładkie końcówki jak po prostowaniu a nie takie roztrzepane jak zawsze...
![]()
Sometimes you just have to accept that some people can only be in your heart, not in your life. _________________________ _ Au-pair in Ireland 11.09.14-10.12.14 ![]() Norway 27.04 - 31.05 ![]() London 1.01 - ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#437 |
Konto usunięte
|
Z Zestawu Repair najbardziej zadowolona jestem z tej odzywki w tubie.
szampon bez rewelacji,skład ma taki że aż strach. Ale mój brat go skończy. Maska z aktywatorem ciepła nie najgorsza, ale ktoś napisał, że niby ona 17zł kosztuje? Za saszetkę czy jakieś większe opakowanie? ---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- Na KWC w opisie tej maski z aktywatorem ciepła jest napisane : Produktu nie spłukujemy a na opakowaniu pisze że trzeba spłukać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#438 |
Raczkowanie
|
Ja zazwyczaj jak chcę kupić jakiś kosmetyk, którego jeszcze nie próbowałam to czytam opinię na wizażu. Ale jeśli część z tych recenzji nie jest rzetelna no to nie wiem czy warto im wierzyć.
|
![]() ![]() |
![]() |
#439 |
Be Strong. ☑️
|
[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;4649911 1]Z Zestawu Repair najbardziej zadowolona jestem z tej odzywki w tubie.
szampon bez rewelacji,skład ma taki że aż strach. Ale mój brat go skończy. Maska z aktywatorem ciepła nie najgorsza, ale ktoś napisał, że niby ona 17zł kosztuje? Za saszetkę czy jakieś większe opakowanie? ---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- Na KWC w opisie tej maski z aktywatorem ciepła jest napisane : Produktu nie spłukujemy a na opakowaniu pisze że trzeba spłukać ![]() ja też najbardziej lubię tą maskę w tubie ![]() ![]() a co z szamponem nie tak? jak dla mnie jest dobry, chociaż ja tam na składach się nie znam ![]() ja pisałam że tyle kosztuje, bo tyle było na KWC napisane.. chyba za saszetkę właśnie..
#440 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Jak zwykle ma silikony w składzie, który z reszta jest na pół butelki. Szampon nic specjalnego z włosami nie robi. Staram się używać 2 szamponów jednego oczyszczającego z prostym składem a drugiego łagodnego bez sls. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#441 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#442 |
Zakorzenienie
|
Ja musze przyznac ze wczoraj wieczorem mylam wlosy i dzisiaj nadal sa wieczorem baaardzo ok
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#443 |
Zakorzenienie
|
ja kiedys mylam dzien w dzien ale na szczescie to juz przeszlosc
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#444 |
Przyczajenie
|
Zadziałało i u mnie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() cieszę się, że jestem z Wami ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Ewelina18181818 Czas edycji: 2014-05-17 o 21:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#445 |
Wtajemniczenie
|
hej Dziewczyny!
Ale nam się wątek rozkręcił! przeczytałam tylko ostatnią stronę, bo nie jestem w stanie więcej ! ![]() Ja też czekam jakiś czas przed tym, aż umieszczę opinię na temat jakiegoś kosmetyku. nie mieści mi się w głowie, żeby skomentować produkt po jednym czy dwóch użyciach. W chwili obecnej testuję Dove szampon oraz odżywkę ekspresową z serii silk and sleek oraz odżywkę w sprayu z olejkami. Szampon jest ok, ale używam do drugiego mycia włosów, omijając raczej skórę głowy, gdyż strasznie wychodzi mi po nim łupież. plusem jest to, że włosy są miękkie, ładnie pachną. Dokładając do tego odżywkę, moja fryzurka jest bardziej ujarzmiona niż zazwyczaj. Minusem jest to, że muszę częściej myć włosy. zawsze myłam co 3,4 dni, teraz muszę co 2. Odżywka w sprayu przydaje się pomiędzy myciem włosów. Moje loczki po rozczesaniu tworzą puch na głowie, dlatego używam jej w celu zdyscyplinowania.. Nie mogę się jakoś zabrać za użycie tej maski z aktywatorem ciepła. Z tego co czytam, nie uważacie jej za rewelacyjną. mam nadzieję, że może moim włosom będzie służyła. Cena 17 zł jest trochę za wysoka. fajnie byłoby, gdyby kosztowała w granicach 7 czy 8 złotych. ps. też bym chciała taki banerek. jak go ustawić ? jest jakiś baner dla ambasadorek Dove ?
Edytowane przez malaDarunia Czas edycji: 2014-05-17 o 21:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#446 |
Przyczajenie
|
Ostatnio użyłam, 60 sekundową terapię Color Repair. Uzyłam trochę bo mam krótkie włosy,ale juz mogę powiedzieć, ze włosy po niej były lśniące, nie puszyły się, a kolor ożywiony . Zobaczymy co będzie po drugim razie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#447 |
Przyczajenie
|
Ja rozjaśniam włosy i szczerze mogę powiedzieć, że używając serii Color repair kolor się dłużej utrzymuje i nadaje blasku, polcam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#448 | |||
Be Strong. ☑️
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- [1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;4650212 1]17zł w życiu bym nie dała.....Chyba kogoś pogięło całkowicie. Jak zwykle ma silikony w składzie, który z reszta jest na pół butelki. Szampon nic specjalnego z włosami nie robi. Staram się używać 2 szamponów jednego oczyszczającego z prostym składem a drugiego łagodnego bez sls.[/QUOTE] też bym tyle nie zapłaciła ![]() ![]() ![]() a co do silikonów.. ja używam ziołowych szamponów na zmianę z tym Dove i jeden i drugi mi służy ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- ustawienia -> edytuj podpis -> [ dove] [/ dove] (bez spacji)
![]() |
#449 |
Zakorzenienie
|
mon_soleil Ty nie masz podpisu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#450 |
Be Strong. ☑️
|
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:00.