![]() |
#4501 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: 30 + 40 + dzień po dniu :-)
Cytat:
Tak, mam w planach zakupy HadaLabo na ebay. Szczególnie mnie intryguje ten zachwalany filtr. Byłoby super odkryć taki zupełnie niewidoczny i niewyczuwalny na twarzy... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4502 |
Zadomowienie
|
Witam popołudniowo
![]() napisałam rano post i mi go wcięła czarna dziura... Gosiu zapisuję sobie Twoje filmy i polecam obejrzeć Interstellar, ale to nie romans jakby co ![]() ![]() Evo odpisywałam Ci rano, teraz już aussie mnie ubiegła i wszystko w temacie wiesz, ja przyrządzam też w ilosciach hurtowych a czasem zostawiam kostki lodu z sokiem cytryny do possania na upały ![]() bardzo dziękuję za link z kosmetykami ![]() aussie prawda ze mix kolorów daje wieksze pole do popisu? ale mamy tu dekoratorkę ![]() Ktos mi tu narobił smaka na desperadosa ![]()
#4503 |
ForceIsStrongInThisOne...
|
Aussie, faktycznie dlugawa lista, wczesniej nie myslalam o 'chlodzacych; produktach. Warto wiedziec takie rzeczy.
Chodzilo mi czy ma zainteresowania typu science-fiction, park jurajski, geografia, albo inne tematyczne, mozna wtedy nawiazac wystrojem pokoju do jego upodoban. Hehehehehe, takie moje zboczenie zawodowe ![]() Caffeine, ciekawa kolekcja. Nie znam firmy Solar. Zaciekawila mnie przedostatnia sukienka, wyglada jakby material byl perforowany, lubie takie nowosci.
Edytowane przez Eva ID Czas edycji: 2015-08-31 o 13:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#4504 |
|
Co czytasz Zastrzezona ciekawego? Co czytacie dziewczyny?
Dostalam od przyjaciolki "Second Life" S. J. Watson, wciagnela mnie historia Julii. Jej siostra zostaje zamordowana I Julia odrywa, ze spotykala sie ona z mezczyznami poznanymi w Internecie... saklada profil na tym samym portalu I zaczyna sie robic lekki thriller. Wciagnela mnie ta historia. http://www.theguardian.com/books/201...ew-murky-world
![]() |
#4505 | ||
Zakorzenienie
|
Eva, ja do wody dodaje imbir, bo lubię ten pikantny smak. (Przyrządzam z wrzącą wodą)
Z ciekawostek - czasem robię takie piękne kostki lodu w kształcie kuli (pojemnik rónież z Muji, jak widac jestem fanką wszystkiego co japońskie) w których zamrażam owoce, zioła lub sok. Drinki wyglądają wtedy bardzo apetycznie i kolorowo, a w wersji dla dzieci - ogromny hit. ---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- Cytat:
![]() Dana, ja na razie testuje z oczarowym. Chcę wypróbować także z Serozinc La Roche Posay https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...e-de-zinc.html |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4506 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Kurczę, też bym chciała taki filtr, bo przy mojej cerze, jak filtr nie jest odpowiedni, to potem nakładanie fluidu to jakaś masakra jest. Chociaż teraz mam niskobudżetowca z Bielendy i jestem zadowolona. Tylko u nich maks do twarzy to filtr 30, a chciałabym też jakiś 50. Na razie podkradam synowi ![]() ---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- Cytat:
![]() Swoją drogą Hebe jest nieźle zaopatrzone, znacznie większa gama produktów niż w Rossmannie. ---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- Eva, ja na tę chwilę czytam Grę o Tron, właśnie skończyłam 1 tom i będę się zabierać za kolejny. Serialu jeszcze nie widziałam, generalnie niby nie moja bajka, na początku szło mi ciężko, ale później wciągnęło mnie na maksa. A tak ogólnie, to lubię książki skandynawskich autorów.
![]() ![]() |
![]() |
#4507 | |
Gang Iren
|
Cytat:
Widziałam "Interstellar", ciekawy ![]() Ja czytam różne gatunki, zależy na co mam ochotę w danej chwili. Teraz czytam "Sztuka słyszenia bicia serca". Piękna!
![]() |
#4508 |
Zakorzenienie
|
Eve, w okolicach Wałbrzycha ma byc ukryty pociag niemiecki z II wojny swiatowej, Niemcy schowali go w jakims zasypanym tunelu czy coś w tym guscie. Porusza wyobraznie, teraz tam zakaz wchodzenia do lasu, patrole...Ma szukac wojsko. A co w pociagu - złoto, zabytki, archiwa - nie wiadomo, moze byc zaminowany, stąd staraja się odstraszyc domorosłych poszukiwaczy skarbów
![]() http://wiadomosci.wp.pl/kat,1019409,...wiadomosc.html Te nalesniki mnie kusza, choc to raczej kaloryczny i wiekszy obiad ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4509 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Dodam tylko, nie wiem, czy to element dezinformacji czy czego, w każdym razie sztab kryzysowy przy wojewodzie orzekł, że RACZEJ nic tam nie ma..W nocyu w okolicach rzekomych był pożar. A chociaż nie wiado, czy i co tam jest, to kongres żydów juz zglosił ew. roszczenia. Niemcy tez. I, oczywiście, Rosjanie, bo twierdza, ze to ich zrabowane przez Niemcow dzieła sztuki mogłyby być...Bo , oczywiście, Rosjanie, wszystko chętnie oddają. Samoloty zwłaszcza ![]() kama kolejny sezon Continuum ruszył. Eva co serialowo się w Emiratach kręci?Chodzi mi o własne produkcje, nie zagraniczne ogladane seriale...?... Edytowane przez 201608151053 Czas edycji: 2015-08-31 o 16:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4510 |
Zakorzenienie
|
Beti, zaczęłam sciagac, dzięki
![]() Dzis, jak napisałąs o strasznym upale - pomyślałam, ze to lekka przesada, te 20 - bo tyle było rano...A o 13 poszłam na miasto - 31 w cieniu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4511 |
Gang Iren
|
U mnie 13 st i deszcz
![]()
#4512 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dobrze, że są mokre chusteczki. trochę ten balsam z siebie wymyłam ![]() Edytowane przez 201608151053 Czas edycji: 2015-08-31 o 17:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4513 |
Gang Iren
|
Jak dobrze, że mnie w Polsce nie ma. Lubię ciepło, ale nie takie upały. Bardzo źle się wtedy czuję.
#4514 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie dzisiaj o 15 było.... 37* ![]() ![]()
![]() |
#4515 |
Zadomowienie
|
Przywiozlam z PL 3 maski do wlosow: Kallos keratynowa https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...ami-mleka.html, Argan’de https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...oist-care.html, i L'biotica https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...wypadania.html
Wyprobowalam Kallos, fajna, wlosy sie bardzo dobrze rozczesuja, nie obciaza. L'biotica natomiast pozostawia wlosy trudne do rozczesania, co mnie zaskoczylo.Nie wiem jeszcze czy dziala, bo za krotko uzywam, ale tym rozczesywaniem bylam nieco zawiedziona. Na szczescie do maski dolaczona byla probka serum i to serum jak dla mnie super, musze go kupic. Super sie wlosy po nim rozczesuja, sa mieciutkie. Arganowej maski jeszcze nie wyprobowalam. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4516 |
Zakorzenienie
|
ciekawy artykuł o Alfa Star. Titanic od dawna szedł na dno, ludzie o tym wiedzieli, ale orkiestra grała
![]() http://www.money.pl/gielda/wiadomosc...0,1891615.html |
![]() ![]() |
![]() |
#4517 |
Gang Iren
|
Miszka coś się nie odzywa...
#4518 |
Zakorzenienie
|
Jutro ma byc jeszcze gorzej
![]() ![]() ![]() Koło Uniejowa jest zoo Safari ,a w nim.. Białe tygrysy(dwa malusie ![]() ![]() ![]() Eva masz dziecko? Edytowane przez Michell72 Czas edycji: 2015-08-31 o 21:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#4519 |
Gang Iren
|
Miszka widziałam na fb fotki tych kociaków
![]()
#4520 |
|
Wonder, nie wiedzialam ze 'Gra o Tron" jest na bazie ksiazki, hahahaha, kiedys widzialam chyba trzy pierwsze fimy tego serialu, Nie zachwycily mnie, w ogole nie ogladam seriali to pewnie dlatego.
Jak lubisz skandynawskich autorow, to na pewno czytalas Stieg Larsson plus paru innych, przypomne sobie jak na polke z ksiazkami w domu zagladne. Mam ich kilka w kolekcji. Kamlisa, wow! Ukryty pociag ze zlotem?! Byl artykul wczoraj o tym w Daily Mail. Wszyscy sie podniecaja ale czy faktycznie tam jest jakis pociag? Emiraty maja swoja kinematografie ale mala, robia jakies seriale vel sitcom, poza tym sciagaja wielkie produkcje do siebie aby tu krecic filmy, np. Fast & Furious 7, Misson Impossible. Nie ogladam telewizji, mam tam jakas w domu nastawiona na National Geographic albo MTV. Bywa, ze wlacze RAI/Mediaset od czasu do czasu. Seriali nie ogladam zadnych, znam tytuly bo ludzie o tym mowia/pisza ale nie ogladam. Czasem najdzie kogos misja dziejowa I uraczy mnie 'musisz-to-zobaczyc' serialem, 'napewno-ci-sie-spodoba' wtedy z grzecznosci zobacze 1-3 filmy I spokojnie moge powiedziec z czystym sumieniem ze sprobowalam ale, ze dziadostwa nie ogladam, ahahahahaha.
![]() |
#4521 |
Zakorzenienie
|
Eva- ach
![]() Jakiś czas temu pisałyśmy o kwasie migdałowym. Kupując wczoraj serum z bielendy wpadł mi w ręce krem ziaja z kwasem. Haha..zupełnie o nim zapomniałam, a jest super. Zaraz do przyjściu do domu wyciągnęłam go i zaczęłam ponownie używać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4522 |
|
Aussie, tez uwielbiam szachy.
![]() |
#4523 |
Zadomowienie
|
Hej Dziołszki
![]() Ja już naprawdę przywykłam do tych upałów, nawet na rowerze wczoraj po południu byłam. I powiem szczerze, że wcale mi nie tęskno do jesieni i zimy.... Aczkolwiek słyszałam, że zima w tym roku ma być bardzo łagodna. Zobaczymy, czy się prognozy sprawdzą. Eva, tak, czytałam Larssona i kilku innych. Nie czytałam jeszcze Nesbo, zamierzam poczytać jak przebrnę przez Grę o Tron. Co do seriali, oglądam niektóre, ale zdecydowanie nie są to te tasiemce oferowane przez tvp1 czy tvp2 (polskiej produkcji) - te zdecydowanie nie są moją bajką. Rzadko kiedy oglądam seriale czy filmy lecące w tv. Wyjątek - teraz oglądam kryminał Broadchurch na aleKino i ostatnio podpasił mi lecący tam duński serial kryminalny Dicte (Beti, widziałaś go ?) Miszka, a to zoo to w Borysewie zapewne ? Mam w planach zabrać tam syna, ale chwilowo się wstrzymam, bo po ostatniej wizycie w zoo w Łodzi wyszło na to, że osobą najbardziej zajaraną byłam ja a nie syn. Gosia, no co jak co, ale pogoda rzeczywiście w UK pozostawia wiele do życzenia ..... Coś za coś.... Kawa ![]()
![]() |
#4524 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() W koncu zabrałam się za drugi tom Jozefiny i Napoleona Gulland, bo już wrzeszczała z półki, żeby przeczytać ![]() ![]() Kawa. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4525 |
Gang Iren
|
Dzień dobry.
U nas pierwszy dzień szkoły dziś.
#4526 |
Zakorzenienie
|
Piękny, deszczowy wtorek. Kawa!
Wonder, my też śmigamy na rowerach, nie ma to jak mała przejażdżka na poprawę humoru. Aussie - a ja kupiłam tonik Bielendy z kwasem migdałowym, już do mnie leci. Eva - czy ty sama robisz taki wizualizacje 3D? Takie przeskalowane szachy są na tarasie basenu jednego z tutejszych olimpijskich basenów, fajnie to wygląda. Edytowane przez caffeine Czas edycji: 2015-09-01 o 08:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#4527 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Kupiłam coś takiego..Wzięłam zestaw promocyjny, będę uzywać przez najbliższe lata...Nie wierze juz, że cokolwiek zadziala na moje przebarwienia, ale i tak kupuję, biedny, głupi miś ![]() http://www.â☠â☠â☠â☠â☠â☠â☠/apt...x_2_opakowania Edytowane przez 201608151053 Czas edycji: 2015-09-01 o 07:59 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4528 |
Konto usunięte
|
Ciekawe, czemu te linki tak wybiorczo nie wchodzą?
![]() Skitetic w kazdym razie jest to |
![]() ![]() |
![]() |
#4529 | |
|
Z tego co widze, to niektore szkoly tez sie u nas otwarly. Na drogach zdecydowanie wiekszy ruch I korki. Cytat:
Caffeine, hahahahaha, deszcz jest u nas taka rzadkoscia, ze tez wszyscy uwazaja go za piekno I wtedy to dopiero szalenstwo sie dzieje. Osobiscie deszczu nie lubie, chyba ze lekki bardzo krotki w cieple poludnie, poza tym jak temperature spade ponizej 18'C to odlacza mi sie opcja dobry humor ![]() Umiem robic 3D wizualizacje ale wykonuja je technicy ja robie glowny project. Beata, tez bylam fanka Pana Samochodzika, uwielbialam te przygody u poszukiwanie skarbow. Poza tym chcialam byc Tomkiem Wilmowskim, w ogole chcialam byc chlopakiem bo z 'babami' sie dogadac od dziecka nie moglam, ahahahahaha.
![]() ![]() |
![]() |
#4530 |
Zakorzenienie
|
Beata, podobno na przebarwienia świetnie działa arbutyna. Mam w planach zakupić coś z tym składnikiem na jesień.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:18.