Coś nas kopie coś nas trąca... czuć już ruchy naszego brzdąca XI/XII - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Propozycje na następny temat wątku
zamiast sanek wózki pchamy o to my zimowe mamy. Listopad/grudzień 2011 11 18,03%
Wiosna, lato, jesień z brzuchem a na zimę już z maluchem. Listopad/grudzień 2011 46 75,41%
Zimowe mamy humor mają wspaniały, bo cały rok z brzuchem biegały 0 0%
Upalne lato z brzuszkiem a zimą już z maluszkiem 0 0%
Upalne lato z brzuszkiem a zima z naszym maluszkiem 0 0%
Upale lato z brzuszkiem a na zimę już z maluszkiem 5 8,20%
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-15, 08:46   #4471
nikaa2
Wtajemniczenie

Dot.: Coś nas kopie coś nas trąca... czuć już ruchy naszego brzdąca XI/XII

Cytat:
Napisane przez owieczka86 Pokaż wiadomość
Pewnie że tak : Wiktor, Filip, Igor
witam i gratuluję poznania płci... też bym chciała a imiona b. ładne my "roboczo" nazywamy dzidziusia "Wiktorkiem" - ale nawet płci nie znamy

Cytat:
Napisane przez misiula_88 Pokaż wiadomość
dziewczynki, nie nadrobię teraz tego, co zdążyłyście naskrobać, jak mnie nie było, śpieszę tylko donieść, że będę miała synka nie chciał za bardzo pozować na usg, ale sposobem troszkę go podejrzeliśmy jesteśmy zachwyceni, bo właśnie synuś nam się marzył!
witam nową mamusię, masz taki termin jak ja
Składam gratulacje za synka przeczucie nie zawiodło

Cytat:
Napisane przez Ona231 Pokaż wiadomość
czasem lepiej skopiować przed wysłaniem odpowiedzi
mnie jak czasami wyloguje albo sie zawiesi, to odrazu klikam w strzałeczkę "wstecz" i wyświetla mi się mój napisany post, który kopiuję i wklejam jak juz wszystko wróci do normy

Cytat:
Napisane przez Myszeczka86;28142926[COLOR=Silver

[/COLOR]Ja też już spadam bo jutro wizyta u Gina o 9,00 poprosze o kciukaski

Cytat:
Napisane przez OlusiaS Pokaż wiadomość
Ja na 9:30 do gina.Moj TZ narzeka,ze nie chce go wpuszczac,zeby popatrzyl,ale za to nie ma zadnych kolejek!
za wizytę
u mnie na rynku jest sklep właśnie z niemieckimi rzeczami i np. czekolade z okienkiem mają taniej niż w sklepie polskim muszę zobaczyĆ ceny proszków...

Cytat:
Napisane przez glamourous Pokaż wiadomość
aaa dziewczyny zalamalam sie znalazlam galerie zdjec brzuszkow mam blizniat- tragedia..............JA NIE CHCE TAKICH ROZSTEPOW I BYC TAKA WIELKA

http://www.maternitygallery.com/
dobra dobra glam, ty to nie świruj- jesteś chyba tylko 2kg na "+"?(albo mniej już nei pamiętam a wiadomo jak to z pamięcią ciężarnej... ) ty będziesz pewnie po porodzie jeszcze większą laską niż przed a przytyjesz pewnie mniej niż niejedna w ciąży pojedynczej

Pisałyscie o tym Oilatum... to i ja zajrzałam na skrzynkę a tam też mają mi rpzysłaĆ nagrodę pocieszenia tą emulsję 150ml Oilatum ciesze się zawsze coś Dzięki dziewczynie która napisała o tej akcji

---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ----------

wczoraj cholercia oparzyłam się parą, tzn. dwa palce... chłodziłam zimną bierząca wodą 30min. a później przykleiłam opatrunek Aqua gel- ale i tak mi powstały pęcherze- no żesz w mordę... właśnie idę do apteki po kolejny opatrunek- bo to był ostatni w domu. Ciekawe jak to mi się będzie goiło i jak blizny, mam nadzieję, ze maluszek nie zestresował się za bardzo
nikaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 08:51   #4472
glamourous
Zakorzenienie

Joa twoje podworko to jeszcze nic, wklejam zdjecie ktore zrobilam wczoraj idac do pracy- to jest pod naszym budynkiem, ja na takim zadupiu pracuje- normalnie jeziorko sie zrobilo...nie musze dodadawac ze spodnie mialam do kolan mokre i ublocone
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0887.jpg (122,0 KB, 33 załadowań)
Stary 2011-07-15, 08:57   #4473
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nikaa2 Pokaż wiadomość

dobra dobra glam, ty to nie świruj- jesteś chyba tylko 2kg na "+"?(albo mniej już nei pamiętam a wiadomo jak to z pamięcią ciężarnej... ) ty będziesz pewnie po porodzie jeszcze większą laską niż przed a przytyjesz pewnie mniej niż niejedna w ciąży pojedynczej

Pisałyscie o tym Oilatum... to i ja zajrzałam na skrzynkę a tam też mają mi rpzysłaĆ nagrodę pocieszenia tą emulsję 150ml Oilatum ciesze się zawsze coś Dzięki dziewczynie która napisała o tej akcji

wczoraj cholercia oparzyłam się parą, tzn. dwa palce... chłodziłam zimną bierząca wodą 30min. a później przykleiłam opatrunek Aqua gel- ale i tak mi powstały pęcherze- no żesz w mordę... właśnie idę do apteki po kolejny opatrunek- bo to był ostatni w domu. Ciekawe jak to mi się będzie goiło i jak blizny, mam nadzieję, ze maluszek nie zestresował się za bardzo
Oilatum jest naprawde swietne, musze zobaczyc czy maja cos do pielegnacji stop bo jak chodze ciagle w klapkach to mam piety- pozal sie Boze

no ja bym chciala nie przytyc wiecej niz to 15-17 kilo, w poprzedniej ciazy w sumie wazylam pod koniec chyba okolo 79 to moze skora juz sie przezwyczaila zeby sie tak rozciagac...ale teraz mam wrazenie ze ogolnie schudlam tylko brzuch wiekszy

co do oparzen pamietam- 2 dni przed porodem mielismy gosci i smazylam takie hinduskie pierozki w glebokim oleju, jak sobie prysnelam tym olejem to potem na zdjeciach ze szpitala mialam takie ogromniaste brazowe strupy az...a potem nie wiem kiedy zniklo bez sladu

a przed slubem koscielnym robilam herbate dla gosci ktorych sie kupa zjechala kilka dni wczesniej- nalewalam wrzatek do dzbanka, mylalam ze to taki lepsiejszy dzbanek jest a tu pod wplywem wrzatku dno odpadlo jak dzbanek podnosilam- tak sobie noge poparzylam ze myslalam ze na cale zycie blizna mi zostanie...kupilam pantenol i sladu nie ma
Stary 2011-07-15, 08:58   #4474
magolina
Wtajemniczenie

Witam z ranka, ja już po kawce, zaraz coś wszamę

Cytat:
Napisane przez dygotka8 Pokaż wiadomość
to jak uchronić się przed tą choleostazą??

zostało mi jeszcze chyba 1 strona docztania co napisałyście
Olusia chyba już pisała, po prostu się nie da uchronić - ale jak zaczyna za bardzo ciało swędzieć to warto to sprawdzić - ja za badania Aspat i Alat oraz bilurbine zaplaciłam 22 zł a mój spokój że nie mam tego dziadostwa - bezcenny

Cytat:
Napisane przez Aniolina Pokaż wiadomość
Ja tez dolaczam fotke mojego zwierza oba mieszkaja z moimi rodzicami, choc pies jest nieodmiennie moj Dolaczam tez moj brzuszek 2 tygodnie temu(w 20 tc) w spodniach z HM i szelkach
Brzuszek super, no i zwierz też

Cytat:
Napisane przez muffinka90 Pokaż wiadomość
I na koniec moja ostatnia praca
miffinko śliczna robota

Cytat:
Napisane przez misiula_88 Pokaż wiadomość
dziękuję jako że "robiliśmy" Kacperka, to na razie tak go roboczo nazywamy, ale jeszcze do przemyślenia - jeszcze z pomysłów Igor, Michał, Mateusz
misiula gratuluję synka

Cytat:
Napisane przez Myszeczka86 Pokaż wiadomość
Do jutra

Ja też już spadam bo jutro wizyta u Gina o 9,00 poprosze o kciukaski
Kurcze już prawie 10 ale trzymam

Cytat:
Ja na 9:30 do gina.Moj TZ narzeka,ze nie chce go wpuszczac,zeby popatrzyl,ale za to nie ma zadnych kolejek!Zdaze posadzic tylek na krzesle i juz mnie wolaja.A u pierwszej mogl wchodzic za kazdym razem,ale musielismy czekac :/.
Milego dzionka zycze,pozniej sie odezwe
Spóźnione ale trzymam za wizytę

Cytat:
W Pl popularny jest Jelp.Ja nienawidze jego zapachu .Uzywalam i zamierzam uzywac Ariel Compact dla skory wrazliwej,a plukalam w Lenor Sensitive,ale troszeczke wlewalam.
A mnie ciekawią te orzechy do prania co to je eko-mama poleca są podobno bardzo wydaje i naturalne w 100%. muszę więcej o nich poczytać.

Cytat:
Napisane przez sozaa Pokaż wiadomość

Jesli chodzi o proszki do prania to ja bardzo duzo dobrego nasłuchałam sie o proszku i platkach Dzidziuś. Bialy Jeleń ma teraz w swoim asortymencie sporo fajnych rzeczy, np. żel pod prysznic, ktory wcale nie pachnie jak to szare mydło i jest polecany przy wrażliwej skorze, a możę być stosowany nawet w okolicach intymnych, choć plyn do higieny intymnej też chyba maja w ofercie
Białego Jelenia polecam ja mam własnie płyn do higieny intymnej który jest rewelacyjny i idąc za ciosem kupiłam sobie we wtorek żel pod prysznic z kozim mlekiem właśnie BJ i jest rewelacyjny pachnie super i dobrze się pieni. Zwykłe szare mydełko też mam

Cytat:

a ja wczoraj zaplacilam za wyprawke dla maluchow i teraz czekam na dostawe, w sumie kupilam uzywane od mamy blizniakow- niektore rzeczy identyczne, niektore w roznych kolorach a taki sam wzor. tu mam liste podsumowujaca wczorajszych zakupow:
Kaftanik biały kopertowy x2 r. 56
Kaftanik biały kopertowy x2 r. 56
Body żółte rozpinane kr rękaw x2 r. 56
Body dł. Rękaw „marynarskie” x2 r. 56
body dł ręk. „kocham mojego tatę” r. 56 x2
body dł ręk. „kocham moją babcię x2 r. 56
body dł. Rękaw białe + brązowe zwierzątka r. 56
Koszulka niebieska x2 r. 56
Koszulka zielona x 2 r. 56
Czapki bawełna x2
Czapki welur x2
Kombinezony zimowe x2
Pajacyki x2
Komplet kaftanik + śpioszki żółte r. 56
Komplet kaftanik + śpioszki ecru r. 56

troche pajacykow w takim malym rozmiarze juz mam i bodziakow z krotkim rekawkiem chyba 16 juz kupilam i spodenki cieple, koszulek pare- nie moglam sie oprzec...ach i takie maluskie czapeczki na 44cm
w sumie to mam kupe ciuchow tylko musze je poprzegladac bo sama nie wiem ile czego w jakim rozmiarze sie ostalo...dostalam troche rzeczy od kuzyna- sporo powyrzucalam bo jak mocno zniszczone to nie bede w takie szmatlawce moich dzieciow ubieerac... (dalam mu mnostwo rzeczy po Soni, czesc od niego odzyskalam ale bardzo znikoma, troche juz dokupilam i w sumie nie wiem co mam a czego nie
Galanty zakup
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 08:59   #4475
nikaa2
Wtajemniczenie

ta pościel w paseczki śliczn, ale cena odpychająca...
http://allegro.pl/6ele-posciel-pasec...3.html#gallery
144zl

a zalane jest masakrycznie, martwię się o mojąd ziałeczkę, bo jeszcze jest bez odwodnienia
Stary 2011-07-15, 09:01   #4476
glamourous
Zakorzenienie

aaa mialam was pytac o kolejny przesad- plec dziecka a to jak mama wyglada w ciazy... w poprzedniej mialam co chwila wypryski straszliwe, dopiero gdzies miesiac-2 po porodzie ustapily... na wszystkich zdjeciach- dramat jak wygladalam
no ale ponoc dziewczynka mamie urode zabiera- teraz niby mam chlopcow ( a moze jednak nie???) i buzia gladka...

jak to was jest? mamy dziewczynek rzeczywiscie gorzej wygladaja? bo moje jednoosobowe doswiadczenie nie jest reprezentatywne
Stary 2011-07-15, 09:07   #4477
nikaa2
Wtajemniczenie

oby było tak jak piszesz glam, aby zniknęło szybciutko, ale coś tam poczytałam i się moze goiĆ od tygodnia do dwóch
ale może w ciąży się szybciej goi np.

dobra lecę do apteki, bo musze ogarnąĆ mieszkanie i zrobiĆ obiad, bo mam odwiedziny brata dziŚ(myślę o schabowym w pieczarkach+ziemniaczki+b uraczki+kompot+a i zupę kalafiorową). A ja jeszcze kontuzjowana z łapką, musże zobaczyĆ czy mam jakieś rękawice gumowe

---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

Cytat:
aaa mialam was pytac o kolejny przesad- plec dziecka a to jak mama wyglada w ciazy... w poprzedniej mialam co chwila wypryski straszliwe, dopiero gdzies miesiac-2 po porodzie ustapily... na wszystkich zdjeciach- dramat jak wygladalam
no ale ponoc dziewczynka mamie urode zabiera- teraz niby mam chlopcow ( a moze jednak nie???) i buzia gladka...

jak to was jest? mamy dziewczynek rzeczywiscie gorzej wygladaja? bo moje jednoosobowe doswiadczenie nie jest reprezentatywne
czy ja wiem... koleżanka ma mieĆ dziewczynkę i wygląda bardzo ładnie tylko trochę na czole ma kropstek ciążowych(zresztą ja też mam, ciekawe co to znaczy, że nasz"Wiktorek" będzie "Vicky" może nie wiadomo) próbuje sobie rpzypomnieĆ jak to było u siostry- ale nie pamiętam, wiem ze wiecej przytyła z synciem, ale wyglądała chyba tak samo- zapamietałabym przecież

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-15, 09:12   #4478
truscafka
Zadomowienie

Cytat:
oby

---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

czy ja wiem... koleżanka ma mieĆ dziewczynkę i wygląda bardzo ładnie tylko trochę na czole ma kropstek ciążowych(zresztą ja też mam, ciekawe co to znaczy, że nasz"Wiktorek" będzie "Vicky" może nie wiadomo) próbuje sobie rpzypomnieĆ jak to było u siostry- ale nie pamiętam, wiem ze wiecej przytyła z synciem, ale wyglądała chyba tak samo- zapamietałabym przecież
u mnie bardzo się to sprawdziło - na chłopca, jestem istnym przykładem sprawdzania się zabobonów

Zaraz zmykam do pracy - dziś do 18.30, a jutro do gina po 5 tygodniowej przerwie!! Aż się dziwię jak wytrzymałam....

75, 0 kg < ~~~~ jest 11.04
72,0
70,0
68,0
66,0
64,0
62,0
60,0

Edytowane przez truscafka
Czas edycji: 2011-07-15 o 09:14
truscafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 09:18   #4479
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:
oby było tak jak piszesz glam, aby zniknęło szybciutko, ale coś tam poczytałam i się moze goiĆ od tygodnia do dwóch
ale może w ciąży się szybciej goi np.

dobra lecę do apteki, bo musze ogarnąĆ mieszkanie i zrobiĆ obiad, bo mam odwiedziny brata dziŚ(myślę o schabowym w pieczarkach+ziemniaczki+b uraczki+kompot+a i zupę kalafiorową). A ja jeszcze kontuzjowana z łapką, musże zobaczyĆ czy mam jakieś rękawice gumowe

podobno tak, szybciej sie goi w ciazy- znow hormony

a co do schabu- pyyyszny przepis
http://www.wielkiezarcie.com/recipe41411.html

latwo sie robi- zapiekany tylko my jeszcze do tego majonezu dodajemy male starkowane jablko i raczej ser na wierzch a nie odwrotnie. a to jablko takiego fajnego posmaczku nadaje- musi byc kwasne
Stary 2011-07-15, 09:21   #4480
goldika
Zakorzenienie

dzien dobrek w ten piekny burzowy dzien
ale cudownie grzmialo calaaaa noc!!!! spalismy przy otwartym oknie.

Jestem zadowolona bo ten wozek MIYO bedzie za jakis czas u jednego sprzedawcy z Wawy i bede ogla go sobie obejrzec w sklepie

Co do zalan po deszczach oby w tym roku juz zadne powodzie solidne nie nawidzily Polski.

Gdzie Wy wynajdujecie te wszystkie konkursy?

Moj Tz wczoraj przed snem przykleil mi sie do brzuszka i mowil do synka jak bardzo go kocha urocze to bylo a maly posylal mu solidne kopniaki, tak ze Tz sam byl zaszokowany.

Co do kopiowania postow zawsze tak robie jak napisze dluzszego, ale wczoraj jakos wyjatkowo tego nie zrobilam a klikanie w strzalke wstez u mnie nic nie daje... wyswietla mi sie puste okienko do pisania posta.
goldika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 09:29   #4481
kkkasikkk
Rozeznanie

GG do kkkasikkk

Cytat:
Napisane przez Aniolina Pokaż wiadomość
Ja dostalam awizo, wiec jutro sie okaze, co to tam przyszlo

kkkasikkk
super, ze z mala wszytsko dobrze, w ogole chyba Cie widzialam na cwiczeniach we wtorek, ale nie jestem pewna, bo duuzo kobiet bylo. A dzis basen na teatralnej, bylam przed 15 i o takiej godzinie to tylko 1 osoba ze mna jeszcze byla, w porownaniu do aquaparku pod tym wzgledem super.

princessska gratulacje, tez tak mielismy z ta radoscia poslubna i ten super okres utrzymuje sie wlasciwie prawie rok juz Choc slowo maz juz tak nie dziwi

Bienioka wspolczuje Ci, ale jak mus to mus.
Ja od wtrku wieczorem i wczoraj caly dzien mialam takie skurcze wlasnie, ale wczoraj po pracy lezalam juz boczkiem caly dzien i dzis juz bylo lepiej, prawie nic. W takim stopniu jak ja mam to lekarz nic mi na razie nie zabranial.

Owieczka, witamy
Fajne te wozeczki, ja juz zupelnie sie w nich gubie za to

Mialam juz nic nie kupowac, ale bylam w Marks&Spencer i byly komplety body z krotkiem rekawkiem 5 w kolorze bialo zielonym za 30 zl, wiec doszlam do wniosku, ze to fajna okazja i kupilam

Oprocz tego udalo mi sie kupic 3 tuniczki lacznie za 45 zl w tally weil bo jest promocja na przecenione rzeczy 3 w cenie 2

Ja tez na razie nie mam tej kreski ciazowej, choc ja mam tak, ze nie lubie wszelkich znamion, przebarwien, piegow, mocnej opalenizny itd wiec mam cicha nadzieje, ze mi nie wyskoczy chociaz piegi mam i to w ciazy bardziej widoczne
Ja tez dolaczam fotke mojego zwierza oba mieszkaja z moimi rodzicami, choc pies jest nieodmiennie moj Dolaczam tez moj brzuszek 2 tygodnie temu(w 20 tc) w spodniach z HM i szelkach
Cytat:

Cześć dziewczyny

Ja już po sniadanku i zaraz zbieram się do dentysty. Będę robić tego ząbka co mi się ułamał.... Potem zakupki bo lodówka pusta, obiadek i na 17:30 aerobik

Glam ... co do wyglądu .... to u nas się sprawdza, ma być dziewczynka i chyba na jakąś miss wyrośnie Kurcze nigdy nie miałam tylu wyprysków, całe szczęście że już z pleców schodzi. Ale broda, czoło i nawet szyja to pożal się boże

http://babystrology.com/tickers/baby...11&babycount=1

kkkasikkk jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-15, 09:32   #4482
goldika
Zakorzenienie

Glam fajne zakupy
fajnie, ze nie kupujesz wszystkiego identycznego dla blizniakow tylko wprowadzasz im chociaz kolorystyczne roznice

---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ----------

Ja mam miec chlopca i nie mam zadnych problemow dodatkowych z cera. Ale i tak nie wierze w przesady
Stary 2011-07-15, 09:34   #4483
magolina
Wtajemniczenie

Cytat:

Mi tak wszyscy wbijali chlopaka do głowy, bo ja nigdy tak dobrze nie wyglądałam jak w ciązy wczesniej ogromne problemy z cerą - teraz nic nie wyskakuje, buzia mi się wygładziła, włosy i paznokcie wzmocniły - w końcu mam długie a nie pałąki bo zawsze mi się rozdwajały!!! od wagi początkowej przytyłam dopiero 1,5 kg i to tylko w brzuchu na razie a na 90% będzie Lenka
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 09:46   #4484
glamourous
Zakorzenienie

hmmmm no to widac jeden wielki kit z tymi przesadami...

Kasik pociesze cie ze tez tak mialam, pryszcze wszedzie i nic na nie nie pomagalo... w lusterku to tylko brzuszek ogladalam bo na siebie patrzec nie moglam ale jak sie hormony w miare unormowaly to bez sladu przeszlo i chyba nawet cera mi sie pozniej mniej przetluszczala niz przed ciaza
Stary 2011-07-15, 09:49   #4485
ona24
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kkkasikkk Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

Ja już po sniadanku i zaraz zbieram się do dentysty. Będę robić tego ząbka co mi się ułamał.... Potem zakupki bo lodówka pusta, obiadek i na 17:30 aerobik

Glam ... co do wyglądu .... to u nas się sprawdza, ma być dziewczynka i chyba na jakąś miss wyrośnie Kurcze nigdy nie miałam tylu wyprysków, całe szczęście że już z pleców schodzi. Ale broda, czoło i nawet szyja to pożal się boże
U mnie się nie sprawdza ten przesąd. Z cerą nie mam żadnych problemów, a będzie dziewczynka. Wklejam fotkę mojego brzucha z 23 t.c.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC01963.jpg (66,0 KB, 65 załadowań)
ona24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 10:03   #4486
elf27
Zadomowienie

ONA. jaka TY szczuplutka! Ja w tym samym tygodniu i wyglądam jak wielorybka Stosujesz jakąś dietkę czy jesz normalnie?

A tak z ciekawości, jaki macie obwód brzuszka i tydzień ciąży?
elf27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 10:04   #4487
muffinka90
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez Ona231 Pokaż wiadomość
Muffinko, a Ty chciałaś z takim malutkim brzuszkiem całą ciążę chodzić Ja też bym chciała, ale rośniemy
Hihi, dlaczego by nie

Cytat:
Napisane przez ela3010 Pokaż wiadomość
Muffinko ładnie wydziergałaś, super
Cytat:
Napisane przez Tincia Pokaż wiadomość
Fajowa ta praca Zdolniacha!
Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
miffinko śliczna robota

musze machnąć jeszcze jedną taką-podwójne zamówienie

Cytat:
Napisane przez ggoraa Pokaż wiadomość

Wcinam tosty i uderzam do was z pytaniem:

W JAKIM PROSZKU PIERZECIE UBRANKA DLA NOWORODKOW??
ja narazie kupiłam proszek Bobas, nie ma zdanych substancji zapachowych, co moim zdaniem jest akurat dobrą sprawą. Płynów do płukania nie używam.

Cytat:

Cytat:
Joa twoje podworko to jeszcze nic, wklejam zdjecie ktore zrobilam wczoraj idac do pracy- to jest pod naszym budynkiem, ja na takim zadupiu pracuje- normalnie jeziorko sie zrobilo...nie musze dodadawac ze spodnie mialam do kolan mokre i ublocone
Bosko u mnie tez wczoraj urwanie chmury (sąsiadowi w największą nawałnice uciekły konie i musiał je ganiać, aż mi szkoda chłopa było )

Cytat:
U mnie synek a cera tak paskudna, że chyba podczas dojrzewania wyglądałam ładniej, w sumie twarz się poprawiła, ale dekolt i plecy sa tragiczne, nie mogę się w nic odkrytego ubrać, a taka pogoda...

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
muffinka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 10:06   #4488
basiula19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość

A mnie ciekawią te orzechy do prania co to je eko-mama poleca są podobno bardzo wydaje i naturalne w 100%. muszę więcej o nich poczytać.

Któraś z dziewczyn pisała o tym orzechach, że strasznie jej rzeczy później smierdziały.......tak mi sie przynajmniej kojarzy

ONA24 brzuszek słodziutki taki malutki mi mój już zaczyna coraz bardziej zawadzać taka sie grumułowata robie a co będzie za 2 miesiące

10.11.2011 Mikołajek już jest z nami
basiula19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 10:07   #4489
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ona24 Pokaż wiadomość
U mnie się nie sprawdza ten przesąd. Z cerą nie mam żadnych problemów, a będzie dziewczynka. Wklejam fotkę mojego brzucha z 23 t.c.
Ona ale ty slicznie wygladasz....ale brzuszka zapomnialas doczepic malusienki jest no ale ty tez drobniutka i szczuplutka

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-15, 10:09   #4490
ona24
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez elf27 Pokaż wiadomość
ONA. jaka TY szczuplutka! Ja w tym samym tygodniu i wyglądam jak wielorybka Stosujesz jakąś dietkę czy jesz normalnie?

elf27 jem wszystko normalnie (nawet słodycze), ale 2 razy więcej niż przed ciążą. Startowałam z wagi 46 kg. Przytyłam 4 kg i wszystko idzie mi na szczęście tylko w brzuch, uda ani tyłek nic nie tyją i mam nadzieję, że tak będzie do końca
Stary 2011-07-15, 10:09   #4491
goldika
Zakorzenienie

Ona jaka Ty zgrabna jestes a brzuszek maluuutki

Do mnie te orzechy nie przemawiaja, w ogole ta cala akcja eko-mama jakos do mnie nie przemawia. Nie mam uzasadnienia ale tak po prostu
Stary 2011-07-15, 10:09   #4492
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:

ale gdzie mierzony? na wysokosci pepka chyba sie mierzy, co nie?
to ja mialam ostatnio jakies 77-80cm w 19tc...tak mi sie zdaje
Stary 2011-07-15, 10:10   #4493
nie _wiem
Raczkowanie

Cytat:
ja jestem w 24 tg obwód brzuszka to 93 cm, waga 62 kg..... Samopoczucie rewelacyjne, poza tymi momentami w których bolą mnie plecki
nie _wiem jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-15, 10:10   #4494
ona24
Zadomowienie

glamorous dzięki
Stary 2011-07-15, 10:11   #4495
goldika
Zakorzenienie

Muffinko juz proszek kupilas? pochwal sie co jeszcze masz jak do tych zakupow podchodze jak pies do jeża ale jak mysle ile kasy bede musiala potem jednorazowo wydac to rece opadaja
Stary 2011-07-15, 10:12   #4496
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ona24 Pokaż wiadomość
glamorous dzięki
a to zdjecie w avatarku to tez ty??? ja myslalam ze jakas modelka ale tak patrze na podobienstwo z brzuszkowym zdjeciem- mega piekna z ciebie kobitka
Stary 2011-07-15, 10:13   #4497
elf27
Zadomowienie

GLAM to też malutko jak na bliźniaki. Ja mam 23tc i 90cm ;/
elf27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 10:14   #4498
ona24
Zadomowienie

Cytat:
a to zdjecie w avatarku to tez ty??? ja myslalam ze jakas modelka ale tak patrze na podobienstwo z brzuszkowym zdjeciem- mega piekna z ciebie kobitka
dzieki dziewczyny za komplementy W avku to nie ja niestety
Stary 2011-07-15, 10:15   #4499
muffinka90
Zakorzenienie

Ona24 ale z ciebie laseczka ja zaczynam wyglądać jak mały słonik

elf u mnie przed ciążą było 68cm, ostatnio zaczęłam się mierzyć po każdym tygodniu:
21tc- 84cm
22tc- 87cm
23tc- 90 cm

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
muffinka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 10:15   #4500
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez goldika Pokaż wiadomość
Muffinko juz proszek kupilas? pochwal sie co jeszcze masz jak do tych zakupow podchodze jak pies do jeża ale jak mysle ile kasy bede musiala potem jednorazowo wydac to rece opadaja
ja wprawdzie nie muffinka ale sie pochwale bo mi nudno
oprocz wozka z fotelikami i kupy ciuszkow mam juz 1 buteleczke aventu i z 7 kocykow... a miniaturek kosmetykow do pupy i kapieli od mojego gina to tyle ze chyba pierwszy miesiac w ogole nie bede kupowac

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości