Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXII - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-17, 09:33   #4471
BERBIE
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXII

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
I dlatego kocham swój kalendarz. Ludzie robią ze mnie dziwaka a ja jednak mogę sprawdzić co, kiedy i jak (koleżanka ma synka z 28 VI i ostatnio mnie pytała o takie tam. dlatego gmerałam w kalendarzu, ale i o A. myslałam )
ja cię podziwiam za pamiętniczek. chciałabym mieć takie samozaparcie, a mi ciężko termin wizyty zapisać
Stary 2014-05-17, 09:42   #4472
pani22ka
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXII

Cytat:
Napisane przez rena5 Pokaż wiadomość
dziś dzień lenia nic nie robię oprócz jedzenia i picia piję kawkę - komu??
mnie! ja z Tobą!
dzień wychodnego a tak leje, że - póki co - mi się nie chce nigdzie iść...
chyba że do Biedry

Cytat:
Napisane przez BERBIE Pokaż wiadomość
ja cię podziwiam za pamiętniczek. chciałabym mieć takie samozaparcie, a mi ciężko termin wizyty zapisać
to ja Cię podziwiam za pamięć
u mnie to raczej hasła, skróty myślowe niż "pamiętniczek"

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-17, 09:51   #4473
iza243
Zakorzenienie

Dziś mama przychodzi do Domisia bo my idziemy do znajomych.

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-17, 10:18   #4474
fiolusiek
Zakorzenienie

Witajcie Zeberko Daj znać po wizycie

Perse Imponujące postępy

Barbie A może siemie lniane pomogłoby Ci na zgagę?

Luna Trzeba myśleć pozytywnie. Pamiętasz S. zawsze był mniejszy od OM o conajmniej 2-3 tygodnie do samego końca tak było
Daj znać po becie

Iza Zazdroszczę Ci tego wychodzenia z domu.. Ja nie pamiętam kiedy ostatnio byłam gdzieś sama z TŻtem Dobrze, że mama wam pomaga.

Esko Proszę coś o Zosi napisać, co u was.. Czekamy na wieści

Rena U mnie ostatnio była promocja na Domestos 10 zł za ponad litrę

Dziewczyny jak myślicie poduszka fasolka z Motherhood nadaje się do spania z nią? Potrzebuję coś co mogłabym dać między nogi, żeby odciążyć kręgosłup i biodra. A potem tej poduszki używać do karmienia

W poniedziałek mam zrobić próby wątrobowe który wskaźnik świadczy o cholestazie? W sumie zawsze alat i aspat miałam podwyższony
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-17, 10:18   #4475
Kucyk_Truskawkowy
Zakorzenienie

Cytat:
dlatego ave Katarek.
Do mojego odkurzacza nie da się podłączyć Katarku mam bezrurowy

Cytat:
rozumiem moja przyjaciółka jest po kolejnym transferze in vitro... teraz musi czekać półtora tygodnia na wynik testu

najgorsze to czekanie.... Trzymam kciuki.

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;46494289]
Jezu Artek robi takie skoki, że musiałabym go całe dnie kręcić, bo on jest dosłownie codziennie INNY!
Ostatnio miał duży skok motoryczny, w sumie od lutego do maja z leżącego dziecka stał się stojąco-chodzącym (podpierając się oczywiście).
Teraz ma też spory skok intelektualny, że tak powiem. Kapuje już tak wiele, że zaczynam bardzo uważać na to, czego słucha i co widzi.
Powtarza po nas, np. moja mama mu zapukała w tackę, on po niej puka, ja sprzątałam i przejechałam ścierką, on na swojej tacce jedzie tą rączką, jakby miał w dłoni ścierkę jak mama i pełno takich rzeczy... Ostatnio rzucaliśmy piłką, TŻ jemu, on mi, a ja TŻowi.
Wniosek: cieszcie się z każdego jednego dnia i umiejętności dziecka, bo za chwilę ono już będzie całkowicie nie do poznania
Ja żałuję, że bardziej tego wszystkiego nie dokumentuję, ale czasu brak [/QUOTE]

Cytat:
Ja dziś ciężką noc miałam, dopadła mnie taka zgaga, że myślałam, że będę wymiotować. spałam prawie na siedząco teraz jeszcze w gardle czuję wymioty. a niestety czeka mnie dzień w samochodzie za kółkiem
Współczuję. Ja noc miałam dobrą, ale dzień zapowiada się kijowy.

Miałam pakować torbę do szpitala ale nie mam weny. Wczoraj poprasowałam przez godzinę rzeczy małego. A mam cztery razy tyle jeszcze do prasowania.
Dobrze że naszych rzeczy nie mam potrzeby prasować, bo bym w psychiatryku wylądowała

Wysłane z mojego SGP321 przy użyciu Tapatalka
Kucyk_Truskawkowy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-17, 10:20   #4476
fiolusiek
Zakorzenienie

Kucyk Ty jeszcze nie spakowana do szpitala Nie żartuj nawet. Ja już kompletuje torbę dla siebie
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-17, 10:24   #4477
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Cytat:
: jupi:
dlaczego o tym nie piszesz?
zastanawialam się ostatnio na jakim etapie motorycznym jest A.

I dlatego kocham swój kalendarz. Ludzie robią ze mnie dziwaka a ja jednak mogę sprawdzić co, kiedy i jak (koleżanka ma synka z 28 VI i ostatnio mnie pytała o takie tam. dlatego gmerałam w kalendarzu, ale i o A. myslałam )
Pani, u nas jest taki mix tematów, że czasami trudno mi się wbić w rozmowę w ogóle..
Bardzo bardzo Ci zazdroszczę zarówno kalendarza, jak i notatek o jedzeniu, ale by mi to ułatwiło życie A tak muszę wytężać umysł, żeby sobie coś przypomnieć :/
Co do A., to już naprawdę da się odczuć, że robi się z niego dziecko, że wychodzi z niemowlęctwa. Mam wrażenie, że mówi "am" na jedzenie, tak ze świadomych głosek/słów to jeszcze nic, ale ogólnie bardzo dużo kapuje.
Motorycznie uważam, że mogę zapomnieć całkowicie o wcześniactwie.
Poza tymi cudownymi skokami to jest ciągle walka, o przewijanie, przebieranie i usypianie, mam zszarpane ciuchy, włosy, podrapaną twarz, no jak po wojnie Ale to taki gratis
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-05-17, 10:44   #4478
BERBIE
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
Barbie A może siemie lniane pomogłoby Ci na zgagę?

Dziewczyny jak myślicie poduszka fasolka z Motherhood nadaje się do spania z nią? Potrzebuję coś co mogłabym dać między nogi, żeby odciążyć kręgosłup i biodra. A potem tej poduszki używać do karmienia
na zgagę piję mleko i łagodzi na jakiś czas. siemienia lnianego nigdy nie próbowałam
co do poduszki nie pomogę. ja w ramach oszczędnosci sobie coś takiego po prostu uszyłam. mam nadzieję, że posłuży później etż do karmienia
Cytat:
Napisane przez Kucyk_Truskawkowy Pokaż wiadomość
Miałam pakować torbę do szpitala ale nie mam weny. Wczoraj poprasowałam przez godzinę rzeczy małego. A mam cztery razy tyle jeszcze do prasowania.
powoli się rozkręcasz
u mnie też cały kosz na bieliznę czeka na prasowanie. w sumie rzeczy dla małego do szpitala odłożone i prawie wszystkie poprasowane, ale wydaje mi się, że za dużo ich odłożyłam.
ja muszę jeszcze zakupy apteczne zrobić i pieluszki rozmiar 1 kupić ale chyba mam jeszcze czas...
Stary 2014-05-17, 11:11   #4479
iza243
Zakorzenienie

Kucyku pakuj ta torbe najwyższy czas.

Stary 2014-05-17, 11:27   #4480
h0pe
Wtajemniczenie

GG do h0pe

Hej laseczki. Bylam na becie rano, za godzinke jade po wynik. Ale nie spodziewam sie pozytywu bo juz raz,robilam bete i testy i nic. Teraz mam 12/13 dpo i sprawdzam karty, bo napilabym sie winka wieczorem.
Mam tez ambitny plan pofarbowania wlosow na jasniejszy ale jeszcze sie nie zebralam, a i rudy mi,chodzi po glowie, choc obawiam sie drastycznej zmiany ale chetnie wyprobowalabym cos ze tak powiem konkrentego z kolorow.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Edytowane przez h0pe
Czas edycji: 2014-05-17 o 11:38
h0pe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-17, 11:51   #4481
kunegunda.bis
Wtajemniczenie

Paniczka ja tez wszystko zapisuje na kartkach: godziny jedzenia, co je, o ktorej spi, nowe pokarmy, nowe umiejetnosci, kupy, cos niepokojacego. chyba niedlugo bedzie ok ryzy ;-)

Tosielka
ok. 120cm
ok. 20,5kg

...cel osiągnięty 64,5kg
kunegunda.bis jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-05-17, 11:57   #4482
Konto usunięte

Kiedy Wy macie na to czas?
Chyba jestem najgorzej zorganizowaną osobą na świecie
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-17, 12:01   #4483
Luna0
Zakorzenienie

Larissa witaj nie umiem sobie wyobrazic Twojej straty... jestes chyba bardzo wyrozumiala dla lekarzy

Anitka porod faktycznie ciezki, ja tez mialam 2w1 i tez nie polecam z tym ze ja parte mialam godzine i trauma mi zostala, a Ty 3h czego sobie nawet nie wyobrazam.. i nie wiem czemu lekarze az tak dlugo czekali.
co do Tz to u nas w ciazy bylo pieknie dlatego zaraz po porodzie bardzo sie zawiodlam. Zupelnie mnie olal i zajal tylko dzieckiem pozniej pare miesiecy bylo zle a teraz albo sielanka albo noze lataja

Edytte wow juz polowa!!

Wika super ze to badanie sie tak udalo!

Jejuuu Kamil mi wszystkie ciuchy rozwalil i powkladal do pralki a teraz jeczy zeby mu wlaczyc oszaleje dzis.
wlaczylabym gdyby je posegregowal a nie czarne z bialymi+dzieciece

Aniołek 25.05.2012
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."
Luna0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-17, 12:13   #4484
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez h0pe Pokaż wiadomość
Hej laseczki. Bylam na becie rano, za godzinke jade po wynik. Ale nie spodziewam sie pozytywu bo juz raz,robilam bete i testy i nic. Teraz mam 12/13 dpo i sprawdzam karty, bo napilabym sie winka wieczorem.
Mam tez ambitny plan pofarbowania wlosow na jasniejszy ale jeszcze sie nie zebralam, a i rudy mi,chodzi po glowie, choc obawiam sie drastycznej zmiany ale chetnie wyprobowalabym cos ze tak powiem konkrentego z kolorow.

Kciuki za bete

Stary 2014-05-17, 12:22   #4485
measia
Wtajemniczenie

GG do measia Send a message via Skype™ to measia

mam bol glowy nie do wytrzymania
Marysia wtrzachnela 3 pierogi ruskie
measia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-17, 12:36   #4486
Luna0
Zakorzenienie

Kocur ja tez po # czytalam chate. Ciezka ale dobra ksiazka

Anitko i ja tez bardzo zaluje ze nie udalo sie sn.. dlugo mialam zal o to-tylko nie wiem do kogo. Przykro mi bylo ze z TZ nie widzielismy finalu..
ale jeszcze bardziej zaluje ze musialam przejsc przez sn skoro i tak mialam sn...
Wniosek taki ze polecam sn ale sama wiecej razy bym nie sprobowala
Blizna pobolewa do dzis, a przez tydzien po sn nie moglam ani sie wysmiac ani wyplakac. W szpitalu wziasc dziecka w ramiona, tylko lezalo obok mnie a ja robilam zdjecia zeby je zobaczyc. To sa ogromne minusy cc

---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ----------

Rena ja kiedys zamykalam naczynka laserowo ale powrocily wiec nie bylo totrwale.
Pozniej uzywalam czegos ale juz nie pamietam i przeszlo. Teraz mam raczej wrazliwa cere niz naczynkowa.
Serum z dermiki mi je ladnie zamykalo ale tez efekt byl chwilowy czyli nakladalam jak gdzies wychodzilam

Aniołek 25.05.2012
Stary 2014-05-17, 12:51   #4487
Kucyk_Truskawkowy
Zakorzenienie

Hope kciuki!!

Ja mam tą torbę, którą spakowałam w 20 tygodniu jakoś. Ale tam nie ma rzeczy na poród ani po porodzie ani tych dla dziecka Tylko takie na pobyt w szpitalu w razie czego.
Musze się w końcu zebrać.

Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka
Kucyk_Truskawkowy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-17, 12:54   #4488
rena5
Zakorzenienie

Cytat:
mnie! ja z Tobą!
dzień wychodnego a tak leje, że - póki co - mi się nie chce nigdzie iść...
chyba że do Biedry
a u nas piękne słońce więc tym bardziej zapraszam

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
Rena U mnie ostatnio była promocja na Domestos 10 zł za ponad litrę
nooo a tu wychodzi litr za ok. 4zł i to tego lepszego domestosa

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;46495573]Co do A., to już naprawdę da się odczuć, że robi się z niego dziecko, że wychodzi z niemowlęctwa. Mam wrażenie, że mówi "am" na jedzenie, tak ze świadomych głosek/słów to jeszcze nic, ale ogólnie bardzo dużo kapuje.
Motorycznie uważam, że mogę zapomnieć całkowicie o wcześniactwie.
Poza tymi cudownymi skokami to jest ciągle walka, o przewijanie, przebieranie i usypianie, mam zszarpane ciuchy, włosy, podrapaną twarz, no jak po wojnie Ale to taki gratis [/QUOTE]
supeeer!! pisz o nim częściej - koniecznie!!!

Cytat:
na zgagę piję mleko (...)

ja muszę jeszcze zakupy apteczne zrobić i pieluszki rozmiar 1 kupić ale chyba mam jeszcze czas...
mnie też mleko pomagało no niewiele tego czasu już Wam zostało

Cytat:
12dpo już powinno coś wyjść dawaj szybko znać

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
Rena ja kiedys zamykalam naczynka laserowo ale powrocily wiec nie bylo totrwale.
Pozniej uzywalam czegos ale juz nie pamietam i przeszlo. Teraz mam raczej wrazliwa cere niz naczynkowa.
Serum z dermiki mi je ladnie zamykalo ale tez efekt byl chwilowy czyli nakladalam jak gdzies wychodzilam
tego się właśnie obawiam, że to będzie 'na chwilę'...spróbuję tego serum - dzięki za info

========================= ================
no dobra - przyznaję się bez bicia - nie umiem już nic nie robić do południa może tak, ale teraz już mnie nosi - no i zrobiłam pranie, posprzątałam kuchnię, rosołek gotuję (pachnie w całym domu ) a zaraz będę sprawdzać te cholerne sprawdziany

Mateuszek -> cuda się zdarzają

Edytowane przez rena5
Czas edycji: 2014-05-17 o 12:55
rena5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-17, 13:06   #4489
meire
Zakorzenienie

Hope trzymam kciuki za bete!!.. Juz powinno pokazac, czy cos jest na rzeczy..

Kubek, ja uwielbiam prasowac akurat.. wiec mozesz mi podrzucic cos.. Dzis i tak bede uskuteczniac prasowanko wieczorem..

Zuzka - ur. 19.11.2009

Julcia - 08.11.2013

II - 22.05.2014

Natalka - 28.01.2015

16.01.2015

meire jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-05-17, 13:21   #4490
h0pe
Wtajemniczenie

GG do h0pe

No niestety laseczki, ten cykl nie zaowocowal. Ale maz kupil mi Mogena , ulubione winko, wiec bede sie relaksowac dzis przed @...
Kurna a mowia ze dziecko latwo zrobic!

---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ----------

Mialam w tym cyklu swiece robic, ale mowie, nie bede swirowac przed tz :-P
Przy,nastepnej owu jednak metode wyprobuje hahaha

Stary 2014-05-17, 13:24   #4491
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f
Konto usunięte

H0pe przykro mi

W ogóle to dzień dobry w sobotę pogoda okrutna! Pada, jest zimno, strasznie po prostu.

Perse dla Arturo

Ja dzisiaj ustaliłam z Laseczkami termin Panieńskiego 13 w piątek chyba powoli zaczynam się stresować czy wszystko będzie tak jak sobie wymarzyłam...

Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-17, 13:47   #4492
Luna0
Zakorzenienie

Anitka jak Cie tak czytam to sobie mysle ze mialam (mam) identyczne mysli. Chociaz do dzis mowie ze ja nie mialam zadnego bejbi blusa
Mysle ze jakbym miala planowane cc to calkiem inne emocje, nawet bym sie cieszyla, ale niestety nastawienie mialam calkiem inne. Rodzilam od 10 o 12 powiedzieli ze cc na co chetnie sie zgodzilam bo dziecko za duze, nagle ze jednak sn wiec sie spielam i rodze... a tu o 21 cc

Aniołek 25.05.2012
Stary 2014-05-17, 13:48   #4493
rena5
Zakorzenienie

Cytat:
No niestety laseczki, ten cykl nie zaowocowal. Ale maz kupil mi Mogena , ulubione winko, wiec bede sie relaksowac dzis przed @...
też to ciągle powtarzam no to kochana ja już trzymam kciuki za kolejny cykl - musi się udać choć wiem, że łatwo się mówi...i mnie jakoś wkurza jak co miesiąc słyszę - w następnym cyklu na pewno się uda...więc jeśli Ciebie też takie 'pocieszanie' wkurza - to więcej nie będę obiecuję

[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;46498051]chyba powoli zaczynam się stresować czy wszystko będzie tak jak sobie wymarzyłam...[/QUOTE]
będzie na pewno

Mateuszek -> cuda się zdarzają
rena5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-17, 13:59   #4494
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meire Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy ktoras z Was sie orientuje, jak to jest z lykaniem preparatow witaminowych z jodem, jesli sie mialo nadczynnosc tarczycy??.. Wprawdzie nadczynnosc ustapila mi sama, bez lekow.. Teraz hormony wszystkie mam w normie.. Myslicie, ze moge spokojnie lykac Femibion 1??.. pomozcie, bo nie wiem, co robic.. A mam to w domu...
możesz bo jod jest wskazany przy staraniach

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-17, 14:00   #4495
meire
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ----------

Mialam w tym cyklu swiece robic, ale mowie, nie bede swirowac przed tz :-P
Przy,nastepnej owu jednak metode wyprobuje hahaha

Ojj.. Szkoda.. ale napij sie dzis, to pomaga..

Ja w tym cyklu to w ogole swirowalam.. Maz mi w gore nogi podnosil i tak trzymal chwile... ile smiechu przy tym mielismy to nasze.. poswiecowalam sobie, ale pewnie i tak nic z tego nie wyjdzie..

Zuzka - ur. 19.11.2009

Julcia - 08.11.2013

II - 22.05.2014

Natalka - 28.01.2015

16.01.2015

Stary 2014-05-17, 14:02   #4496
h0pe
Wtajemniczenie

GG do h0pe

renia, póki co sama sobie powtarzam to, że skoro nie teraz, to jedziemy z koksem w przyszłym... no i ty pewnie tak samo
mnie jedynie męczy ten dłużący się czas i oczekiwanie, najpierw na @, potem na owu, potem na dzień testowania. A pocieszać się trzeba, tyle naszego wino miałam pić wieczorem a sączę już teraz ;p sprzątam po 10 rzeczy, siadam, pije, potem znowu 10 i może dzisiaj cos sie rozjaśni w tym pokoju... heh
Stary 2014-05-17, 14:09   #4497
Kubek29
Zadomowienie

Cytat:
Tez podziwiam.
Ja cos tam niby cos tam pisze, ale głownie o nowych produktach w mojej diecie i reakcjach Tymona czyli koopy rulez
A kalendarz Pani to musi byc "woooow". Ona chyba wszystko tam na
Jestem ciekWa jak to wyglada, moj to bazgrolnik (w sumie chyba zawodowa przypadłość hue hue) i zeby cos tam znaleść musze sie niezłe skupić
Cytat:
Napisane przez meire Pokaż wiadomość
Kubek, ja uwielbiam prasowac akurat.. wiec mozesz mi podrzucic cos.. Dzis i tak bede uskuteczniac prasowanko wieczorem..
.
Chyba Kucyk nie kubek... Ale ja zawsze bardzo chętnie. Prasuje prawie codziennie, juz mam z lekka dosyć, móge cześć oddać w dobre ręce

Katarek upolowany. Dzisiaj sie udało kupic. W nocy mąż był w dyżurnej aptece i niestety nie było.
Pierwsze użycie super! T tak sie nowym sprzętem podjaral, ze nawet nie protestował super ten katarek
Tylko cena w aptecezbojecka, zapłaciłam 70 zł, w gemini jest po 35

Edytowane przez Kubek29
Czas edycji: 2014-05-17 o 14:10
Kubek29 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-05-17, 14:14   #4498
meire
Zakorzenienie

Oj.. myslalam Kucyk, a napisalam Kubek.. przepraszam.. Aleeeee.. Ja moge Wam wszystkim poprasowac..

Zuzka - ur. 19.11.2009

Julcia - 08.11.2013

II - 22.05.2014

Natalka - 28.01.2015

16.01.2015

Stary 2014-05-17, 14:16   #4499
Konto usunięte

Meire, w końcu avatarek zobowiązuje
Żartuję, ja też podnosiłam nogi do góry :P
Stary 2014-05-17, 14:28   #4500
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
Hej. Bylam wczoraj z kuzynka na usg. 7tc wyszlo ze zarodek na 6tc ale pecherzyk na 7tc. Serduszko jeszcze nie bilo. Beta pieknie przyrasta. Co o tym myslicie? Kuzynka zalamana... ale ja mysle ze wszystko bedzie dobrze...
W czwartek idzie na kolejne usg i boi sie ze to bedzie wyrok.

jestem na bieżąco więc powiem tak, beta przyrosła mi za mało w pewnym momencie....z usg ciągle wychodziło dzieciątko do tyłu z terminem OM a jest wszystko OK i nadgoniło a ostatnio nawet było o dzień "starsze" wszystko będzie OK a na początku tak może być więc spokojnie!

a przy ciąży obumarłej raczej beta spada....

Cytat:
Napisane przez rena5 Pokaż wiadomość
a propos promocji i dobrych specyfików - nie wiem czy używacie czarnego domestosa
potwierdzam jest rewelacyjny! Nie śmierdzi czyści !!

---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ----------

Witam też nową mamusię ale Twoja historia mnie zmroziła wczoraj i znikłam

Perse Artuś jest niesamowity!

Eseska wszystkiego dobrego dla Zosi !!

zeberka dzięki za info ja jeszcze mam troszkę w zapasie po ostatnim... daj znać po wizycie!

Kucyk pakuj się pakuj Kochana! Matko teraz TY a później?? która następna w kolejce??

Monika dzięki Ci za ostatnią opinię o poduszce bo ciągle zapominam! Okazało się że szwagierka ma i mi ją da także wydatek mam z głowy i w sumie dobrze bo cienko z kasą stoimy teraz....

Hope pij i na zdrowie Kochana!

A ja się witam w 15tc....o zgrozo mam nadzieję że jeszcze max 5 i poczuję tego małego lokatora....

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości