Prrrawie narzeczone nie chcą słonka - chcą pierścionków i daty ślubów ! - cz 12 - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-19, 22:54   #4501
201606201204
Konto usunięte

Dot.: Prrrawie narzeczone nie chcą słonka - chcą pierścionków i daty ślubów ! - cz 12

Własnie dlatego ja jestem za naturalnym, bo później szybciej dochodzi się do siebie, a po cesarce to ból. Mam nadzieję, że będę mogła rodzic normalnie.
Kasikkka ładny welon.
201606201204 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 23:00   #4502
Galadriela87
Zadomowienie

Dot.: Prrrawie narzeczone nie chcą słonka - chcą pierścionków i daty ślubów ! - cz 12

Ja bym wolała rodzić naturalnie chociaż bardzo boję się nacinania (nie bólu, ale efektu końcowego), bo koleżance spartolili kompletnie i tak mi o tym opowiadała, że na długo pozostanie to w mojej pamięci.

TŻ się uparł, że zawiezie mnie do prywatnej kliniki i będzie przy mnie podczas porodu (co mnie krępuje i przeraża...no, ale jak się uprze, to nie mam serca mu odmawiać ). Powiedział też, że przypilnuje "ekipę", by nade mną skakali jak nad księżniczką.

Zobaczymy jak będzie. Moja mama też ma wąską miednicę, ale na szczęście, byłam kurduplem, więc naturalny poród mógł się odbyć bez problemu.

~Xbox & rock fan
Galadriela87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 23:03   #4503
anannke
Zakorzenienie

A ja jeszcze nie myślałam o dzieciach tak detalicznie ale pewnie że naturalnie to lepiej moim zdaniem

Kasikkkkka na pewno będzie pasować będzie ślicznie mam nadzieję że wstawisz nam tu relację i fotkę efektu końcowego przed podróżą poślubną
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 23:04   #4504
_kamea_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasikkkkka Pokaż wiadomość
dziewczynki, prawdopodobnie w podróż poślubną pojedziemy do turcji i to na 2 tygodnie
cały czas myślę o tym urlopie już, a ślub to taki ostatni przystanek przed
Jak cudownie

Fryzurka nr 2 bardziej mi się osobiście podoba

Zmykam spać wreszcie mam wielkie łoże tylko dla siebie
Dobranoc
Stary 2011-08-19, 23:06   #4505
Calipso88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Galadriela87 Pokaż wiadomość
Ja bym wolała rodzić naturalnie chociaż bardzo boję się nacinania (nie bólu, ale efektu końcowego), bo koleżance spartolili kompletnie i tak mi o tym opowiadała, że na długo pozostanie to w mojej pamięci.

TŻ się uparł, że zawiezie mnie do prywatnej kliniki i będzie przy mnie podczas porodu (co mnie krępuje i przeraża...no, ale jak się uprze, to nie mam serca mu odmawiać ). Powiedział też, że przypilnuje "ekipę", by nade mną skakali jak nad księżniczką.

Zobaczymy jak będzie. Moja mama też ma wąską miednicę, ale na szczęście, byłam kurduplem, więc naturalny poród mógł się odbyć bez problemu.

To sie ciesz -zdrowe podejście ma Twój chłop!! Ja bym chciała mieć mojego przy porodzie, ale ...nie wiem jakby to zniósł czy by mi tam nie zemdlał -wiecie jacy są faceci niby Rambo, ale trochę krewki i mdleją (u nas nawet na studiach mamy 1 faceta w grupie i jak pobieraliśmy sobie krew, tylko jemu zrobiło się słabo)

RAZEM OD : 3.V 2009r
Calipso88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 23:08   #4506
Galadriela87
Zadomowienie

Cytat:
ojjj tam trochę wcześniej, razem z suknią ale mogło mi się coś pokręcić, może chciałam dodać i nie dodałam w końcu, więc macie teraz taki welon będzie
Ślicznie.

Ja się już nie raz zastanawiałam, jak się ubrać na ślub w USC. Pewnie wybiorę sukienkę, ale marzy mi się taka piękna, bajkowa suknia, jak na kościelnym ślubie . Nie będę jednak cudować, bo to wydaje mi się troszkę niestosowne.

---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ----------

Cytat:
Napisane przez Calipso88 Pokaż wiadomość
To sie ciesz -zdrowe podejście ma Twój chłop!! Ja bym chciała mieć mojego przy porodzie, ale ...nie wiem jakby to zniósł czy by mi tam nie zemdlał -wiecie jacy są faceci niby Rambo, ale trochę krewki i mdleją (u nas nawet na studiach mamy 1 faceta w grupie i jak pobieraliśmy sobie krew, tylko jemu zrobiło się słabo)
Mój jest honorowym dawcą, więc krew mu niestraszna.
Mówił też coś o porodzie w wodzie, ale...sama nie wiem...nie lubię kombinować.

~Xbox & rock fan
Stary 2011-08-19, 23:09   #4507
kasikkkkka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość
A ja jeszcze nie myślałam o dzieciach tak detalicznie ale pewnie że naturalnie to lepiej moim zdaniem

Kasikkkkka na pewno będzie pasować będzie ślicznie mam nadzieję że wstawisz nam tu relację i fotkę efektu końcowego przed podróżą poślubną
nie obiecuję, bo prawdopodobnie wyjeżdżamy w poniedziałek po ślubie
W najgorszym razie poczekacie do połowy września

Cytat:
Napisane przez _kamea_ Pokaż wiadomość
Jak cudownie

Fryzurka nr 2 bardziej mi się osobiście podoba

Zmykam spać wreszcie mam wielkie łoże tylko dla siebie
Dobranoc
hm... kamea, to jest ta sama fryzurka, tylko z różnych stron
Stary 2011-08-19, 23:10   #4508
anannke
Zakorzenienie

Cytat:
A ja nie chcę żeby mój tż był przy porodzie może stać za drzwiami i czekać ale nie przy mnie dziwnie bym się czuła, poza tym mój też należy do wrażliwych więc pewnie by padł i tyle by było pożytku z niego

no nic ja też lecę już do łóżeczka dobranoc laseczki
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 23:26   #4509
Calipso88
Zadomowienie

Porody w wodzie są super! Byłam rok na położnictwie i przygotowywałam kobitkę do porodu w wodzie, ale niestety - najmniejsza nieregularność, osłabienie tętna, spadek ciśnienia matki - cokolwiek!! - eliminuje tą formę porodu :/ Tak właśnie też było w tym przypadku -wszystko było gotowe do porodu w wodzie (super sprawa, bo dzieciątko "wpada" do środowiska dla siebie naturalnego- ono jest w końcu przed 9 miesięcy w płynie! nie ma takiego szoku) a i ciepła woda działa relaksująco na matkę i dzidzię.

Kurcze ja tam jestem zdania, że skoro matka już się męczy przy porodzie, to ten ojciec powinien być przy niej, trzymać ją za tą rękę i łagodzić ból, wspierać...skoro to ich wspólne dziecko, niech je razem "urodzą". Niektóre kobiety uważają, że to ich życie seksualne zrujnuje, ale dla mnie to ... dziwne - nie twierdzę, że kobiety, które nie chcą męża przy porodzie robią źle czy coś, po prostu ja bym chciała

---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ----------

Dobranoc!! Ja czekam na mojego TŻ aż wyjdzie z tej choler*ej roboty i zadzwoni do mnie na dobranoc... :/

Stary 2011-08-19, 23:30   #4510
Galadriela87
Zadomowienie

O! Właśnie moje obawy dotyczą późniejszego pożycia. Naczytałam się, że niektórzy Panowie mimo najszczerszych chęci, pozytywnego nastawienia i miłości, doznają swoistego szoku, co przekłada się na późniejsze relacje z partnerką.

~Xbox & rock fan
Stary 2011-08-19, 23:39   #4511
rudy_moniq
Zadomowienie

Mutny ja też wyrabiałam sobie paszport razem z TŻ tyle, że rok temu pod koniec ważności legitymacji, bo wtedy liczą ulgę studencką i jest 50% taniej za wyrobienie też pobierali odciski palców
oczywiście znów z tej okazji spotkała nas 'super przygoda'... jak TŻ był pod okienkiem to z kieszeni wysunął mu sie soczek 'kubuś' i rozbił na drobne kawałeczki i rozlał cały na podłogę... musieliśmy lecieć do ochroniarzy po szczotkę i ścierkę no i posprzątać trochę... ale zostawiliśmy to rozgrzebane w połowie, bo przyszedł ktoś od sprzątania i skończył
Galadriela ale fajnie, ja chodziłabym po suficie ze szczęścia mieć kawałek domu i własne wejście - super!
mi też chcę mieć długie włosy na ślub jakieś 3 lata temu miałam krótkie na chłopaka, ale zaczęłam zapuszczać, bo wtedy pomyślałam, że jakby do czegoś doszło to fajnie mieć długie, poza tym TŻ powiedział, że woli mnie z długimi... włosy odrosły w 3 lata, już teraz mam długie za łopatki a pierścienia brak hehe :P i znów mnie korci żeby obciąć chociaż w tym tempie przechodzenia mojego związku na kolejne etapy to jeszcze zdążyłyby mi odrosnąć
moja mama miała dwie cesarki... opowiedziała mi kiedys jak to u niej wyglądało, obym nie musiała cierpieć tak jak ona... jestem za 'naturalem'
Calipso hehe mówisz, że ciąża... mówisz to z takim spokojem, aż się dziwie ja dziś mam dni płodne i było rrr i też się zastanawiałam przez chwilę czy wszystko bedzie ok... ale zabezpieczenie było, to chyba nie ma co panikować
kasikkkkka cieszymy się że chociaż Nas podczytujesz oby stres nie pojawił się a tylko i wyłącznie pełnia szczęścia
gratuluję Turcji
fryzurka fajna, ale wydaje mi się dość standardowa... ale co kto lubi ja z kolei wymyśliłam sobie takie ustrojstwo, które nie wiem czy wyjdzie
Gaja dobrze, że wszystko udało się u ksiundza
sylvi gratulacje jest pierwszy krok na przód - praca!
santom ja mam bonsai od TŻ ale jakoś ostatnio mi 'podzdychuje', nie mam czasu się nim zająć :P ale brat psika wodą co wieczór

my po pracy byliśmy w końcu na lodach, bo ulewa szybko przeszła niestety były straty w postaci moich butów, caluśkie mokre, rwący potok deszczówki przelewał się po tych moich balerinach... teraz schną później wylądowaliśmy u TŻ na herrrrrbatce nie zagadywałam nic o naszej przyszłości, spotkanie było bardzo miłe, nie chciałam sobie psuć krwii
potem ja pojechałam do domu a TŻ na spotkanie z kumplami, bo przyleciał stary kolega, który od kilku lat siedzi na wyspach
zjdałam łososia na kolacje mmm
teraz musze sie pakować bo jedziemy jutro na działkę koleżanki, ale nie chce mi sie ruszać tyłka mielismy jechać dziś, ale plany troche zostały pokrzyżowane

~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa)
rudy_moniq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 23:43   #4512
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

Ja tu tylko na chwilunię

Sylvi, gratuluję

Ala, w tym kościółku: http://www.anin.parafia.info.pl/ - to nie ten, co byliśmy zaraz po zaręczynach się dowiadywać. Inny. Fajniejszy
Gajaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 23:46   #4513
Galadriela87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez rudy_moniq Pokaż wiadomość
Galadriela ale fajnie, ja chodziłabym po suficie ze szczęścia mieć kawałek domu i własne wejście - super!
mi też chcę mieć długie włosy na ślub jakieś 3 lata temu miałam krótkie na chłopaka, ale zaczęłam zapuszczać, bo wtedy pomyślałam, że jakby do czegoś doszło to fajnie mieć długie, poza tym TŻ powiedział, że woli mnie z długimi... włosy odrosły w 3 lata, już teraz mam długie za łopatki a pierścienia brak hehe :P i znów mnie korci żeby obciąć chociaż w tym tempie przechodzenia mojego związku na kolejne etapy to jeszcze zdążyłyby mi odrosnąć
moja mama miała dwie cesarki... opowiedziała mi kiedys jak to u niej wyglądało, obym nie musiała cierpieć tak jak ona... jestem za 'naturalem'
Jeju...ale kiedy to będzie. Tak bardzo bym chciała przyśpieszyć bieg zdarzeń...wsiąść do jakiegoś wehikułu czasu - ach.

Ja na razie mam włosy do łopatek, ale są pocieniowane dość mocno (przy twarzy są bardzo króciutkie). Zamierzam zapuszczać i zrezygnować z pazurków przy policzkach.

Miałam kiedyś zabieg chirurgiczny i lekarz stwierdził, że mam dość wysoki próg bólu i wszystko ładnie znoszę (powiedział również, że wiele by dał za takich pacjentów jak ja ). Zatem bólu się nie boję. Ważna jest natomiast dla mnie estetyka (stąd strach przed blizną po nacięciu krocza lub blizną po cesarce) oraz jakość pożycia (tu ponownie kłania się nacinanie i zszywanie krocza, szerokość pochwy po urodzeniu oraz ewentualny brak zadowolenia z siebie po cesarce).

A tak, to mogą mnie kroić na żywca - nawet słówka nie pisnę.

Cytat:
Napisane przez rudy_moniq Pokaż wiadomość
(...)my po pracy byliśmy w końcu na lodach, bo ulewa szybko przeszła niestety były straty w postaci moich butów, caluśkie mokre, rwący potok deszczówki przelewał się po tych moich balerinach... teraz schną później wylądowaliśmy u TŻ na herrrrrbatce nie zagadywałam nic o naszej przyszłości, spotkanie było bardzo miłe, nie chciałam sobie psuć krwii
potem ja pojechałam do domu a TŻ na spotkanie z kumplami, bo przyleciał stary kolega, który od kilku lat siedzi na wyspach
zjdałam łososia na kolacje mmm
teraz musze sie pakować bo jedziemy jutro na działkę koleżanki, ale nie chce mi sie ruszać tyłka mielismy jechać dziś, ale plany troche zostały pokrzyżowane
U nas tylko przekropiło i w dalszym ciągu jest duchota.
Miłego "działkowania".

~Xbox & rock fan

Edytowane przez Galadriela87
Czas edycji: 2011-08-19 o 23:53
Stary 2011-08-19, 23:46   #4514
rudy_moniq
Zadomowienie

jlys no właśnie, jeszcze miałam odnieść się do 'Twojego księdza' a raczej braku wizyty u niego spoko, nie ma się co martwić przykład Gai pokazuje, że nie jest źle (mimo swoistej 'wtopy' TŻta o wspólnym mieszkaniu ) nastaw się pozytywnie, to nie będzie stresu

~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa)
Stary 2011-08-19, 23:52   #4515
Calipso88
Zadomowienie

Galadriela - blizna po cesarce to tak jak pisałam -pikuś - lekarz zrobi Ci taki szewek podskórny, że nic nie widać - teraz to nie to co te 20 lat wstecz, jak myśmy się rodzili
No pożycie czasami traci na jakości po porodzie naturalnym, ale to też nie jest kwestia tego, że tak jest zawsze - moze nie musi eehh tyle kobiet rodzi/ło naturalnie a potem i tak było/jest rrrr tego to się nie boję

Stary 2011-08-19, 23:59   #4516
Galadriela87
Zadomowienie

Cytat:
Galadriela - blizna po cesarce to tak jak pisałam -pikuś - lekarz zrobi Ci taki szewek podskórny, że nic nie widać - teraz to nie to co te 20 lat wstecz, jak myśmy się rodzili
No pożycie czasami traci na jakości po porodzie naturalnym, ale to też nie jest kwestia tego, że tak jest zawsze - moze nie musi eehh tyle kobiet rodzi/ło naturalnie a potem i tak było/jest rrrr tego to się nie boję

Podbudowałaś mnie Calipso. Wszyscy wokół mnie (łącznie z moją mamą) opisuje poród/cc, jako istny koszmar, co wcale mi nie pomaga.

Przyda mi się taka dawka pozytywnego podejścia do sprawy.

Tak na marginesie: późno już, a ja spać nie mogę przez tą duchotę.

~Xbox & rock fan
Stary 2011-08-20, 00:16   #4517
Calipso88
Zadomowienie

a ja czekam i czekam na tego mojego aż wróci z pracy i sięgnie po telefon!!! CHyba jestem uzależniona

Przeglądam sobie wątek " Niedługo ślub...a jeszcze nie było zaręczyn" -ale tam burze mieli! Kurcze - ja w sumie z moim TŻ tez planujemy ślub i wiem, że chce się oświadczyć, ale jeszcze tego nie zrobił... tzn tamten się nie chce oświadczać... no nie wiem hmmm...ale 9 miesięcy do ślubu bez zaręczyn? ciekawe ...

Cieszę się Galadriela, że Cię trochę podbudowałam. No mama i inni straszą, ale rodziły dawno temu ;] teraz jest inaczej choć boleć dalej boli ;p Ale spokojnie-każda prawei kobieta zapomina o tym zaraz po tym, jak dostanie malucha na ręce-to tak z obserwacji wnioskuję

Edytowane przez Calipso88
Czas edycji: 2011-08-20 o 00:22
Stary 2011-08-20, 00:25   #4518
Galadriela87
Zadomowienie

Cytat:
a ja czekam i czekam na tego mojego aż wróci z pracy i sięgnie po telefon!!! CHyba jestem uzależniona
Hehe...ja napisałam parę postów temu, że czuję się uzależniona od mojego D. i jak go nie ma, to ja jestem "na głodzie".

Cytat:
Przeglądam sobie wątek " Niedługo ślub...a jeszcze nie było zaręczyn" -ale tam burze mają! Kurcze - ja w sumie z moim TŻ tez planujemy ślub i wiem, że chce się oświadczyć, ale jeszcze tego nie zrobił... tzn tamten się nie chce oświadczać... no nie wiem hmmm...ale 9 miesięcy do ślubu bez zaręczyn? ciekawe ...
Chmm...? Czyli ślub ustalony, a przyszły Pan młody się w ogóle nie oświadczył? Jak to tak? To kto ten ślub zainicjował?

Cytat:
Cieszę się Galadriela, że Cię trochę podbudowałam. No mama i inni straszą, ale rodziły dawno temu ;] teraz jest inaczej choć boleć dalej boli ;p Ale spokojnie-każda prawei kobieta zapomina o tym zaraz po tym, jak dostanie malucha na ręce-to tak z obserwacji wnioskuję
A niech boli jak sto diabłów, byleby wszystko poszło cacy - dziecko zdrowe, a "na dole" nic nie porozrywane czy np. źle zaszyte.

TŻ już śpi, bo dzisiaj o 6 rano miał trening squasha (a wstał o 5). A tak na marginesie, to głupio mi strasznie, bo ja się przez te 7 lat zapasłam, a D. zrobił się zgrabny, bo pracuje nad sobą solidnie. Muszę się wziąć za siebie żeby mu szczęka opadła za rok na plaży.

~Xbox & rock fan
Stary 2011-08-20, 00:31   #4519
Calipso88
Zadomowienie

Cytat:
Hehe...ja napisałam parę postów temu, że czuję się uzależniona od mojego D. i jak go nie ma, to ja jestem "na głodzie".
No to dobrze, że nie ja sama mam tak zrytą czachę pod tym względem:p

Cytat:
Chmm...? Czyli ślub ustalony, a przyszły Pan młody się w ogóle nie oświadczył? Jak to tak? To kto ten ślub zainicjował?
Polecam Ci poczytanie tego wątku
Nie chodzi już nawet o pierwszą wypowiedź autorki, ale o burzę, która rozpętała się później ;D
Oni za 9 m-cy mają ustalony ślub...
...no nie powiem-ja i TŻ mamy "ustalony" ślub tzn już sobie wszystko obmyśliliśmy, nawet wybraliśmy sobie salę(!) ale też czekam na oficjalne zaręczyny...o ile nieoficjalne to podjęcie się snucia planów na przyszłośc

bierz się laska za siebie, bierz - Oko mu zbieleje później jak Cię zobaczy

Stary 2011-08-20, 00:49   #4520
rudy_moniq
Zadomowienie

bycie 'na głodzie' gdy TŻ jest gdzie inedziej dotyczy chyba i mnie eh
wrócę w niedzielę wieczorem
dobranoc

Stary 2011-08-20, 00:59   #4521
Calipso88
Zadomowienie

Jeszcze nie skończył!
Ale ja padam na twarz....
DOBRANOC!

Stary 2011-08-20, 02:42   #4522
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maziunia88 Pokaż wiadomość
Gratuluje znalezienia pracy ja w sumie po pół rocznej przerwie też pracuje 2 tydzień dopiero i nadal się ciesze że coś znalazłam pieniążki się zawsze przydadzą

Cytat:
Napisane przez _kamea_ Pokaż wiadomość
Wow, Sylvi, gratulacje to ta z ulotkami?
No to za pracę

Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość
No to gratulacje super Sylvi

Cytat:
SYLVI - GRATULACJE!!!! pewnie, że się cieszymy razem z Tobą!

dziekuje lasencje. padam na ryjek. dopiero wrocilam a jeszcze musze zrobicc jedna salatke. popakowac żarełko. no i siebie spakowac.. padne normalnie

bede zapewne w poniedzialek dopier.. nie piszcie duzo
sylvi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-20, 07:22   #4523
adela50
Wtajemniczenie

moja wycieczka do Turcji za dobrą cenę jeszcze wisi - termin połowa września,ale cóż jak Tż nie wróci to niestety będę musiała jeszcze coś innego wymyślić. Planować ślub (rezerwować salę, księdza itp) bez zaręczyn to szaleństwo, aczkolwiek mój trener z siłowni mi powtarzał,że zaręczyny to jeszcze nie wszystko,bo zawsze można je zerwać. Ten to zawsze umiał dogadać.
Przeczytałam cały wątek i poprostu w szoku jestem odnośnie planujących bez oświadczyn, może ich faceci nie chcą z nimi spędzić życia, a te naciskają, mało tego sale i orkiestre rezerwują i może juz pokoik dla dziecka szykują. Potem przy pytaniach rodziców gdzie pierścionek-łzy

Edytowane przez adela50
Czas edycji: 2011-08-20 o 07:52 Powód: dopisane
adela50 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-20, 09:18   #4524
natasia20
Zakorzenienie

Hej
U mnie dziś sprzątanie a o 13 jadę z TŻ na zlot

Sylvi gratuluję
natasia20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-20, 09:18   #4525
studi
Zakorzenienie

Sylvi pijemy za twoja pracę super,że sie udało, teraz tylko czekamy na drinka za pierwsza wypłatę
Kasik tydzień do slubu! jak to zleciało, no i Turcja-ach i to na dwa tygodnie chyba jednak za dobrze Ci z tym TŻ-ten;-p
Matko jak wczoraj zaszalałam z piwem:/ dziś ze mnie dętka, mało tego wstałam o 6!!!! Alkohol źle wpływa na mój sen
Stary 2011-08-20, 10:23   #4526
kinia860
Zakorzenienie

Hej laski

Cytat:
Napisane przez Gajaa Pokaż wiadomość
Siema! No rto dziołchy, rezerwujcie se 8.09.2012 od godz. 15:00- Gajowie się chajtają

Jaaaaasuperrrrrr kochana
Cytat:
Mojej koleżance facet oświadczył się po 1,5 roku znajomości.
Przyjaciel mojego tz po pol roku sie oswiadczyl teraz niedawno

Cytat:
Napisane przez santom Pokaż wiadomość
hej!!
jakos ciezko ostatnio jest mi sie wbic w rozmowe, bo jak wracam z pracy, to kilka stron do nadrobienia, a jak juz je przeczytam to sie okazuje, ze tysiac rzeczy do zrobienia mam i uciekam z neta
To tak jak i u mnie

Cytat:
dziewczynki, prawdopodobnie w podróż poślubną pojedziemy do turcji i to na 2 tygodnie
cały czas myślę o tym urlopie już, a ślub to taki ostatni przystanek przed
Swietniee

Sylvi gratuluje

Laski tak 5 przez 10 was nadrobilam,bo nie ma czasu ostatnio.
Dzis tz u mnie zostal na noc i powiedzial,ze teraz kazda noc z piatku na sob.bedzie nocowal(szok),poza tym powiedzial,zebysmy dzis do Usc poszli wziac slub,no i ze ja moge miec kazdego faceta,co mnie zfdenerwowalo,poza tym w swoim tel.zmienil mnie na zona,nie poznaje chlopa.

Dobra laski lece glowe umyc i sukienke i zakiet wyprasowac,pote jeszcze wpadne
kinia860 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-20, 10:26   #4527
ardnaskela609
Raczkowanie

GG do ardnaskela609

Hej Dziewczyny Ładnie się rozpisałyście, trochę poczytałam ale na więcej nie mam czasu, więc potem postaram się być w temacie
U mnie w sumie wszystko OK, nad ranem przepraszał, obiecywał poprawę, mówił, że żałuje. Chyba rozumie swój błąd, aczkolwiek 'nie wiedział, że mnie to tak zrani', co jest dziwne. Po prostu już mu nigdy nie pozwolę pić alkoholu jak jest zmęczony, bo to przez to. Z drugiej strony możliwe, że w sumie mówił prawdę, bo alkohol rozplątuje język. Na razie nadal jeste zła i jeszcze długo mi nie przejdzie ...

Sylvi gratuluję!

Mam dziś babski wieczór z koleżankami, jakoś tak wyszło, że u mnie. Ale będzie sprzątania rano, ech ))

Buziaki

Mój ukochany A.
ardnaskela609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-20, 10:44   #4528
santom
Zakorzenienie

GG do santom Send a message via Skype™ to santom

Cytat:
Napisane przez kinia860 Pokaż wiadomość
Hej laski

Przyjaciel mojego tz po pol roku sie oswiadczyl teraz niedawno

To tak jak i u mnie

Swietniee

Sylvi gratuluje

Laski tak 5 przez 10 was nadrobilam,bo nie ma czasu ostatnio.
Dzis tz u mnie zostal na noc i powiedzial,ze teraz kazda noc z piatku na sob.bedzie nocowal(szok),poza tym powiedzial,zebysmy dzis do Usc poszli wziac slub,no i ze ja moge miec kazdego faceta,co mnie zfdenerwowalo,poza tym w swoim tel.zmienil mnie na zona,nie poznaje chlopa.

Dobra laski lece glowe umyc i sukienke i zakiet wyprasowac,pote jeszcze wpadne
moja swiadkowa swoj slub wziela po 5 miesiacach znajomosci co prawda cywilny, no ale przeciez to tez slub i sa nadal malzenstwem

kinia, ale sie wzial za siebie Twoj Luby;D super;D ciesze sie, bo zmartwil mnie ten Wasz maly kryzys no ale teraz juz wszystko jest na swoim miejscu no praiwe ale z tym Usc, to moglas podchwycic temat i rzeczywiscie isc;D a cooo;D

Sylvi, zapomnialam!! gratki Kochana!!!! patrz, zostawilas buca i teraz jakos wszystko jak z platka Ci idzie;D oby tak dalej

a my dzis z T. jedziemy kupic nowy TV;D Sandzia dostala wyplate!!!! juuuuhuuuuuuuuuuuu;D

no i porobilam juz zakupki dla kociambrow naszych, co by mialy duzo dobrego zarelka paczka przyjdzie do moich rodzicow i jak bedziemy wracac do Nor, to ja zabierzemy ale masakra;D 4 stowy poszly sie j.e.bac;D za to tutaj nie bedziemy musieli im jedzonka kupowac, zreszta w sklepach sa same takie mc donaldy dla kotow wiec i tak doprzodu i na zime maja zapas zarcia;D

NA ZAWSZE W SERCU...
santom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-20, 10:51   #4529
natasia20
Zakorzenienie

No Laski widzę że wam się wszystkim układa
Rudy_moniq Wiem jak Ci ciężko
natasia20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-20, 11:24   #4530
Calipso88
Zadomowienie

Dzień dobry!

Ale mam od rana parcie na słodkie... oj masakra.
Mój biedny TŻ znów wczoraj o 1 skończył robotę:/ już wysiada i chce to rzucić - żeby z tego jeszcze jakaś super ekstra kasa była, ale za takie wypruwanie z siebie flaków, to tam się robić nie opłaca.

Ja ściągam najnowsze hiciory, bo mam braki w swojej komputerowej dyskografii.

Ardnaskela - no wiesz, po fakcie to potem się może przymilać, ale swoje powiedział i tak jak piszesz - po alkoholu mówi się to, co w środku najbardziej "piszczy"

Kinia - ten Twój to też teraz jakaś wielka przemiana, ale trzymaj go krótko, bo jak już zobaczy, że łatwo Cię udobruchać, to może się za bardzo "rozbestwić"

Shegguś mój bidulek leży po tej kastracji dalej taki smutny i slaby -wczoraj biegł ze mną 2 km, ale jak wracaliśmy to już był padnięty. Moja Mama się boi, że zostanie już taki spokojny. Kurde- miał ADHD -źle, jest spokojny - jeszcze gorzej.

Kasikk- tydzień do ślubu... masakra - nie wyobrażam sobie, jak można się czuć tydzień, dzień przed slubem - ciekawe czy wtedy nie zeświruję!?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości