Coś nas kopie coś nas trąca... czuć już ruchy naszego brzdąca XI/XII - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Propozycje na następny temat wątku
zamiast sanek wózki pchamy o to my zimowe mamy. Listopad/grudzień 2011 11 18,03%
Wiosna, lato, jesień z brzuchem a na zimę już z maluchem. Listopad/grudzień 2011 46 75,41%
Zimowe mamy humor mają wspaniały, bo cały rok z brzuchem biegały 0 0%
Upalne lato z brzuszkiem a zimą już z maluszkiem 0 0%
Upalne lato z brzuszkiem a zima z naszym maluszkiem 0 0%
Upale lato z brzuszkiem a na zimę już z maluszkiem 5 8,20%
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-15, 10:53   #4531
basiula19
Zadomowienie

Dot.: Coś nas kopie coś nas trąca... czuć już ruchy naszego brzdąca XI/XII

tak taki gęsty jest ale fajnie sie rozprowadza w aptece

10.11.2011 Mikołajek już jest z nami
basiula19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 10:54   #4532
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez basiula19 Pokaż wiadomość
Pamiętacie jak wam tu beczałam odnośnie moich cycuchów, że sie mi straszne rozstępy porobiły mimo iż smarowałam kremem (bo beczałam wam już nie raz) kupiłam ostatnio krem MAMAMIL za ok. 27zł stwierdziłam, ze jak to nie pomoże to już mam w i nic nie kupuje więcej a tu szok normalnie zaczęły mi znikać te co miałam a były już paskudne takie fioletowe a teraz posmarowałam chyba 4-5 razy i są kolory takiego beżu tak zbladły także kremik warty polecenia

---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

dobrze wiedziec, ja ten olejek po kapieli stosuje ale przydaloby sie cos na noc jeszcze

wlasnie jem 2sniadanie- jogurt 7zboz MEN- mam nadzieje ze mi od niego wasy nie urosna albo i co gorszego

dziewczyny mama mi wczoraj w lidlu kupila twarozek orzechowy- cos jak normalny twarog, nie homogenizowany- w wiadereczku 300gr normalnie przepyszny byl
Stary 2011-07-15, 10:57   #4533
OlusiaS
Wtajemniczenie

No jestem .
Wszystko w porzadku,tylko cisnienie dosc niskie 90/60,stad te poranne zawroty glowy :/...Mam zaraz,jak sie obudze pic jak najwiecej i dopiero wstawac.Od jutra probuje,zobaczymy.
Pani doktor powiedziala,ze mam duuzy brzuch,jak na ten tydzien .No troche tam tluszczyku i druga ciaza,dlatego moze taki byc.
Na plecki i te kosci cipne mam isc na gimnastyke do poloznej.Dzisiaj bede sie dowiadywac,co i jak.Fajnie,bo wszystko dla kobiet w ciazy jest tu na kase chorych .
W tygodniu miedzy 25 a 29.07 mam tylko rano isc na pobranie krwi,bo sie zapomnialy kobitki i za pozno mi dzisiaj termin zrobily,labolatorium odbiera probki do 9.Ale co konkretnie beda badac,to nie wiem.CO jakis czas pobieraja i wklejaja w ksiazeczke wyniki.A tak na kazdej wizycie siusiu,krew z palca,cisnienie,wazenie i panie doktor sprawdza recznie i robi usg dowcipne macicy.
Aaaa,bym zapomniala,przybyl mi 1kg ,sie strasznie ciesze,ze tak malo mi idzie.Czyli jestem 2,5 na + od poczatku
OlusiaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 11:03   #4534
Myszeczka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aniolina Pokaż wiadomość
dzieki za przepisy dziewczyny, zrobie albo ten z drugiego linku, albo myszeczki, tylko pytnie z 1 kg maki to chyba taka porzadna porcja wychodzi, ile blaszek?
Tez sie juz klade spac dobranoc

---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ----------

kciuki trzymam

Wiesz co jak nigdy nie policzyłam ale myśle że tak około 40 ale sa tak pyszne że mmmm, zawsze mozesz z mniejszyc sobie porcji

---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ----------

Cytat:
Napisane przez ggoraa Pokaż wiadomość
Przyznaje sie bez bicia, ze placka nie ma Jutro bedzie- taki plan hehe.
Pojechalismy do tesciow i pozniej do ciotki i sie zeszlo za dlugo. A tesciowa to chyba przechwalilam, bo cos ostatnia jej psyche traca, no i ciezko z nia wysiedziec- chyba ma kulminacyjny punkt menopauzy

Wcinam tosty i uderzam do was z pytaniem:

W JAKIM PROSZKU PIERZECIE UBRANKA DLA NOWORODKOW??

Ja w uk pralam w Fairy- a tu nie ma, lovela dosc ksoztowna i ponoc nie dopiero, wiec czekam na opinie mam bardziej rozeznanych na polskim rynku

Ja prałam w LOVELI.

---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

Cytat:
Napisane przez glamourous Pokaż wiadomość
dzieki dziewczyny troszke spanikowalam jak zobaczylam te zdjecia
w pierwszej ciazy nie mialam w ogole rozstepow no i brzuzek mi szybko wrocil do formy, wazylam mniej niz przed ciaza i nic nie wystawalo ale teraz to nie wiem jak bedzie

---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ----------

sliczna ta posciel uwielbiam paski w ogole jako wzor

a ja wczoraj zaplacilam za wyprawke dla maluchow i teraz czekam na dostawe, w sumie kupilam uzywane od mamy blizniakow- niektore rzeczy identyczne, niektore w roznych kolorach a taki sam wzor. tu mam liste podsumowujaca wczorajszych zakupow:
Kaftanik biały kopertowy x2 r. 56
Kaftanik biały kopertowy x2 r. 56
Body żółte rozpinane kr rękaw x2 r. 56
Body dł. Rękaw „marynarskie” x2 r. 56
body dł ręk. „kocham mojego tatę” r. 56 x2
body dł ręk. „kocham moją babcię x2 r. 56
body dł. Rękaw białe + brązowe zwierzątka r. 56
Koszulka niebieska x2 r. 56
Koszulka zielona x 2 r. 56
Czapki bawełna x2
Czapki welur x2
Kombinezony zimowe x2
Pajacyki x2
Komplet kaftanik + śpioszki żółte r. 56
Komplet kaftanik + śpioszki ecru r. 56

troche pajacykow w takim malym rozmiarze juz mam i bodziakow z krotkim rekawkiem chyba 16 juz kupilam i spodenki cieple, koszulek pare- nie moglam sie oprzec...ach i takie maluskie czapeczki na 44cm
w sumie to mam kupe ciuchow tylko musze je poprzegladac bo sama nie wiem ile czego w jakim rozmiarze sie ostalo...dostalam troche rzeczy od kuzyna- sporo powyrzucalam bo jak mocno zniszczone to nie bede w takie szmatlawce moich dzieciow ubieerac... (dalam mu mnostwo rzeczy po Soni, czesc od niego odzyskalam ale bardzo znikoma, troche juz dokupilam i w sumie nie wiem co mam a czego nie

---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ----------

mniaaam to mozna i z wisniami????? uwielbiam drozdzoweczki z wisniami

Jasne kto z czym chce

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

wymarzona osiagnięta 58 a nawet mniej 55,500
Myszeczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 11:04   #4535
OlusiaS
Wtajemniczenie

Ja nikogo nie chce straszyc http://sensacje.wp.tv/i,Gigantyczny-...x.html#m834062
OlusiaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 11:06   #4536
rudominka
Raczkowanie

Witanko

Cytat:
Napisane przez joamic1 Pokaż wiadomość
Ania właśnie myślałam o Tobie byś zdjęcie wstawiła
A ja przyniosłam od sis ubranka te co wybrałam z firmy Pippi.

Jak zobaczyłam body z żyrafką to od razu wiedziałam że je wezmę.
Kombinezon dostałam za free
Śliczne, żyrafka rewelacyjna

Cytat:
Napisane przez dygotka8 Pokaż wiadomość
ja mam wrażenie,że mi się czasem brzuch przekrzywia ale to jak leżę na pleckach.

ja jak chodzę to boli mnie i kręgoslup i brzxuch twardneiej-wystarczy 2-3 godz max
Cytat:
Napisane przez witaminkaccc Pokaż wiadomość
najgorzej z łóżeczkiem.... byłam zdecydowana...a teraz już mi się nie podoba... http://allegro.pl/lozeczko-lozeczka-...705519959.html podoba mi sie ostatni miś, ale tam napisane: it's a boy :P
Daj znać, co ci odpowiedzą na pytanie o zmianę napisu. Miałam ten sam problem - łóżeczko super, ale IT'S A GIRL

Cytat:
Napisane przez muffinka90 Pokaż wiadomość
I na koniec moja ostatnia praca
Ale musisz być cierpliwa! Piękny obrazek...

Cytat:
aaa mialam was pytac o kolejny przesad- plec dziecka a to jak mama wyglada w ciazy... w poprzedniej mialam co chwila wypryski straszliwe, dopiero gdzies miesiac-2 po porodzie ustapily... na wszystkich zdjeciach- dramat jak wygladalam
no ale ponoc dziewczynka mamie urode zabiera- teraz niby mam chlopcow ( a moze jednak nie???) i buzia gladka...

jak to was jest? mamy dziewczynek rzeczywiscie gorzej wygladaja? bo moje jednoosobowe doswiadczenie nie jest reprezentatywne
Ja mam mieć dziewczynkę, a wyglądam znacznie lepiej niż przy chłopakach. No i brzuch też mam bardziej piłkę z przodu, niż taki rozlany...
rudominka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 11:08   #4537
basiula19
Zadomowienie

Dziewczyny moje dziecko normalnie reaguje na płacz dzieci......jak byłam u kuzynki i jej córeczka zaczęła płakać to Mikołaj tak sie zaczoł mi tłuc w brzuchu i teraz czytałam o tym wielkim noworodku na wp co 7,5 kg ważył jak sie urodził i to dzieko tam płakało a mały jak od rana prawie sie nie ruszał to zaczoł sie wściekać.....hehe

Stary 2011-07-15, 11:08   #4538
Myszeczka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
Witam z ranka, ja już po kawce, zaraz coś wszamę

Olusia chyba już pisała, po prostu się nie da uchronić - ale jak zaczyna za bardzo ciało swędzieć to warto to sprawdzić - ja za badania Aspat i Alat oraz bilurbine zaplaciłam 22 zł a mój spokój że nie mam tego dziadostwa - bezcenny

Brzuszek super, no i zwierz też

miffinko śliczna robota

misiula gratuluję synka

Kurcze już prawie 10 ale trzymam

Spóźnione ale trzymam za wizytę

A mnie ciekawią te orzechy do prania co to je eko-mama poleca są podobno bardzo wydaje i naturalne w 100%. muszę więcej o nich poczytać.

Białego Jelenia polecam ja mam własnie płyn do higieny intymnej który jest rewelacyjny i idąc za ciosem kupiłam sobie we wtorek żel pod prysznic z kozim mlekiem właśnie BJ i jest rewelacyjny pachnie super i dobrze się pieni. Zwykłe szare mydełko też mam

Galanty zakup

O 10 tez mogło być bo weszłąm dobrze po 10 tyle było ludzi.
Posłuchałam serduszka i w sumie tyle. On nioby przyjmuje w piątki tylko godzinke a dzis ludzi jak mrówek noi tak na odczepnego nawet USG nie chciał zrobic więc juz do niego nie bede chodzic tylko do tego drugiego co nie ma USG. Stwierdziłąm że jeżeli na USG prenatalnym wyjdzie wszystko ok to już zostaje przy tamtym bez usg tylko słucha serduszka.

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

Stary 2011-07-15, 11:10   #4539
joamic1
Zadomowienie

GG do joamic1

Dziewczyny właśnie mi przysłali Oilantum Soft Emulsję do kąpieli z Babyonline.pl

Chciałabym, żeby była szczęśliwa, by każdego dnia mogła być dumna, że jest człowiekiem i nasza córką, by jak teraz dawała mi siłę do życia.nasze Małe Szczęście -chwyciło za serce raz na całe życie

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87upjyht4ic7jm.png
joamic1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 11:10   #4540
basiula19
Zadomowienie

xxx

nawet tanie mają ciuszki tu widze

Edytowane przez aniolek-tasmanski
Czas edycji: 2015-06-19 o 10:30 Powód: reklama
Stary 2011-07-15, 11:10   #4541
Myszeczka86
Zakorzenienie

Cytat:
aaa mialam was pytac o kolejny przesad- plec dziecka a to jak mama wyglada w ciazy... w poprzedniej mialam co chwila wypryski straszliwe, dopiero gdzies miesiac-2 po porodzie ustapily... na wszystkich zdjeciach- dramat jak wygladalam
no ale ponoc dziewczynka mamie urode zabiera- teraz niby mam chlopcow ( a moze jednak nie???) i buzia gladka...

jak to was jest? mamy dziewczynek rzeczywiscie gorzej wygladaja? bo moje jednoosobowe doswiadczenie nie jest reprezentatywne

Jak urodziłąm Julie nie miałam nic wyprysków , teraz tez a niewiem co mam miec

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-15, 11:17   #4542
Tincia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ona24 Pokaż wiadomość
U mnie się nie sprawdza ten przesąd. Z cerą nie mam żadnych problemów, a będzie dziewczynka. Wklejam fotkę mojego brzucha z 23 t.c.
Ojej, ale Ty chudzina Bardzo ładna dziewczyna Ale jestes zgrabniutka i brzuszek malutki.

Ja w zabobony nie wierze. Widziałam koleżanke, która urodzila córeczkę a pięknie wyglądała, moja psiapsiółka tak zbrzydla, ze gwarantowalam jej ze bedzie na pewno córka- urodzila dwóch chłopców. A ja nic sie nie zmienilam. Zawsze mialam jakieś pryszcze i dalej mam :/
A podobno w ciąży wszystko ładniej wygląda, cera itd. u mnie d... podobno alergicy maja spokój w ciązy, bo nadnercza-ble ble... i też d... mam takie zmiany skórne, ze na dłoniach aż pęka skóra i boli jak cholera.. nigdy tak nie mialam...

szczęśliwa mamusia od
4 listopada 2011

Edytowane przez Tincia
Czas edycji: 2011-07-15 o 12:50
Tincia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 11:22   #4543
basiula19
Zadomowienie

Ale tylko niektóre

Stary 2011-07-15, 11:22   #4544
Tincia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nie _wiem Pokaż wiadomość
ja jestem w 24 tg obwód brzuszka to 93 cm, waga 62 kg..... Samopoczucie rewelacyjne, poza tymi momentami w których bolą mnie plecki
A ja nigdy nie mierzylam obwodu :/ zaraz zobecze ile mam...

97cm na wysokości pępka waga 66kg...

szczęśliwa mamusia od
4 listopada 2011

Tincia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 11:23   #4545
sozaa
Rozeznanie

Ona24, a Ty pelnoletnia jesteś? tak mlodziutko wygądasz

Goldika, ja wczoraj miałam hot-dogi szkoda że nie wpadłas, poczestowalabym Cię choc ja uważam, że najlepsze hot-dogi sa w IKEA, no i kosztuja 1 PLN !

dzis piatek, jak fajnie

Gdzies widzialam tego mega noworodka, chyba katek w TV jak u rodzicow bylam kilka dni temu. Zaraz mi sie przypomniałao, mam taka koleżnake, co waży ok 45 kg., taka drobniutka jest. I urodzila synka 4 kg, siłami natury!!!!! Powinna dostac medal
sozaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 11:31   #4546
goldika
Zakorzenienie

Dziewczyny widzialyscie gdzies opaski dla niemowlat ale w wersji chlopiecej? Bo wszedzie widze same z kokardkami dla dziewuszek. A chcialabym taka ale dla synka.
Mi rodzice po urodzeniu jedno ucho podklejali plastrem do glowy zeby nie odstawalo. No i teraz mam ladnie przylegajace uszka

---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ----------

sozaa tez uwazam ze IKEA ma najlepsze hot-dogi. Jak jedizemy z Tztem to zawsze kupujemy.
Tyle, ze Tz to takich z 5 wciaga
goldika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 11:35   #4547
witaminkaccc
Zadomowienie

Cytat:

powiem tak... ja od poczatku dojrzewania mam problemy z cerą, teraz troszke lepiej, nie ciągnie mnie ani do słodkiego, ani kwaśnego, nie mam zachcianek i właściwie ze wszystkich zabobonów nic do mnie nie pasuje

---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ----------

Cytat:
Napisane przez ona24 Pokaż wiadomość
U mnie się nie sprawdza ten przesąd. Z cerą nie mam żadnych problemów, a będzie dziewczynka. Wklejam fotkę mojego brzucha z 23 t.c.

jaki masz malutki brzusio

---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ----------

Cytat:
Napisane przez elf27 Pokaż wiadomość
A tak z ciekawości, jaki macie obwód brzuszka i tydzień ciąży?
ja mam obwod 96 cm w pasie i 21 tc ( od niedzieli 22) oraz +3,5 kg

ale ja nigdy nie miałam płaskiego brzucha... mam wąską miednice i od zawsze mówili mi ze bede miec wystający brzuch

kolejna wizyta ---> 23.09 08:00 USG ----> 19.09 13:00

22t 4d - 422 gramy miłości
30t 1d - ?
witaminkaccc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 11:39   #4548
glamourous
Zakorzenienie

http://torelle.pl/magda-see-you-soon-xl-p1250.html

patrzcie jakie bluzeczki sympatyczne
Stary 2011-07-15, 11:42   #4549
witaminkaccc
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez muffinka90 Pokaż wiadomość
nie wiem, po mnie widać i też nikt nie ustępuje, nie ma co liczyc na ludzką uprzejmość. Wczoraj stałam pół godziny w kolejce, a właściwie wisiałam przez wózek, bo było mi słabo, a ludzie tylko patrzyli na brzuch jak na ufo i nikt nie przepuścił.

glam z ciebie tez niezła laseczka, nie powiedziałabym, że to ostatnie dni przed porodem...

muffinka zgadzam się z Tobą... u mnie patrzą jak na ufo i nie przepuszczą...dziś 45 min stałam w kolejce po dowod rejestracyjny i nikt nie zapytal czy chce przejsc... nikt na 30 osob... a wiekszosc facetow ...

30t 1d - ?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-15, 11:45   #4550
ona24
Zadomowienie

dzieki dziewczyny

Ten noworodek niezły

glam bardzo ładne bluzeczki
ona24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 11:48   #4551
witaminkaccc
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marejta Pokaż wiadomość
Hej my po wizycie, wszystko z naszym bobasem ok, pan lekarz nie mógł potwierdzić że to dziewczynka bo się uparciuszek tak ułożył że nie pokazał

super ze wszystko OK klask i:

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ----------

Cytat:
Napisane przez OlusiaS Pokaż wiadomość
No jestem .
Wszystko w porzadku,tylko cisnienie dosc niskie 90/60,stad te poranne zawroty glowy :/...Mam zaraz,jak sie obudze pic jak najwiecej i dopiero wstawac.Od jutra probuje,zobaczymy.
Pani doktor powiedziala,ze mam duuzy brzuch,jak na ten tydzien .No troche tam tluszczyku i druga ciaza,dlatego moze taki byc.
Na plecki i te kosci cipne mam isc na gimnastyke do poloznej.Dzisiaj bede sie dowiadywac,co i jak.Fajnie,bo wszystko dla kobiet w ciazy jest tu na kase chorych .
W tygodniu miedzy 25 a 29.07 mam tylko rano isc na pobranie krwi,bo sie zapomnialy kobitki i za pozno mi dzisiaj termin zrobily,labolatorium odbiera probki do 9.Ale co konkretnie beda badac,to nie wiem.CO jakis czas pobieraja i wklejaja w ksiazeczke wyniki.A tak na kazdej wizycie siusiu,krew z palca,cisnienie,wazenie i panie doktor sprawdza recznie i robi usg dowcipne macicy.
Aaaa,bym zapomniala,przybyl mi 1kg ,sie strasznie ciesze,ze tak malo mi idzie.Czyli jestem 2,5 na + od poczatku

gratki ze z dzidzolem wszsytko super

30t 1d - ?
Stary 2011-07-15, 11:48   #4552
glamourous
Zakorzenienie

dziewczyny czy to jest normalne, zjadlam kubeczek jogurtu 300ml i mala szklanke soku i juz pekam w szwach i mi niedobrze bleeee...tez tak macie?
Stary 2011-07-15, 11:56   #4553
witaminkaccc
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez rudominka Pokaż wiadomość
Daj znać, co ci odpowiedzą na pytanie o zmianę napisu. Miałam ten sam problem - łóżeczko super, ale IT'S A GIRL

niestety nie mają wpływu na grafikę, ale wylookałam ze maja tez ciekawsze wzory, ale na łóżeczka dla starszych dzieciaczkow... to mi odpisano- tylko tak jak na aukcji wiec sprzedawca nie chce wspolpracowac... wiec ma pecha

---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ----------

Cytat:
dziewczyny czy to jest normalne, zjadlam kubeczek jogurtu 300ml i mala szklanke soku i juz pekam w szwach i mi niedobrze bleeee...tez tak macie?
mnie po jogurtach mdli,, a powinnam sporo nabialu jesc :/ jedyne co mi podchodzi to jogurt ananas-kokos do picia

30t 1d - ?
Stary 2011-07-15, 12:00   #4554
Magdalena512
Raczkowanie

Witajcie. Niestety nie będzie jagodzianek dzisiaj, bo na mojej wsi jagód w sklepie brak. Za to będzie pleśniak z porzeczkami. Co do wymiarów, to ja startuję z wagi 41,5 kg ( nie mam anoreksji ani nic takiego.....mam 150cm wzrostu ) Obwód brzucha na wysokości pępka to 86 cm.......myślałam, że dużo więcej mam . Ale wyglądam już jak mały wieloryb Wszędzie nadal szczupła i wielkie brzucho. Nawet mój TŻ ostatnio powiedział, że tak dziwnie.......taka duża żona.
Magdalena512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 12:04   #4555
glamourous
Zakorzenienie

witaminka ale mnie nie tylko po jogurtach, ale po wszystkim- ledwo cos zjem i zaraz mam uczucie ze pekam w szwach wczoraj golabki na raty jadlam bo uwielbiam a na raz ledwo 1 dalam rade....

wsciekla jestem- dostalam maila z tego cholernego halensa ze wysylaja 1 rzecz...a zamowilam chyba z 8- dla siebie, mamy i siostry... no i bez sensu do 1 sweterka za 25 zl placic 13 czy ile tam za dostawe dziadostwo i tyle...teraz beda 8 tyg kompletowac reszte zamowienia a do tego czasu ja niemal urodze w kazdym razie wiekszosc tych rzeczy byla na lato zanim dotra to lato sie skonczy...

no i bede sobie musiala inne sweterki jakies kupic bo jak jest chlodno to juz raczej nie mam w czym chodzic

Edytowane przez glamourous
Czas edycji: 2011-07-15 o 12:05
glamourous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 12:15   #4556
goldika
Zakorzenienie

Glam a nie mozesz zrezygnowac z zamowienia? Z tego co piszesz te rzeczy juz nie beda Ci potrzebne jak dotra
goldika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 12:16   #4557
Magdalena512
Raczkowanie

Cytat:
witaminka ale mnie nie tylko po jogurtach, ale po wszystkim- ledwo cos zjem i zaraz mam uczucie ze pekam w szwach wczoraj golabki na raty jadlam bo uwielbiam a na raz ledwo 1 dalam rade....

Też tak mam.......myślę, że to dlatego, że macica się powieksza i coraz mniej miejsca zostaje dla reszty organów. W żołądku jedzonko sie nie mieści i trzeba jeść na raty.
Magdalena512 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-15, 12:17   #4558
gosiaczekkk85
Raczkowanie

Ja dziś miałam nadprogramową wizytę u gina, w nocy zaczęło mi się zapalenie pęcherza, pieczenie i inne atrakcje. Duża ilość wody i żurawina nie pomogły. Mam zapisany jakiś antybiotyk Za 1 saszetkę zapłaciłam ponad 30zł
Zrobił mi też usg od razu, u Małego wszystko ok Rośnie sobie Akurat sobie spał, bo rano dokazywał

Już Was doczytuję
Stary 2011-07-15, 12:19   #4559
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez goldika Pokaż wiadomość
Glam a nie mozesz zrezygnowac z zamowienia? Z tego co piszesz te rzeczy juz nie beda Ci potrzebne jak dotra
no wlasnie chyba bede musiala do nich zadzwonic bo to totalnie bez sensu...

Gosia powrotu do zdrowia szybkiego a posiew moczu ci robili?
Stary 2011-07-15, 12:29   #4560
ggoraa
Zadomowienie

Witam dziewczynki!
Co za noc okropna!.... Nie spalam od 3 do 6 rano... jakos tak duszno i parno mi bylo, pozniej zgaga dopadla,w miedzyczasie sasiedzi imprezowali- dzidziol dokazywal jakby byl na tej imprezie, pozniej komary chcialy mnie pozrec... generalnie czuje sie jak po uscisku ze sloniem grrr...

Od rana siedze w szmatach- wzielam sie za ubranka i na 0-3 miesiace mam komplet. Na 3-6 tez nie powinno byc problemu Wiec brakuje tylko kilku dupereli. Napewno musze zakupic nowe ubranko dla dzidzi na wyjscie ze szpitala, zimowy kombinezon i kosmetyki.

Tż pojechal na dzialke robic samochod. Od wczoraj obydwoje mamy dola i chcemy wracac do uk jakos tak ciezko nam sie tu zrobilo- i psychicznie i chwilowo finansowo...ehhh. Ide sprzatac te szmatki.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości