|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 |
Rozeznanie
|
Dot.: ZACZYNAMY 15 LUTEGO! MUSI SIĘ UDAĆ! Francuska dieta proteinowa dr Pierre Dukana
ANIELA- GRATULACJE! co do twojego pytania, ja uwaazam ze powinnas stopniowo wprowadzac wegle bo pamietam jak zeszlam na 3 faze to w glowie mi sie az krecilo od nadmiaru wegli a zjadlam wtedy pamietam do dzis, chipsy, kasze z gulaszem wolowym ale smazonym na tluszczu, buraki (byl tam olej i cukier) i napilam sie fanty chyba lep mi rozadzalo bylo mi przez dwa dni slabo takze wprowadzaj pomalutku
![]() a w ogole hej wam wsyztskim ![]() ![]() Megi gratulacje za wage ![]() ![]()
![]() |
#4532 |
Raczkowanie
|
Dot.: ZACZYNAMY 15 LUTEGO! MUSI SIĘ UDAĆ! Francuska dieta proteinowa dr Pierre Dukana
Witam wszystkie Dukające dziewczyny
![]() Dawno nie pisałam bo ma bardzo dużo pracy ale gratuluję wszystkich spadków ![]() ![]() ![]() Ja oczywiście trochę nagrzeszyłam-pizza,kanapka z bułki,lody bakaliowe ale trudno na wyjeździe nie dałam rady ![]() ![]() Kasiu i Megi-wyglądacie naprawdę super,różnica jest ogromna-wyglądacie zdecydowanie młodziej jak się tak na was patrzy to ta dieta naprawdę ma sens ![]() Karadko-u Ciebie też zmiana ogromna moim zdaniem możesz śmiało przechodzić na III wyglądasz super,wysoka i szczupła ![]() ![]()
![]() |
#4533 | |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny Kochanieńkie dziękuję Wam za komplementy, nawet nie wiecie jak to cieszy ogromnie
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A i dziewczyny mają rację - Karadka i Elskelde powinny już pożegnać II fazę - wyglądacie ślicznie i zgrabniutko - ja choćbym się starała to mój wzrost nigdy mi nie pozwoli tak smukło wyglądać ![]() W zeszłym tygodniu tak się rozpędziłam z białkami, że w piatek warzywków nie zjadłam, więc wczoraj i na dzisiaj (bo po takim spadku słaba jestem) dalej warzywka ciągnę. A mało tego zjadłam dzisiaj na obiad bukiet surówek i ...... kebab - samo mięsko ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4534 |
Zadomowienie
|
domino
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() megi - Ty tez o wzroscie piszesz ale uwiez mi ze majac prawie 180cm to bardzo trudno jest nie wygladac na fest babe - bo przez wzrost po pierwsze kazdy cie z daleka widzi i nie da sie ukryc w tlumie i troche tluszczyku wystarczy i takie potezne sie robimy ![]() ![]() ![]() i bacikow odemnie nie oczekuj bo jestem jedna z ostatnich osob ktore moga je wymierzac ![]()
![]() |
#4535 |
Rozeznanie
|
oj ze mną też dziś coś nie tak
upał taki a ja chodzę i ciapię sernik budyniowy w piekarniku coby chociaż dukanowe było to ciapanie a wy jak na samych P to wogóle warzyw? ja pomidorka, ogórka sobie pozwalam w małych ilościach
![]() |
#4536 |
Wtajemniczenie
|
Przy dzisiejszej pogodzie - zero wiaterku, 30 stopni, słońce na maksa to po 1,5 godz. rowerku padam dosłownie
![]() Wyjeździłam cały ten obiad chyba ![]() Aguś ja jak mam same P to ani ani pół warzywka nie jem, chyba że cebulki trochę do smaku. Ale ja ogólnie nie jestem fanką warzyw więc dla mnie to spoko. trzeba iść pod prysznic bo muchy mnie obsiądą ha ha ![]()
Gosia Edytowane przez Megi428 Czas edycji: 2010-06-08 o 18:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4537 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Jeszcze raz gratuluje! ---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- A tak w ogóle,to dziękuje ![]() ![]() Ważne jest,że wspieramy się nawzajem, szczególnie na początku drogi "do doskonałości" ![]() Ja już drugi dzionek i jak na razie jest ok - dzięki Bogu jestem typowym mięso i nabiałożercą - choć może macie jakieś propozycje, co zabieracie ze soba do pracy. Bo same serki, jogurciki, jakieś rybki w puszce albo kawałki mięska, to mam lekkiego stracha, że może się to znudzić ![]() Może macie dziewczyny jakieś pomysły na przekąski w czasie pracy, zeby wytrzymać 8 godzin ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4538 | |
Raczkowanie
|
Isabella77 ja co prawda do pracy nie chodzę ale myślę że po uderzeniówce dobrym pomysłem będzie upieczenie chleba kasi lub bułek dukanowych i z jakimś mięskiem lub drobiową wędliną będzie ok (przepisy w przepisowni mam nadzieję że wiesz jak znaleźć) i jak masz jakieś wątpliwości to pytaj zawsze Ci ktoś odpowie- chociaż byłyśmy na tym forum różnie oceniane jednak spadki mamy niezłe i teorię w palcu(z praktyką często gorzej
![]() ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4539 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() ![]() Gratuluje wszystkim spadków ![]() ![]() ![]() ![]() Aniela40 gratulacje, teraz musisz bardzo na siebie i maluszka uważać. Ja myślę że najlepiej będzie jak pójdziesz do zaufanego lekarza i z nim pogadasz o diecie.
![]() |
#4540 |
Raczkowanie
|
Dziękuje wszystkim za gratulacje.tak bardzo sie ciesze.
jadłam dzis dużo warzyw ale nie wiem jak zacząć z węglowodanami czy nie bedzie szoku dla organizmu jeszcze większego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4541 |
Raczkowanie
|
Aniela tylko gratulowac
![]() ![]() U mnie dzis slonce jak diabli, moja diabelska mam zatrudnila mnei do ogrodka na wyrywanie chwastow. Bilans nie ma jednego rzadka kwiatow i marchwi ![]() ![]() ![]()
Dukan: 22.01.2010 - 70,7 kg ![]() ![]() I Faza 7 dni - 3,5 kg II Faza (5/5) - 4,8 kg Cel - 55 kg ![]() "Did U know, that 'I told U so' has a twin brother" she asked cutting me off "His name is "Shut the f*** up'" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4542 |
Rozeznanie
|
aniela ja ci napisalam powyzej co sadze o weglach itp z wlasnego doswiadczenia
![]() |
#4543 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Na plecki i ramiona - maślanka lub kwaśne mleko, ewentualnie jogurcik ![]() Skoro zaczęłam o maślance to kupiłam dzisiaj jakiś twaróg maślankowy ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4544 |
Rozeznanie
|
Witam, mam nadzeje że jeszcze mnie pamiętacie
![]() na początku chciałam powiedzieć że bardzo się za wami stęskniłam od wczoraj was poczytuje - próbuje nadrobić to co napisałyście ale na dworze taka pogoda że nie chce się siedzieć w domu.NARESZCIE świeci słońce i jest cieplutko ![]() na wadz niestety prawie 1 kg na plusie ![]() dziewczyny bardzo wam gratuluje tych nowych mniejszych cyferek na wadze naprawde jesteście niesamowite ![]() aniela gratuluje i życze wszystkiego najlepszego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4545 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuje ślicznie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4546 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- i kolejny słoneczny dzień minął - mam nadzieje, że wszystkie straciłyśmy choć po parę gramów... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4547 |
Raczkowanie
|
Witam dukaneczki- mam nadzieję, że mnie jeszcze pamietacie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4548 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Gratuluje córci ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4549 |
Rozeznanie
|
Ewelcia kochana - super
dopiero test robiła, już płeć zna gratulacje parki dziewczynki są świetne .. u mnie waga bez zmian 89,4 .. isabell rada starych wyjadaczek (prawie czteromiesięcznych) trzymaj się kochana jak najdłużej bez grzeszków my poległyśmy w wielkanoc do wielkanocy szło super, a od tego czasu już wzloty i upadki się zdarzają i tak jak czytasz czasem naprawdę ciężo ![]() ![]()
![]() |
#4550 |
Rozeznanie
|
Witam, wreszcie Was doczytałam do końca
![]() Kasiu i Megi- jesteści BOSKIE, a te zdjęcia jaka różnica postaram się wziąść z was przykład i też zrobić czyste białka chociaż do piątku, bo na wekend mój mąż wymyslił wyjazd nad jezioro ![]() ![]() aniela40- podwójne gratulacje, zawsze chciałam mieć bliźniaki, a tak na marginesie to ja tęż myśla nad drugim dzidziusiem ![]() ale gafa chodziło ci o to że macie syna będziecie mieli córke -więc parka a nie bliźniaki ![]() ![]() Edytowane przez haniula1803 Czas edycji: 2010-06-09 o 11:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4551 |
Zadomowienie
|
czesc dziewczynki dzisij 72,9 czyli znowu w gore
![]() ![]() ewela - gratuluje coreczki! ![]() ![]() ![]() haniula my chyba musimy klub zarlaczy otworzyc ![]() i witam nowa kolezanke ![]()
![]() |
#4552 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() Ale piękna pogoda żyć się chce.Zaraz biorę młodego i do lasu. Isabella jak pisałam o przepisowni to miałam na myśli tę z wizażu bo te przepisy z książek to czasami cięzko zastosować u nas w Polsce a poza tym nie sprawdzone a te na wizażu przeważnie smaczne i proste do wykonania i produkty można łatwo dostać No i odezwała się ewela-gratuluję córeczki oszczędzaj się w upały bo potrafią dać w kość w ciąży ![]()
![]() |
#4553 |
Raczkowanie
|
aniela40- ale numer!!! teraz dopiero zauważyłam, że TY TEŻ ależ się cieszę!!!!
![]() ![]() DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA GRATULACJE I powiem szczerze, że aż mi się łezka w oku zakręciła tak mi się przyjemnie na serduszku zrobiło. DZIĘKUJĘ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4554 | |||
Wtajemniczenie
|
Witam Kochanieńkie
Uwielbiam lato, ale temperatury 30 i ponad 30 stopni są dobre na urlop kiedy nie trzeba do pracy chodzić - padam dzisiaj, waga cały kg więcej, spuchnięta jestem jak balon dosłownie, i najchętniej to bym tylko piła i nic nie jadła. Zapas coli i wody dzisiaj zrobiłam ![]() ![]() No i ponarzekałam sobie ![]() Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=336667 to są przepisy z życia wzięte - sprawdzone, przez niektóre z nas również wrzucane, jak będziesz miała swoją wymyśloną potrawę, ciacho czy cosik ciekawego też możesz wrzucić przepis ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A Ty Kochana jesteś już chyba chudzino na III fazie i chcesz robić same białka?
![]() |
![]() |
#4555 |
Rozeznanie
|
czesc dziewczeta
![]() ![]() ![]() zapomnialam wam napisac ; postanowilam ze w wakacje naucze sie szyc na maszynie ;] mopja babcia jest krawcowa, tesciowa tez cos tam umie wiec bede miala na wakacje zajecie ;] wreszcie bede miala wymarzone sukienki za grosze i idealne dla mnie ![]() ![]()
![]() |
#4556 |
Rozeznanie
|
Haniula dzieki
![]() A Ty Kochana jesteś już chyba chudzino na III fazie i chcesz robić same białka?[/QUOTE] Megi -tak chce zrobić sobie same białka dla okiełznanie swojego żarłoctwa, niby nie jadam nic konkretnego ale tu coś skubne tam ugryze, tu paluszek tam ciastko, a przeciesz takie podjadanie jest najgorsze i jak tak dalej pujdzie to wróce do 6 z przodu a tego bym nie chciała ![]() sylwiusia- świetny pomysł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4557 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4558 |
Zadomowienie
|
sylwusia super pomysl! ja mam maszyne(dostalam od chrzesnej na urodziny bo ona ma zamilowanie do tego) przywiozlam ja w listopadzie z polski i jak stala tak stoi
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- zapomnialam dodac ze juz prawie 6 a ja nic slodkiego nie zjadlam dzisiaj ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- isabella staraj sie nie popelnic naszych bledow! bo uwierz mi ze jak raz zaczniesz podjadac to szybko sie to nie skonczy ![]()
![]() |
#4559 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() sylwiusia- świetny pomysł ![]() Cześć Dukanki!! Już wróciłam z delegacji i zdążyłam nadrobić czytanie. Maszyny do szycia nie sa takie drogie ja kupiłam niedawno taką za 300zł i szyje świetnie. Ma różne rodzaje ściegu i nie jest skomplikowana w obsłudze. Polecam. Wszystkim gratuluję spadeczków, pocieszam tych na wzrostach. Gratyluję tym które spodziewają się dzidziusiów. Mnie na wyjeździe udało się mało nagrzeszyć starałam się jeść tylko dozwolone rzeczy + warzywa. A jak na obiad podali schabowego to zjadłam ale obrałam go z panierki. Dzisiaj po powrocie do domu zważyłam się i nawet ubyło 0,3. Zobaczymy jutro rano jaki bedzie wynik.
____________________ Początek 15.02.2010 waga 114kg ![]() 25.01.2011 waga 79,0 -spadek -35,0 ![]() I cel - 99kg na 8 maja - osiągnięty hura!! IIcel - 90 kg - osiągnięty Hura!!! IIIcel - tak dla zdrowia osiągnięty ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4560 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja maszynę mam po babci - taką starą jak świat - łucznik przedpotopowy ale daje radę jak trzeba coś przeszyć, podszyć - ostatnio spodnie zwężałam bo co miesiąc nowych przecież nie będę kupować ![]() A kiedyś szyłam sobie i najczęściej stroje na bale karnawałowe do przedszkola dla chłopaków - zawsze mieli "oryginalne" ![]() No i właśnie Isabella Karadka nasza ma rację - nie grzesz, a jeśli już będziesz czuła że musisz, to powiedz sobie jutro zgrzeszę, jutro znowu to samo ......... ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i nie udało mi się dogonić Cię w chudnięciu Kochana ![]() -
Gosia Edytowane przez Megi428 Czas edycji: 2010-06-09 o 18:15 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:19.