|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!
Mam ropien pod koscia szczekowa czy jak to sie tam nazywa... nie reaguje na antybiotyki i trzeba chirurgicznie usuwac....
![]() Dodatkowo moja super hiper zorganizowana uczelnia nie chce mi wyznaczyc terminu bo za kazdym razem "cos" ![]() ![]() No i dzisiaj moja mama mi powiedziala, ze wywalila 2 pary moich butow.... moich ulubionych zimowek.... jedne kupilam rok temu... byly nic nie zniszone a ona mi wmawia, ze byly popsute... a drugie fakt, ze wiekowe ale dobre i tylko fleczek trzeba bylo wymienic... szlag mnie trafia... Dobilo mnie to dzisiaj totalnie.... Jak glupia rycze z powodu butow ![]() Juz kupilam 2 pary tej jesieni... ale chyba musze cos kliknac szybko na pocieszenie ![]()
#4532 |
Zakorzenienie
|
hello
![]() jestem padnieta wpadam tylko na chwile zobaczyc co u Was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4533 |
Wtajemniczenie
|
Malin
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4534 |
Zakorzenienie
|
hello
![]() fiolusiek - napisz cos wiecej gdzie pracujesz i co wogole slychac u ciebie?? tysia - ![]() ![]() ja powinnam zejść o 15-20.. ![]() widzę, że wątek opanowały kije to chodzenia ![]() ![]() ![]() obudziłam sie o 5.30 ![]() ![]() ![]() nawet apetytu nie mam... w pracy masa ludzi no i przez to duuuzo pracy, od paru tygodni marze o wolnym weekendzie ![]() wpadne jeszcze do Was przed wyjsciem, milego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4535 |
Zadomowienie
|
dzien dobry
![]() ![]() Kostko duzo zdrówka ![]()
![]() |
#4536 |
Wtajemniczenie
|
Bry piękności
![]() Malinn, bidulku masz tu full pakiet pocieszeniowy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kostko, jak Cię choroba nie może wziąć, to ja Cię wezmę ![]() ![]() Mam nadzieję, że w pracy zrobi się w końcu luźniej! Dzisiaj Młody ma urodziny więc spylam stąd ![]() Miłego dnia! ![]()
#4537 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Wpadam tylko na chwilkę uścisnąć wirtualnie naszą Malinkę i Kosteczkę ![]()
#4538 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() miłych urodzin ![]() Cytat:
![]() własnie wstałam i troche mi lepiej.. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4539 | |||||
Zakorzenienie
|
Część Piękne
![]() QUOTE=virginia;22642587]Limonko, słonko, dajesz czadu!! Zuch dziewczyna!! Z prawkiem w kieszeni i sexi intruktorem pod ręką! [/QUOTE] ![]() ![]() ![]() Dziękuję, Mamrotko ![]() Dopiero zaczynam rozglądać się za jakimś samochodzikiem. Zakochałam się w Oplu Tigrze, ale naczytałam się na forach internetowych, że trudno jest znaleźć niezajechany egzemplarz. Myślę też standardowo nad Seicento, może Corsą? Niestety przy moim ograniczonym budżecie nie bardzo mogę zaszaleć, ale nic to... Ważne, że będzie własny, a ja już wkrótce będę miała w portfelu stosowny papierek, dzięki któremu będę mogła go prowadzić ![]() ![]() Dziękuję ślicznie, skarbie ![]() Powiedz gdzie i kiedy, a przybędę ![]() ![]() Cytat:
![]() Niestety patataj w "L-ce" nie będzie, o czym więcej napiszę poniżej... Cytat:
![]() Pewnie się za bardzo na kibelku napinałaś, usiłując wyprodukować próbki do badania i tyle ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale niestety tej Anielinej też nie widzę... Cytat:
![]() Wierzę,że zabieg będzie szybki, prosty, bezbolesny i bez żadnych komplikacji ![]() I oczywiście,że w szkole wreszcie się ogarną i wyznaczą Ci termin obrony ![]() Z własnego doświadcznenia wiem ile nerwów człowieka kosztuje, gdy tak Ci go ciągle przesuwają... Butami się nie martw, przecież to zawsze świetny pretekst,żeby kupić sobie nowe ![]() Co jak widzę sama zauważyłaś ![]() Ściskam Cię mocno, mocno, mooooooooooooocnooooooooo o ![]() Cytat:
![]() ![]() Mam nadzieję,że w pracy będziesz miała trochę oddechu ![]() Nie możemy pozwolić, żeby klienci zamęczyli naszą Kostkę! Chociaż jak można się im dziwić? Na pewno każdy chce współpracować z taką profesjonalistką ![]() Have fun ![]() Dziewczyny, jestem zła... W sobotę idę ze znajomymi oblać jak trzeba moje prawko, więc pomyślałam, że to idealna okazja, żeby zaprosić mojego instruktora. Ot, takie niezobowiązujące spotkanie... Niby nie randka, ale jednak szansa, żeby się jeszcze lepiej poznać i ocieplić kontakty... Zadzwoniłam wczoraj do niego z zaproszeniem, ale się wykręcił, że ma inne plany. Może bym nawet w to uwierzyła, ale wydaje mi się, że w takiej sytuacji podaje się alternatywny termin. "Wiesz,sobotę mam zajętą, ale może w przyszły piątek...?" A on słowem się nie zająknął. A później przypomniałam sobie, że moja koleżanka chciała się zapisać do ich szkoły na kurs i zadzwoniłam raz jeszcze, żeby go podpytać o terminy, a on... nawet nie odebrał ![]() ![]() Wydawał się taki fajny, poza tym wydawało mi się, że mnie polubił. Na prawdę miałam nadzieję, że coś ma szansę z tego być... Moja naiwność nie ma jednak granic... Jak to dobrze, że jutro idę na te pierniczkowe warsztaty. Wyżyję się zagniatając ciasto i lukrując jak szalona ![]() Buziaki ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4540 |
Zadomowienie
|
Limonko niestety faceci czasem sami nie wiedzą czego chcą.... jeśli nie są czegoś pewni itd. to najlepszym wyjściem dla nich jest ulotnic się bez słowa
![]() ![]() ![]() Udanego, jutrzejszego oblewania ![]() ![]() ![]() ![]() Niunia hmmmm oj czuje coś w kościach, że bezie się dziś działo ![]() ![]() Vitgiono Ty również trzymaj się ciepło ![]() Wczoraj wypróbowałam moje kijki, namówiłam też na nie moją koleżankę, mam nadzieję, że w weekend sobie już kupi i od następnego tyg. będziemy już maszerowac ![]()
![]() |
#4541 |
Zadomowienie
|
kociaczki, macie jakis dobry przepis na cos z szpinakiem i cyckiem??
mam oba i nie wiem jak polaczycc;p
![]() |
#4542 |
Zadomowienie
|
ale małpy;p nie daly przepisu...sama se wymyslilam
![]()
![]() |
#4543 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ale dziś zimno, i mróz od rana u mnie...ale słonko i tak ładnie świeci ![]() dziś mam to wesele ![]() ![]()
![]() |
#4544 |
Wtajemniczenie
|
Heja Lasencje
![]() Tysia ja szpinaku nie lubie ale moja mama wczoraj robila nalesniki ze szpinakiem ![]() Limonko nie denerwuj się - facet jeszcze nie wie co stracił ![]() Niuśka jak po urodzinach?? Malin przytulam mocno - oby wszystko poszło bezboleśnie ja dziś sie wybeiram na parapetówe do kolezanki - tylko nie wiem o ktorej tż wróci z pracy ![]() ![]()
#4545 |
Zakorzenienie
|
Witajcie Lasencje!
Od października mieszkam u siostry w Katowicach i nie mam internetu, dziś przyjechałam do domu i u brata korzystam z komputera, więc nie mam czasu odpisywać Wam wszystkim, niemniej jednak poczytałam i wspieram ![]() Limonko, instruktor powinien żałować i to bardzo, a prawka GRATULUJE!!! Sama planuję w końcu iść zdawać ten 4ty raz, tylko najpierw muszę ten wolontariat skończyć. Kostko, Tysiu, Ines... ja też wiem, jak to z dietą, bo moja waga stoi ![]() Virgo ![]() Malinn powodzenia na zabiegu, żeby nic nie bolało i szybko się goiło!! Tysiu ja szpinak zawsze robię z czosnkiem ![]() ![]() Niuniuś, jak po urodzinach? Anielko, może wklej zdjęcie sukienki? Jestem bardzo ciekawa ![]() Mkarlinko a na czym polega TBC?? Fioluś, która siostra jest w ciąży? Ja trochę nie halo, bo nie zdążyłam nadrobić... Ahh.. ostatnio troche mnie przygnębia, wszyscy w ciąży, śluby i chrzciny a ja samoooootnaaaaaa ![]() U mnie ostatnio wiele zmian, wyprowadziłam się do Katowic, mieszkam kątem u siostry, mam wolontariat w Gliwicach i... i marzyłam o tej pracy od 3 roku studiów, byłam przeszczęśliwa, że mnie przyjęli [choć za free] i... i teraz troche mi ciężko, ponieważ a) nie potrafię wstawać o 5:40 .... przez 1,5 roku pracowałam w centrum handlowym na 9-10 a tutaj na 7:30 muszę być. Ale za to cieszą mnie wolne popołudnia. Więcej czasu mam dla siebie pracując 7-15, pomimo, że chodzę spać wiele wcześniej niż kiedyś, w porównaniu z systemem pracy 11-12h i potem dzień wolny. Tylko tęskni mi się za ludźmi z poprzedniej pracy i to bardzo. I za tym, że w C.H. obsługując klientów mogłam z nimi poklachać, tam na obsługę jednego klienta poświęcałam od 5 min [jak nic nie kupował lub tylko drobiazgi] do nawet godziny z przerwą 15min. b) brakuje mi teraz tego ruchu, tego kontaktu z ludźmi, bo w Gliwicach głównie przed komputerem siedzę. Mam nadzieję, że szybko się przyzwyczaję ![]() Życie uczuciowe to pustka... Były TŻ chyba trochę dojrzał, ale jak pamiętacie, głównym problemem, oprócz jego olewania mnie, było to, że jego matka i siostra się ciągle wtrącały, dyrygowały nim itd.. ciekawe czy to potrafiłby zmienić i czy te zmiany byłyby na stałe... Na razie nie robię sobie nadziei żadnych. Spotykałam się krótko z tym facetem uzależnionym, okazało się, że wcale nie jest tak źle jak myślałam, że na razie to na granicy uzależnienia a "rekreacji" jest, ale... więcej rzeczy mi w nim nie odpowiada [a może najbardziej to, że nie jest moim byłym TŻem za którym niestety tęsknię, tylko zdaję sobie sprawę, że nie byłam szczęśliwa w tym związku i powinnam się skutecznie odkochać ![]() 3majcie sie Dziołchy, miłego weekendu!! |
![]() ![]() |
![]() |
#4546 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cześć Chude Szkapy
![]() Cytat:
Muszę być jednak sprawiedliwa i przyznać, że koleś trochę się zrehabilitował. Jedna rozmowa telefoniczna i w sumie już nie jestem na niego nawet w połowie tak zła... Okropnie jest mieć do kogoś słabość ![]() Zarzekał się, że w przyszłości gdzieś mnie porwie na to niedoszłe oblewanie, ale zobaczymy czy na prawdę coś z tego wyjdzie czy to takie p...lenie o Chopinie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Piersi kurczaka faszerowane szpinakiem ilość osób: 4 czas przygotowania: 40 minut trudność: łatwe Składniki 3 łyżki oliwy z pierwszego tłoczenia 1/4 szklanki rodzynek 1/4 szklanki orzeszków piniowych 1 łyżka posiekanego czosnku 450 g świeżego szpinaku sól i świeżo zmielony czarny pieprz 1/4szklanki panko (japońska bułka tarta) dowolnie (ja dałam zwykłą) 4 piersi kurczaka bez kości (ok. 680 g) 2 łyżki octu balsamicznego 1 łyżka musztardy Dijon Przygotowanie Rozgrzać piekarnik do 180° C. Przygotować 6 dwudziestocentymetrowych kawałków sznurka. Wlać 2 łyżki oliwy na dużą patelnię, której można także używać w piekarniku. Rozgrzać tłuszcz na średnim ogniu. Dodać rodzynki, orzeszki piniowe i czosnek, smażyć przez 30 sekund, dodać szpinak, posypać solą i pieprzem. Dalej smażyć, ciągle mieszając, aż szpinak zmięknie, a płyn odparuje czyli ok. 10 minut. Zdjąć z patelni i grubo posiekać, dodać panko (dowolnie). Rozłożyć na desce 2 piersi z kurczaka, stroną, gdzie były kości, do góry. Lekko rozbić dłonią, wałkiem lub dnem rondla. Rozłożyć na nich farsz, przykryć pozostałymi piersiami. Należy układać je odwrotnie, tj. cienki koniec do grubego, aby były jednakowej grubości. Związać każdą nadzianą pierś w 3 miejscach sznurkiem. Oprószyć solą i pieprzem z obydwu stron. Na patelni po szpinaku zrumienić kurczaka na pozostałej łyżce oliwy. Przenieść do piekarnika i piec przez 25 – 30 minut, przekręcając piersi raz, aż będą upieczone. Zdjąć mięso z patelni i zawinąć w folię. Patelnię postawić na średnim ogniu i wlać na nią ocet, 2 łyżki wody i dodać musztardę. Gotować, często mieszając, aż sos będzie miał konsystencję syropu. Dodać kilka szczypt czarnego pieprzu. Zdjąć sznurek z porcji mięsa i pokroić je w plastry. Podawać skropione sosem. Wyszperane gdzieś w necie, wypróbowane, pyyyyszne ![]() Pochwal się co wymyśliłaś, mistrzu! Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Jak już wrócisz do robienia prawka możesz oczywiście liczyć na moje wsparcie ![]() Cytat:
![]() Oczywiście, że poranne wstawanie może dać w kość, ale za to- jak słusznie zauważyłaś- dzięki temu masz dla siebie całe popołudnia. Normalna jest też tęsknota za byłymi pracownikami, ale to kwestia czasu kiedy zżyjesz się z nowym zespołem. A brak kontaktów z ludźmi... Może z czasem da się na tyle zmienić Twoje obowiązki, żebyś miała więcej kontaktów z klientami? Czym Ty się w ogóle robaczku zajmujesz? Pamiętaj, że robisz to, o czym marzyłaś od lat i to jest najważniejsze ![]() Cytat:
![]() Wierzę, że wszystko w Twoim życiu uczuciowym się ułoży i nie wiem, czy eks udowodni, że jednak jest prawdziwym mężczyzną z jajami czy pojawi się ktoś nowy, ale na pewno będziesz jeszcze bardzo, bardzo, bardzo szczęśliwa ![]() Niuniuska- gdzie zniknęłaś? Czy urodziny Młodego to kilka dni świąt? ![]() Virginio- mam nadzieję, że weekendos minie Ci równie sympatycznie jak poprzedni ![]() Kosteczko- jak się czujesz? Mam nadzieję, że to podłe choróbsko się nie wygłupia i nie próbuje już dopaść naszego słoneczka ![]() Malinnko- jak nastrój? ![]() Mój weekend minął bardzo sympatycznie. W sobotę jak już wspominałam cały dzień pierniczyłam, a później poszłam opijać prawko ze znajomymi. Efekt jest taki, że połowa z nich ma na FB status "Witaj niedzielny kacu" ![]() Ja tam szczerze mówiąc czułam się wręcz kwitnąco. Opijanie prawka widocznie mi służy i aż szkoda, że już więcej takiej okazji nie będzie ![]() Dziś cisza i spokój. Najpierw kurs księgowości, a później moi bratankowie dopilnowali, żebym się Boże broń nie nudziła ![]() Pozdrawiam cieplutko ![]()
Jestem bezbronna tylko wtedy, gdy schnie mi lakier na paznokciach... Edytowane przez Limonka1987 Czas edycji: 2010-10-17 o 19:30 |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4547 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]()
#4548 |
Zakorzenienie
|
![]()
#4549 |
Zadomowienie
|
ogladalyscie SLUBY PANIENSKIE??
fajne? warto pojsc? ile bilet hehe:P LIMONKA dzientki za przepis ![]() ja zrobilam takei o ...szukanei co mam w lodowce i w rezutlacie wyszlo mi cos bardzo podobnego jak to co marei podala ![]()
![]() |
#4550 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale tak ogólnie to siedzieli z nami przy stoliku jego bracia cioteczni, więc towarzystwo było na prawdę udane i było cały czas wesoło ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dzień dobry...! ![]() Mój weekend minoł bardzo faaajnie ...szkoda że takie imprezy nie są częściej ..... ![]() Ponadto dziś byłam na romowie w sprawie pracy....tzymajcie kciuki by coś z tego wyszło.....mają niebawem dac mi odpowiedz ..!!!!!! ---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ---------- Marei mam nadzieję, że u Ciebie wszystko szybko się jakoś pokłada i przyzywczaisz się do nowego środowiska....a co do facetów to zobaczysz nie bedziesz się nawet spodziewała a on się zjawi ...!!! ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4551 | ||||
Zakorzenienie
|
Dobrrrry
![]() Cytat:
Lubię bardzo twórczość Fredry dlatego chyba w końcu się nie wybiorę, żeby nie wyjść z kina z niesmakiem, zastanawiając się jak można schrzanić tak fajną sztukę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Komentował coś w ogóle? Nic dziwnego, że nasłuchałaś się komplementów: aż się prosi, żeby Ci mówić jaka śliczna jesteś ![]() Cieszę się, że tak dobrze się bawiłaś ![]() Ja i dzieci...? Jaaaaaasne. Chyba jak pójdę do banku spermy, bo prawdziwego tatusia to ja chyba nigdy nie znajdę ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Co tu taka cisza? Ja dziś wzięłam wolne, bo w weekend skończył się remont w naszym domu i mamy taki syf, że czuję się w obowiązku pomóc mamie trochę to ogarnąć, a normalnie nie mam na to niestety ani siły ani czasu. Postaram się meldować się tutaj między myciem okien, a szorowaniem framug. Mam nadzieję, że towarzystwo trochę się ogarnie i będę miała co czytać!!!
![]() |
#4552 |
Zakorzenienie
|
hello
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4553 |
Zakorzenienie
|
hello
![]() witajcie, dziekuje za wsparcie chorobowe ![]() ![]() marei - fajnie, że wpadłaś oby częsciej, a teraz jak mieszkasz w katowicach to kochana nie wykrecisz sie od kawy ze mna i kolezanką malinn ![]() ines - swietnie, ze sie tak dobrze bawiłaś ![]() ![]() ![]() limonko - ale mi kochana posłodziłaś ![]() ![]() ![]() virginio - co tam u Ciebie słychac? zaniedbujesz nas ![]() ![]() fiolusiek - a u Ciebie? gdzie pracujesz?co z siostrą? a zdjecia z wesela mialas nam sie pokazać w sukience ![]() ![]() dziewczyny (niunia, mamrotka) jak odchudzanie... ![]() ![]() w weekend przyjechała kolezanka - ta u ktorej ostatnio bylismy w niemczech i poszalalysmy w konskim temacie ![]() ![]() ![]() zmykam na sniadanko, miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4554 |
Zadomowienie
|
Hej lasencje
![]() Czytam Was regularnie, ale ostatnio jakaś jesienna chandra się przyplątała i nie miałam ochoty na nic. Po pierwsze: Limonka!!! Gratulacje!!!!!!!! Niedługo pewnie zobaczymy Cię na torze wyścigowym ![]() Ciekawa jestem jak wyjdzie z tym kolesiem. Może rzeczywiście wtedy akurat nie mógł i nie pomyślał żeby zaproponować inny termin? Chociaż.... zachował się beznadziejnie ![]() marei - myślę, że przestawisz się na to poranne wstawanie i nie będzie to stanowiło problemu. A skoro jesteś w Katowicach, to może koło Świąt by się jakieś śląskie spotkanie urządziło, hmm? ines - cieszę się, że fajnie się bawiłaś na weselu. Może serio Tżet taki dziwnie nieśmiały był, a teraz skoro poznała Cię jego rodzina to się ośmieli? ![]() Virginio - chyba już Ci pisałam, ale bardzo podoba mi się Twój blog. Zostałam wierną czytelniczką ![]() fioluś - wyjaśniło się z siostrą? I pozdrowienia i całuski dla pozostałych dziewczyn ![]() U mnie nic ciekawego... jesienne obniżenie nastroju jak już pisałam wyżej. Trochę sobie pofolgowałam z dietą ostatnimi czasy (odezwała się mania pizzowa ![]() Nadrobiłam trochę zaległości filmowe: polecam "Całe Życie z Wariatami". A pisałam Wam może, że 3 tygodnie temu zaczęłam się uczyć gry na pianinie?? Wiem, wiem... trochę to śmieszne, bo stara d*pa ze mnie, a się biorę za naukę gry na instrumencie, ALE... to zawsze było moje skryte marzenie i mimo, że to dopiero 3 tydzień to idzie mi całkiem, całkiem. A przynajmniej tak twierdzi pan, który udziela mi korepetycji (czarujący emeryt, były dyrektor szkoły muzycznej). Na razie w domu ćwiczę na pożyczonym keyboardzie, bo nie mam sprzętu, ale rozważam wypożyczenie pianina cyfrowego, o takiego np.: http://allegro.pl/nowe-pianino-cyfro...275219254.html Ale marzy mi się to: http://www.ceneo.pl/2650307 Wpadnę jeszcze później, a na razie szefowa mnie goni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4555 | |||
Zadomowienie
|
Będzie dobrze ....zoabczysz
![]() Cytat:
w ich towarzystwie czułam się świetnie, normalnie się rozmwiało...nie patrzyli na mnie jakoś dzwinie tylko tak jabyśmy się już znali.... W. nic nie komentował....Ogólnie zachowywał się w towarzystwie innych tak samo jak jesteśmy tylko sami, po prostu ma już taki charakter że lubi sobie pogadac i pożartowac ze wszystkiego ....z jednej strony i dobrze, że jest kontaktowy ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() na razie nie dziękuję za kciuki....... ![]() ![]() Limonko miłego sprzątania ![]() ta jak zwykle rozgadana...... nie odpowiadasz na nasze pytania ...czemuż to tak...? ![]() JoyceSky no prosze prosze jaka zdolna z Ciebie painistka...jak to mowią na spełniane swoich marzeń nigdy nie jest za późno...... zaglądaj do nas częsciej..... ![]() Dziewczyny czytałyście ksiązke "Dlaczego mężczyźni kochają zołzy..." ja to zaczełam ostatnio czytac i normalnie ta ksiązka jest chyba o mnie ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez ines85 Czas edycji: 2010-10-19 o 12:23 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4556 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny czytałyście ksiązke "Dlaczego mężczyźni kochają zołzy..." ja to zaczełam ostatnio czytac i normalnie ta ksiązka jest chyba o mnie
![]() ![]() ![]() ![]() Książki nie czytałam, ale jak najbardziej zgadzam się z tym, danie facetowi siebie od razu na tacy to gwóźdź do związkowej trumny. Facet albo stwierdzi, że za łatwo poszło i straci zainteresowanie, albo owszem, będzie z Tobą, ale nie doceni Ciebie, będziesz po prostu wygodnym dodatkiem do życia. |
![]() ![]() |
![]() |
#4557 |
Zadomowienie
|
Jesli ktoraś z Was ma ochotę to może sobie kupic dzisiejsza "Panią domu..."
![]() ![]()
![]() |
#4558 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() NIUNIEEEE nie wiem co sie dzieje....ja nei chudne;/ jem same dobre rzeczy, tj cycki ,ciemny ryz, pieczywo tylko chrupkie deseczki, jakies surowki jakies melka z muslim, chrom-i przez to nei ejm slodkiego jejejejeeeeeeeeeeeeee;D:c ool: a nie chudne....mam nerwa bo 3 tyg a ja tylko 2kg polecialam, w tym te 2 kg w pierwszym tygodniu a potem juz nic...zaraz sie wkuu i rzuce to w pierony ;/ ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4559 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() U mnie mały update: Dzisiaj jedziemy do urzędu z Tżem z wybranym projektem domu, zrobić rekonesans i porównać projekty i zobaczyć czy taniej wyjdzie kupić projekt z tej stronki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4560 | ||
Zadomowienie
|
A se kup
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() hey laseczki.... ![]() ![]() u mnie nic nowego , wróciłam właśnie z praktyk....dziś było sporo pacjentów ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez ines85 Czas edycji: 2010-10-20 o 11:35 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:14.