American girls cz. VIII - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-18, 15:34   #4501
maja55
Zakorzenienie

Dot.: American girls cz. VIII

Lil coco, ty jesteś jak gwiazda filmowa i miss universe w jadnym, więc jeśli Twój chłop jeszcze raz nie doceni jaki skarb ma przy sobie, to osobiście się do niego pofatyguję i przemówię mu do rozsądku!
Bo on wpędza w kompleksy prześliczną młodą kobietkę!A tak nie może być.

Wiem, że wygląd jest ważny. Gdyby mój TŻ zaniedbał się, przestał dbać o higienę, o to aby zawsze byc świeżym, pachnącym, uczesanym, dobrze ubranym to też na pewno zwróciłabym uwagę na to. Ale co innego kiedy ktoś przestaje o siebie dbać i słyszy uwagi na ten temat a co innego gdy ktoś słyszy od ukochanej osoby coś odnośnie swojego wyglądu itp.

Moj TŻ był przy mnie gdy siedziałam w kapturze w pokoju bez światła i zasłoniętymi roletami żeby nikt mnie nie zauważył, bo przypominałam zombie po kuracji sterydami, moja twarz wyglądała jak po charakteryzacji do filmu grozy, była czerwona, opuchnięta i cała w ropiejących wrzodach, a kształt mojej twarzy w niczym nie przypominał mojego owalu, oczy były tak zapuchnięte, że wyglądały jak szparki. A on był przy mnie, i nigdy nie usłyszałam, że wyglądam jak potwór, a wyglądałam. Ja potłukłam wszystkie lustra w domu, bo brzydziłam się tego jak wyglądałam, a on siedział przy mnie i tulił.

Cytat:
Napisane przez Czekolada83 Pokaż wiadomość
prosze fotka. pokazalabym to co wczoraj robilam ale w staniku jestem i mam opory.. a fajnie wyszlo zadne tam sexy czy cos, takie smieszne.. moze jakas miniature wrzuce zeby sie pochwalic
[B]Czekoladko, masz strasznie słodką buzię!

Cytat:
Napisane przez Chii1986 Pokaż wiadomość

ja jestem na punkcie krytyki bardzo wyczulona i od razu spada mi samoocena jak ktoś powie coś co nawet nie miało być w jego mniemaniu krytyką
Ja też jestem czuła na krytykę. W ogóle pozostają we mnie takie słowa krytyki, nie moge ich wyrzucić z głowy. Jestem w stanie przypomnieć sobie teraz co ktoś mi powiedział przykrego gdy miałam 8, 10, 14 lat.
Masakra wręcz.

Cytat:
Na szczęście w kinie było już fajniej- dostałam balonika serduszko ..nigdy nic od Tżta nie dostałam tak z zaskoczenia wiec to był sukces, i bombonierkę taką jak chciałam (usłyszałam oczywiście,że on musiał się za nią nalatać pól miasta bo nigdzie nie było i przy kasie się zdziwił,że była taka droga)
Mój TŻ zamiast kwiatków, wręczył mi bukiet z żelków

Cytat:
.. kurcze, było widać,że on się stara(ja na niego naprawdę te walentynki to był postęp)...ale czasami coś palnie co w jego mniemaniu jest ok a mi sprawia przykrość...we wszystkich innych aspektach naszego związku on jest kochany,czuły,uczciwy itp. tylko jeśli chodzi o takie rzeczy jak komplementy,docenienie kobiety,romantyzm...to jest fajtłapa;-)
Dobrze, że doceniasz jego starania, bo TŻ najprawdopodobniej nie jest romantykiem, nie lubi okazywać, epatować zaangażowaniem, ale nie oznacza to że wszystko mu zwisa. Po prostu funkcjonuje inaczej.
Cytat:
Napisane przez katia84 Pokaż wiadomość
a tak w ogóle robie postępy, bo złożyłam zamówienie na EDM i założyłam sobie Pay Pala żeby za to zapłacić zobaczymy jak to się skończy oby pozytywnie
Mam nadzieję, że będziesz zadowolona

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
kurczę, strasznie przykro się robi, jak czytam o takich zachowaniach facetów
naprawdę czasami mam wrażenie, że większości facetów przewraca się we łbie, jak mają obok fajną laskę i zaczyna im się wydawać, że są bogami i pewnie stać ich nawet na więcej

a my kretynki, zamiast dać takiemu osłowi jednemu z drugim przez łeb i odwrócić się na pięcie, zamartwiamy się, płaczemy i czujemy jak nic nie warte kopciuchy
Święta prawda!

Cytat:
Napisane przez ladygos Pokaż wiadomość
mysle o paznokciach zelowych lub akrylowych znow. Ja zawsze robie, potem sciagam i mam swoje cale slabe, rozdwajajace sie i brzydkie. No i teraz tez mam takie, a od sylwestra nie mam sztucznych paznokci, zawsze moje wracaly do formy juz po takim czasie, a teraz? Łamią mi się, rozdwajają, są takie miękkie... :/
Nail Tek ma w swojej ofercie odżywki, które "usztywniają" paznokcie. Nie pamiętam czy to formuła 1 czy 2 ale na pewno skutkuje.

Może zamiast tipsów pobawisz się swoimi? Fajny jest manicure japoński, paznokcie po nim są strasznie nabłyszczone, bardzo odżywione i nawet bez lakieru wyglądają jak po bardzo naturalnym frenchu.

Cytat:
Podjęłam męską decyzje i zamiast iść na solar, żeby nadać jakiś zdrowszy odcień skórze, zrobię sobie porządną kurację na cerę - walnę sobie kwasy (atrederm 0.025%) z mocnymi filtrami, serum z wit.C i kwasem hialuronowym (dzięki złotym radom wizażanki Hihi ) i będę się pewnie musiała przemęczyć z łuszczącą się twarzą (chociaż mam cichą nadzieje, że uda mi sie tego uniknąć), ale w końcu zrobię porządek z moją mieszaną-zaskórnikową-wielkoporową-zmęczoną-zmiętą cerą.
Ja czekam aż miną mrozy i robię serię złuszczania kwasem pironogronowym.
Ja lubię łuszczącą sie buzię po kwasach, bo później mam taką cudnie gładką skórę
Kwas hailuronowy mi się skończył, a jedynie on potrafił w połączeniu z jakimś olejem nawilżyć i uelastycznić moją skórę.
Cytat:
Napisane przez Miśka84 Pokaż wiadomość
Ja akurat bałabym sie kwasów, bo za dużo "złego" sie naczytałam o nich i ich skutkach ubocznych, no i kwasy stosują raczej sami bladzi, baaardzo unikający słoca w każdej postaci
Moze zrób mikrodermabrazję? Czekolada używa tej z avonu i jest zadowolona
Ja jestem stale na kwasie a blada nie jestem:P
Ale non stop się samoopalaczuje, nie opalam twarzy a na solar 1 raz w miesiącu i bez twarzy.

Cytat:
Napisane przez hawrodytka Pokaż wiadomość
Dzisiaj mam zamiar podjąc wyzywanie. Upiec swoje pierwsze w zyciu ciasto. Jutro moje urodziny (21 ) i tłusty czwartek, wiec znalazlam okazję Mam nadzieję, ze nic nie spalę
Mój TŻ ma urodziny w sobotę i podkradnę pomysł jednej z naszych AG (chyba Nicole the Blond) i upiekę muffinki i zrobię z nich napis"kocham Cię"
Stary 2009-02-18, 15:48   #4502
vadi
*sportaddict*

matko, Maju nie rozstały Ci blizny?
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 15:52   #4503
madziamic
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Anulkaa Pokaż wiadomość
no dobra jak już tak piszecie o tych wypadkach z dzieciństwa, to wspomnę tylko że jako dziecko upadłam na schodach i odgryzłam sobie język. wisiał na jednej błonce. zaraz mi go przyszyli i wszystko dobrze się skończyło.
)

ja o zołzach czytać nie chcę, czasami jestem tak wredna dla otoczenia , po co mam jeszcze sobie dokładać tej wredoty?

W jednym słowie czasem ukrywa się historia całego życia...

Troszkę bloguję Magdamic o modzie i nie tylko...

Instagram
madziamic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 15:53   #4504
daruniaa01
Wtajemniczenie

Czekolada mam prosbe, podalabys linka do aukcji gdzie kupujesz clipy?
po czym mam poznac przegladajac aukcje czy beda dobre?
i jaka jest dlugos Twoich?
daruniaa01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 15:53   #4505
maja55
Zakorzenienie

Cytat:
matko, Maju nie rozstały Ci blizny?
Psychiczne - ogromne. Jak tylko zobaczę zaskórnika na twarzy wpadam w panikę, dzwonię do dermatologa, ogólnie mam obsesję na punkcie skóry.

Na szczęście na skórze blizny zostały tak szybko zaatakowane przez dermatologa, przez kwas migdałowy, jakieś lasery, potem mikrodermabrazję, cuda na kiju, że teraz mam jednolitą, gładką skóre bez blizn i przebarwień. Ale gdybym nie trafiła na dermatolog na którą trafiłam i nie zostawiła u niej majątku to raczej nadal wyglądałabym jak zombie.

Często spotykam się z tym, że ludzie dziwią się po ci mi teraz dermatolog, ale ona jest dla mnie jak osobisty terapeuta, serio.
Stary 2009-02-18, 16:02   #4506
vadi
*sportaddict*

jestes bardzo dzielna i masz teraz przepiękną skórę, Maju
Stary 2009-02-18, 16:02   #4507
milusiaam
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Czekolada83;11037713
btw.. macie problem z aplikacja ob? ja po porodzie mam co mnie w****ia bo po kilku probach to juz jest bolesne i rezygnuje..

vadi [EMAIL="zuzia.soczek@inter ia.pl"
zuzia.soczek@interia.pl[/email]

krokodylku nie boli mnie nic tylko slaba jestem
Ja kiedys w czasie okresu miałąm cos takiego jakby mi sie jajnik obnizył i za chu** nie mogłam ob włozyc normalnie naciskałam ten jajnik (chyba) i mnie bolało jak nie wiem ale tak nie mam problemu moze kup ten najmniejszy wogole to dziwnie ze mimo porodu masz tak bolace okresy.mmm? ale to moze przez wkladke
a jezeli moge spytac to rodziłas naturalnie?
pPodobno neiktore kobiety maja tak bolace okresy ze gorsze niz porod

I pomyslec ze moja mama urodziła sie w srodek zimy na wozie ciagnacym przez konie...

Cytat:
Napisane przez maja55 Pokaż wiadomość
Psychiczne - ogromne. Jak tylko zobaczę zaskórnika na twarzy wpadam w panikę, dzwonię do dermatologa, ogólnie mam obsesję na punkcie skóry.

Na szczęście na skórze blizny zostały tak szybko zaatakowane przez dermatologa, przez kwas migdałowy, jakieś lasery, potem mikrodermabrazję, cuda na kiju, że teraz mam jednolitą, gładką skóre bez blizn i przebarwień. Ale gdybym nie trafiła na dermatolog na którą trafiłam i nie zostawiła u niej majątku to raczej nadal wyglądałabym jak zombie.

Często spotykam się z tym, że ludzie dziwią się po ci mi teraz dermatolog, ale ona jest dla mnie jak osobisty terapeuta, serio.
Ale przez co to miałas bo chyba nie doczytałam... Jejku wcale sie nie dziwie ze masz traume
juz wiem przez co. jej

Która chce winka? Co prawda tanie bylo ale jest pyszne: naprawde dobre a koztuje tylko 8 zł nazywa sie COLUMBUS (jak komandoshahaha) ale jest dobre

Edytowane przez milusiaam
Czas edycji: 2009-02-18 o 16:08
milusiaam jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-02-18, 16:03   #4508
verzara
Wtajemniczenie

Maja a nie sądzisz ze te wszystkie zabiegi nie wyjda ci w przyszlosci na dobre ?? one nie są do końca niestety zdrowe ..

Jaa chce winka !! Własnie szukałam w doku jakiego piwka ale nie maa :/ . Musze si uczyc kurcze .

Edytowane przez verzara
Czas edycji: 2009-02-18 o 16:05
verzara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 16:06   #4509
wantxme
Wtajemniczenie

Maju teraz juz zrozumiałam dlaczego tak czesto chodzisz do dermatologa i robisz mikrodermabrazje. kiedys sie nad tym zastanwiałam ze przeciez co miesiac taka kuracja.. czy to przpadkiem nie szkodzi... ale teraz juz rozumiem i współczuje tego co przeżyłas

razem 06.01.2012

narzeczona 12.04.2013

ślub 07.06.2014

będzie dziecię 26.04.2017

https://www.instagram.com/wantxme/
wantxme jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 16:23   #4510
maja55
Zakorzenienie

Cytat:
jestes bardzo dzielna i masz teraz przepiękną skórę, Maju
Dziękuję
Jestem zuch dziewczynka, ale depresję i traumę przejść musiałam. W każdym bądź razie: co mnie nie zabije to mnie wzmocni.
Cytat:
Napisane przez milusiaam Pokaż wiadomość
Ja kiedys w czasie okresu miałąm cos takiego jakby mi sie jajnik obnizył i za chu** nie mogłam ob włozyc normalnie naciskałam ten jajnik (chyba) i mnie bolało jak nie wiem ale tak nie mam problemu moze kup ten najmniejszy wogole to dziwnie ze mimo porodu masz tak bolace okresy.mmm? ale to moze przez wkladke
A to jajnik można wyczuć? Ja się nie znam na takiej fizjologii i dlatego pytam

Cytat:
Ale przez co to miałas bo chyba nie doczytałam... Jejku wcale sie nie dziwie ze masz traume
Brałam duże dawki leków ze sterydami. Oczywiscie nie zawsze sterydy powodują takie ekscesy, jest wiele osób, które wyleczyły się sterydami z róznych schorzen bez skutków ubocznych. U mnie niestety odbyło się to kosztem ścieńczenia naskórka, poważnego tradziku i ogólnego zombiostwa.

Cytat:
Napisane przez verzara Pokaż wiadomość
Maja a nie sądzisz ze te wszystkie zabiegi nie wyjda ci w przyszlosci na dobre ?? one nie są do końca niestety zdrowe ..
Kwasy, mikrodermabrazja i laser? Chyba nie mają żadnych skutków ubocznych po czasie (oczywiście dobrze przeprowadzone, bez opalania, z odpowiednią ochroną itp). To raczej bezpieczne zabiegi.
Zresztą u mnie nie było mowy o pozostawieniu tego tak , ot sobie, to nie był nastoletni trądzik.
Stary 2009-02-18, 16:25   #4511
justyss
Wtajemniczenie

Maju biedactwo to przezylas a po co mialas te sterydy???

wiecie co ja glupia zrobilam niechcacy potulklam moj podklada byl w szklanym opakowaniu z pompeczka i potulk mi sie od gory wiec jej caly ale nie zamknie sie
wysuszy sie szybko?? nie chce go wywala bo jest nowy uzyty 3 razy

justyss jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-18, 16:26   #4512
verzara
Wtajemniczenie

Aha rozumiem . A jesli mge spytac oczywiscie jesli nie chcesz to nei odpowiadaj . Czy byłas chora na cos czy to taka odmiana trądziku była ??
verzara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 17:06   #4513
madziamic
Wtajemniczenie

Cytat:

I pomyslec ze moja mama urodziła sie w srodek zimy na wozie ciagnacym przez konie...

juz wiem przez co. jej

Która chce winka? Co prawda tanie bylo ale jest pyszne: naprawde dobre a koztuje tylko 8 zł nazywa sie COLUMBUS (jak komandoshahaha) ale jest dobre
Ja poproszę winko Muszę się napić Ehh jutro już na zajęcia muszę wracać a tak mi się nie chce

W jednym słowie czasem ukrywa się historia całego życia...

Troszkę bloguję Magdamic o modzie i nie tylko...

Instagram
madziamic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 17:08   #4514
vadi
*sportaddict*

ja też chce wina, właśnie skończyłam zajęcia z dzieciakiem, który wszedł do mnie ledwo żywy i zasypiał na zajęciach, no myslałam, że się wścieknę
Stary 2009-02-18, 17:12   #4515
nanaaaaa87
Zadomowienie

ojj Maja wiem co przezylas, ja tez mialam straszne przejscia z tradzikiem (zreszta jeszcze sie dokonca nie skonczyly, bo z bliznami dalej walcze) mysle ze jak bym miala jeszcze jeden nawrot do bym musiala zamienic dermatologa na psychiatre...

Anulkaa a ja Cie chyba nie mam na nk... jak bym mogla prosic linka na PW? bo ostatnio mam taki silny instynkt macierzynski ze chetnie poogladam Twoje dzieciaczki, dzisiaj sie na Czekoladki Gabi gapilam na nk chyba z 15 min
nanaaaaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 17:12   #4516
plotkara0804
BAN stały

POZA TEMATEM

po moich dluzszych obserwacjach zauwazylam pewne rzeczy
Po pierwsze, jesli ktos sie na tym watku wypowiada, spoza waszej zamknietej grupy , nie ma co liczyc na odpowiedz... po prostu twoj wpis jest jak mgła.
Po druie no sorry, ale połowa z was to puste lalki, których zajeciem jest siedzenie pół dnia na wizazu, kupowanie ciuchow za kase starych a potem chwalenie sie. Po czym twoja kumpela oodpisuje "OH ahhhhh ale slicznie wygladasz " ( chociaz połowa z was to "PSEŁDO AGIE"). Albo TŻ ma problem, po czym 20 dziewczynek odpisuje Ohhhh jak mi przykro, przeciez ty jestes taka wspaniala.
nie chce juz was obrazac. ale jak tak z boku ktos was obserwuje to jestescie czasem zabawne
Nie chcialam tego pisac ale ile mozna, 5 wpis a jestem olana
plotkara0804 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 17:14   #4517
UnbelievableGirl
Rozeznanie

GG do UnbelievableGirl

Cytat:
a najlepsze jest to, że moi rodzice stali na brzegu i mi machali, bo mysleli, że tak pływam jak paralityk

Cytat:
chyba przez ta spirale...
przepraszam, że tak wypytam o takie rzeczy ale jestem strasznie ciekawa..
czy poród naturalny jest tak potworny jak mi się wydaje? z jednej strony tyle kobiet to przeżyło, ale z drugiej boję się, że dziecko mnie po prostu rozerwie!
a ze spiralą masz jeszcze jakieś problemy czy tylko te okresy?

Cytat:
Napisane przez krokodylek Pokaż wiadomość
zachodze z mama do lekarza a ona do mnie ze ja udaje ze mnie boli bo nic mi sie nie stalo...zaczela machac moja reka jak jakims patykiem..
i to jest najgorsze.. niektórych nie stać na prywatnych lekarzy i są skazani na takich..
ja na szczęście dostaję pieniążki na prywatnych jeśli chodzi o coś więcej niż grypa, ale przeraża mnie fakt, że kiedyś mogę być skazana na takich nieudaczników..
oczywiście są dobrzy darmowi lekarze, ale zanim się na nich trafi to można dtracić dużo nerwów i przede wszystkim zdrowia..

Cytat:
btw.. macie problem z aplikacja ob?
w sumie czasami tak co jest dla mnie strasznie dziwne bo używam ich regularnie od kilku lat i co jakiś czas mam problem..
tak jakbym miała tam tak sucho, albo jakieś zabudowanie i wtedy tampon jakby zgina się na pół..

Cytat:
Napisane przez nanaaaaa87 Pokaż wiadomość
tez tak macie ze jak Wam sie konczy to wszystko naraz? ja dzisiaj zabralam sie za moje kosmetyczne rytualy i stwierdzilam nagle ze nic nie mam nawet platkow kosmetycznych
niestety
dzisiaj kupiłam sobie puder, czekam aż wróci mama i w sobotę jadę po tusz, samoopalacz, pastę do zębów, lakier do paznokci, maszynki do golenia itp.. pewnie zapomnę czegoś i znowu nie będę miała, a do sklepu w taką pogodę iść mi się nie będzie chciało..

Cytat:
Napisane przez verzara Pokaż wiadomość
Okres jest naszczescie . Ja to bym chciaa zeby facci choc raz przezylli okres taki własnie ciezki , obfity z bolącym brzuchem i złym samopczuciem !

i niech wydają co miesiąc na tampony(niby mało, ale gdybym zamiast tego wrzucała do skarbonki, już by się coś uzbierało)
niech muszą latać do kibelka nawet w najmniej dogodnych sytuacjach, mają okres w najgorszych momentach, martwią się czy coś im nie poleciało itp..
i ból brzucha i huśtawka nastrojów(oczywiście bez odrobiny wyrozumiałości)

Cytat:
Napisane przez Anulkaa Pokaż wiadomość
no dobra jak już tak piszecie o tych wypadkach z dzieciństwa, to wspomnę tylko że jako dziecko upadłam na schodach i odgryzłam sobie język. wisiał na jednej błonce. zaraz mi go przyszyli i wszystko dobrze się skończyło.
ojej uważaj na siebie, bo teraz się będę martwiła.. przerażające!

Cytat:
Napisane przez maja55 Pokaż wiadomość
Moj TŻ był przy mnie gdy siedziałam w kapturze w pokoju bez światła i zasłoniętymi roletami żeby nikt mnie nie zauważył, bo przypominałam zombie po kuracji sterydami, moja twarz wyglądała jak po charakteryzacji do filmu grozy, była czerwona, opuchnięta i cała w ropiejących wrzodach, a kształt mojej twarzy w niczym nie przypominał mojego owalu, oczy były tak zapuchnięte, że wyglądały jak szparki. A on był przy mnie, i nigdy nie usłyszałam, że wyglądam jak potwór, a wyglądałam. Ja potłukłam wszystkie lustra w domu, bo brzydziłam się tego jak wyglądałam, a on siedział przy mnie i tulił.
biedna dobrze, że masz takiego kochanego Tżta i że nie zostały Ci ślady..!

Cytat:
ehh.. a ja się boję rodzić w szpitalu, ze znieczuleniem i pełną opieką medyczną, sprzętem itp..
a co musiała przeżywać np. moja pra, pra, pra, prababka? pewnie na sianie rodziła, bez wody itp..
PS ja chcę

dzisiaj miałam bardzo dziwny dzień. miesięcznica z Tżtem, więc nie pojechaliśmy do szkoły (pojechaliśmy, ale poszłam do mojej wychowawczyni i wyszliśmy) tylko do domu. 40 minut czekałam na autobus! na takim mrozie! i w śniegu! przestałam czuć jednego palca u stopy i wpadłam w jakąs histerię.. bo wszystkie mnie bolały a tamtego nie czułam, po prostu nic, czułam, że mam coś między sąsiednimi palcami, ale tego jednego w ogóle nie! na szczęście w domu mi przeszło
po drodze do natury po puder i do cukierni zamówić pączki.. a babka że nie przyjmują zamówień! no super po prostu jutro nie zjem żadnego, bo ja lubię tylko z kokosem, albo toffi, a pewnie będą same z marmoladą
i cały dzień z Tż, chociaż było średnio.. tzn przez pewien czas bardzo miło, ale później już gorzej i gorzej.. oglądamy MTV a ten się ślini a widok jakiejś laski(miała brzydką twarz, ale oczywiście tego nie zauważył) i śmieje się z moich stóp
ku***a czy on nie rozumie, że mnie rani? powiedział, że żarty i powinnam zrozumieć..ehh..chociaż powiedziałam mu co dokładnie o tym myślę..

dieta załamana.. zrobiłam Tżowi faworki(wiem, że to nie dzisiaj) i połowę sama zjadłam..
do tego kanapkę z białym chlebem, którą zrobiłam mu do szkoły..
i słodki serek
i tłusta zupa
ćwiczyć mi się nie chcę..
UnbelievableGirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 17:15   #4518
Cinderella5x
Zadomowienie

O, juz wiem, co mialam napisac . Co do motorow - moj maz ma dwa Harley'e. Kiedys chcialam sie uczyc jezdzic na motorze, zanim Go poznalam, ale treaz decydowanie wole stanowisko pasazera. Szczegolnie na Road Glide - "kanapa" z tylu, wygodnie, nic tylko oprzec sie i rozkoszowac jazda . Juz nie moge sie doczekac kwietnia, jedziemy wtedy na wypad motorowy na 4 dni , jazda dwa dni (jeden tam, jeden z powrotem) i dwa dni na miejscu. W ogole czesto jak tylko jest cieplo sa takie wypady, trzy - cztero dniowe, przynajmniej raz na miesiac - poltorej .

"But what is truth, Not easy to define,
We both have truths, Are yours the same as mine?"
Cinderella5x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 17:16   #4519
Zuziunia
BAN stały

Jakiś nudny dzień dzisiaj...
pobolewa mnie podbrzusze...muszę do gina bo boje się znowu zapalenia
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-18, 17:17   #4520
unrepeatable
Zakorzenienie

http://www.fashiolista.com/style/unrepeatable/

http://instagram.com/gosiaduma

unrepeatable jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 17:17   #4521
Anulkaa
Raczkowanie

Maju, ale Ty jesteś dzielna, Matko Jedyna, ile Ty musiałaś wycierpieć .
miałam już wcześniej zapytać skąd u Ciebie taka potrzeba wizyt u Kosmetyczki i Dermatologa, bo buzię masz nieskazitelną ,. teraz już się samo wyjaśnia.
kolejny raz się utwierdzam tylko że ten Twój Mężczyzna to Facet na medal.

Dziewczyny oglądacie Chirurgów? wiem że jedna z was ma w Avatarze Derecka i Meredith ale nie pamiętam która. co sądzicie o Marku Sloanie? według mnie aktor idealnie obsadzony w roli takiego podrywacza i lowelasa, jak On patrzy, az mam ciarki. heh.
Anulkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 17:17   #4522
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez plotkara0804 Pokaż wiadomość
Po pierwsze, jesli ktos sie na tym watku wypowiada, spoza waszej zamknietej grupy , nie ma co liczyc na odpowiedz... po prostu twoj wpis jest jak mgła.

ja się tu udzielam ze 2 tyg i jakos nie zauważyłam, żeby ktoś mnie olewał a z drugiej strony jak nikt nie ma nic do powiedzenia na temat, który poruszę, to również nie jest to powod do rozpaczy i focha

Cytat:
Po druie no sorry, ale połowa z was to puste lalki, których zajeciem jest siedzenie pół dnia na wizazu, kupowanie ciuchow za kase starych a potem chwalenie sie. Po czym twoja kumpela oodpisuje "OH ahhhhh ale slicznie wygladasz " ( chociaz połowa z was to "PSEŁDO AGIE")
rozumiem, że wiesz doskonale, że w międzyczasie nic innego nie robią (piszę 'one', bo nie wiem, czy mnie to również dotyczy ), za czyją kasę kupują rzeczy i jakie mają IQ? i trzeba wyglądać jak "AGIE", żeby wyglądać ładnie? ciekawe

Cytat:
nie chce juz was obrazac. ale jak tak z boku ktos was obserwuje to jestescie czasem zabawne
naprawdę nie chcesz?
ktoś tu Cię trzyma na siłę?

Cytat:
no to może się zdecyduj, czy się naśmiewasz z pustych lalek, czy bardzo Cię ineresuje ich opinia?

ktoś tu jest chyba niedowartościowany
Stary 2009-02-18, 17:21   #4523
lil coco
BAN stały

plotkara - ale nie rozumiem po co w takim razie chcesz dołączyć do nas PUSTYCH LALEK....że piszesz że twoje posty są olewane...sama sobie zaprzeczasz..

czy ktoś zmusza do czytania...widocznie sama z fascynacją śledzisz wątek że dokłądnie wiesz o czym piszemy

ehhhh smutne to
lil coco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 17:21   #4524
UnbelievableGirl
Rozeznanie

GG do UnbelievableGirl

Cytat:
POZA TEMATEM
Po druie no sorry, ale połowa z was to puste lalki, których zajeciem jest siedzenie pół dnia na wizazu, kupowanie ciuchow za kase starych a potem chwalenie sie. Po czym twoja kumpela oodpisuje "OH ahhhhh ale slicznie wygladasz " ( chociaz połowa z was to "PSEŁDO AGIE"). Albo TŻ ma problem, po czym 20 dziewczynek odpisuje Ohhhh jak mi przykro, przeciez ty jestes taka wspaniala.
też byłam spoza grupy i jakoś nie byłam jak mgła
to jeśli tak myślisz po co piszesz?
poza tym dużo z nas jest w wieku w którym można liczyć na kasę od rodziców, bo studia/szkoła nie pozwalają na własne 'większe' pieniążki
to, że jesteśmy ładne i zasługujemy na pochwały to chyba nie znaczy że z zazdrości musisz tak pisać..
chwalenie się ciuchami? a czego spodziewasz się na wątku, który kiedyś był na 'modzie'?
i raczej nie puste lalki, skoro polubiłyśmy się wszystkie i współczujemy sobie kiedy dzieje się coś nie tak.. to się EMPATIA nazywa
jeśli nie pasuje Ci jak to nazwałaś 'PSEŁDO AGIE' to chyba nie masz tu czego szukać..
UnbelievableGirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 17:24   #4525
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
POZA TEMATEM

to było chamskie

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 17:26   #4526
vadi
*sportaddict*

poza tym radzę Ci, droga plotkaro, najpierw mieć jakieś podstawy, do wypowiadania tego typu opini, bo możesz się nieźle ośmieszyć

np. ja spędzam masę czasu na wizażu, bo pracuję w domu, mam wielu uczniów codziennie, ale prawie nigdy pod rząd, więc mam wiele krótkich przerw w ciągu dnia - ale pewnie wiesz lepiej, że jeśli ktoś tu siedzi, to napewno jest leniem i darmozjadem

również nie raz CHWALIŁAM się tu ciuchami i gwarantuję Ci, że na każdy z nich (a także na swoje utrzymanie, opłaty itp.) zarobiłam sama i już od ponad roku nie mieszkam z rodzicami.

Ciekawe, czy to samo, możesz powiedzieć o sobie
i kto tu okazał się P U S T Y ?

Ale jestem w stanie zrozumieć, że niektórym ciężko uwierzyć w to, że można być bezinteresownie milym i serdecznym dla innych, bez lizania sobie tyłków. Współczuję, widocznie nie doświadczasz tego sama na codzień

Edytowane przez vadi
Czas edycji: 2009-02-18 o 17:28
Stary 2009-02-18, 17:27   #4527
Anulkaa
Raczkowanie

Zuziunia, a pisałaś że nudnawo tu dzisiaj ;-))
Anulkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 17:28   #4528
milusiaam
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madziamic Pokaż wiadomość
Ja poproszę winko Muszę się napić Ehh jutro już na zajęcia muszę wracać a tak mi się nie chce
Prosze

Cytat:
ja też chce wina, właśnie skończyłam zajęcia z dzieciakiem, który wszedł do mnie ledwo żywy i zasypiał na zajęciach, no myslałam, że się wścieknę
no to
Cytat:
POZA TEMATEM

No teraz to nam dopiekłas ojj
To w takim razie po co sie udzielałas sama na watku ...rowniez chciałabys byc pusta laska...?
Kase od rodziców..? a skad wiesz ze mam rodziców moze sie sprzedaje na ulicy...
Najbardziej nie nawidze i nie zrozumiem wtracania sie w cudze zycie

Edytowane przez milusiaam
Czas edycji: 2009-02-18 o 17:29
milusiaam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 17:28   #4529
Zuziunia
BAN stały

Cytat:

ktoś tu jest chyba niedowartościowany
zdecydowanie

najbardziej mnie rozśmieszyło że puste lalki ale co tam, mogę być dla kogoś pusta lalką nie ważne, plotkaro nie oceniaj bo nas nie znasz, nie wiesz co studiujemy,gdzie pracujemy, jakie mamy pasje itp...
a wiadomości to można zwyczajnie nie zauważyć, tak jak ja wiadomości domi dotyczącej mnie...

Jutro będę miała swój portrecik w domku o taki...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zuzia1.jpg (19,1 KB, 57 załadowań)
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 17:30   #4530
vadi
*sportaddict*

Zuziunia, ja się domagam czegoś uśmiechniętego
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości