Płeć dzidziusiów poznajemy i imiona nadajemy. Mamusie V-VI 2014 cz.V - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-31, 12:35   #4471
gosius91
Zakorzenienie

Dot.: Płeć dzidziusiów poznajemy i imiona nadajemy. Mamusie V-VI 2014 cz.V

Cytat:
Napisane przez Aldrin Pokaż wiadomość
A że tak zapytam wrócę po weekendzie i będzie nowy wątek?
No, nie wiem właśnie - bo coś w weekend mamusie odpuszczają wizażowanie
Cytat:
Napisane przez paulka0212 Pokaż wiadomość
TŻ jedzie sobie do swojej rodzinki, ja jakoś nie mam ochoty się z domu ruszać tym bardziej że urodziny cioci, pewnir postawi flaszkę a poza tym palą tak że ja zawsze w zimie tam chora jestem. W ciągu doby temperatura w domu spada do nawet 10 stopni....
Tak więc będę miała trochę czasu dla Siebie, jakieś wieczorne spa się zapowiada

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
To, będzie nas dwie z domowym SPA Tylko, że mi to nawet domowe SPA w ciąży teraz nie pomaga. Pomijam fakt, że nie mogę z wanny czasami wstać

Zaręczyny 19.05.2012
Ślub 08.06.2013

Milenka - 15.04.2014
(tp. 07.05.2014)

Cieszmy się z małych rzeczy, bo wzór na szczęście w nich zapisany jest!
gosius91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-31, 12:36   #4472
Seksta
Rozeznanie

Wieści z frontu: właśnie rozmawiam z koleżanką która jest mamą 5tyg synka i ona na początek poleca pieluszki dada i chusteczki też z biedronki a odnośnie butelek używa tomee tipiee- karmi piersią a dokarmia mm

TP 15.05.2014 majowa mama!
Seksta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-31, 12:37   #4473
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86

Cytat:
Napisane przez gosius91 Pokaż wiadomość
jednym słowem, masz zabawnie A na starość będziemy tęsknić, za tymi szaleństwami dzieci I jaki pyszniutki obiaddek dzisiaj u Ciebie Szczególnie ta rybka I wiesz, chyba pójdę do lodówki i sobie wezmę kapustę kiszoną Bo ostatnio tata kupił całe wiadereczko i mówi "no co? nie zjesz sobie? "
Zabawnie to dopiero będzie, na razie jest jedna, jak druga będzie taka sama to się zacznie wtedy

A na starość będą szaleństwa wnuków

To smacznej kapuchy, ja gdzieś koło 14 planuję dopiero

Cytat:
No w weekendy tempo spada, więc może się zdarzyć, ze dopiero w poniedziałek

Cytat:
Napisane przez paulka0212 Pokaż wiadomość
TŻ jedzie sobie do swojej rodzinki, ja jakoś nie mam ochoty się z domu ruszać tym bardziej że urodziny cioci, pewnir postawi flaszkę a poza tym palą tak że ja zawsze w zimie tam chora jestem. W ciągu doby temperatura w domu spada do nawet 10 stopni....
Tak więc będę miała trochę czasu dla Siebie, jakieś wieczorne spa się zapowiada

No i pewnie, wieczorne spa się przyda każdemu

Padnięta jestem dzisiaj jakoś tak, noc w sumie kiepska, bo Hania od 4 co 10 minut już próbowała wstawać może to przez to tak się czuję. Dobrze, że dzisiaj już piątek

Kurcze kusi mnie żeby skoczyć do pepco po ten kocyk, co Pomarańcza wrzucała ale zanim się zdecyduję to pewnie już ich nie będzie
kasian86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-31, 12:39   #4474
carolyna86
Zakorzenienie

Cytat:
istnieje duże prawdopodobieństwo że załapiesz się na poniedziałkowe (?) otwarcie

carolyna86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-31, 12:39   #4475
gosius91
Zakorzenienie

Właśnie - jakie mleko dla dziecka kupić od pierwszych dni życia

Zaręczyny 19.05.2012
Ślub 08.06.2013

Milenka - 15.04.2014
(tp. 07.05.2014)

Cieszmy się z małych rzeczy, bo wzór na szczęście w nich zapisany jest!
gosius91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-31, 12:51   #4476
chansons
Zadomowienie

cześć dziewczyny, ja dziś przelotem, bo tż wrócił i ma wolne, więc korzystam wpadnę wieczorem, nie produkujcie za dużo

życzę miłego dnia, udanych wizyt, a sylvuni szybkiego powrotu do domku z dobrymi wynikami
06.2011
05.2014
chansons jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-31, 12:54   #4477
Lucynka20xd
Wtajemniczenie

GG do Lucynka20xd

Ja mam przerwe w prasowaniu chwilowo,
Nikii super że pościel fajna, na pewno tez drugą sobie zamówie z tego co poleciłaś

Kocham , Tęsknie, Czekam . . . ♥♥♥♥♥

Adrianek ♥♥
30.05.2014 /3700g,59cm/

http://www.suwaczki.com/tickers/relg2n0aqox8ccd7.png

Edytowane przez Lucynka20xd
Czas edycji: 2014-01-31 o 12:57
Lucynka20xd jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-01-31, 12:56   #4478
Light Limara
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Nikii89 Pokaż wiadomość
Dostałam właśnie maila od kuriera że dzisiaj dostanę przesyłkę z pościelą
Super, czekamy na ocenę

Cytat:
Napisane przez asiulka_22 Pokaż wiadomość
A dzisiaj "MIĘDZYNARODOWY DZIEŃ PRZYTULANIA " jest >>> więć przytulam was i wasze brzuszki hehe
/ p.s oglądam DDTVN /
biedaczek

Cytat:
Napisane przez agus7ia Pokaż wiadomość

Po wczorajszej wizycie wszystko ok. Co prawda odbyla sie w rekordowym tempie bo bylo duze opoznienie i kilka dodatkowych pacjentek. Ale z drugiej strony mam wizyty co dwa tygodnie wiec dosc czesto.

Cytat:
Napisane przez sylvuniaa84 Pokaż wiadomość
Nadaje juz ze szpitala...Badania krwi,usg,ekg za mną...teraz leze i co i nic :/ bede se tak leżeć i nudzić sie cały weekend...
.
Trzymaj się tam. Macie TV? Wzięłaś sobie jakieś książki, żeby się nie zanudzić?

Cytat:
Napisane przez lolitka888 Pokaż wiadomość

http://allegro.pl/75b-2szt-b-cz-bius...848549996.html
Powiedzcie mi czy to dobra cena i czy w ogóle takie staniki sa dobre? Bez fiszbin.Jakie Wy będziecie kupowały?
Ja kupiłam ostatnio stanik do karmienia w sklepie stacjonarnym- cena 28 zł. . Mam go już nawet na sobie, bo wszystkie mam za ciasne, a nie opłaca mi się kupować normalnych, bo pewnie cyce i tak mi się pomniejszą. I teraz patrze, że jest bardzo podobny do tego co posłałaś link, a nawet to ten sam. Przed ciążą miałam B75. Stanik kupiłam D75. Nie ma drutów, łatwo się odpina. Nie narzekam, moje cycuchy też nie

Cytat:
Napisane przez Pallas Ril Pokaż wiadomość

Ja też mam nadzieję, że dziecko mi to ułatwi, bo ja też chcę CC, a nie chcę, żeby mi potem ktoś zarzucał, że wybrałam to z własnego lenistwa :P
ja też, więc

Ja już po wizycie. System EWUS (czy jak to tam się nazywa) padł, więc trzeba było jeszcze wypełniać deklaracje, że się jest ubezpieczonym.

Przytyłam 700 g w ciągu 2 tygodni, co daje 4,1 kg od początku ciąży. Mało, ale widzę że wszystko poszło tylko w brzuch i cycki. Samolocik zaliczony- jest ok. Ale trochę się wystraszyłam na usg, bo długo szukał bicia serca. W końcu znalazł, chyba młody się źle ułożył do podglądania, ale i tak najadłam się strachu. Za karę nie dostanie dziś nic słodkiego
Stary 2014-01-31, 12:56   #4479
paulka0212
Wtajemniczenie

Cytat:

To, będzie nas dwie z domowym SPA Tylko, że mi to nawet domowe SPA w ciąży teraz nie pomaga. Pomijam fakt, że nie mogę z wanny czasami wstać

Ja nie pamiętam kiedy ostatnio w wannie leżałam

03.09.2011 - Szczęśliwa mężatka

24.09.2013 3w1

13.05.2014 Najszczęśliwsza Mama pod słońcem

Zosia 2645g 52cm 10pkt
Ania 2475 50cm 10pkt

paulka0212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-31, 12:56   #4480
Aldrin
Zakorzenienie

no to się cieszę, że może uda mi się na rozpoczęcie nowego wątku być, więc nie piszcie za dużo w weekend
Stary 2014-01-31, 12:57   #4481
Pallas Ril
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kasian86 Pokaż wiadomość

Pallas dla mnie to nie jest obrzydliwe, ale jak mi kazała dotykać główki to też nie chciałam mówię, ze sobie podotykam jak cała wyjdzie
Może i sam poród nie jest obrzydliwy.. pewnie to jedna z piękniejszych chwil w życiu, jak Ci kładą dziecko na piersi, ALE... ta cała otoczka.. krew, pot, przyklejone włosy do czoła.. i różne płyny ustrojowe (nie zagłębiając się w szczegóły), które Ci się wylewają z.... no dla mnie to trochę za dużo Wolę, żeby mnie mąż oglądał w sexy koronkowej bieliźnie niż w takim stanie

Cytat:
Właśnie.. kupujecie takie mleko? Bo ja ostatnio postanowiłam pójść na hardcore... Nie kupuję ani mleka, ani butelki, ani laktatora Koleżanka ostatnio mnie przekonała, że karmienie piersią jest najbardziej naturalną rzeczą na świecie i jeśli tylko się wyluzuje i pozytywnie nastawię to nie ma szans, żeby się nie udało

Zobaczymy jak wyjdzie w praniu... z tego co wiem u mnie w szpitalu maja takie jednorazowe butelki z mm w razie czego....

A w ogóle to ostatnio inna koleżanka, która karmi piersią miała niezłą przygodę... Jej dziecko jakieś takie było osowiałe, cały czas spało, miało bardzo kiepskie wyniki krwi... I wiecie co się okazało?? Że było niedożywione! Bo ona karmiła tylko piersią, a ono tak słabo ciągnęło, że w sumie nic nie jadło i ona nie wiedziała ile tego mleka poszło... Masakra.. O tym w ogóle nie pomyślałam....

Idę na targ po jakieś zakupy na obiad... Dzisiaj chyba zrobię to:
http://www.doradcasmaku.pl/przepis-d...sosiem-i-.html

tylko zamiast wędzonego łososia kupię może dorsza albo miętusa, bo tak jakoś nie widzę, żeby mąż się najadł dwoma plastrami wędzonego łososia

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-31, 12:58   #4482
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Light Limara Pokaż wiadomość

Ja już po wizycie. System EWUS (czy jak to tam się nazywa) padł, więc trzeba było jeszcze wypełniać deklaracje, że się jest ubezpieczonym.

Przytyłam 700 g w ciągu 2 tygodni, co daje 4,1 kg od początku ciąży. Mało, ale widzę że wszystko poszło tylko w brzuch i cycki. Samolocik zaliczony- jest ok. Ale trochę się wystraszyłam na usg, bo długo szukał bicia serca. W końcu znalazł, chyba młody się źle ułożył do podglądania, ale i tak najadłam się strachu. Za karę nie dostanie dziś nic słodkiego

hehehe już łobuzuje mamie dobrze, że wszystko ok
Stary 2014-01-31, 12:58   #4483
Lucynka20xd
Wtajemniczenie

GG do Lucynka20xd

Cytat:

Super

Kocham , Tęsknie, Czekam . . . ♥♥♥♥♥

Adrianek ♥♥
30.05.2014 /3700g,59cm/

http://www.suwaczki.com/tickers/relg2n0aqox8ccd7.png

Lucynka20xd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-31, 13:07   #4484
Ramona_85
Zakorzenienie

Light gratki za udaną wizytę, to nieźle mały nastraszył hehe

ja się wzięłam za sprzątanie kuchni, tzn. mycie frontów, blatów, płytek, porządkowanie na blacie, bo nie lubię, jak mam cały zawalony, teraz stoją 2 ceramiczne słoiki, jeden na kawę drugi na herbatę i dzbanek z przegotowaną wodą, w zupełności mi wystarczy
az musiałm się położyc, bo zaczęły mnie chyba więzadła boleć
teraz mnie piecze w pachwinie prawej
Ramona_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-31, 13:13   #4485
monijaaa
Zadomowienie

Cytat:
Obstawiam, ze tak :P

A mamy pomysł na nazwe ?

Cytat:

za wizyte

Cytat:

Właśnie.. kupujecie takie mleko? Bo ja ostatnio postanowiłam pójść na hardcore... Nie kupuję ani mleka, ani butelki, ani laktatora Koleżanka ostatnio mnie przekonała, że karmienie piersią jest najbardziej naturalną rzeczą na świecie i jeśli tylko się wyluzuje i pozytywnie nastawię to nie ma szans, żeby się nie udało

Zobaczymy jak wyjdzie w praniu... z tego co wiem u mnie w szpitalu maja takie jednorazowe butelki z mm w razie czego....
Ja planuje karmic piersia, ale chyba jakies jedno opakowanie mleka kupie, bo wole miec.

Butelki juz mam, za laktatorem sie musze rozgladnac

Pisałyście o porodach, z Tz czy bez.

Ja rozmawialam z Tzetem , czy chce byc czy nie . On nie przyjmuje innej wersji niz ta, ze bedzie aktywnie uczestniczyl w porodzie. cale szczescie, bo ja bardzo chce by byl.

01.10.2013 Dwie piękne kreseczki

15.06.2014 - 2850 gram szczęścia - Kacperek
Ja pod sercem Cię nosiłam,
Ja o Twe zdrowie najgoręcej prosiłam.
Jestem przy Tobie od pierwszego grama.
Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama!
monijaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-31, 13:15   #4486
carolyna86
Zakorzenienie

Cytat:

gratuluję pomyślnej wizyty i że serduszko się odnalazło
Cytat:
Napisane przez Ramona_85 Pokaż wiadomość
(...)
az musiałm się położyc, bo zaczęły mnie chyba więzadła boleć
teraz mnie piecze w pachwinie prawej
to teraz marsz na kanapę i poduszka pod pupę

Stary 2014-01-31, 13:16   #4487
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86

Cytat:
Ja nie kupuję, mleko można kupić w aptece albo markecie nawet, więc zawsze ktoś może wyskoczyć.
Przy Hani będąc w szpitalu wiedziałam, że mleko będzie potrzebne, wiec kupili bez problemu.
Bez sensu wydawać kasę jak nie wiadomo czy się przyda

Cytat:

No to super, że wszystko ok nie dziwię się, że się najadłaś strachu, ja to mam stracha za każdym razem jak przykłada aparat usg do brzucha

Cytat:
Może i sam poród nie jest obrzydliwy.. pewnie to jedna z piękniejszych chwil w życiu, jak Ci kładą dziecko na piersi, ALE... ta cała otoczka.. krew, pot, przyklejone włosy do czoła.. i różne płyny ustrojowe (nie zagłębiając się w szczegóły), które Ci się wylewają z.... no dla mnie to trochę za dużo Wolę, żeby mnie mąż oglądał w sexy koronkowej bieliźnie niż w takim stanie

A w ogóle to ostatnio inna koleżanka, która karmi piersią miała niezłą przygodę... Jej dziecko jakieś takie było osowiałe, cały czas spało, miało bardzo kiepskie wyniki krwi... I wiecie co się okazało?? Że było niedożywione! Bo ona karmiła tylko piersią, a ono tak słabo ciągnęło, że w sumie nic nie jadło i ona nie wiedziała ile tego mleka poszło... Masakra.. O tym w ogóle nie pomyślałam....
A ja uważam, że jesteśmy ze sobą na dobre i na złe i nie sądzę, żeby to miało wpłynąć na postrzeganie mnie przez męża, zresztą widzę, że u nas nie wpłynęło. A wręcz przeciwnie, ma większy szacunek, wie ile to kosztowało, przyszło na świat jego dziecko, to najwspanialszy dzień w jego życiu, dobrze, że wie jak to wyglądało a nie ma w głowie obrazu, ze dzidziuś wychodzi czyściutki, a kobieta czeka uśmiechnięta i uczesana
A w sexi koronkowej bieliźnie nadal chce mnie oglądać i działa to na niego nawet bardziej niż wcześniej
Ale wiadomo - są różni faceci, mi się trafił akurat taki egzemplarz, któremu nic co ludzkie nie jest obce

Co do karmienia cycem - no właśnie - to jest kolejny plus mm, wiadomo dokładnie ile dziecko zjadło ja też się właśnie bałabym, że dzidzia by się nie najadała, bo nie wiesz ile tego mleka z cyca wyciągnie a przy butli masz czarno na białym.

U mnie się pewnie skończy, że będziemy karmić mm, wiadomo, ze jeśli będę miała nawał pokarmu to żal byłoby go nie wykorzystać i będę przystawiała Antosię, ale nie zamierzam o to specjalnie walczyć - teraz na mnie możecie powiedzieć, że jestem wyrodną matką ale dla mnie po prostu karmienie mm ma bardzo dużo plusów a już największy to czas, który zamiast na siedzenie z Antośką przy cycu mogłabym poświęcić Hani, bo nie ukrywajmy - karmienie cycem, przynajmniej na początku to jest niekiedy 40 minut, godzina, a butelka 10-20 minut i po krzyku.
kasian86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-31, 13:16   #4488
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monijaaa Pokaż wiadomość
Pisałyście o porodach, z Tz czy bez.

Ja rozmawialam z Tzetem , czy chce byc czy nie . On nie przyjmuje innej wersji niz ta, ze bedzie aktywnie uczestniczyl w porodzie. cale szczescie, bo ja bardzo chce by byl.
ja ostatnio wspomniałam mężowi, że chcę żeby był przy mnie przy porodzie, to odpowiedział, że w takim razie musi sobie jakieś nadgodziny w pracy załatwić na ten czas
Stary 2014-01-31, 13:18   #4489
VwVampirka
Zakorzenienie

Witam
Właśnie wróciłam od Wampirzyc Pierwszy raz poprosiłam, by babeczka pobrała mi z drugiej ręki, bo w tej pierwszej to już ledwo żyła się trzyma... i nie było problemu. Wkuła się szybko, krew też szybko poszła, no i mam tylko mały ślad a ostatnio to miałam siniaka na całym zgięciu...
No i po południu idę na edukację...

Nadrabiam Was na raty, bo znowu mi nie będzie cytować wszystkiego:
Cytat:
Zastanawiam się czy mój dzieciak zmienił położenie, bo ostatnio kopniaki czułam zaraz nad szanowną, a dzisiaj zaraz pod pępkiem (a jakby tak było, tzn - że mój stan zdrowia jest lepszy
Moja też główkuje i ruchy czuję na zmianę, raz w szanownej, a raz pod pępkiem :/

Cytat:
Vampirka pisałam Ci już, ze mój królik ma na imię Obi na cześć Kenobiego?
Gwiezdne wojny górą

Cytat:
Napisane przez lolitka888 Pokaż wiadomość
Po wizycie:

Szyjka trzymaJajka Mu nie odpadły
Ogólnie wszystko dobrze. Na następna wizyte zrobić morfo i mocz.Potwierdziła,że kaszel bywa niebezpieczny w ciąży bo może skrócić szyjkę lub nawet mogą wody odejść.
Oj żeby mi szybko przeszło
I powiedziała,że na 3 prenatalne nie będzie Nas wysyłać,chyba,że sami chcemy. Za to 16stego możemy przyjść do szpitala to wtedy nam na lepszym sprzęcie zrobi usg i zobaczymy ile Dzidzia waży(Nikusia zapisz prosze 16 luty i 3.03 wizyty)
Gratuluję wizyty

Cytat:
Ja też po wizycie
Wszystko w porządku – szyjka OK., kanał zamknięty (tak mówił lekarz :P ) macica rozciągnięta prawidłowo. Nie ma do czego się przyczepić Nawet powiedział że wyniki OK. i kazał się nie przejmować bakteriami w moczu bo jest ich mało
Miałam dziś wizytę bez USG . Następna 20.02 na 16.00
Gratki za wizytę
A jak dzisiejsze kanałowe?

Cytat:
Napisane przez chansons Pokaż wiadomość
A tak w ogóle gin na ostatniej, styczniowej wizycie powiedział, że kolejne USG to dopiero w marcu... od tego czasu kminię, jak go w lutym przymusić do badania....
Zawsze może Cię coś wcześniej zaniepokoić, np bóle brzucha, niepewne upławy...

Cytat:
Napisane przez MamaKtosia Pokaż wiadomość
A pytanie mam z ciekawości zawodowej. Wszystkie planujecie rodzić z TŻtami
Ja bym chciała, ale może to się nie udać, bo nie będzie miał jak się urwać z pracy...
A czemu Ty nie chcesz?

Cytat:
Napisane przez asia27100 Pokaż wiadomość
i tak i nie
tż chce wyjśc w momencie parcia. i nie chce przecinać pępowiny
ma być do wspierania mnie i ewentualnego pilnowania i biegania po pielegniarki...
Czyli chcę Cię zostawić w momencie największego bólu, gdy najbardziej będziesz go potrzebowała?

Cytat:
A juz pisalam na wątku ze przy porodzie Hani maz wyskoczyl w szpitalu w koszulce "macica mojej zony moją bohaterką"

Cytat:
Napisane przez sylvuniaa84 Pokaż wiadomość
Byłam na wizycie po 17.00
Szyjka ok,lozysko sie podnosi,ale przez to ze powiedziałam o tych osłabieniach to mnie skierował do szpitala...jutro o 8 mam tam byc..juz zapowiedziane mam ze kardiolog bedzie dopiero we wtorek to se poleze....

za wizytę!
Dobrze, że powiedziałaś o tych osłabnięciach. Tak byś się tylko denerwowała, a tak będziesz dobrze przebadana i spokojnie wrócisz do domu. Córkę masz już odchowaną i spokojnie zajmie się i sobą i psiakiem

cdn...

A ja właśnie poluzowałam sobie spodnie ciążowe o 6 oczek... aż dzidzia zaczęła się ruszać z radości, bo trochę przyduszona już była

“Aby pozbyć się pokusy należy jej po prostu ulec"
Oscar Wilde
VwVampirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-31, 13:18   #4490
madziuuula
Zakorzenienie

GG do madziuuula

Pallas dlatego dzieci w początkowym okresie powinno sie ważyć ja mleka też nie mam ale butle tak bo prędzej czy później sie przyda Oliego w pierwszych dniach przepijaliśmy glukozą, bo żółtaczka a z tego co kojarze to ty rh- mi mówili że orzy konfliktach żółtaczka zawsze :p

Pół dnia szukałam pomyslu na obiad - będzie makaron z twaroguem

W ogóle mój mózg stoi, badałam krew pomyliłam nr pesel, nr mieszkania i nr telefonu

Wysłane z mojego MIST przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

Light gratulacje udanej wizyty

[COLOR=Green]Nasza wielka miłość na maleńkich nóżkach
Marianek i Rysiu
madziuuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-31, 13:19   #4491
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carolyna86 Pokaż wiadomość
gratuluję pomyślnej wizyty i że serduszko się odnalazło

to teraz marsz na kanapę i poduszka pod pupę
no własnie leżę i piszę z pozycji poziomej - muszę przyznać, ze trochę to mało wygodne
Stary 2014-01-31, 13:23   #4492
Pallas Ril
Rozeznanie

Cytat:
A ja uważam, że jesteśmy ze sobą na dobre i na złe i nie sądzę, żeby to miało wpłynąć na postrzeganie mnie przez męża, zresztą widzę, że u nas nie wpłynęło. A wręcz przeciwnie, ma większy szacunek, wie ile to kosztowało, przyszło na świat jego dziecko, to najwspanialszy dzień w jego życiu, dobrze, że wie jak to wyglądało a nie ma w głowie obrazu, ze dzidziuś wychodzi czyściutki, a kobieta czeka uśmiechnięta i uczesana
A w sexi koronkowej bieliźnie nadal chce mnie oglądać i działa to na niego nawet bardziej niż wcześniej
Ale wiadomo - są różni faceci, mi się trafił akurat taki egzemplarz, któremu nic co ludzkie nie jest obce
Widzisz.. może to właśnie też zależy od faceta. Mój sam powiedział, że nie ma mowy, żeby się tam pojawił... i dobrze, że przynajmniej jesteśmy zgodni w tej kwestii
Stary 2014-01-31, 13:24   #4493
madziuuula
Zakorzenienie

GG do madziuuula

Kasian za to cycem możesz karmić wszędzie i od razu wyjmiesz i gotowe, nie targasz butli, termosu, wszystko ma swoje plusy

Co do oba co tam tż zobaczy mój stał caly czas przy głowie nigdzie nie zaglądał i cale szczęście

Marianek i Rysiu

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-01-31, 13:25   #4494
Pallas Ril
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez madziuuula Pokaż wiadomość
Pallas dlatego dzieci w początkowym okresie powinno sie ważyć ja mleka też nie mam ale butle tak bo prędzej czy później sie przyda Oliego w pierwszych dniach przepijaliśmy glukozą, bo żółtaczka a z tego co kojarze to ty rh- mi mówili że orzy konfliktach żółtaczka zawsze :p

Niee.. ja z plusowych

A tą glukozę to podawaliście z wodą czy rozcieńczaną w mleku?
Stary 2014-01-31, 13:26   #4495
Nikii89
Zakorzenienie

Gosius jasne
Co do mleka to ja przez 2,5m karmiłam piersią a potem przeszliśmy na NAN 1 , a po 6m na Bebiko 2, Aktualnie kupujemy Bebiko 3

Kasian przynajmniej nie możesz i nie będziesz miała jak się nudzić

Seksta też polecam Dady od początku je stosowaliśmy

Light super że wizyta udana Widzę już szkolisz młodego

Właśnie laski co z nazwą na nowy wątek jakieś propozycje ??

Przesyłam zdjęcia pościeli + mojego śpioszka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1017150.jpg (86,5 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1017151.jpg (126,7 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1017154.jpg (129,8 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1017155.jpg (126,9 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Copy of P1017146.jpg (85,8 KB, 43 załadowań)
Stary 2014-01-31, 13:26   #4496
Pallas Ril
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez madziuuula Pokaż wiadomość
Kasian za to cycem możesz karmić wszędzie i od razu wyjmiesz i gotowe, nie targasz butli, termosu, wszystko ma swoje plusy

Co do oba co tam tż zobaczy mój stał caly czas przy głowie nigdzie nie zaglądał i cale szczęście

A właśnie mój kumpel miał przykaz przy swojej żonie stać przy głowie, ale ciekawość wzięła górę i sobie "tam" zaglądnął i mówi, ze trauma do końca życia i bardzo żałuje :P
Stary 2014-01-31, 13:28   #4497
Nikii89
Zakorzenienie

Vampirka kanałowe dopiero na 16
Stary 2014-01-31, 13:35   #4498
carolyna86
Zakorzenienie

Cytat:
Przesyłam zdjęcia pościeli + mojego śpioszka
bardzo ładne kolorki, real foto jak zdjęcia z aukcji
Oskar = sama słodycz

Stary 2014-01-31, 13:39   #4499
madziuuula
Zakorzenienie

GG do madziuuula

Pallas z woda mleko to nawet jeden radził odstawić:/

Mój sam sie bał tam zaglądać

Marianek i Rysiu
Stary 2014-01-31, 13:39   #4500
asia27100
Zakorzenienie

vampirka mi sie wydaje , ze bede go najbardziej potrzebowac podczas tych długich godzin skurczy i oczekiwania na rozwarcie. tego sie najbardziej boje, że zostanę sama. co do parcia, krwi i pępowiny. nie zdziwiłabym się, gdyby było trzeba go potem zeskrobywać z podłogi, gdyby został

gosius bez okazji te kwiaty. jutro jedzie na kulig firmowy (ja nie.... ) i dzis próbuje cały dzień sie wkupić, hahaha

asia27100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości