|
|
#4531 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Dwulatki :o)
Oooooo widzę, że wywołałam laseczki
Maluśna, Werstusia proszę mi nie znikać Kasiunia Persil OBŁĘDNY Zapaszek bardzo mi podszedł, ale jak on intensywnie pachnie... no poezja Powiedz mi kochana, używasz jakiegoś bezzapachowego płynu do płukania? Możesz coś polecić? ![]() Mam radochę bo w piątek robimy sobie z TŻtem wieczór wrażeń Mała ląduje na noc u babci a my się wybieramy do Silesii na jakąś kolacyjkę, zakupy i na nocny seans w kinie - na kolejną część Heńka Garncarza Proszę się nie śmiać, już pisałam, że lubię i książki i filmy z tej serii ![]() Poza tym z pozytywnych rzeczy jeszcze... ze sprzedaży Matylkowych ciuszków na all i szafce uzbierała mi się ładna sumka. Aż TŻ się wczoraj zdziwił bo on zawsze twierdził, że szkoda zachodu dla wystawiania takich drobności. Teraz się zastanawiam co za to Panience zakupić ![]() Nowaken współczuję |
|
|
|
#4532 |
|
Zakorzenienie
|
Cestia mogłabyś mi sfocić te klocki hello kitty ? chcę zobaczyć ile tego mniej więcej jest,bo się zastanawiam nad kupnem.
sprzedałam krzesełko babyono 3min. temu uważam,że nieźle bo sama dałam co prawda 200 ale służyło dzień w dzień przez ost. 2 lata
|
|
|
|
#4533 |
|
Zakorzenienie
|
uuu, Cestusia - ale się szykuje efektowny wieczór (i noc
) zazdraszczam oczywiście, oj będzie się działo Heniek Garncarz ![]() dziękuję ci kochana za komentarze i jednak młoda do tż podobna
|
|
|
|
#4534 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Hello
nadrobiłam z grubsza, pogoda u nas dzisiaj paskudna, może przez to mam taki okropny nastrój a może z innego powodu ...Byłam z Młodą na spacerku i niedługo się wybieramy jeszcze raz. Cytat:
Cytat:
. Parę razy miałam Alicję w pracy i niestety robota mi nie szła Cytat:
A Antek chociaż bedzie już miał ospę za sobą. Dużo zdrówka
|
|
#4535 |
|
Zakorzenienie
|
Hey hey.
Jedziemy dzis na urodziny do mojego bratanka, zaś w niedziele chrzciny drugiego- jego brata. Pojechalam wczoraj do hurtowni zabawek i nakupowalam im prezentow i dla Borysa m.in. prezent na mikolaja. Borys lubi wszelakie instrumenty wiec: http://allegro.pl/zestaw-intrumentow...313556183.html tylko tam zaplacilam za niego 31zl. wczoraj Borka zaczal wieczorem sucho kaszlec, dzis po zlobku idziemy do lekarza, sprawdzic co sie tam znowu dzieje. Kompletnie nie mialam pomyslu na prezent urodzinowy dla 3-latka. W sumie nie ma zadnych zainteresowan za bardzo, wiec kupilam tez ofkors tansze bo tylko 29zl kosztowalo. http://allegro.pl/ciastolina-lody-du...313110038.html dokupie jakies slodycze, czy bajke. nie wiem co sie dzieciom kupuje :p |
|
|
|
#4536 |
|
Zakorzenienie
|
hello
Nowaken zdrówka, dzieki Bogu nic Wam sie nie stało zdrówka dla kaszlących i zasmarkańców dziś boli mnie głowa, ale wiem na bank że z głodu, bo byłam na pobraniu krwi , a potem to juz dupa blada jak przekąsiłam koło 10 popiłam własnie coli, więc może bez tabletki jakos mi przejdzie ![]() Maluśna już mi ulżyło skoro Ty sie lepiej czujesz w cieplejszych tonach to spoko ja też nie przepadam za czernidłem na mojej głowie Kristi jakbyś miałą rasowego lub półrasowego kotka to też byś szperała dobrej karmy , a dla dachowców to wiadomo coś tańszego
|
|
|
|
#4537 |
|
Wtajemniczenie
|
Mała super fotki, Majka jest rozkoszna, lubi kotki
mamusia też niczego sobie ofcourse ![]() Kupiłam wczoraj takie cieplutkie leginsy dla Alicji za 15zł na rynku Bernardyńskim, więc jak byś byłą na Starym Rynku to skocz sobie na Plac Bernardyński, na pewno kupisz coś tam dla Majki Zaczelo znowu padać, chyba na spacerek się na razie nie wybierzemy
|
#4538 | |
|
Zakorzenienie
|
Dorbarku - ja byłam z Mają w pracy podczas urlopu
nie wyobrażam sobie tak normalnie z nią przyjść, zresztą u nas to niemożliwe za dużo klientów się przewija ![]() a moi współpracownicy bardzo się domagali Majki więc poszłam ich zakumplować kolegę zainspirowałam nawet do rozpoczęcia prac nad produkcją przychówku ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- Cytat:
Ja dość często jestem w Poznaniu ale głównie w sobotę lub niedzielę, nie wiem czy wtedy też stoją na placu bernardyńskim? |
|
|
|
|
#4539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas nie trzeba byc na czczo na badaniach |
|
|
|
|
#4540 |
|
Zakorzenienie
|
hej
u nas pogoda paskudna ale dobrze że nie jest jeszcze gorzej jestem już po pogrzebie i nawet załątwiłąm sobie 2 sprawy na mieście w urzędach, teraz siedzę i popijam sobie kawkę Na pogrzeb w końcu poszłam czarnym płaszczyku veronko mam nadzieję że Boryskowi nic nie będzie, że to tylko coś mu przeszkadzało i musiał się wykaszleć Ja chcę już lato, takie prawdziwe lato z ładną pogodą i słoneczkiem z dala od tych chorób Mała wyglądasz kwitnąco i moim zdaniem wyglądasz lepiej w tych jaśniejszych włosach anka może i racja, gdybym miała jakiegoś rasowego kotka to bym tez droższe kupowała, a tak to mi nie zależy mam kota na dworze co chwyta myszy i ptaki a żarełko ode mnie zje chyba każde, więc nie mam potrzeby przepłacać veronko takimi instrumentami to i 3 latek by się zainteresował ale ciastolina też powinna być ok |
|
|
|
#4541 |
|
Zakorzenienie
|
hm
dziwna sprawa z tym na czczo ![]() dziś mi pielęgniarka też powiedziała, że można się napić wody, i jakby się miało mdleć to coś przekąsić zawsze myślałam że jakoś mocno przekłamana może być morfologia przez to Veronka juz półmetek ale nie odpowiedziałaś nam ani razu czy czujesz już ruchy bobasa
|
|
|
|
#4542 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z Borysem czulam juz w 14tc. teraz czuje,ale takie lekkie, caly czas wydaje mi sie, ze to jelita czy cos hehe. Zapomnialam co to za uczucie. Wczoraj mialam kilka mocniejszych kopniakow. Kristi, z tym ze wlasnie ten 3-latek to nie bardzo z instrumentami i muzyka. Borys strasznie lubi spiewac i grac. |
|
|
|
|
#4543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas też się chodzi na czczo ale wody to się chyba można na pić ja przynajmniej piłam |
|
|
|
|
#4544 |
|
Zakorzenienie
|
Do większości badań wystarczy być trzy godziny bez posiłku. Bezwzględnie na czczo, czyli co najmniej 5-6 godzin bez posiłku należy być do pobrania krwi na poziom cukru, prolaktyny, żelaza oraz oznaczenie całkowitej zdolności wiązania żelaza
|
|
|
|
#4545 |
|
Zakorzenienie
|
Hej baby
Maluśna słońce kochane, ja w sumie to chciałam napisać, że naprawdę lubię Twojego tż nie znam go, ale po tym jak piszesz bardzo pasuje mi jego charakter, ja muszę mojego namawiać na to co Twój tż sam Ci proponuje a i przede wszystkim naprawdę mi się podoba Wróciłam ze spaceru z Olgierdzią. Zaliczyłam Sephore bo mam ostatnio manię perfumeryjną i dostałam wczoraj bon -20% do któregoś tam listopada więc tak niucham czy coś mi podejdzie, ale dziś to średnio. Wąchałam nowe Versace - jakiś ogór na mnie wylazł, nowy- zimowy Ange ou Demon, Benefit coś tam o Ewie i boskim ogrodzie - tutaj najlepiej Poza tym spotkałam paczkonosza, ale nie miałam tyle kasy przy sobie i zaraz przyjedzie i przywiezie mi perfumy My Givenchy Dream i bransoletki Swarovskiego, gotówkę odliczyłam i czekam Ola w tesco miała szał pał, pojeździła na bryczce, na autku i przewertowała mnóstwo zabawek Córa stwierdziła, że chce sadzić kasztana nr 2 (pierwszy był w domu) więc leciałam z nią na sedes, a ona jest taka z siebie dumna że zejść nie chciała i skończyło się to histerią na szczęście szybko opanowaną. Bez jaj, gorąco mi było, musiałam ją trzymać a ona będzie wisieć nad klopem oczywiście nachwaliłam się za wszystkie czasu bo bez tego ani rusz U nas pogoda też się kiepści
27.07.2008 r. Olcia 01.02.2015 r. Kamilek Edytowane przez Kasiulka22 Czas edycji: 2010-11-17 o 14:09 |
|
|
|
#4546 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiulka, kocham Twoje opowieści
|
#4547 |
|
Zakorzenienie
|
![]() A paczkonosza jeszcze nie było ![]() Cestunia skleroza!!! Wiesz ja używam białego Softlanu do płukania i naprawdę super się komponuje
|
#4548 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4549 | |
|
Zakorzenienie
|
tiaaaa, ja też Kasiulkowe opowieści czytam z wypiekami na policzkach
nic mu nie będę mówić bo wiesz samce to zaraz w pióra obrastają i się puszą jak pawie a Ola z tym klopem wymiata kto by pomyślał, że tak się jej spodoba sadzenie kasztanów, hehe ![]() ---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- Cytat:
persil+biały softlan (ewentualnie zamiennie białe, niemieckie coccolino |
|
|
|
|
#4550 |
|
Zakorzenienie
|
hello
am pytanie o te rogale świętomarcińskie Po ile są u Was w Pyrlandii?? U nas znalazłam w jednym miejscu w cukierni "Kandulski: 35 zł za kilo. Jeden wychodzi koło 8 zł. Kasiulko co to za Persil??? Zel czy proszek?? Zapodaj najlepiej linkiem czy cus
|
|
|
|
#4551 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2010-11-17 o 15:33 |
|
|
|
|
#4552 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Guilty powiadasz... oczywiście nie znam.Paczkonosz był i wsio dostałam, bransoletki boskie jestem zachwycona, a perfumy równie cudowne jak bransoletki. Spodobałyby Ci się na pewno Jowiszkowa Maluśna pewnie, chłopa nie chwal niech się nie psuje Judi ja mam żel persil color, ale wciąż jeszcze ten polski nie niemiecki Judi o taki : http://www.ceneo.pl/1931509
|
|
#4553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo myślałam że ta cena taka wysoka temu że u nas się pojawiły to w porządeczku, kupię dzisiaj jednego, muszę spróbować ![]() dzięki ![]() ---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- Kasiunia dzięki pokońxczę proszki to kupię żelik
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4554 |
|
Zakorzenienie
|
z racji wiadomego stanu
![]() ostrożnie muszę wybierać płyny do płukania zaden biały softlan ani lenorek, nie wchodzi w grę bo od razu wiszę nad kibelkiem niemiecki żołty lenorek, ciut ciut do płukania jakoś znoszę to samo z żelem pod prysznic, używam zwykłego oliwkowego ziaji, lub białego jelenia 8 zł za rogala nie zapłaciłabym idę piec frytki, dziś same z keczupem bo zupa była mięsna ![]() gdzieś kiedyś obiły mi się nakładki jednorazowe, antybakteryjne dla dzieci, jak im się chce sikać i kasztanić w obcym miejscu , żeby nie trzeba ich było trzymać w powietrzu |
|
|
|
#4555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i na pewno nie tania ![]() Poznaniacy z rogalami szaleją tylko w listopadzie w tym jednym dniu |
|
|
|
|
#4556 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie Magda celowo napisałam nazwę cukierni bo podejrzewałam że to sieciówka.
Jutro mi tz kupi-ciekawa jestem jak smakuje, więcej w najbliższym czasie kupować nie zamierzam. Raz mogę się skusić ![]() zaraz pomykam do pracy, jeszcze jutro, bo piątek i poniedziałek wolne pobyczę się ![]() papa, miłego wieczorku |
|
|
|
#4557 |
|
Zakorzenienie
|
mam pytanie
czy ktoś ma na zbyciu pralkę wirnikową ? tż kumpel szuka, jakiejś używki, przeprowadza się na inne lokum, i na razie automatu nie chce kupować |
|
|
|
#4558 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nigdy nie jadłam rogala Marcińskiego
Baby małż mi przytaskał taki oto fonik jak stwierdził z okazji "dziadka przymrozka" http://galaxys.samsungmobile.com/ Jestem zachwycona, teraz muszę uważać żeby Ola go nie dorwała
|
#4559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam wciąż tego Samsunga używanego, z allegro i absolutnie niczego więcej mi nie trzeba. a to telefon chyba sprzed 4 lat.ale ślicznego notebooka to już bym chciała ![]() poza tym marzy mi się nowy obiektyw za drobne 600zł. o perfumach nie wspomnę,choć w tym temacie ostatnio się trochę zaspokoiłam bo znalazłam to czego szukałam no i co do zbieractwa toreb - też mi przeszło ![]() ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- jutro UP na 8.15 wyjazd sprzed bloku pewnie 6.44 muszę sprawdzić bo autobus kursuje AŻ dwa razy na godzinę z mojej wsi i dlatego albo jestem sporo za wcześnie albo wychodzi,że będę na styk, i dupa.
|
|
|
|
|
#4560 |
|
Zakorzenienie
|
Jowiszkowa ja też szczególną maniaczką komórkową nie jestem, ale moja Nokia sprzed 2 lat już wyglądowo wołała o pomstę do niego bo sprawna jest
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:30.

Maluśna, Werstusia proszę mi nie znikać
Powiedz mi kochana, używasz jakiegoś bezzapachowego płynu do płukania? Możesz coś polecić? 
Mała ląduje na noc u babci a my się wybieramy do Silesii na jakąś kolacyjkę, zakupy i na nocny seans w kinie - na kolejną część Heńka Garncarza 

Heniek Garncarz
i jednak młoda do tż podobna
a może z innego powodu
...

za dużo klientów się przewija

pokońxczę proszki to kupię żelik