Chyba nadszedł już nasz czas,rodzić jadą pierwsze z nas!mamyListopad-grudzień2010,cz6 - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-26, 18:07   #4531
kliwia
Zakorzenienie

Dot.: Chyba nadszedł już nasz czas,rodzić jadą pierwsze z nas!mamyListopad-grudzień20

niebieskapodaj maila na PW
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-26, 18:09   #4532
Priety
Raczkowanie

GG do Priety
Dot.: Chyba nadszedł już nasz czas,rodzić jadą pierwsze z nas!mamyListopad-grudzień20

Niebieskaa ja mam więc podeślij mi maila to Ci wyślę...

Kootekk współczuję... Biedny ten Twój Michałek Ale na szczęście macie to już za sobą i może następnym razem będzie lepiej... Ale swoją drogą co za idiota z tego lekarza... Tak traktować takie malutkie dziecko
Priety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-26, 18:15   #4533
Sysunia_d
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
Joanna, dzięki za podesłanie tej wiadomości o Matce Polce No to już chyba na 100% Madurowicz Teraz w ICZMP pewno na wszystkim ostro oszczędzają

Co do czkawki - mój też ostatnio ma codziennie, nawet po kilka razy (jeśli to czkawka faktycznie). Jakoś nie martwię się tym

Po czym poznajesz że to czkawka ????

Kotek
przytulam ale jesli badania wychodza w porzadku to jest to najwazniejsze. Badanie moze jest nie przyjemne ( za bardzo nie wiem o co chodzi bo nie jestem w temacie) ale pomysl najwazniejsze sa dobre wyniki by nie musial przechodzic jakis innych gorszych badan, na ktore tez bys musiala patrzec. Sory ze nie składnie napisałam ale cos mnie skurcze od nocy łapia i mnie boli brzuch a jeszcze mi sie pierogów zachcialo i teraz sie mecze zeby je zrobic.

Ja dzis w nocy mialam pierwszy skurcz i normalnie myslalam ze padne w tym łóżku ruszyc sie nie mogłam . Nie przyjemne uczucie a zostalam pocieszona ze te wlaściwe bola 4 razy mocniej

---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ----------

Cytat:
Napisane przez 79 Marta Pokaż wiadomość
:

pytanko: czy też macie bóle krzyżowe niezależnie od tego ,czy stoicie, leżycie, robicie cokolwiek

Narazie nie mam ale jak za długo pochodze to mnie tak cisnie na krok ze musze stanac i sie zgiąć w pół i jakos mi brzuch spina na dole.
I mnie cyce zaczynaja bolec a maz mówi ze sa goszkie tez takie macie ??????????????

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-26, 18:15   #4534
dzasta110
Wtajemniczenie

kootekk - współczuje... biedny Michałek... ale najważniejsze, że wszystko ok

niebieskaa - ja mam, jak dasz maila to Ci wyślę

Anecka - jak to nie ma miejsc dla ciężarnych?? nieźle

mallinko - oby Twój plan wypalił

De - zaproponowali karuzele zamiast wózka??!!
a nie możecie sami sobie kupić tego wózka?? ja to z tych, że jak nie to nie, łaski bez
no i zaciskaj nogi

ona1010 - a widzisz, dobrze Cię wyczyścili to i szybko przestało lecieć... dobrze, że Filipek rośnie

szarlotkę własnie z piekarnika wyjęłam

kręgosłup mnie chyba dziś wykończy

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"

Edytowane przez dzasta110
Czas edycji: 2010-10-26 o 18:17
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-26, 18:16   #4535
kliwia
Zakorzenienie

sysunia czkawka jak czkawka, w brzuchu pika rownomiernie co chwila przez kilka minut nie da sie tego z kopaniem pomylic.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-26, 18:26   #4536
Anecka
Zakorzenienie

Gimikis, okolo 164 cm od podstawy lozeczka do czubka baldachimu.

kootekk, niestety musicie jakos przejsc to wszystko bedzie dobrze

Sysunia, no wlasnie w Anglii jest inaczej to fakt, kolezanka tam rodzila i sobie strasznie chwali, ze to calkowicie inny standart niz tu. Szkoda, ze wyszlo tak ze musielismy zjezdzac do Polski bo tam chcielismy sie starac o kredyt na mieszkanie, mielismy brac slub i w ogole.. ale wszystko sie posypalo. Tak to kto wie pewnie bylabym teraz tam

Eh caly dzien minal mi dosc przyjemnie i juz jestem wkurzona Ciekawa jestem czy mozna wziac kredyt na mieszkanie i placic tak z 500zl czy zawsze wynosi rata miesieczna 1000 i wiecej 500zl to jeszcze ok, bo do tego media i wszystko.. 1000 to juz niestety, nie stac nas

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Anecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-26, 18:39   #4537
mallinka
Zadomowienie

Kretencja to super że już jest szafa no i cieszę się że trafiłaś na fajną lekarkę też miałam robione badanie holterem wyszło mi że moje serce lubi sobie zrobić pauzy kilku-sekundowe

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
mallinka ja wpriwadze latwy plan z jezyka niemowlat, ale chyba w nocy budzic na karmienie nie bede, jesli samo sie nie obudzi.
Kolezanka wprowadzila i sobie chwali, tez bez nocnego budzenia. i maly 'chodzi jak w zegarku' i laktacja sie jej ustabilizowala.
no i taki właśnie mam plan tylko ponoć nie zawsze jest to takie wszystko proste we wprowadzeniu, zwłaszcza że bardzo łatwo się rozregulowuje ale próbować warto

Koootek dobrze że już to za Wami

Anecka to zależy za ile ma być to mieszkanie, ale rata 500zł to chyba ok 90000zł na 30 lat nie jestem pewna ale wejdz sobie w kalulatory kredytów i zobaczysz ile mniej więcej dostaniesz za taką ratę

ur. - 28.12.2010 - 4530g, 59cm

mallinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-26, 18:40   #4538
KarolinaB
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ona1010 Pokaż wiadomość
Od rana dopiero teraz udalo mi sie tu zajrzec... ufff nie jest latwo, niby taki maly czlowieczek, ale jak duzo czasu zabiera. Myslalam, ze moze kolejny dzidzius sie urodzil, a tu widze narazie postoj
no dziewczynki brac sie do roboty.

dzisiaj mielismy wizyte poloznej, zdjela mi szef, powiedziala, ze raczej juz wszystko ze mnie wylecialo, bo po cesarce macica byla dobrze wyczyszczona, a ja tak sie balam, ze moze sie cos przyblokowalo.
Filipek przybral na wadze, ma juz 2990 i nic mu nie dolega, pepuszek powinien niebawem odleciec.
Dzisiaj wieczorkiem kolejna kąpiel bobaska.
Poza tym padam juz troche z niewyspania. Ostatni raz chyba dobrze spalam przed ponad tygodniem, jak dzidzius byl jeszcze w brzuszku. Poczatki sa trudne, ale jakos damy rade. Spadam bo maluszek juz sie kreci, a cycuch juz boli bo pelno w nim jedzonka
generalnie wszystko ok, fajnie, że masz już spokój z tym "leceniem", chciałabym juz być po... ale z drugiej strony przerażają mnie te pierwsze chwile... jejku, jak to ogarnąć...

Cytat:
Napisane przez olajka Pokaż wiadomość
Witam Was Dziewczyny GRATULUJE WSZYSTKIM KTÓRE URODZIŁY JUŻ SWOJE MALUCHY
Ja spędziłam 5 dni w szpitalu. Robili mi badania, i wyszlo na usg skąd ten ból w dole pleców..jest to ucisk na lewą nerkę. Nie wiem czemu jest powiększona, bo ta prawa jest mniejsza. Nie mogli mi nic za bradzo poradzić na ten ból, dostałam dwa razy no-spe w zastrzyku i raz tabletkę Paracetamolu, i tylko ona tak naprawde mi pomogła. W jedną noc w szpitalu miałam ból przeokropny, że aż na wymioty mnie przez to ciągnęło i miałam dreszcze, aż mnie położna okrywała, mówie Wam nie życze nikomu takiego bólu! Obliczono mi, że jestem w 37 t.c. jednak. Napatrzyłam się znowu jak dziewczyny nie mogą urodzić i leżą po terminach, chodzą po schodach i biorą ciepłe prysznice żeby ruszyło ich na rodzenie. I niektóre się czują zrezygnowane.
Olajka - no całe szczęscie postawili chociaż diagnozę, wiesz, co to... jestem przerażona tymi opisami dziewczyn po terminie, ja zaraz też będę już przeterminowana...i juz mam wizję, że będe też sie tak męczyć....

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
mallinka ja wpriwadze latwy plan z jezyka niemowlat, ale chyba w nocy budzic na karmienie nie bede, jesli samo sie nie obudzi.
Kolezanka wprowadzila i sobie chwali, tez bez nocnego budzenia. i maly 'chodzi jak w zegarku' i laktacja sie jej ustabilizowala.
ooooooo ciekawe spostrzeżenia. Skoro działa, to może warto będzie to stosować? Czytałam do 3 rozdziału jeżyk niemowląt, ale książka miejscami wydawała mi sie taka hmmmm "amerykańska" i stwierdziłam, że postaram sie zapamietac bardziej ogólnie, ale skoro wypróbowano te metodę, to dlaczego sobie nie ułatwić życia?
KarolinaB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-26, 18:41   #4539
Artystka23
Dragonfly

Cytat:
Napisane przez gimikis Pokaż wiadomość
Kootekk jedyne w tym pocieszenie że Michałek nie będzie tego pamiętał. Najważniejsze że jest ok.

A mnie strasznie boli koś krzyżowa. Jak na @. Masakra
Mnie cos zaczyna w krzyzu pobolewac i to dosc mocno,a sobie leze w cieplym

Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość
Narazie nie mam ale jak za długo pochodze to mnie tak cisnie na krok ze musze stanac i sie zgiąć w pół i jakos mi brzuch spina na dole.
I mnie cyce zaczynaja bolec a maz mówi ze sa goszkie tez takie macie ??????????????
od tygodnia mam obolale piersi,prawie jak na poczatku ciazy

De czyli praktycznie zostawili Cie z lozeczkiem i wozkiem na lodzie
Stary 2010-10-26, 18:43   #4540
niebieskaa
Rozeznanie

Dziewczyny kochane dziekuje za odzew
wysłałam maila do Kliwi i czekam
niebieskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-26, 18:44   #4541
mallinka
Zadomowienie

Anecka a może jest coś takiego u was jak budownictwo TBS? wtedy wpłaca się część kwoty za mieszkanie (np. 20000) a reszte spłaca w czynszu-który jest odpowiednio wyższy, ale to wychodzi zdecydowanie taniej niz kredyt. a na te 20tys. mogłabyś wziąć kredyt z banku

my właśnie wróciliśmy z SR-trochę nudne są te zajęcia... dobrze że jeszcze tylko 2 wykłady
a wcześniej zdenerwował mnie tato i mama dobiła.. tak zupełnie nieświadomie, ale oczywiście jak zarzucili tekstem to słabo mi się zrobiło... ech

Edytowane przez mallinka
Czas edycji: 2010-10-26 o 18:45
Stary 2010-10-26, 18:47   #4542
De28
Wtajemniczenie

Dzasta wlasnie wczoraj mezowi powiedzialam, ze jezeli nadal beda nas przekonywac, to sami sobie kupimy i juz.Wozek ma byc w koncu przynajmniej na dwojke naszych dzieci, a tez uzywany pewnie tyle nie wytrzyma. Tez sie nie lubie prosic, ale sami zaproponowali.

Daniel

Christian
De28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-26, 18:47   #4543
KarolinaB
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mallinka Pokaż wiadomość
Anecka a może jest coś takiego u was jak budownictwo TBS? wtedy wpłaca się część kwoty za mieszkanie (np. 20000) a reszte spłaca w czynszu-który jest odpowiednio wyższy, ale to wychodzi zdecydowanie taniej niz kredyt. a na te 20tys. mogłabyś wziąć kredyt z banku

my właśnie wróciliśmy z SR-trochę nudne są te zajęcia... dobrze że jeszcze tylko 2 wykłady
a wcześniej zdenerwował mnie tato i mama dobiła.. tak zupełnie nieświadomie, ale oczywiście jak zarzucili tekstem to słabo mi się zrobiło... ech

nie przejmuj się... rodzice potrafią zdenerwować, ale ty szczególnie teraz zachowaj spokój... dla małego
Stary 2010-10-26, 18:48   #4544
mallinka
Zadomowienie

Sereniti jak tam nastrój przed jutrem ? będziemy mocno trzymać kciuki-ja już zaczynam i daj nam koniecznie znać jak już będziecie po
: kciuki:

Stary 2010-10-26, 18:52   #4545
De28
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Artystka23 Pokaż wiadomość
Mnie cos zaczyna w krzyzu pobolewac i to dosc mocno,a sobie leze w cieplym

od tygodnia mam obolale piersi,prawie jak na poczatku ciazy

De czyli praktycznie zostawili Cie z lozeczkiem i wozkiem na lodzie
A nabrzmiale tez sa'? Moje byly takie fajne na poczatku ciazy a potem wrocily do swoich rozmiarow. Teraz na szczescie nie bola.

Ano zostawili. Umiesz liczyc, licz na siebie.Jak zawsze moja dewiza sie sprawdza

Daniel

Christian
Stary 2010-10-26, 19:13   #4546
Priety
Raczkowanie

GG do Priety

Mallinka ale te mieszkania w TBSach są na tej zasadzie, że wpłacasz kaucję, ale mieszkanie nie jest Twoje... Tylko to jest trochę na zasadzie jak mieszkanie komunalne w tym momencie...
Priety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-26, 19:17   #4547
Anecka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mallinka Pokaż wiadomość

TBS byly niedaleko, ale zostaly juz zamieszkane wlasnie w tym roku (nawet Halinka Kiepska ma tu mieszkanie niedaleko ). Nie mniej taki TBS to troche lipa, bo to nie jest Twoje czytalam regulaminy i tam jasno wynikalo, ze to tak jakby sie wynajmowalo cale zycie.. a co ma zrobic moje dziecko kiedy mnie juz nie bedzie? a zalozmy bedzie niepelnoletnie? Tego nie bylo juz w zapisach jak to jest.
Nie mozna wykupic tego mieszkania ani nic.. dla mnie troche lipa

Ale to tak wydedukowalismy z regulaminow, nie znam nikogo kto mieszka w takim lokum i by mi opowiedzial jak to jest

Ah Ci rodzice.. mnie tez dzis ojciec wkurzyl, ale u mnie to norma.

W ogole pod zebrami mnie boli ciagle od srodka wszystko.. eh pachwiny coraz bardziej, juz jak sie zasiedze to ciezko mi wstac.. masakra

No nic chyba sie poloze i poogladam cos.

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Stary 2010-10-26, 19:24   #4548
mallinka
Zadomowienie

No u mnie w mieście wiem że ludzie czasem sprzedają te mieszkania, i moja kuzynka ma takie mieszkanie, ale najlepiej porozmawiac z kimś kto jest w tym temacie
w każdym bądź razie dobrze że myślisz nad czymś swoim Anecko bo na dłuższą metę to się wykończysz psychicznie z ojcem, a i Nina na wszystko będzie patrzeć-po co jej to

Stary 2010-10-26, 19:28   #4549
Ishka
Zadomowienie

Witam dziewczynki

Wpadłam zobaczyć czy sie tu jakaś nierozpakowała a tu nic brać sie do roboty kobietki :P

A tak przy okazji to chcieliśmy sie pochwalić że dziś rano wkońcu odleciał kikutek i jest już śliczny różowiutki pępuszek mały sukcesik heh a teraz ide sie poprzytulac z Tomusiem tzn poprzytulać tak że on lezy sobie brzuszkiem na moim brzuszku on tak bardzo lubi

Kootek no co za lekarz!!!! Ja bym chyba go pogryzła tam...ważne ze coraz mniej Was czeka juz tych wizyt...przesyłamy buziaki

Ok znikam ciotki pewnie jutro sie odezwe pozdrawiamy gorąco
Ishka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-26, 19:32   #4550
Anecka
Zakorzenienie

Myslec to juz mysle od dawna, ale z realizacja to jest wielkie G..
Nie dosc ze musze yc mezatką to musimy we dwojke dobrze zarabiac i wyjsc ze swoich rat, bo poki co ja miesieczne wywalam na raty 500zl, TZ ok 400zl a juz z tego moglibysmy placic raty kredytu mieszkaniowego..
Takze musimy poczekac z rok.

Po za tym w dzisiejszych czasach nie wiadomo jak praca. Ja mam umowe do wrzesnia 2011, ale nie zamierzam tu pracowac bo w koncu to taka praca przejsciowa a nie na dluzsza mete.. fakt ze dobrze platna, no ale bez przesady nie bede 40 lat w sklepie sprzedawac Takze od marca bede szukac pracy w jednakowych godzinachm zey dziecie do zlobka oddac.
Swoja droga ostatnio "tesciowa" mowi: no ale jak to do zlobka, wez wychowawczy, no bo jak to przeciez tam tyle chorob jest. To odpowiedzialam ze nie zamierzam siedziec na dupsku i byc kura domowa, po za tym kasa jest potrzebna skoro myslimy o mieszkaniu! no i odpowiedzilam ze do szkoly tez mam nie posylac pozniej bo przeciez tyle ludzi to tyle chorob?

TZ tez teraz podyplomowke robi, szuka pracy w zawodzie i nic nie ma. Poki co tez jest w takiej pracy ze raczej jest przejsciowa, ale juz lepiej bo biurowa.

Strasznie zaluje ze poszlam na takie studia na jakie poszlam.. jakym zalapala jakas prace albo miala kase od rodzicow to bym realizowala studia ktore byly moim marzeniem i kto wie pewnie mialabym prace normalna.. w normalnych godzinach

Dobra wylalam swoje żale

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Stary 2010-10-26, 19:34   #4551
Sysunia_d
Zakorzenienie

Anecka jesli wezmiesz maly kredyt to bank moze wyliczyc taka mala rate .

Stary 2010-10-26, 19:38   #4552
Ishka
Zadomowienie

Ja jeszcze chciałam sie pochwalić że szwy po cesarce mam już ściągnięte i nie było to takie strasznie a tak sie bałam...a raczej położna mnie nastraszyła że takie jak ja mam to pod jakimś znieczuleniem a tu prosze prawie czuć nie było bo ściągał mi ten lekarz co mnie ciął

No nic teraz już ide sie tulić z Juniorem miłego wieczorku Wam życze
Ishka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-26, 20:03   #4553
kretencja
Zakorzenienie

Kootekk

Mallinka, mnie się wydaje, że ja właśnie dodatkowe skurcze mam No a poza tym bardzo szybkie tętno (chociaż u lekarza wychodzą absurdy, chyba mam "syndrom białego fartucha" - na ekg 108, u kardiologa w zwykłym badaniu stetoskopem 120 a jak w domu sobie mierzę to mam 90). No, zobaczymy czy tego holtera zdążę jeszcze w ciąży zrobić Jutro będę dzwonić do szpitala i się dowiadywać.

Sysunia, pewności nie mam, że to czkawka, ale nie wiem, co by to mogło być innego Nie są to zwykłe ruchy, raczej takie rytmiczne cykanie, gdzie cały brzuch leciutko podskakuje, w dosyć regularnych odstępach czasu. Na tętno czy pulsującą pępowinę jest to zdecydowanie za rzadko, cyknięcie gdzieś co 2-3 sekundy. I trwa to średnio jakieś 10-15 minut, czasem trochę dłużej. To chyba musi byc to

Marta, mnie krzyż bardzo boli teraz na przykład - po dłuższym chodzeniu. Czasem też po długotrwałym siedzeniu w jednej pozycji. Ale tak normalnie to nie

---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ----------

Kociary, zobaczcie na to:
http://wiadomosci.onet.pl/swiat/kot-...wiadomosc.html

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010

Edytowane przez kretencja
Czas edycji: 2010-10-26 o 19:49
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-26, 20:04   #4554
Beata_Batumi
Zadomowienie

Anecka- a można wiedzieć co skończyłaś? Ja tez mam głupi kierunek...A skąd w ogóle jesteś jeśli to nie tajemnica?

A ja z nudów zaczęłam czytać 1 część naszego wątku...

Dziewczynki dobrze Wam chodzi ta strona iitv? Bo u mnie kiepska jakoś i ciągle się buforuje...Nie ma jakiejś innej stronki?

Lilianka już z nami!
http://www.suwaczki.com/tickers/ijpbjw4zsby4rlk8.png
Beata_Batumi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-26, 20:08   #4555
niebieskaa
Rozeznanie

Kliwia dzieki dobra kobieto, doszło do mnie juz na maila
niebieskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-26, 20:18   #4556
Sysunia_d
Zakorzenienie

Dziewczyny które maja termin na dniach - mam takie pytanko czy odszedł wam juz ten czop ??? Bo jestem ciekawa tak mniej wiecej ile wczesniej ten czop odchodzi.

Ja mam jeszcze troche czasu a juz mam manie sprawdzania bielizny - zaczynam popadac chyba w jakas paranoje

Stary 2010-10-26, 20:27   #4557
vikicullen
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Anecka Pokaż wiadomość

Eh caly dzien minal mi dosc przyjemnie i juz jestem wkurzona Ciekawa jestem czy mozna wziac kredyt na mieszkanie i placic tak z 500zl czy zawsze wynosi rata miesieczna 1000 i wiecej 500zl to jeszcze ok, bo do tego media i wszystko.. 1000 to juz niestety, nie stac nas
To właśnie zalezy od kwoty kredytu , jaka bierzesz i na ile lat, i czy masz wkłąd własny, przy wkładzie własnym rata jest nizsza , no i przy rodzinie na swoim przez 8 lat tez rata jest niższa. My np mielismy tak, ze przy kredycie 180tys rata wychodziła jakos 650 zl,ale tez w kazdym banku jest inaczej, w jednym wychodzilo, praiwe 800zl a w innym własnie 650 zł bo to zalezy jaką marże ma bank.

Cytat:
Napisane przez Priety Pokaż wiadomość
Mallinka ale te mieszkania w TBSach są na tej zasadzie, że wpłacasz kaucję, ale mieszkanie nie jest Twoje... Tylko to jest trochę na zasadzie jak mieszkanie komunalne w tym momencie...
Chcialam to napisać właśnie:P

---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ----------

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
Sysunia, pewności nie mam, że to czkawka, ale nie wiem, co by to mogło być innego Nie są to zwykłe ruchy, raczej takie rytmiczne cykanie, gdzie cały brzuch leciutko podskakuje, w dosyć regularnych odstępach czasu. Na tętno czy pulsującą pępowinę jest to zdecydowanie za rzadko, cyknięcie gdzieś co 2-3 sekundy. I trwa to średnio jakieś 10-15 minut, czasem trochę dłużej. To chyba musi byc to
Tak to czkawka właśnie :P szczerze dla mnie to jest dosc nieprzyjemne uczucie.

http://www.suwaczki.com/tickers/atdc2n0askflsw50.png

PAULINKA ur. 01.10.2015 r.

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37tv739lp63vo5.png

Edytowane przez vikicullen
Czas edycji: 2010-10-26 o 20:26
vikicullen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-26, 20:31   #4558
KarolinaB
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość
Dziewczyny które maja termin na dniach - mam takie pytanko czy odszedł wam juz ten czop ??? Bo jestem ciekawa tak mniej wiecej ile wczesniej ten czop odchodzi.

Ja mam jeszcze troche czasu a juz mam manie sprawdzania bielizny - zaczynam popadac chyba w jakas paranoje
ja niestety nie pomogę... termin za 4 dni, a u mnie cisza, sama bym się chciała dowiedzieć, jak ten czop wygląda
Stary 2010-10-26, 20:32   #4559
vikicullen
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bela14 Pokaż wiadomość
vikicullen-i co robisz idziesz do lekarza czy
sama coś stosujesz?
bo ja mam to samo a poród morze byc w kazdej chwili.
ja juz mam dość,po prostu sie dusze,nigdy nie miałam aż tak bardzo.
nie ide do lekarza, bo co mi pomoze na katar na noc biore torche xylometazolinu a w dzien sie mecze

http://www.suwaczki.com/tickers/atdc2n0askflsw50.png

PAULINKA ur. 01.10.2015 r.

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37tv739lp63vo5.png
vikicullen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-26, 20:33   #4560
De28
Wtajemniczenie

Ten artykul o kocie niesamowity Juz faceta lubie

Daniel

Christian
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości