|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4501 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. X
A i moja Nati w wozku siedzi juz normalnie
piatki wszystkim chce przybijac ruchy Dzejkoba tak jak pisalam od 2 miechowo sa tylko na nas jak sie wspina ale dzis puscilam miuzik i oparta byla raczkami o mnie i zasuwała Dzejkobem w rytm muzyki i jak klade Ja na podloge to tez zrobi tak ze 3 ruchy Dzejkoba i bach nogi leca do tylu i pelza a taka slodka jest jak przybbija piataki dzis rano obudzila sei jak tata szedl do pracy przybil Jej 5 a ona obrocila sie na brzuszek i trzymala w gorze raczke do przybicia piatki i patrzała na drzwi a Tata juz poszedl i Mamusia przybila a taka slodka byla i co najsmieszniejsze Ona za psem pełza i chce zeby on jej piatkę przybijał a ten cholera nie chce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4502 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Moj Pietro starszy od Blanki, a też nie potrafi tylu rzeczy ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4503 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4504 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4505 |
Zadomowienie
|
Pietrek dziś skończył 9 miesięcy i z tej okazji budził się już 4 razy
![]() Buzki dla Oskarka ![]()
#4506 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Szaja, wyrocznio nasza... czemu lekarze mają takie różne opinie o naszych nieruchawych dzieciach? Myślisz że nasz lekarz nas mógł zbagatelizować? Edytowane przez YellowSheep Czas edycji: 2013-10-23 o 22:42 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4507 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Wybaczam ![]() Ojj, przetrzymaj to jakoś, w końcu musi być lepiej! ![]() Cytat:
![]() http://kobieta.onet.pl/dziecko/plotk...e-chrzty/2dlle Cytat:
![]() Spoko, u nas zobaczyły ciotki ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4508 |
Konto usunięte
|
Yellow, mógł bagatelizować bo widzisz co ja dzisiaj miałam. Tyle, że uczciwa lekarka, słuchała co mówię i nie potraktowała mnie jak idiotki, przyznała, że nie bardzo się zna jeszcze. Może idź na konsultację do reh? chcesz w chorzowie namiar?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4509 |
Zakorzenienie
|
Która z Was się orientuje, ile może kosztować Tormentalum???
|
![]() ![]() |
![]() |
#4510 |
Rozeznanie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43403468]Yellow, mógł bagatelizować bo widzisz co ja dzisiaj miałam. Tyle, że uczciwa lekarka, słuchała co mówię i nie potraktowała mnie jak idiotki, przyznała, że nie bardzo się zna jeszcze. Może idź na konsultację do reh? chcesz w chorzowie namiar?[/QUOTE]
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4511 |
Zakorzenienie
|
Dziecie mi przepełzło dwa razy długość łóżka, w tę i z powrotem!!! Czyli jakby nie patrzec 4 razy
![]() Sluchawki mu sie spodobaly i gonil je ![]() To nic, ze zrobil to po godzinie 23 budząc się czwarty raz od 21 ![]() Jaram sie na maksa, choc pewnie do rana mu sie odwidzi ![]() ![]() Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2013-10-24 o 06:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#4512 |
Zakorzenienie
|
Nawijko, BRAWO!!!
![]() Idem spać w końcu, dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4514 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ok, wkleje, skoro tak prosisz. Zupy z soba nie polecam, bo bardzo chlonie plyny i paciaraja wychodzi. Ale co sie gotuje 5h? Wywar czy ramen? Bo wywar jakis specjalny, to pewnie tyle sie gotuje, ale z ramenu po takim czasie nic nie zostaloby. ---------- Dopisano o 01:45 ---------- Poprzedni post napisano o 01:30 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 02:11 ---------- Poprzedni post napisano o 01:45 ---------- Cytat:
O jakich wodorostach myslisz? Mozesz juz podawac aonori - zielone sproszkowane. Uwazac trzeba na wakame, yakinori i tororokonbu - zdarza sie, ze uczulaja. Juz niedlugo mozna wprowadzic mekabu, mozuku i hijiki. Przepraszam, ale nie znam polskiego nazewnictwa... ---------- Dopisano o 02:37 ---------- Poprzedni post napisano o 02:11 ---------- Noc makabra, tak zle jeszcze nie bylo. Cos mnie tknelo, zajrzalam w paszcze i... na dniach beda obie gorne jedynki. Przy dolnych nic sie nie dzialo, to nadrabia przy okazji gornych. Na szczescie w ciagu dnia jest grzeczna. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4515 |
Zakorzenienie
|
Pobudka o 5 :banghead: a spała by tyle że pampers przeciekl, całe plecy mokre miała i jak zaczęliśmy przebierać to się rozbudziła. Mąż mówi że wraca do salonu
![]() Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#4516 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4517 |
Zakorzenienie
|
o nieeeeeeeeeeeeeeeeee
![]() pada deszcz ![]() my juz daaawno na nogach dzien dobry bardzo! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4518 |
Zakorzenienie
|
Dziękuje dziewczyny!
Meneq współczuję bardzo nocy ![]() Szaja z ta kafeterią to pijesz do nas? ![]() Nawijko brawa dla Kubusia! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4519 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a polaczenie przysiadow z placuszkami powala ![]() ja nie wiem ale wujek google mowi ze tyle ![]() http://www.i-apteka.pl/product-pol-6...-masc-20g.html ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4520 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4521 |
Zakorzenienie
|
Hop hop
![]() ![]() Dzień doberek ![]() My już rozrabiamy z synkiem ![]() Nie ma to jak zabawy z rańca ![]() Nawijko- ![]() Insolito- również buziaki dla Piotrusia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4522 |
Zakorzenienie
|
Hej!
Szajus, i kurde popatrz, idzie taka mloda mama ktora sie nie zna do lekarza, lekarz mowi ze wsio oki i dziecko na tym cierpi ![]() U nas bylo na odwrot, mlody zdrowy a tamta stara krowa vojta mu przepisala, no i co, uwierzylam, gdyby nie nasz rehabilitant i jeszcze jeden neurolog to Pietraszka meczylibysmy niepotrzebnie taka rehabilitacja straszna ![]() Aaaaaaaa, a ze jak Dorcia nie podnosi glowki na pleckach? W sensie, ze jak na plasko lezy??? Bo moj tez jak na plasko lezy to nie podnosi, ale w wozku to tak sie ciagnie ze z lezenia na plecach do siedzenia lajtowo sie podniesie, razem z oparciem wozka ![]() Zjadlabym kebaba ![]() Nawijko, widzisz, wszystko bedzie dobrze!!! ![]() Fewciu, kobieto!!! Moj ponad miesiac starszy od Blanusi a sylab do tej pory zadnych. Mial czas, ze sie rozgadal, ale to byl tydzien? Teraz piszczy, smieje sie, baaaaaaaaardzo sporadycznie zrobi papa, raz na tysiac razy pokaze lampe (deli ![]() Cala, jeju, wspolczuje!!! ![]() My tak mielismy za noworodka, chyba pisalam jakis czas temu, babel wlasciwie co noc zapominal, ze trzeba oddychac, usteczka jak rybka, oczka na wierzchu, zapowietrzony okropnie ![]() ![]() Pada dzisiaj u nas ![]() ![]() Aaaaaaaaaaaaaa no i auto nam sie zje.....popsulo ![]() Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
#4523 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4524 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ze 4 zeta ![]() Cytat:
![]() My o 5 pobudka, masakra. Wiercił się, kręcił stękał. Zmieniłam pieluchę, poszuszałam, pokołysałam, a gdzie tam wstajemy matka! Właśnie ma pierwszą drzemkę. Za radą menq, co prawda dla Debrah robię dziś młodemu kisiel zamiast kaszki. Trzymajcie kciuki żeby szczękościsk ustąpił ![]() ---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:52 ---------- Cytat:
Co do podnoszenia główki jak leży płasko na plecach u nas też nie występuje i chyba nigdy nie było. Jedynie w wózku, ale tam ma trochę wyżej, nie jest płasko. Na podłodze też momentalnie fik na brzuszek.
![]() |
#4525 | ||
Zadomowienie
|
Dziękuję
![]() Cytat:
![]() ![]() [/COLOR]Dziękuję ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4526 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() najlepszego dla Mikolajka eff :roza: ![]() ![]() dziec spi, ja juz zrobilam sie na wysoki polysk ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4527 |
Zakorzenienie
|
Moja iskierka właśnie drzemie a ja szamie śniadanie
![]() Idę buszować dalej na allegro ![]()
#4528 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Narazie tylko wywar, potem (ok 10-12mscy) calosc. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4529 |
Zakorzenienie
|
Hej.
Mało mnie, bo mam zamieszanie z licencjatem. Nadrobię OBIECUJĘ i napiszę co i jak. Z rewelacji u mnie to zaniedbałam spalanie tłuszczu przez to wszystko ale ostatnio robiłam szoktrening z Chodakowską. Młody rzucił mi pod nogi jakąś zabawkę. Słuchajcie. To dopiero szok zobaczyć pokój z innej perspektywy.... Uważajcie na złotego ch. bo dostałam ostrzeżenie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4530 |
Zakorzenienie
|
Mała mi mąż ostatnio powiedział ze wyłączy mi allegro
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:18.