|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4471 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:)
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- Z lewatywy ![]()
![]() |
#4472 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4473 |
Zakorzenienie
|
Popijając kawke odniose sie do kwestii.... ograniczania kawy
![]() Niunia ja na diecie zamieniłam rozpuszczalna na normalna (mieloną)... Otóż naczytałam sie o tym jak niezdrowa jest rozpuszczalka (a już najbardziej ta w proszku Creme itp)... A że ja w ogóle zaczełam uważać na zdrowość jedzenia no to rozpuszczalka poszła do kubła... Na logike nawet - mielona to jednak natura niezbyt przetworzona ![]() Ja ograniczam do dwóch kubków (a nie 2 ekspresów ![]() żeby nie było że ściemniam : http://kuchnia.wp.pl/zyj-zdrowo/heal...szczalna-.html http://zdrowie.dziennik.pl/nowotwory...duja-raka.html ---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- Najgorsze w tym szajsie z kawa jest to ze moja teściowa odkad mnie zna mówiła że to nie zdrowe pić rozpuszczalna ...I wychodzi na to że miała racje ![]() A mi oczywiście ciezko to przyznać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4474 |
Zakorzenienie
|
Ja też słyszałam, że puszczalska kawa jest strasznie niezdrowa. Gdzieś słyszałam teorię, że to taki skutek uboczny mielonej kawy
![]() Ja w ogóle puszczalskiej nie lubię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4475 | |
Zakorzenienie
|
A to można ćwiczyć za dużo? I co to znaczy za dużo ?
![]() ![]() ale takie bialeczka w proszku tochyba dla osób ćwiczących siłowo? Kuszące... na razie jem twarog i jaja z sznka potreningowo ... No ale ja robie aeroby/cardio wiec delikatnie ... Scio też podziwiam siłownie - tak piszesz że moze sie odważe -ale to raczej na jesień/zime ... Bo teraz wiosna to na dwór marsz ![]() Kwiatuszek to co szykujemy się na piatek? Do parku ![]() Dzis miałam niebezpieczna myśl przy chodakowskiej - zaczyna sie wiosna, planuje biegać tak 4 razy w tygodniu (ok 25 km tyodniowo docelowo wiadomo zaczne od 20 ![]() ![]() ![]() I teraz sie zastanawiam czy to już uzależnienie czy opętanie? ![]() ---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- Cytat:
![]() Ale stwierdziłam że dosyć chemi jem nieświadomie -i z ekspresu przelewowego (taki na filtry papierowe nie cudo za pare tysięcy) daje rade ![]() Furry co do różnych "tematów" to ja też jestem otwarta ![]() ![]() Wiec mnie nie przestraszysz na pewno ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4476 |
Zakorzenienie
|
Asiu to białko, zamiennik posiłku. Fajne jak ktoś ma kłopot z dostarczeniem odpowiedniej ilości białka, jest pyszne, dlatego nie kupuje, bo bym bardzo wyżerała. Czasem jak wiem, że mi dobowo braknie to kupię na siłce porcje. Albo tak jak dziś jak po siłce szłam na zakupy. Takto szejk i banan i posiłek potreningowy jest.
Można ćwiczyć za dużo, bo to nawet nie chodzi o czas a o intensywność. A ćwiczenia siłowe polecam. Widzę jak zmienia się jakość mojego ciała (btw. jestem jedyną dziewczyną wśród facetów ![]() Idę przygotowywać przed kolacje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4477 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja też nie jestem fanką, ale czasem... CZASEM ![]() Jednakowoż cieszę się, że stopień otwartości mamy podobny i Niunia też, i pewnie jeszcze parę dziewczyn by się znalazło, o Moni nie wspominając, bo to zadziora numer 1 ![]() A co do ćwiczeń - plan jest bardzo ok wg mnie, myślę że docelowo jogging plus skalpel (nie codziennie, poszczególne dni) plus pozostałe dni skalpelowe i 1 na oddech to chyba dobry układ; co więcej - jestem pewna że go zrealizujesz. Skąd ta pewność? Pamiętam na saaaamym początku, jak pisałaś, że nie ćwiczysz, bo nie chce Ci się z kanapy wstawać... a zobacz teraz ![]() ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ---------- Umówiłam się na jutro na randkę, nie ma to jak klin... ![]()
![]() |
#4478 |
Zakorzenienie
|
Furry
No masz rację, zadziora ze mnie niezła... A klina często kiedyś stosowałam...Niestety był efekt domina i po klinie był kolejny klin ![]() Eh...Powiem Wam, że słowa faceta są jak czek bez pokrycia...Kolejny raz zostałam wystawiona do wiatru...Eh. Jest mi bardzo przykro, że zawsze jest coś ważniejszego ode mnie...MAMUSIA tym razem...Boże jaka ja jestem zła. Nie wiem czy bardziej zła czy bardziej mi smutno... Wieczór i dobry humor mam spartolony... ![]() Edytowane przez ogolnie Czas edycji: 2013-02-27 o 17:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#4479 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja pieprzę, no co się dzieje..
![]() |
#4480 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak mi zależy...Zależało...Na wszystkim ![]() Edytowane przez ogolnie Czas edycji: 2013-02-27 o 17:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4481 | |
Zadomowienie
|
Dziewczyny - jak oczyszczanie?
Mnie nie powaliło na kolana... nic się nie zmieniło od wczoraj, więc nie będę się powtarzać. Drażnią mnie te suchary, bo mam już poharatane i dziąsła i podniebienie i nawet język ![]() ![]() A już na marginesie wkurzam się, że nie mogę jeść tego, co mam w lodówce, ale nie dlatego, że mam ochotę (choć czasem też), ale przede wszystkim boję się, że się zepsuje ![]() Rano strzelę se lewatywkę, tak jak planowałam, potem otwarcie sezonu (moje buty do joggingu znowu awansują z butów rowerowych ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- Cytat:
Co Ci mogę powiedzieć - shit happens ![]() Idź na spacer.
![]() |
#4482 |
Zakorzenienie
|
Eh, poszłabym na spacer, ale grzałam zatoki i nie powinnam teraz wyłazić na dwór...Zrobię to co zawsze heh
![]() ![]() Dobra, koniec tematu... ![]() Zjadłam wlasnie (bez apetytu już niestety...) kolacyjkę. Ciekawe czy waga jutro drgnie heh ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4483 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na to nic nie poradzisz ... Można przyjąc ze to ci przynajmniej dieta nie zachwieje -ale to chyba niezbyt pocieszajace ![]() ![]() Z Mamusiami zawsze problem ![]() To nie chodzi nawet o sam fakt - bo to żaden problem ... Ale planu awaryjnego nie przewidziano... Wiec jade zostawiajac kochany domek i M. - a i tak są uwagi że przyjeżdżam tylko na 9 dni a nie na dwa tygodnie... I że nie chce z nią czasu spedzać ![]() No fakt nie chce - chce spedzać czas z mężem - czy to takie dziwne ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4484 |
Zadomowienie
|
A nie, Monia! Nie to Ci chciałam powiedzieć!
http://www.youtube.com/watch?v=f2p5ZHE2E_c SHIT HAPPENS, JUST BLOW IT OFF, WHOO!! No, teraz lepiej ![]()
#4485 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4486 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() O rany, nie chcę myśleć jak to będzie, jak już się kiedyś hajtnę... ![]()
![]() |
#4487 |
Zakorzenienie
|
Szalejesz Furry
![]() hmm ale martwi mnie ta diagnoza oczyszczania ... bo w sumie sie nastawiłąm ze wykorzystam choć sokowiróke u teściowej ... Tak sie psychicznie nakręciłam chyba na wyrzucenie wszystkich śmieci z siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4488 |
Rozeznanie
|
Wiem, że rozpuszczalna jest zła, też o tym już czytałam no i na logikę jak to zrobić żeby ciało stałe jak ziarno kawy rozpuściło się w wodzie... Ale jak pije tyle zwykłej to serducho mnie boli więc zamieniłam na rozpuszczalną, której kiedyś smakowo nie znosiłam - teraz mi smakuje. Wiem złe zmieniłam na gorsze ale ja poważnie mam wielki problem z ograniczeniem kawy
![]() Furry baw się jutro dobrze oby klin okazał się godny zainteresowania ![]() Monia z mamusią nigdy nie wygrasz, a każda próba przecięcia pępowiny wywołuje konflikt niestety (mój tata z babcią to książkowy przykład - tata ma 50 lat i całe życie mieszka z babcią a zachowują się wręcz jak para, każda ważna decyzja itd. jest podejmowana z nią) więc jak proponuje kompromis lub szczerą rozmowę ![]()
-17kg ![]() "Wiara czyni cuda, lecz tylko walka daje efekty." 10.2012 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Niuuniiaaa Czas edycji: 2013-02-27 o 18:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#4489 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- Cytat:
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4490 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A z tym bieganiem, to faktycznie szaleństwo, zacznę dzień wcześniej niż Ty, no różnica kolosalna ![]()
![]() |
#4491 |
Rozeznanie
|
Aa właśnie Milenka pokaż swoje nowe nabytki
![]() Martha niestety jak na moje uda tez zbyt krótka więc dostaje miano tuniki ![]() ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- Furry i Asia ja nienawidzę biegać ![]() ![]()
#4492 |
Zakorzenienie
|
Chyba naprawdę jestem na tyle okropna, że nie zasłużyłam na faceta
![]() Wiecie co usłyszałam właśnie? Nie wiem jak to odebrać..."Gdybym miał zlew na ciebie to bym nie pisał z Tobą jak zobaczyłem zdjęcie" ... Wiedziałam, że ładna nie jestem...To po co się ze mną umawiał... ![]() Czuję się podle ![]() ![]() Cholera, co jeszcze musi się stać... Przepraszam, znowu zrzędzę...Ale jest mi tak cholernie przykro ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez ogolnie Czas edycji: 2013-02-27 o 18:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#4493 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Monia a właśnie, że jesteś piękna! I w ogóle nie myśl inaczej! ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- A i nie Ty nie zasługujesz tylko on.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4494 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4495 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4496 |
Zakorzenienie
|
Co za ch.uj no Monia! Jak on śmie tak pisać?! A on taki kur.wa piękny bez skazy się znalazł. Pokaż mi tu go to sie skończy babci sr.anie. Ale mnie wku.rwił!!!
Mona, wiesz teraz to już mało co jest ważne co miał na myśli. Źle to obrał w słowa i to jego błąd. No ku. jak tak można napisać! Edytowane przez nadalka Czas edycji: 2013-02-27 o 19:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#4497 |
Zakorzenienie
|
Hejka. Ciekawa jestem jakie beda efekty tego oczyszczania na wadze xDD Ja sie nawet nie wazylam ostatnio xDD moze jutro. Ale pewnie zmian tam nie ma...
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4498 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4499 | |
Zakorzenienie
|
Po tych słowach napisałam mu legendarne SPIE.R.DALAJ
![]() Oczywiście nie dał za wygraną i pisał dalej. W ostateczności nie wiem co tak naprawdę się wydarzyło i nie wiem co się wydarzy. Ja nie będę robić nic, bo jestem trochę jego osobą zmęczona. A jak mu się nie podobało jak wyglądam to mógł w ogóle się ze mną nie umawiać...Mona w takim amoku w jakim byłam nawet nie pomyślalam, że on mogł mieć dobre intencje ![]() nadalka tacy są faceci...Mnie złość już przeszła, u mnie bardzo szybko to postępuje...I złość przeradza się w obojętność ... No zobaczymy co ten palant jutro wyczyni czy się jeszcze odezwie czy nie. Potem mi napisał, że nie to miał na myśli (chodzi o to zdanie z tym zdjęciem) i że źle zrozumiałam i napisał to w złości. Pfffff. Ja się winna nie czuję za moje słowa, a nawrzucałam mu nieźle. Może błąd, ale byłam mega wkurzona. Bardziej niż wczoraj na Aśkę ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4500 |
Zakorzenienie
|
Faceci to rzeczywiście nie myślą. On chyba wiedział że masz mały kompleks (jak chyba każda z nas) na punkcie wagi, a wyjeżdża z takim tekstem. Wiemy co miał na myśli, no ale cóż nie pykło mu. Mnie jak mój mąż poznał powiedział (chyba dopiero po ślubie) że wyobrażał mnie sobie trochę inaczej. No ale jednak to lepiej brzmi jak "nie sądziłem że jesteś taka DUŻA"
![]() ![]() Edytowane przez nadalka Czas edycji: 2013-02-27 o 20:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:19.