Starania, problemy i pierwsze objawy ciąży- porozmawiajmy!:) - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-05, 18:15   #4531
teorema
Wtajemniczenie

Dot.: Starania, problemy i pierwsze objawy ciąży- porozmawiajmy!:)

Cytat:
Napisane przez MarudexuS Pokaż wiadomość
A w jakim kierunku szła? Mam nadzieję, że zawita do Łodzi ...
Umieram z upału
Ciezko powiedziec. W sumie burza byla szybka wolalbym zeby troche popadalo i zeby spadla temperatura. Ja tez umieram z upalu, a jutro ma byc 33 stopnie
teorema jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-05, 18:53   #4532
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez santom Pokaż wiadomość
kwitka, nonono;D poszalalas

a mam pytanie do tych zaciezarowkowanych powiedzcie mi, od samego poczatku(czyt. od owulacji) mialyscie mleko w majtkach czy dopiero po jakims czasie sie Wam zwiekszona ilosc sluzu pojawila?
Ja miałam kilka dni po owulce...i była dzidzia

Cytat:
Napisane przez teorema Pokaż wiadomość
CZesc!
W wawie wlasnie przeszla straszna burza, czekalam na ten deszcz z utesknieniem... chce juz normalna polska pogode, max 25 st C!

Pytanie do Was:
czy kiedykolwiek mialyscie bol piersi PO okresie? Mam dzis taki przypadek i nie wiem o co chodzi. Mnie w ogole wlasciwie nigdy piersi nie bola, ani przed @, ani w trakcie, a tu teraz takie dziwne uczucie...
Ten cykl mialam jakis dziwny, nie bolal mnie brzuch ani nic przed @, a teraz jest 7 dc i w nocy bolal mnie jajnik, a dzis od rana piersi
Może będziesz miała wcześniej owulacje??

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-05, 20:01   #4533
IsiaG
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Witam sie z rana..południa??

Kawke sobie zrobie i jazda...sprzatanie i później opalanko-jak pogoda będzie!

Komu kawki???

p.s. musze pojechac na wakacje!!!!! Muszę..zmęczona jestem.....jeszcze 1,5 miesiaca......
Ale mam ochotę na kawę. Ostatnio zrobiłam sobie kawę taką bardzo słabą z dużą ilością mleka. Mniam.... To była najlepsza kawa na świecie. Cały czas mam smaka na kawę. Odrzuca mnie od mięsa, jajek - gotowanych i smażonych, czipsy - błe. Mogę za to jeść bez końca pomidory, mleko, banany, ogólnie owoce i kwaśne zupy.

Cytat:
Napisane przez dmoc4 Pokaż wiadomość
A ja jestem lew A mój uparty osioł TŻ to koziorożec, też ciężki bywa Ale mój

Jesteśmy po staraniach, myślałam,że w tym cyklu po wspomagaczu Ovitrellem ( czyli hcg w zastrzyku na pękanie pęcherzyków) mi przy owulce nogę z bólu oderwie, tak mi promieniowało z jajnika Bo przy tych zastrzykach owu może być bolesna dosyć, i u mnie jest. Ale już po bólu

TRZYMAJCIE KCIUKI KOBITY
Trzymamy, trzymamy, musi być dobrze

Cytat:
a mam pytanie do tych zaciezarowkowanych powiedzcie mi, od samego poczatku(czyt. od owulacji) mialyscie mleko w majtkach czy dopiero po jakims czasie sie Wam zwiekszona ilosc sluzu pojawila?
Chyba nie pomogę bo ja zaciązyłam nie spodziewając się tego. Dopiero po teście dowiedziałam się, że jednak się udało. I było tak jak piszesz - mleko w majtkach. Nie wiem santom jak to było po owulce, bo nawet nie wiem, kiedy to mogło być. A co się dzieje u Ciebie? Podejrzewasz coś?

Cytat:
Napisane przez MarudexuS Pokaż wiadomość
A w jakim kierunku szła? Mam nadzieję, że zawita do Łodzi ...
Umieram z upału
U nas właśnie się zaczyna burza i pada. Czyli przyszła na pomorskie, okolice Gdańska.

A mój małż był i pojechał. Było cudnie, wczoraj zrobił pizze - kurde, jakie on dobre rzeczy do jedzenie robi. Smutno mi, że już pojechał. Będzie znowu za tydzień, zostawi mi samochód, żebyśmy miały czym jechać do Szklarskiej. Kochany, nie? No tak, od razu poczułam, że samiec w domu - pierdział, bekał, niby nic a jaką radość mu to sprawiało. Brzydal.
Dziś będę spać w humanitarnych warunkach
Oglądałam właśnie na TLC "ciąża z zaskoczenia". Cgyba nie chciałabym nie wiedzieć, że jestem w ciąży.

Całuski dziewczynki.

Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki.
Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów
Maleńka i bezbronna
Szybko tak ucieka czas, cenny czas

córeczka

IsiaG jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-05, 20:12   #4534
santom
Zakorzenienie

GG do santom Send a message via Skype™ to santom

Isiu nie troche na sile probuje sie sprawdzac bo u mnie posucha i szukam pocieszenia, ale widze, ze kazda ma inaczej wiec w sumie jako takie pocieszenie znalazlam

hehe widzisz jak sie docenia te pierdy;D chyba musze mojego w delegacje gdzies wyslac, zeby zatesknic za smrodkami;D;D;D

NA ZAWSZE W SERCU...
santom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-05, 20:32   #4535
Luna0
Zakorzenienie

Trzymajcie kciuki bo jutro mam wizyt

Aniołek 25.05.2012
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."
Luna0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-05, 20:46   #4536
Mokka_83
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez IsiaG Pokaż wiadomość
Ale mam ochotę na kawę. Ostatnio zrobiłam sobie kawę taką bardzo słabą z dużą ilością mleka. Mniam.... To była najlepsza kawa na świecie. Cały czas mam smaka na kawę. Odrzuca mnie od mięsa, jajek - gotowanych i smażonych, czipsy - błe. Mogę za to jeść bez końca pomidory, mleko, banany, ogólnie owoce i kwaśne zupy.
A mój małż był i pojechał. Było cudnie, wczoraj zrobił pizze - kurde, jakie on dobre rzeczy do jedzenie robi. Smutno mi, że już pojechał. Będzie znowu za tydzień, zostawi mi samochód, żebyśmy miały czym jechać do Szklarskiej. Kochany, nie? No tak, od razu poczułam, że samiec w domu - pierdział, bekał, niby nic a jaką radość mu to sprawiało. Brzydal.
Oglądałam właśnie na TLC "ciąża z zaskoczenia". Cgyba nie chciałabym nie wiedzieć, że jestem w ciąży.

Całuski dziewczynki.
Powiem szczerze, że ja kawy nie odstawiłam i piję sobie jedną z rana. Oczywiście rozpuszczalną z 1 płaskiej łyżeczki, z mleczkiem A z tymi jajkami to chyba faktycznie coś jest na rzeczy, bo ja ogólnie bardzo lubię jaja, ale ostatnio jak tż robił żurek, to jakoś jajko do mnie nie przemawiało zupełnie - szczególnie żółtko mi nie smakowało Pomidory - pycha - ale tego u mnie akurat nie uznaję jako zachciewajkę ciążową, bo ja pomidory po prostu uwielbiam. Zimą, gdy są takie byle jakie i bez zmaku, to chodzę taaaka nieszczęśliwa No i też mam smaka na kwaśne dania - ostatnio na żurek a potem tż mnie uszcześliwił gulaszem szegedyńskim (z kiszoną kapustą) Też ubóstwiam kuchnię mojego miśka Ale bekanie już mniej
A ten program ciąża z zaskoczenia też oglądalam ze 2 razy. Lubię takie rzeczy oglądać, ale mogę tylko wtedy gdy mój tż jest pochłonięty światem komputerowych gierek Bo jak widzi, że jak oglądam takie programy, to zaraz się krzywi i marudzi

---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ----------

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
LunaO, trzymamy Pisz od razu jak będziesz po wizycie
Ja już się stresuję jutrzejszą rozmową z rana z moją kierowniczką. Muszę do niej zadzwonić i powiedzieć, że nie wracam po urlopie bo mam zwolnienie Ajjj, będzie pewnie baaardzo niezadowolona, bo 2 koleżanki są właśnie na urlopach
Stary 2012-08-06, 06:00   #4537
lady_malgo
Rozeznanie

Cytat:

Chyba nie pomogę bo ja zaciązyłam nie spodziewając się tego. Dopiero

Całuski dziewczynki.
Ja też oglądałam wczoraj ! Ale klientka ostro miała...

26.06.2010-
lady_malgo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 06:45   #4538
monini2507
Zakorzenienie

Hej jestem

Lunao trzymam kciuki za wizytę
Kwitka coś wyczuwam fasolinke
Witam nowe dziewczyny u nas
Trzymam kciuki za testujące już niebawem
No i za zafaslkowane też
Już nie wiem co komu miałam jeszcze odpisać bo tyle napisałyście przez te dni że nie sposób zapamiętać co komu odpisać
Ale teraz będe już na bieżąco ma nadzieję
W sobotę idziemy z Tż na wesele i mam problem nie wiem jak się uczesać a czeszę sie sama eh
monini2507 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 07:02   #4539
iza243
Zakorzenienie

Hej
Cytat:

Trzymamy, trzymamy, musi być dobrze

Chyba nie pomogę bo ja zaciązyłam nie spodziewając się tego. Dopiero po teście dowiedziałam się, że jednak się udało. I było tak jak piszesz - mleko w majtkach. Nie wiem santom jak to było po owulce, bo nawet nie wiem, kiedy to mogło być. A co się dzieje u Ciebie? Podejrzewasz coś?

U nas właśnie się zaczyna burza i pada. Czyli przyszła na pomorskie, okolice Gdańska.

Całuski dziewczynki.
Bo podobno faceci to najlepsi kucharze

Cytat:
Trzymam kciuki daj znać od razu jak po wizycie!

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek

Edytowane przez iza243
Czas edycji: 2012-08-06 o 07:10
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 07:24   #4540
Moderna
Zakorzenienie

Cytat:
trzymam kciuki
Stary 2012-08-06, 07:34   #4541
pszczoua
Zakorzenienie

Luna
Witam po weekendzie. Z TŻ trochę wczoraj poszaleliśmy, a dzisiaj mamy rocznicę ślubu. Dni płodne wypadają akurat w najbliższych dniach (dziś 12dc) więc fajnie byłoby żeby się udało w okolicach rocznicy
Stary 2012-08-06, 07:55   #4542
teorema
Wtajemniczenie

Czesc!
Cytat:
Może będziesz miała wcześniej owulacje??
Nie, nie, u mnie owu jest bardzo pozno, kolo 19 dc (bo mam dlugie cykle). Juz odkrylam przyczyne: boli mnie juz teraz cala szyja, rece i wszystkie gorne miesnie od cwiczen (bo robilam nowe).
Cytat:

Całuski dziewczynki.
Ja w ogole nie wiem, jak to jest mozliwe. Jak mozna nie wiedziec, ze kilka mies bez okresu to najczesciej ciaza?? Nie wiem, gdzie ten dokument (?) byl krecony, ale np. w UK ponoc wiedza o ciazy, zaplodnieniu itp. wsrod kobiet jest zatrwazajaco niska.
teorema jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 08:10   #4543
monini2507
Zakorzenienie

No to ja Wam powiem że u nas w rodzinie był taki przypadek że że żona mojego kuzyna nie wiedziała że jest w ciąży jak i cała rodzina nawet mąż i w nocy wezwano pogotowie bo coś jej się rzekomo zaczeło dziać.
W szpitalu lekarz poprosił o książeczkę ciąży a ta mówi że nie ma ( a nadmienię że mają już jedno dziecko)
Jak na nią naskoczył że co to nie średniowiecze tylko 21 wiek i nie wierzy że nic ona nie wiedziała a ruchy dziecka to co nie czuć było. I dawaj szybko badania podstawowe bo poród się zaczął.
Ale tak według nas to ona wiedziała o tej ciąży tylko zgrywała głupią i z całej rodziny chciała zrobic idiotów.
A najbardziej to mi szkoda mojego kuzyna eh brak słów
Stary 2012-08-06, 08:25   #4544
magbes
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mokka_83 Pokaż wiadomość
j
Dziewczyny, a ja Wam się wyżalę, że wczoraj miałam straszny wieczór i nieprzespaną noc... ......
ojejku Mokka, musialas sie na stresowac przy tyym,, wazne, ze sie uspokoilo i obyy krwiak paskudny szybko sobie poszedl, Dobrze ze dzidzius sie dobrze miewa uwazaj na siebie i nie stresuj sie i odpoczywaj.

No i witajcie w poniedzialek niestety poniedzilek... kurcze ze weekendy tak szYbko mijaja., u mnie cykl chyba bezowu..bedzie, bo tempka nie skoczyla, a dzis juz 38 dc... ( przypominam, ze ja mam dluugie cykle) nie wiem tylko co robic. moja ginka ostatni raz przed urlopem przyjmuje 13 sierpnia i idzie na 2 tyg na urlop. wraca 3.09 . jesli do tego czasu nie dostane okresu to 3 wrzesnia to moze za pozno na wizyte,,,moze powinnam wczesniej pojsc? ale 13 sierpnia to moze za wczesnie...i nie wiem co robic....
a dzis mnie jajnik pokluwa.... zeby sie torbielka nie zrobila..
magbes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 08:28   #4545
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monini2507 Pokaż wiadomość
No to ja Wam powiem że u nas w rodzinie był taki przypadek że że żona mojego kuzyna nie wiedziała że jest w ciąży jak i cała rodzina nawet mąż i w nocy wezwano pogotowie bo coś jej się rzekomo zaczeło dziać.
W szpitalu lekarz poprosił o książeczkę ciąży a ta mówi że nie ma ( a nadmienię że mają już jedno dziecko)
Jak na nią naskoczył że co to nie średniowiecze tylko 21 wiek i nie wierzy że nic ona nie wiedziała a ruchy dziecka to co nie czuć było. I dawaj szybko badania podstawowe bo poród się zaczął.
Ale tak według nas to ona wiedziała o tej ciąży tylko zgrywała głupią i z całej rodziny chciała zrobic idiotów.
Nie było po niej widać?

Stary 2012-08-06, 08:50   #4546
dedra
Zadomowienie

Cytat:
Trzymam Luna!

Cytat:
Już nie wiem co komu miałam jeszcze odpisać bo tyle napisałyście przez te dni że nie sposób zapamiętać co komu odpisać
Oj mam tak samo Monini Też nie mogę potem nadrobić z postami.

Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
Witam po weekendzie. Z TŻ trochę wczoraj poszaleliśmy, a dzisiaj mamy rocznicę ślubu. Dni płodne wypadają akurat w najbliższych dniach (dziś 12dc) więc fajnie byłoby żeby się udało w okolicach rocznicy
Powodzenia Pszczoua! Oby ta rocznica była jedną z najszczęśliwszych!

Cytat:
Napisane przez teorema Pokaż wiadomość
Ja w ogole nie wiem, jak to jest mozliwe. Jak mozna nie wiedziec, ze kilka mies bez okresu to najczesciej ciaza?? Nie wiem, gdzie ten dokument (?) byl krecony, ale np. w UK ponoc wiedza o ciazy, zaplodnieniu itp. wsrod kobiet jest zatrwazajaco niska.
Też oglądałam ten program parę razy. Aż nie do wiary, że te kobiety nic nie wiedziały do końca. Nie wyobrażam sobie tego, choć w ciąży jeszcze nie byłam.

Cytat:
Szok

Cytat:
Napisane przez magbes Pokaż wiadomość
No i witajcie w poniedzialek niestety poniedzilek... kurcze ze weekendy tak szYbko mijaja., u mnie cykl chyba bezowu..bedzie, bo tempka nie skoczyla, a dzis juz 38 dc... ( przypominam, ze ja mam dluugie cykle) nie wiem tylko co robic. moja ginka ostatni raz przed urlopem przyjmuje 13 sierpnia i idzie na 2 tyg na urlop. wraca 3.09 . jesli do tego czasu nie dostane okresu to 3 wrzesnia to moze za pozno na wizyte,,,moze powinnam wczesniej pojsc? ale 13 sierpnia to moze za wczesnie...i nie wiem co robic....
a dzis mnie jajnik pokluwa.... zeby sie torbielka nie zrobila..
A może zatestuj Magbes?

U mnie dziś 21dc. Do @ jeszcze tydzień. Od dwóch dni posypiam popołudniami. Wczoraj zasnęłam 2 razy w ciągu dnia. Pogoda się popsuła, deszczowo i burzowo i chyba przez to jestem taka śnięta. Troszkę mnie pobolewa w podbrzuszu i krzyżu. Trochę jak na @.
dedra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 09:02   #4547
magbes
Zadomowienie

testowalabym, gdybym miala w tym cyklu jakikolwiek skok tempki. a tu nic nie bylo do tej pory. temp niska bo 36,2-36,3 gdzie normalnie w fazie nizzszych temp mam ok 36,4 a w wyzszych 37.... wprawdzie tesciocha mam kupionego ale jakos nie widze powodu, dla ktorego mialby wskazac II. pewnuie zrobie w tygodniu. dla pewnosci.
Stary 2012-08-06, 09:05   #4548
kooocur
Zakorzenienie

Dzien dobry

Ja chora od wczoraj...buuuu

Cytat:
Napisane przez dedra Pokaż wiadomość
Trzymam Luna!

Powodzenia Pszczoua! Oby ta rocznica była jedną z najszczęśliwszych!

Też oglądałam ten program parę razy. Aż nie do wiary, że te kobiety nic nie wiedziały do końca. Nie wyobrażam sobie tego, choć w ciąży jeszcze nie byłam.

Szok

A może zatestuj Magbes?

U mnie dziś 21dc. Do @ jeszcze tydzień. Od dwóch dni posypiam popołudniami. Wczoraj zasnęłam 2 razy w ciągu dnia. Pogoda się popsuła, deszczowo i burzowo i chyba przez to jestem taka śnięta. Troszkę mnie pobolewa w podbrzuszu i krzyżu. Trochę jak na @.
Trzeba poczekac tydzień cierpliwie

Lunka- mi serce wali jak szalone...czuje jakbym to ja miała isc na wizyte!

Czekamy, czekmy, czekamy...

Synuś
Stary 2012-08-06, 09:07   #4549
dedra
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez magbes Pokaż wiadomość
testowalabym, gdybym miala w tym cyklu jakikolwiek skok tempki. a tu nic nie bylo do tej pory. temp niska bo 36,2-36,3 gdzie normalnie w fazie nizzszych temp mam ok 36,4 a w wyzszych 37.... wprawdzie tesciocha mam kupionego ale jakos nie widze powodu, dla ktorego mialby wskazac II. pewnuie zrobie w tygodniu. dla pewnosci.
A jakie masz te cykle? Sprawdzałaś czemu są takie długie? A może jeszcze owu nie było?
dedra jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-08-06, 09:14   #4550
Luna0
Zakorzenienie

DUPA, byłam ale zapomniałam że dziś poniedziałek a nie wtorek i gin jest od 15 jeszcze gina spotkałam na klatce i mowie że właśnie u niego byłam
jade do nomi i zaraz będę

Aniołek 25.05.2012
Stary 2012-08-06, 09:31   #4551
kwitka13
Zadomowienie

Cytat:

też nie nadrabiam i zawsze zapominam co i komu miałam odpisać

A może zatestuj Magbes?
Magbes TESTUJ

może jednak coś się tam dzieje ???

Cytat:
Hej jestem

Lunao trzymam kciuki za wizytę
Kwitka coś wyczuwam fasolinke
Witam nowe dziewczyny u nas
Trzymam kciuki za testujące już niebawem
No i za zafaslkowane też
W sobotę idziemy z Tż na wesele i mam problem nie wiem jak się uczesać a czeszę sie sama eh
ja tam za special fryzami nidy nie byłam, jakoś wolę naturalne/rozpuszczone zwłaszcza, że na weselach szaleję na parkiecie i raczej moje włosy nie wytrzymają napięcia

u mnie 22 dc teoretycznie dziś powinna się zjawić @ ale jak już pisałam, może się spóźnić. Brzuch boli trochę bardziej, więc już wiem że przyjdzie na pewno - to tylko kwestia czasu.
Byłam in da club, wstawiłam foty - jakość kiepska, bo nadal nie mam swojego kompa. Poproszę o wyrozumiałość, bo wyglądam na nich jak "pół dupy zza krzaka" ale ja ogólnie nie lubię jak ktoś mi robi zdjęcia i cierpię katusze "pozując" większość mam robionych z zaskoczenia...
„Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!”
S.I. Witkiewicz
kwitka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 09:31   #4552
magbes
Zadomowienie

Cytat:
A jakie masz te cykle? Sprawdzałaś czemu są takie długie? A może jeszcze owu nie było?
z 1,5 roku temu robilam badania (pisalam juz ) tsh, fsh, lh, testosteron norma
prolaktyna bez obciazenia norma a po obciozeniu lekko powyzej normy. wowczas bylam przed slubem i z glupoty i proznosci babskiej nie bralam lekow bo mam po hormonach tendencje do tycia i balam sie ze sie w suknie nie zmieszcze.... <glupek>
teraz ginka powiedziala, zeby probowac najpierw bez lekow a jak nie bedzie sie udawac z dzidzi to zaczynamy leczenie.
kurcze moze lepiej pojsc do tego lekarza...przemysle do jutra i jutro zdecyduje
a cykle mam rozne ostatnie dwa to 45 dni i 35 dni.
dalej czuje pikajacy jajnik....
Stary 2012-08-06, 09:32   #4553
Dzastin08
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Mokka_83 Pokaż wiadomość
Powiem szczerze, że ja kawy nie odstawiłam i piję sobie jedną z rana. Oczywiście rozpuszczalną z 1 płaskiej łyżeczki, z mleczkiem A z tymi jajkami to chyba faktycznie coś jest na rzeczy, bo ja ogólnie bardzo lubię jaja, ale ostatnio jak tż robił żurek, to jakoś jajko do mnie nie przemawiało zupełnie - szczególnie żółtko mi nie smakowało Pomidory - pycha - ale tego u mnie akurat nie uznaję jako zachciewajkę ciążową, bo ja pomidory po prostu uwielbiam. Zimą, gdy są takie byle jakie i bez zmaku, to chodzę taaaka nieszczęśliwa No i też mam smaka na kwaśne dania - ostatnio na żurek a potem tż mnie uszcześliwił gulaszem szegedyńskim (z kiszoną kapustą) Też ubóstwiam kuchnię mojego miśka Ale bekanie już mniej
A ten program ciąża z zaskoczenia też oglądalam ze 2 razy. Lubię takie rzeczy oglądać, ale mogę tylko wtedy gdy mój tż jest pochłonięty światem komputerowych gierek Bo jak widzi, że jak oglądam takie programy, to zaraz się krzywi i marudzi

---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ----------

LunaO, trzymamy Pisz od razu jak będziesz po wizycie
Ja już się stresuję jutrzejszą rozmową z rana z moją kierowniczką. Muszę do niej zadzwonić i powiedzieć, że nie wracam po urlopie bo mam zwolnienie Ajjj, będzie pewnie baaardzo niezadowolona, bo 2 koleżanki są właśnie na urlopach
I jak kierownicza zareagowała??

Cytat:
Luna
Szalejcie,szalejcie może coś z tego będzie!!!

Luna- a chciałam napisać,że 3mam kciuki! Ale tak czy siak 3mam za jutro

A my właśnie wczoraj remont zakończyliśmy, uff Wszystko ładnie wyszło także jestem zadowolona.W te upały to była męczarnia...
My z Tż idziemy 24 sierpnia na wesele w dodatku świadkami jesteśmy więc czekają Nas mega wydatki..tym bardziej,że Tż musi nowy gang kupić bo ten co ma za krotki mu jest..., ja też jakąś kieckę będe musiala sobie pewnie zakupić...
Ja ostatnią @ miałam prawie 2 miesiące temu więc kurdę czekam na nią z niecierpliwością... do środy max powinnam dostać...W tym tygodniu mam zamiar jechać porobić te badania no i poźniej zapiszę się do ginki.

kwitka- 3mam mocno kciuki żeby @ nie przylazła!!!!!!!! I idę do klubu

Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała..
Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło..
W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny,
bo tą kruszyną jesteś Ty...

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Edytowane przez Dzastin08
Czas edycji: 2012-08-06 o 09:35
Dzastin08 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-08-06, 09:49   #4554
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kwitka13 Pokaż wiadomość

ja tam za special fryzami nidy nie byłam, jakoś wolę naturalne/rozpuszczone zwłaszcza, że na weselach szaleję na parkiecie i raczej moje włosy nie wytrzymają napięcia

u mnie 22 dc teoretycznie dziś powinna się zjawić @ ale jak już pisałam, może się spóźnić. Brzuch boli trochę bardziej, więc już wiem że przyjdzie na pewno - to tylko kwestia czasu.
Byłam in da club, wstawiłam foty - jakość kiepska, bo nadal nie mam swojego kompa. Poproszę o wyrozumiałość, bo wyglądam na nich jak "pół dupy zza krzaka" ale ja ogólnie nie lubię jak ktoś mi robi zdjęcia i cierpię katusze "pozując" większość mam robionych z zaskoczenia...
Trzymam kciuki żeby @ nie przylazła

Stary 2012-08-06, 10:05   #4555
kwitka13
Zadomowienie

dzięki kochane ale właśnie zauważyłam brązowe plamienia, więc
niestety małża nie ma do 26.08, więc kolejny cykl też mamy stracony. Myśłałam nawet, żeby przez ten cykl brać tabl. anty ale nie mam w domu (a miałam jakieś zapasowe opakowanie - musiałam wyrzucić ). Chciałam stłumić owu coby w kolejnym cyklu ruszyła ze zdwojoną siłą

my z połówkiem mieliśmy isć na wesele 25.08 ale musiałby 2 dni wcześniej z delegacji wrócić a go nie puszczą... no to se potańczyłam...
„Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!”
S.I. Witkiewicz
kwitka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 10:14   #4556
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki kochane ale właśnie zauważyłam brązowe plamienia, więc
niestety małża nie ma do 26.08, więc kolejny cykl też mamy stracony. Myśłałam nawet, żeby przez ten cykl brać tabl. anty ale nie mam w domu (a miałam jakieś zapasowe opakowanie - musiałam wyrzucić ). Chciałam stłumić owu coby w kolejnym cyklu ruszyła ze zdwojoną siłą

my z połówkiem mieliśmy isć na wesele 25.08 ale musiałby 2 dni wcześniej z delegacji wrócić a go nie puszczą... no to se potańczyłam...
A może pójdziesz do gina po te tabletki na miesiąc?

---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

Ja jestem wściekła,8 dzień cyklu @ powinna sie już skończyć a tu dalej plamieniaOby nie znowy jakieś problemy

Stary 2012-08-06, 10:18   #4557
monini2507
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Nie było po niej widać?
no nie było bo ona zawsze taka przy kości była i brzuch jej został po tej pierwszej ciąży
Stary 2012-08-06, 10:29   #4558
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
A może pójdziesz do gina po te tabletki na miesiąc?

---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

Ja jestem wściekła,8 dzień cyklu @ powinna sie już skończyć a tu dalej plamieniaOby nie znowy jakieś problemy
Iza spokojnie....może tak musi byc?

Ja kiedys miałam po 10 dni @ wiec dla mnie 8 to normalne plamienie...

zreszta ja dostałam w zeszła niedziele@ a dopiero dzić nie mam plamien

Pojutrze ide powtórzyć badania hormonalne..

Są jakies tutaj znawczynie co najlepiej zrobic przed pierwsza wizyta u endokrynologa?

---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ----------

Cytat:
no nie było bo ona zawsze taka przy kości była i brzuch jej został po tej pierwszej ciąży
No tak jest jak ktos nie jest chudzinka.

U mnie widac było juz w 8 tygodniu..ale ja wazyłam 44 kg.

Zdjecia mam na pamiatkę..zaglądam czasmi...

Synuś
Stary 2012-08-06, 10:34   #4559
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Iza spokojnie....może tak musi byc?

Ja kiedys miałam po 10 dni @ wiec dla mnie 8 to normalne plamienie...

zreszta ja dostałam w zeszła niedziele@ a dopiero dzić nie mam plamien

Pojutrze ide powtórzyć badania hormonalne..

Są jakies tutaj znawczynie co najlepiej zrobic przed pierwsza wizyta u endokrynologa?

---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ----------

No tak jest jak ktos nie jest chudzinka.

Oby,tak było.Zmartwiło mnie to bo ja zawsze miałam max 7 dni i koniec.
Kocurku

Edytowane przez iza243
Czas edycji: 2012-08-06 o 10:35
Stary 2012-08-06, 10:39   #4560
Luna0
Zakorzenienie

Trzymajcie dalej kciuki bo ide na wizyte tylko o 15

Cytat:
Napisane przez dmoc4 Pokaż wiadomość
Jesteśmy po staraniach, myślałam,że w tym cyklu po wspomagaczu Ovitrellem ( czyli hcg w zastrzyku na pękanie pęcherzyków) mi przy owulce nogę z bólu oderwie, tak mi promieniowało z jajnika Bo przy tych zastrzykach owu może być bolesna dosyć, i u mnie jest. Ale już po bólu

TRZYMAJCIE KCIUKI KOBITY
Nie bardzo się znam na tych rzeczach dlatego zapytam, skoro masz zastrzyk hcg to nie bedziesz mogla zrobic testu bo wyjdzie pozytywny? Tak wnioskuje skoro w Twoim organizmie będzie HCG
I trzymam bardzo mocno kciuki, nalezy Ci się fasolka

Cytat:
Napisane przez lady_malgo Pokaż wiadomość
hehe ale uparte byczki są strasznie i raczej despotyczne
Jestem ale tylko w związku, mam taką psychikę może właśnie przez nerwice że boje się opinii innych i jakoś łatwo być nademną.. za to w związku nie ma na mnie szans. Poprostu jakbym nie miała "władzy" w związku to bym w nim ni była Ale ta władza to w cudzysłowiu, czyli po prostu u mnie nie ma numerów typu nie odbiera, poszedł i nie wraca itp. Może to głupie ale nam pasuje że zawsze wiemy gdzie jesteśmy, oczywiście nie tylko wymagam od TŻ, bo zachowuje się tak samo

Cytat:
Napisane przez Szejda Pokaż wiadomość
Co do Wagi też nie mam zasrzeżeńChoć czasami jest problem z podjęciem decyzji, zawsze rozważam za i przeciw
Waga mój TŻ chociaż wczoraj się z nim pokłóciłam o to że przed wyjściem na zamknąć okno, a to jego "po co, dlaczego, bedzie gorąco" doprowadza mnie do szału.. a ja "poprostu K**a burza idzie"
Ostatnio nie mam do niego cierpliwości, na szczęście on do mnie ma bo przeprosił za te swoje wachania co do zamknięcia okna

Cytat:
Co do moich spraw dowcipnych to sama nie wiem co mam napisać.
Brzuch czasem boli a czasem nie, czasem na @ a innym razem na owu.
Śluzy są rożne : trzy dni temu na wkladce widziałam maciupkie plamki krwi - żywej przy każdej wizycie w tojlet ale potem już nic. Na drugi dzień śluz miał już lekko różowy kolor i myślałam, że @ się rozkręca i znów będzie za szybko. Ale potem znowu nic - śluzy białe. Wczoraj znów zabarwione na lekki pomarańcz z różem ( taki delikatny ) a dzis znów nic. Zastanawiam się czy aby intensywne życie seksualne w ostatnich dniach mogło mieć na to wpływ ??? :
Dziś jest mój 21 dc, wiec @ powina przyjść jutro ale z powodu castagnusa i ziolek może się przesunie. Póki co, nie czuje się ani na ciążę ani na @...
miłego dnia i si ju lejter
ps. ja lew, połówek rak - miłość bez granic, namiętność jak ogień a awantury na noże
aaa tam kwitka jak dla mnie to plamienie implantacyjne i ciąża jak nic, więc przykro mi ale nie zaskoczysz mnie dwoma kreskami

Cytat:
Około tydzień, przy obu ciążach

Cytat:

Ja pijam codziennie słabą kawe, co prawda nie smakuje tak dobrze ale co tam poł na pół z mlekiem. Tylko od 3 dni mnie odrzuciło i mam ochote sobie ją popijać ale nie jestem w stanie wogole na nic nie mam ochoty oprocz coli i tostów
Wody prawie nie pijam bo mi po niej zawsze niedobrze i tak sobie żyje
Też lubie ciąże z zaskoczenia
A kiedyś na wizycie siedziała koło mnie dziewczyna chyba w 26 tc i mowi że dopiero pare dni temu sie dowiedziała, bo okresu nie miała bo jeszcze karmi, a brzuch myslala że duży po porodzie (bo zaszła zaraz po) i na wizycie sie okazało że ciąża, wniosek? da się

Cytat:
Luna
Życze z całego serca żebyście następną obchodzili z dzidziusiem
Wszystkiego najlepszego!!

Cytat:

Jakbym czytała o mnie, nienawidze zdjęć
troche mi szkoda bo nie bede miala co ogladac na stare lata ale co tam, robie tylko tyle ile musze

Cytat:
Napisane przez Dzastin08 Pokaż wiadomość
Luna- a chciałam napisać,że 3mam kciuki! Ale tak czy siak 3mam za jutro

Ja ostatnią @ miałam prawie 2 miesiące temu więc kurdę czekam na nią z niecierpliwością... do środy max powinnam dostać...W tym tygodniu mam zamiar jechać porobić te badania no i poźniej zapiszę się do ginki.
Trzymaj dalej
Oby @ nie przyszła

---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ----------

Cytat:
Są jakies tutaj znawczynie co najlepiej zrobic przed pierwsza wizyta u endokrynologa?[COLOR="Silver"]

Znawczynią nie jestem, ale napewno zrób TSH, Ft3, Ft4 i nie wiem czy robiłaś przeciwciała anty TPO ale chyba tak więc tego już nie powtarzaj

Ja tez mam zdjęcia bo po mnie było widać ale nie zaglądam...

Aniołek 25.05.2012
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości