Starania o dziecko od 2018, cz. 8 ! - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2018-09-27, 15:39   #4501
danya
Rozeznanie

Dot.: Starania o dziecko od 2018, cz. 8 !

Cytat:
Napisane przez Kaamilaaa0508 Pokaż wiadomość
A ja dorzuce tylko tyle do tych smutnych info ze u mnie rowniez @ idzie, plamienie delikatne juz mam

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Szkoda, tule mocno ja termin @ mam na niedziele ale zazwyczaj tak 1-4 dni przed mam plamienia wiec teraz kazda wizyta w toalecie to maly stresik czy na pewno jest czysto :/

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

You might be a big fish
In a little pond
Doesn't mean you've won
'Cause along may come
A bigger one

danya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-27, 15:45   #4502
chomikowa92
Raczkowanie

Cytat:
A ja dorzuce tylko tyle do tych smutnych info ze u mnie rowniez @ idzie, plamienie delikatne juz mam

(((

mężatka 27 . 05 . 2017r
--> 15 08 2018 zjazd z emigracji !
chomikowa92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-27, 16:00   #4503
kasia1221
Zadomowienie

Cytat:

Przytulam

kasia1221 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-27, 16:26   #4504
AnnLady
Zakorzenienie

Kurcze wchodzę na wątek a tu tak smutno, same złe wieści

Ja innych wątków mamusiowym nie czytam, właśnie dlatego że na każdym są straty, u nas na styczniowym dwie lub trzy też były, i to tak czarna seria właśnie jedna po drugiej.

Wolę skupić się na pozytywnych rzeczach, żeby się nie dołować i nie kombinować potem.

U nas ruszył remont

A ja dziś siedziałam i kroilam pigwę na sok, i teraz stoi w słoikach na parapecie i pięknie pachnie

Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka
AnnLady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-27, 17:02   #4505
Icannotfly
Zakorzenienie

GG do Icannotfly

Cytat:

Ech...

Wyślij @ do mnie też...
Cisza, ja i czas...

Icannotfly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-27, 17:08   #4506
Kaamilaaa0508
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Icannotfly Pokaż wiadomość
Ech...

Wyślij @ do mnie też...
Wolalabym ci magie dwoch kresek przesłać

Tak poza tym sama chciala bym ją mieć
A tak powaznie to strasznie mnie to irytuje, kolejny cykl gdzie dzien przed, chwile doslownie troszeczke poplamie a potem cisza = nowa iskierka nadziei i dopiero potem @ uderza

Kaamilaaa0508 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-27, 17:14   #4507
Robotek9
Wtajemniczenie

Cytat:
Wolalabym ci magie dwoch kresek przesłać

Tak poza tym sama chciala bym ją mieć
A tak powaznie to strasznie mnie to irytuje, kolejny cykl gdzie dzien przed, chwile doslownie troszeczke poplamie a potem cisza = nowa iskierka nadziei i dopiero potem @ uderza

Wredne @...nie dość że się tyle czeka to jeszcze takie numery :/

Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka
Robotek9 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2018-09-27, 17:39   #4508
Haneczka1122334445
Zadomowienie

Cześć dziewczyny Widzę że o mnie tu coś rozprawiacie. Powiem Wam tak. Proszę mi się nie smucić tylko zadzierać kiecę i do roboty. Jeszcze macie trzy dni na dwie kreski i z całego serca Wam życzę żeby zaczął się kreskowy bum. Starsznie ten wrzesień ujowy. Ja narazie czekam na decyzję kiedy będzie zabieg ale mam nadzieję że niedługo przyjmiecie córkę marnotrawną z powrotem. Narazie muszę sobie to jakoś poukładać i przeżyć najbliższe kilka dni. Jakieś mi się to wszystko teraz nierealne wydaje.

Stary 2018-09-27, 17:42   #4509
Robotek9
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Haneczka1122334445 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny Widzę że o mnie tu coś rozprawiacie. Powiem Wam tak. Proszę mi się nie smucić tylko zadzierać kiecę i do roboty. Jeszcze macie trzy dni na dwie kreski i z całego serca Wam życzę żeby zaczął się kreskowy bum. Starsznie ten wrzesień ujowy. Ja narazie czekam na decyzję kiedy będzie zabieg ale mam nadzieję że niedługo przyjmiecie córkę marnotrawną z powrotem. Narazie muszę sobie to jakoś poukładać i przeżyć najbliższe kilka dni. Jakieś mi się to wszystko teraz nierealne wydaje.

Przykro, Trzymaj się dobrze!!!

I my tu z kreseczkami czekamy na Ciebie

Stary 2018-09-27, 17:44   #4510
kasia0912
Zakorzenienie

Cytat:

Zawsze przywitamy Cię z otwartymi rękoma

mam nowe pazurki i znalazłam super sposób na zimno

Razem: 10.08.2016

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

kasia0912 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-27, 17:51   #4511
Haneczka1122334445
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Robotek9 Pokaż wiadomość
Przykro, Trzymaj się dobrze!!!

I my tu z kreseczkami czekamy na Ciebie

Z kreskami to lepiej nie czekajcie na mnie.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2018-09-27, 18:12   #4512
kasia1221
Zadomowienie

Cytat:

Haneczka strasznie Ci współczuję. Wiadomo że Cię przyjmiemy a Ty poukładaj sobie wszystko i wracaj do nas

Stary 2018-09-27, 18:30   #4513
kaaarii
Zakorzenienie

Cytat:

Honcia bardzo mi przykro, trzymaj się!

kaaarii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-27, 18:34   #4514
alexis77
Zadomowienie

Cytat:
Wg mnie to norma jestem w twoim wieku i też oboje z mężem chcemy ale co 2 tygodnie mam huśtawki jak ty
Raz że chce i już a na drugi dzień widzę np jakieś rozwrzeszczane dzieciaki albo padam z sił i myślę sobie jak ja dam radę, może to nie dla mnie...

Ale myślę że tu czas nie pomoże trzeba robić a jak się zdarzy to już będzie tylko radość (i strach)

Dobrze usłyszeć że ktoś jeszcze się zastanawia, myślałam że wszystkie tu jesteście pewne na 100 % że jesteście gotowe na bycie mamą i tylko ja mam takie obawy
Cytat:
Napisane przez Krop_pka Pokaż wiadomość
Pewnie większość starających się ma takie obawy
A tym bardziej jak to pierwsze dziecko bo wszystko jest takie nowe i nieznane
Nie martw się, działajcie i oby jak najszybciej się udało

No ja mam obawy bo nigdy w najbliższym otoczeniu nie było małych dzieci i nigdy nie miałam styczności z takimi maluszkami. Nie wiem jak je trzymać jak przewijać itd...
Cytat:
Napisane przez wynn Pokaż wiadomość
Alexis mam to samo. Z jednej strony pragne dziecka, z drugiej strony boje sie ze moje zycie sie zmieni juz nieodwracalnie na gorsze. Ze juz zawsze wszystko bedzie sie krecilo nie wokół mnie tylko wokół dziecka i nie wiem czy umiem postawic kogos nie na rowni ze mną (tj. mąż, bajblizsza rodzina) ale ponad mną i ponad wszystkimi w moim zyciu. Jak slucham opowiesci moich znajomych, którzy mają dzieci to im zwyczajnie współczuje tego uzerania się, nie widzę w ich codzienności nic szczęśliwego, mam wrażenie że dzieci są teraz okropne. Pocieszam się, ze moje dziecko bedzie inaczej wychowywane i że hormony i ta legendarna bezwarynkowa miłość do własnego dziecka zrobią swoje mój instynkt macierzynski jest najbardziej pobudzony wtedy kiedy gdzies z oddali widzę szczesliwą rodzinkę i nie mam swiadomosci ze dane dziecko przechodzi właśnie bunt 2latka albo ze zabkuje i rodzice nie śpią od X czasu 😜
Mi się wydaje że te wszystkie uśmiechy, gesty i ten miły czas spędzany z maluszkiem wynagradzają ciężkie noce i to że z niektórych rzeczy trzeba zrezygnować . Chociaż sama uwielbiam podróże i nie wiem jak z tego zrezygnuje , ciężko będzie wysiedzieć w domu ...
Cytat:
O to to! Nawet teraz na wakacjach lezelismy na plaży od 10 do 17 z przerwą tylko na pizze i to był najlepszy dzień relaksu ever️z dzieckiem można zapomnieć...
Ale z drugiej strony pewnie czeka nas tyle pięknych chwil że to co teraz wydaje się szczęściem będzie bezbarwne - tak sobie myślę )

Mam nadzieje , że masz racje z dzidziusiem też można mile spędzić czas jakoś może damy rade
Cytat:
Napisane przez carmelove_03 Pokaż wiadomość
Co do obaw... Myślę, że zdecydowana większość je miała Dziecko to nie jest zakup zmywarki tylko odpowiedzialna decyzja, duża zmiana w życiu i coś nowego. Zawsze przed nieznanym pojawia się jakiś strach, to normalne. Ja też się wahałam, mój TŻ się wahał. Bałam się tego jak zniosę ciążę, bo byle ból głowy a ja sięgam po Apap, bałam się jak zmieni się nasze życie, czy dziecko może wpłynąć negatywnie na nasz związek, bałam się czy damy sobie radę jak zarówno moja jak i TŻ rodzina mieszka daleko... Ale "oswoiliśmy" nasze strachy, kochamy się, chcemy stworzyć rodzinę i wierzymy w to, że wszystko będzie dobrze
Ja też się boje jak zniose ciążę, jak będę panikowała jak już będę w ciąży z byle powodu, jak zniose poród, jak Tż będzie później na mnie patrzył, czy po takim porodzie wciąż będę dla niego chociaż troszke atrakcyjna...
Cytat:
Napisane przez Solony_karmel Pokaż wiadomość
Wydaje mi się, że dokładnie takie obawy ma każdy prędzej czy później.

No dzięki, czekam aż i Wy zaczniecie

U nas też były takie strachy, do tego np. ja miałam obawy, czy w ciąży i po niej nadal będę się podobać TŻowi, a on miał swoje: czy przez dziecko nie zejdzie na drugi plan itp. Ale też czy ciąża będzie przebiegać prawidłowo, a co jak dziecko będzie chore.
No generalnie jest o czym myśleć
Wiem o czym mówisz. Też zaczęłam panikować , że dzidziuś urodzi się chory, że całe życie będę już siedziała w domu i będę musiała opiekować się nim 24 h na dobę. Bardzo się tego boje ale walcze z tymi myślami teraz bardziej boje się poronienia bo tyle się ostatnio o tym słyszy
Cytat:
Napisane przez dorotka1066 Pokaż wiadomość
Dlatego nie ma co myśleć, trzeba robić
A tak ma serio to też mam takie wahania, raz chcę, a raz jestem przerażona. Czasem to sobie myślę że lepiej byłoby wpaść to by się człowiek przynajmniej tyle nie zastanawiał.

to samo powiedziałam wczoraj mężowi że lepiej było kiedyś wpaść a nie tak ciągle się zastanawiać
Cytat:
Napisane przez Paulina 87 Pokaż wiadomość
Haha najlepiej nie mysleć za duzo i ja dzis mam zamiar właśnie "wpaść"jak nastolatka 😂
ja chyba do Ciebie dołączę nie mam zamiaru przynajmniej narazie mierzyc temperatury ani nic podobnego , po prostu będzie co ma być
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;85902039]
[/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez kasia0912 Pokaż wiadomość
Hej dziś na 14,ale patrząc na pogodę nie chce mi się wychodzić z pod kołdry.
Mój Tz teraz to jakieś sił witalnych dostał bo po 3 razy dziennie chce

I nas dziś miesiąc po ślubie i 24 dc

gratki z okazji rocznicy, Ty to świeżytka mężatka jesteś, bardzo szybko zaczęliście się starać, mi zajęło kilka lat zanim się nad dzieckiem zaczęłam zastanawiać
Mi gin ostatnio mówiła że najlepiej jest 1 x dziennie bo jak częściej to plemniki są słabsze czy coś takiego ?!
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-27, 18:51   #4515
Robotek9
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
Dobrze usłyszeć że ktoś jeszcze się zastanawia, myślałam że wszystkie tu jesteście pewne na 100 % że jesteście gotowe na bycie mamą i tylko ja mam takie obawy

No ja mam obawy bo nigdy w najbliższym otoczeniu nie było małych dzieci i nigdy nie miałam styczności z takimi maluszkami. Nie wiem jak je trzymać jak przewijać itd...

Mi się wydaje że te wszystkie uśmiechy, gesty i ten miły czas spędzany z maluszkiem wynagradzają ciężkie noce i to że z niektórych rzeczy trzeba zrezygnować . Chociaż sama uwielbiam podróże i nie wiem jak z tego zrezygnuje , ciężko będzie wysiedzieć w domu ...

Mam nadzieje , że masz racje z dzidziusiem też można mile spędzić czas jakoś może damy rade

Ja też się boje jak zniose ciążę, jak będę panikowała jak już będę w ciąży z byle powodu, jak zniose poród, jak Tż będzie później na mnie patrzył, czy po takim porodzie wciąż będę dla niego chociaż troszke atrakcyjna...

Wiem o czym mówisz. Też zaczęłam panikować , że dzidziuś urodzi się chory, że całe życie będę już siedziała w domu i będę musiała opiekować się nim 24 h na dobę. Bardzo się tego boje ale walcze z tymi myślami teraz bardziej boje się poronienia bo tyle się ostatnio o tym słyszy

to samo powiedziałam wczoraj mężowi że lepiej było kiedyś wpaść a nie tak ciągle się zastanawiać

ja chyba do Ciebie dołączę nie mam zamiaru przynajmniej narazie mierzyc temperatury ani nic podobnego , po prostu będzie co ma być

gratki z okazji rocznicy, Ty to świeżytka mężatka jesteś, bardzo szybko zaczęliście się starać, mi zajęło kilka lat zanim się nad dzieckiem zaczęłam zastanawiać
Mi gin ostatnio mówiła że najlepiej jest 1 x dziennie bo jak częściej to plemniki są słabsze czy coś takiego ?!
Taka ładna wiadomość ci odpisałam i uciekło

W każdym razie co do obaw to od podjęcia decyzji już chyba w nieskończoność... Najpierw czy się udało a potem to już codzień coś...

Co do częstotliwości to co kraj to obyczaj, jedno mówią że codzień inni że co dwa dni. My z mężem to tak jak najdzie ochota z uwzględnieniem że "teraz trzeba,". Teraz w 4 cyklu już doszliśmy do perfekcji i nawet mąż mówi że teraz musi się udać bo tak się przylozylismyale kazda tu wie jak to jest

Cieszę się że teraz sobie siedzę na zwolce zawsze to mnie stresów i lepiej jeśli coś tam ma się zagniezdzi na dłużej

Stary 2018-09-27, 18:55   #4516
Nurek1119
Zakorzenienie

[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;85918714]Ja właśnie po cynku na moich marcówkach przeczytałam, i chodzi o Haneczke między innymi... ech, statystki są nieubłagane;([/QUOTE]

Nieubłagane to prawda ale mnie bardzo pomogły pogodzić się ze strata. Wiedząc ze to się często zdarza i często w pierwszej ciąży

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Nurek1119 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-27, 18:59   #4517
AnnLady
Zakorzenienie

Cytat:

Kochana trzymaj się mocno i szybko wracaj

Stary 2018-09-27, 19:06   #4518
Robotek9
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Nurek1119 Pokaż wiadomość
Nieubłagane to prawda ale mnie bardzo pomogły pogodzić się ze strata. Wiedząc ze to się często zdarza i często w pierwszej ciąży

A u ciebie jak tam?

Stary 2018-09-27, 19:10   #4519
alexis77
Zadomowienie

Cytat:
No to czekaj do terminu
Ja nawet nie czekam na testowanie bo szkoda mi tracic test jak wiem juz ze nic z tego
Jak juz @ przyjdzie to bede miala powód zeby sobie kupic i wypic caaaala butelke grzanego wina a taka mam ochote ze szok od razu wiem ze jesien przyszła bo zamiast ochoty na zimnego radlerka mam na gorace wino

Ale bym się napiła winka Od miesiąca nie tknęłam alko
Cytat:
Napisane przez voice_of_silence Pokaż wiadomość

Chciałabym trochę schudnąć, ale mój leniwy mózg mi podpowiada że to teraz nie ma sensu

Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka
w takim razie mój też leniwy ale stwierdziłam że muszę zacząć ćwiczyć i tak oto tydzie ćwiczeń za mna po pół godzinki dziennie
Cytat:
Napisane przez UltraMarryna Pokaż wiadomość
A ja zapisałam się do nowego gina którego mam na oku od dłuższego czasu. Niestety dopiero na 5.10 to będzie wtedy 22dc i gdzieś zarusieńko po owulacji jeśli wszystko będzie zgodnie z planem. Nie mogę się doczekać. Liczyłam że ten lekarz przyjmuje na zasadzie siadasz i czekasz, niestety nie. Ale dobrze że w tym cyklu jeszcze się uda. Mamy jeszcze 2 cykle do tego żeby między dziećmi było 2 lata różnicy. Tak bardzo chcieliśmy żeby szybko się udało, no ale my sobie możemy chcieć Może tak ma być bo im dłuższy odstęp tym znacznie zwiększam sobie szanse na udany vbac
Za przyczynę niepowodzenia u siebie stawiam na prolaktyne. Jeśli tak jest naprawde - to pestka! Dobrze Dorotko

Ultra Maryna to Ty masz dziecko? Wydawało mi się że patrzyłam kiedyś na 1 str i tylko też bym chciała mała różnice wieku między dziećmi
Cytat:
Napisane przez dorotka1066 Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj byłam u gin na kontroli, pobrała mi cytologię i dala skierowanie na usg bo sama nie robi. Termin na 5 listopada może do tego czasu zajdę i akurat będzie wizyta serduszkowa

oby się udało
Cytat:
Napisane przez kaaarii Pokaż wiadomość
U nas wszystko w najlepszym porzadalu. leoś ladnie współpracował i wszystko można było zobaczyć, zmierzyć itp Wazymy 253 gr jak na 18+4 to lekarz mówił, że pięknie serduszko 145

cieszę się że wszystko dobrze, gratulacje ej ale ja tam siusiaka nie widzę . że to niby tam koło noska?
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;85906773]Ni mom
Tylko brzuchełke mi rośnie

Ja kocham zbierać grzyby, ale jestem takim ślepym kretem, że musiałabym obserwować zgięta wpół, żeby być bliżej gruntu [/QUOTE]
zazdroszczę że tak bezproblemowo przechodzisz ciążę

Cytat:
Napisane przez coco00 Pokaż wiadomość
Dzień dobry, dziś mamy 3 rocznicę małżeństwa

gratki nie pytają Was o dziecko? bo my już 4 lata po ślubie i każdy się domyśla, podpytuje i strasznie mnie to irytuje...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2018-09-27, 19:16   #4520
AnnLady
Zakorzenienie

Cytat:
Ale bym się napiła winka Od miesiąca nie tknęłam alko

w takim razie mój też leniwy ale stwierdziłam że muszę zacząć ćwiczyć i tak oto tydzie ćwiczeń za mna po pół godzinki dziennie

Ultra Maryna to Ty masz dziecko? Wydawało mi się że patrzyłam kiedyś na 1 str i tylko też bym chciała mała różnice wieku między dziećmi

oby się udało

cieszę się że wszystko dobrze, gratulacje ej ale ja tam siusiaka nie widzę . że to niby tam koło noska?

zazdroszczę że tak bezproblemowo przechodzisz ciążę

gratki nie pytają Was o dziecko? bo my już 4 lata po ślubie i każdy się domyśla, podpytuje i strasznie mnie to irytuje...
A ja piwa grzanego
I jeszcze FB mi przypomina, że rok temu piłam go o tej porze, a teraz co pije? Sok z burakiem

Stary 2018-09-27, 19:20   #4521
alexis77
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez carmelove_03 Pokaż wiadomość
Zaglądacie czasem na inne wątki? Te ciążowe? Ja czasem zaglądam. Weszłam chwilę temu na majówki 2019 - trzy dziewczyny wczoraj pozegnały się z wątkiem... Aż mi się smutno zrobiło Zwłaszcza, ze jedna z nich to nasza wątkowa koleżanka...
To jest strasznie smutne że aż tyle poronień jest...
Cytat:
Napisane przez POLAshi Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny.Tu Paulina 27l.

Zajrzałam na ten wątek ponieważ również staram się o dzidziusia z mężem. Juz za mną 3 cykle bez skutku niestety.

Zmagam się z chorobą Hashimoto więc jestem.świadoma, ze moze być cięzko. Jednak nadzieję mam ponieważ tsh w normie, a i znam przypadki, że mimo choroby dziewczyny są mamusiami 😊

Staramy się z mężem 4 cykl, lekarz na dziś wyliczył mi owu bo tydzień temu był pęcherzyk 7mm, jednak ja nie odczuwam nic jesli chodzi o owu (moze nie ma?&#128549 . No nic... w październiku test. To chyba najgorszy czas tej niewiedzy i oczekiwania. Dla Was też?

Życzę Wam wszystkim jak najszybciej tego słodziaka lub kilkoro słodziaków😁 trzymam kciuki
hej ja też jestem tu nowa
Cytat:

Hej, my się jeszcze nie znamy. Bardzo mi przykro. W takim razie wracaj szybko i może za jakiś czas spotkamy się na jakimś wątku mamusiowym
Cytat:
Napisane przez Nurek1119 Pokaż wiadomość

Hej, a wiesz że jak przeczytałam o poronieniach to właśnie miałam pytać co się z Toba dzieje tylko nie mogłam sobie nicka przypomnieć jak sie czujesz?
Stary 2018-09-27, 19:21   #4522
Paulina 87
Wtajemniczenie

Dobry.. ale powiało smutkiem u nas... uh a jeszcze ogladałam teraz Uwagę ..widziała ktoraś reportaz? Drzewo w parku spadło na kobiete z połrocznym dzieckiem.. dziewczynka zmarła a matka połamana cała masakra.. ;( ja to nie moge takich rzeczy oglądać...

Trzeba odczarować jakoś nasz wątek..

Edytowane przez Paulina 87
Czas edycji: 2018-09-27 o 19:22
Paulina 87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-27, 19:32   #4523
Robotek9
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Paulina 87 Pokaż wiadomość
Dobry.. ale powiało smutkiem u nas... uh a jeszcze ogladałam teraz Uwagę ..widziała ktoraś reportaz? Drzewo w parku spadło na kobiete z połrocznym dzieckiem.. dziewczynka zmarła a matka połamana cała masakra.. ;( ja to nie moge takich rzeczy oglądać...

Trzeba odczarować jakoś nasz wątek..
Oglądałam... Tragedia :/

Ejmam cykle zawsze 29-30dni,dziś 23dc, wyszedł mi test owu w sb, od poniedzialku biały lepki śluz, dziś progesteron już w fazie lutealnej wynik 11 a ja teraz patrzę a tu biali śluz z takim idealnie plodnym czy możliwe że teraz owulacja?!! Dajcie znać bo my tu chorujemy a może trzeba by było seksy jakies...

Az chyba trzeba czy nie trzeba idę męża Pogonic

---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ----------

Mistrz zachętyidę do męża i mówię czy dziś podziałamy i że mi bardzo zależy a on ze czemu tak

Na co ja, uwaga, mistrz gry wstępnej

"a bo jakiś taki mam śluz".

Teraz sikamy oboje

Stary 2018-09-27, 19:52   #4524
kasia1221
Zadomowienie

Ha ha ha niesamowite wiesz że na mojego tż to by podziałało

Stary 2018-09-27, 19:57   #4525
Nurek1119
Zakorzenienie

Cytat:

Haneczka jakbyś miała jakieś pytania to pisz na priv bo ja to przechodziłam dwa tygodnie temu i najgorsza była dla mnie niewiadoma

---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ----------

Cytat:
A u ciebie jak tam?

Dobrze dziś minęły dwa tygodnie i jest ok. Fizycznie nic mi nie jest w psychicznie tez myśle ze ok tylko seksu mi brakuje

---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ----------

Cytat:

Hej, a wiesz że jak przeczytałam o poronieniach to właśnie miałam pytać co się z Toba dzieje tylko nie mogłam sobie nicka przypomnieć jak sie czujesz?

Już odpisałam komu innemu ogólnie czytam Was na bieżąco ale nie mogę się wbić

Nurek1119 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-27, 20:51   #4526
Solony_karmel
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez AnnLady Pokaż wiadomość
A ja piwa grzanego
I jeszcze FB mi przypomina, że rok temu piłam go o tej porze, a teraz co pije? Sok z burakiem

Mmm, grzaniec Ja w zeszłym roku robiłam sobie tez bezalkoholowe wersje np. na herbacie albo jeszcze lepszy na soku jabłkowym, polecam
Stary 2018-09-27, 21:04   #4527
madz88
Zakorzenienie

Cytat:
Mmm, grzaniec Ja w zeszłym roku robiłam sobie tez bezalkoholowe wersje np. na herbacie albo jeszcze lepszy na soku jabłkowym, polecam
Można kupić wino bezalkoholowe.

Hej ledwie żyje. Byłam w pracy prawie 11h, a na koniec 4h spotkań z rodzicami. Ledwie żywa jestem. Jutro powtórka...

Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka

madz88 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2018-09-27, 21:07   #4528
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28
Konto usunięte

Cytat:
Oglądałam... Tragedia :/

Ejmam cykle zawsze 29-30dni,dziś 23dc, wyszedł mi test owu w sb, od poniedzialku biały lepki śluz, dziś progesteron już w fazie lutealnej wynik 11 a ja teraz patrzę a tu biali śluz z takim idealnie plodnym czy możliwe że teraz owulacja?!! Dajcie znać bo my tu chorujemy a może trzeba by było seksy jakies...

Az chyba trzeba czy nie trzeba idę męża Pogonic

---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ----------

Mistrz zachętyidę do męża i mówię czy dziś podziałamy i że mi bardzo zależy a on ze czemu tak

Na co ja, uwaga, mistrz gry wstępnej

"a bo jakiś taki mam śluz".

Teraz sikamy oboje

Dziewczyny, polecam zapoznać się z wykresem hormonów w trakcie cyklu. Niemożliwe raczej, żebyś miała tak wysoki progesteron ORAZ owulacje zarazem. W okresie okołoowulacyjnym norma proga nie przekracza 2, on dopiero potem wzrasta, by być najwyższym w 7 dpo .
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-27, 21:32   #4529
Robotek9
Wtajemniczenie

[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;85921532]Dziewczyny, polecam zapoznać się z wykresem hormonów w trakcie cyklu. Niemożliwe raczej, żebyś miała tak wysoki progesteron ORAZ owulacje zarazem. W okresie okołoowulacyjnym norma proga nie przekracza 2, on dopiero potem wzrasta, by być najwyższym w 7 dpo .[/QUOTE]I tak sobie wmawiam że to niemożliwe ale wiesz co ziarno niepewności jest🤪
I z seksow dupa raczej bo mąż ma romans z porcelanowym księciem dziś... Takze niech biologia będzie po naszej stronie

Stary 2018-09-27, 21:41   #4530
AnnLady
Zakorzenienie

Cytat:
A jak robisz te bezalkoholowe wersje?
Choć to i tak nie to samo

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości