![]() |
#4501 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciaza i porod w UK
Cytat:
![]()
![]() |
#4502 |
Zadomowienie
|
Dzieki dziewczyny
![]() Moja niunia jest jakos od 17 strasznie nerwowa ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4503 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ma gorączki.Oby obyło się bez szpitala bo my w niedziele wybywamy. To zależy jakie podpaski kupujesz.Bo te maternity towels to są i cieńkie i grube, zrobione z takiej jakby bawełny i są duże.Takie same są Alwaysy w takim rózowym opakowaniu.Ja miałam Always night i nie byłam zadowolona właśnie ze względu na to, że są takie sztuczne. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4504 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Faktycznie chyba troszkę podobne Wasze córcie ![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję,że Ola szybko wyzdrowieje ![]() Fajny tatuaż,odważna jesteś ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4505 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A dobrze, dziekuje, bylam na spacerku, poodkurzalam, zmienilam posciel, po poludniu przyjmowalam gosci (2 tury) a teraz nadrabiam zaleglosci internetowe. W ten weekend raczej nie urodze ![]() Wczoraj bylam u mojej GP, pogratulowala mi mojej postawy podczas ciazy ![]() ![]() Jola - od wczoraj jestem na tym Gavisconie, paskudztwo, jakich malo, ale faktycznie skuteczne ![]() Cytat:
I chlonnoscia ![]() Ja kupowalam w Bootsie, ale lezaly razem z rzeczami dla dzieci a nie z podpaskami.
Tu jestem- w mrokach ziemi i jestem- tam jeszcze. W szumie gwiazd, gdzie niecały w mgle bożej się mieszczę, Gdzie powietrze, drżąc ustnie, sny mówi i gra mi, I jestem jeszcze dalej poza tymi snami. (...)I trwam, niby modlitwa, poza swa żałoba, Ta, co spełnić się nie chce, bo woli być sobą. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4506 |
Zadomowienie
|
Jolu dziekuje
![]() ![]() ![]() ![]() Darianna oby z Coreczka szybko bylo lepiej ![]() ![]() Diari co u Was????? Vedma szykujesz sie juz?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4507 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A pewnie,że tatuaż przy porodzie to pikuś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4508 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Maternity towels takze mialam z bootsa- ale ja tylko uzywalam je 1 dzien, pózniej juz podpaski ![]() Kasia dokładnie ![]() Darianna ![]() ![]()
![]() |
#4509 | |
Zakorzenienie
|
Dziś do tż przyszedł list, jak go otworzył to okazało się, że przysłali nam takie białe karty z NHS. Uprawnia nas to m.in. do darmowych recept i dentysty. Tylko my się o nic takiego nie staraliśmy-czy któraś z Was też takie coś dostała? W liście jest napisane:
Cytat:
A dziś na drzwiach mieszkania tż znalazł całą siatę bodziaków ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4510 | |
Zadomowienie
|
~
Eeee, mysle, ze jeszcze nie mam sie co szykowac... ![]() ![]() Mowie Wam, nie ma szans, zeby Adas urodzil sie w terminie. Cytat:
![]() Czyzby znow jakis uczynny sasiad? ![]() ![]()
Tu jestem- w mrokach ziemi i jestem- tam jeszcze. W szumie gwiazd, gdzie niecały w mgle bożej się mieszczę, Gdzie powietrze, drżąc ustnie, sny mówi i gra mi, I jestem jeszcze dalej poza tymi snami. (...)I trwam, niby modlitwa, poza swa żałoba, Ta, co spełnić się nie chce, bo woli być sobą. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4511 |
Rozeznanie
|
Dzięki za informacje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4512 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Vedma a moze jednak mu sie zachce wyjsc w terminie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4513 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A te ciuszki to chyba od tej samej sąsiadki ![]() Mam pytanie: zaobserwowałam na innych wątkach, że na listach mamuś są imiona i daty urodzenia mam-co myślicie o dopisaniu czegoś takiego na naszej liście? Jak ktoś chętny do ujawnienia się to proszę pisać ![]() Edytowane przez hanjah Czas edycji: 2010-07-23 o 22:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4514 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#4515 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A i bardzo ładna twoja córeczka, swietne zdjecia. Co do ujawnienia sie to uważam ze to swietny pomysl ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4516 |
Zakorzenienie
|
Hanjah pewnie, nie mam nic do ukrycia
![]() Ania, ur.22.12.1983 ![]()
#4517 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4518 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Na karcie pisze NHS Prescription Charge Certyficate i to jest karta do 1 roku życia dziecka na ktorą masz darmowe recepty i dentyste.Formularz na ta karte dostajesz od położnej. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4519 |
Zadomowienie
|
Hanjah dobry pomysl
![]() ![]() Ide spac zanim Mala sie obudzi :P dobranoc Kochane ![]() Edytowane przez kasia_don Czas edycji: 2010-07-23 o 23:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#4520 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4521 |
Raczkowanie
|
Cześć kobiety
![]() Dawno mnie nie było.Ostatnio miałam straszne przeżycia.W czwartek zostałam zabrana do szpitala,bo około 12:20 wzrok w lewym oku przestał funkcjonować i dostałam bardzo silnego bólu głowy.Powiedziano mi,że jest to migrena i,że mam iść do GP i się umówić.Może GP zrobi coś z tym.Wkurzyło mnie to.Bo nie dość,ze pielęgniarka poświęciła mi aż 2 minuty swojego dnia to jeszcze zareagowała jakbym była jakąś głupią panikarą! A jak ona by się zachowała jakby w jeden sekundzie "wyłączył" jej się wzrok i nie wiedziałaby dlaczego,po co i czy to ma wpływ na dzidzię? Także do dzisiaj mam ból głowy,ale już lekki We wtorek widziałam swojego dzidzolka!!Jest bardzo ruchliwy i pomachał do nas ![]() ![]() ![]() Następny skan w 20 tygodniu także jeszcze baaardzo dużo czasu. Coś mam przeczucie,że będzie to Kuba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4522 |
Zadomowienie
|
Dobrze ze juz lepiej sie czujesz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4523 |
Raczkowanie
|
zapomniałam o dacie urodzin -
Ania ur 3.05.1982
#4524 |
Wtajemniczenie
|
dzien dobry
po raz kolejny ujawnia sie pomocnosc i empatia pacownikow NHS ![]() hanjah fajne te karty! nie wiedzialam ze jest cos takiego! moze nam tez przyznaja??? Duzy by sobie zabki ponaprawial ![]() ja jestem Aneta ur 8.03.1984
#4525 |
Zakorzenienie
|
Kupiliśmy bilety do Polski dla mnie i Dorotki
![]() ![]() No to jeszcze tylko 3 tygodnie ![]() Potty-mój mąż też urodził się w Dzień Kobiet ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4526 |
Zakorzenienie
|
Cześć baby
![]() Jak widzę,żadna o mnie nie pamiętała,więc chyba sie obrażę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dla reszty laseczek buziaczki,bo muszę już uciekać ![]() a...zapomniałabym, moja data ur. 02.01.1977 (jako,że najstarsza jestem to teraz musicie mnie słuchać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4527 |
Zadomowienie
|
Ursull nie obrazaj sie
![]() ![]() ![]() ja wlasnie odebralam paczke od listonosza ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Własnie zwazylam mojego kluska ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kasia_don Czas edycji: 2010-07-24 o 10:56 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4528 |
Zadomowienie
|
ursull niestety kochana,ale to ja jestem najstarsza i mnie się będziecie słuchać
![]() Jola 27.10.72 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4529 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
a mogę być chociaz twoją zastępczynią ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4530 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:47.