|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Starania, problemy i pierwsze objawy ciąży- porozmawiajmy!:)
Witam sie z rana..południa??
Ja zabieram sie za sprzątanie..bo cały tydzien sie zbierałam i tak jakos zeszło ![]() Kawke sobie zrobie i jazda...sprzatanie i później opalanko-jak pogoda będzie! Komu kawki??? p.s. musze pojechac na wakacje!!!!! Muszę..zmęczona jestem.....jeszcze 1,5 miesiaca...... |
|
|
|
#4502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I to Clo jednak wezmę wg ulotki, lekarzowi powiem, że zgubiłam kartkę. Boję się brać od razu 2 tabletki, no i chyba trochę za wcześnie mi kazał zacząć.
|
|
#4503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdzie sie wybieracie?
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#4504 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I do tego ból głowy wszystko pogłębia ![]() No a córa to faktycznie predyspozycje ma no ale będzie kim zechce to fakt ![]() Cytat:
Ja też mam termin na 21 marca a mój mąż jest z 22 i będzie miał prezent na urodziny chciałabym żeby dzidzi było baranem a nie rybą ![]() Luna nie szalej za bardzo na weselichu ale baw się dobrze
|
||
|
|
|
#4505 | |
|
Zakorzenienie
|
Jak dobrze pójdzie..to do raju- Dominikana Cytat:
|
|
|
|
|
#4506 |
|
Rozeznanie
|
najgorsze znaki to skorpion i byk...
|
#4507 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bo ja lew, Tż Strzelec i gdyby Dzidzi było barankiem, to wszyscy bylibyśmy z żywiołu ognia ) Łatwiej by nam było się dogadać z dorastającym dzieckiem. Tak sądzę![]() Cytat:
No to żeby wszystko poszło zgodnie z planema rybki może i fajne - ale ja chcę baranka, bo patrze pod kątem naszych znaków ze skorpionem absolutna racja A co do byków... to znam dobrze dwa i są ok... takie nautralne i raczej szczere - nie chowają urazy
|
|
#4508 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Trzeba intesywnie działać w tym cyklu żeby był byk
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
||
|
|
|
#4509 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystko zalezy od tego jakie ceny sie pojawia..ale, ze ja swoeje biuro prowadze to jestem na bieżąco ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4510 | |
|
Zakorzenienie
|
Oj tam nie jestem taka najgorsza
![]() Cytat:
![]() Podobno facet byk nie bardzo ale kocurek sobie chwali ![]() bo znaki są inne w zależności od płci Mój byly był strzelcem
|
|
|
|
|
#4511 |
|
Zakorzenienie
|
Luna
U nas taka burza przeszła, ze szok! Grad wielkości grochu!!! Ja sama w domu z psem.... ![]() Miałam się opalać
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4512 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To ja takiego ładnego nie znam, ale podobnie uważam o związku lew-panna - na szczęscie w porę się zreflektowałam że to porażka i odpuściłam sobie mojego byłego spod panny. Za to dla mnie strzelec jest idealnyA co do byczków, to może faktycznie płeć ma znaczenie - ja znam dwie kobitki spod tego znaku. Ale faceta niet
|
|
#4513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój mąż jest bykiem i jest bardzo uparty Moja mama jest bykiem i jest bardzo pogodna i ugodowa.Ja jestem lwem i potrafie być nieraz wredna i uparta I raczej pamiętliwa jestem,ale chyba wszystkie lwy tak mają.
|
|
|
|
#4514 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mniem,mniam mniaaam![]() Ja chyba też nie jestem taka najgorsza,co? Ja jestem skorpionek![]() Padam dziewczyny! Już jesteśmy przy końcówce jutro ostatni dzień... dziś jeszcze miałam spięcie z Tż przy kładzeniu tapety, ale to dłuższa historia ![]() Niedługo na dziś kończymy i idziemy spać więc dobranoc
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień |
|
|
|
|
#4515 |
|
Zakorzenienie
|
hej Piekniste!!;*
po raz kolejny wpadam sie zameldowac dzis przyszly do mnie testy z Pl, wiec jeszcze 2 tyg i bede mogla zatestowac![]() dzis spedzilismy milutki dzionek nad jeziorkiem rozpalilismy sobie grila, posiedzielismy na skalkach wrocilismy do domu i wzielismy kociaki na spacer... i niestety jeden tak sie przestraszyl samochodu, ze ja chcac go zlapac wystraszylam go jeszcze bardziej i porzadnie oberwalam;/ tak mi sie dziad wgryzl w reke, ze teraz jej nie moge wyprostowac, bol mi do lokcia promieniuje, reka mi spuchla;/ echhhh... mam nadzieje, ze do poniedzialku mi przejdzie, bo to prawa reka, a ja jej za bardzo teraz nie jestem w stanie uzywac;/no i prosze mi tu na byczki i panny nie bluznic;D bom ja byk, a moj połówek panna(czy nie powinno byc na odwrot? luna super, ze wrocilas no i ze z fasolka wszystko w porzasiu![]() kooocur nie draznij... byka a tak serio, to bede zazdraszczac przeokrutnie;D
|
|
|
|
#4516 |
|
Raczkowanie
|
A ja jestem lew
A mój uparty osioł TŻ to koziorożec, też ciężki bywa Ale mój Jesteśmy po staraniach, myślałam,że w tym cyklu po wspomagaczu Ovitrellem ( czyli hcg w zastrzyku na pękanie pęcherzyków) mi przy owulce nogę z bólu oderwie, tak mi promieniowało z jajnika Bo przy tych zastrzykach owu może być bolesna dosyć, i u mnie jest. Ale już po bólu TRZYMAJCIE KCIUKI KOBITY
Edytowane przez dmoc4 Czas edycji: 2012-08-04 o 21:44 |
|
|
|
#4517 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Skorpiony mnie trochę przerażają, ale moja nauczycielka od polskiego była spod tego znaku i jakoś się z nią dobrze dogadywałam... tylko potulna musiałam być ![]() ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- A ja bliźniak (podobno tzn. że mam dwie twarze ) mój połówek to koziorożec.Ja tam raczej potrafię korelować ze wszystkimi znakami ale najwięcej znam koziorożców właśnie heh.
|
|
#4518 |
|
Zakorzenienie
|
Skorpiony fajne są, a przynajmniej jeden
Lady ja też bliźniak
|
#4519 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Już urodzinkowałas? Ja też ovitrelle raz dostałam, w przedostatnim cyklu i umnie w sumie owu wcale bolesna nie była No to dmoc trzymam wszystkie kciuki... u nóg też
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4520 |
|
Rozeznanie
|
Witam dziewczynki!
Melduję się z urlopu Jestem u rodziców, jest mój brat z żoną i malym Szymonkiem Szymon ma skończony rok i nie usiedzi na miejscu tyle rzeczy jest cieakawych, które musi zobaczyć, nawet nie ma czasu zjeść a ze spaniem też walczy, bo kazda chwila jest dla niego ważna. Oczywiście to się wiaże z tym, ze musi byc pod stałą opieka, bo wszędzie jest go pełno a że rodzice wykorzystują, że jest ciocia to ciocia biega za małym trochę sie nabiegam za nim i powiem,że po całym dniu jestem troszkę zmęczona. Ale to tak fajnie sędzony czas. Chociaż nabiorę wprawy przed swoim![]() Co do znaków to ja jestem waga a mój Tż skorpion. Skorpiony sa bardzo szczere i wolą powiedziedź najgorsza prawdę niż mają skłamać. Moja przyjaciólka też jest skorpionem i ja mam jak najlepsze zdanie o skorpionach, wiem, że zawsze można na nie liczyć. Co do Wagi też nie mam zasrzeżeń Choć czasami jest problem z podjęciem decyzji, zawsze rozważam za i przeciw![]() To na tyle, będę Was podgladać i jak znajde chwilę, to będę sie odzywać. Zafasolkowane dbajcie o siebie a starajace się trzymam za Was kciuki
|
|
|
|
#4521 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dzień dobry Kurde ja coś ostatnio dospać nie mogę... chyba przez ten remont, tym bardziej że spaliśmy dziś u moich rodziców w pokoju bo u Nas jest tak zagracone,a rodzice na działkę pojechali... Zaraz trzeba jakieś śniadanie zoorganizować i jedziemy do Leroy Merlin po pasek dekoracyjny do tapety. Poźniej tylko pozostaje skręcić szafę,sprzątanie i THE END ![]() A co do znaków to mój Tż rybka ![]() P.S: Jeszcze ok 480 postów (co to dla Nas) ;D i nowy wątek, jest juz jakaś chętna żeby go założyć??? bo trzeba będzie w końcu tą listę robić.
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień Edytowane przez Dzastin08 Czas edycji: 2012-08-05 o 08:02 |
|||
|
|
|
#4522 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
||
|
|
|
#4523 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wstałam z bólem gardła...
Cytat:
Nic już wiecej nie pisze..powstawiam zdjęcia jak wróce ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4524 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Urodziny 21 sierpnia Ja po ovitrelle mam zawsze przejścia, dziąsła mi krwawią już po kilku godzinach od podania, a jak się zacznie ból jajniorów to mnie wykręca To mój 5 zastrzyk i zawsze to samo. Ale czego się nie robi dla fasolki Trzymaj kciuki
|
|
|
#4525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4526 |
|
Zadomowienie
|
hej kkobity,
nie było mnnie bo byłam zajęta połówkiem, który wrócił z delegacyji... ![]() niestety dziś znów na lotnisko go odwiozlam. W tak zwanym międzyczasie zaliczylam długa wizytę na izbie przyjęć chirurgii dziecięcej, bo młodzieży złamał łapsko chyba nie dam rady przeczytać wszystkich postów, wiec przeleciałam po łebkach. Witam nowe dziewczyny, Lunka fajnie, że wrocilaś. Wszystkie brzuchate uważajcie na siebie, bo co czytam to jakieś plamienia, krwawienia i inne gówniane świństwa ![]() Co do moich spraw dowcipnych to sama nie wiem co mam napisać. Brzuch czasem boli a czasem nie, czasem na @ a innym razem na owu. Śluzy są rożne : trzy dni temu na wkladce widziałam maciupkie plamki krwi - żywej przy każdej wizycie w tojlet ale potem już nic. Na drugi dzień śluz miał już lekko różowy kolor i myślałam, że @ się rozkręca i znów będzie za szybko. Ale potem znowu nic - śluzy białe. Wczoraj znów zabarwione na lekki pomarańcz z różem ( taki delikatny ) a dzis znów nic. Zastanawiam się czy aby intensywne życie seksualne w ostatnich dniach mogło mieć na to wpływ ??? ![]() Dziś jest mój 21 dc, wiec @ powina przyjść jutro ale z powodu castagnusa i ziolek może się przesunie. Póki co, nie czuje się ani na ciążę ani na @... miłego dnia i si ju lejter ps. ja lew, połówek rak - miłość bez granic, namiętność jak ogień a awantury na noże
|
#4527 |
|
Zakorzenienie
|
kwitka, nonono;D poszalalas
![]() a mam pytanie do tych zaciezarowkowanych powiedzcie mi, od samego poczatku(czyt. od owulacji) mialyscie mleko w majtkach czy dopiero po jakims czasie sie Wam zwiekszona ilosc sluzu pojawila?
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4528 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To była w sumie dobra i owocna decyzja![]() Dmoc, trzymam i nie puszczam. Tylko zlituj się i nie każ długo czekać, bo kostki mi zsinieją![]() Cytat:
Leonek Edytowane przez Mokka_83 Czas edycji: 2012-08-05 o 14:29 |
||
|
|
|
#4529 |
|
Wtajemniczenie
|
CZesc!
W wawie wlasnie przeszla straszna burza, czekalam na ten deszcz z utesknieniem... chce juz normalna polska pogode, max 25 st C! Pytanie do Was: czy kiedykolwiek mialyscie bol piersi PO okresie? Mam dzis taki przypadek i nie wiem o co chodzi. Mnie w ogole wlasciwie nigdy piersi nie bola, ani przed @, ani w trakcie, a tu teraz takie dziwne uczucie... Ten cykl mialam jakis dziwny, nie bolal mnie brzuch ani nic przed @, a teraz jest 7 dc i w nocy bolal mnie jajnik, a dzis od rana piersi
|
|
|
|
#4530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Umieram z upału
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:41.

I nagle o 18, gdy sobie rozmawiałam z moim Tż, nagle poczułam, że cos popłynęło. Poleciałam do lazienki z nadzieją, że to może jakaś większa ilość śluzu... Ale niestety - to bylo krwawienie żywo czerwoną krwią
Jak ja się strasznie wystraszyłam. Tym bardziej, że bylo tego dość sporo - zmieniłam dwie wkladki i potem już założyłam podpaskę myśląc o najgorszym
chciałabym żeby dzidzi było baranem a nie rybą 

Bo przy tych zastrzykach owu może być bolesna dosyć, i u mnie jest. Ale już po bólu

i nie puszczam. Tylko zlituj się i nie każ długo czekać, bo kostki mi zsinieją