Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-27, 16:46   #4471
Niuuniiaaa
Rozeznanie

Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:)

Cytat:
Napisane przez Furry Sue Pokaż wiadomość
Też to przed chwilą przeczytałam po raz kolejny i morda mi się cieszy

Milenka! Potwierdzam! Służę pomocą! ale sama też dasz radę

---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ----------

O! No, coś w tym stylu, najpierw badam grunt, czy można o wszystkim gadać, a potem jadę z tematem ale na forum jest jednak inaczej niż w realu, jest nas tu dużo i każda ma swoje granice, więc nie chcę nikomu uprzykrzyć pobytu tutaj opowieściami dziwnej treści
heheh aż tak chyba nikogo tu nie zgorszymy ewentualnie wyedukujemy troszkę

---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ----------

Cytat:
Napisane przez ogolnie Pokaż wiadomość
Z czego Wy się tak śmiejecie?
Z lewatywy

"Wiara czyni cuda, lecz tylko walka daje efekty."

10.2012
nie palę
nie piję gazowanego
Niuuniiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-27, 16:51   #4472
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
A gdzie można dostać takiego wheya?
No lepiej nie przeginać z ćwiczeniami też, kochana
W sklepach dla koksów z tym, że to duże paczki, po 500 gram i więcej. A ja czasem na siłce kupuje sobie porcję.

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-27, 16:58   #4473
Joanna XL
Zakorzenienie

Popijając kawke odniose sie do kwestii.... ograniczania kawy

Niunia ja na diecie zamieniłam rozpuszczalna na normalna (mieloną)... Otóż naczytałam sie o tym jak niezdrowa jest rozpuszczalka (a już najbardziej ta w proszku Creme itp)... A że ja w ogóle zaczełam uważać na zdrowość jedzenia no to rozpuszczalka poszła do kubła...
Na logike nawet - mielona to jednak natura niezbyt przetworzona
Ja ograniczam do dwóch kubków (a nie 2 ekspresów )

żeby nie było że ściemniam :
http://kuchnia.wp.pl/zyj-zdrowo/heal...szczalna-.html
http://zdrowie.dziennik.pl/nowotwory...duja-raka.html

---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ----------

Najgorsze w tym szajsie z kawa jest to ze moja teściowa odkad mnie zna mówiła że to nie zdrowe pić rozpuszczalna ...I wychodzi na to że miała racje ]

A mi oczywiście ciezko to przyznać Stary człowiek a głupi...
Joanna XL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-27, 16:58   #4474
ogolnie
Zakorzenienie

Ja też słyszałam, że puszczalska kawa jest strasznie niezdrowa. Gdzieś słyszałam teorię, że to taki skutek uboczny mielonej kawy
Ja w ogóle puszczalskiej nie lubię
ogolnie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-27, 17:10   #4475
Joanna XL
Zakorzenienie

A to można ćwiczyć za dużo? I co to znaczy za dużo ? Tj rozumiem że po 10 h dziennie to za dużo

ale takie bialeczka w proszku tochyba dla osób ćwiczących siłowo? Kuszące... na razie jem twarog i jaja z sznka potreningowo ... No ale ja robie aeroby/cardio wiec delikatnie ...
Scio też podziwiam siłownie - tak piszesz że moze sie odważe -ale to raczej na jesień/zime ... Bo teraz wiosna to na dwór marsz

Kwiatuszek to co szykujemy się na piatek? Do parku

Dzis miałam niebezpieczna myśl przy chodakowskiej - zaczyna sie wiosna, planuje biegać tak 4 razy w tygodniu (ok 25 km tyodniowo docelowo wiadomo zaczne od 20 ... Tzn ze na chodakowska mam tylko 2 dni (biorac pod uwage odpoczynkowy dzien) ... I autentycznie smutno mi sie zrobiło Potem do mnie dotarło że moge i biegać rano i robić np skalpel wieczorem - i poczułam normalna ulge no i jeszcze a6W jakis czas ...

I teraz sie zastanawiam czy to już uzależnienie czy opętanie?

---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ----------

Cytat:
Ja też słyszałam, że puszczalska kawa jest strasznie niezdrowa. Gdzieś słyszałam teorię, że to taki skutek uboczny mielonej kawy
Ja w ogóle puszczalskiej nie lubię
Ja lubiłam puszczalska smakowo niestety .. najbardziej tą kremowa co pinka lekka sie robiła

Ale stwierdziłam że dosyć chemi jem nieświadomie -i z ekspresu przelewowego (taki na filtry papierowe nie cudo za pare tysięcy) daje rade

Furry co do różnych "tematów" to ja też jestem otwarta Aczkolwiek ten sugerowany mi nie podchodzi akurat ...
Wiec mnie nie przestraszysz na pewno
Stary 2013-02-27, 17:22   #4476
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Asiu to białko, zamiennik posiłku. Fajne jak ktoś ma kłopot z dostarczeniem odpowiedniej ilości białka, jest pyszne, dlatego nie kupuje, bo bym bardzo wyżerała. Czasem jak wiem, że mi dobowo braknie to kupię na siłce porcje. Albo tak jak dziś jak po siłce szłam na zakupy. Takto szejk i banan i posiłek potreningowy jest.
Można ćwiczyć za dużo, bo to nawet nie chodzi o czas a o intensywność.
A ćwiczenia siłowe polecam. Widzę jak zmienia się jakość mojego ciała (btw. jestem jedyną dziewczyną wśród facetów Mnie siłowy wciągnął na maksa. To siłowanie się samej z sobą, że dam radę jeszcze raz, że jestem coraz silniejsza. Ech, ech...

Idę przygotowywać przed kolacje

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-27, 17:27   #4477
Furry Sue
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Joanna XL Pokaż wiadomość
Dzis miałam niebezpieczna myśl przy chodakowskiej - zaczyna sie wiosna, planuje biegać tak 4 razy w tygodniu (ok 25 km tyodniowo docelowo wiadomo zaczne od 20 ... Tzn ze na chodakowska mam tylko 2 dni (biorac pod uwage odpoczynkowy dzien) ... I autentycznie smutno mi sie zrobiło Potem do mnie dotarło że moge i biegać rano i robić np skalpel wieczorem - i poczułam normalna ulge no i jeszcze a6W jakis czas ...

I teraz sie zastanawiam czy to już uzależnienie czy opętanie?

(...)

Furry co do różnych "tematów" to ja też jestem otwarta Aczkolwiek ten sugerowany mi nie podchodzi akurat ...
Wiec mnie nie przestraszysz na pewno
Zacznę od końca

Ja też nie jestem fanką, ale czasem... CZASEM

Jednakowoż cieszę się, że stopień otwartości mamy podobny i Niunia też, i pewnie jeszcze parę dziewczyn by się znalazło, o Moni nie wspominając, bo to zadziora numer 1

A co do ćwiczeń - plan jest bardzo ok wg mnie, myślę że docelowo jogging plus skalpel (nie codziennie, poszczególne dni) plus pozostałe dni skalpelowe i 1 na oddech to chyba dobry układ; co więcej - jestem pewna że go zrealizujesz. Skąd ta pewność? Pamiętam na saaaamym początku, jak pisałaś, że nie ćwiczysz, bo nie chce Ci się z kanapy wstawać... a zobacz teraz

---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ----------

Umówiłam się na jutro na randkę, nie ma to jak klin...

78*77*76*75*74*73*72*71*7 0*69*68*67*66*65!

https://www.facebook.com/taauhandicraft/
Furry Sue jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-27, 17:38   #4478
ogolnie
Zakorzenienie

Furry
No masz rację, zadziora ze mnie niezła...
A klina często kiedyś stosowałam...Niestety był efekt domina i po klinie był kolejny klin

Eh...Powiem Wam, że słowa faceta są jak czek bez pokrycia...Kolejny raz zostałam wystawiona do wiatru...Eh. Jest mi bardzo przykro, że zawsze jest coś ważniejszego ode mnie...MAMUSIA tym razem...Boże jaka ja jestem zła. Nie wiem czy bardziej zła czy bardziej mi smutno...
Wieczór i dobry humor mam spartolony...

Edytowane przez ogolnie
Czas edycji: 2013-02-27 o 17:39
Stary 2013-02-27, 17:43   #4479
Furry Sue
Zadomowienie

Cytat:
Furry
Eh...Powiem Wam, że słowa faceta są jak czek bez pokrycia...Kolejny raz zostałam wystawiona do wiatru...Eh. Jest mi bardzo przykro, że zawsze jest coś ważniejszego ode mnie...MAMUSIA tym razem...Boże jaka ja jestem zła. Nie wiem czy bardziej zła czy bardziej mi smutno...
O matko, a to ta kolacja miała być, którą planowałaś i pytałaś co polecamy? :/
Ja pieprzę, no co się dzieje..

Stary 2013-02-27, 17:47   #4480
ogolnie
Zakorzenienie

Cytat:
O matko, a to ta kolacja miała być, którą planowałaś i pytałaś co polecamy? :/
Ja pieprzę, no co się dzieje..
Nie...To jutro miało być...Ale nie będzie...Nie wiem czy cokolwiek będzie. Nie wiem czy chcę być z kimś dla kogo mamusia jest number one and the most important person in the world... No kurde...
A tak mi zależy...Zależało...Na wszystkim

Edytowane przez ogolnie
Czas edycji: 2013-02-27 o 17:48
Stary 2013-02-27, 17:51   #4481
Furry Sue
Zadomowienie

Dziewczyny - jak oczyszczanie?
Mnie nie powaliło na kolana... nic się nie zmieniło od wczoraj, więc nie będę się powtarzać. Drażnią mnie te suchary, bo mam już poharatane i dziąsła i podniebienie i nawet język poza tym zero różnicy. Tylko repertuar nudny
A już na marginesie wkurzam się, że nie mogę jeść tego, co mam w lodówce, ale nie dlatego, że mam ochotę (choć czasem też), ale przede wszystkim boję się, że się zepsuje a twarogu nie zamrożę...

Rano strzelę se lewatywkę, tak jak planowałam, potem otwarcie sezonu (moje buty do joggingu znowu awansują z butów rowerowych ), szybki prysznic, balsamik, pianka na włoski, mejkap i jak już będę wyglądać jak milion dolców, to pójdę obadać, co to za mięcho się ze mną umówiło, bo to gość z sieci

---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ----------

Cytat:
Nie...To jutro miało być...Ale nie będzie...Nie wiem czy cokolwiek będzie. Nie wiem czy chcę być z kimś dla kogo mamusia jest number one and the most important person in the world... No kurde...
A tak mi zależy...Zależało...Na wszystkim
Ech.. najchętniej przeklęłabym szpetnie. Takim słówkiem na K.

Co Ci mogę powiedzieć - shit happens
Idź na spacer.

Stary 2013-02-27, 17:55   #4482
ogolnie
Zakorzenienie

Eh, poszłabym na spacer, ale grzałam zatoki i nie powinnam teraz wyłazić na dwór...Zrobię to co zawsze heh Wezmę długą kąpiel, pobeczę trochę i zapomnę...Jak zawsze...

Dobra, koniec tematu...
Zjadłam wlasnie (bez apetytu już niestety...) kolacyjkę. Ciekawe czy waga jutro drgnie heh Mam nadzieję.
Stary 2013-02-27, 17:57   #4483
Joanna XL
Zakorzenienie

Cytat:
Furry
No masz rację, zadziora ze mnie niezła...
A klina często kiedyś stosowałam...Niestety był efekt domina i po klinie był kolejny klin

Na to nic nie poradzisz ... Można przyjąc ze to ci przynajmniej dieta nie zachwieje -ale to chyba niezbyt pocieszajace Nie daj sie mamisynkowi (bo chyba tak go trzeba zdefiniować

Z Mamusiami zawsze problem Moja tesciowa (wbrew pozorom to wcale nie jest "mamusia oswojona" tylko gorszy gatunek "mamusi") jedzie sobie na tydzień wojazować po Europie ... Zgadnijcie kto w tym czasie pojedzie ponad 400 km żeby pilnować domu i zajac sie psem ?
To nie chodzi nawet o sam fakt - bo to żaden problem ... Ale planu awaryjnego nie przewidziano...
Wiec jade zostawiajac kochany domek i M. - a i tak są uwagi że przyjeżdżam tylko na 9 dni a nie na dwa tygodnie... I że nie chce z nią czasu spedzać
No fakt nie chce - chce spedzać czas z mężem - czy to takie dziwne ?
Stary 2013-02-27, 17:58   #4484
Furry Sue
Zadomowienie

A nie, Monia! Nie to Ci chciałam powiedzieć!

http://www.youtube.com/watch?v=f2p5ZHE2E_c

SHIT HAPPENS, JUST BLOW IT OFF, WHOO!!

No, teraz lepiej

Stary 2013-02-27, 18:02   #4485
ogolnie
Zakorzenienie

Cytat:
Na to nic nie poradzisz ... Można przyjąc ze to ci przynajmniej dieta nie zachwieje -ale to chyba niezbyt pocieszajace Nie daj sie mamisynkowi (bo chyba tak go trzeba zdefiniować

Z Mamusiami zawsze problem Moja tesciowa (wbrew pozorom to wcale nie jest "mamusia oswojona" tylko gorszy gatunek "mamusi") jedzie sobie na tydzień wojazować po Europie ... Zgadnijcie kto w tym czasie pojedzie ponad 400 km żeby pilnować domu i zajac sie psem ?
To nie chodzi nawet o sam fakt - bo to żaden problem ... Ale planu awaryjnego nie przewidziano...
Wiec jade zostawiajac kochany domek i M. - a i tak są uwagi że przyjeżdżam tylko na 9 dni a nie na dwa tygodnie... I że nie chce z nią czasu spedzać
No on to jest chyba skrajny przypadek maminsynka...Kurde, ja nie chcę faceta pi.zdy która nie postawi się moim rodzicom, swoim rodzicom ani nikomu...bo po prostu jest cipa...

---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ----------

Cytat:
A nie, Monia! Nie to Ci chciałam powiedzieć!

http://www.youtube.com/watch?v=f2p5ZHE2E_c

SHIT HAPPENS, JUST BLOW IT OFF, WHOO!!

No, teraz lepiej
No lepiej
Stary 2013-02-27, 18:03   #4486
Furry Sue
Zadomowienie

Cytat:
Hahah.. nie no, co Ty, z kim jak z kim, ale z Mamusią? Jesteś niemiłosierna
O rany, nie chcę myśleć jak to będzie, jak już się kiedyś hajtnę... posiadanie teściowej póki co wykracza poza moje pole widzenia...

Stary 2013-02-27, 18:12   #4487
Joanna XL
Zakorzenienie

Szalejesz Furry Ja otwieram sezon 1 marca ... Ciekawe czy dam rade chociaż te 5 km przebiec ...

hmm ale martwi mnie ta diagnoza oczyszczania ... bo w sumie sie nastawiłąm ze wykorzystam choć sokowiróke u teściowej ...

Tak sie psychicznie nakręciłam chyba na wyrzucenie wszystkich śmieci z siebie
Stary 2013-02-27, 18:16   #4488
Niuuniiaaa
Rozeznanie

Wiem, że rozpuszczalna jest zła, też o tym już czytałam no i na logikę jak to zrobić żeby ciało stałe jak ziarno kawy rozpuściło się w wodzie... Ale jak pije tyle zwykłej to serducho mnie boli więc zamieniłam na rozpuszczalną, której kiedyś smakowo nie znosiłam - teraz mi smakuje. Wiem złe zmieniłam na gorsze ale ja poważnie mam wielki problem z ograniczeniem kawy

Furry baw się jutro dobrze oby klin okazał się godny zainteresowania

Monia z mamusią nigdy nie wygrasz, a każda próba przecięcia pępowiny wywołuje konflikt niestety (mój tata z babcią to książkowy przykład - tata ma 50 lat i całe życie mieszka z babcią a zachowują się wręcz jak para, każda ważna decyzja itd. jest podejmowana z nią) więc jak proponuje kompromis lub szczerą rozmowę nie denerwuj się i głowa do góry może to tylko nietypowa sytuacja, że mama is number one.

10.2012
nie palę
nie piję gazowanego

Edytowane przez Niuuniiaaa
Czas edycji: 2013-02-27 o 18:19
Stary 2013-02-27, 18:23   #4489
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Cytat:
Napisane przez Niuuniiaaa Pokaż wiadomość
Martha i Lolita zmieniam zdanie to nie miętowy chociaż bym chciała to z całą pewnością morski.
Wiecie w szoku jestem, bo rozmiar 38 nie leży tak jak powinna więc poczeka na lepsze czasy ale się w nią mieszczę Wybaczcie jakość zdjęcia
Śliczna

---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

Cytat:
Hehehe skąd ja to znam, u mnie w rodzinie to jest normalne, wszystkie baby (łącznie ze mną) zawsze są na diecie, a AKURAT WTEDY kiedy jemy coś razem, to albo pada tekst "oj, bo nie jadłam tyle i tyle i umieram z głodu", albo "muszę trochę przystopować z tym odchudzaniem, bo jeszcze jakieś braki w organizmie będą", albo "oj tam, dzisiaj jeszcze można zaszaleć <jedząc piąty kawałek ciasta> ale od jutra reżim", albo też "nie, ja dzisiaj nie ćwiczę, padam na ryj po pracy, ale jutro Ewka, nie?".

O naiwności
Musimy im pokazać że jesteśmy żywym przykładem na to że można!!!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-27, 18:24   #4490
Furry Sue
Zadomowienie

Cytat:
Szalejesz Furry Ja otwieram sezon 1 marca ... Ciekawe czy dam rade chociaż te 5 km przebiec ...

hmm ale martwi mnie ta diagnoza oczyszczania ... bo w sumie sie nastawiłąm ze wykorzystam choć sokowiróke u teściowej ...

Tak sie psychicznie nakręciłam chyba na wyrzucenie wszystkich śmieci z siebie
Nie sugeruj się aż tak bardzo, to tylko moje doświadczenie. SSS7 bardzo chwaliła, pisała, że wc było grane kilka razy dziennie.

A z tym bieganiem, to faktycznie szaleństwo, zacznę dzień wcześniej niż Ty, no różnica kolosalna

Stary 2013-02-27, 18:28   #4491
Niuuniiaaa
Rozeznanie

Aa właśnie Milenka pokaż swoje nowe nabytki
Martha niestety jak na moje uda tez zbyt krótka więc dostaje miano tuniki

---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ----------

Furry i Asia ja nienawidzę biegać po 100 metrach oddechu bym po okolicy szukała

10.2012
nie palę
nie piję gazowanego
Stary 2013-02-27, 18:33   #4492
ogolnie
Zakorzenienie

Chyba naprawdę jestem na tyle okropna, że nie zasłużyłam na faceta
Wiecie co usłyszałam właśnie? Nie wiem jak to odebrać..."Gdybym miał zlew na ciebie to bym nie pisał z Tobą jak zobaczyłem zdjęcie" ...

Wiedziałam, że ładna nie jestem...To po co się ze mną umawiał...
Czuję się podle
Cholera, co jeszcze musi się stać...

Przepraszam, znowu zrzędzę...Ale jest mi tak cholernie przykro

Edytowane przez ogolnie
Czas edycji: 2013-02-27 o 18:36
Stary 2013-02-27, 18:37   #4493
Niuuniiaaa
Rozeznanie

Cytat:
Wiecie co usłyszałam właśnie? Nie wiem jak to odebrać..."Gdybym miał zlew na ciebie to bym nie pisał z Tobą jak zobaczyłem zdjęcie" ...

Czuję się podle
Co za palant no nie, nie skomentuje, bo mnie ocenzurują.
Monia a właśnie, że jesteś piękna! I w ogóle nie myśl inaczej!

---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ----------

A i nie Ty nie zasługujesz tylko on.

10.2012
nie palę
nie piję gazowanego

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-02-27, 18:45   #4494
Furry Sue
Zadomowienie

Cytat:
ja ☠☠☠☠☠☠☠ę, co za koleś...

Stary 2013-02-27, 19:34   #4495
MonaN_
Raczkowanie

Cytat:

Czuję się podle

Przepraszam, znowu zrzędzę...Ale jest mi tak cholernie przykro
Ogolnie, jakkolwiek by to nie zabrzmiało, wydaje mi się, że gościu w jakiś pokraczny sposób chciał Ci udowodnić, że nie olewa Cię- wprost przeciwnie, skoro nie przestał z Tobą pisać po tym, jak zobaczył Twoje zdjęcie. Eee, czy to jest koleś z typu "nieważne, jak wyglądasz, chodzi o wnętrze"? Mimo, że nie brzmi to miło, wydaje mi się, że nie miał złych intencji
MonaN_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-27, 19:36   #4496
nadalka
Zakorzenienie

Co za ch.uj no Monia! Jak on śmie tak pisać?! A on taki kur.wa piękny bez skazy się znalazł. Pokaż mi tu go to sie skończy babci sr.anie. Ale mnie wku.rwił!!!

Mona, wiesz teraz to już mało co jest ważne co miał na myśli. Źle to obrał w słowa i to jego błąd. No ku. jak tak można napisać!

Edytowane przez nadalka
Czas edycji: 2013-02-27 o 19:37
nadalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-27, 19:43   #4497
anuszka21
Zakorzenienie

Hejka. Ciekawa jestem jakie beda efekty tego oczyszczania na wadze xDD Ja sie nawet nie wazylam ostatnio xDD moze jutro. Ale pewnie zmian tam nie ma...
anuszka21 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-02-27, 19:45   #4498
MonaN_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nadalka Pokaż wiadomość
Co za ch.uj no Monia! Jak on śmie tak pisać?! A on taki kur.wa piękny bez skazy się znalazł. Pokaż mi tu go to sie skończy babci sr.anie. Ale mnie wku.rwił!!!

Mona, wiesz teraz to już mało co jest ważne co miał na myśli. Źle to obrał w słowa i to jego błąd. No ku. jak tak można napisać!
Nadalka, może po prostu ja zbyt ugodowa jestem, staram się znaleźć we wszystkim pozytywy i jakoś wytłumaczyć innych... Ale masz rację, powiedział, co powiedział i jak powiedział. Nieraz lepiej się zamknąć, niż powiedzieć nieprzemyślaną głupotę.
MonaN_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-27, 19:54   #4499
ogolnie
Zakorzenienie

Po tych słowach napisałam mu legendarne SPIE.R.DALAJ
Oczywiście nie dał za wygraną i pisał dalej. W ostateczności nie wiem co tak naprawdę się wydarzyło i nie wiem co się wydarzy. Ja nie będę robić nic, bo jestem trochę jego osobą zmęczona.
A jak mu się nie podobało jak wyglądam to mógł w ogóle się ze mną nie umawiać...Mona w takim amoku w jakim byłam nawet nie pomyślalam, że on mogł mieć dobre intencje Może i chciał mieć, co nie zmienia faktu, że to co on chciał, nigdy mu nie wychodziło. I nie wychodzi.

nadalka
tacy są faceci...Mnie złość już przeszła, u mnie bardzo szybko to postępuje...I złość przeradza się w obojętność ... No zobaczymy co ten palant jutro wyczyni czy się jeszcze odezwie czy nie. Potem mi napisał, że nie to miał na myśli (chodzi o to zdanie z tym zdjęciem) i że źle zrozumiałam i napisał to w złości.
Pfffff. Ja się winna nie czuję za moje słowa, a nawrzucałam mu nieźle. Może błąd, ale byłam mega wkurzona. Bardziej niż wczoraj na Aśkę

---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ----------

Cytat:
Napisane przez anuszka21 Pokaż wiadomość
Hejka. Ciekawa jestem jakie beda efekty tego oczyszczania na wadze xDD Ja sie nawet nie wazylam ostatnio xDD moze jutro. Ale pewnie zmian tam nie ma...
A się zdziwisz jak będzie kilo mniej
Stary 2013-02-27, 20:12   #4500
nadalka
Zakorzenienie

Faceci to rzeczywiście nie myślą. On chyba wiedział że masz mały kompleks (jak chyba każda z nas) na punkcie wagi, a wyjeżdża z takim tekstem. Wiemy co miał na myśli, no ale cóż nie pykło mu. Mnie jak mój mąż poznał powiedział (chyba dopiero po ślubie) że wyobrażał mnie sobie trochę inaczej. No ale jednak to lepiej brzmi jak "nie sądziłem że jesteś taka DUŻA" btw ważyłam wtedy 67kg i wyglądałam całkiem przyzwoicie. No ale wszystkie jego byłe były jak anorektyczki z ledwo 50kg na wadze

Edytowane przez nadalka
Czas edycji: 2013-02-27 o 20:14
nadalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości