2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają - 13 - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-22, 21:28   #4501
madmuazelle
BAN stały

Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają

Dobrej nocy Obca.

Jeszcze 500 postów i będzie nowy wątek.

Ej 14 osób siedzi i czyta,ale milczy.Piszta coś,bo się obraże.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 21:31   #4502
Aaś
Zakorzenienie

Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają

heloł. melduję się że doszłam do domu i miałam 2 godz jazd i nikogo nie przejechałam i idę spać bo jutro się umówiłam na 10... paaa
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 21:44   #4503
certina4
Wtajemniczenie

cześć

przyszłam na chwilę się wyżalić- jeśli któraś ciekawa moich wiecznych problemów w pracy to zapraszam do klubu

Dobrej nocy- ja padam na twarz-

12h (w pracy i na szkoleniu) + choroba = wrak człowieka

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 21:53   #4504
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
A po drugie,ogladaliśmy film wieczorem-Rozmowy nocą,jak go oglądałyscie to wiecie,że tam dziewczyna bardzo chciała zajść w ciąże,noi była u gina i kazała jej i jemu brac kwas foliowy.
Na co zdzwiony tż popatrzył na mnie i powiedział : kwas foliowy??
Ja: No,kobiety to biora zanim zachodzą w ciąze,w trakcie chyba też dla dobra czyt: rozwoju dziecka.A tż zadał mi pytanie: ja tez będe musiał brać.
Moja reakcja to była taka -->
Moze myslal, ze to na dorodna, zdrowa sperme
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 22:06   #4505
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
Dobrej nocy Obca.

Jeszcze 500 postów i będzie nowy wątek.

Ej 14 osób siedzi i czyta,ale milczy.Piszta coś,bo się obraże.
oj tam, już się będziesz obrażała, chyba nie masz co robić ja po prostu staram się uczyć i jednocześnie tu zerkać i właśnie widać jak to wygląda, że zamiast kuć ekonomikę na jutrzejszy egz, to się tłumaczę "obrażalskiej":coje st:

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 22:21   #4506
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Może Mogłam mu coś sciemnić w formie żartów,ale nic nie poczekaniu nie wymyśliłam.

Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
oj tam, już się będziesz obrażała, chyba nie masz co robić ja po prostu staram się uczyć i jednocześnie tu zerkać i właśnie widać jak to wygląda, że zamiast kuć ekonomikę na jutrzejszy egz, to się tłumaczę "obrażalskiej":coje st:
Ha,zgadłaś. Jest wieczór,noc się zbliża noi nie mam co robić,więc szlajam się po wizażu.
No to zakuwaj ostro i mi się nie tlumacz,ups za późno.
Stary 2010-01-22, 22:33   #4507
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
Może Mogłam mu coś sciemnić w formie żartów,ale nic nie poczekaniu nie wymyśliłam.

Ha,zgadłaś. Jest wieczór,noc się zbliża noi nie mam co robić,więc szlajam się po wizażu.
No to zakuwaj ostro i mi się nie tlumacz,ups za późno.
ja też się szlajam i też po wizażu rzecz jasna a mój tżcik chrapie na łóżku bo już mu się znudziło obserwowanie mojego nieudolnego podejścia do pochłonięcia wiedzy no ale, zbliża się dwunasta więc zaczynam panikować, a wraz z panikowaniem postanawiam wziąć orzeźwiający prysznic, więc goodnight laseczki! trzymcie jutro a ja się będę modlić o cud czyli opcja ściągania mile widziana!:brzydal :

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-23, 01:02   #4508
madmuazelle
BAN stały

Ja jeszcze nie śpie i suknie ogladam z 2 salonów,z ktorych dostałam wcześniej ulotki/reklmówki.I powiem jedno wow.

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2010-01-23 o 01:03
Stary 2010-01-23, 08:04   #4509
gosica502
Wtajemniczenie

Cytat:
Mi się podobają krzesła ozdobione tym materiałem z kokardami.
Sprzedam Wam hita,wiecie że....................... ..............
u nas stoi jeszcze mała choinka no,bo się dobrze jeszcze trzyma,a po drugie chcemy ją posadzić w ogródku, ale jak nie śnieg to deszcz pada.
Dzisiaj zrobiłam jednak krok w przód i ściągnelam lampki.
Aj tam u mnie w domu jeszcze ta duża stoi A u mnie w pokoju stroik Może w tym tygodniu się zmobilizuję żeby to rozebrac

Cytat:

A i przypomniało mi się,że tż ostatnio mnie podwójnie rozbroił,bo po pierwsze.
Leciała piosenka Paulli w tv-bądz szczęsliwy z nią.....blabla.A tż zadał pytanie,to przy tej piosence będzie tańczyć.A ja,że nie przecież przy Kukulskiej i Piasku.Zapomniał się poprostu.
hahaha to by Wam piosenka mega spasowała Normalnie śmiech

Cytat:
hahahahaha

Cytat:
ja też się szlajam i też po wizażu rzecz jasna a mój tżcik chrapie na łóżku bo już mu się znudziło obserwowanie mojego nieudolnego podejścia do pochłonięcia wiedzy no ale, zbliża się dwunasta więc zaczynam panikować, a wraz z panikowaniem postanawiam wziąć orzeźwiający prysznic, więc goodnight laseczki! trzymcie jutro a ja się będę modlić o cud czyli opcja ściągania mile widziana!:brzydal :
To mariiasia powodzonka trzymam kciuki za cud w takim razie hehe

A my wczoraj byliśmy w kancelarii u mnie żeby datę zaklepac sobie i godzinę w końcu
A ksiądz stwierdził że jeśli on i my mamy czas to pospisujemy już co się da a potem pod koniec maja przyniesiemy papierzyska i pójdą zapowiedzi wtedy No i uzupełniamy protokół, nie wiem czy wszystkie z was go widziały jak coś to tu jest http://www.informator-weselny.pl/por...dmalzenski.htm
No i tak pytanie jest czy narzeczony uważa że jest zdolny do współżycia czy coś takiego i się zaczęliśmy z TŻtem głupio uśmiechac i TŻ mówi że tak A proboszcz mówi tak: no to wiadomo przecież że wie na pewno, co my się tu bedziemy oszukiwac i się śmieje heheh, nawet nie wiedzialam ze on taki wyluzowany potrafi byc

Edytowane przez gosica502
Czas edycji: 2010-01-23 o 08:21
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-23, 08:14   #4510
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
A Ja właśnie wróciłam z Zary Kupiłam sobie cosik, TŻ wzięłam fajne koszulki na wakacje i z tego wszystkiego to jego obkupiłam! a poszłam z innym zamiarem Kocham ten sklep
haha my tak czasem mamy, ze idziemy na zakupy w poszukiwaniu czegos dla mnie i konczy sie tak, ze mi sie nic nie podoba, a TZ wychodzi obladowany nowymi ciuszkami

Cytat:
ja każdego dnia mam ochotę ogłaszać klęskę żywiołową, gdy wchodzę rano do pracy i patrzę na termometr który wskazuje 13 stopni
to dzis kleska nad kleskami - u mnie -19
za tosloneczko swieci

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
też bardzo lubię to serum, ale trzeba uważać bo jak się przesadzi to można naprawdę nie wytrzymać
raz tak miałam mimo ze tez jestem ogromny zmarzluch
mi sie jeszcze nie zdarzylo nie wytrzymac chyba kwestia przyzwyczajenia

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
Co myślicie o pomarańczowych kokardach z organzy na krzesłach i udekorowaniu takim materiałem stołów?
Będę miała herbaciany (pomarańczowy) bukiet, a Tż takąż butonierkę
Napiszcie co myślicie i poradźcie jak takie kokardy zrobić? Ile materiału kupić?
ja tez bede wlasnie miala wszystko na bialo z jakims kolorem do przelamania zastanawiam sie nad soczysta zielenia (+zolte i zielone kwiaty na stolach, zielone serwetki) albo intensywnym pomaranczowym wlasnie (pomaranczowe kwiaty, pomaranczowe serwetki) choc w tym momencie bardziej sklaniam sie ku zieleni ale mysle, ze pomaranczowy bylby u Ciebie ok i wcale nie musi pasowac do Twoich kwiatkow ani TZowej butonierki ja sie tylko zastanawiam czy by nie zamowic jakiegos tortu pod kolor dekoracji
ile materialow kupic nie mam pojecia, bo u mnie robi to dekoratorka.

Cytat:
Maly takie ma Serio
ja tez takie mialam fajne sa, bo rzeczywiscie jak sie biegnie to sie nie zaliczy gleby na zakrecie u mnie niektore laski w takich cwicza na pilatesie

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
No i uzupełniamy protokół, nie wiem czy wszystkie z was go widziały jak coś to tu jest
No i tak pytanie jest czy narzeczony uważa że jest zdolny do współżycia czy coś takiego i się zaczęliśmy z TŻtem głupio uśmiechac i TŻ mówi że tak A proboszcz mówi tak: no to wiadomo przecież że wie na pewno, co my się tu bedziemy oszukiwac i się śmieje heheh, nawet nie wiedzialam ze on taki wyluzowany potrafi byc
ja widzialam ten protokol w necie dramat
proboszcz u benedyktynow tez luzak, wiec pewnie tez bedzie smiesznie jak to bedziemy spisywac

bylismy wczoraj na Sherlocku Holmes i musze powiedziec, ze mi sie podobalo ciagle cos sie dzialo i nie bylo nudno wiec ja tez jak dziewczyny wczesniej polecam a potem bylo male rendez-vous u TZcika

dzis mnie popoludniu czeka exam a potem nasza druga lekcja tanga i jeszcze w miedzyczasie mamy zamiar obleciec z TZem jedna galerie handlowa i popatrzec po wszystkich jubilerach jaka jest bizu z perelkami (moze w Aparcie znalazlyby sie te moje upatrzone kolczyki - moze nawet od razu bym je kupila, bo tanie sa, wiec nawet jakbym ich finalnie nie zalozyla do sukni to sie na inne okazje przydadza ) i popatrzymy ile kosztuja nieslubne (znaczy sie z nie tak napompowana cena) koszule pod muszki TZ ma wizje siebie - czarny garniak, czarny pas, biala koszula na spinki, biala (ewentualnie z wierzchu biala, pod spodem czarna) mucha i biala chusteczka do kieszonki. ja to najpierw musze zobaczyc

dobra, ide na sniadanie, bo mnie az z glodu zoladek sciska (a wlasciwie to maly kac mnie sciska, ale glod tez )
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-23, 09:05   #4511
toskaKrk
Wtajemniczenie

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
obwiązałam krzesło wstążką-bo organzy takiej dużej jeszcze nie mam i mi wyszło, ze potzreba mniej więcej 2,3 metra. No ale wiesz te moje wyliczenia to tak 'na sucho"
Dzięki za eksperyment
A dużą kokadrę zrobiłaś i ile Ci zwisało tej wstążki jeszcze?

Wyszukiwarka znalazła mi zdjęcia sali, które wklejała Certina i myślę, że właśnie coś takiego mogłoby u nas być

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
ja tez bede wlasnie miala wszystko na bialo z jakims kolorem do przelamania zastanawiam sie nad soczysta zielenia (+zolte i zielone kwiaty na stolach, zielone serwetki) albo intensywnym pomaranczowym wlasnie (pomaranczowe kwiaty, pomaranczowe serwetki) choc w tym momencie bardziej sklaniam sie ku zieleni ale mysle, ze pomaranczowy bylby u Ciebie ok i wcale nie musi pasowac do Twoich kwiatkow ani TZowej butonierki ja sie tylko zastanawiam czy by nie zamowic jakiegos tortu pod kolor dekoracji
ile materialow kupic nie mam pojecia, bo u mnie robi to dekoratorka.
Fajnie Ci z tą dekoratorką
My musimy sobie poradzić sami ale zanim jeszcze zamówiłam bukiet i pomyślałam o kokardzie, do tortu wybrałam jako ozdoby herbaciane róże

Cytat:
bylismy wczoraj na Sherlocku Holmes i musze powiedziec, ze mi sie podobalo ciagle cos sie dzialo i nie bylo nudno wiec ja tez jak dziewczyny wczesniej polecam a potem bylo male rendez-vous u TZcika
Zgadzam się, fajny ten film
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-23, 09:12   #4512
Samoa
Zakorzenienie

cześc Nasi przyjaciele wczoraj zostali rodzicamiTakże wczoraj była zmiana planów i zamiast randki pępkówka I dziś druga część pępkówki Zdrówko tego dzidziusia będzie tak opite, że szczepionek nie będzie mu trzeba Dziewczyny, ale to jest przeżycie! Jak nam świeżo upieczony tata opowiadał jaką adrenalinę miał to aż mi sie udzieliłoI bawiłam się wózkiem - rewelacyjne wózki teraz robią, tak sie to składa, że do kazdego auta wejdzie A jakie to zwrotne i leciutkie Dziś zadzwonię do świeżo upieczonej mamusi, bo wczoraj nie można jej było niepokoić, z reszta i tak oszołomiona byłaJak do mnie ten kumpel zadzwonil i mi powiedział to myślalam, że jaja sobie robi, bo rano z nim gadałam i nic nie wskazywało na to, że pare godzin później już będą rodzicamiTzn. tyle wskazywało, ze ciąża była, no ale że juz poród to nie
Stary 2010-01-23, 09:27   #4513
gospella
Wtajemniczenie

hej
super z tym dzidziusiem
moja koleżanka trzeci poród w maru dopiero
ja dzis w robocie -20 stopni, pies razem ze mną. budzę sie dopiero, a co mówic o jakichkolwiek czynnościach
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-23, 10:21   #4514
Samoa
Zakorzenienie

Woda znalazłam zdjęcie Galante na normalnej dziewczynie. Własnie tak wygladalam w tej sukni i dlatego jej nie kupiłam
http://www.flickr.com/photos/moneypenny02/4204124642/
przy niskiej osobie dół tej sukienki wygląda idiotycznie, bo nagle robi sie bum i wielka kulka od kolan w dół. I dlatego uważam, że Kasi będzie super w takim kroju, bo ma te 10 cm a w obcasach ponad 15 cm więcej od takiej mnie i będzie wyglądać super
Stary 2010-01-23, 11:03   #4515
can't be perfect
Wtajemniczenie

hellołłł

ale "pędzita" z postami

ja zamiast koszmarów slubnych mam teraz koszmary związane z mieszkaniem a TŻ nadal umowy nie ma, chociaż nadal tam pracuje... wrrr, ale chgyba już do 10 lutego musi ją dostać, żeby przesłali mu wypłatę na konto.. jestem o to zła, no ale TŻtowi nic nie mówie bo przecież to nie jesgo wina. i przeglądałam oferty mieszkań u mnie ale nic ciekawego nie ma, a jak już są to takie na które nas nie stać będzie.. myslimy na poczatek coś koło 40 m2 kupić, myslę że na kilka lat starczy..

madmuazelle doczytałam, że chcecie na pierwszy taniec mieć utwór kukulskiej i piaska?? czyżby " Jesteś tak blisko mnie?? ja też o tym myslałam, TZtowi też się spodobało a będziecie tak normalnie do tego tańczyć, czy układacie sobie jakiś układ ???

uczyć mi się nie chce, cyba jeszcze za wczesnie jak na egz we wtorek i środę, może zabiorę się jak zacznę się strsować i przyjdzie adrenalinka że nie zdążę się nauczyc, wtedy nauka pójdzie mi raz dwa

Edytowane przez can't be perfect
Czas edycji: 2010-01-23 o 11:38
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-23, 11:45   #4516
gospella
Wtajemniczenie

nudzi mi się i spać się chce.
jeszcze godizna 15 minut i spadam odkurzać
Stary 2010-01-23, 11:52   #4517
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
Woda znalazłam zdjęcie Galante na normalnej dziewczynie. Własnie tak wygladalam w tej sukni i dlatego jej nie kupiłam
przy niskiej osobie dół tej sukienki wygląda idiotycznie, bo nagle robi sie bum i wielka kulka od kolan w dół. I dlatego uważam, że Kasi będzie super w takim kroju, bo ma te 10 cm a w obcasach ponad 15 cm więcej od takiej mnie i będzie wyglądać super
moim zdaniem nie wygląda źle ta laska, ale chyba jest na bosaka
nie pokazywać mi falbanek bo się ślinię, ale galante faktycznie ma ich za dużo te na gorsecie mogli sobie darować, ale gdyby jakaś PM taką miała na ślubie to by mi się podobała no ja będę miała ok 180-183cm i będę chyba najwyższa na całym weselu zaraz po TZ-cie

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-23, 11:57   #4518
madmuazelle
BAN stały

Cześć

ale miałam sen.Sniło mi się,że moja mama przyłapała nas na seksie i była niezła awantura.

Teraz nadrobie posty.
Stary 2010-01-23, 11:58   #4519
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
moim zdaniem nie wygląda źle ta laska, ale chyba jest na bosaka
nie pokazywać mi falbanek bo się ślinię, ale galante faktycznie ma ich za dużo te na gorsecie mogli sobie darować, ale gdyby jakaś PM taką miała na ślubie to by mi się podobała no ja będę miała ok 180-183cm i będę chyba najwyższa na całym weselu zaraz po TZ-cie
nieźle, ja wbutach 178,50cm osiągnę, chcociaż butki tylko 4,5 cm, nie chcę wyższych bo mnie wykończą, mój tż 189cm
Kasiu, ale przynajmniej wszytko będziesz widziała

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-23, 12:05   #4520
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
Kasiu, ale przynajmniej wszytko będziesz widziała
no to jakiś plusja teraz we wrześniu jka byłam na weselu to miałam takie na 9cm i wcale mnie nogi nie bolały po prostu trzeba kupić wygodne trzewiki ja poluję na jakies nine west

wiecie co ja chce mieć różowe dodatki i jakoś po tych Samoy red trzewikach zapragnęłąm różowych, ale to chyba nie będzie za ładnie wyglądało jakoś tak dziwnie, nie? do ersemy spasi czy raczej wieś? mama mnie chyba wydziedziczy
coś takiego-taki bukiet podobny fryz i bucisze
http://1.bp.blogspot.com/_oW4R7atZ3d.../pinkshoes.jpg

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2010-01-23 o 12:12
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-23, 12:06   #4521
can't be perfect
Wtajemniczenie

ja mam 177 wzrostu, a obcas mam bodajże 4-5 cm
Stary 2010-01-23, 12:07   #4522
asiulek1705
Wtajemniczenie

Hej PMki Znowu nie udało mi się Was nadrobić Wczoraj byłam padnięta i nawet na chwilę kompa nie włączyłam. Mam ostatnio urwanie głowy...Czekam na TŻ, jak wróci z pracy to jedziemy podpisać umowę na salę i wpłacimy zaliczkę W poniedziałek idę do fryzjera podciąć grzywkę i w końcu przypomnę mu, aby mnie wpisał w kalendarz Bo niby wie że będzie mi upinał włosy na ślub ale za każdym razem zapomina zapisać ten fakt w kalendarzu
Stary 2010-01-23, 12:08   #4523
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Kuracja liftinująca: http://www.drogeria-sklep.pl/data/gf...9/0/2109_1.jpg
Eveline slim extreme 3D lift superskoncentrowana kuracja liftingująca do ciała i biustu
Ja miałam z tej serii serum ujędrniające do biustu i przy regularnym stosowaniu działało W ogóle ta seria jest skuteczna - miałam też to serum termoaktywne na ciepło i na zimno i też byłam zadowolona. Hmmm... chyba bym musiała wrócić do stosowania tych kosmetyków, bo mam nawrót cellulitu

Cytat:
to serum termoaktywne tez ma specyficzny zapaszek (jak dla mnie to jakies takie ostre cytrusy), ale na skorze kompletnie ten zapach znika choc niektorzy nie sa w stanie wytrzymac jego dzialania termoaktywnego
No... ostro grzeje

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
Woda to ja cholera jasna mam prawie 26 i jeszcze nawet raz nie leciałam, life is brutal
Ja też nie
Moja teściowa za to poleciała dziś na pół roku do Londynu Będzie wnuków pilnować. A teść poleciał razem z nią, ale tylko na 10 dni. I przez ostatni tydzień wciąż gadał, że na pewno samolot spadnie do morza

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
Poniżej wklejam zdjęcia "mojej" sali ze strony zajazdu. Biel obrusów aż mnie walnęła po oczach i wiem, że będzie mnie przytłaczała
Chciałabym ją jakoś przełamać tak żebym lepiej się tam czuła i całość jakoś fajnie się komponowała.

Co myślicie o pomarańczowych kokardach z organzy na krzesłach i udekorowaniu takim materiałem stołów?
Będę miała herbaciany (pomarańczowy) bukiet, a Tż takąż butonierkę
Pomarańczowe będą ładnie pasowały. Najlepiej to chyba bezpośrednio na krzesłach wiązać te kokardy - będzie łatwiej zawiązać i nie będzie problemu z wciskaniem ich na krzesła

Cytat:
a żeby ożywić stoły, to możesz np przez środek po długości delikatnie udrapować organzę (ale tylko przez środek, żeby gościom było wygodnie jeść )
My zrobiliśmy coś takiego na przyjęciu komunijnym mojej siostry. Wycięliśmy z tektury oklejonej papierem kolorowym kwiatki - takie z okrągłą dziurką w środku, położyliśmy organzę na środku stołu i co kawałek były na niej ułożone kwiatki i ta organza była tak przez te dziurki wyciągana w górę i się wtedy ładnie marszczyła. Mam nadzieję, że ktoś zrozumiał cokolwiek z tego wywodu

Cytat:
pozazdrościłam zakupów i u mnie joanna żel pod prysznic czekoladowy, płyn do demakijażu, płyn do kąpieli i lakier do paznokci w kolorze lilaróż
poszalało się
A jaki płyn do demakijażu? Też muszę sobie kupić, bo miałam z Ziaji (typowo do demakijażu oczu) i już mi się kończy, ale nie jestem z niego zadowolona Na KWC polecają Garniera

A tak w ogóle to jestem właśnie na wagarach. TŻ jak wrócił z lotniska po odwiezieniu rodziców (o 5.30) to oznajmił mi, że jest -18 stopni i on mnie w taką pogodę z domu nie wypuści, więc nie jadę na zajęcia i wyłączył mi budzik (miałam wstać o 5.45) No to co miałam biedna robić - TŻta trzeba słuchać Zrobiłam sobie wagary i pospałam do 10
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-23, 12:13   #4524
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Aj tam u mnie w domu jeszcze ta duża stoi A u mnie w pokoju stroik Może w tym tygodniu się zmobilizuję żeby to rozebrac
Ufff to dobrze,że nie jestem sama tzn z choinką w domu.

Cytat:
hahaha to by Wam piosenka mega spasowała Normalnie śmiech
No właśnie bardzo by nam pasowała ta piosenka Dlatego też kazałam tż-towi wsłuchać się w słowa.

Cytat:
A my wczoraj byliśmy w kancelarii u mnie żeby datę zaklepac sobie i godzinę w końcu
A ksiądz stwierdził że jeśli on i my mamy czas to pospisujemy już co się da a potem pod koniec maja przyniesiemy papierzyska i pójdą zapowiedzi wtedy No i uzupełniamy protokół, nie wiem czy wszystkie z was go widziały jak coś to tu jest http://www.informator-weselny.pl/por...dmalzenski.htm
za zaklepanie daty w Kościele.Fajny luzacki Ksiądz,takich to ja lubie.

Cytat:
to dzis kleska nad kleskami - u mnie -19
za tosloneczko swieci
U nas też wreszcie słońce świeci.Tego było mi trzeba.

Cytat:
cześc Nasi przyjaciele wczoraj zostali rodzicamiTakże wczoraj była zmiana planów i zamiast randki pępkówka I dziś druga część pępkówki Zdrówko tego dzidziusia
No to pogratulować świeżo upieczonym rodzicom.

Cytat:
Mi się zdaje,że ta dziewczyna fajnie wygląda w tej sukni. Moja kumpela taką miała na swoim ślubie.

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
madmuazelle doczytałam, że chcecie na pierwszy taniec mieć utwór kukulskiej i piaska?? czyżby " Jesteś tak blisko mnie?? ja też o tym myslałam, TZtowi też się spodobało a będziecie tak normalnie do tego tańczyć, czy układacie sobie jakiś układ ???
Tak właśnie tą pioseneke chcemy na 1 taniec.Tylko musze poinformować zespół jak najszybciej,bo oni zostali przy podpisywaniu umowy powiedzieliśmy o Paulli-od dziś.To będzie raczej taniec przytulaniec,ale jakieś tam wstawki będą pewnie.
Stary 2010-01-23, 12:18   #4525
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
no to jakiś plusja teraz we wrześniu jka byłam na weselu to miałam takie na 9cm i wcale mnie nogi nie bolały po prostu trzeba kupić wygodne trzewiki ja poluję na jakies nine west

wiecie co ja chce mieć różowe dodatki i jakoś po tych Samoy red trzewikach zapragnęłąm różowych, ale to chyba nie będzie za ładnie wyglądało jakoś tak dziwnie, nie? do ersemy spasi czy raczej wieś? mama mnie chyba wydziedziczy
wg mnie fajnie wygląda ja bym jeszcze cos różowego na kiecce dała, żeby jak odłozysz bukiet był jakis akcent, co do butów ja się pożegnałam z wysokimi obcasami w moim wieku nie daję już rady, poza tym duzo chodzę w robocie z ludźmi i to ból zasuwać na 7 cm nawet

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Ja miałam z tej serii serum ujędrniające do biustu i przy regularnym stosowaniu działało W ogóle ta seria jest skuteczna - miałam też to serum termoaktywne na ciepło i na zimno i też byłam zadowolona. Hmmm... chyba bym musiała wrócić do stosowania tych kosmetyków, bo mam nawrót cellulitu

A jaki płyn do demakijażu? Też muszę sobie kupić, bo miałam z Ziaji (typowo do demakijażu oczu) i już mi się kończy, ale nie jestem z niego zadowolona Na KWC polecają Garniera

chyba sobie kupię ten specyfik skoro tak grzeje, akurat będzie na mróz

a płynu uzywam takiego loreala do uczy wrażliwych, niebieska buteleczka , uzywam kolejne któreś tam opakowanie i nic nie piecze ani nic

bo jak jakiś inny używałam to musiałam uważać, bo piekło że hej
Stary 2010-01-23, 12:19   #4526
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Hej PMki Znowu nie udało mi się Was nadrobić Wczoraj byłam padnięta i nawet na chwilę kompa nie włączyłam. Mam ostatnio urwanie głowy...Czekam na TŻ, jak wróci z pracy to jedziemy podpisać umowę na salę i wpłacimy zaliczkę W poniedziałek idę do fryzjera podciąć grzywkę i w końcu przypomnę mu, aby mnie wpisał w kalendarz Bo niby wie że będzie mi upinał włosy na ślub ale za każdym razem zapomina zapisać ten fakt w kalendarzu
To super,że jedziecie załatwiać sprawy weselne.
Ja,to sobie sama ostatnio obcinam grzywke i nawet końcówki podcinałam też sama.
Stary 2010-01-23, 12:27   #4527
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
a płynu uzywam takiego loreala do uczy wrażliwych, niebieska buteleczka , uzywam kolejne któreś tam opakowanie i nic nie piecze ani nic

bo jak jakiś inny używałam to musiałam uważać, bo piekło że hej
Takiego: http://www.domzdrowia.pl/41037,l-ore...azliwych-.html ?
Trochę drogi Ja miałam mleczko z L'oreala i średnio byłam zadowolona. A ta Ziaja to chyba za delikatna była, bo się musiałam ostro namęczyć żeby tym zmyć makijaż Chyba jednak forma mleczka jest skuteczniejsza niż płyn, ale z drugiej strony mleczko bardziej podrażnia
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-23, 12:29   #4528
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
Takiego: http://www.domzdrowia.pl/41037,l-ore...azliwych-.html ?
Trochę drogi Ja miałam mleczko z L'oreala i średnio byłam zadowolona. A ta Ziaja to chyba za delikatna była, bo się musiałam ostro namęczyć żeby tym zmyć makijaż Chyba jednak forma mleczka jest skuteczniejsza niż płyn, ale z drugiej strony mleczko bardziej podrażnia
no tani nie jest, ale mi na długo starcza jakoś, i dość dobrze zmywa, mleczka jakies dla mnie ciężkie. wszytko kwestia skóry,
Stary 2010-01-23, 12:30   #4529
can't be perfect
Wtajemniczenie

a ja tam nie uzywam mleczka do demakijażu zawsze myję twarz jakimś żelem do twarzy i sprawdza się świetnie hehe,a ostatnio gdzieś wyczytałam ,że bardzo dobrze sprawdza się płyn do higieny intymnej podobno znikają podrażnienia twarzy i pryszczolki, stosowała któras?? może się skuszę
Stary 2010-01-23, 12:34   #4530
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Nasi przyjaciele wczoraj zostali rodzicami
no to gratulacje dla nich

Cytat:
mi sie takie kolorowe buty podobaja na zdjeciach jak jest wlasnie w ten sposob podniesiona suknia do gory i sa ladnie obfocone jako taki slubny akcent. za to ostatnio na ktoryms watku laska wkleila zdjecie PMki z czerwonymi butami, takie normalne zdjecie spod kosciola gdzie tych butow widac tylko czubki spod sukni... i w tym momencie popadlam w konsternacje i chyba mi sie przestaje to podobac albo powiem tak: podobalyby mi sie, ale do krotkiej sukni slubnej

Cytat:
z tego dwufazowego nie jestes zadowolona? to moj ulubiony
dla niego rzucilam wczesniej uzywanego Garniera (tego w zielonej buteleczce)
uwazam, ze Ziaja lepiej zmywa makijaz nie musze trzec ani nic - raz dwa i po bolu

Cytat:
Mi się zdaje,że ta dziewczyna fajnie wygląda w tej sukni. Moja kumpela taką miała na swoim ślubie.
tez mi sie wydaje, ze jest ok i nawet nie wydaje sie jakos specjalnie niska inna sprawa, ze te falbany mi sie nie podobaja w tej sukni cos mi z nimi nie gra
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości