|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4471 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVIII
poprostuAsiss - nie no ale z Ciebie złodziej
![]() ![]() patrysiowa_ - dziękuję dupo Ty ![]() ![]() ![]() BananowaDelma - ja Ciebie też Kocham ![]() ![]() mrs de - jaa ? oj dziękuję ![]() ![]() Sandrusia 222 - miło ![]() Po prostu powiedz że Ci nie zależy
a nie za każdym razem okłamujesz I pomyśleć że teraz muszę siedzieć w tym nędznym świecie bez Ciebie. Samotna Jesteś niepotrzebnym wątkiem w moim życiu ! O 3:02 przewracam się w łóżku z myślą o Tobie. To boli ... Widzę siebie Twoimi oczami ![]() Żyjąc w świecie w którym sny stają się rzeczywistością Szukając na allegro czegoś co wymarzę mi wszystkie złe wspomnienia Potrzebuję Cie bardziej niż balonik powietrza niż kwiat wody ![]() Wielkie brązowe oczy, pudrowe usta, bujne blond loki a w jej głowie siedzi on -Dlaczego Ty mi to robisz ?! -To znaczy ? -Dlaczego mnie ciągle ranisz ?! Częścią wybaczania jest przede wszystkim umiejętność wybaczania Dziewuszki muszę się wam pochwalić to mój 400 post Dlatego wymienię swoje Miśki : patrysiowa_, impresion, poprostuAsiss, BananowaDelma, otojest,Primadonna, nienaruszona, istoolatex3, dreams_x33, limitowanaa, Mrs Unfabulous, myCh, _mandarynka, Nensie, CukrowaPanna, grise, dresowa, daciaaaaaa, latin, xJoYx, abunee, inquiring, Kofeina w RedBullach, Martusssia, Margaretta_1, Extremalna, xsxs, Twoja Kokaina minimum4znaki, uwielbiaj, Guziki xD, beautiful_life Missi_16, Kinderka13,happyend Moje ![]() ![]() ![]() ![]()
To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące. <3 Paulo Coelho Edytowane przez bajkowa Czas edycji: 2010-05-10 o 17:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#4472 |
Przyczajenie
|
byłoby znacznie łatwiej, gdyby życie posiadało opcję ctrl + z. |
![]() ![]() |
![]() |
#4473 |
Raczkowanie
|
mrs de - dziękuje.
![]() ___________ Czasami mam wrażenie, że żyję pośród drapieżnych zwierząt niż normalnych ludzi… Każdy każdemu prawi słodkości, a za plecami zmienia maskę. A przecież nie o to w życiu chodzi, prawda? W mojej czapce mogę się zgubić i schować cały świat. Tak że nogi nie będą wystawały. Po prostu na chwile powiedzieć stop. Niech się skończy ten zwariowany tryb, niech ktoś zmieni bieg, przeprogramuje życie, wciśnie inny przycisk, albo niech po prostu to wyłączy. Zastanowimy się razem po co ludzie księżyc poznają, kiedy nie wiedzą jak na ziemi żyć. Nie ma dobrych kobiet, w tej dobie nie ma już dobrych kobiet. Jeżeli komuś się wydaje, że taką zna, to niewiasta naprawdę dobrze gra. |
![]() ![]() |
![]() |
#4474 |
Przyczajenie
|
... Zainspirowana Tobą ...
![]() 'A żyć możesz tylko dzięki temu, za co mógłbyś umrzeć' |
![]() ![]() |
![]() |
#4475 |
Zakorzenienie
|
a ja uwielbiam Delmę, BananowąDelmę ! ![]() co dla mnie jest najważniejsze? hm .. a gdy odpowiem, że Ty, zabrzmi to zbyt banalnie ?
![]() |
#4476 | |
Raczkowanie
|
z wzajemnością <3
![]() ![]() ![]() Cytat:
_ Całuuuuuuuuuj mój miły, caaaaaaaałuj!
![]() ![]() |
![]() |
#4477 |
Zakorzenienie
|
Kiedy dusza choruje to i nasze ciało źle funkcjonuje.
Uśmiech zamiera, skałą stając się. Jego domknięte wokół niej ręce to było jedyne bezpieczne miejsce na ziemi. Znów dzwonił z miłosnym wyznaniem. Znów nie był trzeźwy... Nie kochaj za coś, to proste. Kochaj pomimo. Zmęczone są jej dłonie i smutne są jej oczy.
![]() |
#4478 | ||
Zadomowienie
|
Nie każdy popiera moje decyzje, ale ja się nie łamię. Ważne, że podejmuję je zgodnie z własnymi przekonaniami. Cytat:
![]() <3 Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4479 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() Nie trzeba mieć nic,żeby mieć to coś... wyciszenie siedzi na zwalonym pniu czasu nie licząc niby posąg co kamieniem wrósł w otoczenie w tym spokoju dopiero krzyk żurawia budzi rzeczywistość Marzę o tym żeby mieć siedemdziesiąt lat, siedzieć ze swoim wiernym mężem w ogródku i wybierać wzór płyty nagrobkowej na wspólną mogiłę - to dla mnie miłość! złodziej chwili
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
![]() ![]() |
![]() |
#4480 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
no no ;dd kupiłam na Allegro ![]() ![]() dziękuję za wyróżnienie xd nie spodziewałam się ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4481 |
Raczkowanie
|
następny przystanek: MIŁOŚĆ
i ta twoja cholerna obojętność... Był maj, pachniało bzem, byłeś Ty i byłam ja, byliśmy sami na tej łące, pamiętasz? szkoda, że niektórych pochopnych decyzji i nieprzemyślanych słów nie można cofnąć, wtedy nie usłyszałbyś tego co od dawna chciałam Ci powiedzieć, a ja byłabym bardziej szczęśliwa, że jesteś nadal przy mnie i nie odszedłeś... Will you be mine cocaine?
wszyscy kłamią. to podstawowa prawda o ludziach. Edytowane przez KissMeOnceAgainx3 Czas edycji: 2010-05-10 o 18:27 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4482 |
Przyczajenie
|
gdy Cię widzę, nogi mam z waty .
![]() walcz, o to co kochasz<3 |
![]() ![]() |
![]() |
#4483 |
Raczkowanie
|
Magari91 , _ZaagubiOna_ , MamCieGdzies , bajkowa , inquiring , Kofeina w RedBullach , z innej bajki , dreams_x33 , Mrs Unfabulous , _mandarynka , cornflower_ , Wreeednia , mych , xJoYx , Malinowa Girl , mrs de , CukrowaPanna , MalutkaGwiazdka , grise . <33
- uwielbiam . uwielbiam . uwielbiam . ![]() i okraaaaadaaaaam! <3 nałogowo ołł jeah! ![]() ![]() _____________________ Są rzeczy do których trzeba dorosnąć i błędy za które trzeba zapłacić .. Kolejny raz zaczynam od nowa. Znów wyrzucam to co zbędne z mego życia. Po raz n-ty myślę by zmienić zasady tej gry, lecz po cóż? I tak wszystko skończy się tak samo. Wyczekując każdej minuty by się z Tobą spotkać. Poczuć Twój zapach, zobaczyć Twój uśmiech. A to tylko gra pozorów. I na tym się kończy. Wspomnienia zakopac dzis chcialam. Nie wyszlo. Czy to dziwne? Zasmiac sie w glos bym mogla, I smiac do rana z samej siebie. Z mojego wysokiego poziomu intelektualnego, Z tego jak sobie radze z mysleniem. Bo... wszystko mogly by byc proste, jasne i oczywiste, A ja poprostu lubie komplikowac. Jest weselej, jest trudniej... Wiec zagladam w wspomnienia i naturalnie, Widze Ciebie. I kogos jeszcze. Wiadomo, nie jestes tam sam. Zawsze musi byc partner zabawy, ktory by od Ciebie odrywal ma uwage. Ten 'drugi' co zabiera mi duzo energii. A ja chce tylko o Tobie snic. Tylko z Toba zyc. Ale me myslenie... Jest zbyt skaplikowane, to wszystko by prosto zyc. I zasypiam znow chorujac. A chorobe ma zwe 'wspomnienia', Bo to nie jest piekne cierpiec wspominajac. To chore. _________________ K;** 26.03.2010. <3 od dziś .. na zawsze. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4484 |
Przyczajenie
|
Załóż koszulę Vistulę i bądź w remizach królem !
* Śmiga z głową w Kangolu depcze chodnik Lacostą ! * A Twoja małpa lubi nosić podróby Louis Vuitton ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4485 |
Raczkowanie
|
W lustrze oglądam się... Szukam wad... Znalazłam ich kilka... Ale u niej jeszcze więcej i przez to nie rozumiem... Co ona ma takiego czego ja nie mam?
Wyciągnięty stary dres... Włosy przetłuszczone... Opakowania po czekoladzie... Niedopałki w popielniczce... I kilkanaście puszek po piwie... Tak radzę sobie z pustką po Tobie.... Obudziłam się w środku nocy. Ktoś krzyczał. Krzyk proszący o pomoc. Nie wiem jak pomóc temu komuś. Ten wrzask, jakby kogoś przecinano na pół. I wtedy zdałam sobie, że to ja krzyczałam. Ktoś odciął połowę mnie. Połówkę zwaną Twoim imieniem. Twoje zdjęcia wiszą w moim pokoju. Ale gdy staną się stare takie by nie dojrzeć jak wygląda osoba na nich, wtedy przywołam Twój obraz w mojej pamięci. Na razie nie chcę go zużywać. Tak byś mi towarzyszył całe życie Na dyskotece bawiłeś się w tej śmiesznej czapce. Była za duża dla Ciebie. Daszek na oczy Ci się zsuwał. Podeszłam i odwróciłam go do tyłu. To wtedy powiedziałeś, że odsłoniłam Ci świat, którym jestem ja. Mówiłeś za dużo. Oglądałeś się za innymi. Za dużo grałeś w piłkę. Za dużo zabierałeś mi czasu. I co z tego... Teraz mi brakuje tego jak lubiłam próbować Cię przegadać. Jak lubiłam ten Twój uśmiech, gdy krzyczałam na Ciebie za oglądanie się za laskami. Lubiłam siedzieć na trybunie i patrzeć jak grasz. A najbardziej lubiłam to, że cały czas byłam z Tobą... _____________ kocham go nawet kiedy ogląda mecz i zapomina, że istnieję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4486 |
BAN stały
|
inquiring, Extremalna, RobCoChcesz - dziękuję. i wszystkim dziewczynom za inne pochwały, bo chyba 2 pominęłam.
![]() dreams_x33 - obiecuję, nie będę... przez najbliższy tydzień. ![]() No i co to za walka, gdy sędziująca naiwność została przekupiona przez serce? Rozsądek nie miał szans w tym starciu. Mimo uniku, znów padł na deski.
Nie lubię tych waszych królewiczów na białym koniu. Kiedyś jeden rozpie*dolił mi bajkę i po raz setny musiałam zmieniać scenariusz, bo szanowny pan nie mógł zapamiętać, że gdy ona mówiła 'kocham Cię' miał odpowiedzieć to samo. Toksyczna miłość ograniczona do siedmiu esemesów dziennie. |
![]() ![]() |
![]() |
#4487 |
Raczkowanie
|
słoneczka, nie wiecie jak miło jest zajrzeć tutaj po długiej nieobecności i wiedzieć, że ktoś pamiętał. dziękuję
![]() specjalnie dla was, moje wypociny ![]() otwórz swoje oczy, spójrz na mnie, zaczaruj tak jak potrafisz. kocham Cię mój misiu. bo to tylko ty pomimo, że tak bardzo mnie kochasz, siedzisz spokojnie na półce i przyglądasz się mojemu szczęściu. żaden inny facet tak nie potrafi, uwierz. oglądnij się czasem za siebie, bo w tyle może czaić się miłość, wiesz? siedziała na parapecie okna i przyglądała mu się jak dobrze bawi się z kumplami przy piwie.
#4488 |
Rozeznanie
|
` zrobimy tak.
weźmiemy koc, winogrona i pójdziemy na łąkę. w promieniach słońca spędzimy razem cały dzień. będziemy szczęśliwi, będzie nam razem dobrze. będziemy puszczać bańki mydlane. z nutką rozkoszy przeniesiemy się do świata, gdzie domy są z truskawek, chodniki pachną jagodami, a w studniach ukryte są czereśnie. będziemy wspominać ten dzień przed długi, długi czas. wtedy będę wiedziała, że to Ty. " |
![]() ![]() |
![]() |
#4489 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() CukrowaPanna abunee bajkowa podkradłam wasze cudeńka ![]() ![]() Była dla niego jak powietrze.. Czuł, że jej potrzebuje. Oprócz tego czuł jednak jeszcze, że nie może jej mieć. Nie był bezpiecznym człowiekiem. Bał się o nią. Teraz, stali naprzeciw siebie. Ona nie wierzyła. Chciała tyle powiedzieć, ale bała się, że kiedy się odezwie, On zniknie jak bańka. To było takie nieziemskie. To, że TU BYŁ.A on był. Oddychał płytko, chociaż czuł, że za chwilę zachłyśnie się z nadmiaru powietrza. Z nadmiaru jego własnego prywatnego powietrza, bez którego tak długo uczył się żyć.Cisza..Ona wiedziała. Wiedziała, że to się skończy. Nie wiedziała kiedy, ale była tego pewna. Wiedziała, że za chwilę znowu ją zostawi, odejdzie i nie będzie go w jej życiu bardzo długo. O ile kiedykolwiek się pojawi.Serce mu pękało, nie wiedział co robić, by ją mieć.W ich głowach i wszystkich częściach ich ciał, panował chaos, tak wielki, jakiego żadne z nich jeszcze nie znało. Wszystkie organy rzucały się ordynarnie, ograniczane tylko oprzez te skamieniałe ciała. Ale mimo wszystko, tylko stali, tak cholernie milczący, napawając się swoją obecnością. Tylko tym.. A potem znów została sama.. Goodbye my lover. A ja znowu stanę z boku i będe przyglądać się światu. Z dziecięcym wzrokiem przyglądać się w nierealne cele, Dlaczego zawsze, jak Cię wspomnę, dostaję dreszczy? Zaczynam nagle marzyć o tym bezpieczeństwie, o tej izolacji przed światem, jakie zapewniają mi Twoje ręce, gdy oplotą moje ciało... Wtedy wyłączają się racjonalne argumenty, wtedy liczysz się tylko Ty, Twoje pragnienia, Twoje nieszczęścia, wtedy istnieję tylko dla Ciebie... na szczyty które nigdy nie zdobęde. Sen. Zły sen obudził mnie z krzykiem . Zły sen o dobrym mężczyźnie z zielonymi oczami . Zapomniałam o tym . Zapomniałam ufać swoim snom i przeczuciom . Ona, niby przypadkiem, plecami do niego stojąc, włosy odgarnia szyję odsłaniając Goodbye my friend. You have been the one. You have been the one for me. ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4490 |
Raczkowanie
|
perełki <3 LekNaCaleZlo , _ZaagubiOna_ , Mrs Unfabulous , bajkowa , abunee , Kofeina w RedBullach , Martusssia , Sharmila , BananowaDelma , talenciaaaaaary ![]() ![]() ![]() _______________ nie każdy ma to coś w sobie co pozwala cieszyć się z wszystkiego ! : DD beztroska dziewczynka w zielonej sukience na łączce szczęścia. <3 pokochać ciebie taką jaką jestes ? a czy byś potrafiła polubić brokuły ?
![]() |
#4491 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() Moim planem nie jest krótka przygoda.
"hi mom, there are just 3 girls here, sleep over party, you know" [by otojest <3] ![]() Edytowane przez myCh Czas edycji: 2010-05-10 o 19:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#4492 |
Zakorzenienie
|
Gdybym miała wybierać pod względem uczuć, wybrałabym Ciebie. Ale tym razem posłucham rozumu. blondii69- a Ty mnie ;>. cudaku ;*.
caroline060 (?) - jesteś po prostu... ![]()
people always leave. Edytowane przez me9so3horny Czas edycji: 2010-05-10 o 19:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#4493 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Coś: A każdy dzień bez was jest dniem straconym... Edytowane przez Pysiak12 Czas edycji: 2010-05-10 o 19:41 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4494 |
Raczkowanie
|
perełki <3 LekNaCaleZlo , _ZaagubiOna_ , Mrs Unfabulous , bajkowa , abunee , Kofeina w RedBullach , Martusssia , Sharmila , BananowaDelma , talenciaaaaaary ![]() ![]() ![]() _______________ nie każdy ma to coś w sobie co pozwala cieszyć się z wszystkiego ! : DD beztroska dziewczynka w zielonej sukience na łączce szczęścia. <3 pokochać ciebie taką jaką jestes ? a czy byś potrafiła polubić brokuły ?
![]() |
#4495 |
BAN stały
|
.... ciagle zastanawie mnie tylko to, kurKa jaki cel miał Bóg pchając mnie w Twoje ramiona . i czego próbował mnie nauczyc w tak perfidny sposób, pchając też ją w twoje ramiona ... naiwna laleczko . to chyba najwyższy czas by wyciągac wnioski z tych nieprzespanych nocy . patrzy na niego i nic . wyobrażasz sobie ? nic, a nic . zero emocji . zero myśli . zupełnie nic . jest jej całkiem obojętny . stan mojego umysłu aktualnie podobny jest do miliona kawałków rozproszonych myśli . a Ty mi kazujesz opanowac emocje ? przeciętny koleś z super nieprzeciętnymi czekoladowymi oczami . ... |
![]() ![]() |
![]() |
#4496 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zabieram ![]() Cytat:
![]() idealny ;* Nienawidzę płakać więc dlaczego ostatnio dzieje się to tak łatwo ?
![]() |
#4497 |
Raczkowanie
|
blondii69 , miło mi :* ______BananowaDelma , matura kradnie mi za dużo czasu , ale staram się czytać Was codziennie , za tydzień będę już tutaj dzień w dzień , więc przyjdzie czas , że będziecie miały mnie dosyć ;d dziękuję za pamieć <3 wsłuchaj się we mnie choć raz Ty masz ochotę na wieczność ze mną , a ja nie mam ochoty na Ciebie patrzeć. odmów swoje grzechy , a nikt Cię nie rozgrzeszy nie było Cię , ale o dziwo był spokojny sen każdy oddech na ustach przesiąknięty Tobą
#4498 |
Rozeznanie
|
bajkowa - jak miło wejść na opisowy i zostać pochwaloną przez taką gwiazdeczkę. kolejnych 400 życzę <3
BananowaDelma - aaaaaaa :szok: dzię-ku-ję! ![]() kolejny dzień bez Ciebie- ty się świetnie bawisz nie myśląc o mnie, a ja myślę o tobie 60 razy na minutę, siedząc w czterech ścianach od kiedy Cię poznałam zapomniałam co to b ó l kotku. nie będę twoim planem B. to nie ten adres żyje nadzieją, że wreszcie pojawi się ktoś, kto rozświetli me życie i dni nie będą do siebie podobne i zwyczajnie zakocham się. tak do szaleństwa
![]() 5.10.2011. nareszcie w moim życiu pojawił się ktoś , dla kogo warto żyć. <3 Edytowane przez xsxs Czas edycji: 2010-05-10 o 20:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#4499 |
Zakorzenienie
|
łaaa
![]() xsxs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Szukam przepisu na idealny związek, chłopaku z piwnymi oczami, mógłbyś mi go podać?
#4500 | |
Zakorzenienie
|
jak miło
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Mrs Unfabulous okradam ![]() ***
pachnie piękniej niż róża. miłość jest wiatrem silniejszym niż burza. delikatny jak chwila. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:59.