|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Buzi z rana i z wieczora, na TŻta zawsze jest dobra pora! TŻtówki 2011, cz. XI.
|
|
|
|
#4502 | |
|
bez kija nie podchodz
|
Dot.: Buzi z rana i z wieczora, na TŻta zawsze jest dobra pora! TŻtówki 2011, cz. XI.
[1=3bab1895ed7a4a0113eb29e 79654b8b86ef03e4e_657f8b8 281285;41991160]Dokąd jedziecie?
Unex nie znam osoby jeżdżącej na motorze (nie tylko okazyjnie) , która nie miała na nim większego wypadku, więc rozumiem strach.[/QUOTE] A ja znam, nie jedną, a najlepszym przykładem jest moj tata Jeździ od 25 lat. Zapalony motocyklista. Obracam się w towarzystwie motocyklowym nie od dziś, gdzie klub liczy sporo ludzi i rozmawialam z duza liczbą osob. Jak ktoś jezdzi jak wariat, nie umie się opanować, to tak, zwieksza swoje ryzyko o jakies 80 %.
![]() Edytowane przez Unex Czas edycji: 2013-07-28 o 18:02 |
|
|
|
|
#4503 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Buzi z rana i z wieczora, na TŻta zawsze jest dobra pora! TŻtów
Cytat:
i mam nadzieję, że uznają Ci ten bilet..---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- Cytat:
super, że przyjeżdza! ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Cytat:
siostra Tż mi dziś pomogła a ona jest kosmetyczką więc jestem pewna, że dobre rzeczy kupiłam ![]() ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- co do motoru ja bym chyba nie miała nic baardzo przeciwko gdyby Tż chciał zrobić prawo jazdy w sumie chciałabym czasem jeździć z nim nie wiem czemu, ale jakoś się tego tak bardzo nie boję, chociaż faktycznie czasem zdarzają się okropne wypadki..---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- jezuu, ale dziś był super dzien! ![]() ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- White w Krakowie byłam bo pytałaś
|
|
#4504 |
|
Zakorzenienie
|
zxc do Maroko.
|
|
|
|
#4505 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Buzi z rana i z wieczora, na TŻta zawsze jest dobra pora! TŻtów
Bitter, właśnie miałam się pytać jak wypad z Tż-tową rodzinką
Cieszę się, że się udało Kurcze, jak sobie przypomnę Twoje posty na początku, a teraz - widać mega postęp No, ja nie postawię TŻ przed żadnym ultimatum, ale będziemy musieli o tym pogadać. Tż coś wspominał o tym, że chce sprzedać swój samochód (i tak już ledwo zipie) i kupić motor...No, ale przez telefon to żadna rozmowa. Spotkamy się w piątek to pogadamy. Swoją drogą, to jestem coraz bardziej załamana sytuacją w związku z pracą. Wysyłam CV i odzew nikły. A jak pójdę na rozmowę (byłam na 3) to i tak nic z tego |
|
|
|
#4506 |
|
Zakorzenienie
|
Nie dam rady wam poodpisywać więc zapowiadana relacja - na początek był spacer po eindhoven, następnegho dnia zwiedzanie Amsterdamu, potem opalanie i grill, później park z wiatrakami i zoo w Rotterdamie - parę godzin a i tak na nie nie starczyło czasu - polecam, koło niektórych zwierząt można normalnie przejść, motyle latają w jednym pawilionie dookoła ciebie, inne można zobaczyć z bardzo bliska przez szyby, oceanium też jest super - taki tunel gdzie dookoła pływają różna ryby. Potem była Anterwpia i spacer po mieście, później Bruksela - centrum i Atomium - na ciekawą wystawę trafiliśmy - światła i dźwięku. Potem znów Amsterdam i na koniec Utrecht - bardzo ładnie tam, trochę podobnie jak w Amsterdamie tylko turystów mniej - i trafilismy akurat na gotycki festiwal.
|
#4507 |
|
Zakorzenienie
|
Butki w lepszej jakości
|
|
|
|
#4508 | ||||
|
Pani żona :)
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Niestety prawdopodobieństwo wypadku śmiertelnego na motorze jest dużo większe niż w domu, czy a aucie. Ja po prostu wolę nie kusić losu. Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Zdjęcie torby wrzucę jutro
|
|
|
#4509 |
|
Zakorzenienie
|
Hello
![]() jestem po pracy. Dziś było mało klientów, więc nawet zmęczona nie jestem. Jutro mam wolne Ostatnio widziałam się z koleżanką, która była 5 lat w związku, od pół roku zaręczona, mieszkali razem, a nagle on zerwał zaręczyny, nie podając konkretnego powodu. Nie ma to jak dojrzali mężczyźni... Idę Was nadrabiać
|
#4510 | |
|
bez kija nie podchodz
|
White imo przesadzasz, no, ale to Twoje zdanie.
Mnie by osobiscie bardzo wkurzało jakby ktoś mi bronił czegoś, bo moze mi się coś stać, bo tak naprawde wszedzie mi się może coś stac. Btw, każdy motocykl ma motor ![]() Kolejny trening za mna, uff Dotka, super te Twoje buciki
|
|
|
|
#4511 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kinia fajne szpile Jednak dla mnie za wysokie. Nie dałabym rady w takich, bo strasznie by mnie bolały nogi.
|
|
#4512 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kochana jesteś w sumie ciągle jest trudno, no ale faktycznie lepiej.. bo w sumie sama sobie na więcej pozwalam a co o pracy to mam nadzieję, że jednak coś znajdziesz ;/ ![]() ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Cytat:
|
|
#4513 |
|
zuy mod
|
Odp: Buzi z rana i z wieczora, na TŻta zawsze jest dobra pora! TŻtówki 2011, cz. XI.
Potem Was nadrobie. Jestem padnieta, goraco, na dodatek troche sie opalilam i mam ramiona spieczone.
mialam smieszna sytuacje z durnymi ratownikami, ale to jutro Wam opowiem. Tak tylko pisze sie zameldowac ze zyje Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4514 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Buzi z rana i z wieczora, na TŻta zawsze jest dobra pora! TŻtówki 2011, cz. XI.
Hej
![]() Co do motocyklow - nie kręci mnie to, Tzta na szczęście tez nie. Wolimy samochody ![]() Choruje sobie, biore leki i gotuje sobie mleko z czosnkiem i miodem aby szybko wyzdrowiec. Upał u nas tez jest :/ Aha. Bez Tzta jakos wytrzymać nie moge...nie umiem bez niego spac, ciagle bym chciala czikiriki i przytulanki, ze nooo...nie wytrzymuje :p Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4515 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Buzi z rana i z wieczora, na TŻta zawsze jest dobra pora! TŻtówki 2011, cz
Hej.
Nas tez motory nie ciągną. Jesteśmy w tej kwestii zgodni. Dziś wolne i zastanawiam się, co będę cały dzień robić. Wieczorem tz, a tak to może posprzatam i pranie zrobię.
|
#4516 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Buzi z rana i z wieczora, na TŻta zawsze jest dobra pora! TŻtówki 2011, cz
Hej
my wczoraj wylądowaliśmy nad zalewem, fajnie było bo na plaży upał a woda taka zimna ![]() co do motorów, to mój TŻ chciałby prawko, ale mam nadzieję że go nie zrobi póki co Gofer jest jego oczkiem w głowie i mam nadzieję, że prędko się to nie zmieni ![]() coraz częściej wspomina o tym, że chciałaby mieć tattoo
|
|
|
|
#4517 |
|
Zakorzenienie
|
A ja juz dzisiaj do pracy
no masakra tak mi sie nie chce. Na szczescie dzisiaj taki lajtowy dzien a jutro wolne moj Tz tez by chcial prawko na motor ale nie zrobi bo uwaza ze nie bedzie umial tym normalnie i bezpiecznie jezdzic co mnie cieszy :p
|
|
#4518 |
|
Zakorzenienie
|
Mojwa
Princes, fajnie Wam, nad zalewem ![]() Dzisiaj mam wolne, ale nic nie odpocznę Zbieram się zaraz do sklepu, zrobię obiad i muszę jechać po dziadka. Ma dziś kontrolę u dermatologa, a jest taki upał, że dziadek by chyba nawet na przystanek nie doszedł (mimo, że jest blisko, ale w pełnym słońcu). Więc jadę po niego, potem po mamę, do lekarza i odwieźć dziadka. Pewnie coś trzeba będzie posprzątać u nich, babcią się zająć i wrócę o 20 znów.
|
|
|
|
#4519 |
|
Zakorzenienie
|
Dotka widzę, że butki w clarksie zakupiłaś
Mam nadzieję, że jesteś zadowolona. Ja jutro mam taki dzień wolny muszę jechać na uczelnie załatwić magisterkę do babci ją odwiedzić i powinnam jechać paznokcie zdjąć skoro mam jutro wolne zamiast w środę ale to muszę do nich zadzwonić najpierw.
|
|
#4520 |
|
Zakorzenienie
|
Morelcia, tak w Clarksie
Jestem b. zadowolona, upatrzone już miałam je od dawna ![]() Jedynie czego żałuję, to że rok będą leżały w szafie |
|
|
|
#4521 |
|
Zakorzenienie
|
No ja to bym pewnie nie wytrzymała
Ja jak coś kupię to muszę to zaraz wkładać na siebie :P
|
|
#4522 |
|
Zakorzenienie
|
No niestety, nie mam innego wyjścia, MUSZĘ wytrzymać
Wiem, że jak je ubiorę, to zaraz obcas się zniszczy (ach te krakowskie chodniki) i potem znów będę szukać kolejnych butów ślubnych.
|
|
|
|
#4523 | |
|
bez kija nie podchodz
|
Wszystkie narzekaja jak Tz nie ma pare dni, to sobie mysle, ze ja jakas ze stali musze byc
![]() No coz, mus to mus. Przykre realia Ja zaraz idę do siebie nad rzeczkę ze znajomą będziemy się smażyć ![]() Niebo bez skazy jest Cudownie A ja jk tak sobie przeanalizowalam, to nie wiem czy nie zrobie pierw prawka na motocykl.. Samochody mnie zupelnie nie krecą, a wiem, ze Tz na pewno zrobi w najblizszym czasie. Ja zrobie jak mnie najdzie, a poki co nie zapowiada się.
|
|
|
|
#4524 |
|
zuy mod
|
Nadrobiłam!
Dotka - butki wyglądają cudownie Czarnula - kiedy jedziecie? ![]() Morelcia - powroty do szarej rzeczywistości są najgorsze ![]() Mariatta - co to za festiwal? ![]() A co do motocykli - zgadzam się z Unex. Nie wyobrażam sobie stawiać TŻtowi ultimatum że albo ja, albo prawko na motocykl. No bez przesady W ogóle stawianie ultimatum jest chore, ale w takiej kwestii to przesada. Sama myślę o zrobieniu prawka na A, ale to za parę lat, jak przestanę szaleć ![]() Wszystko mnie swędzi, kupiłam niby coś łagodzącego ale na razie słabo działa
|
|
#4525 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ogarnęłam w domu, zrobiłam pranie, zaraz zobaczę czy wyschło i wstawię drugie, bo muszę mieć na jutro do pracy fartuch czysty. A już mam tak upieprzony lodami, że masakra
U mnie z rana się chmurzyło. Teraz słońce się przebija, ale duchota niesamowita.
|
#4526 |
|
Zakorzenienie
|
Unex, ale co innego jest jak masz TŻta na co dzien, a nagle się nie widzicie, bo on nie może/Ty nie możesz,a co innego jak to jest sytuacja przymusowa. To nie masz wyjścia i tyle.
Mariatta też jest w związku na odległość. Mojwa, ja się zgadzam Jedynie co, to pytał mnie o zdanie, ja powiedziałam, że wolałabym, żeby nie jeździł motocyklem i tyle. |
|
|
|
#4527 |
|
Zakorzenienie
|
Dotka a noom. Brakuje mi jego ramion, ktore mnie obejmowaly co noc
trochę nam trudno, ale wyjdzie to na dobre Z resztą raz Tz nocowal tu, ja u niego... a po ślubie w sobotę przyjdziemy do babci mojej ![]() Dajemy radę na odległość jakos ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4528 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie mnie dzisiaj straszna spiekota. TŻ ma 2gie zmiany więc też będę Wam narzekać że mi go brakuje
Kinia- a Wy daleko macie do siebie? |
|
|
|
#4529 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też w tym tygodniu na popołudnie mam
A nie lubię pracować na popołudnie
|
|
#4530 |
|
Zakorzenienie
|
Morelka- a gdzie Twoja fotorelacja?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:45.

Jeździ od 25 lat. Zapalony motocyklista.

była jeszcze brązowa, ale o dziwo już wolałam tą niebieską, bo lepiej wyglądała 

Mojej matce coś odbiło. Może z nerwów, ale bez przesady. Co chwile drze się normalnie na mnie, jakieś wyrzuty z doopy wzięte, nawet i wyzwiska, zaraz jej przechodzi, gada normalnie, a za chwile ☠☠☠ znów to samo
Bez przesady. Raz juz dzis doprowadziła mnie do płaczu.. pewnie ma ☠☠☠aną satysfakję, bo juz inaczej nie mozna powiedzieć.

aby szybko wyzdrowiec.