Pielêgnacja loków, loczków i fal, niech siê krêc±! :) Czê¶æ XXI - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > W³osy krêcone: pielêgnacja, fryzury, inspiracje

Notka

W³osy krêcone: pielêgnacja, fryzury, inspiracje Forum dla osób z krêconymi w³osami. Rozmawiamy o stylizacji i pielêgnacji loków. Wejd¼, podziel siê do¶wiadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2014-10-09, 15:59   #391
magda1706
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 27 465
GG do magda1706
Dot.: Pielêgnacja loków, loczków i fal, niech siê krêc±! :) Czê¶æ XXI

Cytat:
Napisane przez martaakow Poka¿ wiadomo¶æ
Nie wiem, jaka u Ciebie przyczyna tego, ale mnie na swêdzenie bardziej pomaga³ SLS. A Babydream ogólnie jest trochê dziwnym szamponem, mo¿e spróbuj innym delikatnym, np. Hippem.
Jak myjê tym a tym to nie ma w sumie ¿adnej ró¿nicy

Cytat:
Napisane przez Nieszka__ Poka¿ wiadomo¶æ
Ja mia³am takie objawy gdy u¿y³am maski John Frieda, która podra¿ni³a mi skórê g³owy. Swêdzia³o, pojedyncze w³osy raz po raz spada³y w dó³, poza tym w tamtym okresie mia³am jaki¶ nadmierny ³ojotok Wszystko siê skumulowa³o... Pobieg³am do apteki, zakupi³am szampon do w³osów t³ustych Fitomed i pomog³o Od razu ulga ;D

Dok³adnie. Niby tak zachwalany a okaza³o siê, ¿e BD ma wysokie ph, co z czasem mo¿e potêgowaæ swêdzenie skóry g³owy w³a¶nie, zmianê odczynu ogólnie... Sama z niego zrezygnowa³am, chcia³am siê przestawiæ na Hipp, ale nie mogê go dostaæ w ¿adnym Rossmannie ...
Mi to siê zaczê³o jaki¶ czas temu, ale pojawia³o siê i znika³o. A teraz jest mega nasilone od 2 tyg. W³osy mi siê okropnie przet³uszczaj± co dla mnie jest a¿ dziwne.

Ja wiem ¿e BD ma nie fajne opinie, ale by³ tañszy ni¿ Hipp
Chyba musze pój¶æ zainwestowaæ w H&S bo on mi zawsze pomaga³.

Cytat:
Napisane przez dangerouslionessx3 Poka¿ wiadomo¶æ
¦cinam koñcówki co dwa/trzy miesi±ce tak oko³o 1 cm ale ca³y czas w³osy s± tej samej d³ugo¶ci i to ju¿ ci±gnie siê od czterech lat. Bardzo rzadko je prostuje a suszarki u¿ywam raz na ruski rok. Zniszczone s±, owszem ale tylko koñcówki. kto¶ da jak±¶ poradê?
¦ci±æ na raz do ramion - pó¼niej po prostu zabezpieczaæ koñcówki i patrzeæ jak rosn± piêkne i nie rozdwajaj±ce siê Innej metody nie ma
magda1706 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-10-09, 16:55   #392
Klaudenc
Moderator

Wiadomo¶ci: 3 203

Cytat:
Napisane przez Doe Poka¿ wiadomo¶æ
Klaudenc, czy u Ciebie w Lidlu s± ¿ele do w³osów Cien?
Nie, nie ma s± tylko pielêgnacyjne od¿ywki i szampony. Co tydzieñ w lidlu jestem i nigdy go nie ma. Mam jeden ¿el z wilko ale teraz nie u¿ywam chocia¿ fajny jest
Klaudenc jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-10-09, 17:38   #393
sandra1515
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 889

Niech mi kto¶ powie co siê sta³o albo co z tym zrobiæ
Od maja zajê³am siê w³osomaniactwem olejujê w³osy przed ka¿dym myciem, przesz³am na bardziej naturalne sk³adniki konkretnie kosmetyki rosyjskie wszystko ³adnie piêknie w³osy wygl±da³y jak z ok³adki dodam, ¿e s± krêcone a od kilku dni mam na g³owie takie co¶ jak na zdjêciu poni¿ej ostatni raz farbowa³am w³osy farb± fryzjersk± z Joanny jakie¶ 6 tygodni temu po czym zaczê³y strasznie wypadaæ od dermatologa dosta³am tabletki biotynê i szampon dermena na wypadanie czy mo¿liwe jest, ¿e to jego wina bo czyta³am, ¿e mo¿e przesuszaæ. Co ja mam z tym zrobiæ ???

¯eby nie by³o, ¿e dramatyzujê po rozczesaniu tak w³a¶nie w tym momencie wygl±dam takie suche s± ogólnie a po rozczesaniu taka napuszona szopa, a¿ parskaj± ¶miechem na mój widok
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg suchelce.jpg (10,6 KB, 16 za³adowañ)
sandra1515 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-10-09, 18:18   #394
Doe
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 820

Cytat:
Napisane przez sandra1515 Poka¿ wiadomo¶æ
¯eby nie by³o, ¿e dramatyzujê po rozczesaniu tak w³a¶nie w tym momencie wygl±dam takie suche s± ogólnie a po rozczesaniu taka napuszona szopa, a¿ parskaj± ¶miechem na mój widok
- Ale krêconych w³osów ogólnie to siê nie rozczesuje... wiêkszo¶æ z nas ma takie mniej wiêcej w³osy po rozczesaniu

Klaudenc, dziêki, szkoda . A jaki to ¿el? Szukam jakiego¶ tymczasowego zastêpstwa dla mro¿±cej joa¶ki...

Edytowane przez Doe
Czas edycji: 2014-10-09 o 18:25
Doe jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-10-09, 18:20   #395
8f44be8657be3d2a3733d9c7d3db3d2234bdc5f1_65838332e9b82
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 9 207

Który to by³ dobry ¿el z lidla albo Rossa bez alkoholu?
Mam tylko Joanne mro¿±c±. U¿ywa³am wcze¶niej Artiste z Natury, ale by³am w dwóch naturach i nie znalaz³am.
8f44be8657be3d2a3733d9c7d3db3d2234bdc5f1_65838332e9b82 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-10-09, 18:26   #396
Klaudenc
Moderator

Cytat:
Napisane przez Doe Poka¿ wiadomo¶æ
- Ale krêconych w³osów ogólnie to siê nie rozczesuje... wiêkszo¶æ z nas ma takie mniej wiêcej w³osy po rozczesaniu

[B]Klaudenc/B], dziêki, szkoda . A jaki to ¿el? Szukam jakiego¶ tymczasowego zastêpstwa dla mro¿±cej joa¶ki...
w wilko s± tylko cztery:dwa w s³oikach i dwa w tubkach to we¼ jeden z tych w tubce. tak wygl±daj±:
http://thumbs2.ebaystatic.com/d/l225...7tHySHL3ew.jpg
i jest na nim napisane wilko, nie jaki¶ loreal itd i kosztuje 80 pensów oko³o, sklep te¿ siê tak nazywa
Stary 2014-10-09, 18:50   #397
Doe
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Klaudenc Poka¿ wiadomo¶æ
w wilko s± tylko cztery:dwa w s³oikach i dwa w tubkach to we¼ jeden z tych w tubce. tak wygl±daj±:
http://thumbs2.ebaystatic.com/d/l225...7tHySHL3ew.jpg
i jest na nim napisane wilko, nie jaki¶ loreal itd i kosztuje 80 pensów oko³o, sklep te¿ siê tak nazywa
- Wiem, wiem o jaki sklep chodzi Dziêki.
Stary 2014-10-09, 19:11   #398
201711281320
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 3 979

Cytat:
Napisane przez martaakow Poka¿ wiadomo¶æ
Napisz, jakie to od¿ywki, mo¿e po prostu s± kiepskie i dlatego nie pomagaj±. Bo nic szczególnego poza nak³adaniem odpowiednich od¿ywek mi nie przychodzi do g³owy.
Cytat:
Napisane przez Curly81 Poka¿ wiadomo¶æ
Ja te¿ my¶lê,¿e g³ownie od¿ywki ale i nak³adanie olejku we w³osy po umyciu.Moja córka nie ma co prawda loków ale bardzo siê jej pl±cz± bo ma d³ugie w³osy do pupy..Raz w tygodniu nak³adam jej tresciw± maskê na w³osy do sp³ukiwania i po kazdym myciu nak³adam trochê olejku od po³owy d³ugosci mniej wiecej..Pomaga,w³osy lepiej siê rozczesuj± i nie ma ko³tunów jakie wczesniej by³y.Olejku nie mo¿e byæ za du¿o i musi byæ na³o¿ony rownomiernie bo inaczej wlosy wygl±daj± na t³uste.
Dziêki. Od¿ywkê do sp³ukiwania ma Syoss sylicon free, a bez sp³ukiwania Ziaja albo spray z Isany. Niewiele pomagaj±. A o jakim olejku mówi³a¶ Curly?
201711281320 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-10-09, 19:16   #399
syklamen
Zakorzenienie

Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzie¶ na Latarnianym Pustkowiu...:)
Wiadomo¶ci: 6 518

Hej dziewczyny
Sorry, ¿e do Was ostatnio nie wpadam, ale mia³am sporo zajêæ i na dodatek mam ju¿ do¶æ swoich w³osów.
Ostatnio maj± naprawdê z³y okres, za³ama³am siê, bo w ogóle nie widaæ, ¿eby by³y jakie¶ efekty wzmo¿onej pielêgnacji. Moje w³osy faluj± jak chc±, we wszystkie strony i znowu siê niemi³osiernie pusz±. Nie mam do nich si³y i ci±gle chodzê w kucyku, albo w koczku, bo mi wstyd w rozpuszczonych do ludzi wyj¶æ.
Raz je wyprostowa³am, to wygl±da³y fajniej i naprawdê zdrowiej ni¿ kiedy¶, ale wiadomo, ¿e to rozwi±zanie od ¶wiêta. No za³amujê siê powoli, dorad¼cie co¶, bo w ogóle nie widaæ ¿adnych efektów, cokolwiek bym nie robi³a. Jeszcze przed ¶ciêciem mia³am fajne falki po koczku ¶limaczku, teraz po takim koczku w³osy okropnie mi siê odkszta³caj±, s± przypla¶niête do g³owy i dziwnie pokrêcone.
Stary 2014-10-09, 19:38   #400
Curly81
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 805

Cytat:
Napisane przez sliweczka85 Poka¿ wiadomo¶æ
Dziêki. Od¿ywkê do sp³ukiwania ma Syoss sylicon free, a bez sp³ukiwania Ziaja albo spray z Isany. Niewiele pomagaj±. A o jakim olejku mówi³a¶ Curly?
np.olejek ze s³odkich migda³ów wmasowaæ w koñcówki na wilgotne w³osy po umyciu i trochê po ca³o¶ci d³ugo¶ci ale nie na samej g³owie bo mog± sprawiac wra¿enie przet³uszczaj±cych siê...

W oczekiwaniu na kolejne szczê¶cie
Curly81 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-10-09, 19:44   #401
201711281320
Konto usuniête

Cytat:
Napisane przez Curly81 Poka¿ wiadomo¶æ
np.olejek ze s³odkich migda³ów wmasowaæ w koñcówki na wilgotne w³osy po umyciu i trochê po ca³o¶ci d³ugo¶ci ale nie na samej g³owie bo mog± sprawiac wra¿enie przet³uszczaj±cych siê...
Gdzie siê takie cuda kupuje? W Rossmanie jest?
Stary 2014-10-09, 19:56   #402
ShrinkingViolet
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 187

Cytat:
Czyste oleje mo¿esz kupiæ przez internet (strony zrób sobie krem lub mazid³a) lub w zielarskich/sklepach ze zdrow± ¿ywno¶ci±. Je¿eli chodzi o migda³owy olej to w Rossmanie mo¿esz kupiæ olejek niby nie do w³osów z przeznaczenia ale wiele osób go chwali:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...cji-ciala.html
ShrinkingViolet jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-10-09, 20:14   #403
201711281320
Konto usuniête

Cytat:
Napisane przez ShrinkingViolet Poka¿ wiadomo¶æ
Czyste oleje mo¿esz kupiæ przez internet (strony zrób sobie krem lub mazid³a) lub w zielarskich/sklepach ze zdrow± ¿ywno¶ci±. Je¿eli chodzi o migda³owy olej to w Rossmanie mo¿esz kupiæ olejek niby nie do w³osów z przeznaczenia ale wiele osób go chwali:
Olejek do cia³a zastosowaæ do w³osów! Na to bym nie wpad³a
Dziêki
Stary 2014-10-09, 20:49   #404
ShrinkingViolet
Zadomowienie

Cytat:
Olejek do cia³a zastosowaæ do w³osów! Na to bym nie wpad³a
Dziêki
Wa¿ny sk³ad. Z takich ciekawych pomys³ów to du¿o osób stosuje oleje "kuchenne" (np. sezamowy, rzepakowy ) do w³osów i wychodzi du¿o taniej. Albo jest ¿el do higieny intymnej w Rossmanie (p³yn Facelle), który kosztuje grosze i ¶wietnie myje w³osy i twarz.
Stary 2014-10-09, 20:51   #405
Curly81
Wtajemniczenie

Cytat:
ja kupujê w sklepach internetowych typu zrób sobie krem albo zielarskich.

Cytat:
o w³a¶nie co¶ takiego mo¿esz kupiæ,fajny ma sk³ad.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-10-09, 21:05   #406
201711281320
Konto usuniête

Cytat:
Wa¿ny sk³ad. Z takich ciekawych pomys³ów to du¿o osób stosuje oleje "kuchenne" (np. sezamowy, rzepakowy ) do w³osów i wychodzi du¿o taniej. Albo jest ¿el do higieny intymnej w Rossmanie (p³yn Facelle), który kosztuje grosze i ¶wietnie myje w³osy i twarz.
Spryciule
Stary 2014-10-09, 21:05   #407
Klaudenc
Moderator

My¶lê nad jedn± rzecz± i.. czy jest sens stosowaæ ampu³ki i olej rycynowy który i tak mi wysusza w³osy przez co lec± jeszcze bardziej, gdy mój organizm jeszcze nie wróci³ na normalne tory? Mi siê to bez sensu wydaje, niewa¿ne co z nimi robiê i tak lec± i s± suche mocno. Mo¿e lepiej poczekaæ a¿ siê wszystko unormuje i zdrowie przestanie nawalaæ i dopiero wtedy zewnêtrznie dzia³aæ?
A¿ siê ¼le czuje gdy widzê jak moje cia³o os³ab³o, mam ma³ego do³ka dzisiaj.
Stary 2014-10-09, 21:36   #408
jakisnick
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 124

Sliweczka85, olej ze s³odkich migda³ów akurat chyba mo¿na kupiæ w aptece i to ca³kiem niedrogo Na pewno w aptece DOZ.

Edytowane przez jakisnick
Czas edycji: 2014-10-09 o 21:37
jakisnick jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-10-09, 23:33   #409
krolewna_smieszka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 9 866

Chyba siê polubimy z tym ¿elem. Efekt znacznie lepszy ni¿ ostatnio po ¿elu Joanny. Tylko co¶ nie umiem tym dyfuzorem, który mam, podnie¶æ w³osów przy skalpie. Ju¿ nawet suszê w³osy g³ow± do do³u i nic. xD Na zdjêciu jeszcze lekko wilgotne. I dzi¶ bez olejku, ale chyba i tak odrobinê bêdê dawaæ po odgnieceniu.
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg 9pazdziernika2014.jpg (28,0 KB, 29 za³adowañ)
krolewna_smieszka jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-10-10, 09:00   #410
Joanku
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 159

Sliweczka, Ty posiedz z nami d³u¿ej to jeszcze nie raz sie zdziwisz co mo¿na na w³osy po³o¿yæ. XD

Wracam dzi¶ do pl,z zeli kupilam syosa i joanne proffesional, mro¿±cej znale¼æ nie mogê. Sk³ady nienajgorsze.
Klaudenc, tego wilko tez spróbujê, bo wygl±da ciekawie.
Joanku jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-10-10, 09:20   #411
201711281320
Konto usuniête

Cytat:
Napisane przez Joanku Poka¿ wiadomo¶æ
Sliweczka, Ty posiedz z nami d³u¿ej to jeszcze nie raz sie zdziwisz co mo¿na na w³osy po³o¿yæ. XD
Hihi, no nie w±tpiê
W ¿yciu by mi nie przysz³o do g³owy, ¿e mo¿na w³osy czy twarz umyæ ¿elem do higieny intymnej
Przyznam szczerze, ¿e nigdy jakiej¶ specjalnej uwagi w³osom nie po¶wiêca³am i na sk³ady kosmetyków te¿ nie patrzy³am
Ja tez mam krêcone w³osy ale chyba jestem za leniwa na robienie mazide³ czy chocia¿by na od¿ywki do sp³ukiwania...Stosujê tylko szampony z od¿ywk±, po myciu od¿ywkê bez sp³ukiwania, trochê pianki, suszenie dyfuzorem z ³bem przy ziemi i jest OK Znaczy dla mnie OK, bo pewnie dla co po niektórych wygl±dam jakby mnie pr±d pierdykn±³
Stary 2014-10-10, 09:41   #412
201605161428
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 5 219

Ja ostatnio olejuje oliw± z oliwek i s± zadowolone z ¿ycia
201605161428 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-10-10, 10:00   #413
Curly81
Wtajemniczenie

Cytat:
Hihi, no nie w±tpiê
W ¿yciu by mi nie przysz³o do g³owy, ¿e mo¿na w³osy czy twarz umyæ ¿elem do higieny intymnej
Przyznam szczerze, ¿e nigdy jakiej¶ specjalnej uwagi w³osom nie po¶wiêca³am i na sk³ady kosmetyków te¿ nie patrzy³am
Ja tez mam krêcone w³osy ale chyba jestem za leniwa na robienie mazide³ czy chocia¿by na od¿ywki do sp³ukiwania...Stosujê tylko szampony z od¿ywk±, po myciu od¿ywkê bez sp³ukiwania, trochê pianki, suszenie dyfuzorem z ³bem przy ziemi i jest OK Znaczy dla mnie OK, bo pewnie dla co po niektórych wygl±dam jakby mnie pr±d pierdykn±³
i to najwa¿niejsze

Ja od zawsze dba³am o w³osy i lubi³am siê bawiæ w ró¿ne maski i od¿ywki ,uk³adaæ,krêciæ na papiloty jak nie mia³am jeszcze loków tylko fale a z czasem zrobi³y mi takiego psikusa i same zaczê³y siê krêciæ na potêgê.Ktorego¶ dnia po nauce g³ow± w dó³ do jakiego¶ egzaminu z mokr± g³ow± odkry³am ,¿e mam mega loki!A cóz by³o za zdziwienie.Wystarczy³o nie rozczesywaæ ich po umyciu,na³o¿yæ b/s i siedzieæ g³owa w dó³.Wszyscy mnie zaczepiali potem gdzie robi³am trwa³± bo nikt nie wierzy³,¿e to moje w³asne niczym nie podrasowane loki.Ale by³ czad.Wtedy mia³am sprê¿yny jak ta lala.Rodzony brat nie wierzy³ mi,¿e nie krêci³am i to przez bardzo d³ugi czas.

---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ----------

Zapêdzi³am siê z kupowaniem olei i mam zapas na najbli¿sze dwa lata,chyba zacznê siê w tym k±paæ.Zaczê³±m sprz±tac w szafce w kuchni i okaza³o siê,¿e mam jeszcze kilka butelek zapomnianych z wiosny.

Edytowane przez Curly81
Czas edycji: 2014-10-10 o 10:02
Stary 2014-10-10, 10:16   #414
JudytaKas
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 472

Cytat:
Sliweczka, Ty posiedz z nami d³u¿ej to jeszcze nie raz sie zdziwisz co mo¿na na w³osy po³o¿yæ.
no wszystko siê przydaje ja wczoraj miodek da³am, co¶ pogoda nie sprzyja moim w³osom, jakie¶ takie bez ¿ycia s±

"Spraw, aby ka¿dy dzieñ mia³
szansê staæ siê najpiêkniejszym
dniem twojego ¿ycia."
JudytaKas jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-10-10, 10:38   #415
Klaudenc
Moderator

U mnie te¿ do d... ta pogoda jest okropna bo jak rano jadê to jest 90% wilgotno¶ci... i nie da siê ich nawil¿yæ niczym. A im bardziej suche to tym bardziej lec±, uh.
Stary 2014-10-10, 10:39   #416
Doe
Rozeznanie

Cytat:

Wracam dzi¶ do pl,z zeli kupilam syosa i joanne proffesional, mro¿±cej znale¼æ nie mogê. Sk³ady nienajgorsze.
Klaudenc, tego wilko tez spróbujê, bo wygl±da ciekawie.
- Do PL? my¶la³am, ¿e Ty w PL .

Ja dzisiaj biegnê po ¿el z wilko i rzucam go od razu na g³êbok± wodê: zobaczymy jak siê sprawdzi w pracy. Poza Joa¶k± mro¿±c±, jeszcze nic nie da³o rady.
Stary 2014-10-10, 10:55   #417
JudytaKas
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 472

Cytat:
Napisane przez Klaudenc Poka¿ wiadomo¶æ
U mnie te¿ do d... ta pogoda jest okropna bo jak rano jadê to jest 90% wilgotno¶ci... i nie da siê ich nawil¿yæ niczym. A im bardziej suche to tym bardziej lec±, uh.
Dok³adnie, robi mi siê suche siano na g³owie tyle ¿e na t± chwilê mi nie lec±, a nawet mam sporo nowych ale jak tak dalej pójdzie to kryzys murowany

"Spraw, aby ka¿dy dzieñ mia³
szansê staæ siê najpiêkniejszym
dniem twojego ¿ycia."
JudytaKas jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-10-10, 11:13   #418
Klaudenc
Moderator

Cytat:
Napisane przez JudytaKas Poka¿ wiadomo¶æ
Dok³adnie, robi mi siê suche siano na g³owie tyle ¿e na t± chwilê mi nie lec±, a nawet mam sporo nowych ale jak tak dalej pójdzie to kryzys murowany
U mnie to ¶miesznie bo lec± k³êbki, zaraz pojawiaj± siê nowe i mocniejsze a te co uros³y z rok temu s± kompletnie przezroczyste i cienkie. Ciekawe tylko czemu dopiero teraz jak mi wypadaj± czujê pe³no nowych igie³ek, które s± grube i ciemne. Wcze¶niej tylko takie s³abiutkie by³y. Szczerze to nie wiedzia³am ¿e w³osy mog± urosn±æ cieñsze albo takie przezroczyste, szuka³am na necie ale nic nie znalaz³am.

Mi sezam nowy tylko na pó³ce stoi, a ¿e je¶æ go nie chcê ani u¿ywaæ do pielêgnacji to nie wiem co z tym zrobiæ. Kosmetyki jak mam jakie¶ buble to wystawiam na murek i kto¶ sobie zabiera czy ubrania ale olej?

Edytowane przez Klaudenc
Czas edycji: 2014-10-10 o 11:25
Stary 2014-10-10, 11:17   #419
ShrinkingViolet
Zadomowienie

Curly pisa³a o tym, ¿e znalaz³a z wiosny jakie¶ oleje - w³a¶nie ostatnio mia³am podobn± sytuacjê. Na ty³ach szafki z ¿arciem znalaz³am mas³o karite. Data wa¿no¶ci dawno minê³a (3 lata temu), mimo to mas³o nie wykazuje jakich¶ oznak popsucia. Zastanawiam siê - u¿yæ czy wywaliæ..
Stary 2014-10-10, 11:18   #420
201711281320
Konto usuniête

Mo¿e to g³upie dla was pytanie ale jak ju¿ kupiê ten olej to co potem? Nak³ada siê trochê na koñce po myciu? Czy nak³ada siê wiêcej przed myciem i sp³ukuje?
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum W³osy krêcone: pielêgnacja, fryzury, inspiracje

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2015-04-13 18:22:26

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:07.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.