|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 | |
|
koci świat
|
Dot.: Kloszardowe Celebrytki, czyli wątek plotkowy Targowiczanek cz. II
Cytat:
|
|
|
|
|
#4472 |
|
Zakorzenienie
|
ciekawe czy ją uszy pieką ?
![]() ---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ---------- idę spać bo moja godzina się zbliża ![]() jutro znów o 6.00 pobudka ciekawe jak długo tak pociągnę ? dobranoc Sylwuś |
|
|
|
#4473 | |
|
koci świat
|
Cytat:
no idź idź ja o grubasach oglądam |
|
|
|
|
#4474 |
|
Zakorzenienie
|
bry
![]() ludzie mają postanowienia noworoczne a ja mam wakacyjne - wstań o 6.00 będziesz miała długi dzień i tym samym długi urlop wiem, że to głupie |
|
|
|
#4475 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Pakuję się od wczoraj i już szału dostaję. Wychodzi na to, że nie mam co na dupę założyć, wczoraj jeszcze z szaleństwem w oku kostium kupowałam, młodemu też parę rzeczy po powyrastał -tak na co dzień jakoś tego nie odczuwam bo ma swoje ulubione rzeczy i w ich chodzi w kółko Zaraz lecę Mirosku Twoje prace pooglądać. Ja też uwielbiam się tak bawić - biżutki robię, kartki na święta, trochę na szydełku tylko na drutach nie umiem. Chcę jeszcze frywolitek się nauczyć. Tyle, że takiego stopnia zaawansowania nie osiągnęłam - umówię się do Ciebie na lekcje kiedyś to mnie nauczysz takie cudeńka robić ![]() Sylwia, jak pazurki wyszły?
|
#4476 |
|
Zakorzenienie
|
wgn pakuj się pakuj a moje prace obejrzysz przy okazji
![]() nauczę Cię wszystkiego co chcesz nie umiem tylko koronki klockowej (podstawy znam) ale to dlatego, że z wielki wałek do tego potrzebny i ciężko takie hobby w domu schować ![]() a gdzie Twoje prace można obejrzeć? podlinkuj coś albo wrzuć kilka fotek , na pewno masz
|
|
|
|
#4477 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4478 |
|
Zakorzenienie
|
Serwetka też robiona własnoręcznie
|
#4479 |
|
Zakorzenienie
|
cudne te quillingowe jajca
ja z quillingu tylko kwiatuszki i śnieżynki robiłam ![]() cykaj focie wszystkiego bo potem będziesz żałowała, że nie uwieczniłaś swojej twórczości ja na początku też wszystko w świat puszczałam i fotek nie cykałam a ż pewnego razu słyszę: - Ok, wiem, że tworzysz cuda ale pokaż jakieś focie. - Ale ja nic nie mam ![]() I od tego czasu to się zmieniło teraz jestem można powiedzieć wszędzie ale podobno nie żyję bo nie mam konta na FB |
|
|
|
#4480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć wszystkim, powoli Was nadrabiam i wracam
![]() ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4481 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Pewnie muszę zacząć robić fotki tym bardziej, że lubię takie różne rzeczy robić ale mieć już niekoniecznie i zazwyczaj wszystko wędruje w świat
|
|
#4482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z wyjątkiem świąt
|
|
|
|
|
#4483 | |
|
perfumove love
|
Przepis poproszę
I czekamy na zdjęcie fryzurki Cytat:
![]() Dziewczyny, zazdroszczę wam talentów. Ja dzisiaj zaszyłam dziurę w pidżamie i to w sumie tyle jeśli chodzi o jakieś ręczne robótki Sylwia, dawaj na PW adres, jutro będę na poczcie z żółtkiem dla ciebie ![]() Wkręciłam się w House of Cards, już jestem w połowie drugiego sezonu. Od wczoraj właściwie Siedzę pod kocem, bo zimno się nagle zrobiło. Kiedy?? Jak?? Na dodatek wczoraj nam brama od garażu zleciała na dach samochodu, no po prostu jak nie urok... Masakra.Jestem zmęczona, potrzebuję urlopu
|
|
|
|
|
#4484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak na serio, to czemu spadła? przecież one mają zabezpieczenia takie, srakie i owakie żeby nie pieprznąć w niewłaściwym momencie. Może za słabo była podniesiona? i zabezpieczenie nie zadziałało
|
|
|
|
|
#4485 | |
|
perfumove love
|
Cytat:
![]() A cholera wie dlaczego spadła, opcje są dwie: albo coś się zepsuło (do tego był silny wiatr, TŻ chował auto przed burzą), albo koleś, który wjeżdżał do podziemnego przed nim nacisnął "zamknij bramę". Oczywiście twierdzi, że nie zamykał, ale nie ma szans, żeby mu cokolwiek udowodnić. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4486 |
|
Zakorzenienie
|
a no tak
|
|
|
|
#4487 |
|
perfumove love
|
Nikt by się pewnie nie przyznał... No ale TŻ siedzi i łka, biedaczek. Ale ja go rozumiem. To trochę tak, jakby ta brama wpadła mi na półkę z perfumami
![]()
|
|
|
|
#4488 |
|
koci świat
|
jejku ależ wy macie talenty
pazury jako tako wyszły - zobaczymy czy będą trzymać ![]() Hatka no jaja z tą bramą
|
|
|
|
#4489 |
|
Zakorzenienie
|
Hatka
![]() Spakowałam się )
|
|
#4490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4491 |
|
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Proszę mnie nie obgadywać.
Wczoraj wszyscy się pytali co mam takie czerwone uszy, czy mnie bolą , czy mnie cosik ugryzło - tak mnie piekły, a one mnie TU oplotkowywały i jakieś kosmiczne teorie na mój temat snuły ! Przecież na włos umówiona jestem na 8 sierpnia, na razie nic się nie zmieniło, jak się cosik by zmienić miało to dama znać od razu ![]() Ale same się prosicie o relację, to ją macie: Gwiazdą wieczoru był STARSZY syn , zaś młodszemu trzeba było również przynajmniej 1x Sto Lat zaśpiewać, wszak to Krzysztof , a wczoraj przy okazji na swoje imieniny się załapał , więc impreza tym fajniejsza była ![]() Nadziwić się nie mogę, że w dzisiejszych czasach w modzie jest obdarowywanie solenizanta kasą - w ramach prezentu ... i w ten sposób starszy ma pokryty kurs prawka jazdy + cosik tam jeszcze i okazuje się, że na dzień dzisiejszy jest bogatszy niż jego własna matka. Już wiem od kogo pożyczę na nową flaszkę perfum Czas zrewanżować się za matczyną troskę, nerwy, gotowanie, sprzątanie, pranie itd ![]() Wszystko z żarcia poszło. Sałatka , jajca ( ja nawet nie zjadłam jednego - z łososiem, kawiorem i pastą pieczarkową - wszystko w mig zostało wchłonięte), tort, ciacha ( marne resztki dzisiaj do kawusi ino się zostały), sery, oliwki, koreczki - no goście jacyś wygłodniali na tę 18-stkę przyszli czy jak.... procenty też nieźle poszły, ale dziś każdy się pięknie na mszy w intencji solenizanta stawił w dosyć znośnej kondycji, więc chyba wszystko było ok, ok. 24 ostatni goście się wynieśli, gdyby mogli to by chyba spali u nas, ale osobne łóżko już zarezerwowane dla przyjezdnej chrzestnej było ![]() Wróciłam teraz z galerii. Miałam w rękach, na ...torbie. ? ( ), na ramionach i plecach różne rzeczy. I żadnej nie kupiłam....tak marudziłam przebierałam, biegałam między półkami i rozmiarami, to za duże, to za małe, tamto obrzydliwie szerokie ( jakbym nie dosyć szeroka była, a dziś wyjątkowo dodatkowo bluzkę overwsize więc niektóre inne przymierzane dodatkowo mnie w smutek wprawiały...) tamto krzywo uszyte, to zaś w ramionach za wąskie, inne znowu cyce do niebotycznych rozmiarów robiło..... i nic. Wszystkie spodnie, spódnice, sukienki i bluzki polazły z powrotem na wieszaki, a ja z niczym i umordowana z galerii wylazłam.O nie....coś na pocieszenie kupiłam - mój nabytek to mgiełka do ciała Douglas + Daisy Dream Forever, który zdecydowanie dla mojego nosa ładniejszy jest niż jego poprzednik. Aha - jeszcze w Rossmannie krem do twarzy + żel do mycia twarzy i tyle było łażenia 3 godzinnego po galerii. Wpieniają mnie bramki totalnie bez sensu piszczące ... nic w Martensie nie kupuję , jeno wlazłam tam w poszukiwaniu męża i syna i oczywiście pisk na całego. Oto ja - wchodzę, ludzie, wchodzę pierwszy raz w życiu do Martensa i piszczeć muszę bo przecież nakradłam 1000 rzeczy z tego sklepu, w którym nigdy nie byłam i jeszcze na bezczelnego z nimi włażę z powrotem do niego ![]() Po miłej rozmowie i konsternacji personelu i samej mojej ciekawości stwierdziliśmy to samo co parę lat temu w Gliwicach w Sephorze - tak objawia się w niektórych galeriach obecność mojego telefonu w torebce , który dostał sms w momencie gdy przechodziłam przez bramkę. I ten wiszący sms tak czynił - nie wiedzieć dlaczego...? Telefon mam od paru lat, nie kupiony w Martensie ani Sephorze ![]() Nogi to mi do...torby...włażą ![]() Brama na czyjeś auto spadła? Dobrze, że nikogo nie zabiła - cieszyć się. Bo ostatnio różne rzeczy na ludzi spadają i wjeżdżają.....eechh.
Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój... Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 Edytowane przez itaka Czas edycji: 2015-07-26 o 17:43 |
|
|
|
#4492 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie to tak jakby mi ktoś torbą na czytnik usiadł
Itek, nikomu już się nie chce prezentów kupować, z kasą prościej tylko frajdy nie ma takiej
|
#4493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli lepsza kasa mimo wszystko tyle że prezent nadal jest a kasy ani widu ani słychu Edytowane przez mirosek Czas edycji: 2015-07-26 o 18:54 |
|
|
|
|
#4494 | ||
|
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Cytat:
Mój też jest szczęśliwy, tym bardziej, że pokryje z tego koszty prawa jazdy, które właśnie robi, za tydzień ma pierwszą jazdę. No i na własne potrzeby kasa mu jednak potrzebna - w razie czego można ją rozdysponować według swoich potrzeb. ( I pożyczyć matce - )Rodzinka wyjechała....jestem padnięta. Za oknem znów gorąco, choć nieco chłodniej niż wczoraj, jutro podobno ma być też chłodno więc jest szansa, że od upałów odpoczniemy troszkę. I znowu jutro do roboty.....i tak cały tydzień znów..... Po jaką cholerę ja zawsze wybiegam myślami do przodu. W niedzielny wieczór ja już jestem myślami w pracy i analizuję cały następny tydzień - możliwe porażki, smutki i problemy, których jeszcze nawet nie ma. Zawsze myślami z przodu, na zapas zmartwienia, wymyślam je sobie, szukam już rozwiązań, włosy siwieją.... Walnijcie mnie...... bo tak właśnie jestem, nienormalna
|
|
#4495 |
|
koci świat
|
Itek do dla Ciebie
|
|
|
|
#4496 |
|
Zakorzenienie
|
Jak 18 latek dostaje kasę to super bo wiadomo, że swoje potrzeby ma i rozsądek jakiś chyba też.
Ale jak kilkulatek dostaje kasę to weź mu wytłumacz żeby nie kupował tysięcznej paczki klocków lego, kolejnego karabinu, który w mojej ocenie nie różni się niczym od pięciu pozostałych a do tego jego cena przyprawia mnie o zawał serca, kolejnej durnej gry itd
|
#4497 |
|
Zakorzenienie
|
itek ja nic nie chcę mówić ale po raz kolejny napisałaś o pożyczce od syna
![]() weź się za robotę a nie będziesz liczyć na cudzesy |
|
|
|
#4498 | |
|
koci świat
|
Cytat:
to się do leczenia kwalifikuje
|
|
|
|
|
#4499 |
|
Zakorzenienie
|
tia , kwalifikuje
ona już zdiagnozowana tylko się ukrywa |
|
|
|
#4500 |
|
koci świat
|
trzeba jej pomóc powiedzieć to na głos
![]() a dziś oprócz Ann i Hań jest Mirosławy ???? czy to inny dzień ??? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:15.

Ale ja nic nie mam 

Siedzę pod kocem, bo zimno się nagle zrobiło. Kiedy?? Jak?? Na dodatek wczoraj nam brama od garażu zleciała na dach samochodu, no po prostu jak nie urok... Masakra.

)

czyli lepsza kasa mimo wszystko