Powiększanie piersi cz.7 - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-10, 22:54   #4501
Agatau88
Zakorzenienie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
Agato a co Ty chesz podwieszać?? chyba lampe pod sufitem temat Cie zupełnie nie dotyczy a blizny niestety niefane, pod piersią, wzdłuć do brodawki i dookoła niej[COLOR="Silver"]
Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość

Agatko a Ty co no też wymyślasz
Za dwadziścia lat będziemy się martwić
Kochane nic podwieszac nie chce, ale pomyslcie tak na zdrowy rozum. Przeciez dzieci bede miała bo cchę za jakis czas. Za jakis mam na mysli lata, ale jednak nie za 5 czy 10 a moze 3. Wtedy piersi mogą urosnąć ale nie muszą, a po porodzie mogą wrocic do stanu poprzedniego ale tez nie muszą. I zastanawiam sie - wtedy jesli bede musiala cos z nimi robic to jakie beda wyjscia?
Czy macie jakieś zdjęcia takich blizn po podiweszeniu albo namalujecie mi w paincie jak takie blizny wygladaja?
Myślę po prostu racjonalnie i chcę wiedzieć co mnie czeka,
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-10, 22:57   #4502
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mune Pokaż wiadomość
Mya, joasi, jesteście kochane. Będzie co ma być, może będzie dobrze. Ja tylko się boję na zapas, co będzie potem....wrrr...za długo zwlekałam z tym wszystkim.
Mirabelko - dziękuję .

Powiedzcie mi jeszcze, które wg. Was wyglądają na większe, okrąglaski, czy anatomy? Ja praktycznie nie widzę różnicy, jedynie z boku (na zdjęciach) czasem okrąglaski bardziej się wybijają "u góry".

???? Horo Ty masz allergany, według tego, co piszesz to jest różnica między gramami a cc, tak? Szacując proporcjonalnie, to 370 g. wyszłoby około 355 cc??? Dotąd myślałam, że to to samo....
I właśnie ta róznica - że okrąglaski "wibijają się na górze" powoduje że optycznie są większe. W anatomkach góra ma spłaszczony języczek - więc ta część piersi którą widać najmocniej w dekoldach jest mniej pełna.

A co do pojemnosci- to niektórzy producencii podają ją w gramach =- i wtedy jest oznaczenie" g". Oznaczenie cc to pojemność. A pnieważ jest różnica w objętości i wadze żelu (tzn 1cc nie jest równy 1g jak w jednostach wody np.) jest rożnica w podanych wartościach. w Allerganach 1cc=o,98g.

Cytat:
Napisane przez grazia78 Pokaż wiadomość
Witajcie kochane
Napisałam e-mail na adresik co podała mi ZABULKA i taką dostałam odpowiedź na temet moich panienek
Czeska wersja
děkuji za Váš email. Implantáty Eurosilicone nemají vůbec nic společného s implantáty Poly Implants Prothese (PIP) a nikdy v minulosti neměly.
V případě, že máte od svého plastického chirurga pas Eurosilicone, vše je v maximálním pořádku, jelikož etikety v pase jsou evidovány u lékaře a výrobce implantátů.

V případě jakýchkoliv dotazů nás kontaktujte.

S přáním pěkného dne
a to z tłumacza co mi przesłano na temat moich implantów oczywiście podałam im moje wszystkie wymiary i mam EOROSILICONY
Dziękujemy za e-mail. Eurosilicone Implanty nie mają absolutnie nic wspólnego z implantów Implanty Prothese Poli (PIP) i nigdy w przeszłości.

W przypadku gdy masz z tworzyw sztucznych paszport Eurosilicone chirurg, wszystko jest maksymalna wysokość grzywny, ponieważ etykiety są rejestrowane w pasie do lekarza i producenta implantów.

Jeśli masz jakiekolwiek pytania prosimy o kontakt.

Życzę miłego dnia
No ładnie, ładnie ale czy miałaś gdzieś napisane w tym meilu że te numery które podałaś są w ich dokumentacji przy Twoim nazwisku? Nie żebym się czepiała - ale jak wyjaśniacie, to niech będzie wszystko jasne do końca.
Bo to co mamy powyżej niczego nie dowodzi

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-10, 23:00   #4503
Agatau88
Zakorzenienie

MyaDiva
ja wyzej napisalam, odpisz Slonce jak mozesz, moze jakies fotki
Stary 2012-01-10, 23:08   #4504
MyaDiva
Zakorzenienie

Agatko - poszperaj w necie , w galerich lekarzy - tam znajdziesz zdjęcia z podwiesznia. Sposobów podwieszania jest wiele- i cięcia mogą być w różnych miejscach. Czasem wystarczy cięcie tylko w koło otoczki, czasem jest to cięcie na lizaka , czasem na kotwicę. A blizny mogą wygladać też różnie- u jednej osoby wygoja się pięknie- u innej się np. rozejda i będą brzydkie. Jednak blizna jest blizną - i zawsze pozostanie widoczna na ciele. Dlatego jeśli się da - najlepiej oszczędziś piersią podwieszania.
A Ty to chyba nie masz już się czym zamartwiać?? za 10 lat w chirurgii plastycznej mogą być już takie metody że da się podwiesić piersi bez ich cięcia.

---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ----------

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
MyaDiva
ja wyzej napisalam, odpisz Slonce jak mozesz, moze jakies fotki
Wstawię focie jutro - specjalnie dla Ciebie

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2012-01-10, 23:09   #4505
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Agatko - poszperaj w necie , w galerich lekarzy - tam znajdziesz zdjęcia z podwiesznia. Sposobów podwieszania jest wiele- i cięcia mogą być w różnych miejscach. Czasem wystarczy cięcie tylko w koło otoczki, czasem jest to cięcie na lizaka , czasem na kotwicę. A blizny mogą wygladać też różnie- u jednej osoby wygoja się pięknie- u innej się np. rozejda i będą brzydkie. Jednak blizna jest blizną - i zawsze pozostanie widoczna na ciele. Dlatego jeśli się da - najlepiej oszczędziś piersią podwieszania.
A Ty to chyba nie masz już się czym zamartwiać?? za 10 lat w chirurgii plastycznej mogą być już takie metody że da się podwiesić piersi bez ich cięcia.
Dziekuje Kochana Ale wiesz jak to jest-jak sie nie planuje ciazy to sie zachodzi
A mi sie ostatnio ciagle ta ciaza sni i mam stresa
Nawet tabletki łykam z tego wszystkiego
Ale powiem Ci ze za jakies 3 lata chcialabym miec dziecko.
I świadomie to piszę bo zdecydowałam się na implanty świadomie przed-zeby cieszyć sie pieknym biustem a nie czekac na ciaze-bo wiem ze po ciazy zawsze jest jakaś alternatywa.
Poszukam zdjęć moze cos znajde
Stary 2012-01-10, 23:15   #4506
kicia_nh
Zadomowienie

Agatau ja znalazłam takie cosik: http://www.niemkiewicz.pl/galeria.php#m1 oraz http://klinikakolasinski.pl/zdjecia-...esienie-piersi. Wiele innych galerii też można oglądnąć trochę szperając, a blizny u każdej wyglądają inaczej z tego co zauważyłam

Edytowane przez kicia_nh
Czas edycji: 2012-01-10 o 23:17
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-10, 23:17   #4507
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Foczka 81 Pokaż wiadomość
Np. Mentor okragle wysoki profil:
300ml maja szerokosc 11,1 cm
375ml maja szerokosc 12 cm
Roznica 9mm na implancie, czyli na dwoch 1,8 cm szerzej na srodku.
Na dwóch faktycznie 1,8 - ale na środku 9mm. Bo druga połowa tej różnicy będzie od strony pachy Ale tak czy siak- 9mm to jest już baaardzo dużo w szerokości impalntu. Nawet 5mm jest już widoczne- mi jest już teraz ciasnawo a mam szersze właśnie o 5mm

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-01-10, 23:18   #4508
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
Agatau ja znalazłam takie cosik: http://www.niemkiewicz.pl/galeria.php#m1
Juz patrze
Stary 2012-01-10, 23:19   #4509
Nadinka2
Raczkowanie

Foczko dziekuje za rady i komentarze.Dzisiaj jest juz 3 tydzien i jest o niebo lepiej.Za pare dni wrzuce fotki.Troszke sie zmartwilam gdy Myusia napisala ze otoczka jest dosłownie niezywa. Zastanawiam sie co by bylo gdyby miała racje? Az boje sie pomyslec.Ja widze ze doł sutka jest lekko siny ale mysle ze to po cieciach,i cały czas mam uczucie odretwienia ale to chyba normalne.Buziole
Stary 2012-01-10, 23:25   #4510
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Dziekuje Kochana Ale wiesz jak to jest-jak sie nie planuje ciazy to sie zachodzi
A mi sie ostatnio ciagle ta ciaza sni i mam stresa
Nawet tabletki łykam z tego wszystkiego
Ale powiem Ci ze za jakies 3 lata chcialabym miec dziecko.
I świadomie to piszę bo zdecydowałam się na implanty świadomie przed-zeby cieszyć sie pieknym biustem a nie czekac na ciaze-bo wiem ze po ciazy zawsze jest jakaś alternatywa.
Poszukam zdjęć moze cos znajde
Hihi- no tak to jest jak się nie planuje to się zachodzi
A ta ciąża Ci się śni bo ciągle się martwisz o te swoje cycki- a w snach właśnie skojarzenia scenariusze piszą.
Ja już rozkminiłam czemu mi się ta ciąża śniła- otórz bolą mnie piersi. Gruczoł nabrzmiały, bolesne brodawki od spodu i mam napadowe bóle na implancie . Nie rozumie jeszcze czemu- ale coś czuje, że czas dawke hormonów zwiększyć

Stary 2012-01-10, 23:31   #4511
Foczka 81
Raczkowanie

Cytat:
Na dwóch faktycznie 1,8 - ale na środku 9mm. Bo druga połowa tej różnicy będzie od strony pachy Ale tak czy siak- 9mm to jest już baaardzo dużo w szerokości impalntu. Nawet 5mm jest już widoczne- mi jest już teraz ciasnawo a mam szersze właśnie o 5mm
Mya, nie demotywuj !
Staram się jak mogę żeby dziewczyny brały większe implanty, bo potem "po" będziemy musiały wysłuchiwać że "mogłyby być większe i szersze"

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-10, 23:31   #4512
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
A ta ciąża Ci się śni bo ciągle się martwisz o te swoje cycki- a w snach właśnie skojarzenia scenariusze piszą.
Ja już rozkminiłam czemu mi się ta ciąża śniła- otórz bolą mnie piersi. Gruczoł nabrzmiały, bolesne brodawki od spodu i mam napadowe bóle na implancie . Nie rozumie jeszcze czemu- ale coś czuje, że czas dawke hormonów zwiększyć
Oj to moze i dlatego mi sie sni ze sie martwie. No ale bedzie jak bedzie, w razie co bedzieci mi tu pisac co z cycuchami robic
Ważne że płaskocycem nie straszę
A Ty Kochana tez sie nie martw-jak znasz juz rozwiazanie zeby zwiekszyc dawke to dobrze-przynajmniej wiesz o co chodzi.
Stary 2012-01-10, 23:35   #4513
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nadinka2 Pokaż wiadomość
Foczko dziekuje za rady i komentarze.Dzisiaj jest juz 3 tydzien i jest o niebo lepiej.Za pare dni wrzuce fotki.Troszke sie zmartwilam gdy Myusia napisala ze otoczka jest dosłownie niezywa. Zastanawiam sie co by bylo gdyby miała racje? Az boje sie pomyslec.Ja widze ze doł sutka jest lekko siny ale mysle ze to po cieciach,i cały czas mam uczucie odretwienia ale to chyba normalne.Buziole
Jak chodzisz nadal w tym staniku - kagańcu to zdejmuj go chociaż ze dwa razy dziennie na godzinkę. Nich się te tkaneczki uciśnięte dotlenią troszkę i krew je zaróżwi One żyją z całą pewnością żyją-więc się nie martw Odrętwienie w pierszych tygodniach nie jest niczym niepokojącym no ale jak piersi są za bardzo uciśnięte - będzie większe. Podobnie jak ręka którą się uciśnie na dłuższy czas np. podczas spania.

Stary 2012-01-10, 23:36   #4514
Foczka 81
Raczkowanie

Cytat:
Nie chrzańcie.
Jestem żywym przykładem że można mieszkać z facetem ponad 10lat, nie łykac hormonów (to nie cukierki) i w ciąży przypadkowo nie być.
Zapiszcie się na kurs "skąd się biorą dzieci"
Stary 2012-01-11, 00:03   #4515
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Oj to moze i dlatego mi sie sni ze sie martwie. No ale bedzie jak bedzie, w razie co bedzieci mi tu pisac co z cycuchami robic
Ważne że płaskocycem nie straszę
A Ty Kochana tez sie nie martw-jak znasz juz rozwiazanie zeby zwiekszyc dawke to dobrze-przynajmniej wiesz o co chodzi.
Nic się nie mart- hihi podwiesimy Ci jak będzie trzeba
I się już tak nie zamartwiaj - bo potem się stresujesz jeszcze snami
Jooasi też się śniło ostatnio że ma jakieś romanse dziwne w bibliotece- a pewnie planuje wizyte kontrolną u swojego dr., albo jakąś ominęłao tak, tak! i to by się zgadzało bo i ksiądz był żeby rozgrzeszyć
Jooasi pisz nam tu jak na spowiedzi czy Ty aby jakiejś wizyty u swojego dr nie ominęłaś przed nami się nic nie ukryje
Nie no żartuję oczywiście- wiem Jooasiu że Ty z pewnością wszyskiego pilnujesz

A tak poważnie pogłębialam kiedyś znaczenie snów- mam nawet jeszcze gdzieś pare grubaśnych ksiązek napisanych przez psychiatrów No i właśnie te projekcje da się przetłumaczyć w taki sposób jak powyżej- a co najważniejsze to każdy sam najłatwiej może takie wytłumaczenie znaleźść

---------- Dopisano o 00:49 ---------- Poprzedni post napisano o 00:47 ----------

Cytat:
Nie chrzańcie.
Jestem żywym przykładem że można mieszkać z facetem ponad 10lat, nie łykac hormonów (to nie cukierki) i w ciąży przypadkowo nie być.
Zapiszcie się na kurs "skąd się biorą dzieci"
Nie no jasne że tak Ja mam nadzieję że mi też taki kurs nie jest potrzebny

---------- Dopisano o 00:51 ---------- Poprzedni post napisano o 00:49 ----------

Cytat:
Mya, nie demotywuj !
Staram się jak mogę żeby dziewczyny brały większe implanty, bo potem "po" będziemy musiały wysłuchiwać że "mogłyby być większe i szersze"
to dlatego trzeba ujmować ze wszystkich wymiarów

---------- Dopisano o 01:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:51 ----------

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
Nie biorę i nigdy nie brałam żadnych tabletek. Hmm....jak myślisz moja lekarka poradzi mi co wziąźć w takiej sytuacji lub co zrobić? Sama o tym nie wspominała a mój mąż zadawał tyle głupich pytań, że tak istotne sprawy wyleciały mi z głowy. Nie zdziwiłabym się gdyby lekarce też, bo spędziliśmy tam 30min a niewiele tego co mnie interesowało się dowiedziałam
Z pewnością poradzi Ci coś - tylko wcześniej musisz o tym powiedzieć. Bo te hormonki trezba wziąść w odpowiednim momencie.
I jeszcze poproszę byś odblokowała mi dostep do swojej galerii żebym mogła zobaczyć focie. Obiecuję, że wejdę tam tylko raz

Kochane moje - na wszystkie privy odpiszę jak tylko będę miała chwilkę Dziś już muszę uciekać. Skrzyneczkę mam przepełnioną - więc nowe liściki mogą nie wejść. Jakby tak się stało wyślijcie je ponownie jak troszkę skrzynkę opróżnię.

Buziaczki

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2012-01-11 o 00:07
Stary 2012-01-11, 00:23   #4516
krokus26
Raczkowanie

Witajcie,
ja tu tylko na chwilkę. Przyszłe cycolinki z 333cpg 430 cc wstawiłam zdjęcia do albumu na tle sylwetki.
Wszystkie Was kochane serdecznie pozdrawiam i zmykam. Miłej nocki.
Stary 2012-01-11, 08:15   #4517
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:
Z pewnością poradzi Ci coś - tylko wcześniej musisz o tym powiedzieć. Bo te hormonki trezba wziąść w odpowiednim momencie.
I jeszcze poproszę byś odblokowała mi dostep do swojej galerii żebym mogła zobaczyć focie. Obiecuję, że wejdę tam tylko raz
Myu wysyłałam Ci prośbę o zaprzyjaźnienie i cały czas mam informację, że czeka na potwierdzenie Nie wiem czy da się w inny sposób ujawnić galerię nie tworząc jej publicznej.

Edytowane przez kicia_nh
Czas edycji: 2012-01-11 o 08:18
Stary 2012-01-11, 08:20   #4518
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
I właśnie ta róznica - że okrąglaski "wibijają się na górze" powoduje że optycznie są większe. W anatomkach góra ma spłaszczony języczek - więc ta część piersi którą widać najmocniej w dekoldach jest mniej pełna.

A co do pojemnosci- to niektórzy producencii podają ją w gramach =- i wtedy jest oznaczenie" g". Oznaczenie cc to pojemność. A pnieważ jest różnica w objętości i wadze żelu (tzn 1cc nie jest równy 1g jak w jednostach wody np.) jest rożnica w podanych wartościach. w Allerganach 1cc=o,98g.

No ładnie, ładnie ale czy miałaś gdzieś napisane w tym meilu że te numery które podałaś są w ich dokumentacji przy Twoim nazwisku? Nie żebym się czepiała - ale jak wyjaśniacie, to niech będzie wszystko jasne do końca.
Bo to co mamy powyżej niczego nie dowodzi
Graziu Musisz im podac imie i nazwizko, date operacji i numery z paszportu A no i kto Cie operowal. Ja tez sobie sprawdzilam, bo ta afera i oskarzenia pod adresem Polaka sprawiaja, ze nawet najpewniejsze osoby (jak ja) maja nutke watpliwosci

A to moja odpowiedz od przedstawiciela w Czechach

ano tyto implantáty dr. Polák skutečně od naší společnosti koupil a
implantoval.
S pozdravem
Eliška Kulišťáková
tlumacze

tak te implanty dr. Polak rzeczywiście kupił od firmy i
wszczepione.
Pozdrawiam
Elżbieta Kulišťáková

Caly czas bylam pewna, ze mam EU, no ale nie zaszkodzilo sprawdzic
Stary 2012-01-11, 08:50   #4519
Darling15
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

Cycolinki wyjeżdżam na kilka dni także wrócę tutaj do was dopiero w przyszłym tygodniu. Czas na odrobinę odpoczynku . A końcem marca jeszcze szykuje mi się wyjazd do włoch juuupi! udało się załatwić!

Buziaki i bawcie się dobrze w weekend, bo do piątku jeszcze tylko 2 dni!
Darling15 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-11, 08:58   #4520
Olivkaa200
Zakorzenienie

kamiluwa 16.01 - 6
Klaudeczka2010 20.02 - 47
mune 05.03 - 55
sherry.b 26.04 - 105
Olivkaa200 12.07 - 182
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-11, 09:20   #4521
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
kamiluwa 16.01 - 6
Klaudeczka2010 20.02 - 47
mune 05.03 - 55
sherry.b 26.04 - 105
Olivkaa200 12.07 - 182
Olivkoo możesz dopisać mnie na 11 lipca, sprawdzałam sobie wszystko i to będzie najlepsza data. Do lekarki na pewno zadzwonię jak wypiszę urlop, ale przy takiej odległości od terminu operacji miejsca będą Z resztą rozmawiałam z nią dzisiaj w sprawie tej miesiączki i co do daty też polecała mi bardziej właśnie ten dzień
A tak przy okazji będę miała niesamowity prezent z okazji 5 rocznicy ślubu, którą mamy z mężem 14 lipca:P:P Teraz o tym pomyślałam

Edytowane przez kicia_nh
Czas edycji: 2012-01-11 o 09:22
Stary 2012-01-11, 10:10   #4522
kissy1234

No to chyba lepszego prezentu nie mogłaś sobie wymarzyć. A już za kilka miesięcy będziesz po operacji i będziesz miała cudowne cycuchy. Także jeszcze tylko troszkę!
kissy1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-11, 10:50   #4523
magdalena_81
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to magdalena_81

Cytat:
Napisane przez buziak86 Pokaż wiadomość
no wlasnie takie sama bym chciala! Nie sa za duze i wygladaja naturalnie a jak ty czułas się po operacji? no i kiedy robilas cycuszki?
No ja właśnie kilka dni temu robiłam, jeszcze dochodzę do siebie ja całkowicie zdałam się na decyzję lekarza, opowiedziałam mu o moich oczekiwaniach - o moich obawach On zrobił pomiary i decyzja była u mnie szybka -jedynie na pierwszej konsultacji nic nie mówił o różnych (chciał dać 2x250)- ale na konsultacji przed operacją powiedziałam o moich przemyśleniach że wolałabym 275 to stwierdził że ze względu na asymetrię da 275 i 250 ponieważ nie może przekroczyć linii między piersiami - jak widzisz na tym zdjęciu zaraz "po" takie trzy linie wyrysowane, i mówił, że nie mogą piersi wystawać tak żebym haczyła ręką - że muszą byś w linii z ciałem. Gdyby włożył mi 300 i 275 to podstawa implantu była by dla mnie już za szeroka. Implant 275 ma podstawę która na styk wchodzi na moją klatkę około 10,5cm podstawy mam - tak mi zmierzył moje możliwości - implant 300 miałby podstawy już około 12 cm... nie znam się jak dziewczyny tutaj na forum, co prawda napisały że mam "małe" hihi bo najmniejsze to tutaj mają dziewczyny właśnie chyba 305cc ja takie "małe" chciałam cieszę się, że jest wszystko dobrze - jak minie 14 dni to dodam kolejną fotkę - na razie jest jeszcze opuchlizna jestem obolała, dzisiaj od 3 rano nie śpię, nie mogłam się ułożyć. Dla mnie o dziwo najgorsze jest to że muszę spać na plecach i ani na chwilkę nie mogę się obrócić. Nie wyczytałam nigdzie wcześniej że plecy tak strasznie bolą -nie pomyślałam o tym nawet kolejny ból trochę mniejszy to ból boków piersi - ale jestem ściśnięta opaską i pewnie to przez to - poza tym jestem szczęśliwa - myślę że na konsultacji na pewno lekarz coś Tobie odpowiedniego zaproponuje - i widzę też że dziewczyny (ja jestem od kilku dni na forum) radzą się Mya Divy jak wkleisz swoje zdjęcie to coś poradzi i ciesz się że jesteś tu przed a nie jak ja "po" choć los chciał że trafiłam na szczęście w dobre ręce - ale partaczy pewnie nie brakuje w tym zawodzie więc lepiej zdać się na opinie -do kogo warto a na tym akurat forum opinie są prawdziwe. Trzymaj się
Stary 2012-01-11, 11:05   #4524
Foczka 81
Raczkowanie

Cytat:
Mnie sie sluchaj, bo jestem wiejskim weteryniarzem i znam sie na wymionach
siniaki, a potem "koperkowo-zolte" sie zdarza. odretwieniem tez sie nie przejmuj, jeszcze pare miesiecy po op wystepuje mrowienie i zaburzenia czucia, zwlaszcza od spodu.

Dziewczyny, zapomnialam wspomniec ze tydzien temu kupilam sobie nowe male przenosne usg, jak ktoras chetna to moge zbadac
Stary 2012-01-11, 11:07   #4525
magdalena_81
Raczkowanie

Cytat:
Witam wszystkie dziewczynki

Jeszcze tydzien musze nosic ta okropną opaske,mam dosyc! A ten stanior to jeszcze 6 tygodni,masakra!!! No nic jak trza to trza Ciesze sie bo Doktor widzac moje zdjecia ocenił caly efekt za fantastyczny))Za tydzien wstawie swieze fotki(bedą juz miesięczne) Juz wypatruje jaks fajniutka bielizne ale bedzie ona chyba tylko na jeden wieczor jak na raie.Tz bedzie wniebowziety)
Myu myslisz ze moje piersi jeszcze sie powieksza?Czy juz miesien puscil? Widze roznice troszke wybily ale ludze sie ze beda ciut wieksze. Pod ubraniem wogole nie widac ze mialam operacje ale to pewnie przez ta opaske i stanik i na dodatek jeszcze sie garbie hi hi
Nadinka a ile tygodni nosiłaś ten pas? Bo ja też mam nosić dość długo 6-8 tyg.
Stary 2012-01-11, 11:08   #4526
Foczka 81
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez buziak86 Pokaż wiadomość
nie mialam pojecia ze to tak dziala. no nie wyobrazam sobie miec 'rozjechanych' na boki piersi. A ja jestem dosc drobna, pod biustem 71cm
No dalej, zglaszac sie dziewczyny ktore maja jak Buziak 71 cm pod piersiami, i mowcie jaka macie szerokosc implantu!
Stary 2012-01-11, 11:30   #4527
magdalena_81
Raczkowanie

Cytat:
No dalej, zglaszac sie dziewczyny ktore maja jak Buziak 71 cm pod piersiami, i mowcie jaka macie szerokosc implantu!
No ja mam pod biustem 72

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-01-11, 11:53   #4528
kissy1234

magdalena_81 to Ty w sumie jesteś świeżo po operacji. A ze snem to wiadomo, że są problemy bo cycuchy bolą ale jeszcze troszkę i będzie już ok
kissy1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-11, 12:06   #4529
falena26
Raczkowanie

Witam wszystkich serdecznieW połowie lutego bede miala operacje u dr.Skwiercz 325 hp mentor.Cały czas zastanawiam sie nad tym rozmiarem czy nie bedzie za mały.Dr. mowila skoro jeszcze nie mam dzieci to nie powinnam dawac wiekszych bo po karmieniu moge miec rozstepy i moga byc obwisłe.(przez najblizszych pare lat nie planuje dzieci) Wkleilam do albumu wyjścowke wiec zapraszam to obejrzenia.Jak mozecie to doradzcie mi szczerze czy brac wiekszy rozmiar.Na tych zdjeciach moje piersi sa troche opuchniete przez tabletki hormonalne.Zaczelam brac zeby wyleczyc tradzik.Inaczej dr.nie dopuscila by mnie d operacji.Ale jest juz duza poprawa.pozdrawiam i czekam na opinie
Stary 2012-01-11, 12:19   #4530
martkka sz
Raczkowanie

ja mieszkam poza granicami Polski, wiec nazwisko lekarza duzo nie bedzie wam mowic
zabieg mam juz w sobote a nadal nie moge zdecydowac sie jaki rozmiar wybrac! to jakies
szalenstwo! implanty beda okragle firmy Mentor . doktorek mowil cos o 350 ale juz sama nie wiem..Wy tez tak mialyscie?? teraz mam male B a chcialabym D...kurcze...mam 170 i ok 50 kg. pod biustem nam 77 cm. ... ale mam stresa
martkka sz jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości