|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Starania, problemy i pierwsze objawy ciąży- porozmawiajmy!:)
|
![]() ![]() |
![]() |
#4532 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4533 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A mój małż był i pojechał. Było cudnie, wczoraj zrobił pizze - kurde, jakie on dobre rzeczy do jedzenie robi. Smutno mi, że już pojechał. Będzie znowu za tydzień, zostawi mi samochód, żebyśmy miały czym jechać do Szklarskiej. Kochany, nie? No tak, od razu poczułam, że samiec w domu - pierdział, bekał ![]() ![]() Dziś będę spać w humanitarnych warunkach ![]() Oglądałam właśnie na TLC "ciąża z zaskoczenia". Cgyba nie chciałabym nie wiedzieć, że jestem w ciąży. Całuski dziewczynki.
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4534 |
Zakorzenienie
|
Isiu nie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hehe ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4536 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A ten program ciąża z zaskoczenia też oglądalam ze 2 razy. Lubię takie rzeczy oglądać, ale mogę tylko wtedy gdy mój tż jest pochłonięty światem komputerowych gierek ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- LunaO, trzymamy ![]() ![]() Ja już się stresuję jutrzejszą rozmową z rana z moją kierowniczką. Muszę do niej zadzwonić i powiedzieć, że nie wracam po urlopie bo mam zwolnienie ![]() ![]()
![]() |
#4537 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4538 |
Zakorzenienie
|
Hej jestem
![]() Lunao trzymam kciuki za wizytę Kwitka coś wyczuwam fasolinke Witam nowe dziewczyny u nas ![]() Trzymam kciuki za testujące już niebawem No i za zafaslkowane też ![]() Już nie wiem co komu miałam jeszcze odpisać bo tyle napisałyście przez te dni że nie sposób zapamiętać co komu odpisać Ale teraz będe już na bieżąco ma nadzieję W sobotę idziemy z Tż na wesele i mam problem nie wiem jak się uczesać a czeszę sie sama eh |
![]() ![]() |
![]() |
#4539 | |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() Trzymam kciuki daj znać od razu jak po wizycie!
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2012-08-06 o 07:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4540 |
Zakorzenienie
|
#4541 |
Zakorzenienie
|
Luna
![]() Witam po weekendzie. Z TŻ trochę wczoraj poszaleliśmy, a dzisiaj mamy rocznicę ślubu. Dni płodne wypadają akurat w najbliższych dniach (dziś 12dc) więc fajnie byłoby żeby się udało w okolicach rocznicy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4542 |
Wtajemniczenie
|
Czesc!
Nie, nie, u mnie owu jest bardzo pozno, kolo 19 dc (bo mam dlugie cykle). Juz odkrylam przyczyne: boli mnie juz teraz cala szyja, rece i wszystkie gorne miesnie od cwiczen (bo robilam nowe). ![]() Ja w ogole nie wiem, jak to jest mozliwe. Jak mozna nie wiedziec, ze kilka mies bez okresu to najczesciej ciaza?? Nie wiem, gdzie ten dokument (?) byl krecony, ale np. w UK ponoc wiedza o ciazy, zaplodnieniu itp. wsrod kobiet jest zatrwazajaco niska. |
![]() ![]() |
![]() |
#4543 |
Zakorzenienie
|
No to ja Wam powiem że u nas w rodzinie był taki przypadek że że żona mojego kuzyna nie wiedziała że jest w ciąży jak i cała rodzina nawet mąż i w nocy wezwano pogotowie bo coś jej się rzekomo zaczeło dziać.
W szpitalu lekarz poprosił o książeczkę ciąży a ta mówi że nie ma ( a nadmienię że mają już jedno dziecko) Jak na nią naskoczył że co to nie średniowiecze tylko 21 wiek i nie wierzy że nic ona nie wiedziała a ruchy dziecka to co nie czuć było. I dawaj szybko badania podstawowe bo poród się zaczął. Ale tak według nas to ona wiedziała o tej ciąży tylko zgrywała głupią i z całej rodziny chciała zrobic idiotów. A najbardziej to mi szkoda mojego kuzyna eh brak słów |
![]() ![]() |
![]() |
#4544 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No i witajcie w poniedzialek ![]() a dzis mnie jajnik pokluwa.... zeby sie torbielka nie zrobila.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4545 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4546 | |||||
Zadomowienie
|
Trzymam Luna!
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
U mnie dziś 21dc. Do @ jeszcze tydzień. Od dwóch dni posypiam popołudniami. Wczoraj zasnęłam 2 razy w ciągu dnia. Pogoda się popsuła, deszczowo i burzowo i chyba przez to jestem taka śnięta. Troszkę mnie pobolewa w podbrzuszu i krzyżu. Trochę jak na @. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4547 |
Zadomowienie
|
testowalabym, gdybym miala w tym cyklu jakikolwiek skok tempki. a tu nic nie bylo do tej pory. temp niska bo 36,2-36,3 gdzie normalnie w fazie nizzszych temp mam ok 36,4 a w wyzszych 37.... wprawdzie tesciocha mam kupionego ale jakos nie widze powodu, dla ktorego mialby wskazac II. pewnuie zrobie w tygodniu. dla pewnosci.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4548 | |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Ja chora od wczoraj...buuuu ![]() Cytat:
![]() Lunka- mi serce wali jak szalone...czuje jakbym to ja miała isc na wizyte! Czekamy, czekmy, czekamy... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4549 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4550 |
Zakorzenienie
|
DUPA, byłam ale zapomniałam że dziś poniedziałek a nie wtorek i gin jest od 15
![]() ![]() jade do nomi i zaraz będę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4551 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() u mnie 22 dc teoretycznie dziś powinna się zjawić @ ale jak już pisałam, może się spóźnić. Brzuch boli trochę bardziej, więc już wiem że przyjdzie na pewno - to tylko kwestia czasu. Byłam in da club, wstawiłam foty - jakość kiepska, bo nadal nie mam swojego kompa. Poproszę o wyrozumiałość, bo wyglądam na nich jak "pół dupy zza krzaka" ale ja ogólnie nie lubię jak ktoś mi robi zdjęcia i cierpię katusze "pozując" ![]() ![]()
![]() |
#4552 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() prolaktyna bez obciazenia norma a po obciozeniu lekko powyzej normy. wowczas bylam przed slubem i z glupoty i proznosci babskiej nie bralam lekow bo mam po hormonach tendencje do tycia i balam sie ze sie w suknie nie zmieszcze.... <glupek> teraz ginka powiedziala, zeby probowac najpierw bez lekow a jak nie bedzie sie udawac z dzidzi to zaczynamy leczenie. kurcze moze lepiej pojsc do tego lekarza...przemysle do jutra i jutro zdecyduje a cykle mam rozne ostatnie dwa to 45 dni i 35 dni. dalej czuje pikajacy jajnik.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4553 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Luna- a chciałam napisać,że 3mam kciuki! ![]() ![]() A my właśnie wczoraj remont zakończyliśmy, uff ![]() ![]() My z Tż idziemy 24 sierpnia na wesele w dodatku świadkami jesteśmy więc czekają Nas mega wydatki..tym bardziej,że Tż musi nowy gang kupić bo ten co ma za krotki mu jest..., ja też jakąś kieckę będe musiala sobie pewnie zakupić... Ja ostatnią @ miałam prawie 2 miesiące temu więc kurdę czekam na nią z niecierpliwością... do środy max powinnam dostać...W tym tygodniu mam zamiar jechać porobić te badania no i poźniej zapiszę się do ginki. kwitka- 3mam mocno kciuki żeby @ nie przylazła!!!!!!!! I idę do klubu ![]()
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() Edytowane przez Dzastin08 Czas edycji: 2012-08-06 o 09:35 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4554 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4555 |
Zadomowienie
|
dzięki kochane ale właśnie zauważyłam brązowe plamienia, więc
![]() niestety małża nie ma do 26.08, więc kolejny cykl też mamy stracony. Myśłałam nawet, żeby przez ten cykl brać tabl. anty ale nie mam w domu (a miałam jakieś zapasowe opakowanie - musiałam wyrzucić ). Chciałam stłumić owu coby w kolejnym cyklu ruszyła ze zdwojoną siłą ![]() my z połówkiem mieliśmy isć na wesele 25.08 ale musiałby 2 dni wcześniej z delegacji wrócić a go nie puszczą... ![]()
#4556 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- Ja jestem wściekła,8 dzień cyklu @ powinna sie już skończyć a tu dalej plamienia ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4557 |
Zakorzenienie
|
no nie było bo ona zawsze taka przy kości była i brzuch jej został po tej pierwszej ciąży
|
![]() ![]() |
![]() |
#4558 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja kiedys miałam po 10 dni @ wiec dla mnie 8 to normalne plamienie... zreszta ja dostałam w zeszła niedziele@ a dopiero dzić nie mam plamien ![]() Pojutrze ide powtórzyć badania hormonalne.. Są jakies tutaj znawczynie co najlepiej zrobic przed pierwsza wizyta u endokrynologa? ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Cytat:
U mnie widac było juz w 8 tygodniu..ale ja wazyłam 44 kg. Zdjecia mam na pamiatkę..zaglądam czasmi... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4559 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kocurku ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2012-08-06 o 10:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4560 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Trzymajcie dalej kciuki bo ide na wizyte tylko o 15
![]() Cytat:
![]() I trzymam bardzo mocno kciuki, nalezy Ci się fasolka ![]() Jestem ale tylko w związku, mam taką psychikę może właśnie przez nerwice że boje się opinii innych i jakoś łatwo być nademną.. za to w związku nie ma na mnie szans. Poprostu jakbym nie miała "władzy" w związku to bym w nim ni była ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ostatnio nie mam do niego cierpliwości, na szczęście on do mnie ma bo przeprosił za te swoje wachania co do zamknięcia okna ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Wody prawie nie pijam bo mi po niej zawsze niedobrze i tak sobie żyje ![]() Też lubie ciąże z zaskoczenia ![]() A kiedyś na wizycie siedziała koło mnie dziewczyna chyba w 26 tc i mowi że dopiero pare dni temu sie dowiedziała, bo okresu nie miała bo jeszcze karmi, a brzuch myslala że duży po porodzie (bo zaszła zaraz po) i na wizycie sie okazało że ciąża, wniosek? da się ![]() Cytat:
![]() Wszystkiego najlepszego!! Cytat:
![]() troche mi szkoda bo nie bede miala co ogladac na stare lata ale co tam, robie tylko tyle ile musze ![]() Cytat:
![]() Oby @ nie przyszła ![]() ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Cytat:
![]() Ja tez mam zdjęcia bo po mnie było widać ale nie zaglądam... |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:50.