|
|
#4501 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciaza i porod w UK
Cytat:
|
|
#4502 |
|
Zadomowienie
|
Dzieki dziewczyny
![]() Moja niunia jest jakos od 17 strasznie nerwowa cyca nie chce zaraz sie denerwuje a butelke je tylko jak dawalam jej o 14 cycucha to jadla ladnie mam nadzieje ze jutro bedzie spokojniejsza
|
|
|
|
#4503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ma gorączki.Oby obyło się bez szpitala bo my w niedziele wybywamy. To zależy jakie podpaski kupujesz.Bo te maternity towels to są i cieńkie i grube, zrobione z takiej jakby bawełny i są duże.Takie same są Alwaysy w takim rózowym opakowaniu.Ja miałam Always night i nie byłam zadowolona właśnie ze względu na to, że są takie sztuczne. |
|
|
|
|
#4504 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Faktycznie chyba troszkę podobne Wasze córcie ![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję,że Ola szybko wyzdrowieje Fajny tatuaż,odważna jesteś
|
|||
|
|
|
#4505 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i mam nadzieje, ze nie zemdleje jak przyjdzie co do czego ![]() Cytat:
A dobrze, dziekuje, bylam na spacerku, poodkurzalam, zmienilam posciel, po poludniu przyjmowalam gosci (2 tury) a teraz nadrabiam zaleglosci internetowe. W ten weekend raczej nie urodze ![]() Wczoraj bylam u mojej GP, pogratulowala mi mojej postawy podczas ciazy walnela przemowe na 5 minut, az sie troche zazenowana poczulam Jola - od wczoraj jestem na tym Gavisconie, paskudztwo, jakich malo, ale faktycznie skuteczne ![]() Cytat:
I chlonnoscia ![]() Ja kupowalam w Bootsie, ale lezaly razem z rzeczami dla dzieci a nie z podpaskami.
Tu jestem- w mrokach ziemi i jestem- tam jeszcze. W szumie gwiazd, gdzie niecały w mgle bożej się mieszczę, Gdzie powietrze, drżąc ustnie, sny mówi i gra mi, I jestem jeszcze dalej poza tymi snami. (...)I trwam, niby modlitwa, poza swa żałoba, Ta, co spełnić się nie chce, bo woli być sobą. |
|||
|
|
|
#4506 |
|
Zadomowienie
|
Jolu dziekuje
ale odwazne jest to ze decydujemy sie rodzic dzieci bo to przy porodzie to nic wiec wszystkie jestesmy szalenie odwazne nasi mezowie by pewnie umarli z bolu :PDarianna oby z Coreczka szybko bylo lepiej to dla Niej Diari co u Was????? Vedma szykujesz sie juz??
|
|
|
|
#4507 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A pewnie,że tatuaż przy porodzie to pikuś
|
|
|
|
|
#4508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Maternity towels takze mialam z bootsa- ale ja tylko uzywalam je 1 dzien, pózniej juz podpaski ![]() Kasia dokładnie Darianna za paszport i zdrówka dla coreczki
|
|
#4509 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziś do tż przyszedł list, jak go otworzył to okazało się, że przysłali nam takie białe karty z NHS. Uprawnia nas to m.in. do darmowych recept i dentysty. Tylko my się o nic takiego nie staraliśmy-czy któraś z Was też takie coś dostała? W liście jest napisane:
Cytat:
A dziś na drzwiach mieszkania tż znalazł całą siatę bodziaków
|
|
|
|
|
#4510 | |
|
Zadomowienie
|
~
Eeee, mysle, ze jeszcze nie mam sie co szykowac... Ale oczywiscie wszystko juz mam gotowe Mowie Wam, nie ma szans, zeby Adas urodzil sie w terminie. Cytat:
Czyzby znow jakis uczynny sasiad? Hanjah, Ty bedziesz musiala upiec jakies duze ciasto, dla calego budynku
Tu jestem- w mrokach ziemi i jestem- tam jeszcze. W szumie gwiazd, gdzie niecały w mgle bożej się mieszczę, Gdzie powietrze, drżąc ustnie, sny mówi i gra mi, I jestem jeszcze dalej poza tymi snami. (...)I trwam, niby modlitwa, poza swa żałoba, Ta, co spełnić się nie chce, bo woli być sobą. |
|
|
|
|
#4511 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki za informacje
|
|
|
|
#4512 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i dlatego w takim miejscu :P wkoncu sama projektowalam ![]() Vedma a moze jednak mu sie zachce wyjsc w terminie jest jeszcze troche czasu
|
|
|
|
|
#4513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A te ciuszki to chyba od tej samej sąsiadki ![]() Mam pytanie: zaobserwowałam na innych wątkach, że na listach mamuś są imiona i daty urodzenia mam-co myślicie o dopisaniu czegoś takiego na naszej liście? Jak ktoś chętny do ujawnienia się to proszę pisać
Edytowane przez hanjah Czas edycji: 2010-07-23 o 23:07 |
|
|
|
|
#4514 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4515 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A i bardzo ładna twoja córeczka, swietne zdjecia. Co do ujawnienia sie to uważam ze to swietny pomysl
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4516 |
|
Zakorzenienie
|
Hanjah pewnie, nie mam nic do ukrycia
![]() Ania, ur.22.12.1983
|
#4517 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4518 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Na karcie pisze NHS Prescription Charge Certyficate i to jest karta do 1 roku życia dziecka na ktorą masz darmowe recepty i dentyste.Formularz na ta karte dostajesz od położnej. |
||
|
|
|
#4519 |
|
Zadomowienie
|
Hanjah dobry pomysl
moje imie chyba znacie a data ur 15.05.1987 ![]() Ide spac zanim Mala sie obudzi :P dobranoc Kochane
Edytowane przez kasia_don Czas edycji: 2010-07-24 o 00:06 |
|
|
|
#4520 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4521 |
|
Raczkowanie
|
Cześć kobiety
![]() Dawno mnie nie było.Ostatnio miałam straszne przeżycia.W czwartek zostałam zabrana do szpitala,bo około 12:20 wzrok w lewym oku przestał funkcjonować i dostałam bardzo silnego bólu głowy.Powiedziano mi,że jest to migrena i,że mam iść do GP i się umówić.Może GP zrobi coś z tym.Wkurzyło mnie to.Bo nie dość,ze pielęgniarka poświęciła mi aż 2 minuty swojego dnia to jeszcze zareagowała jakbym była jakąś głupią panikarą! A jak ona by się zachowała jakby w jeden sekundzie "wyłączył" jej się wzrok i nie wiedziałaby dlaczego,po co i czy to ma wpływ na dzidzię? Także do dzisiaj mam ból głowy,ale już lekki We wtorek widziałam swojego dzidzolka!!Jest bardzo ruchliwy i pomachał do nas Ledwo,co się zdjęcia dało zrobić tak szalał.Popisywał się umijętnością pływania:P Także jest bardzo małe ryzyko na urodzenie dziecka z zespołem Down'a.No i jestem 2 dni dalej w ciąży niż myślałam Termin cofnięto z 31 stycznia na 29 stycznia![]() Następny skan w 20 tygodniu także jeszcze baaardzo dużo czasu. Coś mam przeczucie,że będzie to Kuba
|
|
|
|
#4522 |
|
Zadomowienie
|
Dobrze ze juz lepiej sie czujesz
a ta pielegniarka na serio zachowala sie nie fajnie :/ ale dobrze ze juz lepiej i ze dzidzia jest bardzo ruchliwa
|
|
|
|
#4523 |
|
Raczkowanie
|
zapomniałam o dacie urodzin -
Ania ur 3.05.1982
|
#4524 |
|
Wtajemniczenie
|
dzien dobry
po raz kolejny ujawnia sie pomocnosc i empatia pacownikow NHS ![]() hanjah fajne te karty! nie wiedzialam ze jest cos takiego! moze nam tez przyznaja??? Duzy by sobie zabki ponaprawial ![]() ja jestem Aneta ur 8.03.1984
|
#4525 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiliśmy bilety do Polski dla mnie i Dorotki
![]() No to jeszcze tylko 3 tygodnie ![]() Potty-mój mąż też urodził się w Dzień Kobiet
|
|
|
|
#4526 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć baby
Jak widzę,żadna o mnie nie pamiętała,więc chyba sie obrażę . Wzięłam trochę nadgodzin,więc do poniedziałku właściwie mnie nie ma. Zajrzałam tylko na moment,żeby zobaczyć czy Vedma już ma Adasia w domu,ale widzę,że nie śpieszy się mały na świat. Wie co robi Dla reszty laseczek buziaczki,bo muszę już uciekać a...zapomniałabym, moja data ur. 02.01.1977 (jako,że najstarsza jestem to teraz musicie mnie słuchać |
|
|
|
#4527 |
|
Zadomowienie
|
Ursull nie obrazaj sie
I nie przepracuj sie zbytnio![]() ja wlasnie odebralam paczke od listonosza zamowilam na ebay'u takie szerokie getrowe spodnie i co sie okazalo dostalam 2 pary tych spodni a zaplacilam na 1 glupi to ma szczescie ![]() ![]() ale za to moja hustawka nie przyszla ![]() ![]() Własnie zwazylam mojego kluska i juz wazy 4.78 ![]()
Edytowane przez kasia_don Czas edycji: 2010-07-24 o 11:56 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4528 |
|
Zadomowienie
|
ursull niestety kochana,ale to ja jestem najstarsza i mnie się będziecie słuchać
Jola 27.10.72
|
|
|
|
#4529 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. A serio,jaka huśtawka? Cytat:
a mogę być chociaz twoją zastępczynią Co dwie głowy do rządzenie to nie jedna To od czego zaczynamy? Pierwsza ustawa: wszystkie laski muszą zwracać sie do nas pani Agnieszko i pani Jolu,co ty na to? |
||
|
|
|
#4530 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:38.

Czym te maternity towels różnią się od podpasek?

cyca nie chce zaraz sie denerwuje a butelke je 

za paszport i zdrówka dla coreczki