![]() |
#4501 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: American girls cz. VIII
Lil coco, ty jesteś jak gwiazda filmowa i miss universe w jadnym, więc jeśli Twój chłop jeszcze raz nie doceni jaki skarb ma przy sobie, to osobiście się do niego pofatyguję i przemówię mu do rozsądku!
Bo on wpędza w kompleksy prześliczną młodą kobietkę!A tak nie może być. Wiem, że wygląd jest ważny. Gdyby mój TŻ zaniedbał się, przestał dbać o higienę, o to aby zawsze byc świeżym, pachnącym, uczesanym, dobrze ubranym to też na pewno zwróciłabym uwagę na to. Ale co innego kiedy ktoś przestaje o siebie dbać i słyszy uwagi na ten temat a co innego gdy ktoś słyszy od ukochanej osoby coś odnośnie swojego wyglądu itp. Moj TŻ był przy mnie gdy siedziałam w kapturze w pokoju bez światła i zasłoniętymi roletami żeby nikt mnie nie zauważył, bo przypominałam zombie po kuracji sterydami, moja twarz wyglądała jak po charakteryzacji do filmu grozy, była czerwona, opuchnięta i cała w ropiejących wrzodach, a kształt mojej twarzy w niczym nie przypominał mojego owalu, oczy były tak zapuchnięte, że wyglądały jak szparki. A on był przy mnie, i nigdy nie usłyszałam, że wyglądam jak potwór, a wyglądałam. Ja potłukłam wszystkie lustra w domu, bo brzydziłam się tego jak wyglądałam, a on siedział przy mnie i tulił. Cytat:
Cytat:
Masakra wręcz. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Może zamiast tipsów pobawisz się swoimi? Fajny jest manicure japoński, paznokcie po nim są strasznie nabłyszczone, bardzo odżywione i nawet bez lakieru wyglądają jak po bardzo naturalnym frenchu. Cytat:
Ja lubię łuszczącą sie buzię po kwasach, bo później mam taką cudnie gładką skórę ![]() Kwas hailuronowy mi się skończył, a jedynie on potrafił w połączeniu z jakimś olejem nawilżyć i uelastycznić moją skórę. Cytat:
![]() Ale non stop się samoopalaczuje, nie opalam twarzy a na solar 1 raz w miesiącu i bez twarzy. Cytat:
![]()
![]() |
#4502 |
*sportaddict*
|
matko, Maju
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4503 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4504 |
Wtajemniczenie
|
Czekolada mam prosbe, podalabys linka do aukcji gdzie kupujesz clipy?
po czym mam poznac przegladajac aukcje czy beda dobre? ![]() i jaka jest dlugos Twoich? |
![]() ![]() |
![]() |
#4505 |
Zakorzenienie
|
Psychiczne - ogromne. Jak tylko zobaczę zaskórnika na twarzy wpadam w panikę, dzwonię do dermatologa, ogólnie mam obsesję na punkcie skóry.
Na szczęście na skórze blizny zostały tak szybko zaatakowane przez dermatologa, przez kwas migdałowy, jakieś lasery, potem mikrodermabrazję, cuda na kiju, że teraz mam jednolitą, gładką skóre bez blizn i przebarwień. Ale gdybym nie trafiła na dermatolog na którą trafiłam i nie zostawiła u niej majątku to raczej nadal wyglądałabym jak zombie. Często spotykam się z tym, że ludzie dziwią się po ci mi teraz dermatolog, ale ona jest dla mnie jak osobisty terapeuta, serio.
#4506 |
*sportaddict*
|
jestes bardzo dzielna i masz teraz przepiękną skórę, Maju
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4507 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a jezeli moge spytac to rodziłas naturalnie? pPodobno neiktore kobiety maja tak bolace okresy ze gorsze niz porod ![]() I pomyslec ze moja mama urodziła sie w srodek zimy na wozie ciagnacym przez konie... ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() juz wiem przez co. ![]() ![]() Która chce winka? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez milusiaam Czas edycji: 2009-02-18 o 16:08 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4508 |
Wtajemniczenie
|
Maja a nie sądzisz ze te wszystkie zabiegi nie wyjda ci w przyszlosci na dobre ?? one nie są do końca niestety zdrowe ..
Jaa chce winka !! Własnie szukałam w doku jakiego piwka ale nie maa :/ . Musze si uczyc kurcze . Edytowane przez verzara Czas edycji: 2009-02-18 o 16:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#4509 |
Wtajemniczenie
|
Maju teraz juz zrozumiałam dlaczego tak czesto chodzisz do dermatologa i robisz mikrodermabrazje. kiedys sie nad tym zastanwiałam ze przeciez co miesiac taka kuracja.. czy to przpadkiem nie szkodzi... ale teraz juz rozumiem i współczuje tego co przeżyłas
![]()
#4510 | |||
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() Jestem zuch dziewczynka, ale depresję i traumę przejść musiałam. W każdym bądź razie: co mnie nie zabije to mnie wzmocni. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Zresztą u mnie nie było mowy o pozostawieniu tego tak , ot sobie, to nie był nastoletni trądzik.
![]() |
#4511 |
Wtajemniczenie
|
Maju biedactwo to przezylas a po co mialas te sterydy???
wiecie co ja glupia zrobilam niechcacy potulklam moj podklada byl w szklanym opakowaniu z pompeczka i potulk mi sie od gory wiec jej caly ale nie zamknie sie wysuszy sie szybko?? nie chce go wywala bo jest nowy uzyty 3 razy ![]() ![]() ![]()
#4512 |
Wtajemniczenie
|
Aha rozumiem . A jesli mge spytac oczywiscie jesli nie chcesz to nei odpowiadaj . Czy byłas chora na cos czy to taka odmiana trądziku była ??
|
![]() ![]() |
![]() |
#4513 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4514 |
*sportaddict*
|
ja też chce wina, właśnie skończyłam zajęcia z dzieciakiem, który wszedł do mnie ledwo żywy i zasypiał na zajęciach, no myslałam, że się wścieknę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4515 |
Zadomowienie
|
ojj Maja
![]() Anulkaa a ja Cie chyba nie mam na nk... jak bym mogla prosic linka na PW? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4516 |
BAN stały
|
POZA TEMATEM
po moich dluzszych obserwacjach zauwazylam pewne rzeczy Po pierwsze, jesli ktos sie na tym watku wypowiada, spoza waszej zamknietej grupy , nie ma co liczyc na odpowiedz... po prostu twoj wpis jest jak mgła. Po druie no sorry, ale połowa z was to puste lalki, których zajeciem jest siedzenie pół dnia na wizazu, kupowanie ciuchow za kase starych a potem chwalenie sie. Po czym twoja kumpela oodpisuje "OH ahhhhh ale slicznie wygladasz " ( chociaz połowa z was to "PSEŁDO AGIE"). Albo TŻ ma problem, po czym 20 dziewczynek odpisuje Ohhhh jak mi przykro, przeciez ty jestes taka wspaniala. nie chce juz was obrazac. ale jak tak z boku ktos was obserwuje to jestescie czasem zabawne Nie chcialam tego pisac ale ile mozna, 5 wpis a jestem olana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4517 | |||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() przepraszam, że tak wypytam o takie rzeczy ale jestem strasznie ciekawa.. czy poród naturalny jest tak potworny jak mi się wydaje? z jednej strony tyle kobiet to przeżyło, ale z drugiej boję się, że dziecko mnie po prostu rozerwie! a ze spiralą masz jeszcze jakieś problemy czy tylko te okresy? Cytat:
![]() ja na szczęście dostaję pieniążki na prywatnych jeśli chodzi o coś więcej niż grypa, ale przeraża mnie fakt, że kiedyś mogę być skazana na takich nieudaczników.. oczywiście są dobrzy darmowi lekarze, ale zanim się na nich trafi to można dtracić dużo nerwów i przede wszystkim zdrowia.. w sumie czasami tak co jest dla mnie strasznie dziwne bo używam ich regularnie od kilku lat i co jakiś czas mam problem.. tak jakbym miała tam tak sucho, albo jakieś zabudowanie i wtedy tampon jakby zgina się na pół.. Cytat:
![]() dzisiaj kupiłam sobie puder, czekam aż wróci mama i w sobotę jadę po tusz, samoopalacz, pastę do zębów, lakier do paznokci, maszynki do golenia itp.. pewnie zapomnę czegoś i znowu nie będę miała, a do sklepu w taką pogodę iść mi się nie będzie chciało.. Cytat:
![]() i niech wydają co miesiąc na tampony(niby mało, ale gdybym zamiast tego wrzucała do skarbonki, już by się coś uzbierało) niech muszą latać do kibelka nawet w najmniej dogodnych sytuacjach, mają okres w najgorszych momentach, martwią się czy coś im nie poleciało itp.. i ból brzucha i huśtawka nastrojów(oczywiście bez odrobiny wyrozumiałości) Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
a co musiała przeżywać np. moja pra, pra, pra, prababka? pewnie na sianie rodziła, bez wody itp.. PS ja chcę ![]() dzisiaj miałam bardzo dziwny dzień. miesięcznica z Tżtem, więc nie pojechaliśmy do szkoły (pojechaliśmy, ale poszłam do mojej wychowawczyni i wyszliśmy) tylko do domu. 40 minut czekałam na autobus! na takim mrozie! i w śniegu! przestałam czuć jednego palca u stopy i wpadłam w jakąs histerię.. bo wszystkie mnie bolały a tamtego nie czułam, po prostu nic, czułam, że mam coś między sąsiednimi palcami, ale tego jednego w ogóle nie! na szczęście w domu mi przeszło po drodze do natury po puder i do cukierni zamówić pączki.. a babka że nie przyjmują zamówień! ![]() ![]() ![]() i cały dzień z Tż, chociaż było średnio.. tzn przez pewien czas bardzo miło, ale później już gorzej i gorzej.. oglądamy MTV a ten się ślini a widok jakiejś laski(miała brzydką twarz, ale oczywiście tego nie zauważył) i śmieje się z moich stóp ![]() ku***a czy on nie rozumie, że mnie rani? ![]() dieta załamana.. zrobiłam Tżowi faworki(wiem, że to nie dzisiaj) i połowę sama zjadłam.. do tego kanapkę z białym chlebem, którą zrobiłam mu do szkoły.. i słodki serek i tłusta zupa ćwiczyć mi się nie chcę.. |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4518 |
Zadomowienie
|
O, juz wiem, co mialam napisac
![]() ![]() ![]() ![]()
#4519 |
BAN stały
|
Jakiś nudny dzień dzisiaj...
pobolewa mnie podbrzusze...muszę do gina bo boje się znowu zapalenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4520 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
#4521 |
Raczkowanie
|
Maju, ale Ty jesteś dzielna, Matko Jedyna, ile Ty musiałaś wycierpieć .
miałam już wcześniej zapytać skąd u Ciebie taka potrzeba wizyt u Kosmetyczki i Dermatologa, bo buzię masz nieskazitelną ,. teraz już się samo wyjaśnia. kolejny raz się utwierdzam tylko że ten Twój Mężczyzna to Facet na medal. Dziewczyny oglądacie Chirurgów? wiem że jedna z was ma w Avatarze Derecka i Meredith ale nie pamiętam która. co sądzicie o Marku Sloanie? według mnie aktor idealnie obsadzony w roli takiego podrywacza i lowelasa, jak On patrzy, az mam ciarki. heh. |
![]() ![]() |
![]() |
#4522 | |||
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() ja się tu udzielam ze 2 tyg i jakos nie zauważyłam, żeby ktoś mnie olewał ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ktoś tu Cię trzyma na siłę? no to może się zdecyduj, czy się naśmiewasz z pustych lalek, czy bardzo Cię ineresuje ich opinia? ktoś tu jest chyba niedowartościowany ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4523 |
BAN stały
|
plotkara - ale nie rozumiem po co w takim razie chcesz dołączyć do nas PUSTYCH LALEK....że piszesz że twoje posty są olewane...sama sobie zaprzeczasz..
czy ktoś zmusza do czytania...widocznie sama z fascynacją śledzisz wątek że dokłądnie wiesz o czym piszemy ![]() ehhhh smutne to ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4524 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() to jeśli tak myślisz po co piszesz? poza tym dużo z nas jest w wieku w którym można liczyć na kasę od rodziców, bo studia/szkoła nie pozwalają na własne 'większe' pieniążki to, że jesteśmy ładne i zasługujemy na pochwały to chyba nie znaczy że z zazdrości musisz tak pisać.. chwalenie się ciuchami? a czego spodziewasz się na wątku, który kiedyś był na 'modzie'? i raczej nie puste lalki, skoro polubiłyśmy się wszystkie i współczujemy sobie kiedy dzieje się coś nie tak.. to się EMPATIA nazywa ![]() jeśli nie pasuje Ci jak to nazwałaś 'PSEŁDO AGIE' to chyba nie masz tu czego szukać.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4525 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to było chamskie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4526 |
*sportaddict*
|
poza tym radzę Ci, droga plotkaro, najpierw mieć jakieś podstawy, do wypowiadania tego typu opini, bo możesz się nieźle ośmieszyć
![]() np. ja spędzam masę czasu na wizażu, bo pracuję w domu, mam wielu uczniów codziennie, ale prawie nigdy pod rząd, więc mam wiele krótkich przerw w ciągu dnia - ale pewnie wiesz lepiej, że jeśli ktoś tu siedzi, to napewno jest leniem i darmozjadem ![]() również nie raz CHWALIŁAM się tu ciuchami ![]() Ciekawe, czy to samo, możesz powiedzieć o sobie ![]() i kto tu okazał się P U S T Y ? ![]() Ale jestem w stanie zrozumieć, że niektórym ciężko uwierzyć w to, że można być bezinteresownie milym i serdecznym dla innych, bez lizania sobie tyłków. Współczuję, widocznie nie doświadczasz tego sama na codzień ![]() Edytowane przez vadi Czas edycji: 2009-02-18 o 17:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#4527 |
Raczkowanie
|
Zuziunia, a pisałaś że nudnawo tu dzisiaj ;-))
|
![]() ![]() |
![]() |
#4528 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() To w takim razie po co sie udzielałas sama na watku ...rowniez chciałabys byc pusta laska...? ![]() Kase od rodziców..? a skad wiesz ze mam rodziców moze sie sprzedaje na ulicy... ![]() Najbardziej nie nawidze i nie zrozumiem wtracania sie w cudze zycie ![]() Edytowane przez milusiaam Czas edycji: 2009-02-18 o 17:29 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4529 |
BAN stały
|
zdecydowanie
![]() najbardziej mnie rozśmieszyło że puste lalki ![]() a wiadomości to można zwyczajnie nie zauważyć, tak jak ja wiadomości domi dotyczącej mnie... Jutro będę miała swój portrecik w domku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4530 |
*sportaddict*
|
Zuziunia, ja się domagam czegoś uśmiechniętego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:42.