Pielêgnacja loków, loczków i fal, niech siê krêc±! :) Czê¶æ XXI - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > W³osy krêcone: pielêgnacja, fryzury, inspiracje

Notka

W³osy krêcone: pielêgnacja, fryzury, inspiracje Forum dla osób z krêconymi w³osami. Rozmawiamy o stylizacji i pielêgnacji loków. Wejd¼, podziel siê do¶wiadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2014-10-10, 11:21   #421
ShrinkingViolet
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 187
Dot.: Pielêgnacja loków, loczków i fal, niech siê krêc±! :) Czê¶æ XXI

Cytat:
Napisane przez sliweczka85 Poka¿ wiadomo¶æ
Mo¿e to g³upie dla was pytanie ale jak ju¿ kupiê ten olej to co potem? Nak³ada siê trochê na koñce po myciu? Czy nak³ada siê wiêcej przed myciem i sp³ukuje?
Nie ma g³upich pytañ.

Olej nak³adasz albo na koñce albo na ca³± d³ugo¶æ. Nalewasz na rêkê i jazda. Mo¿esz podzieliæ w³osy na partie ¿eby nic nie omin±æ. Dobrze by by³o, ¿eby posiedzia³ z 2-3 godziny. Ja akurat zostawiam na noc. Potem zmywasz szamponem/od¿ywk±. Je¿eli nak³adasz na koñcówki w ramach zabezpieczenia to robisz to po myciu i zostawiasz go. Uwa¿aj z ilo¶ci±, ³atwo przesadziæ.
ShrinkingViolet jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-10-10, 11:26   #422
JudytaKas
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 472

Cytat:
Napisane przez Klaudenc Poka¿ wiadomo¶æ
U mnie to ¶miesznie bo lec± k³êbki, zaraz pojawiaj± siê nowe i mocniejsze a te co uros³y z rok temu s± kompletnie przezroczyste i cienkie. Ciekawe tylko czemu dopiero teraz jak mi wypadaj± czujê pe³no nowych igie³ek, które s± grube i ciemne. Wcze¶niej tylko takie s³abiutkie by³y. Szczerze to nie wiedzia³am ¿e w³osy mog± urosn±æ cieñsze albo takie przezroczyste, szuka³am na necie ale nic nie znalaz³am.
dziwne i niestety pierwszy raz co¶ takiego s³yszê, ale to, ¿e teraz nowe rosn± grubsze to chyba dobry znak moje bejbiki to takie dzieciêce piórka
Cytat:
Mo¿e to g³upie dla was pytanie ale jak ju¿ kupiê ten olej to co potem? Nak³ada siê trochê na koñce po myciu? Czy nak³ada siê wiêcej przed myciem i sp³ukuje?
Metod olejowania masz mnóstwo. Mo¿esz nak³adaæ na ca³± d³ugo¶æ przed myciem na mokre w³osy albo na od¿ywke, mo¿esz po myciu na koñce ¿eby je zabezpieczyæ ale tu bym uwa¿a³a ¿eby¶ sobie przez³u¶ci³a w³osòw. Ja po myciu nakladam parê kropel oliwki ale moje w³osy trudno obci±¿yæ. Popatrz po blogach dziewczyn albo na pierwszej stronie w±tku, tam s± opisane sposoby.

"Spraw, aby ka¿dy dzieñ mia³
szansê staæ siê najpiêkniejszym
dniem twojego ¿ycia."

Edytowane przez JudytaKas
Czas edycji: 2014-10-10 o 11:27
JudytaKas jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-10-10, 11:29   #423
ShrinkingViolet
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez JudytaKas Poka¿ wiadomo¶æ
dziwne i niestety pierwszy raz co¶ takiego s³yszê, ale to, ¿e teraz nowe rosn± grubsze to chyba dobry znak moje bejbiki to takie dzieciêce piórka

Metod olejowania masz mnóstwo. Mo¿esz nak³adaæ na ca³± d³ugo¶æ przed myciem na mokre w³osy albo na od¿ywke, mo¿esz po myciu na koñce ¿eby je zabezpieczyæ ale tu bym uwa¿a³a ¿eby¶ sobie przez³u¶ci³a w³osòw. Ja po myciu nakladam parê kropel oliwki ale moje w³osy trudno obci±¿yæ. Popatrz po blogach dziewczyn albo na pierwszej stronie w±tku, tam s± opisane sposoby.
Podrzuce link mo¿e bo wiem, ¿e tu ³atwo siê zamotaæ :
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=404704
Stary 2014-10-10, 11:33   #424
201711281320
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 3 979

Dziêkujê wam Najpierw bêdê na córce testowaæ
201711281320 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-10-10, 11:48   #425
Curly81
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 805

Cytat:
ja nak³adam córce godzinê przed myciem wieczorem i po ca³osci leje dosyæ du¿o.Potem myjê dwa razy,¿eby dobrze zmyæ.Po umyciu jak ju¿ podesch³y i s± wilgotne wcieram w koñce i trochê po ca³osci lekko.Trzeba nabraæ wprawy,¿eby nie przesadziæ,zeby by³o rownomiernie bo moga potem wygl±daæ na t³uste dlatego na pocz±tek nie nak³adaj na g³owê tylko na koñce i od po³owy d³ugosci trochê,¿eby wyczuæ ile wystarczy..
Jak sobie olejujê to na ca³± noc.NA poduszkê k³adê rêcznik albo star± poszewkê i tak ¶piê a rano myjê,potem b/s dajê i na koniec d/s.
Dodam jeszcze,¿e córka ma b³yszcz±ce piêkne w³osy po tych zabiegach i nie pl±cz± siê jej tak jak na³o¿ê olej po umyciu.

W oczekiwaniu na kolejne szczê¶cie

Edytowane przez Curly81
Czas edycji: 2014-10-10 o 11:50
Curly81 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-10-10, 12:12   #426
Klaudenc
Moderator

Wiadomo¶ci: 3 203

Cytat:
Napisane przez JudytaKas Poka¿ wiadomo¶æ
ja widzia³am co¶ podobnego u mojej mamy która ma ³ysienie plackowate i jak potem odrastaj± to s± takie mega cienkie i bia³e w³osy. ale to jeszcze nie to. Moje s± zakoñczone szpicem, ci±gn± siê jak guma, ³atwo wychodz± i s± bardziej ¿ó³te.
No my¶lê, ¿e tak. Mi bejbiki rosn± takie same jak normalne w³osy raczej, je¶li wszystko chodzi jak nale¿y. Jak nie chodzi no to takie cienkie i s³abe.
Klaudenc jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-10-10, 12:22   #427
Curly81
Wtajemniczenie

Zapomnia³am napisaæ,¿e moje w³osy s± du¿e lepsze.Na noc by³ kokos,od¿ywka keratynowa kallos z dodatkiem ³y¿eczki keratyny hydrolizowanej.B/s ziaja z jojob± i po puklingu jeszcze nivea do loków.Na sam koniec serum z biovaxa jakie¶ nowe z olejem makadamia,dosta³am gratis.Jest bobma jak ja te ostatnie kiepskie tygodnie.Nie jest to jeszcze to co by³o ale siê cieszê jak g³upia bo wracaj± chyba do siebie.Jest puch ale co tam puch wa¿ne ,¿e s± loki.

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2014-10-10, 13:08   #428
ShrinkingViolet
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ShrinkingViolet Poka¿ wiadomo¶æ
Curly pisa³a o tym, ¿e znalaz³a z wiosny jakie¶ oleje - w³a¶nie ostatnio mia³am podobn± sytuacjê. Na ty³ach szafki z ¿arciem znalaz³am mas³o karite. Data wa¿no¶ci dawno minê³a (3 lata temu), mimo to mas³o nie wykazuje jakich¶ oznak popsucia. Zastanawiam siê - u¿yæ czy wywaliæ..
Dziewczyny, podbijam pytanie bo bardzo zale¿y mi na odpowiedzi.
Stary 2014-10-10, 13:20   #429
Wizazanka5000
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 246

Cytat:

Ja bym uzyla. Sama uzywam przeterminowanego oleju lnianego
Wizazanka5000 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-10-10, 13:24   #430
Curly81
Wtajemniczenie

Cytat:
a by³o otwierane?je¿eli nie smierdzi i nie zje³cza³o to chyba mo¿na.
Ja mam dwie butelki oleju sezamowego i z dyni,rok po temrminie i nie by³o jeszcze otwierane to na 100% zu¿yjê na w³osy.

---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ----------

Cytat:
Napisane przez Wizazanka5000 Poka¿ wiadomo¶æ
ja te¿ to co by³o do picia a jest po terminie to leci na w³osy nic sie u mnie nie marnuje.

Edytowane przez Curly81
Czas edycji: 2014-10-10 o 13:23
Stary 2014-10-10, 13:24   #431
JudytaKas
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wizazanka5000 Poka¿ wiadomo¶æ
Ja te¿

dniem twojego ¿ycia."
Stary 2014-10-10, 13:25   #432
ShrinkingViolet
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Curly81 Poka¿ wiadomo¶æ
a by³o otwierane?je¿eli nie smierdzi i nie zje³cza³o to chyba mo¿na.
Ja mam dwie butelki oleju sezamowego i z dyni,rok po temrminie i nie by³o jeszcze otwierane to na 100% zu¿yjê na w³osy.
By³o otwierane ale zupe³nie nic siê nie zmieni³o - ani zapach, ani konsystencja czy kolor. Szkoda mi wyrzuciæ. Chyba u¿yje za tydzieñ, mam nadzieje, ¿e w³osy mi nie wylec±. Znalaz³am jeszcze prawie pe³ne opakowanie sproszkowanych zió³ ale tu my¶lê, ¿e data wa¿no¶ci ma mniejsze znaczenie bo w koñcu to ju¿ wysuszone.
Stary 2014-10-10, 13:30   #433
Curly81
Wtajemniczenie

Cytat:
By³o otwierane ale zupe³nie nic siê nie zmieni³o - ani zapach, ani konsystencja czy kolor. Szkoda mi wyrzuciæ. Chyba u¿yje za tydzieñ, mam nadzieje, ¿e w³osy mi nie wylec±. Znalaz³am jeszcze prawie pe³ne opakowanie sproszkowanych zió³ ale tu my¶lê, ¿e data wa¿no¶ci ma mniejsze znaczenie bo w koñcu to ju¿ wysuszone.
jak nie zmieni³o koloru i konsystencji to u¿ywaj..
zio³a i wszelkie suszone produkty mog± byæ d³u¿ej przechowywane.Zawsze na takich produktach jest data ,,najlepiej spo¿yæ do'' a nie,, nale¿y spo¿yæ do''..jak jest napisane nale¿y spozyæ do to raczej raki produkt do jedzenie nie nadajê siê ale m±ka,makarony,przyprawy czy inne prod. suche mog± d³u¿ej lezeæ i mo¿na je spo¿ywaæ.

Stary 2014-10-10, 13:30   #434
JudytaKas
Zakorzenienie

Cytat:
Je¶æ tego nie bêdziesz, na skórê g³owy nak³adaæ te¿ nie, wiêc w³oski prze¿yj±

W niedzielê mam chrzciny (bêdê chrzestn±) mam czas dzi¶ i jutro ¿eby odpowiednio nawil¿yæ w³osiska bo bêdê straszyæ siankiem stercz±cym na wszystkie strony strasznie s± lekkie, wiêc muszê siê postaraæ te¿ o odpowiednie doci±¿enie ehhh

dniem twojego ¿ycia."
Stary 2014-10-10, 13:38   #435
ShrinkingViolet
Zadomowienie

Dziêkujê Wam bardzo dziewczyny. W ogóle dobrze, ¿e to znalaz³am bo ju¿ zapomnia³am, ¿e moje w³osy lubi± mas³o karite. I o zio³ach w proszku typu amla czy eclipta te¿ zapomnia³am. To by³y pocz±tki mojego w³osomaniactwa 5-6 lat wstecz.
Stary 2014-10-10, 14:27   #436
201605161428
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 5 219

Ja sobie w³a¶nie siedzê z naolejowanym kucykiem Dawno nie dostawa³y oleju, a po ¶ciêciu s± tak cudowne, grube, b³yszcz±ce, no normalnie jakby mi kto¶ w³osy podmieni³ Wiêc teraz jest akcja pt.: zrobiæ wszystko, aby takie zosta³y. Mog± nawet byæ dalej krótkie, byle w takiej kondycji
201605161428 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-10-10, 14:37   #437
ShrinkingViolet
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez TheUnlike Poka¿ wiadomo¶æ
Ja sobie w³a¶nie siedzê z naolejowanym kucykiem Dawno nie dostawa³y oleju, a po ¶ciêciu s± tak cudowne, grube, b³yszcz±ce, no normalnie jakby mi kto¶ w³osy podmieni³ Wiêc teraz jest akcja pt.: zrobiæ wszystko, aby takie zosta³y. Mog± nawet byæ dalej krótkie, byle w takiej kondycji
Fajnie s³yszeæ. Ja dzi¶ olejowa³am (awokado) ale moje w³osy siê chyba odzwyczai³y od olejów. Musze jakie¶ nowe zamówiæ bo ostatnio nawet po sprawdzonym migdale mia³am jakie¶ niefajne te w³osy,
Stary 2014-10-10, 14:52   #438
Cukiiereczek
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 401

Dziewczynki czy pomog³aby mi która¶ z analiz± sk³adu maski? Tak, wiem ¿e jest do tego oddzielny w±tek, ale wchodzi³am tam kilka razy i tak jakby tamten w±tek podupad³.. Zastanawiam siê czy jest to maska emolietenowa- posiada alkohol t³uszczowy i olej arganowy, ale ma te¿ w skladzie hydrolizowan± keratynê wiêc jest emolietenowo- proteinowa?
Z pewno¶ci± palnê³am tu ju¿ jak±¶ g³upotê i to mo¿liwe ¿e nie jedn±, ale proszê o pomoc i wyrozumia³o¶æ I tak ogólnie co s±dzicie o sk³adzie tej maski? Warto¶ciowa czy pe³na ¶mieciuchów ? Zdjêcie sk³adu w za³±czniku.

U mnie te¿ ostatnio trochê jesienno-w³osowego kryzysu. Nie mam czasu ich rano reanimowaæ, najczê¶ciej koñcz± zwi±zane w warkocz, albo koczka. Ostatnio ma³y postêp- zaczê³am bardziej regularnie olejowaæ. Oczywi¶cie do³±czam do dziewczyn olejuj±cych przeterminowanym lnianym. Mojemu data wa¿no¶ci "stuknê³a" w lipcu.

sliweczka85 ja równie¿ radzê uwa¿aæ na olejowanie koñcówek, nale¿y to robiæ bardzo uwa¿nie. Tydzieñ temu olejowa³am na od¿ywkê b/s po³±czon± z olejem, a ¿e robi³am to bardzo szybko to po wyschniêciu, skoñczy³y w warkoczu, bo pierwsze pasmo tu¿ przy uchu by³o troszeczkê t³uste.

TheUnlike dawa³a¶ gdzie¶ zdjêcie po ¶ciêciu? Je¶li nie to pochwal siê, a je¶li dawa³a¶ to przepraszam, mo¿e przegapi³am

IMAG1523.jpg

Cukiiereczek jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-10-10, 14:58   #439
201605161428
Konto usuniête

Cytat:
TheUnlike dawa³a¶ gdzie¶ zdjêcie po ¶ciêciu? Je¶li nie to pochwal siê, a je¶li dawa³a¶ to przepraszam, mo¿e przegapi³am
Nie dawa³am, bo po ¶ciêciu je g³ownie prostuje na szczotce. Ale dzisiaj je chyba zostawiê skrêcone, to wrzucê fotkê

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2014-10-10, 15:11   #440
Klaudenc
Moderator

Cytat:
Napisane przez Cukiiereczek Poka¿ wiadomo¶æ
O, Bydgoszcz, mieszka³am tam w Polsce ^^
Sk³ad bardzo ³adny, ma humektant, emolienty i proteiny, czyli wszystko w jednym. Warto

TheUnlike - proste te¿ poka¿ kiedy¶, jestem ciekawa jak wygl±daj±

Edytowane przez Klaudenc
Czas edycji: 2014-10-10 o 15:16
Stary 2014-10-10, 15:13   #441
jakisnick
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 124

By³am dzisiaj w Naturze i kupi³am polecany tu szampon Dulgon dla dzieci Ma benzyl alkohol w sk³adzie, ale dosyæ daleko, wiêc nie powinien zaszkodziæ. Meldujê, ¿e w Naturze jest promocja na maskê NaturVital aloesow± - 16 z³ bez grosza.
Za¶ w Tesco widzia³am od¿ywkê Gliss Kur tê ¿ó³t± ze starym jak i nowym sk³adem.
jakisnick jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-10-10, 17:00   #442
Klaudenc
Moderator

Je¶li u¿ywacie sezamka i nikt nie mo¿e wytrzymaæ smrodku polecam dokupiæ olejek z miêty i wmasowaæ parê kropli we w³osy podczas olejowania. Pachnie jak lody czekoladowo-miêtowe które uwielbiam ;D
Ostatni tydzieñ olejowa³am tylko winogronowym i w³osy mam bardzo suche, a tydzieñ wcze¶niej tym i sezamem na przemian i by³y ³adne. Wiêc dam sezamowi jeszcze szansê.
Stary 2014-10-10, 17:04   #443
ewcia1807
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 11 587

Cytat:
O! I to jest super podej¶cie!

28-...-36-37-38-39-40-41-42-43-44-45-46 -47-48-49-50 ... 60

Zapraszam na mojego kosmetycznego bloga: www.kosmetyczny-raj.blogspot.com
ewcia1807 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-10-10, 17:22   #444
201605161428
Konto usuniête

Tadam. Na zdjeciu wysuszone przez flesz :/
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg 1412958064135.jpg (80,0 KB, 41 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg 1412958089086.jpg (76,7 KB, 37 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg 1412958106635.jpg (44,1 KB, 40 za³adowañ)
Stary 2014-10-10, 20:15   #445
Cukiiereczek
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 401

Cytat:
Napisane przez Klaudenc Poka¿ wiadomo¶æ
O, Bydgoszcz, mieszka³am tam w Polsce ^^
Sk³ad bardzo ³adny, ma humektant, emolienty i proteiny, czyli wszystko w jednym. Warto
Dziêkujê za pomoc, a maskê mam ju¿ od pewnego czasu, kupi³a j± mama, super ze sk³adem trafi³a!

Cytat:
Wygl±daj± ¶wietnie! Widaæ, ¿e s± bardzo zadbane, nawil¿one i od¿ywione. I ja tam nigdzie nawet wysuszenia przez flesz nie widzê! Ju¿ s± piêkne, a co to bêdzie jak jeszcze podrosn±

_____

Olejowa³a która¶ z was oliwk± bambino dla dzieci? Widzia³am u Anwen, ¿e j± poleca³a w notce o tanim olejowaniu. Ciekawe czy nada³aby siê dla wysokoporów, czy by nie spuszy³a, hmmmm ...

Edytowane przez Cukiiereczek
Czas edycji: 2014-10-10 o 20:26
Cukiiereczek jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-10-10, 20:33   #446
jakisnick
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 124

Cukiiereczek, ja u¿ywa³am Bambino do olejowania i by³am zadowolona Ma w sk³adzie chyba parafinê, która mo¿e nie ka¿demu podpasowaæ.
jakisnick jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-10-10, 20:36   #447
ShrinkingViolet
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jakisnick Poka¿ wiadomo¶æ
By³am dzisiaj w Naturze i kupi³am polecany tu szampon Dulgon dla dzieci Ma benzyl alkohol w sk³adzie, ale dosyæ daleko, wiêc nie powinien zaszkodziæ. Meldujê, ¿e w Naturze jest promocja na maskê NaturVital aloesow± - 16 z³ bez grosza.
Za¶ w Tesco widzia³am od¿ywkê Gliss Kur tê ¿ó³t± ze starym jak i nowym sk³adem.
Szkoda, ¿e t± NaturVita tak ciê¿ko dostaæ.. Widzia³am j± tylko w Naturze, a jak Natury nie ma w mie¶cie to chyba jej nie dostane, nie?

Cytat:
Mam takie same podej¶cie. Wiem, ¿e to nie moja sprawa ale nie cierpie zapuszczania na si³ê byle by by³y d³ugie kiedy na kilometr widaæ, ¿e 20 cm jest do ¶ciêcia bo zrobi³a siê taka mito³a.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-10-10, 20:57   #448
Klaudenc
Moderator

Ja sama zdecydowa³am siê w maju objechaæ w³osy na krótko i mimo ¿e wygl±daj± kiepsko to jednak nie zostaj± niszczone a¿ tak i wygl±daj± o wiele estetyczniej. Jeszcze mam swój kolor, henny trochê tylko zosta³o na koñcach i jak pomy¶lê ¿e bêdzie lepiej i ¿e odrosn± mi czarne loczki za jaki¶ czas to my¶lê, ¿e by³a to dobra decyzja
chocia¿ chcia³abym boba ju¿ mieæ, podoba mi siê ta fryzura
Stary 2014-10-10, 21:22   #449
krolewna_smieszka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 9 866

Cytat:
Napisane przez Curly81 Poka¿ wiadomo¶æ
Ja od zawsze dba³am o w³osy i lubi³am siê bawiæ w ró¿ne maski i od¿ywki ,uk³adaæ,krêciæ na papiloty jak nie mia³am jeszcze loków tylko fale a z czasem zrobi³y mi takiego psikusa i same zaczê³y siê krêciæ na potêgê.Ktorego¶ dnia po nauce g³ow± w dó³ do jakiego¶ egzaminu z mokr± g³ow± odkry³am ,¿e mam mega loki!A cóz by³o za zdziwienie.Wystarczy³o nie rozczesywaæ ich po umyciu,na³o¿yæ b/s i siedzieæ g³owa w dó³.Wszyscy mnie zaczepiali potem gdzie robi³am trwa³± bo nikt nie wierzy³,¿e to moje w³asne niczym nie podrasowane loki.Ale by³ czad.Wtedy mia³am sprê¿yny jak ta lala.Rodzony brat nie wierzy³ mi,¿e nie krêci³am i to przez bardzo d³ugi czas.
U mnie podobnie. Ja przesta³am rozczesywaæ dopiero, gdy pozna³am T¯a, a on siê zachwyca³ moimi lokami (loki "robi³am" tylko na specjalne okazje, a na co dzieñ mia³am rozczesane i na si³ê wyg³adzone - siañsko chocia¿ nie prostowane). Potem pozna³am krêcon± dziewczynê, która codziennie mia³a piêkne loki i mi powiedzia³a, ¿e w ogóle ich nie czesze, tylko lekko przeje¿d¿a przez nie palcami w czasie mycia no i tak wpad³am w lokomaniê. A im wiêcej dawa³am w³osom wolno¶ci, tym bardziej siê krêci³y - a¿ dosz³y do takiego stanu jak dzi¶.

Cytat:
Faktycznie, wygl±daj± bardzo dobrze. I bardzo ³adny kolorek.
krolewna_smieszka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-10-11, 09:23   #450
Klaudenc
Moderator

Nie ogarniam mê¿czyzn... pod prysznicem stoi aik, ¿el do mycia ten sam ca³y czas i szampon t¿ta. A on mi siê dzi¶ aikiem umy³ xD No nie mogê niczego pod prysznicem zostawiæ, jak z dzieckiem ma³ym.
Spa³am z tym sezamem, idê myju i pacnê t± now± z cien humektantow± bo tak to jej trochê na noc w skalp wsmarowywa³am. Ciekawe jaki bêdzie efekt
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum W³osy krêcone: pielêgnacja, fryzury, inspiracje

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2015-04-13 18:22:26

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:47.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.