American girls cz. VIII - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-18, 14:38   #4471
krokodylek
Raczkowanie

Dot.: American girls cz. VIII

Cytat:
Napisane przez Czekolada83 Pokaż wiadomość
i bardzo dobrze, ale chodzilo mi bardziej o to zebys w ogole nie zalila sie, tak jak by go nie bylo i nie zalezaloby ci. zeby pomyslal

CO JEST ZE ONA SIE NIE ODZYWA..
to ja ostatnio tez sie poklocilam z TZ...myslalam ze jak zwykle przylece pierwsza, ale nie..bylam stanowcza zajelam sie soba i w ogole...i wyszlo mi to na dobre...teraz zabiega o mnie jak nigdy
zachowalam sie jak zolza z tej ksiazki i sie z tego ciesze

Edytowane przez krokodylek
Czas edycji: 2009-02-18 o 14:39
krokodylek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 14:43   #4472
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez ladygos Pokaż wiadomość
nie odezwalam sie, przed chwila dopiero on napisal, od wczoraj pierwszy jego odzew. moze juz to wyolbrzymiam, ale na pewno napisal, bo dzis na noc idzie do pracy (juz niedlugo) i pewnie jest w domu, nudzi sie, mysli i w pracy tez bedzie siedzial i myslal. a wczoraj zapewne chlal z kumplami i mial to gdzies. zawsze tak jest. :/ ale juz mu tego nie bede pisala, napisalam zeby nauczyl sie przyjmowac krytyke, bo skoro mi przeszkadza to, ze ciagle gra, tzn ze sobie z ksiezyca tego nie wymyslam i mnie to wkurza... ale napisalam ze skoro chce sie widywac rzadziej, to prosze bardzo. i bede oschla jeszcze, nie bede latala za nim, to juz nie ten czas, kiedy bylam na jego kazde zawolanie i przepraszalam za jego bledy.
Może przestań sie z nim spotykać na jakis czas i go po prostu olej, skoro on woli grać i chlać z kumplami Jak kocha to naprawdę zateskni I moze bardziej doceni co ma...
Może wyjdź sie gdzieś zabawić

Edytowane przez Miśka84
Czas edycji: 2009-02-18 o 14:44
Miśka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 14:43   #4473
tasiaaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kiiiciiia Pokaż wiadomość
u mnie tez pada..i tak wieje;(
po dziurawcu nie mozna. Ja pilam pokrzywe i chodzilam i zyje:P (bez plam)
To się cieszę

tasiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 14:44   #4474
Anulkaa
Raczkowanie

Krokodylku, przepraszam że to napiszę, ale po prostu muszę. zaglądałam do twojego profilu na NK , podziwiałam galerię i jedno mnie uderzyło. na fotkach gdzie jesteś razem z Mężem , jesteś taka smutna,zgaszona, smutek masz w oczach. jesteś szczęśliwa ??
przepraszam że się wtrącam.
Anulkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 14:45   #4475
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez krokodylek Pokaż wiadomość
to ja ostatnio tez sie poklocilam z TZ...myslalam ze jak zwykle przylece pierwsza, ale nie..bylam stanowcza zajelam sie soba i w ogole...i wyszlo mi to na dobre...teraz zabiega o mnie jak nigdy
zachowalam sie jak zolza z tej ksiazki i sie z tego ciesze
To gratuluję
Ja sie chyba zawsze jak zołza zachowuję
Stary 2009-02-18, 14:46   #4476
ladygos
Raczkowanie

no i ten sms ktory dzis on napisal to brzmial czy mam w ogole zamiar sie odezwac. to co mam teraz robic? bede czekala az on zaproponuje spotkanie, bedzie dzwonil pytal co robie to bede mu zawsze mowila ze mam zajecie itd, ze sie nie nudze? tylko wlasnie tez chodzi o to ze jak on ma wolne weekendy to ja u niego nocuje no i na poczatku zawsze jak gral to ja np malowalam sie, robilam paznokcie sobie, czytalam gazety itp... od czasu do czasu fajnie, ale potem juz mnie to zaczelo wkurzac, a watpie ze jak do niego poajde na ktorys weekend to ani razu nie zagra... co gorzej pewnie nic sie nie zmieni i bedzie gral ciagle... to co mam nie jezdzic do niego? ehhhhh nie wiem Czeko Ty mowilas ze mialas podobnie i co zrobilas, ze poskutkowalo tak dokladniej mi pwiedz.
ladygos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 14:49   #4477
ladygos
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Miśka84 Pokaż wiadomość
Może przestań sie z nim spotykać na jakis czas i go po prostu olej, skoro on woli grać i chlać z kumplami Jak kocha to naprawdę zateskni I moze bardziej doceni co ma...
Może wyjdź sie gdzieś zabawić
tzn on chleje z kumplami [u ktoregos z nich w domu] wlasnie tylko jak sie pokloci ze mna, tak jakby na sile wtedy szukal zajecia, dziwne ze nie gra, ma wtedy taki swiety spokoj, bo ja się nie odzywam...
no wlasnie mysle, ze chyba rzeczywiscie powinnismy sie rzadziej widywac, teraz wiem ze piatek, sobota i niedziela ma wolne, pewnie napisze ze mnie zabiera do siebie na weekend... az wole jak u mnie jestesmy, bo przynajmniej u mnie nie gra, u mnie to jemu sie chce leeeeezec, tulic, glaskac nie kumam go.

post pod postem, sorki.
ladygos jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-02-18, 14:52   #4478
krokodylek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Anulkaa Pokaż wiadomość
Krokodylku, przepraszam że to napiszę, ale po prostu muszę. zaglądałam do twojego profilu na NK , podziwiałam galerię i jedno mnie uderzyło. na fotkach gdzie jesteś razem z Mężem , jesteś taka smutna,zgaszona, smutek masz w oczach. jesteś szczęśliwa ??
przepraszam że się wtrącam.
na wszystkich z Tż?nie wiem, nie jestem nieszczęśliwa, tylko on (jak zauważyłam każdy facet)czasem potrafi mnie naprawdę mocno zasmucić(pisałam już wcześniej kilka razy na ten temat)ale tak zazwyczaj jestem szczęśliwa tyle że moja historia jest dużo obfitsza w złe wspomnienia(ale nie chodzi o Tż)i mysle,że dlatego to widaćnie wiem dlaczego na zdjęciach z Tżale szczerze to gdy byly robione te zdjecia czułam sie naprawde szczesliwachyba mam już takie piętno w oczach wypisane
Anulkaa czy ja Cie mam w znajomych?Ty jesteś Anna P?

Czas edycji: 2009-02-18 o 14:54
Stary 2009-02-18, 14:53   #4479
plotkara0804
BAN stały

witajcie
bylam dzis na malych zakupkach. kupilam gabke Syrena za 3 zł, antycellulitowa ( skusilam sie ocena na KWC) , farbe i zaczyanm dzisi cwiczyc jednym słowem DBAM O SIEBIE
plotkara0804 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 14:54   #4480
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez krokodylek Pokaż wiadomość
na wszystkich z Tż?nie wiem, nie jestem nieszczęśliwa, tylko on (jak zauważyłam każdy facet)czasem potrafi mnie naprawdę mocno zasmucić(pisałam już wcześniej kilka razy na ten temat)ale tak zazwyczaj jestem szczęśliwa tyle że moja historia jest dużo obfitsza w złe wspomnienia(ale nie chodzi o Tż)i mysle,że dlatego to widaćnie wiem dlaczego na zdjęciach z Tżale szczerze to gdy byly robione te zdjecia czułam sie naprawde szczesliwachyba mam już takie piętno w oczach wypisane
Anulkaa czy ja Cie mam w znajomych?Ty jesteś Anna P?
Eeee... ja nie zuważyłam abyś wyglądała nieszcześliwie (specjalnie zajrzałam przed chwilą na nk), tylko Twój TŻ taki zmarszczony na tych zdjęciach, no ale mało który facet lubi mieć robione fotki
Stary 2009-02-18, 14:55   #4481
plotkara0804
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Czekolada83 Pokaż wiadomość
macie problem z aplikacja ob? ja po porodzie mam co mnie w****ia bo po kilku probach to juz jest bolesne i rezygnuje..

krokodylku nie boli mnie nic tylko slaba jestem
i jest to jeden z powodow dla ktorych zdecydujue sie na cesarke
Stary 2009-02-18, 14:55   #4482
krokodylek
Raczkowanie

Cytat:
To gratuluję
Ja sie chyba zawsze jak zołza zachowuję
widzę Misia że też poszłaś zobaczyć te zdjęcia, o których pisała Anulkaaja też tak zrobiłam
Stary 2009-02-18, 14:56   #4483
krokodylek
Raczkowanie

Cytat:
Eeee... ja nie zuważyłam abyś wyglądała nieszcześliwie (specjalnie zajrzałam przed chwilą na nk), tylko Twój TŻ taki zmarszczony na tych zdjęciach, no ale mało który facet lubi mieć robione fotki

mój w szczególności
Stary 2009-02-18, 14:57   #4484
Anulkaa
Raczkowanie

wiesz, ja tak jak patrzyłam na Ciebie na tych fotkach, tak jakoś mi smutno się zrobiło. może zasugerowałam się dawną wypowiedzią Twoją . ale takie moje wrażenie że Ty bardzo jesteś za Nim , kochasz aż po grób.
a może to nie smutek, tylko taka delikatność i subtelność Twoja po prostu.

ale mam dzisiaj psychologiczne podejście do życia, hehe.

od wczoraj sypie, po kolana śniegu )

Edytowane przez Anulkaa
Czas edycji: 2009-02-18 o 15:00
Stary 2009-02-18, 14:57   #4485
milusiaam
Wtajemniczenie

dziewczyny jak sobie radzic z okresem jest na tvn matko jakie głupoty
A i podzieliłam poniekąd los czekolady ,bo mam zwichnięty nadgarstek o 5 rano bylam na pogotowiu... i jeszcze miałam zastrzyk przeciw tężcowi bo mi sie na dodatek zakażenie wdało jak upadłam na szklo buu
a teraz jem taki pysznosci za to a jutro tłusty czwartek
milusiaam jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-02-18, 14:58   #4486
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

Cytat:
no właśnie mój TŻ też panicznie ucieka przed aparatem, nawet moje zapewnienia, że te zdjęcia są tylko dla mnie nic nie dają a co musiałam się nagadać żeby pozwolił mi upublicznić swój wizerunek na moim profilu na nk oj oj
katia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 14:58   #4487
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez milusiaam Pokaż wiadomość
dziewczyny jak sobie radzic z okresem jest na tvn matko jakie głupoty
A i podzieliłam poniekąd los czekolady ,bo mam zwichnięty nadgarstek o 5 rano bylam na pogotowiu... i jeszcze miałam zastrzyk przeciw tężcowi bo mi sie na dodatek zakażenie wdało jak upadłam na szklo buu
a teraz jem taki pysznosci za to a jutro tłusty czwartek
Stary 2009-02-18, 15:03   #4488
krokodylek
Raczkowanie

Cytat:
wiesz, ja tak jak patrzyłam na Ciebie na tych fotkach, tak jakoś mi smutno się zrobiło. może zasugerowałam się dawną wypowiedzią Twoją . ale takie moje wrażenie że Ty bardzo jesteś za Nim , kochasz aż po grób.
a może to nie smutek, tylko taka delikatność i subtelność Twoja po prostu.
tak myślę, że to prawda(pogrubione)ale teraz czytam tę ksiąkę o zołzachi mam wrażenie że dzięki niej zmienie siena lepszeza dużo od siebie daje...biore tez sporo...teraz mysle o sobiekoniec
Stary 2009-02-18, 15:03   #4489
Anulkaa
Raczkowanie

no dobra jak już tak piszecie o tych wypadkach z dzieciństwa, to wspomnę tylko że jako dziecko upadłam na schodach i odgryzłam sobie język. wisiał na jednej błonce. zaraz mi go przyszyli i wszystko dobrze się skończyło.
)

ja o zołzach czytać nie chcę, czasami jestem tak wredna dla otoczenia , po co mam jeszcze sobie dokładać tej wredoty?

Edytowane przez Anulkaa
Czas edycji: 2009-02-18 o 15:04
Stary 2009-02-18, 15:05   #4490
krokodylek
Raczkowanie

Cytat:
no dobra jak już tak piszecie o tych wypadkach z dzieciństwa, to wspomnę tylko że jako dziecko upadłam na schodach i odgryzłam sobie język. wisiał na jednej błonce. zaraz mi go przyszyli i wszystko dobrze się skończyło.
)

ja o zołzach czytać nie chcę, czasami jestem tak wredna dla otoczenia , po co mam jeszcze sobie dokładać tej wredoty?
o matko jeszcze raz ponowie pytanie Anulkaa Ty jestes Anna P?
Anulkaa pytałaś mnie czy jestem szczesliwa a teraz dostalam zaproszenie na nk "szczesliwa kobieta"

Czas edycji: 2009-02-18 o 15:07
Stary 2009-02-18, 15:06   #4491
Anulkaa
Raczkowanie

tak, jestem Anna P
Stary 2009-02-18, 15:07   #4492
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez katia84 Pokaż wiadomość
no właśnie mój TŻ też panicznie ucieka przed aparatem, nawet moje zapewnienia, że te zdjęcia są tylko dla mnie nic nie dają a co musiałam się nagadać żeby pozwolił mi upublicznić swój wizerunek na moim profilu na nk oj oj
Mój ma profil na nk, ale sama mu go założyłam, obsługuję, wklejam fotki i przyjmuje zaproszenia od znajomych On raz na 2 miesiące może sobie sam go uruchomi i zobaczy strarych znajomych
Stary 2009-02-18, 15:09   #4493
Anulkaa
Raczkowanie

szczęście się do Ciebie uśmiechnęło właśnie Krokodylku ;-))
Stary 2009-02-18, 15:12   #4494
krokodylek
Raczkowanie

Cytat:
tak, jestem Anna P
fajne masz te dzieciaczkii bardzo ładna jesteś
Stary 2009-02-18, 15:14   #4495
plotkara0804
BAN stały

Cytat:
Mój ma profil na nk, ale sama mu go założyłam, obsługuję, wklejam fotki i przyjmuje zaproszenia od znajomych On raz na 2 miesiące może sobie sam go uruchomi i zobaczy strarych znajomych
u mnie podobnie. tylko że moj sam zalozyl sobie konto .a ja siedze caly czas na jego profilu, bo swojego nie mam on tam czasem looknie

Edytowane przez plotkara0804
Czas edycji: 2009-02-18 o 17:00
Stary 2009-02-18, 15:14   #4496
Cinderella5x
Zadomowienie

Oj, w koncu was w miare nadrobilam .
Nareszcie zaczynam sie czuc z powrotem jak czlowiek. Szczeka mnie nadal boli, jem tylko miekkie jedzenie, gryze tylko przednimi zebami, a i tak jak gryze, to boli. Najlepsze sa zupki .
Teraz juz opuchlizna prawie zeszla, ale przez pierwsze trzy dni wygladalam jak maly chomik . Moj maz mowil, ze slodko wygladalam (slepy, czy cos?), taka spuchnieta. Opiekowal sie mna, zupki robil, tabletki i picie przynosil.

Co do walentynek - ani ja ani moj maz tego swieta nie lubimy, wiec jako tako obchodzic nie obchodzilismy. Poza tym tutaj jest doslownie szal tego dnia, kazdy gdzies jest, wszystko przepelnione, wszedzie czeka sie godzinami no i wszystkie ceny zawyzone. Zreszta ja po tym dentyscie czulam sie nie za fajnie, wiec tylko pojechalismy kupic duzo drzewa do kominka (caly tyl malego pick-upa przywiezlismy ), potem poszlismy na obiad (kolo 14:00, wychodzilismy po 15:00 i juz sie tlum zaczynal zbierac). Potem do domku, ogien w kominku i gralismy do pozna w gry planszowe i nie tylko . Dzien uwazam za super udany, wieczor jeszcze lepszy . Aha i po drodze z obiadu wstapilismy do sklepu i kupilismy dla mnie slodka spodniczke w stylu "school girl" ale do noszenia na codzien, rozowa .
Za to w niedziele sie wyspalam, wstalismy kolo poludnia.

Moj maly krolik byl przeszczesliwy, bo caly weekend prawie ktos byl w domu, wiec byl poza klatka, no i nie byl sam .

Nie wiem, czy cos jeszcze bylo, o czym chcialam sie wypowiedziec, ale caly czas jestem na lekach (2 silne antybiotyki i srodek przciwbolowy) wiec moje myslenie jest niec spowolnione

"But what is truth, Not easy to define,
We both have truths, Are yours the same as mine?"

Edytowane przez Cinderella5x
Czas edycji: 2009-02-18 o 15:24
Cinderella5x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 15:16   #4497
Anulkaa
Raczkowanie

och, dzięki wielki, miło mi, dzieciaczki to moje skarby najcenniejsze.
Stary 2009-02-18, 15:21   #4498
Miśka84
BAN stały

Cytat:
och, dzięki wielki, miło mi, dzieciaczki to moje skarby najcenniejsze.
Naprawdę sliczna jesteś, tylko żal mi Twoich włosów, takie dłuuuuuuuuuuuugie miałaś
Stary 2009-02-18, 15:21   #4499
eveline01
Rozeznanie

vadi moge też prosić o tą ksiązkę ?

mail: ciastkozkremem.89@tlen.pl

a6w 8/42

bo dwie połowy razem znaczą idealny stann <3

eveline01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 15:24   #4500
Anulkaa
Raczkowanie

Misia dzięki, ale wiesz Kochana jaką ja ulgę czuję teraz ? jaka szczęśliwa jestem? tak długo miałam wątpliwości .
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości