|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4501 | |||
Tajka
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
![]()
![]() |
#4502 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
#4503 |
Zakorzenienie
|
hej laseczki
![]() ![]() ![]() wpadłam na chwilkę bo akurat odpoczywam po dniu pełnym wrażeń ![]() Niestety narazie nie mam możliwości częściej do was zaglądać ale jak się wszystko troche uspokoi to będzie mnie tu więcej ![]() A więc ja nadal wkuwam niemiecki, zaczęłam 5 moduł dzisiaj, za miesiąc zacznę szósty, potem 60 godzin nauki o polityce i 14 grudnia mam egzaminy ![]() Mój synuś jutro zaczyna szkołe! Rozpoczęcie ma tylko a od poniedziałku normalnie zaczyna już lekcje. Ciekawe jak to będzie ![]() Kolin chodzi od 5 września do nowego przedszkola i ma wychowawczynię Polkę ![]() ![]() Mój tata mieszka z nami, ma prace i po wypłacie będzie szukał czegoś swojego - możliwe że moja mama za jakiś czas tu przyjedzie i będzie z nim mieszkała ale to dalekie plany jeszcze. Z moją dietką lipa. Jem normalnie - to na co mam ochotę, kompletnie nie zwracam uwagi na kalorie i pore dnia. No ale mimo to nie tyję, waga stoi bo wszystkie spodnie cały czas są na mnie dobre ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Muszę już zmykać do sklepu zrobić ostatnie zakupy jutro dla Oskara na pierwszy dzień szkoły ![]() Odwiedzę Was niedługo ![]() Buziaki kochane ![]() ![]() ![]() ![]()
#4504 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do przytycia to wyluzuj ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Piszcie więcej o swoich brzuszkach bo ja uwielbiam o tym czytać ![]() ![]() ![]() Heroine!!!! Dadałaś zdjęcia!!!! W końcu Cie ujrzałam!! ![]() ![]() ![]() ![]() Piękną masz buźkę! I jaka chuda TY!! Zawsze pisałaś o sobie jak o wielorybie że ja normalnie sobie wkręciłam Ciebie jako wieloryba a tu taka chuda szkapa na zdjęciach ![]() ![]() ![]() Zosia szkieletorze TY!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]()
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg ![]() 06.2011 - 57 kg ![]() 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg ![]() cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2013-09-13 o 18:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4505 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Czy waga wreszcie zacznie spadać?
Cytat:
![]() Twoim problemem nie jest masa ciała, ale skład ciała. Wystarczy, że zaczniesz trenować ( siłownia + trochę cardio ).
![]() |
#4506 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() Jestem i ja kochane ![]() Jak Monię zobaczyłam to już musiałam się odezwać ![]() Powiem Wam szczerze, że bardzo Wam kibicuję, czytam wszystko, ale nie za bardzo mam z czym się udzielać na wątku, bo już odchudzanie mnie nie dotyczy, ani dietkowanie, schudnięta jestem i jem na co mam ochotę. Druga sprawa, to, że nadal nie zachodzę w ciążę ![]() ![]() Tym bardziej zazdraszczam i graaaatuluję Paula i Basia ![]() Cindy tego chłopca trzymaj na dystans, nie dawaj sobie wejść na głowę ani przymilaniem ani niczym, jak on bywa zdolny do podłych zachowań. Z moim mężem za bardzo na początku byłam ugodowa, no i się zmagam raz na jakiś czas z jego ' odpałami', w których ja się nie liczę ![]() Monia a z tym Twoim niemieckim to ja nie wątpię, że zdobędziesz wszystkie certyfikaty, przecież Ty taka mądra i ambitna, jak nie Ty byś miała pozaliczać, to powiedz, kto? No kto inny? ![]() Widziałam wpisy Japanication i normalnie nie mogę. To samo mam na FB, jak ja tego nie cierpię, kiedy ktoś się wcina i podrzuca linki do artykułów! ![]() ![]() No, ale może faceci mają inaczej, są nastawieni zadaniowo i nie odnajdują się w klimacie pogaduszek ![]() Zooska, Heroine pięknoty ![]() ![]() ![]() Paula a zawsze Ci zapominam powiedzieć, że uwielbiam Twojego bloga i zawsze fajny mam klimat, jak go czytam, jakby zupełnie od nieznajomej osoby, a potem sobie tu spoglądam, co tam u Ciebie na co dzień ![]() Poza tym pracuję już pełną parą, i zdążyłam zaliczyć tygodniową paragrypkę ![]() ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- Basia ale się uśmiałam z Twoich 2 kg ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4507 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam dylemat obciąć włosy(tak za ramiona) czy nie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4508 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4509 | |
Zakorzenienie
|
Dooobry
![]() u mnie dzisiaj powtórka z rozrywki szaro, buro i ponuro ![]() ![]() ![]() Dziś pijemy Pauli i jej męża zdrowie! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4510 |
Zadomowienie
|
Wiecie co dziewczyny,nie byłam na pogotowiu
![]() ![]() ![]() ![]() Potem jak wracałam z TŻ-tem od teściów to jakiś idiota by do Nas wrąbał!Dosłownie wyjechał Nam z bocznej ulicy,jakby TŻ nie zjechał na drugi pas to wypadek gotowy!Ale się w*rwiłam,bo w listopadzie mieliśmy wypadek i auto poszło na złom.Potem piłam Despera i jadłam te Lays'y (w rapusze są za 3.49) ser z żurawiną smakuje serowo z kwaskowym posmakiem,a pomidorki Cherry jak te Lays'y co kiedyś były w Biedrze (koktajlowe chyba) smakują pomidorowo ![]() Pogoda rzeczywiscie do dooopy u mnie wczoraj było oberwanie chmury,tak lało ze nic nie było widać. Heroine Jakaś Ty śliczna,pięknie Ci w grzywce ![]() Coctail Nie ścinaj,masz piękne włosy! ---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- O właśnie,może pocieniuj.Na pewno będzie Ci ładnie.
![]() |
#4511 |
Zakorzenienie
|
Paula, życzę Ci dużo szczęścia, miłości i wiary na Nowej Drodze Życia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jeśli pogoda jest u Ciebie taka jak u mnie to ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Dzień dobry dziewuszki ![]() Wczoraj padłam spać przed 22 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kupię też sobie winko na dzisiejszy wieczór coby oblać zdrowie Państwa Młodych ![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
![]() ![]() |
![]() |
#4512 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4513 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- Ma tak lać do niedzieli non stop ![]() ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- Cytat:
![]() ![]() E tam, chudzinka to ja niestety nie jestem, ale postanowilam utrzymać wagę ![]() A przygoda, lepsza niż zayebista ![]() ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na pewno tyle nie przytyjesz! oszalałaś chyba ![]() dziękować, ale jeszcze się chce "wylaszczyć" ![]() ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- Dziękuję ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4514 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Oby szybko się skończyło ![]() A tak w ogóle ![]() WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ NAJLEPSZEGO!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Zdrowego dzidziusia, małego brzuszka, samych radości, mnóstwo miłości i wszystkiego czego tylko zapragniesz ![]() ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- Like Biednaś z tym brzuchem ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- Braaaaaaaawo ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- Monia Sieeeeeeeeeeeema ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4515 | |
Zakorzenienie
|
Heeeeeeeloł
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- Cytat:
![]() Ale Ty masz tak piękne zdrowe włoski, że aż szkoda ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Wgl, to wczoraj byłam w tej ulewie na ognisku na działce ![]()
![]() |
#4516 | ||
Tajka
|
Czy pipson gdzieś wyjechała ?
Dzisiaj mam day off od ćwiczeń. Każda sobota taka będzie. Wczoraj zrobiłam tylko 30DS level 1 oraz po 15x 5kg na rękę. A w tym day off'ie zrobie chyba tylko jakieś ćwiczenia na ramiona i HH. ![]() Melduję się znad miseczki malinek ![]()
![]() |
#4517 |
Zadomowienie
|
Wracam do Was od dziś
![]() ![]() ![]() Teraz lecę sprzątać mieszkanie, pojade zobaczyć czy wywiesili oceny i będę albo płakać, albo się cieszyć ![]() No i idę dziś biegac, choćby miała być burza z piorunami. a jutro przychodzi facet zrywać tapetę, będzie w końcu pokój taki jak chcę Monia, fajnie, że jesteś ![]() Paula, wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia. Obyście zawsze szli razem przez życie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4518 | |||
Zakorzenienie
|
Paula Ja Tobie również życzę wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
![]() ![]() ![]() Heroinka przynajmniej sie wyspałaś ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Dbam o siebie i dietuje ![]() 29.09 ![]() 0/3,3 ![]() Edytowane przez ewelciaa144 Czas edycji: 2013-09-14 o 12:56 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4519 |
Zakorzenienie
|
No jestem już
![]() Ale się nachodziłam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Monia, no wreszcie się odezwałaś ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Z niemieckim widzę gnasz ostro do przodu ![]() ![]() O jejku, a co się stało z kolanem?! Mam nadzieję, że Ci przejdzie ![]() Haha, no widzisz, w końcu dodałam zdjęcia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pamiętaj, że czekamy tu cały czas na Ciebie ![]() ![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
![]() ![]() |
![]() |
#4520 |
Zakorzenienie
|
patiuszka, Ciebie to powinnam opier.dolić
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Trzymam ![]() ![]() ![]() Coctail, masz tak cudne, gęste i mocne włosy, że ja bym nie obcinała ![]() ![]() ![]() ![]() Like, dziękuję ![]() Mówisz, że maść pomogła i obyło się bez wizyty u lekarza? To dobrze ![]() ![]() Weź mi już nic nie mów o palantach na drogach, bo mi się ciśnienie podnosi! ![]() ![]() No to polecasz te chipsy czy nie? ![]() Zoooska, u mnie dziś ładna pogoda ![]() pipson, jesteś! ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4521 |
Zakorzenienie
|
Zoska Heroine no to tak
![]() ![]() Paula wszystkiego dobrego na nowej drodze życia ![]() ![]() Edytowane przez Cocktailraspberry Czas edycji: 2013-09-14 o 13:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#4522 |
Zakorzenienie
|
Paula!!!! Moje ogromne gratulacje i najlepsze życzenia
![]() A oto moje przykazania dla Was: 1. Bądźcie wierni swoim ciałom, niczym wzniosłym ideałom. 2. Nie budujcie muru z cegły, w tym jedynie murarz biegły 3. Pamiętajcie o rocznicach, nie świętujcie ich przy pizzach. 4. Dręczy Was chrapanie nocą? Można szturchnąć, tylko po co? 5. Gdy różnica zdań dość spora, wynajmijcie mediatora. 6. W namiętności co dzień trwajcie, gdy przygasa rozpalajcie. 7. Gdy Wam zgody nic nie bełta, nie zarobi terapeuta. 8. U sąsiadki drzwi nie stójcie, tajemnice swe szanujcie. 9. Niech nie martwi Was frasunek, na frasunek dobry trunek 10. A gdy siwe będą głowy - podam Wam poradnik nowy. |
![]() ![]() |
![]() |
#4523 |
Zadomowienie
|
Heroinka, No mam nadzieje, że będzie do przodu, chociaż wrzucili już wyniki 1 grupy i pogrom
![]() Ewelcia, no dziś wszamałam loda zamiast sniadania ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4524 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4525 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ewelcia, i jak zakupy? ![]() A ja byłam u teściów, bo mnie zaprosili ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4526 |
Zadomowienie
|
Heroinko, Miałam doła jak stąd do mostu, bo się dowiedziałam, że z mojej grupy testowej zdało 18 osób na 119... I JESTEM JEDNĄ Z NICH
![]() ![]() ![]() Skoro Ty też dziś pojadłaś, to od jutra kochana robimy sobie lekkostrawną dietkę, coby oczyścić organizm ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:50 ---------- Poprzedni post napisano o 00:48 ---------- Już mam, zdałam ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4527 | |
Zakorzenienie
|
Czeeeeeeść
![]() Ja już po śniadanku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wiedziałam, że zdasz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Dbam o siebie i dietuje ![]() 29.09 ![]() 0/3,3 ![]() Edytowane przez ewelciaa144 Czas edycji: 2013-09-15 o 07:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4528 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4529 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a co do wakacji to niby tak, ale teraz bede miec remont pokoju ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4530 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Zimno mi ![]() ![]() ![]() ![]() Ciekawe jak tam Paula ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Z dietą no to ten... yyyy, ja od jutra okej? ![]() ![]() Cytat:
![]()
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:07.