|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Milki, piwo odrzucamy bo o zgrabne ciała dbamy! Cz.V
Cytat:
![]() Wrzucaj, wrzucaj xD Cytat:
![]() Czuję się winna, ale nie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4532 |
Zakorzenienie
|
Cześć laski
![]() Bania, pokazuj zdobycze! ![]() http://www.youtube.com/watch?v=0ogJt...el_video_title ![]()
#4533 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do masła orzechowego to ja smak chrupek z biedry uważam w tym wypadku za ogromną zaletę xDD super komponuje się z bananem i dżemem, serio, spróbuj, np. w naleśnikach ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczyny, dzisiejszy dzień był piękny, dopóki nie zobaczyłam, co przyniósł mi Mikołaj i nie zaczęłam próbować ... ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4534 |
Zakorzenienie
|
Psyhe - wstyd!
![]() Sunday ![]() Chyba moim postanowieniem noworocznym będzie chodzenie na siłownię jak Sunday ![]()
#4535 |
Zakorzenienie
|
Ej jak dla mnie jest ohydne
![]() Oddałam kumplowi (szwagra bratu), bo on lubi ![]()
![]() |
#4536 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Ty możesz jeść slodycze, bo ćwiczysz, nie to co my ![]() Cytat:
![]() haha apropo postanowień noworocznych, macie już coś? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- dziewczynki, wrzucam zdjęcia tych sukienek. tą w takim ziemistym kolorze na pewno sobie zostawię, ale co do czarnej to nie wiem, nie jest zbyt wulgarna? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4537 |
Zakorzenienie
|
![]() Annabanna, sukienka czarna jest taka ![]() jaśniejsza też super ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4538 |
Zakorzenienie
|
aaaaaaaa BŚ gdzieś Ty była?! co u Ciebie ;>
mówisz ze czarna super? ![]() ![]() w jasniejszej czuję skie lepiej, ale to taka letnia, bo jest z delikatnego materiału.
#4539 |
Raczkowanie
|
![]() kolejne 0,5 kg ![]() ![]() Na razie po prostu ni takiego wieczorem nie będę jeśc i koniec, zobaczymy co z tego będzie ![]() Jak zobaczyłąm tą sukienkę to wow ![]() ![]() ![]() Jak masz gdzie chodzić to koniecznie sobie zostaw, fajnie wyglądasz, a zwężenie w odpowiednim miejscu to jest 5 minut roboty ![]() Ta ddruga też fajna, letnia nie ma się do czego przyczepić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4540 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czarna jest idealna, może mogłabyś ją jakoś zwęzić? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4541 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() 2. ja w sumie też już nie chodzę do klubów, bo a) mój facet tego nie lubi, a nawet jak już pójdziemy, to b) zawyżamy średnią wieku ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() samozwańczą przerwę, czy raczej sesja się zbliża ? ![]() co do sylwestra to nadal nie mam pojęcia ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4542 |
Zakorzenienie
|
Hey
![]() ![]() Aniabania, czarna jest mega sexy ![]() ![]() Psyhe ma bardzo dobre serduszko, kolejny raz to pokazała i dzisiaj nawet potrafiła ugryźć się w język ![]() ![]()
![]() |
#4543 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja mam dobre serduszko i sprzątam cały dom! a teraz robię porządki w szufladach z bielizną i wywalam stare skarpety ![]() zastanawialyście sie kiedyś, co dzieje sie ze skarpetami, które po praniu są bez pary? ![]() ![]()
![]() |
#4544 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam przerwę w mojej super ambitnej charytatywnej pracy, aktualnie robię opinię prawną na jakiś dziwny temat i niedobrze mi się robi od czytania o paliwach ![]() Może ma dla Was jakąś niespodziankę? ![]() ![]() Cytat:
![]() Nie napisałaś w końcu- co Ci P. odpisał że byłaś smutna? ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4545 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4546 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() heheh mnie tez wlasnie irytuje moj brak planow, tez lubie miec wszystko pod kontrola, dlatego zawsze jestem gotowa na wypadek jakiejs niespodzianki tza ![]() ![]() ![]() 2. Pratchetta nie czytalam, a powinnam ![]() ![]() heheheeh bog od znikajacych skarpetek?! matkooo chyba zalagl mi sie w pralce ![]()
![]() |
#4547 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4548 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dzisiaj byłam koledze w redakcji gazety lokalnej żeby dodać ogłoszenie (właśnie dlatego mam dobre serduszko... zadzwnił, poprosił momentalnie wstałam, ubrałam się i mu załawiłam wszystko ![]() ![]() ![]() Ja to naprawdę momentami jestem mało elokwentna;/ ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4549 |
Zakorzenienie
|
Psyhe, lol
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4550 |
Zadomowienie
|
Aniabania ta czarna kiecka jest boska
![]() biedroneczek głowa do góry, to pół kg to też sukces, nawet jezeli to tylko woda ![]() A ja właśnie zjadłam czekoladowego mikołaja i jestem z siebie dumna że tylko jednego ![]() i umyłam dziś okna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4551 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
siedzimy sami z 2 dzieci w domu,to znaczy dzieci beda spac a my NIE :P mielismy miec prywatyke u nas z znajomymi ale pozarlismy sie i nie mamy zamiaru godzic a chocby nawet to i tak juz nie mam ochoty z nimi spedzac czegokolwiek a na pewno juz nie sylwestra....innych mozliwosci brak niestety |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4552 |
Wtajemniczenie
|
heeeej
![]() Dzisiaj Oliwka ma miesiąc ![]() dzisiaj dokonałam czegoś niemożliwego. na stole leżało toffife, a ja podeszłam, wyciągnełam i ... schowałam z powrotem do opakowania ![]() ![]() Jestem z siebie dumna haha dzisiaj wstałam o 10!! dacie wiarę? ![]() ![]() na śniadanko zjadłam oczywiście mleko z musli, na obiad makaron z kiełbaską ![]() Teraz siedzę i popijam piwko - redd's malinowy ![]() TŻ zajmuje się Oli a ja mogę Wam napisać co nieco ![]() Bania - zakochałam się w Twoich obojczykach ![]() sukienki są mega! nie wiedziałam,że takie sukienki są w SH! dwie są świetne i wyglądasz w nich bosko! ![]() ![]() Agniesik - łosie wykupili wszystkie, bo były najlepsze ![]() Biedroneczek - 0,5kg to zawsze jakiś mały sukces ![]() MP - podziwiam, mi by się nie chciało myć okien ![]() BŚ - my na sylwestra chyba jedziemy do Tża siostry. a poza tym to mleko i pampersy na Nas czekają ![]() wczoraj leciał Kevin sam w domu? ![]() ![]() ![]() dobra, uciekam piwkować z Tżem ![]() Oliwka zasypia, więc mam zamiar spędzić miły wieczór z Tżem. Dobranoc ![]()
#4553 |
Zakorzenienie
|
Chyba muszę przeczytać tego Pratchetta
![]() Baniaa to ja Ci się nie będę chwailć swoimi planami na sylwestra ![]() Zawalam wszystko na każdej linii - studia, dietę, aaa koszmar ![]() Chociaż przynajmniej nie tyję ![]()
#4554 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() 2. ![]() ![]() ![]() 3. zawsze zastanawialam sie kto oprocz mojego faceta ZAWSZE oglada kevina i za kazdym razem sie z niego smieje ![]() 4. Udanego wieczorku kochana ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4555 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Moja koleżanka z pracy masakra-2.5 roku karmiła piersią,przestała dopiero jak zaszła znowu w ciążę ![]() Cytat:
![]() A ja sobie kupiłam buty do kiecki, tylko tata zabrał aparat i nie mam jak zrobić zdjęć ![]() ![]() i MUSZĘ schudnąć bo nie mogę na siebie patrzeć! Odebrałam elektroniczną wagę (nastukałam sobie punktów bo moja apteka to doz ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4556 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ciekawa jestem |Twoich cekinowych butków, a tata pewnie szybko nie wróci z sanatorium ![]() ![]() to jak, ile ważysz? ![]() u mnie maly sukces, ważę 58,1 ![]() ![]() ![]() no i po tym jak zobaczyłam wartość na wadzę, złapałam za miarkę, pierwszy raz od bardzo dawna. standardowo przeraził mnie biust, aktualnie zbieram na silikony ![]() biust 81 talia 65,5 ![]() ![]() biodra 91 ![]() udo 51,5 ![]() rażące dysproporcje ![]()
![]() |
#4557 | ||
Wtajemniczenie
|
Hej Wam
![]() o 7 rano miałam już pobudkę, a mimo to czuję się wyspana, bo w nocy Tż zajmuje się małą. oczywiście narzeka przy tym strasznie,ale jakos to znosze ![]() Cytat:
![]() 2,5 roku - masakra!! jak tylko tata odda Ci aparat to wstawiaj foty ![]() Cytat:
![]() gratuluje spadku ![]() super wymiary ![]() ![]()
Edytowane przez agnesuk Czas edycji: 2011-12-08 o 07:58 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4558 |
Zakorzenienie
|
Heeej
![]() Ale świetny mam humor! ![]() Aniabania, gratuluję spadku! Świetnee wymiary! ![]() Jakie dysproporcje? o.O O.o Ja nie wchodzę na wagę po ostatnich dwóch dniach ![]() Agnesuk, super, że TŻ Ci pomaga ![]() Oni zawsze jak mają coś zrobić to najpierw muszą się nagadać ![]() Noo, a dzisiaj jadę z rodzicami na takie większe przedświąteczne zakupy, żeby później nie stać w gigantycznych kolejkach ![]() Wiecie o co chodzi... Jakieś galaretki, żelatyny, przyprawy do mięs, mąka itp... No i mama się uparła na nowy okap, bo na stary nie może już patrzeć ![]() Chyba do reala pojedziemy i mam niecny plan naciągnięcia ich na czarną serię Gliss Kura oprócz szamponu, bo już mam i jestem zachwycona i nowy podkład mi się marzy ![]() ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Aaaaaaa i dobrze, że Tap Madl wygrała Olga ![]()
![]() |
#4559 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() nie żul za bardzo! przed świętami zawsze jest cienko z kasą, bądź dzieckiem z dobrym serduszkiem! noooo dysproporcje, w cyckach 80 a w dup ie 90 ![]() ja nie ogladałam top model ![]() ![]() ![]() A Olga kojarzy mi sie z aniolkiem VS :P nienawidze jej ![]() ![]()
![]() |
#4560 |
Zakorzenienie
|
Aniabania, też mi się kojarzy z Aniołkiem VS
![]() ![]() ![]() Oj tam jakbyś miała jakieś duże dysproporcje pomiędzy ramionami, a biodrami to byś się mogła przejmować, a tak to push up i po kłopocie! ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:14.