|
|||||||
| Notka |
|
| W這sy kr璚one: piel璕nacja, fryzury, inspiracje Forum dla os鏏 z kr璚onymi w這sami. Rozmawiamy o stylizacji i piel璕nacji lok闚. Wejd, podziel si do鈍iadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narz璠zia |
|
|
#4471 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piel璕nacja lok闚, loczk闚 i fal, niech si kr璚! :) Cz窷 XXI
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 06:49 ---------- Poprzedni post napisano o 06:44 ---------- Czy kto ma ochote jeszcze troszke mi pomoc? ile dajecie tej hydrolizowanej kreatywny? Dodalam 3 krople do odzywki d/s w sobot, unylam wcze郾iej zachwalanym pottersem i jak zwykle :dupa: w niedxiele rano puch, skr皻u prawie wcale, uratowa豉m sie plukanka pocztow- moje w這sy ja lubi, ale potem znowu oklap. Staram.sie prawie nic nie nadawa.na sklalp 瞠by nie obci捫a. Czy瘺y znowu oczyszczanie potrzebne? Ostatnie 1,5 tyg wstecz. Mam jeszcze inne p馧produkty wi璚 b璠 probowac ale powoli trac nadziej bo wszystko co chwalicie u mnie.nie dziala
|
|
#4472 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 3 861
|
Cytat:
Moze ci nie sluzy .Zdaje mi sie ze za duzo eksperymentujesz i za bardzo sie miotasz sama przez to przechodzialm w poczatkach, to popularny grzech chcesz sprobowac wszystko na raz i miec efekty juz, a najlepiej na wczoraj. Przyhamuj. Masz jakikolwiek zestaw po ktorym bylo dobrze? To sie go trzymaj jakis czas i daj wlosom czas na zareagowanie na dobra pielegnacje, Daj sobie miesiac a potem zacznij kombinowac. Na razie co mycie zaskakujesz je czyms innym biedaki sa pewnie skolowane.
|
|
|
|
|
#4473 |
|
Zakorzenienie
|
Pocieszylas mnie ze przez to przechodzilas
masz.racj, bo ja myslalam.ze jak mi co nie s逝篡 to 瞠by probowac.czego innego zaraz
|
#4474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Zaczelam byc zadowolona po 6 miesiacach. A tak naprawde dobrze jest od poltora roku moze a zaczynalam na jesieni 2009 roku .
|
|
|
|
|
#4475 |
|
Zakorzenienie
|
o matko kochana! A ja jestem w.takiej gor帷e.wodzie kapana! Olej kokosowy absolutnie odpada przy moich wysoko porowatych w這sach. B璠 jecha豉 w takim razie.na.szampon闚.do mycia nivea, do oczyszczania bd, odzywki nivea i garnier ak a potem Zobacze. Co.ile moge robi plukanke.octowa?
|
#4476 |
|
Zakorzenienie
|
Zdaje sie ze raz na tydzien powinno byc OK
.
|
|
|
|
#4477 |
|
Kazar Lady
Wiadomo軼i: 22 900
|
Elunka
jakich efekt闚 spodziewa豉 si po dodaniu keratyny do maski ? u mnie fakt, bardzo podbija skr皻, ale 瞠by nie zrobi puchacza zawsze dodaj na to emolienty, co ju tu pisa豉m. Ka盥e w這sy inaczej zareaguj, keratyna ma za豉ta ubytki, poprawi kondycj a nie zrobi fryzure wow ![]() przez Ciebie zacz窸am ogl康a zdjecia z pocz徠k闚 piel璕nacji, na prawdziwe efekty trzeba zawsze poczekac, nie musia豉m niby d逝go, ale to co mam teraz na g這wie nie przypomina tych krzywusk闚 z pocz徠k闚. Zaczyna豉m od prostych/krzywych w這s闚 ![]() ---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ---------- jak s豉biutka to raz na tydzie spokojnie 瞠by nie przesuszy w這s闚, gdy farbowa豉m na czarno robi豉m po farbowaniu trzy kolejne mycia p逝kanka, a potem do kolejnego farbowania nie u篡wa豉m |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzeda瞠
|
|
#4478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.U, w poczatkach to ja mialam straki jak ta lala .Elunka, dobierz sobie zestaw typu: jeden olej, lagodny szampon albo odzywka myjaca, odzywka ds, odzywka bs, maska, stylizator. Oczyszczanie SLES raz na miesiac powinno wystarczyc nawet jesli masz w kosmetykach jakies silikony czy inne oblepiacze. |
|
|
|
|
#4479 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
emolienty do tego to dla mnie podstawa, 瞠by nie mie szczoty i jak ju wcze郾iej pisa豉m, wol dok豉dac emolienty po jakim czasie od na這瞠nia keratyny, efekty s spektakularniejsze i nigdy nie zrobi豉m sobie na 豚ie miot造. |
|
|
|
|
#4480 |
|
Zadomowienie
Wiadomo軼i: 1 223
|
|
|
|
|
#4481 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przynajmniej dzi瘯i mnie sobie przypominacie co osiagnelyscie :Cytat:
Mask najlepiej nak豉da przed myciem czy po?
Okazje i pomys造 na prezent
|
|
#4482 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Mi np bardzo odpowiadala odzywka GlissKur Total Repair, ta w bialym opakowaniu - duzo ladnych skladnikow, milusi silikon i keratyna dalej w skladzie, jak mi sie skonczy JMO Citrus&Neroli Detangler to sobie ja znow kupie jako cos proteinowego do zestawu. Cytat:
.
|
||
|
|
|
#4483 | ||
|
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() maski bingo s ze spirulina ty - moje ulubione glisskura musze zakupi Cytat:
|
||
|
|
|
#4484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Mnie obciaza jak za duzo dobrego naloze, ale ostatnio klade raz na tydzien i doslownie na 5 minut, nawet bez czepka bo przetrzymywanie mi juz nie sluzy - i jest OK. Ostatnio bardzo ladnie mam po maskach Garniera, mam odlewke rozowej Densify i Fructis Nutri Repair 3 Intense - boskie sa .
|
|
|
|
|
#4485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4486 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, jeszcze zapytam o co
Ot騜 zauwa篡豉m 瞠 moje w這sy maj lepszy skr皻 gdy myj je pod prysznicem- wtedy woda z nich ocieka i w tym czasie poprawia si skr皻. Jeszcze lepiej gdy mam wtedy na w這sach od篡wk d/s i tak sobie z ni stoj Minus jest taki 瞠 po wyschni璚iu nad uchem s ulizane.Mo瞠 kt鏎a z was ma pomys jak mo積a ulepszy t metod Co kojarz, 瞠 kiedy widzia豉m na youtubie filmik pewnej kobiety, kt鏎a na ociekaj帷e wod w這sy nak豉da豉 od篡wk albo stylizatory. P騧niej chyba dawa豉 w這sy w koszulk i po rozwini璚iu mia豉 bardzo 豉dny skr皻. Nie wiem co to za metoda. Szuka豉m filmiku i nie znalaz豉m. Mo瞠 kojarzycie go i podpowiecie jak mo瞠 sprawdzi si to u mnie? |
|
|
|
#4487 |
|
Zakorzenienie
|
Obstawiam plunking(recznikowanie)
Miko豉jek 26.02.2014 Obudzi mnie trzepot skrzyde Wyjrza豉m przez okno Na parapecie zosta這 Bia貫 pi鏎ko - Pami徠ka po Tobie M鎩 Anio趾u 01.12.2012 [*] Edytowane przez elunka88 Czas edycji: 2015-03-17 o 09:25 |
|
|
|
#4488 |
|
Zadomowienie
|
Te o tym my郵a豉m
Tylko, 瞠 tamta kobieta z filmiku w koszulce umieszcza豉 w這sy ociekaj帷e wod i nie pami皻am jakich kosmetyk闚 u篡wa豉 przed tym. Pami皻am, 瞠 na filmiku pochyla豉 si nad umywalk, wgniata豉 we w這sy du穎 wody, a potem kosmetyki. Gdzie w dalszej cz窷ci sz豉 pod prysznic, wi璚 mo瞠 to by豉 od篡wka d/s
|
|
|
|
#4489 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 15 487
|
Cytat:
![]() Cytat:
t Fructis z trzema olejkami musze kupi cho kupi豉m ost dwie od篡wki hihi
Okazje i pomysy na prezent
|
|
#4490 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Tez stosuje, mam po tym bardzo ladne fale, po myciu nakladam odzywke bs, przeczesuje delikatnie grzebieniem, potem wgniatam we wlosy garscie wody tak zeby cieklo, a potem dopiero odgniatam w recznik bawelniany i daje stylizator. Cytat:
|
||
|
|
|
#4491 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 317
|
Na youtube widzia豉m filmiki instrukta穎we dziewczyn, kt鏎e same podcinaj sobie ko鎍闚ki. Mniejsza o precyzj w takim wypadku, ale ka盥a z nich przesuwa palcem po pojedynczych pasmach w這s闚, szukaj帷 miejsca, gdzie zmienia si faktura w這sa, tzn. gdzie zaczynaj si zniszczone ko鎍闚ki. My郵icie, 瞠 taka metoda jest dobra? Wybieram si na podci璚ie i poniewa moja fryzjerka rozumie co to znaczy "centymetr, poprosz", chc jej konkretnie powiedzie, czego oczekuj.
|
#4492 | |||
|
Zadomowienie
Wiadomo軼i: 1 159
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nic trudnego plus Ty wszystko kontrolujesz bo to TY MASZ no篡czki w r璚e haha.
|
|
|
#4493 |
|
Moderator
Wiadomo軼i: 3 203
|
elunka mam dla Ciebie bloga wartego uwagi, poczytaj, bardzo Ci si mo瞠 przyda
![]() http://www.blondhaircare.com Ja gliss kury mia豉m chyba ju wszystkie z od篡wek. Teraz mam niebiesk z kolagenem i te o dziwo nadal dobra. Minus taki 瞠 obecnie sk豉dy pozmieniali i wszystko jest po citric acid, regulatorze ph, czyli w ma貫j ilo軼i opr鏂z tej niebieskiej gdzie kolagen wysoko. Jeszcze milusi jest szampon gliss kur oil, od篡wka z tej serii, maska i jeszcze 鈍ietna maska by豉 ta bia豉, nie wiem tylko jaki sk豉d teraz ale u mnie by豉 fenomenalna kiedy - w這sy j wypija造 i to k豉dziona na mokre :O Ju kt鏎e mycie u篡wam od篡wki z jedwabiem i olejami, jest dobrze. Sucho jest tak czy siak lecz mniej, kr璚 si, przypominaj w這sy w wygl康zie i w dotyku, niesamowite wcze郾iej w dotyku by造 jak sztuczna peruka. A myj tym gliss kurem i przed myciem na 2 minutki daj od篡wk emolientow, potem t z jedwabiem jako mask. Wreszcie si co ruszy這 z piel璕nacj *.*
|
|
|
|
#4494 |
|
Zakorzenienie
|
Klaudenc.zacz窸am od "B喚du,.wpadki i punkty zwrotne"i jak.dziewczyny pisz co by這 najtrudniejsze.na pocz徠ku to 90% pasuje do mnie
|
#4495 |
|
Konto usuni皻e
Wiadomo軼i: 5 219
|
Moja ostatnio zyja sobie normalnie
Wyciagam je na szczotce na uczelnie, zeby mozna bylo jak spiac, a w weekendy nosze fale. Mam swoja maske, odzywke i szampon i jest git falbana. Tylko grzywka sie straczkuje, ale stawiam, ze to problem naturalkow, bo zaczal sie jak cala odrosla.
|
|
|
|
#4496 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
To 瞠 jedna myje raz na tydzie a druga codziennie to indywidualna sprawa ka盥ych w這s闚. Tak samo jest z kosmetykami. Ja myje raz na tydzie bo po prostu brakuje mi czasu. ζdny skr皻 trzyma mi si do 3dni a p騧niej po prostu wi捫 i chodz dalej. Zreszt przy dziecku rozpuszczone w這sy nie maj szans. Cytat:
I teraz jakbym nie umy豉 to b璠 si kr璚i - lepiej lub gorzej ale na pewno
|
|||
|
|
|
#4497 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 317
|
Cytat:
![]() A jak robisz sama, to wychodzi prosto?
|
|
#4498 |
|
Zakorzenienie
|
Dokladnie. Jak ja wchodz do domu z pracy od razu wi捫e :/
|
#4499 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 353
|
Cytat:
![]() No normalnie tak jak ja, moje tez sa jakies krzywe zamiast pokrecone ![]() U篡wa豉 kt鏎as joasi z keratyn ? Bo dorwa豉m dzisiaj i ciekawi mnie czy jest cos warta. |
|
|
|
|
#4500 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo軼i: 1 159
|
Cytat:
Wiesz, moj skr皻 jest nieregularny. Robi帷 wi璚 lok po loku, jeden jest skr璚ony bardziej drugi mniej, kszta速 fryzury jest niby zachowany ale za kolejne mycie skr璚 sie mniej lub bardziej, to tak czy tak b璠 delikatnie r騜nej d逝go軼i. Plus ja nigdy nie tne lok闚 na prosto tylko pod k徠em 瞠by 豉dnie si ko鎍e kr璚ily wiec jak teraz wyprostowalam to nie mam tak jak od linijki jak prostowolose na blogach tylko takie... hmm jakby to uj望 wida, kt鏎a partia w這s闚 normalnie jest lokiem bo to sa takie zako鎍zone, troch spiczascie ma貫 partie w這s闚. ![]() ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- Kolejna legenda miejska, cho mi samej s逝篡 takie zakr璚anie i plukanka piwna tez byla ok, to wi瘯szo嗆 dziewczyn nie wie, 瞠 to piwo trzeba odstawi 瞠by alkohol zwietrza a jak komu proteiny nie s逝膨 to tez sobie mo積a kuku narobi.
|
![]() |
Nowe w徠ki na forum W這sy kr璚one: piel璕nacja, fryzury, inspiracje
|
|
|
«
Poprzedni w徠ek
|
Nast瘼ny w徠ek
»
| Ten w徠ek obecnie przegl康aj: 1 (0 u篡tkownik闚 i 1 go軼i) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:25.

Po raz trzeci dzi u篡豉m od篡wki keratynowej Tresemme, ale tym razem nie trzyma豉m tyle, ile poleca producent - 2-3 minuty, tylko na這篡豉m dos這wnie na chwilk jako pierwsze O i zmy豉m. Wydaje mi si, 瞠 gdy trzyma豉m d逝瞠j w這sy si robi造 szorstkie.
Jak tylko jest s這necznie (tak jak dzisiaj), mam 豉dne loczki, a jak pada - szorstkie siano. 

chcesz sprobowac wszystko na raz i miec efekty juz, a najlepiej na wczoraj. Przyhamuj. Masz jakikolwiek zestaw po ktorym bylo dobrze? To sie go trzymaj jakis czas i daj wlosom czas na zareagowanie na dobra pielegnacje, Daj sobie miesiac a potem zacznij kombinowac. Na razie co mycie zaskakujesz je czyms innym
o matko kochana! A ja jestem w.takiej gor帷e.wodzie kapana! 

tp