|
|
#421 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe cz.5
Halwaya piękny kosz
Cytat:
|
|
#422 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.5
Madziejka współczuję pęknięte go zęba
(( ciarki mnie zeszły jak przeczytałam. Rudaska bezczelnie te baby w kasie tragedia!!!! A propo piersi sutki mi sxiemnialy z tydzień temu jak Muszyński są hahah Cienwiatru współczuję lyzeczkowania zabolalo :// Czubasek czemu śniadania na łatwiznę? Każdy je to na co ma ochotę czy u was niedziela to musi być na wypasie?Dolinka ta ryba ruska to się chyba fiszka nazywa? Onededu super z tym kredytem !!!! Evcia ale piękne te rzeczy z ali !!! Gryzia w sumie to niedługo już do rozpakowaniu zaczynam się bać. Katarzyna dobrze ze się wypchnęlas głupie ludzie . Hej witamy nowa mamusie! !! Cześć Sandra Jeśli chodzi o wyprawkę mnie osobiście już bliżej niż dalej. ) Fionka ja zaczynam prasowanie jak wrócę z urlopu ) tz obiecał że nasza szafę do tego czasu zrobi elasciwie obiecał że będzie to przyszły weekend więc szafę małego mogę zacząć ogarniać )Ogarnę podstawowe a te śliczne na wieszaki to chyba wybiorę i wszystko powieszenia żeby było pięknie Kalwinka fajnie z wyjazd się udał ) Widzę że kombinuje cie z terminami porodów. Mnie by wyszło rozpakowanie ok 36tx. Nie ma źle ale wolałabym tak jak powinno być ewentualnie chwilę wcześniej. Ale ja sobie mogę chcieć ![]() Moja siostra to Agnieszka i opis imienia który pokazalas a propo niezależnej się bardzo pokrywa. Kalwinka widzę ty też w ikei. Ja też więcej w weekend nie jadę do takich wielkich miast.. o dziwo w ikei bez problemu to edinburgh nigdy więcej w niedzielę. Ogólnie płatki mydlane rozpuszczam z w szklance wody i do pojemnika na proszek. Ja tak robiłam. Np jak wypisz je tak o to mogą zapychac bo się gluty robią. Nadrobiłam pół w wannie pół czekając aż włosy przeschna. Buźki laski ![]() Ode się psychicznie nastawić że jutro idę do pracy
|
#423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w kremy już się zaopatrzyłam w PL data ważności spokojnie mi starczy
|
|
#424 |
|
Zakorzenienie
|
Rudaska ja też nie kupuje u jednego sprzedawcy
właśnie robie zamówienie u trzeciego i szczerze to jestem zdziwiona cenami. Jakbym w sklepach stacjonarnych kupowała to bym za to samo dwa razy tyle zapłaciła. Także wiem że większość rzeczy będę zamawiać. Nie mówię o pościeli i ubraniach bo to muszę dotknąć i obejrzeć Na razie jestem na etapie kupowania ciuszków stacjonarnie i pierdół do pielęgnacji z alledrogo. Jestem z siebie dumna,mimo że zdaje sobie sprawę że nie wszystko będzie idealnie i niektóre rzeczy będzie trzeba wymienić na inne. ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Halwaya a w jakie kremy się zaopatrzylas? |
|
|
|
#425 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W poważaniu mają nasze gadanie i wyliczenia. ![]() Ja mam zamiar zajrzeć, ale na wojnę się nie nastawiam - kupię coś to kupię, a nie to nie. Też go używam i jestem bardzo zadowolona, ale jak skończe opakowanie które mam to mam zamiar spróbowac naturalnego dezodorantu w kremie (bez aluminium). Cytat:
---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Ktoś poza mną jutro wizytuje u Gina? My idziemy na 15:30. Wcześniej musze do labolatorium po wyniki podjechać. Mam nadzieję, że moje TSH ma się lepiej - zaczęło mi szaleś w ciąży, a wcześniej nie miałam z nim problemów.
|
|
|
#426 |
|
Zadomowienie
|
Ten kosz super Ci się udało i to za taką kasę
My mamy dwa pokoje tylko, więc nie kupujemy dodatkowych koszy, kołysek itp. ijaa ja też próbowałam naturalnego, ale nie dałam rady, lało się ze mnie, nawet gorzej chyba niż bez żadnego zabezpieczenia
|
|
|
|
#427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślę, że każdy musi na sobie spróbować, bo to pewnie działa jak z innymi: na jednego zadziała z nivea, na innego tylko ziaja, a na jeszcze innego tylko vichy czy antidral.
|
|
|
#428 |
|
Zadomowienie
|
Takiego z rossmanna Crystal czy jakoś tak...
Aktualnie używam ziaja sensitive i też jestem zadowolona, kupiłam bo na szybko potrzebowałam, a vichy to tylko przez internet się opłaca
|
|
|
|
#429 |
|
Zakorzenienie
|
Ja juz leze naoliwiona haha wie przypominam tym, które jeszcze tego nie zrobily.
Zapowiada sie kolejna upalna noc. Okno na oścież otwarte a prawie nie czuć swiezego powietrza ![]() ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- Co do dezodorantów to ja używam teraz takich zwykłych anty z biedronki i jestem zadowolona
|
#430 |
|
Zakorzenienie
|
Ogolnie - kupiłam krem na odparzenia Pat&Rub Kingi Rusin - drogi, ale moim zdaniem najlepszy jaki miałam i testowałam, kupiłam linomag też i trochę kosmetyków z Hippa + Emolium płyn do kąpieli (zwykły i jakiś 3 fazowy - w razie gdyby były jakieś problemy skórne)
|
#431 |
|
Zadomowienie
|
Hope niektóre ciuszki farbują niestety.
Halwaya super okazja ja mam dwa stelaże do wózka i będę jeden w mieszkaniu trzymać i dziecko w gondoli.Jutro glukoza, mam nadziwje ze się uda bo we wtorek wizyta wiec to jedyna szansa... |
|
|
|
#432 |
|
Zakorzenienie
|
Kortisia udanego badania.
Zapomniałam wam napisać: Wczoraj położyłam długopis na brzuchu i nagrałam jak podskakiwał od kopniaków. wysłałam to tż- oszalał i nie mógł uwierzyć. cieszył się bardzo, zazdrościł i tylko odlicza dni do powrotu. Jeszcze półtora tygodnia...
|
#433 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
http://www.aliexpress.com/item/Hot-w...050582308.html Chcę zamówić na razie te - u różnych sprzedawców właśnie, żeby porównać jakość. Zobaczymy, bo tz chin różne cuda czasem dopływają... Wkładki bambusowe i bibułki pewnie też zamówię na alie ale później. Poza tym jako wkładów pewnie spróbuję ręczniczków z ikei Cytat:
Cytat:
Pieluchy flanelowe 3 szt, tetry 10 szt na razie nie planuję więcej moja prababcia miała na imię Antonina, imię jet piękne, jak byłam młodsza chciałam tak dać na imię córce, ale kuzynostwo tż było pierwsze Cytat:
Cytat:
ładny coś mi stuka i nie mogę spać. Tż twierdzi że to tylko moja głowa. W dodatku mam kosmiczną zgagę ![]() Co do ubranek z lidla, koleżanka do mnie dzwoniła nawet, żebym nie przeoczyła, bo podobno są rewelacyjne |
||||||
|
|
|
#434 |
|
Zadomowienie
|
Kalwinka dzięki, przepraszam, że dwa razy, myślałam, że przeoczyłaś
a ja już zgłupiałam, tyle tam tego, są nawet i po 10 dolarów za sztukę i pech chciał, że najbardziej wpadły mi w oko, ale myślałam, że to za zestaw a nie za jedną Ja się chyba jeszcze wstrzymam, choć mam parę typów w zakładkach... Coś Ci stuka tzn. bobas? To muszę iść do tego lidla może przed dentystą, a mam na 10... dla mnie to świt!!
|
|
|
|
#435 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#436 |
|
Zakorzenienie
|
To widzę, że kilka nas jutro ma "torta w płynie"
Kciuki za dobre wyniki. Mykam spac. Dobranoc.
|
#437 | ||||
|
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52434001]Acapella zależy gdzie będą teraz leżały... Ja wyprałam tylko te z lumpka, wszystkie zamierzam prać w dzieciowym proszku w połowie listopada. Bo od teraz do grudnia to kurz i inne takie. Poza tym chcę w listopadzie wyprać i pochować do szafek młodego
[/QUOTE]Zrobiłam tak samo, rzeczy z lumpka wypralam razem z naszymi, a pozniej bede pralka w dziecięcym proszku. Cytat:
![]() Cytat:
ja jeszcze nad kolyska się zastanawiam, bo ona też do 6 miesięcy jest i trochę wiecej funkcji ma, dla mnie zaletą tego,łóżeczka,jest to, ze dziecko cały czas Bym widziała i byłoby blisko, Ala podnieść i tak się trzeba, żeby nakarmić czy przewinąć, więc chyba kolyska bedzie bardziej praktyczna, bo można i pokolyskac i jakieś wibracje w niej są i meldunki, jest mała i też blisko łóżka można postawic ![]() A Ty co sądzisz o lozeczku? Cytat:
![]() A ja dopiero wróciłam, byliśmy na ognisku u mojego brata i już kleja mi się oczy, więc uciekam spac. Piszecie że do Lidla trzeba tak rano?? Trochę,mi się nie chce, ale może zmusze się, żeby wstać rano ![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 01:23 ---------- Poprzedni post napisano o 01:20 ---------- Cytat:
![]() Aż tak zachwalala? Hmm cos w tym,kusi być, tylko myślicie że aż takie tłumy po to będą rano juz? Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
||||
|
|
|
#438 |
|
Raczkowanie
|
Moja przyjaciółka miała na imię Agnieszka, wspaniała dziewczyna. Fajny wybór, teraz to rzadkie imię
Halwaya, kosz piękny Mujer, mam już jeden most :-( mam słabe zęby i boję się kolejnego mostu, po powrocie pogadam z dentystą, co z tym zrobić. |
|
|
|
#439 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam weny wstać do tego lidla
chyba odpuszczę i pojadę po południu.
|
|
|
|
#440 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry !!
) Wczoraj byliśmy u mamy na obiedzie wróciłam i stwierdziłam ze z moim humorem to lepiej się drzemne.. zasnęłam i wstałam jak gdyby nigdy nic pewna że zasnęło mi się na pół h .. okazało się ze spałam ponad 3 i obudziłam się dalej śpiąca - aż mi się pierwszy trymestr przypomniał ![]() Co do lidla .. jak dobrze mieć mamę która tam pracuje ![]() Fionka myśmy wczoraj kolejne 3 nowe imiona wymyślili z wyborem nadal w lesie ..Hope co do farbowania ja używam chusteczek do prania ( w auchanie paczka za ok 7 zł z jakiejś mniej znanej firmy) i fajnie wylapuja kolor który mógłby zafarbowac- do ubranek tez mam zamiar wrzucać na początku żeby się zorientować czy coś farbuje ![]() Halwaya super ten kosz. No i ta cena ! Dziewczyny napiszcie od jakich sprzedawców kupujecie )Ijaa kciuki za wizytę ![]() U nas noc fantastyczna ! OK 18 stopni !! Więc wkoncu mogłam oddychać ![]() Dzisiaj tz ma urodziny wiec mało mnie tu będzie .. aaa i ma przyjechać facet do pralki nareszcie !!!
|
#441 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mam zamiar wrzucać do bębna, chyba się rozpuszczą?
![]() Adka kupiłaś coś wczoraj? Ja się we wtorek do ikei wybieram ![]() Cytat:
|
|
#442 |
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry
gaduły ![]() Ja do Lidla może się wybiorę po południu. Jak coś będzie to będzie, jak nie to trudno ![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka
|
|
|
|
#443 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:55 ---------- Poprzedni post napisano o 07:49 ---------- Cytat:
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#444 |
|
Zadomowienie
|
U mnie od rana burza byla i caly czas pada wreszcie jest czym oddychac ale z drugiej strony cisnienie takie niskie ze masakra :/
Mialam dzisiaj co tygodniowe wazenie na wadze +3kg w stosunku do wagi sprzed ciazy nie ma tragedii ;-) jutro mam usg to zobaczymy ile z tych 3kg zajmuje mala ;-) Widze ze probujecie daty porodu przewidziec ja mniej wiecej wiem kiedy zaciazylam bo mierzylam sobie temperature i na razie zgadza mi sie usg wlasnie z moimi obliczeniami kiedy zaciazylam plus 38 tygodni no a jak bedzie to sie okaze ;-) |
|
|
|
#445 |
|
Rozeznanie
|
Hej
ja już po glukozie, siedzę sobie teraz i czekam na kolejne pobranie. Nawet powiem wam że nie było tak źle. Słodkie, ale jakoś miałam wrażenie że to będzie geściejsze. A to taka słodka woda. Troche cytryny do tego wkropiłam i poszło ;-)
|
|
|
|
#446 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się melduję po weselu i poprawinach
nadrobiłam poprzedni wątek, zabieram się za bieżący i witam nową mamusię
|
|
#447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#448 |
|
Zakorzenienie
|
ijaa kciuki za wizyte
![]() My wizytujemy za tydzien ![]() Dzien dobry ![]() Wczoraj polozylam sie po 12 i pobudka o 5 ale dalej zasnelam.wiec nie ma tragedii. Dzis musze skonczyc planowanie wydatkow i spr cen w necie zeby jakos rozlozyc to fajnie w miesiacach. |
|
|
|
#449 | |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
u nas kolejny gorący dzień się zapowiada, ale przynajmniej wiaterek wieje noc średnia, spaliśmy przy otwartym oknie i te wszystkie hałasy z zewnątrz mnie dobijają Cytat:
![]() najlepszego dla tż
|
|
#450 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jak ja mam was nadrobić jak tu ponad 400 postów?
laboga:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:10.

(( ciarki mnie zeszły jak przeczytałam.
czy u was niedziela to musi być na wypasie?
zaczynam się bać.
)
) 

A te wkłady też kupujesz z ali czy z Polski?
ładny