|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wspólny cel mamy - o dziecko się staramy! Cz. III
![]() Gratuluje dziewczynki *My dalej nabijamy jedynie wczoraj dałam odpocząć tz xd tz stwierdził ze wróży mi brzuszek w tym miesiącu xd Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4472 |
|
Zakorzenienie
|
martusia02011992 a czym zajmuje sie twoj tż?oczyeiscie jesli mozna wiedziec
dziewczyny caly czas was czytam choc nie powiem ze jest to latwe zadanie bo produkujecie w ekspresowym tempie,ale od kilku dobrych dni nie moge dojsc ladu z tym wizazem,ciagle cos mi sie zawiesza,musze od nowa wchodzic,ciezko cos zacytowac czy odpisac,ale staram sie byc na bieząco
|
|
|
|
#4473 |
|
Raczkowanie
|
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;6268583 6]
![]() Gratuluje dziewczynki *My dalej nabijamy jedynie wczoraj dałam odpocząć tz xd tz stwierdził ze wróży mi brzuszek w tym miesiącu xd Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] to trzymam kciuki! |
|
|
|
#4474 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4475 |
|
Konto usunięte
|
Ja trzymam mocno kciuki za nas wszystkie żebyśmy już miały fasolki bo na to zasługujemy ![]() Dziękuje Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4476 |
|
Raczkowanie
|
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;6268659 6]Ja trzymam mocno kciuki za nas wszystkie żebyśmy już miały fasolki bo na to zasługujemy
![]() Dziękuje Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] kochana jesteś |
|
|
|
#4477 |
|
Zadomowienie
|
Trochę ominęłam, więc już nie dam rady nadrobić. W ogóle muszę na chwilę odpocząć od wątku, więc nie wiem, czy nie zniknę za chwilę na dłużej. Jak coś, to pogońcie mnie przez pw
Zresztą teraz mam zamęt z wyjazdami, więc i tak mam dużo mniej czasu. __malaMi__ - gratulacje! Trzymałam kciuki za Ciebie i trochę to daje nadzieję, że może i nam się uda. Jeśli kogoś jeszcze pominęłam, to przepraszam - tylko przejrzałam ostatnie posty. U mnie generalnie beznadzieja i pewnie się to utrzyma do końca wakacji. Już mam coraz bardziej rozregulowany cykl a przez wyjazdy to jeszcze gorzej. Po prostu już chyba mamy dość tych starań, więc staram się przynajmniej jak mogę odpuścić. Łatwo się mówi - w sumie już się pogodziłam z myślą, że te całe wakacje będą prawdopodobnie na straty. W każdym razie temperaturę przestałam mierzyć i staram się trzymać z dala od aplikacji, która zresztą teraz jest tak sobie wiarygodna. Jakbyście miały jakieś magiczne sposoby jak przestać myśleć o staraniach, to poproszę
|
|
|
|
#4478 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki moja kruszynka ma 2 mm i na obrazie usg widać było ruchy bijącego serduszka
|
|
#4479 |
|
Zakorzenienie
|
Cudowne wiadomości! Będziesz nie tylko mamą, ale najlepszą mamą pod słońcem dla swojego Maleństwa. Gratulacje!
|
|
|
|
#4480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#4481 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo sie ciesze razem z Tobą i mocno gratuluję,rosnijcie zdrowo i zagladaj tu czesto z ciążowymi fluidami
|
|
|
|
|
#4482 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4483 |
|
Zakorzenienie
|
Sreberko gratulacje jeszcze raz! Niesamowite uczucie
ja cos czuje ze wysyp bedzie we wrześniu![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4484 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jeeeeej gratulacje z całego serduszka ![]() 3 sierpnia w moje urodziny xd Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4485 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję kochane moje
|
|
#4486 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#4487 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak zareklamowalas tego lekarza ze chyba sie do niego wybiore bo jestem z okolic do olsztyna mam 40km A powiedz ile miej wiecej sie czeka na wizyte na nfz?
|
|
#4488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2016-07-06 o 21:00 |
|
|
|
|
#4489 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny a moze znacie jakiegos dobrego lekarza na nfz z olsztyna?
Edytowane przez Megan1312 Czas edycji: 2016-07-06 o 21:15 |
|
|
|
|
#4490 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Ja dziś miałam połówkowe, córcia waży 460 g i wszystko dobrze😆 Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka
|
|
#4491 | |||||||||||
|
Mamusia Luty 2016
|
Cytat:
Dziewczyny jesteście kochane, bardzo dziękuję za życzenia zdrowia dla Hani - dziś było milion razy lepiej nadal osłabiona, ale bez gorączki, katar o wieeele mniejszy. Do tego dużo i długo spała Któraś pytała o olej z wiesiołka, to jest on też często w Rossmanie, choć i tak polecam kupić na allegro, bo wychodzi tak czy siak najtaniej. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- Cytat:
Super ze usg polowkowe ok ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- [1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;6268583 6] ![]() Gratuluje dziewczynki *My dalej nabijamy jedynie wczoraj dałam odpocząć tz xd tz stwierdził ze wróży mi brzuszek w tym miesiącu xd Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Trzymam za to mocno kciuki młoda zoneczko ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Cytat:
Nie musisz nie myśleć o staraniach. Po prostu staraj się nie tracić przez ten najbliższy czas nerwów na nie. Choć łatwo mówić Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Cytat:
i jestem zadowolona, oprócz jej cennika![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Cytat:
szkoda Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4492 | ||||
|
Mamusia Luty 2016
|
Cytat:
a to co czujesz jest zupełnie normalne.., przecież wiadomo, że nie życzysz źle tym dzidziusiom, tylko Cie boli, że Ty też tak bardzo je chcesz a się nie udaje. A innym udaje. To normalne ludzkie uczucia... Obyś już niedługo chodziła sama z takim brzuszkiem ![]() A forum po to jest by się wygadac! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- Cytat:
Cytat:
Słyszałam o tych nebulizatorach ale to chyba drogie, nie? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- Cytat:
![]() Biedna ![]() Ale dobrze ze możesz sobie pozwolić na pracę z domu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4493 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() nie wiem jak nie myśleć, ja nie umiałam, po prostu oswajałam się z myślą, ze to nie wyjdzie tak łatwo i obmyślałam plan działania co dalej jakie badania. cykl z ktorym się udalo na poczatku uważałam za fajny i miałam przeczucie, ze jak planuje wakacje to może zajde akurat, bo mnie życie lubi robić w jajo :P i wakacje będzie trzeba odwołać. ale potem przyszły infekcje i wiedziałam, że nie ma szans żeby się udało. a jednak... Cytat:
kiedy miałaś OM? i w którym tygodniu i dniu ciązy zobaczyłaś serduszko? Kchane dzięki za kciuki, póki co jest dobrze, przyrost 147%, było 78 chyba, jest 178 |
||
|
|
|
#4494 |
|
Wtajemniczenie
|
Mała mi weszłam na wątek i odrazu rzuciło mi sie w oczy ze jesteś w ciazy. Moje gratulacje !! Tyle sie naczekalas ale w końcu sie udało
|
#4495 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4496 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkie Staraczki bardzo serdecznie
Właściwie to jestem z Wami już jakiś dłuższy czas i w tej części wątku na bieżąco ale dziś postanowiłam się odezwać jeszcze nie bardzo wiem jak się tu obsłużyć ale chyba to ogarnę... Właściwie to trochę tchnął mnie do napisania mój problem, bo sama staram się już trochę a w tym cyklu zaistniała taka sytuacja,że nie pojawiła się miesiączka ale też nie wychodzą testy których zrobiłam już ze cztery i nie wiem co myśleć. Nie mam objawów ani na ciążę ani na okres i ciągle nad tym rozkminiam Sreberko ma już potwierdzoną ciążę -pozdrawiam i gratuluję! ... om miałam 4.06 to już 33 dc ile lat żyję tak długiego nie miałam w marcu byłam u gina wszystko było ksiązkowo-zdrowe to chyba nie zrobiło się żadne dziadostwo które zatrzymałoby krwawienie no po prostu nie wiem chyba będzie trzeba zrobić betę i się wyjaśni ale boję się rozczarowania ciągle jest nadzieja ale czemu testy nie wychwytują nic? i tak w koło macieja zadaję sobie te same pytania doradźcie coś!
|
|
|
|
#4497 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super, że u dzidzi wszystko dobrze! ---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- Cytat:
Powodzenia!
|
||
|
|
|
#4498 |
|
Rozeznanie
|
Ja już widzę, że okres mi się zaczyna, to takie frustrujące
|
|
|
|
#4499 |
|
Raczkowanie
|
Nie dziękuję!
No właśnie w ogóle cały ten mój cykl to dziwna sprawa, bo spisałam go na straty ponieważ tż był w rozjazdach i nawet testów owu nie robiłam i straciłam rachubę kiedy była i jedynie powitanie musiało chwycić na przesuniętą innego wytłumaczenia nie ma,bo wydawało mi się,że już było za późno... no nic zobaczę z jakim nastawieniem wstanę rano czy na kolejny test, dalsze czekanie czy na betę polecę![]() cytowanie mi nie wychodzi hehe Edytowane przez Lawendulla Czas edycji: 2016-07-06 o 23:16 |
|
|
|
#4500 |
|
Rozeznanie
|
Może i ja zacznę z tymi testami na owulację... Powiedzcie mi tylko proszę kiedy najlepiej się wtedy kochać? bo chyba nie w dzień owulacji?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:09.

*
dziewczyny caly czas was czytam choc nie powiem ze jest to latwe zadanie bo produkujecie w ekspresowym tempie,ale od kilku dobrych dni nie moge dojsc ladu z tym wizazem,ciagle cos mi sie zawiesza,musze od nowa wchodzic,ciezko cos zacytowac czy odpisac,ale staram sie byc na bieząco
ja wyczytałam że wiesiołka trzeba brać od 1 dnia okresu to dnia poprzedzającego owulację, ale pamiętam jak pierwszy raz zaczęłam go brać to też chwilę po okresie, ale jakaś zmiana była

Nie mogę się doczekać urlopu jesienią, lecimy z córą do Norwegii do niego.
Moja ma anginę od wczoraj.
Sreberko ma już potwierdzoną ciążę -pozdrawiam i gratuluję!