Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz.12 - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-13, 16:58   #4501
kisiej25
Tajka

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez ewelciaa144 Pokaż wiadomość
Dobry pomysł no i doczytałam co będziesz robić zamiast studiować od października, trzymam kciuki
mam nadzieję, że wszytko wyjdzie.

kisiej25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 17:36   #4502
ewelciaa144
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez kisiej25 Pokaż wiadomość
mam nadzieję, że wszytko wyjdzie.
wiem, że Cindy tak pracowała

29.09
0/3,3
ewelciaa144 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 17:41   #4503
monika01011986
Zakorzenienie

hej laseczki
wpadłam na chwilkę bo akurat odpoczywam po dniu pełnym wrażeń
Niestety narazie nie mam możliwości częściej do was zaglądać ale jak się wszystko troche uspokoi to będzie mnie tu więcej
A więc ja nadal wkuwam niemiecki, zaczęłam 5 moduł dzisiaj, za miesiąc zacznę szósty, potem 60 godzin nauki o polityce i 14 grudnia mam egzaminy no trochę już znam ten niemiecki więc może zaliczę to wszystko.... oby!
Mój synuś jutro zaczyna szkołe! Rozpoczęcie ma tylko a od poniedziałku normalnie zaczyna już lekcje. Ciekawe jak to będzie
Kolin chodzi od 5 września do nowego przedszkola i ma wychowawczynię Polkę na początku nie chciał zostawać w przedszkolu ale teraz leci do niego w podskokach
Mój tata mieszka z nami, ma prace i po wypłacie będzie szukał czegoś swojego - możliwe że moja mama za jakiś czas tu przyjedzie i będzie z nim mieszkała ale to dalekie plany jeszcze.
Z moją dietką lipa. Jem normalnie - to na co mam ochotę, kompletnie nie zwracam uwagi na kalorie i pore dnia. No ale mimo to nie tyję, waga stoi bo wszystkie spodnie cały czas są na mnie dobre Koleżanki z kursu nawet stwierdziły że schudłam a przecież ja tak objadałam się w PL na urlopie że szkoda gadać Za dużo mam na głowie i pewnie dlatego narazie nie tyję później jak się wszystko uspokoi to pewnie moment waga podskoczy Na siłownie nie chodzę narazie bo coś mi się z kolanem dzieje, od 2 miesięcy mnie boli a teraz już to napier... normalnie! jest coraz gorzej. Po schodach wchodzić i schodzić nie mogę bo tak boli, kucać czy zginać kolana też nie mogę.... 26 września mam wizytę u ortopedy - dziś się rejestrowałam. Przyjęliby mnie wcześniej ale od poniedziałku lekarz idzie na tygodniowy urlop więc muszę poczekać Ciekawe co mi się tam zrobiło

Muszę już zmykać do sklepu zrobić ostatnie zakupy jutro dla Oskara na pierwszy dzień szkoły
Odwiedzę Was niedługo
Buziaki kochane

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 18:05   #4504
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
Heloł!!!
Melduję, że żyję Przytyłam już z 2 kg Boshhh.. dziś jak sie zastanowilam, że przy dobrych wiatrach będę ważyć przeszło 70 kg to :sciana: Jak te moje biedne nóżki to udzwigną.. a jedna kol. przytyła 30 kg-to jakbym ten wyczyn powtórzyła to 90kg bym dobiła. SZOK!!!!

Moniaaaaa!!! Gdzieś jest??!!!!!!!!![COLOR="Silver"]

Jestem!!!!! Zalatana ale jestem już mam tyle na głowie że kompa w ogóle nie odpalam. Zostaniesz mamą niedługo to sama zobaczysz jak to jest A tak w ogóle to strasznie się cieszę z twojej ciąży z Pauli ciąży też Będziemy mieć tu dwa wizażowe bobaski !!! Super

Co do przytycia to wyluzuj ja dwa razy utyłam po 30 kilo ważyłam w każdej ciąży 95 kg!!! hehe (z dzieckiem w brzuszku oczywiście, po porodzie 85 ciężko było ale dałam radę i nawet dwa razy to wszystko zgubiłam Będzie dobrze kochana Trzymam mocno kciuki za Ciebie i dzidzie Za Paule też!
Piszcie więcej o swoich brzuszkach bo ja uwielbiam o tym czytać chyba muszę sobie trzeciego bobasa trzasnąć hehe

Heroine!!!! Dadałaś zdjęcia!!!! W końcu Cie ujrzałam!! śliczna Ty moja!!! A tyle lat Cie prosiłam o te foty! I akurat jak mnie nie było na forum to foty wstawiłaś no ale lepiej późno niż wcale
Piękną masz buźkę! I jaka chuda TY!! Zawsze pisałaś o sobie jak o wielorybie że ja normalnie sobie wkręciłam Ciebie jako wieloryba a tu taka chuda szkapa na zdjęciach Jak będę miała więcej czasu to cie opierdziele a teraz uciekam już buziaki

Zosia szkieletorze TY!!!!! Świetne zdjęcia! Widzę że wycieczka się w 100% udała Super i pięknie wyglądasz! Buziaki

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

Edytowane przez monika01011986
Czas edycji: 2013-09-13 o 18:07
monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 19:21   #4505
Japanication
Zadomowienie

Dot.: Czy waga wreszcie zacznie spadać?

Cytat:
Mam 169cm wzrostu, ważę 53,5kg, ale nie wyglądam chudo, mam okrągłą budowę ciała,
To się kwalifikuje pod rekompozycje, a nie pod redukcje.
Twoim problemem nie jest masa ciała, ale skład ciała.

Wystarczy, że zaczniesz trenować ( siłownia + trochę cardio ).
Stary 2013-09-13, 19:21   #4506
patiuszka
Zadomowienie

Jestem i ja kochane

Jak Monię zobaczyłam to już musiałam się odezwać

Powiem Wam szczerze, że bardzo Wam kibicuję, czytam wszystko, ale nie za bardzo mam z czym się udzielać na wątku, bo już odchudzanie mnie nie dotyczy, ani dietkowanie, schudnięta jestem i jem na co mam ochotę.

Druga sprawa, to, że nadal nie zachodzę w ciążę Nie będę się tu rozpisywać, ale badania ok, okazje były na nieliczne próby mniej więcej w terminie, ale na razie nic z tego nie wyszło

Tym bardziej zazdraszczam i graaaatuluję Paula i Basia

Cindy tego chłopca trzymaj na dystans, nie dawaj sobie wejść na głowę ani przymilaniem ani niczym, jak on bywa zdolny do podłych zachowań. Z moim mężem za bardzo na początku byłam ugodowa, no i się zmagam raz na jakiś czas z jego ' odpałami', w których ja się nie liczę

Monia a z tym Twoim niemieckim to ja nie wątpię, że zdobędziesz wszystkie certyfikaty, przecież Ty taka mądra i ambitna, jak nie Ty byś miała pozaliczać, to powiedz, kto? No kto inny?

Widziałam wpisy Japanication i normalnie nie mogę. To samo mam na FB, jak ja tego nie cierpię, kiedy ktoś się wcina i podrzuca linki do artykułów! No ludzie, dobre rady to są rady osobiste, od serca, a tak to każdy by siedział w bibliotece i sobie czytał i nie byłoby żadnego forum

No, ale może faceci mają inaczej, są nastawieni zadaniowo i nie odnajdują się w klimacie pogaduszek

Zooska, Heroine pięknoty

Paula a zawsze Ci zapominam powiedzieć, że uwielbiam Twojego bloga i zawsze fajny mam klimat, jak go czytam, jakby zupełnie od nieznajomej osoby, a potem sobie tu spoglądam, co tam u Ciebie na co dzień
Poza tym pracuję już pełną parą, i zdążyłam zaliczyć tygodniową paragrypkę

---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ----------

Basia ale się uśmiałam z Twoich 2 kg To tak jak nic, moja koleżanka jest w czwartym miesiącu, a wygląda już na szósty i nic się nie martwi Cieszy się za to biustem Jestem pewna, że za dużo nie przytyjesz, ja Ci to wróżę w piątek trzynastego Na serio, nie przejmuj się
Stary 2013-09-13, 21:54   #4507
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Dziewczyny mam dylemat obciąć włosy(tak za ramiona) czy nie Zbieram opinie, bo jestem boi du.pa i nie wiem czy warto ryzykować Jednego dnia będzie super extra a potem będzie płacz
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-09-14, 07:01   #4508
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam dylemat obciąć włosy(tak za ramiona) czy nie Zbieram opinie, bo jestem boi du.pa i nie wiem czy warto ryzykować Jednego dnia będzie super extra a potem będzie płacz
Kochana ja obcielam i jestem zadowolona, ALE ja mam słabizne na głowie Cienkie, łamiace sie gluty! A Ty masz normalnie grube piekne włosiska. Moim zdaniem moze pocieniuj? Odrobinke, zebys miala jakas zmiane Ale nie obcinaj, bo moze byc tak ze bedziesz załowac, ja tak kiedys mialam. Lament byl straszny
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 07:25   #4509
ewelciaa144
Zakorzenienie

Dooobry
u mnie dzisiaj powtórka z rozrywki szaro, buro i ponuro deszcz od rana leje pije herbatkę zieloną, bo wyczytałam, ze najlepiej pić ją pół godziny przed posiłkiem i zaraz będę szamać śniadanko

Dziś pijemy Pauli i jej męża zdrowie! oby porobiła dużo zdjęć

Cytat:
Nie ścinaj Masz takie ładne, gęste, długie włosy Moje marzenie! Może tak jak napisała Czeko pocieniuj, ale nie ścinaj aż do ramion będzie szkoda

29.09
0/3,3
Stary 2013-09-14, 08:01   #4510
Like_a_women
Zadomowienie

Wiecie co dziewczyny,nie byłam na pogotowiu [LEFT]Chyba ta maść pomogła.[LEFT]Co do wczoraj,to nie jestem przesądna i nigdy nie zwracałam uwagi na to,ze piątek i 13-ty,ale ten dzień był wyjątkowo pechowy [LEFT]Rano to wiecie co zrobiłam,później jak wracałam z sklepu to wchodze do auta,przekręcam kluczyk,a tam świecą sie wszystkie kontrolki i gasną,a auto nie chce zapalić.I tak kilka razy.Otwarłam maskę i stałam tam chyba z 10 min.w końcu już z bezsilności poklepałam kluczem po akumulatorze (coś mi sie wydawało,że coś z prądem nie tak) i poszłam do auta.Przekręciłam klucz i zapaliło! Nawet nie wiecie jaka ja dumna z siebie byłam całą drogę jechałam z bananem na ryju
Potem jak wracałam z TŻ-tem od teściów to jakiś idiota by do Nas wrąbał!Dosłownie wyjechał Nam z bocznej ulicy,jakby TŻ nie zjechał na drugi pas to wypadek gotowy!Ale się w*rwiłam,bo w listopadzie mieliśmy wypadek i auto poszło na złom.Potem piłam Despera i jadłam te Lays'y (w rapusze są za 3.49) ser z żurawiną smakuje serowo z kwaskowym posmakiem,a pomidorki Cherry jak te Lays'y co kiedyś były w Biedrze (koktajlowe chyba) smakują pomidorowo
Pogoda rzeczywiscie do dooopy u mnie wczoraj było oberwanie chmury,tak lało ze nic nie było widać.
Heroine Jakaś Ty śliczna,pięknie Ci w grzywce W ogóle to jesteś tak podobna do mojej kuzynki,że szok!
Coctail Nie ścinaj,masz piękne włosy!

---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ----------

Cytat:

Nie ścinaj Masz takie ładne, gęste, długie włosy Moje marzenie! Może tak jak napisała Czeko pocieniuj, ale nie ścinaj aż do ramion będzie szkoda
O właśnie,może pocieniuj.Na pewno będzie Ci ładnie.
Stary 2013-09-14, 09:20   #4511
heroine86
Zakorzenienie

Paula, życzę Ci dużo szczęścia, miłości i wiary na Nowej Drodze Życia by ten dzień był taki jaki sobie wymarzyłaś i by życie "po ślubie" było najcudowniejsze pod słońcem! a takie na pewno będzie, bo papierek nic nie zmienia, jeśli decydujemy się być z kimś na dobre i złe kogo kochamy nad życie życzę Wam też zdrowiutkiego bobaska, który wniesie do Waszego życia jeszcze więcej radości i uśmiechu Sto lat!
Jeśli pogoda jest u Ciebie taka jak u mnie to

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ----------

Dzień dobry dziewuszki
Wczoraj padłam spać przed 22 no ale co się dziwić jak pobudkę miałam baaardzo wczesnym rankiem a najlepsze jest to, że dzisiaj spałam do 9 matkoboskokochanooo kiedy ja tyle spałam to nie pamiętam mówię Wam, aż się przeraziłam tym bardziej, że mam zaplanowany dzisiejszy dzień i nie na rękę mi to spanie właśnie umyłam łeb, siedzę z odżywką, kończę kawę i ogarniam się szybko bo lecę na targ u mnie jest taki duży targ w soboty i można coś fajnego upolować w niskiej cenie wiecie "na Czarnych"- jak to się u nas mówi: albo "Zara"- zara za garażami jeszcze mama mnie poprosiła o kupno żakietu jakby był jakiś w rozsądnej cenie (najlepiej taki jaki mam ja który właśnie upolowałam tam dwa temu ). Poczytałam Was, ale odpiszę później, pa

Kupię też sobie winko na dzisiejszy wieczór coby oblać zdrowie Państwa Młodych
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-14, 11:55   #4512
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Kochana ja obcielam i jestem zadowolona, ALE ja mam słabizne na głowie Cienkie, łamiace sie gluty! A Ty masz normalnie grube piekne włosiska. Moim zdaniem moze pocieniuj? Odrobinke, zebys miala jakas zmiane Ale nie obcinaj, bo moze byc tak ze bedziesz załowac, ja tak kiedys mialam. Lament byl straszny
Ja właśnie nie chce cieniować, bo miałam zawsze i tyle czasu czekałam aż mi odrosną wszystkie równe Eh baby to mają problemy

Cytat:
Są długie, ale już mnie zaczynają denerwować i tak częściej nosze koka wiec co mi po tej długości. A teraz na jesienną porę to będę miała przy rozpuszczonych wieczny pusz up. I tak siedze od rana i myśle jechać do fryzjera czy nie jechać
Stary 2013-09-14, 11:59   #4513
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzaga1989 Pokaż wiadomość
Zoskaaaa, foty super! A ta a'la Krzyk jest mega
Jeju zazdroszczę wyjazdu, naprawdę! Będziesz miała o czym dzieciom opowiadać
Hiehie, nom, fajno było! Muszę przyznać A do moich dzieci to ho ho ho i jeszcze dalej

---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ----------

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Bosheee, co za pos.rana pogoda
Ma tak lać do niedzieli non stop

---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ----------

Cytat:
Ogarnęłam troche dom, a teraz czekam na obiadek będzie makaron razowy, pierś z kurczaka i ogóreczki chili

Ale piekne foty super przygoda a Ty chudzinka jesteś!
Toś mi podsunęła pomysł na obiad Dziękować, dziękować

E tam, chudzinka to ja niestety nie jestem, ale postanowilam utrzymać wagę

A przygoda, lepsza niż zayebista

---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
Heloł!!!
Melduję, że żyję Przytyłam już z 2 kg Boshhh.. dziś jak sie zastanowilam, że przy dobrych wiatrach będę ważyć przeszło 70 kg to :sciana: Jak te moje biedne nóżki to udzwigną.. a jedna kol. przytyła 30 kg-to jakbym ten wyczyn powtórzyła to 90kg bym dobiła. SZOK!!!!
Zooska chudzino TY!! Ale laska z Ciebie!!!
Sieeeeeeeeeema Fajno, że się w końcu do nas odezwalaś
Na pewno tyle nie przytyjesz! oszalałaś chyba

dziękować, ale jeszcze się chce "wylaszczyć"

---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------

Cytat:
Zoska fajne zdjęcia Widzę ładne przeprawy tam miałyście
Dziękuję A przeprawy to miałyśmy ogromne, nasz najdluższy dystans z plecakiem na plecach to 12 km :d

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 12:03   #4514
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Wstałam
Nie uwierzycie - wróciły mi mdłości I to takie z wymiotami Kurde mać myślałam że już po wszystkim ale już drugi dzień pod rząd rozmawiam z reniferami Znowu muszę pilnować żeby za dużo i za ciężko nie zjeść bo będzie
Jej...biednaś Ale masz przyszłego męża cudnego, który będzie Cię wspierał
Oby szybko się skończyło

A tak w ogóle

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ NAJLEPSZEGO!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
Zdrowego dzidziusia, małego brzuszka, samych radości, mnóstwo miłości i wszystkiego czego tylko zapragniesz

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ----------

Cytat:
Ja idę zaraz do Pepco. Zapomniałam że nie mam stanika na jutro A Pepcowe najbardziej lubię
Ja też tam swoje kupuje

---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ----------

Like Biednaś z tym brzuchem Mam nadzieję, że to się jakoś zagoi, a ta maść pomogła, ale i tak na Twoim miejscu poszłabym upewnić się na pogotowie, zawsze to opinia doświadczonego lekarza

---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ----------

Cytat:
Dodałam zdjęcia grzywki do albumu sorry za dałnowską minę i jakość, ale sama robiłam "z ręki" ciężko było kto chce niech patrzy bo usuwam :P
Bardzo ładnie Ci w grzywce A co do dlugości włosów- ja już nie pamiętam kiedy ja takie mialam

---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ----------

Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
A ja zdałam dziś poprawkę i mam wakacje całe 2 tygodnie :
Braaaaaaaawo

---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ----------

Monia Sieeeeeeeeeeeema w końcu do nas zawitalaś Odzywaj się częściej, tęsknimy tutaj!!!!!!!

Stary 2013-09-14, 12:05   #4515
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patiuszka Pokaż wiadomość

Jestem i ja kochane
Heeeeeeeloł Pisz tutaj juz z nami

---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ----------

Cytat:
Hm...ja bym ścinała, bo dla mnie nie ma się nad czym zastanawiać, włosy nie materiał, odrosną
Ale Ty masz tak piękne zdrowe włoski, że aż szkoda Ale zależy, jak się lepiej czujesz, w jakiej dlugości

---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ----------

Wgl, to wczoraj byłam w tej ulewie na ognisku na działce

Stary 2013-09-14, 12:27   #4516
kisiej25
Tajka

Czy pipson gdzieś wyjechała ?

Dzisiaj mam day off od ćwiczeń.
Każda sobota taka będzie.
Wczoraj zrobiłam tylko 30DS level 1 oraz po 15x 5kg na rękę.
A w tym day off'ie zrobie chyba tylko jakieś ćwiczenia na ramiona i HH.

Melduję się znad miseczki malinek

kisiej25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 12:34   #4517
pipson
Zadomowienie

Wracam do Was od dziś Czekam właśnie na wyniki egzaminu, ale jestem dobrej myśli. Dieta leżała i kwiczała, dzisiaj póki co nie jest źle, ale skusiłam się na trochę cornetto truskawkowego Jutro się zważę i mam nadzieję, że po dzisiejszych wynikach nie będę sobie musiałą humoru poprawiać
Teraz lecę sprzątać mieszkanie, pojade zobaczyć czy wywiesili oceny i będę albo płakać, albo się cieszyć
No i idę dziś biegac, choćby miała być burza z piorunami. a jutro przychodzi facet zrywać tapetę, będzie w końcu pokój taki jak chcę
Monia, fajnie, że jesteś

Paula, wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia. Obyście zawsze szli razem przez życie Pokaż nam potem sukienkę koniecznie

pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 12:47   #4518
ewelciaa144
Zakorzenienie

Paula Ja Tobie również życzę wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia Dużo miłości i wspólnie spędzonych chwil żebyście się zawsze kochali i wzajemnie wspierali, a dzidziuś będzie symbolem Waszej miłości 10000 wspólnych lat kochana

Heroinka przynajmniej sie wyspałaś a no i za dbanie o włoski ja dzisiaj też umyłam i siedziałam z maską są super mięciutkie daj znać czy coś upolowałaś ja dzisiaj też planuje zakupy, pochwale się jak coś dorwę

Cytat:
Są długie, ale już mnie zaczynają denerwować i tak częściej nosze koka wiec co mi po tej długości. A teraz na jesienną porę to będę miała przy rozpuszczonych wieczny pusz up. I tak siedze od rana i myśle jechać do fryzjera czy nie jechać
I co zdecydowałaś ? Kurcze mi by było szkoda no, ale skoro sama wiesz, że źle się już czujesz z takimi to kiedyś tam odrosną

Cytat:
Napisane przez kisiej25 Pokaż wiadomość
Wczoraj zrobiłam tylko 30DS level 1 oraz po 15x 5kg na rękę.
A w tym day off'ie zrobie chyba tylko jakieś ćwiczenia na ramiona i HH.
ja też dzisiaj wcinałam maliny, resztę pomroziłam

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
Wracam do Was od dziś Czekam właśnie na wyniki egzaminu, ale jestem dobrej myśli. Dieta leżała i kwiczała, dzisiaj póki co nie jest źle, ale skusiłam się na trochę cornetto truskawkowego Jutro się zważę i mam nadzieję, że po dzisiejszych wynikach nie będę sobie musiałą humoru poprawiać
Teraz lecę sprzątać mieszkanie, pojade zobaczyć czy wywiesili oceny i będę albo płakać, albo się cieszyć
Wkońcu trzymam mocno kciuki będzie dobrze a teraz będziesz ładnie trzymać dietkę, prawda ? u mnie kiepsko przez weekend no, ale pocieszam się tym, że niedługo studia to nie będzie okzaji żeby tylko jeść

29.09
0/3,3

Edytowane przez ewelciaa144
Czas edycji: 2013-09-14 o 12:56
Stary 2013-09-14, 13:12   #4519
heroine86
Zakorzenienie

No jestem już

Ale się nachodziłam a wyglądam jak murzyn znaczy spodnie i całe stopy miałam czarne bo ten targ jest na takim żwirku i niesamowicie się kurzy no i powiem Wam, że na darmo tam poszłam ludzi w chooooj, że ruszyć się nie można- ja strasznie nie lubię takich spędów specjalnie nie szłam z samego rana żeby się trochę przeludniło, a tu guzik kupiłam jedynie balerinki za 25 zł nie mogłam się zdecydować, które wziąć, bo gościu miał tyle do wyboru, że oczopląsu można było dostać wzięłam klasyczne czarne z kokardką no i tyle moich zakupów aaa jeszcze 2 kg śliwek właśnie robię powidła

Monia, no wreszcie się odezwałaś brakuje tu Ciebie ale mam nadzieję, że będzie tak jak obiecujesz że jak się uspokoi trochę to będzie Cię więcej
Z niemieckim widzę gnasz ostro do przodu egzaminy to będzie pryszcz dla Ciebie, więc nawet nic się nie martw! Pewnie już szprechasz płynnie
O jejku, a co się stało z kolanem?! Mam nadzieję, że Ci przejdzie
Haha, no widzisz, w końcu dodałam zdjęcia dziękuję za tą chudą szkapę nie ma to jak komplement na poprawę humoru już mnie nie opierdzielaj lepiej
Pamiętaj, że czekamy tu cały czas na Ciebie i tęsknimy bardzo
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-14, 13:13   #4520
heroine86
Zakorzenienie

patiuszka, Ciebie to powinnam opier.dolić widziałam kilka razy jak podczytywałaś i nic się nie odezwałaś nieładnie no ale cieszę się, że Monia Cię w końcu zmotywowała pisz więcej, przecież to, że się już nie odchudzasz to nie znaczy, że nie możesz się tu udzielać! Nasz wątek to ploteczkowy przecież jest więc śmiało
Trzymam za bobaska i dziękuję za miłe słowa

Coctail, masz tak cudne, gęste i mocne włosy, że ja bym nie obcinała ale jeśli potrzebujesz odmiany, męczy Cię już ta długość, codzienna pielęgnacja to może warto? a szybko Ci rosną włoski? Może tak radykalnie nie obcinaj, a jedynie kilka cm? Żeby szoku nie było Daj znać co postanowiłaś

Like, dziękuję
Mówisz, że maść pomogła i obyło się bez wizyty u lekarza? To dobrze mam nadzieję, że dobrze oceniłaś sytuację
Weź mi już nic nie mów o palantach na drogach, bo mi się ciśnienie podnosi! dobrze, że nic Wam się nie stało. Niestety idiotów nie brakuje... ba, przybywa
No to polecasz te chipsy czy nie?

Zoooska, u mnie dziś ładna pogoda

pipson, jesteś! super, że już po egzaminie, trzymam mocno żeby było do przodu
Stary 2013-09-14, 13:36   #4521
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Zoska Heroine no to tak postanowiłam jechać do fryzjera, ale miałam peszka i moja fryzjerka wyszła 5 minut przed moim przyjściem. Umówiłam się na czwartek wiec mam czas na przemyślenie czy obcinamy 5 cm czy 20 cm

Paula wszystkiego dobrego na nowej drodze życia dużo szczęścia i miłości

Edytowane przez Cocktailraspberry
Czas edycji: 2013-09-14 o 13:47
Stary 2013-09-14, 15:47   #4522
czbasia
Zakorzenienie

Paula!!!! Moje ogromne gratulacje i najlepsze życzenia

A oto moje przykazania dla Was:
1. Bądźcie wierni swoim ciałom, niczym wzniosłym ideałom.
2. Nie budujcie muru z cegły, w tym jedynie murarz biegły
3. Pamiętajcie o rocznicach, nie świętujcie ich przy pizzach.
4. Dręczy Was chrapanie nocą? Można szturchnąć, tylko po co?
5. Gdy różnica zdań dość spora, wynajmijcie mediatora.
6. W namiętności co dzień trwajcie, gdy przygasa rozpalajcie.
7. Gdy Wam zgody nic nie bełta, nie zarobi terapeuta.
8. U sąsiadki drzwi nie stójcie, tajemnice swe szanujcie.
9. Niech nie martwi Was frasunek, na frasunek dobry trunek
10. A gdy siwe będą głowy - podam Wam poradnik nowy.
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 17:07   #4523
pipson
Zadomowienie

Heroinka, No mam nadzieje, że będzie do przodu, chociaż wrzucili już wyniki 1 grupy i pogrom

Ewelci
a, no dziś wszamałam loda zamiast sniadania ale od jutra juz grzecznie Muszę znów zaczac jeść zdrowo, juz abstrahując od odchudzania, ale przez te dwa tygodnie to jadłam taki crap totalny, że szkoda gadać... Nie raz nie dwa wpadł McDonalds nawet i czuję się mega ociężała, aż mi się chce jakiejś rybki i czegoś w tym stylu zjeść
Stary 2013-09-14, 17:58   #4524
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Heroinka, No mam nadzieje, że będzie do przodu, chociaż wrzucili już wyniki 1 grupy i pogrom

Ewelci
a, no dziś wszamałam loda zamiast sniadania ale od jutra juz grzecznie Muszę znów zaczac jeść zdrowo, juz abstrahując od odchudzania, ale przez te dwa tygodnie to jadłam taki crap totalny, że szkoda gadać... Nie raz nie dwa wpadł McDonalds nawet i czuję się mega ociężała, aż mi się chce jakiejś rybki i czegoś w tym stylu zjeść
Kiedy masz wyniki ? trzymam kciuki
Stary 2013-09-14, 19:53   #4525
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Zoska Heroine no to tak postanowiłam jechać do fryzjera, ale miałam peszka i moja fryzjerka wyszła 5 minut przed moim przyjściem. Umówiłam się na czwartek wiec mam czas na przemyślenie czy obcinamy 5 cm czy 20 cm
Haha, to Ci się upiekło masz czas na decyzję :P

Cytat:
Kochana mam nadzieję, że jest do przodu daj znać

Ewelcia, i jak zakupy?

A ja byłam u teściów, bo mnie zaprosili trochę pogrzeszyłam, przyznaję no ale dobra, źle nie jest, przepełniona się nie czuję
Stary 2013-09-14, 23:50   #4526
pipson
Zadomowienie

Heroinko, Miałam doła jak stąd do mostu, bo się dowiedziałam, że z mojej grupy testowej zdało 18 osób na 119... I JESTEM JEDNĄ Z NICH nawet nie wiesz, jak się cieszę, miałąm juz takiego doła, myślałam sobie, czy te studia mają sens, skoro tyle czasu poświęcam na nauke i miałabym nie zdać, że może się nie nadaję i znalazłam się z tych lamentów w Macu ale wtedy wlasnie się z koleżanką dowiedziałyśmy, że zdane
Skoro Ty też dziś pojadłaś, to od jutra kochana robimy sobie lekkostrawną dietkę, coby oczyścić organizm

---------- Dopisano o 00:50 ---------- Poprzedni post napisano o 00:48 ----------

Cytat:
Kiedy masz wyniki ? trzymam kciuki
Już mam, zdałam Na 3,5 wprawdzie, ale zdało b. mało osób i była z mojej grupy tylko jedna 4, więc jestem zadowolona bardzo także Twoje kciuki się przydały, dzięki
Stary 2013-09-15, 07:24   #4527
ewelciaa144
Zakorzenienie

Czeeeeeeść
Ja już po śniadanku coś mnie chyba choroba bierze, bo boli mnie gardło i mam katar dziś czeka mnie leniwy dzień pod kocykiem, z herbatką i nadrobie zaległosci serialowe i programowe Mama upiekła wczoraj drożdżowca to ukroiłam sobie kawałeczek do śniadania i postaram się go więcej nie ruszać

Cytat:
Ewelcia, i jak zakupy?

A ja byłam u teściów, bo mnie zaprosili trochę pogrzeszyłam, przyznaję no ale dobra, źle nie jest, przepełniona się nie czuję
Ja tak samo jak Ty pojechałam na te zakupy nic nie kupiłam tylko spodnie dresowe tak do latania z psem czy po domu dalej poszukuje parki, ale chyba już nic nie dostanę, bo w sieciówkach same zimówki na stronie H&M spodobała mi się jedna parka i po nią właśnie jechałam, a tu jak na złość jej nie było

Cytat:
I JESTEM JEDNĄ Z NICH
Wiedziałam, że zdasz super, gratulacje to masz teraz 2 tygodnie wakacji

29.09
0/3,3

Edytowane przez ewelciaa144
Czas edycji: 2013-09-15 o 07:31
Stary 2013-09-15, 08:58   #4528
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Heroinko, Miałam doła jak stąd do mostu, bo się dowiedziałam, że z mojej grupy testowej zdało 18 osób na 119... I JESTEM JEDNĄ Z NICH nawet nie wiesz, jak się cieszę, miałąm juz takiego doła, myślałam sobie, czy te studia mają sens, skoro tyle czasu poświęcam na nauke i miałabym nie zdać, że może się nie nadaję i znalazłam się z tych lamentów w Macu ale wtedy wlasnie się z koleżanką dowiedziałyśmy, że zdane
Skoro Ty też dziś pojadłaś, to od jutra kochana robimy sobie lekkostrawną dietkę, coby oczyścić organizm

---------- Dopisano o 00:50 ---------- Poprzedni post napisano o 00:48 ----------

Już mam, zdałam Na 3,5 wprawdzie, ale zdało b. mało osób i była z mojej grupy tylko jedna 4, więc jestem zadowolona bardzo także Twoje kciuki się przydały, dzięki
Gratulacje wiedziałam że zdasz zdolna jesteś
Stary 2013-09-15, 10:28   #4529
pipson
Zadomowienie

Cytat:
Czeeeeeeść
Ja już po śniadanku coś mnie chyba choroba bierze, bo boli mnie gardło i mam katar dziś czeka mnie leniwy dzień pod kocykiem, z herbatką i nadrobie zaległosci serialowe i programowe Mama upiekła wczoraj drożdżowca to ukroiłam sobie kawałeczek do śniadania i postaram się go więcej nie ruszać

Ja tak samo jak Ty pojechałam na te zakupy nic nie kupiłam tylko spodnie dresowe tak do latania z psem czy po domu dalej poszukuje parki, ale chyba już nic nie dostanę, bo w sieciówkach same zimówki na stronie H&M spodobała mi się jedna parka i po nią właśnie jechałam, a tu jak na złość jej nie było

Wiedziałam, że zdasz super, gratulacje to masz teraz 2 tygodnie wakacji
Kochana, to herbatka z cytryna i miodem i może Ci przejdzie a u mnie dziś bardzo ciepło, w piżamie jadłam śniadanie na tarasie, a mam z krotkim rękawkiem ta pogoda to jakaś masakra
a co do wakacji to niby tak, ale teraz bede miec remont pokoju wiec dzis musze wszystko zaczac segregować i wynosic
Stary 2013-09-15, 10:29   #4530
heroine86
Zakorzenienie

Dzień dobry

Zimno mi choć na dworze całkiem znośnie może nie będę chora

Ciekawe jak tam Paula

Cytat:
Kochana gratuluję! zdolniacha moja teraz zasłużony odpoczynek
Z dietą no to ten... yyyy, ja od jutra okej?

Cytat:
No to poszalałyśmy na tych zakupach, nie ma co
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości