|
|||||||
| Notka |
|
| Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#4531 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 664
|
Dot.: Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XVI zimowo;)
W³a¶nie umy³am w³osy i na³o¿y³am now± od¿ywkê Fruity Passion
|
#4532 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 1 477
|
Cze¶æ dziewczyny
![]() Czy któr±¶ z Was te¿ przesusza³a maska kallos argan? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...hair-mask.html Wiem, ¿e jej sk³ad sza³u nie robi, ale dlaczego mam po niej przesusz stulecia to serio nie mam pojêcia. Po Waszych dzisiejszych wpisach widzê, ¿e nie ja jedna mam problemu z psychik± - u mnie stwierdzono stany lêkowe, od pó³ roku leki biorê tylko sporadycznie i mam wra¿enie, ¿e póki co nie¼le sobie radzê. Ciekawe tylko jak zareagujê na nadchodz±c± sesjê ;/ |
|
|
|
#4533 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 31 910
|
Mo¿e proteiny mleczne powoduj± u Ciebie taki efekt?
|
|
|
|
#4534 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 939
|
A ja mam dzisiaj po raz pierwszy olejek migda³owy na ³epetynce, ciekawe jakie rano bêd± efekty...
W sobotê jadê na wycieczkê do Tesco po Bingacza Znalaz³am w domu olejek Bambino...nada siê do olejowania?
|
|
|
|
#4535 | |
|
Konto usuniête
|
kurczê, raczej nie, bo nak³adanie samego mleka na w³osy mi kuku nie robi
Cytat:
|
|
|
|
|
#4536 |
|
Zakorzenienie
|
Mleko a proteiny mleczne to co innego.
|
|
|
|
#4537 |
|
Konto usuniête
|
|
|
|
|
#4538 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 327
|
jak dla mnie to objaw ogólnego przeproteinowania, niekoniecznie tylko t± mask±.
W³a¶nie pope³ni³am koktajl pietruszkowy, tym razem z pomarañczem i na soku jab³kowym zamiast wody. Teraz czekam na T¯ i bêdziemy go razem piæ.
|
|
|
|
#4539 |
|
Konto usuniête
|
|
|
|
|
#4540 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 327
|
Widzia³y¶cie
?https://wizaz.pl/Fryzury/Nowosci-kos...eju-arganowego Ciekawe jak sk³ady. I gdzie mo¿na dostaæ
|
|
|
|
#4541 |
|
Zakorzenienie
|
Olejek arganowy o zapachu s³odkiej wanilii nie brzmi dobrze
![]() Pewnie bêdzie naszpikowany jeszcze innymi rzeczami poza zapachem |
|
|
|
#4542 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 068
|
Cytat:
Mnie kapcie nie zlecia³y z wra¿enia.
|
|
#4543 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 585
|
skoro wszystkie piszecie o swoich dziwno¶ciach to chyba te¿ siê wygadam
zauwa¿y³am ostatnio, ¿e chyba nie potrafiê siê nie przejmowaæ niektórymi, nawet b³achymi sprawami. za bardzo siê martwiê i nad wszystkim zastanawiam. nie potrafiê byæ mi³a. pracujê ponad miesi±c w sklepie, gdzie jest du¿y ruch i ludzie tak mnie denerwuj±, ¿e co chwile mam ochotê wzi±¶æ z pó³ki patelnie i ni± komu¶ odwin±æ. takich rzeczy mog³abym wymieniac tysi±ce i im d³u¿ej siê nad tym zastanawiam tym bardziej zaczynam siê o siebie martwiæ. aa i te¿ siê bojê manewru wyprzedzania ;P mia³am kiedy¶ porz±dn± st³uczkê z by³ym T¯tem, o dziwo autem nie boje siê je¼dziæ sama - choæ do¶wiadczenie mam naprawdê niewielkie, ale jak jadê z kim¶ i siedzê z przodu to maasakra ! obojêtnie kto by to by³. co chwilê zerkam na licznik i proszê, ¿eby ta osoba zwolni³a albo siedzê i 'aa haamuj !!!' ;P masakra, momentami a¿ mi g³upio ale naprawdê siê bojê. a wyprzedzania nie nawidzê ! i sama nie wyprzedza³am jeszcze - tylko [L]k± jak ju¿ mi kazali ale tak powa¿nie- chyba jestem sk³onna jechaæ pó³ drogi do celu za np traktorem czy ci±gnikiem 30km/h ni¿ go wyprzedziæ. nie wiem co to ze mn± bêdzie...musia³am siê komu¶ wygadaæ, mam ogólne wra¿enie, ¿e nikt mnie nie rozumie ...
prawko zdanee - 22.10.2o12 za pierwszym razem ! ![]() o6.11. - Jantar I 15.o4 Jantar II Edytowane przez sanlan Czas edycji: 2013-01-10 o 20:01 |
|
|
|
#4544 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
irytuj± mnie nieogarniêci ludzi, nawet tacy obcy w³a¶nie w sklepach czy na ulicy... jak id± z têpym wzrokiem, popchn± kogo¶ albo nie potrafi± siê zachowaæ...
|
|
|
|
|
#4547 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 508
|
D¿em doberek dziewczyny. Rozpisa³y¶cie siê niemi³osiernie, zw³aszcza offtopowo. Ale co tam i tak sobie poczyta³am. Mam jak±¶ niemoc i nawet nie chce mi siê cytowaæ i odpowiadaæ
![]() Przede mn± stoi napar z kozieradki i zaraz przystêpujê do wcierania. Nowy szampon apisowy te¿ czeka na testy. Od dzisiaj siê suplementujê cynkiem i kompleksem z wit. B. Wiem, powinnam mieæ zró¿nicowan± zdrowsz± dietê, ale jak siê nie ma co siê lubi to siê lubi to co siê ma. Mo¿e przy okazji mi na musk podzia³a, bo sesja siê zbli¿a (dobra, mam tylko 2 egzaminy i zaliczenia), ale liczê jeszcze na turbo moc do pisania mgrki
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tu¿ za rogiem. Jakby by³o kieszonkowcem, dziwk± albo sprzedawc± losów na loteriê: to jego najczêstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyæ." |
|
|
|
#4548 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 765
|
Cytat:
Cytat:
Jakbym o sobie czyta³a. Czêsto mam napady g³upawki i umiem przez d³ugi czas ¿artowaæ i ¶miaæ siê jak popie****ona. Ludziom siê wydaje, ¿e mam tak± osobowo¶æ, a tak naprawdê po prostu zapominam wtedy, jak nie cierpiê tego ¶wiata, kiedy siê nie ¶miejê. Niby siê tym nie martwiê, ale czasem mi siê wydaje, ¿e ludzie w moim otoczeniu mnie nie do koñca znaj± i zastanawiam siê, czy chcieliby ze mn± przebywaæ, gdyby lepiej rozumieli, ¿e mój gorszy dzieñ to nic wyj±tkowego i nie zawsze jestem taka weso³a. A mnie ostatnio do ¿adnego kosmetyku nie ci±gnie, mo¿e dlatego, ¿e ¿aden nie robi efektu 'wow'. Portfel siê cieszy, ale moje w³osomaniactwo siê nie rozwija ostatnio. Chcia³abym robiæ sobie maseczki z owoców, awokado itd, ale trzeba by ruszyæ ty³ek do sklepu, który jest tak daleko, a na zewn±trz strasznie zimno... ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- A poza tym mia³a jakie¶ fajne dzia³anie na w³osy?
|
|
#4549 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 793
|
Cytat:
ech, te¿ siê bojê ludzi... a najbardziej rodziców moich znajomych, nie mam pojêcia dlaczego tak mam, próbowa³am siê prze³amaæ, ale najzwyczajniej nie umiem... znajomi mog± do mnie przychodziæ kiedy chc± i obecno¶æ moich rodziców w mieszkaniu(mieszkam w bloku) mi nie przeszkadza, ale jak mam do kogo¶ i¶æ to nie chcê... wiem, to g³upie, ale u ex-T¯ta nie by³am ani razu a byli¶my ze sob± ponad rok... nie wiem co mam robiæ, ¿eby by³o inaczej... |
|
|
|
|
#4550 |
|
Zakorzenienie
|
Przespa³am siê trochê i teraz mi trochê dziwnie
chyba sobie skrzypokrzywkê zrobiê.
|
|
#4551 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 814
|
Dzisiaj moj± fryzur± zaw³adnê³y bejbiki
najgorzej z grzywk±, bo j± widzê w lustrze ma 3 warstwy: grzywka obciêta, jakie¶ 2-3 cm krótsze bejbiki starsze i dwucentymetrowe m³ode pokolenie no i z ty³u do koczka nie siêgaj± i ³askocz± po szyi... Nie jest to zupe³ny bad hair day, bo s± miêciusie , ale jednak jutro je bêdê myæ znów, je¶li T¯ wpadnie na cudowny pomys³ odwiedzenia chorej
|
#4552 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 453
|
Cytat:
Chocia¿ powiem wam, ¿e z wami mi dobrze. Nie muszê nic ukrywaæ (jak np. teraz.) otworzy³am siê i mnie nie wy¶mia³ nikt Rumiankowa? Zmiêkcza³a i to bardzo W ogóle fajna bardzo i nied³ugo chyba kupiê. Obecnie mam tê z fitomedu (na blogu jest u mnie) i jest cudowna. Bojê siê, ¿e zió³ka przesusz± ale oj tam...dzi¶ na 30minut na³o¿y³am i nic nie obci±¿y³a.
|
|
|
|
|
#4553 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za kilka miesiecy podrosn±, bêd± 2-3 miesi±ce spokoju i znów to samo, bo nowe bejbiki ![]() ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- Cytat:
![]() ja chcê kupiæ szampon z Fitomedu, przejdê siê po po³udniu do aptek jutro |
||
|
|
|
#4554 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oni na prawdê s± nieco straszni siedzê przy nich cicho (maj± mnie za tak± zupe³nie ulizan± dziewczynkê) bo siê bojê paln±æ co¶ g³upiego...
|
|
#4555 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 508
|
Cytat:
Cytat:
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tu¿ za rogiem. Jakby by³o kieszonkowcem, dziwk± albo sprzedawc± losów na loteriê: to jego najczêstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyæ." |
||
|
|
|
#4556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A w³a¶nie, bo koñczy mi siê ten olejek GP i nie wiem czy zanim zacznê Jantara zrobiæ sobie ze 2 tyg przerwy czy jechaæ jedno po drugim? ;> e
|
|
#4557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie te¿ mieli mnie za jakiego¶ dziwaka... ale to nie moja wina, ze ja siê po prostu ba³am i robi³am wszystko, ¿eby T¯ przychodzi³ do mnie... po jakim¶ czasie i tak w koñcu przesta³ nalegaæ, bo wiedzia³, ¿e nic z tego... |
|
|
|
|
#4558 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A kto¶ mnie kiedy¶ próbowa³ usilnie przekonaæ, ¿e z bejbików nic wiêkszego nie wyro¶nie. ![]() Dziewczyny uszy do góry, ja te¿ mam czasem wra¿enie ¿e wszyscy dooko³a maj± fajniejsze ¿ycie ni¿ ja (tutaj: fajniejsze w³osy!!! ) i ogólnie to jestem beznadziejna, nic ciekawego nie robiê, nikt nawet nie zauwa¿y³by nagle mojego znikniêcia... Nie poddawajmy siê, w kupie si³a
|
|
|
|
|
#4559 |
|
Zakorzenienie
|
Ej ej , nie oddam ich, nie marudzê!
po prostu dzisiaj wygl±dam jak nieogarniêty elektryk
|
#4560 |
|
Zakorzenienie
|
a ja chêtnie oddam
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:09.

najgorzej z grzywk±, bo j± widzê w lustrze
Chocia¿ powiem wam, ¿e z wami mi dobrze. Nie muszê nic ukrywaæ (jak np. teraz.) otworzy³am siê i mnie nie wy¶mia³ nikt