Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM2014cz7 - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-06, 18:27   #4501
kulbensikowa
Wtajemniczenie

Dot.: Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM20

Cytat:
Napisane przez wenedka Pokaż wiadomość
Mamy zarezerwowany zespół
http://www.megidoband.pl/

Możemy podpisać umowę drogą mailową albo za pośrednictwem mojego taty

Na dzień dzisiejszy mamy zarezerwowaną salę, zespół i fotografa.
Jeszcze tylko kościół i będę spokojna
gratuluje

---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ----------

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
Tak mi wjechałyście na ambicję tymi rezerwacjami, że nie chciałam być do tyłu, więc ślubujemy

28.06.2014 g. 17:00

ulala gratulacje kochana

POBIERAMY SIĘ !! 08.08.2015

Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją.
kulbensikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 18:31   #4502
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Dot.: Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM20

Cytat:
Napisane przez monikkad Pokaż wiadomość
Chociaż w sumie bez znaczenia jest kierunek studiów
Bo prawda jest taka, że jednak w dzisiejszych czasach jak rodzice nie udostępnią połowy domu, nie kupią albo przynajmniej się chociaż trochę nie dołożą do mieszkania to ciężko kupić bez kredytu.
Mogłabym iść na prawo czy na medycynę, bez bogatej rodziny albo babci/cioci/wujka, którzy by mi przepisali mieszkanie i tak G bym miała

Jestem wszystkim rozgoryczona. Nie dość, że moja rodzina taka biedna jak myszy to i TŻ-ta tak samo. Jak my mamy żyć, jak my mamy rodzinę zakładać. Czytam jakie wy macie sytuacje i przyznam bez bicia zazdrość zżera mnie na maksa, bo my nie mamy nic i jesteśmy kompletnie bez żadnych szans.

Aż się czasem zastanawiam po co my w ogóle planujemy ten ślub, skoro nas nie stać na rodzinę i na wspólne życie Przykre, że mając 25 lat nie mam nic, a jeszcze bardziej przykre, że TŻ mając 36 lat też nic nie ma.

Wybaczcie moją frustrację ;]
My też nie mieszkamy razem i nie będziemy mieć lekko. Nasi rodzice mają mieszkania, ale raczej nie ma tam możliwości zamieszkania, mam jeszcze brata, TŻ też. Poza tym jak tu żyć w jednym pokoiku (bo tyle byśmy ewentualnie dostali) ze wspólną kuchnią i łazienką, a jak się pojawi dziecko...
Będziemy musieli wziąć kredyt i sobie radzić. TŻ ma pracę od 7 lat tę samą, ale za to ja... nauczycielka (filolożka) od ukończenia studiów błąkam się po zastępstwach. Teraz też do czerwca mam pracę. Wyniosłam się 100 km od TŻ, by realizować się w zawodzie i zdobywać "staż". Tak bardzo chciałabym szybko dziecko po ślubie, ale nie wiem czy się odważę. Na umowie na zastępstwo zostanę później na lodzie, bez opcji urlopu dla matek.
Od 6 lat każde wakacje poświęciłam, by ciężko i fizycznie pracować zagranicą, dzięki czemu mam przynajmniej pieniądze na wesele. Myślę pozytywnie, bo inaczej bym zwariowałam.

2014

magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 18:32   #4503
ijaa
Zakorzenienie

Dobry

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość

No chwalisz się bez żadnej podkładki ? Prosimy o jakieś portfolio foto
A proszę uprzejmie: http://www.michal-jankowski.com.

Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość
Kulbensikowa czyżbyś robiła korkowe winietki?
Ale ładne i świetny pomysł - myślę, że wizualnie pasowałyby do naszego lokalu.

Cytat:
Napisane przez Tycikata Pokaż wiadomość
Noo ja też biorę moją psiapsiołę, która już jest mężatką i się tym nie przejmuję
Mnie również nie przekonuje teoria, że świadkowie mają być stanu wolnego. I o ile moja przyjaciółka będzie - chociaż, cholera ją tam wie, może się w końcu po 13 wspólnyc lata zdecydują na szybki ślub, tak świadek (chociaż oficjalnie, ostatecznie TŻ jeszcze nie zdecydował, ale myślę i mam nadzieję, że tak będzie) jest po ślubie.

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
ja nie jestem przerażona jakoś na 7:00 fryzjer a wizażystka będzie u mnie w domku (tak myślę) gdzieś na 9:00 zdążę
Normalnie.. szacun z tymi godzinami! Ja bym się chyba bała, że.. zaśpię.

Cytat:
Napisane przez Angel_21_ Pokaż wiadomość
hej dziewczyny ja dziś trochę przybita dowiedziałam się że mi wujek zmarł nagle na serce, był koło 50-tki a wczoraj w nocy się jeszcze z mama pokłóciłam
Oj, bardzooo mi przykro. Trzymaj się.
Taka nagła śmierć jest chyba najgorsza.

Cytat:

Ostatnio znajomi robili i za same meble zapłacili 16 000 pln, z kolei jak my z tż robiliśmy to nawet 1/4 tego nie zapłaciliśmy, także jak widzisz rozbieżności są kolosalne i wszystko zalezy od tego co sobie wymyślisz, a przede wszystkim jaki materiał bedziesz miała.
U mnie to samo: przyjaciele niedawno zamówili projekt i wykonanie i będzie ich to kosztowało niecałe 20 000, ale.. budują dom i wiadomo, że taka inwestycja jest na grube lata, a raty będą płacić takie, że nie będzie ich stać na to by za chwilę robić nowa kuchnię.

My prawdopodobnie będziemy remontować naszą (jeśli plany nie ulegną zmianie, czyli mieszkania nie sprzedamy), zrobiliśmy wstępny kosztorys (mój TŻ robiłby wszystko poza grubszą hydrauliką, sam) to wyszło nam trochę ponad 3500zł za meble i drugie tyle za przygotowanie pomieszczenia i sprzęt.

Cytat:
Napisane przez karoolecka Pokaż wiadomość
mi teściowa mówi, że musi być kawaler i panna.. no i co zrobisz ja mam starszą siostrę (cywilny) a Tz brata ciotecznego (ślub w czerwcu) - świadkowie idealni, ale teściowa kręci nosem
Wasz ślub czy teściowej?

Cytat:
Tak mi wjechałyście na ambicję tymi rezerwacjami, że nie chciałam być do tyłu, więc ślubujemy

Ooooo czad! W moje urodziny.
Gratuluję.

Nooooo, więc ciągnąc temat zaklepywania, terminów i takich tam ogłaszam wszem i wobec ślubować będziemy za:

444 dni!

26 kwietnia 2014 roku

Właśnie wróciliśmy do domu z podpisaną umową!

Ponad to, wstepnie zarezerowalismy termin u fotografa, pisałam też do dziewczyny od make-upu - mam upatrzoną z YT i wiem, że to wcześnie, ale chciałam się szczerze mówiąc chociaż zorientować w kosztach - nie jest źle!
Jeszcze DJ - czekamy na namiary od znajomych, umawiamy i.. spokój na dłuższy czas.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!

Edytowane przez ijaa
Czas edycji: 2013-02-06 o 18:35
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 18:37   #4504
velika
Winter is coming

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Ooooo czad! W moje urodziny.
Gratuluję.
Nooooo, więc ciągnąc temat zaklepywania, terminów i takich tam ogłaszam wszem i wobec ślubować będziemy za:

444 dni!

26 kwietnia 2014 roku

Ponad to, wstepnie zarezerowalismy termin u fotografa, pisałam też do dziewczyny od make-upu - mam upatrzoną z YT i wiem, że to wcześnie, ale chciałam się szczerze mówiąc chociaż zorientować w kosztach - nie jest źle!
Jeszcze DJ - czekamy na namiary od znajomych, umawiamy i.. spokój na dłuższy czas.
gratki
U mnie ślub będzie tydzień po naszej 11 rocznicy i tydzień przed moimi urodzinami. Jednym słowem przez 3 tygodnie co roku będziemy mieli świętowanie
No to ze spraw pilnych został mi tylko foto

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 18:37   #4505
Tycikata
Wtajemniczenie

Cytat:

jeee

kroooliczek, Angel, Kochane...strasznie mi przykro

Cytat:
Moje najgorsze są na długości. Kilka takich piórek, że głowa mała. Przyu głowie jest nawet ok, bo coś tam odrasta
Takiego donuta i ja muszę poszukac.
przy głowie....to wiesz co ja mam.... zresztą pokażę... ale ostrzegam, to może wzbudzić obrzydzenie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg xxx.jpg (57,5 KB, 116 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg xx.jpg (43,5 KB, 116 załadowań)

- Loesje
Tycikata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 18:37   #4506
velika
Winter is coming

Cytat:
Napisane przez kulbensikowa Pokaż wiadomość

ulala gratulacje kochana
dzięki
Aż byłam w szoku, tak fajny ksiądz jest u nas w parafii. Mega sympatyczny!

Stary 2013-02-06, 18:39   #4507
docik10
Zakorzenienie

Cytat:
jeee

kroooliczek, Angel, Kochane...strasznie mi przykro

przy głowie....to wiesz co ja mam.... zresztą pokażę... ale ostrzegam, to może wzbudzić obrzydzenie
Na całej głowie masz tak malutko włosków czy tylko w tym miejscu jak na zdjęciu pokazane?
Tyś moje dziecko a ja Twoja mama

Nasze szczęście jest juz z nami
:
docik10 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-06, 18:40   #4508
velika
Winter is coming

Dziewczyny, jak macie takie problemy z włosami, to migusiem na forum włosowe, wcierki (Jantar), suplementy ( Calcium pantothenicum, drożdże, skrzyp), pijcie skrzyp i pokrzywę, na pewno choć trochę pomoże. Mi sporo pomogło
A jak to nie da rady, to dermatolog.
Poza tym oleje!!!!! Olejowanie włosów to najlepsza sprawa na świecie. widzę dużą różnicę Teraz olejuję raz w tygodniu, ale jak się tylko zrobi ciepło to wracam do mycia włosów rano przed pracą i olejowania co drugi dzień.

Stary 2013-02-06, 18:43   #4509
Tycikata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
Na całej głowie masz tak malutko włosków czy tylko w tym miejscu jak na zdjęciu pokazane?
na środku głowy, tak jak na tych zdjęciach, jest najgorzej
w pozostałych miejscach jest już trochę lepiej, ale i tak ten przedziałek jest szerszy niż powinien być...

- Loesje
Stary 2013-02-06, 18:43   #4510
karoolecka
Zadomowienie

Cytat:

Wasz ślub czy teściowej?
no nasz ale pieniążki za które wesele będzie zorganizowane są naszych rodziców, więc w każdej kwestii mają sporo do powiedzenia, a ja nawet nie chcę się sprzeciwiać, bo mi zwyczajnie głupio...

no i gratuluję postępów Tobie i reszcie dziewczyn
karoolecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 18:45   #4511
kulbensikowa
Wtajemniczenie

Ja to największy problem będę miała z zespołem na weselicho.... nic mi się nie podoba
Chce mieć muzykę...biesiadną... i żeby grali mi pięknie na akordeonie i nic nie ma...
Koleżanka poleciła mi ten zespół... http://www.krater.net.pl/index.php?par=2 ale jak dla mnie fałszują

POBIERAMY SIĘ !! 08.08.2015

Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją.
kulbensikowa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-06, 18:48   #4512
tajik girl
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
Nie jestem wstanie przeczytać wszystko co zostało przez Was napisane, nadrobie później, bo za sekundę uciekam na egzamin. 3mać kciuki proszę!

Ja nie szukam wymarzonej kuchni, bo póki co takiej nie będę mieć, bo w blokach kuchnie nie są pokazinych rozmiarów, ale.. chcę zrobić coś na podobieństwo tej kuchni (zdjęcia poniżej). Patrzę na to wsyztsko realnie i aby zwiększyć przestrzeń musi się obyć bez szaleństw i musi być jasna a i jeszcze dodam drzwi jakie mam zamiar wstawić do bloku z tego względu, żeby właśnie mieć więcej miejsca
Cudna ta pierwsza kuchnia

Cytat:
ane3kaa jak będziecie zakładały nowy wątek to poproszę o wpisanie mnie z datą ślubu 14.08.2014

Misia880 ja chyba raczej pójdę na żywioł jak będę w sklepie i coś mi wpadnie w oko to sobie to kupię a potem pod koniec roku pomyśle o liście czego jeszcze nie mam Tylko myśle bardziej o takich rzeczywiście potrzebnych rzeczach a nie wpadnę do sklepu i powiem oooo jaka ładna świeczka.... biorę. Tylko takie rzeczy które są niezbędne... muszę nie zapomnieć o chochelce i tego typu przyborach bo bez tego u mnie jak bez ręki
Widzę, że masz ślub dzień przede mną

Edytowane przez tajik girl
Czas edycji: 2013-02-06 o 20:00
tajik girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 18:48   #4513
Shiruvii
Zakorzenienie

GG do Shiruvii Send a message via Skype™ to Shiruvii

karoolecka, i świadków mają Ci wybierać z tej okazji? WTF?

Cinderella is a proof that a new pair of shoes can change your life
Shiruvii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 18:49   #4514
Piankka
Zadomowienie

Cytat:
a to aż tak źle??? Czy po prostu chcecie sami mieszkać czy sytuacja obecna was do tego zmusiła?
Teściów mam super ale chcemy być sami i mieć pełną prywatność a nie dzielić ją z kimś po ślubie pomieszkamy z nimi jeszcze z 4-5mies może do czasu zakończenia wszystkiego w domu
Piankka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 18:49   #4515
Tycikata
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny, jak macie takie problemy z włosami, to migusiem na forum włosowe, wcierki (Jantar), suplementy ( Calcium pantothenicum, drożdże, skrzyp), pijcie skrzyp i pokrzywę, na pewno choć trochę pomoże. Mi sporo pomogło
A jak to nie da rady, to dermatolog.
Poza tym oleje!!!!! Olejowanie włosów to najlepsza sprawa na świecie. widzę dużą różnicę Teraz olejuję raz w tygodniu, ale jak się tylko zrobi ciepło to wracam do mycia włosów rano przed pracą i olejowania co drugi dzień.
Kochana...Ty nawet nie wiesz ile ja kasy przepuściłam na takie rzeczy...
byłam u kilku derm, u kilku ginow i u endokrynologa...znaleść przyczynę nie jest tak łatwo.
A ja całą półkę mam zawaloną jantarami i innymi wcierkami, i olejami i maskami i suplementami....

Teraz...nie mogę powiedzieć.. jest lepiej... ale z czymś takim co mam już niewiele da się zrobić

- Loesje

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-02-06, 18:52   #4516
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karoolecka Pokaż wiadomość
no nasz ale pieniążki za które wesele będzie zorganizowane są naszych rodziców, więc w każdej kwestii mają sporo do powiedzenia, a ja nawet nie chcę się sprzeciwiać, bo mi zwyczajnie głupio...

no i gratuluję postępów Tobie i reszcie dziewczyn
no cóż, ja bym się w życiu na takie coś nie zgodziła, ale to ja! Nie wyobrażam sobie robić własnego wesela pod dyktando innych.

i dziękuję

Stary 2013-02-06, 18:52   #4517
docik10
Zakorzenienie

Cytat:
na środku głowy, tak jak na tych zdjęciach, jest najgorzej
w pozostałych miejscach jest już trochę lepiej, ale i tak ten przedziałek jest szerszy niż powinien być...
nie martw się jak to moja ciocia powiadała ładnemu we wszystkim ładnie, wiem pocieszenie żadne i nie na miejscu ale na pewno jesteś piękną kobietką i te włoski tego nie zmienią ja mam zaś problemy z cerą i tak sobie myślę jak już uda mi się ten problem pokonać to przyjdzie czas na zmarszczki i tyle sie nacieszyłam ładną buzią. Ten problem z cerą mam odkąd pamiętam nie jest olbrzymi że jakieś wielkie ropne krosty ale tłusta z wypryskami. Tak więc każda z nas cierpi z jakiegoś innego powodu

:

Edytowane przez docik10
Czas edycji: 2013-02-06 o 19:02
Stary 2013-02-06, 18:52   #4518
karoolecka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Shiruvii Pokaż wiadomość
karoolecka, i świadków mają Ci wybierać z tej okazji? WTF?
no racja.. musze chyba być bardziej asertywna bo mnie stłamszą w jego rodzinie..
karoolecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 18:55   #4519
Piankka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
dziewczyny orientujecie się ile potrzeba mniej więcej kaski, na generalny remont kuchni ???
Zależy jakie duże pomieszczenie

My na swoją za same meble daliśmy 5tys w miarę ich dużo, ale to nie jakaś wielka firma, tylko tak na szybko... + sprzęt płyta, piekarnik do zabudowy, mikrofala, okap, zlew, bateria więc coś ok 10tys

Malowanie, elektryka, odpływ wody, pralkę też mam w kuchni
Pomieszczenie to ma ok16m2

Zaś u mieszkaniu u mnie 4m2 kuchnia, kable, odpływ, rury były robione w trakcie całkowitego remontu, zaś kuchnię będę brać z IKEA
i chcę przeznaczyć z całym wyposażeniem z ok 2tys
Piankka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-06, 18:56   #4520
velika
Winter is coming

Cytat:
Kochana...Ty nawet nie wiesz ile ja kasy przepuściłam na takie rzeczy...
byłam u kilku derm, u kilku ginow i u endokrynologa...znaleść przyczynę nie jest tak łatwo.
A ja całą półkę mam zawaloną jantarami i innymi wcierkami, i olejami i maskami i suplementami....

Teraz...nie mogę powiedzieć.. jest lepiej... ale z czymś takim co mam już niewiele da się zrobić
o kurna... to nie wiem jak pomóc... A masz zdiagnozowaną jakąś chorobę?
No to zwykłe sposoby ci nie pomogą, tylko lekarze... Dla podniesienia na duchu dodam, że moja siostra od lat zmaga się z chorobą skóry głowy i jak myje szamponami i wciera leki to włosy ma takie że
Grunt, to dobry lekarz, który prawidłowo pokieruje leczeniem.
Odpisał mi foto, o ten:
http://www.glamour-studio.pl/
chcą 2400, chyba, że zarezerwuję do końca marca to 2100 jutro do nich dzwonię i umawiam się na spotkanie
PIANKKA, JAK CHCESZ TO CI WYŚLĘ CENNIK MA MAILA
TANI NIE SĄ....
Swoją drogą wybór usługodawców idzie mi wyjątkowo sprawnie, odrzucam tych bez terminów i tych, którzy mają olewacki stosunek :/
W ten sposób odrzuciłam jeden zespół (chamsko mnie potraktowali, bo dzwoniłam ponad 2 lata przed ślubem), jedną salę (jakaś kelnerka nam ją pokazywała i nic nie umiała powiedzieć) no i jednego foto, bo od 2 tygodni nie umie mi powiedzieć, ile chce ;]

Stary 2013-02-06, 18:57   #4521
agunineczka
Zakorzenienie

ijaa gratki!
Stary 2013-02-06, 19:05   #4522
docik10
Zakorzenienie

Jaki rozmawiamy o naszej urodzie to jeśli chcecie mieć białe ząbki do ślubu to polecam z ręką na sercu "białą perłę" ja używam już ją od bardzo dawna a miałam za dziecka żółte zęby i ładnie mi wybieliła. Czasami klientki jak przychodzą do mnie to mówią ale ma Pani ładne zęby hehehe mój TŻ nawet chce spróbować tej pasty

:
Stary 2013-02-06, 19:06   #4523
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agunineczka Pokaż wiadomość
ijaa gratki!
Dziękuję.

Stary 2013-02-06, 19:09   #4524
velika
Winter is coming

Cytat:
Jaki rozmawiamy o naszej urodzie to jeśli chcecie mieć białe ząbki do ślubu to polecam z ręką na sercu "białą perłę" ja używam już ją od bardzo dawna a miałam za dziecka żółte zęby i ładnie mi wybieliła. Czasami klientki jak przychodzą do mnie to mówią ale ma Pani ładne zęby hehehe mój TŻ nawet chce spróbować tej pasty
oo tak rewelka!!!
Mi też pięknie wybiela i co jakiś czas ją kupuję. Przed ślubem na pewno zrobię kurację uderzeniową
Chociaż zwykłe pasty też działają, jak się ciągle myje zęby. Jak miałam aparat, to non stop latałam ze szczoteczką i jak zdjęłam to dziadek pytał, czy mam sztuczną szczękę, bo mam takie ładne i białe ząbki

Stary 2013-02-06, 19:14   #4525
Tycikata
Wtajemniczenie

Cytat:
o kurna... to nie wiem jak pomóc... A masz zdiagnozowaną jakąś chorobę?
No to zwykłe sposoby ci nie pomogą, tylko lekarze... Dla podniesienia na duchu dodam, że moja siostra od lat zmaga się z chorobą skóry głowy i jak myje szamponami i wciera leki to włosy ma takie że
Grunt, to dobry lekarz, który prawidłowo pokieruje leczeniem.
Nie mam żadnej diagnozy, pomimo tylu wizyt, każdy lekarz twierdzi co innego.
Endo stwierdził, że to niedoczynność tarczycy, chociaż wyniki tarczycy są w normie, ale przepisał euthyrox i biorę, i od tego czasu już mi tak nie wypadają włosy (przed braniem wychodziło mi ponad 100 przy myciu, a teraz góra 10...)
ale nie wiem, czy powinnam ten lek brać....każdy inny lekarz twierdzi, że z tarczyca jest ok.

Zdradzisz czego Twoja siostra używa?

ja mam teraz zamiar spróbować kozieradkę -> http://www.anwen.pl/2012/11/kozierad...jace-wosy.html (polecam wszystkim tego bloga!)

Cytat:
Ja też używam co jakiś czas białej perły ja widzę efekty już po paru dniach stosowania ale stosowana na dłuższą metę podrażnia też dziąsła

- Loesje
Stary 2013-02-06, 19:14   #4526
rom4ntyczk4
Rozeznanie

Cytat:

444 dni!

26 kwietnia 2014 roku

A! W naszą rocznice Też mysleliśmy o tej dacie, ale jednak zdecydowaliśmy sie na lipiec ze wzgledu na domki kempingowy przy sali Piękna data!

26.04.2007

12.09.2012

26.07.2014

rom4ntyczk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 19:16   #4527
velika
Winter is coming

Cytat:
Nie mam żadnej diagnozy, pomimo tylu wizyt, każdy lekarz twierdzi co innego.
Endo stwierdził, że to niedoczynność tarczycy, chociaż wyniki tarczycy są w normie, ale przepisał euthyrox i biorę, i od tego czasu już mi tak nie wypadają włosy (przed braniem wychodziło mi ponad 100 przy myciu, a teraz góra 10...)
ale nie wiem, czy powinnam ten lek brać....każdy inny lekarz twierdzi, że z tarczyca jest ok.

Zdradzisz czego Twoja siostra używa?
musiałabym młodej podpytać, ale ona miała jakieś mikstury robione w aptece. I na pewno szampon polytar, o którym pisze też anwen i chyba już niedostępny...
Ale młodej to włosy wypadały garściami, miała trzy włosy na krzyż na głowie a po leczeniu ma burzę loków Tak jej dermatolog pomogła.

Stary 2013-02-06, 19:23   #4528
Tycikata
Wtajemniczenie

Cytat:
musiałabym młodej podpytać, ale ona miała jakieś mikstury robione w aptece. I na pewno szampon polytar, o którym pisze też anwen i chyba już niedostępny...
Ale młodej to włosy wypadały garściami, miała trzy włosy na krzyż na głowie a po leczeniu ma burzę loków Tak jej dermatolog pomogła.
o widzisz ja polytara też stosowałam jak mi się łupież pojawia, no z tym też mam problem co pewnie się też przekłada na stan włosów...

Proszę Cię podpytaj jej, wtedy od razu polecę do dermatologa żeby mi przepisała to samo

- Loesje
Stary 2013-02-06, 19:23   #4529
rom4ntyczk4
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kulbensikowa Pokaż wiadomość
Ja to największy problem będę miała z zespołem na weselicho.... nic mi się nie podoba
Chce mieć muzykę...biesiadną... i żeby grali mi pięknie na akordeonie i nic nie ma...
Koleżanka poleciła mi ten zespół... http://www.krater.net.pl/index.php?par=2 ale jak dla mnie fałszują
Ja też mam masakre jeśli chodzi o zespoły! Nic mi sie nie podoba! Wiec zdecydowalismy się na Dj'a, czekamy jeszcze na jedno video od niego.

Co do tego zespolu, przesluchalam pare piosenek i o ile panowie sobie nieźle radzą, to kobitki poległy na bad romance

26.04.2007

12.09.2012

26.07.2014

rom4ntyczk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 19:26   #4530
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141
Konto usunięte

Cytat:
Dobry wszystkim tak prawie z samego rana
Mam pytanie bo trzeba korzystać z wiedzy innych a kalie dostanę bez problemu w sierpniu. Jeśli ten kwiat jest dostępny cały rok i moje pytanie zabrzmi jak bym zapytała czy róże dostanę cały rok to proszę się nie śmiać bo ja się nie znam
kalia zalezy jaki kolor bys chciala
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości