Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VIII - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-15, 20:29   #4531
Paulunia8713
Zadomowienie

Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VIII

Cytat:
Napisane przez marta1986222 Pokaż wiadomość
Cieszę się że tak wszystko super się Wam układa.
I oczywiście wielkie klask i: dla Juleczki.
Cytat:
Napisane przez Nadia5 Pokaż wiadomość

Zdolniacha po Mamusi pewnie
Super że jedziecie nad morze. Ja musze czekać do Lipca
Cytat:
Napisane przez nurek119 Pokaż wiadomość
troche odpozynku przyda i się i nie ma znaczenia, że nie znasz tych ludzi trudno poznasz
Dziękuje kochane w imieniu swoim i Juluni Naprawdę nie spodziewałam się, że tak szybko pójdzie.
Nadia no to przecież jest 100% mamusia Charakterek ma też po mnie. TŻ się śmieje, że się wyprowadzi bo z takimi wariatkami mieszkać nie będzie

Wyjazd do rodziców się udał. Było bardzo fajnie mimo, że pogoda nie dopisała i że musieliśmy tak szybko wracać. Mam nadzieje, że niedługo znów pojedziemy ale na dłużej. Z wyjazdu nad morze bardzo się ciesze i wcale mi nie przeszkadza to, ze ich nie znam. Jedno małżeństwo (nasi rówieśnicy) mają synka w Julci wieku a drudzy są po 40 więc mam nadzieję będziemy się dobrze bawić. TŻ leci wykąpać małą a ja zrobię mu kanapki do pracy. Buziaki kochane

Dzisiaj szwagierka mnie wkurzyła. Taka... aż brak mi słów

I kobietki cieszę się, że spotkanie było udane i zazdroszcze
Stary 2011-05-15, 20:32   #4532
Haniula
Zakorzenienie

"Nie masz zgody na kopiowanie" ukradłam ci ijaa zdjęcia

Lece juz do wyrka bo jutro stresujący dzień trzymajcie kciuki
Dobranoc SPD
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-15, 20:33   #4533
Nadia5
Zakorzenienie

Paulina, Mój tż mówi, że jak będziemy mieć córkę z moim charakterkiem to ucieknie

Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-15, 20:37   #4534
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
"Nie masz zgody na kopiowanie" ukradłam ci ijaa zdjęcia

Lece juz do wyrka bo jutro stresujący dzień trzymajcie kciuki
Dobranoc SPD
Wywal je.
Wyślę Ci linka do paczki - jakość i wielkość będzie dużo lepsza.

Tymczasem wstawiłam też kilka do klubu.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!

Edytowane przez ijaa
Czas edycji: 2011-05-15 o 20:45
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-15, 20:52   #4535
alazkrainy
Zakorzenienie

Kobietki slicznie wyszlyscie na zdjeciach. Jak je ogladalam to i mi sie buzia cieszyla.
Jutro poogladam raz jeszcze bo na telefonie jakosc kiepska.
I najwazniejsze ze spotkanie sie Wam udalo.

alazkrainy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-15, 21:10   #4536
201608051010
Konto usunięte

czeeeeeeeeść
widząc, że dobra aura na wątku panuje postanowiłam się przywitać, może i mi się udzieli

ostatni miesiąc u mnie to niestety totalna katastrofa, dawno tyle łez nie wylałam
oby teraz było już tylko lepiej

świetne zdjęcia dziewczyny, fajnie , że spotkanie się udało
Haniula jakie Ty masz już długie włosy, pamiętam jak jakiś czas temu wstawiałaś zdjęcia z króciutką fryzurką,a teraz....
201608051010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-15, 21:14   #4537
marta1986222
Zakorzenienie

Dobry wieczór.

Wrócilam z pracy,jutro znów 12h.

Na początku napiszę że bardzo zazdroszczę spotkania i że wszystkie jesteście urocze.

Irenka trzymam kciuki.Wszystko będzie dobrze.

Ala też mam takie cichobiegi i są mega wygodne.

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

marta1986222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-15, 21:27   #4538
Haniula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niniona Pokaż wiadomość
czeeeeeeeeść
widząc, że dobra aura na wątku panuje postanowiłam się przywitać, może i mi się udzieli

ostatni miesiąc u mnie to niestety totalna katastrofa, dawno tyle łez nie wylałam
oby teraz było już tylko lepiej

świetne zdjęcia dziewczyny, fajnie , że spotkanie się udało
Haniula jakie Ty masz już długie włosy, pamiętam jak jakiś czas temu wstawiałaś zdjęcia z króciutką fryzurką,a teraz....
co się dzieje? jak masz potrzebe to pamiętaj ze my zawsze wysłuchamy

A włosy, nooo własnie oglądając te zdjęcia doszłam do tego samego wniosku a tż zabronił mi obcinac
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-15, 21:34   #4539
Nadia5
Zakorzenienie

Niniona
Co się dzieje ?

Stary 2011-05-15, 21:34   #4540
kraven
Zakorzenienie

Niniona co się stało?

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-15, 21:56   #4541
201608051010
Konto usunięte

ojj długo by opowiadać:

-pisałam kiedyś,że mam mrowienia w rękach i nogach- poszłam do lekarza ogólnego dała mi skierowanie na badania i zapytała przy okazji czy zauważyłam ostatnio jakieś problemy ze wzrokiem bo mogłoby to sugerować z dużym prawdopodobieństwem SM, wtedy nie miałam, ale kilka dni później obudziłam się z potwornym bólem, miałam też problemy z widzeniem- przeryczałam 1,5 tyg aż do wizyty u okulisty- na szczęście okazało się, że to zwykłe zapalenie spojówek, potem czekała mnie wizyta u neurologa, który niby twierdzi, że jest ok, ale objawy do końca nie minęły- choć może to ze stresu
- od 5 tyg (poza weekendami) jestem sama, bo Tż na kursie (swoja drogą w zeszłym tygodniu miał ichniejsze egzaminy, dziś państwowe, kurs zakończony a do domu nie może wrócić bo kurs zaplanowany był do wtorku i nie chcą ich puścić wcześniej)
-zepsuło nam się auto, a naprawa może przewyższyć jego wartość więc nie ma sensu naprawiać, musimy kupić nowe (znaczy stare- nowe) w związku z czym musiałam odłożyć na ten cel prawie całą wypłatę i finansowo w tym miesiącu jest tak tragicznie jak jeszcze nie było
- Tż w związku z wykonywanym zawodem raz w roku dostaje dodatkową kasę (jak dla nas nie małą bo 1700 zł) na którą bardzo liczyliśmy, a wszyscy z jego pracy dostali ją oprócz niego, niby próbował wyjaśniać to telefonicznie ale nic nie zdziałał bo kasy jak nie było tak nie ma
- za dwa miesiące ślub a my nie mamy nic załatwione (ani protokołu, ani licencji, żadnych dokumentów -nic, a powinniśmy zrobić to już dawno- niestety nie było kiedy
- w pracy przeprowadzamy całkowite zmiany, w związku z czym jest mnóstwo kłótni, awantur, płaczu i innych bo niestety nie wszyscy są zwolennikami tych zmian, no i w związku z tym zamiast kończyć pracę o 16, wychodzę zazwyczaj dużo później,a to dopiero początek bo przez kilka tyg prawie cała praca biura będzie na mojej głowie

no i pewnie jeszcze parę takich niekoniecznie ciekawych aspektów mego aktualnego życia by się znalazło, ale nie będę się już rozpisywać bo nikt by nie odważył się tego czytać (mimoo wprawy przy postach golden)

pewnie nie byłoby takiej tragedii, gdyby nie fakt, że praktycznie przez ten cały czas byłam z tym wszystkim sama, bo wszyscy zajęci...

ale spoko postanowiłam w końcu wziąć się w garść, wraca Tż więc mam nadzieję, że teraz może być już tylko lepiej

Edytowane przez 201608051010
Czas edycji: 2011-05-15 o 22:03
Stary 2011-05-15, 22:10   #4542
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niniona Pokaż wiadomość
ojj długo by opowiadać:

-pisałam kiedyś,że mam mrowienia w rękach i nogach- poszłam do lekarza ogólnego dała mi skierowanie na badania i zapytała przy okazji czy zauważyłam ostatnio jakieś problemy ze wzrokiem bo mogłoby to sugerować z dużym prawdopodobieństwem SM, wtedy nie miałam, ale kilka dni później obudziłam się z potwornym bólem, miałam też problemy z widzeniem- przeryczałam 1,5 tyg aż do wizyty u okulisty- na szczęście okazało się, że to zwykłe zapalenie spojówek, potem czekała mnie wizyta u neurologa, który niby twierdzi, że jest ok, ale objawy do końca nie minęły- choć może to ze stresu
- od 5 tyg (poza weekendami) jestem sama, bo Tż na kursie (swoja drogą w zeszłym tygodniu miał ichniejsze egzaminy, dziś państwowe, kurs zakończony a do domu nie może wrócić bo kurs zaplanowany był do wtorku i nie chcą ich puścić wcześniej)
-zepsuło nam się auto, a naprawa może przewyższyć jego wartość więc nie ma sensu naprawiać, musimy kupić nowe (znaczy stare- nowe) w związku z czym musiałam odłożyć na ten cel prawie całą wypłatę i finansowo w tym miesiącu jest tak tragicznie jak jeszcze nie było
- Tż w związku z wykonywanym zawodem raz w roku dostaje dodatkową kasę (jak dla nas nie małą bo 1700 zł) na którą bardzo liczyliśmy, a wszyscy z jego pracy dostali ją oprócz niego, niby próbował wyjaśniać to telefonicznie ale nic nie zdziałał bo kasy jak nie było tak nie ma
- za dwa miesiące ślub a my nie mamy nic załatwione (ani protokołu, ani licencji, żadnych dokumentów -nic, a powinniśmy zrobić to już dawno- niestety nie było kiedy
- w pracy przeprowadzamy całkowite zmiany, w związku z czym jest mnóstwo kłótni, awantur, płaczu i innych bo niestety nie wszyscy są zwolennikami tych zmian, no i w związku z tym zamiast kończyć pracę o 16, wychodzę zazwyczaj dużo później,a to dopiero początek bo przez kilka tyg prawie cała praca biura będzie na mojej głowie

no i pewnie jeszcze parę takich niekoniecznie ciekawych aspektów mego aktualnego życia by się znalazło, ale nie będę się już rozpisywać bo nikt by nie odważył się tego czytać (mimoo wprawy przy postach golden)

pewnie nie byłoby takiej tragedii, gdyby nie fakt, że praktycznie przez ten cały czas byłam z tym wszystkim sama, bo wszyscy zajęci...

ale spoko postanowiłam w końcu wziąć się w garść, wraca Tż więc mam nadzieję, że teraz może być już tylko lepiej

Przede wszystkim, kochana nie stresuj się. Bo stres może tak podziałać, że sama nie będziesz wiedziała czy objawy SM są prawdziwe czy to tylko dzieje się w główce.
Z kasą myślę że powinniście wyjaśniać do skutku bo przecież jak to ? Wszyscy dostali a Twój tż nie ? Dziwne to...
Formalności ślubne koniecznie załatwić i to migiem
Tż nie ma, Ty masz doły to tym bardziej powinnać tutaj z nami pisać, żalić się i zawracać dupę. No jak to przecież komuś trzeba coby lżej na duszy było

Stary 2011-05-16, 07:37   #4543
201604250957
Konto usunięte

Dzień dobry

weekend zleciał szybko (ale za to jak fajnie ) i znów mamy poniedziałek

Hania ściskam kciuki za pierwszy dzień na stażu! na pewno dasz radę i wszystko będzie cacy

Aaby wredna? ale, że kto? że niby ja? coś Ci się chyba pozajączkowało, wredność nie leży w ogóle w mojej naturze

Niniona faktycznie nakumulowało się tych niefajnych rzeczy, znowu się potwierdza moja teoria, ze nieszczęscia nie chodzą parami a stadami życzę Ci dużo siły i wiary, że wszystko będzie dobrze i jestem przekonana, że jak wróci Twój Tż nic już nie będzie wydawało się takim strasznym i nie do załatwienia jak wydaje się teraz Tobie samej a kasą się nie zamartwiaj- kasę da się zawsze jakoś zorganizować, najważniejsze żebyś była zdrowa i czuła się Kochana
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 07:51   #4544
marta1986222
Zakorzenienie

Dzień Dobry

Wpadłam się tylko przywitać.

Haniula trzymam kciuki za pierwszy dzień w pracy.

Niniona głowa do góry kochana,wiem że jak tyle nieprzyjemnych sytuacji spada na głowę a człowiek zostaje z nimi sam to jest ciężko ale zobaczysz wyjdziecie z kłopotów.
Myślę że Twój tż powinien domagać się tych pieniędzy przecież skoro wszyscy dostali to czemu nie on?

I szybciutko do kościółka załatwiać protokół

Najważniejsze że zdrowiem dobrze,nie ma nic cenniejszego.

Wrócę tu za jakieś 13 godzin

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

marta1986222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 08:22   #4545
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość

dodaja na pewno zazdrości od wczoraj
Nawet nie wiesz jak bardzo ! Zazdroszczę do dziś dnia

Urodzinowa imoreza brata tż była do pewnego momentu super. Potem chłopaki się rozkręcili i tak mnie w✂✂✂✂ili, że wyszłam z bekiem do domu. Do tż się nie odzywam, ale w głębi serca już mu wybaczyłam, ale niech się pomęczy

Teraz powinnam się szykować na uczelnie, a dalej siedze. Koszmarnie się czuje, bo mam okres Boli mnie dosłownie wszystko !

Niniona trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze

Haniulka żeby wszystko w pracy poszło dobrze

Więcej napiszę jak wrócę, miłego dnia !
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 08:36   #4546
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Nawet nie wiesz jak bardzo ! Zazdroszczę do dziś dnia

Urodzinowa imoreza brata tż była do pewnego momentu super. Potem chłopaki się rozkręcili i tak mnie w✂✂✂✂ili, że wyszłam z bekiem do domu. Do tż się nie odzywam, ale w głębi serca już mu wybaczyłam, ale niech się pomęczy
Dodaja nam Ciebie też bardzo brakowało, mam nadzieje, ze uszy Cię nie piekły bo mówiłyśmy o Tobie ale same dobre rzeczy

ojj to musieli Cię nieźle zdenerwować skoro się popłakałaś, łez wylanych łatwo się nie wybacza wiec niech się Tż męczy! będzie miał nauczkę na przyszłość
Stary 2011-05-16, 08:43   #4547
marcia45
Zadomowienie

Wstałam, wyszykowałam się i zbieram na uczelnie.

Dziewczyny ślicznie wyglądacie i już po zdjęciach widać, że bardzo sympatyczne kobiety z Was. Zazddraszczam po raz enty. Dobrze, że łódz bedzie blizej

Ninona TZ wróci i we dwójkę szybko wszystko załatwicie. Trzymam kciuki za zdrówko, bo jak ono jest to reszta się ułoży.

Haniula miłego pierwszego dnia stażowania

Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam

7.7.2012 godz 17
7.3.2015 moje druga miłość

Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
marcia45 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 09:08   #4548
Anastazja86
Zakorzenienie

szczerze Wam zazdroszczę tego wypadu do Bydgoszczy gdyby nie choroba mojej mamy na pewno bym się pojawiła

Haniula- powodzenia na stażu koniecznie nam tu wszystko opowiedz jak wrócisz

Niniona- życzę Ci dużo siły i mam nadzieję że wkrótce się u Ciebie poprawi

Dodaja- to musiał Cię Tż nieźle wkurzyć że się popłakałaś nie wybaczaj mu za szybko

witam

ja siedzę jak na szpilkach bo zaraz będą wieźli mamę do Szczecina na konsultację, dobrze że tata z nią jedzie'
będzie miała konsultację u neurochirurga który ją operował i pewnie będzie zdziwiony że mama żyje, bo jak ją wypisywał ze szpitala dawał jej 2 tyg życia... ciekawe co mądrego dziś powie
jestem strasznie zdenerwowana, ciekawe czy jest jakaś poprawa

oczywiście nie mogłam wstać i wstałam przed 5
siedzę w pracy ale kończę za godzinę i idę sprzątać żeby nie myśleć za dużo
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 09:15   #4549
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość
szczerze Wam zazdroszczę tego wypadu do Bydgoszczy gdyby nie choroba mojej mamy na pewno bym się pojawiła

Niniona- życzę Ci dużo siły i mam nadzieję że wkrótce się u Ciebie poprawi

Dodaja- to musiał Cię Tż nieźle wkurzyć że się popłakałaś nie wybaczaj mu za szybko

witam

ja siedzę jak na szpilkach bo zaraz będą wieźli mamę do Szczecina na konsultację, dobrze że tata z nią jedzie'
będzie miała konsultację u neurochirurga który ją operował i pewnie będzie zdziwiony że mama żyje, bo jak ją wypisywał ze szpitala dawał jej 2 tyg życia... ciekawe co mądrego dziś powie

za Mamę. Mam nadzieję że lekarz będzie miał ochoć odrobinę optymistycznych wieści.

Edytowane przez Nadia5
Czas edycji: 2011-05-16 o 09:16
Stary 2011-05-16, 09:17   #4550
alazkrainy
Zakorzenienie

Bry
czy dobry ? nie wiem
zdecydowanie nie mam mocy przerobowej, zaległa bym w łóżku i przez tydzień bym sie nie ruszała
nawet kawa mnie nie obudziła

Słoneczko świeci, choć chłodnawo, ale od środy upały zapowiadają. Ogólnie nie podoba mi sie ta pogoda, bo już wcale chęci do nauki mieć nie będę.

ehh

Stary 2011-05-16, 09:21   #4551
evilcia
Zadomowienie

Anastazja mam nadzieję, że wieści od lekarza będą pozytywniejsze niż ostatnio

Haniula powodzenia w pracy chociaż dzisiaj to pewnie będzie papierkologia, badania lekarskie i inne takie przyjemności.

Ja mam jakiś taki do dupy humor. I chyba mam doła
evilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 09:31   #4552
kraven
Zakorzenienie

Cześc dziewczyny.
Po tym weekendzie naładowana pozytyną energią dzisiaj wstałam wyjątkowo wyspana.
Pracy dzisiaj nie dużo, więc już teraz mogę napisać.

Haniula powodzenia w pierwszym dniu stażu

Anastazja trzymam kciuki, aby lekarz przekazał same pozytywne informacje.

Dzisiaj TŻ na dyżurze, wieć mam cały dom dla siebie. Ale po szaleństwach weekendowych przyszedł czas na sprątanie. I chyba dzisiaj je uskutecznie bo jutro mamy oboje wolne i szkoda by mi było marnować czas na pucowanie.

Kash jak Ci się podoba długość mojego postu?

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 09:38   #4553
Anastazja86
Zakorzenienie

dziękuję dziewczynydam znać jak coś będzie wiadomo

właśnie w radio mówili że od środy upały i bardzo dobrze

byłam w Biedronce po 8 i kupiłam moskitiery na okna i okno balkonowe i są śmiesznie tanie bo po 9,99 zł/sztukę a identyczne sprzedają na allegro po 50 zł z przesyłką
Stary 2011-05-16, 09:42   #4554
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

ja też muszę dzisiaj posprzątać , Kawusia wypita, śniadanko zjedzone, więc jeszcze trochę poleżę i biorę się za robotę

mam dziś trochę rzeczy do roboty, muszę napisać do wykładowcy maila w sprawie pracy, której nie oddałam ...a termin minął. Mam nadzieję, że coś zaradzimy wspólnie... potem muszę zająć się mgr, bo w środę do promotora idę ... ahh wypadłam z uczelnianych spraw i to bardzo, ale mam nadzieję, że szybko to zmienię

Miłego dnia

iskierka zgasła...
sikoreczka111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 09:46   #4555
201608051010
Konto usunięte

dzień dobry

dziękuje za wszystkie słowa otuchy
wiem wiem, będzie dobrze bo przecież co mnie nie zabije to mnie wzmocni
muszę się wziąć w garść bo jak wczoraj doczytałam te moje gó**** plamy na dłoniach są wynikiem stresu, a takie łatki to nic ładnego

co do pieniędzy, które Tż miał dostać to na pewno będzie to wyjaśniał i nie odpuści tym bardziej, że wymogiem aby dostać tą kasę była obecność na dwóch apelach na których on był!! za to sporo jego kolegów było albo na jednym, albo wcale a pieniądze dostali, więc tym bardziej się denerwujemy

Haniula powodzenia na stażu!!

Anastazja trzymam kciuki za mamę i pozytywne rokowania
Stary 2011-05-16, 09:53   #4556
lili1987
Zakorzenienie

wstałyśmy z małą i już od rana szaleje
słonko przez szybę zagląda, także chyba ładny dzień się zapowiada

chciałabym dziś jakieś porządki zrobić w szafach, ale nie wiem czy się zmotywuję

Prędzej czy później los się odwróci
Wyrówna bilans poniesionych strat

lili1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 09:53   #4557
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość

Kochana o Tobie też mówiłyśmy że jesteś najdzielniejszą ze wszystkich SPD i bardzo, bardzo chciałybyśmy Cię poznać

co do Mamy to ściskam kciuki i wierzę, że bedzie lepiej

i przy okazji chciałam tylko dodać, ze mój Dziadek zaczął już chodzić z pielęgniarką swoją drogą jak to brzmi

Cytat:
Napisane przez kraven Pokaż wiadomość
Cześc dziewczyny.
Po tym weekendzie naładowana pozytyną energią dzisiaj wstałam wyjątkowo wyspana.
Pracy dzisiaj nie dużo, więc już teraz mogę napisać.

Haniula powodzenia w pierwszym dniu stażu

Anastazja trzymam kciuki, aby lekarz przekazał same pozytywne informacje.

Dzisiaj TŻ na dyżurze, wieć mam cały dom dla siebie. Ale po szaleństwach weekendowych przyszedł czas na sprątanie. I chyba dzisiaj je uskutecznie bo jutro mamy oboje wolne i szkoda by mi było marnować czas na pucowanie.

Kash jak Ci się podoba długość mojego postu?
bardzo, bardzo, bardzo mi się podoba! oby tak dalej!
Stary 2011-05-16, 09:56   #4558
alazkrainy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość

i przy okazji chciałam tylko dodać, ze mój Dziadek zaczął już chodzić z pielęgniarką swoją drogą jak to brzmi
Nasuwa się pytanie: co na to babcia ?
To wspaniała wiadomość. Może już w niedługim czasie wyjdzie do domu.

Anastazja za dobre wiadomości nt mamy

Lenia mam, wykopcie go ze mnie.

Stary 2011-05-16, 09:57   #4559
Nadia5
Zakorzenienie

U mnie też słońce świeci, ale za ciepło to nie ma
Już się nie mogę doczekać poprawy pogody

Stary 2011-05-16, 10:01   #4560
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
Kochana o Tobie też mówiłyśmy że jesteś najdzielniejszą ze wszystkich SPD i bardzo, bardzo chciałybyśmy Cię poznać

co do Mamy to ściskam kciuki i wierzę, że bedzie lepiej

bardzo, bardzo, bardzo mi się podoba! oby tak dalej!
też bym chciała bardzo Was poznać mam nadzieję że z mamą będzie lepiej i załapię się na jakieś spotkanie teraz niestety nie mogę taty z tym wszystkim samego zostawić

wspaniale teraz musi być już tylko lepiej
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości