|
|
#361 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.5
Cytat:
![]() Szukam imion takie, które funkcjonują w PL i w UK i w miarę krótkie, bo tż ma długie nazwisko - wpado mi w oko INGA
|
|
#362 |
|
Zakorzenienie
|
My dzis mieliśmy wybrac imię ale cos nam nie wychodzi. Nawet zawęzić wyboru nie umiemy... Wręcz pojawily sie dwa nowe
|
#363 |
|
Zadomowienie
|
Wiedziałam, ze jak wrócę już będziecie szalały w nowym wątku
![]() Weekend spędziliśmy w Żywcu - fajnie było się spotkać ze znajomymi, ale umęczyłam się trochę, w dodatku przedziurawiliśmy materac i obudziłam się nad ranem na gołej ziemi - do tej pory wszystko mnie boli. Zdecydowaliśmy na 99% o imieniu - tż już mówi do córeczki po imieniu i pyta co tam u Agnieszki, więc raczej już zostanie Aga Gryzelda z ruchami miałam podobnie, poczułam pod koniec 17 tyg, kopniaki już 2 tyg później - wizja że mała miałaby się urodzić w 34 tc wydaje mi raz że przerażająca, 2 mało prawdopodobna Jutro zaczynamy remont, właśnie się pakuję do teściów. są naprawdę kochani i pomocni, ale już dzisiaj zdążyliśmy się pokłócić przez telefon bo oni mają własną wizję naszego remontu, fachowcy są tylko po to, żeby nas naciągnąć i zepsuć co tylko się zepsuć da (czasami mam wrażenie rozmawiając z nimi, że naprawdę cały świat jest zły i tylko czyha, żeby zrobić nam krzywdę) i oni wiedzą lepiej co i w jakiej kolejności powinniśmy robić. |
|
|
|
#364 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam na miesiace rozpisane, we wrzesniu koncze ubranka i siebie obkupie troche ;p Cytat:
Lozeczko zloze na poczatku grudnia. |
||
|
|
|
#365 |
|
Zadomowienie
|
Niedługo studniówka ;D
|
#366 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#367 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe cz.5
Żeby siebie jakoś zmotywować zamawiam już wszystko jak leci, nie będę czekać do ostatniej chwili...
A co mi tam Póki są pieniądze przeznaczone na to, bo potem bedzie trza brać z biezacych
|
|
|
|
#368 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Poród w 34 tyg mnie też przeraża, a wizja, ze na prawdę co raz mniej już zostalo, a oprócz ubranek i to,nie wszystkich, nie posiadam jeszcze nic zaczęła mi ciazyc, więc chyba trzeba w,końcu zacząć się,nie tylko, rozglądać ale i w,końcu kupować ![]() Fajnie, Ze miło spedziliscie czas, ale,współczuję takiej pobudki ;/ A co do teściów... oni może mają syndrom wiecznej ochrony? Żeby nic Wam się nie stalo? ![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez syylwuska Czas edycji: 2015-08-16 o 19:47 |
|||
|
|
|
#369 |
|
Zakorzenienie
|
Halwaya bardzo ładne imiona. Też czytałam znaczenie, bo i moje i tż się sprawdziły
. Ja dziś siadam i liczę ile potrzebuję na pieluszki, przewijak, butelki i takie tam. Długi wieczór przede mną...
|
#370 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#371 |
|
Zakorzenienie
|
Mujer czyli chodzi o termin z pierwszego usg, a nie z OM, tak?
Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#372 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#373 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja ruchy poczułam w 18 tygodniu, mam nadzieję, że się nie sprawdzi, że w 36 urodzę ![]() Poluje któraś jutro na ciuszki w lidlu?
|
|
#374 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szybko rosniemy ![]() Cytat:
A tak na prawde dzieciaki beda mialy nas w upie i wyjda kiedy beda chcialy ![]() Cytat:
Ja tak mialam podczas zaziebiebia jak kaszel mnie mordowal... kalwinka Aga slicznie rzadko nadawane chyba...Cytat:
My dzis orientowalismy sie w rozmiarowkach pieluch bo juz zapomnielismy z tz |
||||
|
|
|
#375 |
|
Zadomowienie
|
Ja poczułam w 16 jakieś takie pierwsze pierwsze, więc wizja porodu w 32 tyg, jak zaraz 26... Hmm
Mam nadzieję, że to jednak nastąpi w grudniu, ewentualnie koniec listopada ![]() Ja może zajrzę do lidla... Nie wiem jak jakościowo, bo nigdy ubrań tam nie kupowałam, ale ceny są dość dobre ![]() Ładne imiona Inga i Agnieszka Mujer jeszcze odnośnie tych antyperspirantów :P to wolę vichy, bo skoro można go stosować codziennie a antidral raz w tygodniu to na pewno jest bezpieczniejsze, poza tym sama widzę różnicę w reakcji mojej skóry na oba te specyfiki
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja juz chyba piaty raz sie do tego zabieram ale nie mam weny Zreszta w tym miesiącu i tak nic nie kupujemy bo kasy nie mamy.
|
|
#377 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#378 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ten antyperspirant Vichy jest bardzo często polecany
|
|
#379 | ||
|
Zakorzenienie
|
Amelia i Wiktoria Wiktorię kiedys chciałam bardzo a teraz jak przyszlo co do czego to sama nie wiem ![]() Cos czuje ze dzidzia pozostanie no name do samego końca haha ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Cytat:
To tak jak u mnie. Terminy praktycznie sie pokrywaja ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- Tydzień temu jak jadłam gofra podraznilam sobie kącik ust i tak mi sie to trzyma. Zajad taki. Co jest na to dobre? ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- Cytat:
Zlozysz i pościelisz znaczy?
|
|
#380 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#381 |
|
Zadomowienie
|
No to może pójdę zobaczyć, jestem ciekawa czy szybko znikną rozmiary, bo chciałam iść koło południa, wcześniej dentysta
|
|
|
|
#382 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak. Zobacz w necie w grafice
|
|
#383 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Oczywiście, że teściowie chcą dobrze, ale najgorsze,że teść obie coś umyśli a my tłumaczymy po 10 razy dlaczego tego nie zrobimy tak jak mu się umyśliło/teraz/w ogóle. W dodatku ponieważ ja na technicznych rzeczach znam się nie bardzo albo wcale a małżonek pół tygodnia spędza w delegacjach remontu będzie doglądał właśnie jego tata. I tu martwimy się że albo strzeli focha, że my chcemy inaczej (jak się zdarzało) albo tak da popalić fachowcowi (bo on przecież wie lepiej) że chłop rzuci robotę Ja ! Cieszę się, ze Agnieszka wam się podoba, właściwie wszystkie jakie znamy to pozytywne, silne i niezależne dziewczyny
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez tak moze być ![]() Dzis sąsiadka do mnie: O brzuszek! Tak się cieszyla i zyczyla najlepszego ze prawie sie poplakalam i uciekłam do domu żeby nikt nie zauważył głupie hormony---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- Agnieszka tez mi sie podoba ale z naciskiem nie pasi
|
|
#385 |
|
Zadomowienie
|
Kalwinka, jeśli mogę zapytać to wstawiłabyś link do tych pieluszek, które zamawiasz? ;> Ja bym też chyba zamówiła... Tylko trochę boję się jakiej są jakości, bo zamawiałam różne rzeczy z ali i niektóre super a niektóre tragedia i żal kasy...
Fionka, Amelia i Wiktoria ładne, chyba też dość popularne... Ja bym wybrała coś mniej popularnego, no ale to ja matka Gniewosza a zresztą ma być ładne przede wszystkim, a ten wymóg spełniają
Edytowane przez acapella Czas edycji: 2015-08-16 o 20:29 |
|
|
|
#386 |
|
Raczkowanie
|
Witaj Sandro
![]() Stosowałam vichy zielony i antidral, wolałam vichy bo mniej podrażniał skórę, potem przerzuciłam się na bloker ziaji bo był tańszy a efekt identyczny, a teraz testuję domowy sposób, zobaczymy co z tego wyjdzie... Byliśmy na wycieczce w Chełmie u ducha Bielucha. Córka zachwycona W drodze powrotnej zahaczyliśmy o Pepco, starsza została obkupiona do szkoły, młodsza zyskała kilka półśpiochów i flanelową pieluszkę Niestety teraz padam, ciągle mam zawroty głowy, czuję się strasznie słabo. Nie wiem dlaczego :-(Przeraziłyście mnie wizją porodu w 35 -36 tygodniu, wolę ciut dłużej poczekać... Co do mojego nieszczęsnego zęba, nie ma co sklejać, rozpadł się na dwie części i jedna po prostu już leży w koszu. Jeśli mogę coś zrobić poza implantem bardzo chętnie ale co? kiedyś chyba robiło się korony... Na wakacjach prawie codziennie trochę pływam w jeziorze i nad jezioro jeździmy na rowerach - tyle mojego ruchu. Nie ćwiczę już dodatkowo. Piłka została w domu. |
|
|
|
#387 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#388 |
|
Zadomowienie
|
Ja się dziaj popłakałam w ikei jak wracaliśmy, bo mnie ludzie wkurzali (swoją drogą nigdy więcej wizyt w tym przybytku w weekend). Upatrzyłam regał, kupimy tam na pewno śpiworek, ręczniki i prześcieradełka, może szafkę z przewijakiem (ale to do głębokiego przemyślenia), wybraliśmy też umywalkę, ale szafkę chyba zrobimy na zamówienie bo w żadnym klepie mi się żadna nie podoba
|
|
|
|
#389 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Robi się także coś takiego jak mosty. Tańsze, może być bardzo trwałe, jeśli ktoś to zrobi dobrz, ale szkoda trochę zębów obok (bo trzeba je oszlifować.) |
|
|
|
|
#390 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mój TŻ jest kochany.. zachciało mi się lodów, więc pojechał kupić. Wrócił, a ja patrzę, że kupił kawowe (bleah). Biedny nie zauważył, że to kawowe i pojechał teraz wymieniać. . Oby mu koleś wymienił, bo nie wziął paragonu.. W ogóle w Dojczach jest masakra, bo w niedziele wszystkie sklepy są pozamykane. Poza pojedynczymi kioskami.. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:54.

Chyba stosunkowo mało takich jest.